Misshandel göteborg

Polisen möttes av blodig kvinna – tre till sjukhus

Tre personer har förts till sjukhus efter en misstänkt skärning i Göteborg.Polisen har inlett en förundersökning om mord/dråp alternativt grov misshandel.När polisen kom till platsen möttes de på gatan av en blodig kvinna.– Det har varit något vasst föremål, vi vet inte om det är en kniv, säger Ann-Christin Löfstrand på polisen.

Domen – efter skandalmatchen

Ett knallskott kastades in mot MFF-spelaren Tobias Sana och mötet mellan IFK Göteborg mot Malmö FF på Gamla Ullevi avbröts under uppmärksammade former.I dag faller domen mot den 29-årige problemsupporter som misstänks ligga bakom händelsen.Mannen riskerar bland annat att dömas för misshandel av Malmöspelaren.
Kvinna gripen för grov misshandel
En kvinna har gripits misstänkt för grov misshandel på Hisingen i Göteborg.
Läs mer om Göteborg och Hisingen.
Kvinna slagen i samband med nazistisk aktion
En kvinna har polisanmält att hon blivit utsatt för misshandel i samband med att nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen delat ut flygblad i centrala Göteborg.– När vi kom fram hade de som delade ut flygblad försvunnit, men kvar fanns en kvinna som gjorde en anmälan om misshandel, berättar Tommy Nyman, polisens presstalesman i region Väst.
Läs mer om Göteborg, Nordiska, Tommy Nyman och Väst.

