Misshandel göteborg

Supporterbråk på centralstation efter match

På fredagskvällen larmades polisen till centralstationen i Göteborg efter ett larm om ett bråk.– Det var ett 20-tal supportrar efter matchen mellan Öis och Åtvidaberg, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen.Någon eller några har omhändertagits och en anmälan om misshandel har upprättats.

Ung man rånad av maskerade män – tvingades swisha

En ung man blev under natten till onsdagen rånad i centrala Göteborg.Tre maskerade män närmade sig den unge mannen utanför ett snabbmatsställe och tvingade honom att swisha över pengar.– De hotade med våld och misshandel, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om Göteborg.Tre och Region Väst.
Man nedslagen och sparkad vid Nordstan
En man har förts till sjukhus efter en misshandel intill Nordstan i centrala Göteborg.Flera personer ska ha slagit ned och sparkat mannen.– Fem personer ska ha varit inblandade och sprungit från platsen, vi söker för fullt, säger Ann-Christine Lövstrand, gruppbefäl vid polisens ledningscentral i Region Väst.
En till sjukhus efter misshandel vid Nordstan
En person har förts till sjukhus efter en misshandel vid en entr till köpcentret Nordstan i centrala Göteborg.Flera personer ska ha varit inblandade i misshandeln.– Fem personer ska ha varit inblandade och sprungit från platsen, vi söker för fullt, säger Ann-Christine Lövstrand, gruppbefäl vid polisens ledningscentral i Region Väst.

