Misshandel göteborg

Två personer anhållna för knivattack mot man

Under tisdagskvällen knivskars en man i Mölndal i Göteborg. Nu har två personer anhållits för knivattacken. En man anhållen misstänkt för försök till mord och en kvinna anhållen misstänkt för misshandel, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Göteborg och Mölndal.

Man har hittats skadad – förd till sjukhus

En man i 30-årsåldern har hittats skadad vid Esperantoplatsen i Göteborg. Polisen rubricerar det som en misstänkt grov misshandel – men mannen har inte kunnat höras. – Han är förd till sjukhus och har yttre skador, men vi vet inte vad som hänt, säger polisens presstalesman Jenny Widn. Initialt bedömdes han svårt skadad men sjukhuset meddelar att han har lindriga skador.
Man har hittats svårt skadad – förd till sjukhus
En man har hittats svårt skadad vid Esperantoplatsen i Göteborg. Polisen rubricerar det som en misstänkt grov misshandel – men mannen har inte kunnat höras. – Han är förd till sjukhus och har yttre skador, men vi vet inte vad som hänt, säger polisens presstalesman Jenny Widn.
Tre män är gripna för misshandel av man
En ensam man misshandlades sent på lördagskvällen vid Stigbergstorget, Göteborg. Tre män har gripits, misstänkta för brottet. – De har slagit och sparkat mot huvudet på honom när han låg på marken, säger Magnus Nordqvist, gruppchef vid polisen i Region Väst.