Kvinna misshandlad i samband med nazistisk aktion

En kvinna ska ha blivit utsatt för misshandel i samband med att nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen har delat ut flygblad i centrala Göteborg.Flera personer ska ha slagit larm till polisen om oroligheter på platsen.
Läs mer om Göteborg.Flera och Nordiska.
En person till sjukhus efter misshandel
En person har förts till sjukhus efter en misshandel i Biskopsgården i Göteborg på söndagskvällen, uppger SOS Alarm.Vilka typer av skador personen har är oklart.
Läs mer om Biskopsgården och Göteborg.
Två personer anhållna för knivattack mot man
Under tisdagskvällen knivskars en man i Mölndal i Göteborg. Nu har två personer anhållits för knivattacken. En man anhållen misstänkt för försök till mord och en kvinna anhållen misstänkt för misshandel, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Göteborg och Mölndal.
Man har hittats skadad – förd till sjukhus
En man i 30-årsåldern har hittats skadad vid Esperantoplatsen i Göteborg. Polisen rubricerar det som en misstänkt grov misshandel – men mannen har inte kunnat höras. – Han är förd till sjukhus och har yttre skador, men vi vet inte vad som hänt, säger polisens presstalesman Jenny Widn. Initialt bedömdes han svårt skadad men sjukhuset meddelar att han har lindriga skador.
Man har hittats svårt skadad – förd till sjukhus
En man har hittats svårt skadad vid Esperantoplatsen i Göteborg. Polisen rubricerar det som en misstänkt grov misshandel – men mannen har inte kunnat höras. – Han är förd till sjukhus och har yttre skador, men vi vet inte vad som hänt, säger polisens presstalesman Jenny Widn.
Tre män är gripna för misshandel av man
En ensam man misshandlades sent på lördagskvällen vid Stigbergstorget, Göteborg. Tre män har gripits, misstänkta för brottet. – De har slagit och sparkat mot huvudet på honom när han låg på marken, säger Magnus Nordqvist, gruppchef vid polisen i Region Väst.
Larm om misshandel – man blöder i huvudet
Polisen har fått in ett larm om misshandel i Eriksbo/Hjällbo i Göteborg. – Den som larmat säger att mannen blöder i huvudet, berättar Ulla Brehm, polisens presstalesman i Region Väst.
En till sjukhus – blev knivskuren i ansiktet
Polisen utreder en grov misshandel sedan en man knivskurits i ansiktet vid Engelbrektsgatan i centrala Göteborg.
Läs mer om Engelbrektsgatan och Göteborg.
Man misshandlad i centrala Göteborg
En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus efter eventuellt ha misshandlats med en kniv i centrala Göteborg, uppger polis. Händelsen rubriceras som grov misshandel.
Läs mer om Göteborg.
En till sjukhus efter misshandel
En person ska ha misshandlats i Göteborg - personen har förts till sjukhus med okända skador. Någon typ av tillhygge ska ha använts vid misshandeln. – En man har gripits på platsen, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Göteborg, Jenny Widn och Väst.
28-åring åtalas efter knallskott mot Sana
Nu väcks åtal mot den 28-åriga man som kastade in ett knallskott mot MFF:s Tobias Sana i matchen mot IFK Göteborg. Mannen misstänks för misshandel och brott mot ordningslagen.
Läs mer om Sana.
Knivhöggs – gick omkring blödande
En grov misshandel har inträffat i västra Göteborg. Polisen uppger att en man fått skador efter att ha stuckits med en kniv.
Läs mer om Göteborg.
Knallskott leder till åtal
En 28-årig man åtalas efter skandalscenerna på Gamla Ullevi i Göteborg under den allsvenska fotbollsmatchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF den 27 april, enligt TV4 Nyheterna. Mannen misstänks för misshandel och brott mot ordningslagen efter att ha kastat ett knallskott mot MFF-spelaren Tobias Sana.
Läs mer om Gamla Ullevi, Göteborg och Malmö FF.
Svår misshandel på Heden i Göteborg
En man har blivit svårt misshandlad på Heden i centrala Göteborg under natten. En förundersökning...
Läs mer om Göteborg och Heden.
Svår misshandel på Heden i Göteborg
En man har blivit svårt misshandlad på Heden i centrala Göteborg under natten. En förundersökning om mordförsök är inledd.
Läs mer om Göteborg och Heden.
Batongslag efter knallskottsmatchen utreds
En 17-årig Malmö FF-supporter har anmält polisen för misshandel efter skandalmatchen mellan MFF och IFK Göteborg förra veckan.
Läs mer om MFF och Malmö FF-supporter.
Misshandel på skola – pojke har blivit slagen
Polis och ambulans är just nu på plats vid en skola i Göteborg efter en misshandel. Omständigheterna är oklara. – Det är en ung kille som har blivit slagen, säger Gunilla Gustafsson, biträdande vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Man förd till sjukhus med stickskador
En misshandel har ägt rum i Göteborg. En man har förts till sjukhus med en stickskada. Polisen jagar två mörkklädda gärningsmän.
Läs mer om Göteborg.
Misstänks ha kastat knallskottet – gripen
Polisen har gripit den man som misstänks ha kastat in ett knallskott som skadade både Malmö FF-stjärnan Tobias Sana och en assisterande domare. – En person är gripen och anhållen. Han misstänks för allmänfarlig vårdslöshet och misshandel, säger polisens presstalesman Hans Lippens. Händelsen inträffade under onsdagens match mellan IFK Göteborg och Malmö FF på Gamla Ullevi.
Läs mer om Gamla Ullevi och Malmö FF.
Fotbollssupporter hittad medvetslös
En medvetslös fotbollssupporter har hittats i centrala Göteborg. – Det är en misstänkt misshandel. Det är stökigt på platsen, säger polisens presstalesman. På onsdagskvällen möts IFK Göteborg och Malmö FF på Gamla Ullevi.
Läs mer om Gamla Ullevi, Göteborg och Malmö FF.
Soldiers of Odin anmälde misshandel efter flera bråk
Flera anmälningar om misshandel, alla från personer som säger sig tillhöra nätverket Soldiers of Odin, har kommit in till polisen efter ett större bråk i centrala Göteborg i natt. En person fick föras till sjukhus efter att ha fått någon typ av vätska i ögat.
Läs mer om Göteborg och Odin.