Man gick till attack med glasflaska – greps av polis

Polisen i Göteborg larmades till Södra Hamngatan där efter att en person, beväpnad med en glasflaska, ska ha ställt till med bråk.Mannen kunde, med hjälp av flera vakter, gripas av polis.– Det kan vara så att folk är skadade. Jag vet inte vem som har blivit utsatt. I nuläget står händelsen som misshandel, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i Region väst.
Yngling misshandlad av gäng i centrala Göteborg
Vid 17-tiden på torsdagen larmades polisen till Lilla Bommen i centrala Göteborg efter en misstänkt misshandel.– Vi anträffar en person som är slagen i huvudet i gångtunneln mellan Nordstan och Lilla Bommen, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Enligt polisen är det ett gäng med flera personer som attackerade offret.
Yngling misshandlad i centrala Göteborg
Vid 17-tiden på torsdagen larmades polisen till Lilla Bommen i centrala Göteborg efter en misstänkt misshandel.– Vi anträffar en person som är slagen i huvudet i gångtunneln mellan Nordstan och Lilla Bommen, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Polisen möttes av blodig kvinna – tre till sjukhus
Tre personer har förts till sjukhus efter en misstänkt skärning i Göteborg.Polisen har inlett en förundersökning om mord/dråp alternativt grov misshandel.När polisen kom till platsen möttes de på gatan av en blodig kvinna.– Det har varit något vasst föremål, vi vet inte om det är en kniv, säger Ann-Christin Löfstrand på polisen.
Domen – efter skandalmatchen
Ett knallskott kastades in mot MFF-spelaren Tobias Sana och mötet mellan IFK Göteborg mot Malmö FF på Gamla Ullevi avbröts under uppmärksammade former.I dag faller domen mot den 29-årige problemsupporter som misstänks ligga bakom händelsen.Mannen riskerar bland annat att dömas för misshandel av Malmöspelaren.
Kvinna gripen för grov misshandel
En kvinna har gripits misstänkt för grov misshandel på Hisingen i Göteborg.
Läs mer om Göteborg och Hisingen.
Kvinna slagen i samband med nazistisk aktion
En kvinna har polisanmält att hon blivit utsatt för misshandel i samband med att nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen delat ut flygblad i centrala Göteborg.– När vi kom fram hade de som delade ut flygblad försvunnit, men kvar fanns en kvinna som gjorde en anmälan om misshandel, berättar Tommy Nyman, polisens presstalesman i region Väst.
Läs mer om Göteborg, Nordiska, Tommy Nyman och Väst.
Kvinna misshandlad i samband med nazistisk aktion
En kvinna ska ha blivit utsatt för misshandel i samband med att nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen har delat ut flygblad i centrala Göteborg.Flera personer ska ha slagit larm till polisen om oroligheter på platsen.
Läs mer om Göteborg.Flera och Nordiska.
En person till sjukhus efter misshandel
En person har förts till sjukhus efter en misshandel i Biskopsgården i Göteborg på söndagskvällen, uppger SOS Alarm.Vilka typer av skador personen har är oklart.
Läs mer om Biskopsgården och Göteborg.
Två personer anhållna för knivattack mot man
Under tisdagskvällen knivskars en man i Mölndal i Göteborg. Nu har två personer anhållits för knivattacken. En man anhållen misstänkt för försök till mord och en kvinna anhållen misstänkt för misshandel, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Göteborg och Mölndal.
Man har hittats skadad – förd till sjukhus
En man i 30-årsåldern har hittats skadad vid Esperantoplatsen i Göteborg. Polisen rubricerar det som en misstänkt grov misshandel – men mannen har inte kunnat höras. – Han är förd till sjukhus och har yttre skador, men vi vet inte vad som hänt, säger polisens presstalesman Jenny Widn. Initialt bedömdes han svårt skadad men sjukhuset meddelar att han har lindriga skador.
Man har hittats svårt skadad – förd till sjukhus
En man har hittats svårt skadad vid Esperantoplatsen i Göteborg. Polisen rubricerar det som en misstänkt grov misshandel – men mannen har inte kunnat höras. – Han är förd till sjukhus och har yttre skador, men vi vet inte vad som hänt, säger polisens presstalesman Jenny Widn.
Tre män är gripna för misshandel av man
En ensam man misshandlades sent på lördagskvällen vid Stigbergstorget, Göteborg. Tre män har gripits, misstänkta för brottet. – De har slagit och sparkat mot huvudet på honom när han låg på marken, säger Magnus Nordqvist, gruppchef vid polisen i Region Väst.
Larm om misshandel – man blöder i huvudet
Polisen har fått in ett larm om misshandel i Eriksbo/Hjällbo i Göteborg. – Den som larmat säger att mannen blöder i huvudet, berättar Ulla Brehm, polisens presstalesman i Region Väst.
En till sjukhus – blev knivskuren i ansiktet
Polisen utreder en grov misshandel sedan en man knivskurits i ansiktet vid Engelbrektsgatan i centrala Göteborg.
Läs mer om Engelbrektsgatan och Göteborg.
Man misshandlad i centrala Göteborg
En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus efter eventuellt ha misshandlats med en kniv i centrala Göteborg, uppger polis. Händelsen rubriceras som grov misshandel.
Läs mer om Göteborg.
En till sjukhus efter misshandel
En person ska ha misshandlats i Göteborg - personen har förts till sjukhus med okända skador. Någon typ av tillhygge ska ha använts vid misshandeln. – En man har gripits på platsen, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Göteborg, Jenny Widn och Väst.
28-åring åtalas efter knallskott mot Sana
Nu väcks åtal mot den 28-åriga man som kastade in ett knallskott mot MFF:s Tobias Sana i matchen mot IFK Göteborg. Mannen misstänks för misshandel och brott mot ordningslagen.
Läs mer om Sana.
Knivhöggs – gick omkring blödande
En grov misshandel har inträffat i västra Göteborg. Polisen uppger att en man fått skador efter att ha stuckits med en kniv.
Läs mer om Göteborg.
Knallskott leder till åtal
En 28-årig man åtalas efter skandalscenerna på Gamla Ullevi i Göteborg under den allsvenska fotbollsmatchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF den 27 april, enligt TV4 Nyheterna. Mannen misstänks för misshandel och brott mot ordningslagen efter att ha kastat ett knallskott mot MFF-spelaren Tobias Sana.
Läs mer om Gamla Ullevi, Göteborg och Malmö FF.
Svår misshandel på Heden i Göteborg
En man har blivit svårt misshandlad på Heden i centrala Göteborg under natten. En förundersökning...
Läs mer om Göteborg och Heden.