Larm om misshandel – man blöder i huvudet

Polisen har fått in ett larm om misshandel i Eriksbo/Hjällbo i Göteborg. – Den som larmat säger att mannen blöder i huvudet, berättar Ulla Brehm, polisens presstalesman i Region Väst.
En till sjukhus – blev knivskuren i ansiktet
Polisen utreder en grov misshandel sedan en man knivskurits i ansiktet vid Engelbrektsgatan i centrala Göteborg.
Läs mer om Engelbrektsgatan och Göteborg.
Man misshandlad i centrala Göteborg
En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus efter eventuellt ha misshandlats med en kniv i centrala Göteborg, uppger polis. Händelsen rubriceras som grov misshandel.
Läs mer om Göteborg.
En till sjukhus efter misshandel
En person ska ha misshandlats i Göteborg - personen har förts till sjukhus med okända skador. Någon typ av tillhygge ska ha använts vid misshandeln. – En man har gripits på platsen, säger Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Göteborg, Jenny Widn och Väst.
28-åring åtalas efter knallskott mot Sana
Nu väcks åtal mot den 28-åriga man som kastade in ett knallskott mot MFF:s Tobias Sana i matchen mot IFK Göteborg. Mannen misstänks för misshandel och brott mot ordningslagen.
Läs mer om Sana.
Knivhöggs – gick omkring blödande
En grov misshandel har inträffat i västra Göteborg. Polisen uppger att en man fått skador efter att ha stuckits med en kniv.
Läs mer om Göteborg.
Knallskott leder till åtal
En 28-årig man åtalas efter skandalscenerna på Gamla Ullevi i Göteborg under den allsvenska fotbollsmatchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF den 27 april, enligt TV4 Nyheterna. Mannen misstänks för misshandel och brott mot ordningslagen efter att ha kastat ett knallskott mot MFF-spelaren Tobias Sana.
Läs mer om Gamla Ullevi, Göteborg och Malmö FF.
Svår misshandel på Heden i Göteborg
En man har blivit svårt misshandlad på Heden i centrala Göteborg under natten. En förundersökning...
Läs mer om Göteborg och Heden.
Svår misshandel på Heden i Göteborg
En man har blivit svårt misshandlad på Heden i centrala Göteborg under natten. En förundersökning om mordförsök är inledd.
Läs mer om Göteborg och Heden.
Batongslag efter knallskottsmatchen utreds
En 17-årig Malmö FF-supporter har anmält polisen för misshandel efter skandalmatchen mellan MFF och IFK Göteborg förra veckan.
Läs mer om MFF och Malmö FF-supporter.
Misshandel på skola – pojke har blivit slagen
Polis och ambulans är just nu på plats vid en skola i Göteborg efter en misshandel. Omständigheterna är oklara. – Det är en ung kille som har blivit slagen, säger Gunilla Gustafsson, biträdande vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Man förd till sjukhus med stickskador
En misshandel har ägt rum i Göteborg. En man har förts till sjukhus med en stickskada. Polisen jagar två mörkklädda gärningsmän.
Läs mer om Göteborg.
Misstänks ha kastat knallskottet – gripen
Polisen har gripit den man som misstänks ha kastat in ett knallskott som skadade både Malmö FF-stjärnan Tobias Sana och en assisterande domare. – En person är gripen och anhållen. Han misstänks för allmänfarlig vårdslöshet och misshandel, säger polisens presstalesman Hans Lippens. Händelsen inträffade under onsdagens match mellan IFK Göteborg och Malmö FF på Gamla Ullevi.
Läs mer om Gamla Ullevi och Malmö FF.
Fotbollssupporter hittad medvetslös
En medvetslös fotbollssupporter har hittats i centrala Göteborg. – Det är en misstänkt misshandel. Det är stökigt på platsen, säger polisens presstalesman. På onsdagskvällen möts IFK Göteborg och Malmö FF på Gamla Ullevi.
Läs mer om Gamla Ullevi, Göteborg och Malmö FF.
Soldiers of Odin anmälde misshandel efter flera bråk
Flera anmälningar om misshandel, alla från personer som säger sig tillhöra nätverket Soldiers of Odin, har kommit in till polisen efter ett större bråk i centrala Göteborg i natt. En person fick föras till sjukhus efter att ha fått någon typ av vätska i ögat.
Läs mer om Göteborg och Odin.
Poliser stormade hus i Göteborg
Ett stort antal poliser ska på fredagskvällen ha stormat ett hus i stadsdelen Majorna i västra Göteborg, skriver Göteborgs-Posten. Enligt uppgifter till tidningen ska någon form av misshandel ha skett i området. Ett vittne berättar att poliserna var beväpnade med sköldar vid insatsen.
Kvinna misshandlad och hotad i ett års tid
En kvinna i Göteborg misshandlades allvarligt vid ett flertal tillfällen under nästan ett år. Hon levde dessutom under hotet att sambon skulle döda henne. Nu åtalas sambon för flera fall av grov misshandel och grov kvinnofridskränkning.
Läs mer om Göteborg.
Man skadad efter skott på restaurang
En man har blivit skjuten på en restaurang i Halmstad. Polisen söker just nu gärningsmännen. – Vi har inlett en förundersökning om grov misshandel. Vi jobbar brett säger Per Hugoson, gruppchef vid Regionledningscentralen väst i Göteborg.
Larm om misshandel på skola
Polisen är på väg till en skola i Göteborg. Exakt vad som har hänt är ännu oklart. – Vi har åkt ut på ett larm om misshandel på en skola, säger Jenny Widn, presstalesperson hos polisen i region Väst.
Läs mer om Göteborg, Jenny Widn och Väst.
Svartsjuk kvinna åtalas för misshandel
En svartsjuk kvinna i 50-årsåldern i misshandlade och hotade en annan kvinna vid flera tillfällen i Göteborg. Bland annat hotade hon skära halsen av sitt offer. Nu åtalas hon för två fall av misshandel, ofredande och olaga hot.
Läs mer om Göteborg.
Sönderslagen man kom ut från lägenhet
På söndagseftermiddagen larmades polisen till Brämaregården i Göteborg.– En person ringer och säger att han ser en man komma ut från en lägenhet och han är då sönderslagen och blöder från huvudet, säger Ulla Brehm, presstalesperson på polisen i region Väst.Polisen har säkrat flera personer och ärendet rubriceras som misshandel.