Missing people


Sökandet avbryts efter kvinna

Polisen ger upp sökandet efter den 71-åriga dementa kvinna som försvann i fredags från Skeberg sydväst om Leksand. — Nu är räddningsinsatsen avslutad, säger Carina Nilsson, vakthavande befäl vid polisen i Dalarna på onsdagen. Polis, helikopter och Hemvärnet har deltagit i sökandet. Enligt Nilsson ska anhöriga fortsätta sökandet, eventuellt med hjälp av organisationen Missing People.

Missing People söker försvunne Markus

Markus Feldmanis har varit försvunnen i drygt tre veckor. Under söndagen letar Missing People efter honom för andra gången.

Läs mer om Missing People.
Stor sökinsats efter försvunna barn

Polisen och Missing People fortsätter sin stora sökinsats efter en fyraårig flicka och en nioårig pojke som försvann i går i Vällingby i västra Stockholm. Vid 8-tiden i morse hade barnen ännu inte kommit till rätta.

Stor sökinsats efter försvunna barn

Stockholm Polisen och Missing People fortsätter sin stora sökinsats efter en fyraårig flicka och en nioårig pojke som försvann i går i Vällingby i västra Stockholm.

Missing people söker med bilar efter 22-åring

En 22-årig tjej försvann vid lunchtid under måndagen i Nyköping. Nu går Missing people in med polisen och söker.

Läs mer om Missing och Nyköping.
Man saknas efter simtur – eftersöks

En 49-årig man saknas efter en simtur vid Eknö utanför Västervik på fredagskvällen. Det handlar om en tävlingssimmare som skulle träna inför ett triathlon. Missing People har med båt forslat ut folk till de olika öarna. Letandet pågår under lördagseftermiddagen.

Läs mer om Eknö och Västervik.
Man fortfarande saknad efter simtur

En 49-årig man saknas efter en simtur vid Eknö utanför Västervik på fredagskvällen. Under natten och morgonen söktes mannen med helikopter, flera båtar och hundpatruller på närliggande öar. På lördagsförmiddagen avbröt sjöräddningen sökandet. — Vi letar inte aktivt längre, men Missing people är med i bilden och ska köras ut till öarna i eftermiddag, säger Reine Johansson, vakthavande befäl på polisen i Kalmar.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Försvunnen man hittad av hemvärnet

I onsdags försvann en 66-årig man från sitt hem i Markaryd. Efter massiva sökinsatser hittades han av Eva Levin och hunden Riff från hemvärnets hundpatrull. Mannen befann sig i ett skogsområde och fördes medtagen till sjukhuset. – Han blödde näsblod och var utmattad, säger Per Hiller, operativ chef på Missing people.

Stor sökinsats efter saknad dement man

MARKARYD. Polisen i Kronobergs län söker efter en 66-årig dement man som har varit försvunnen sedan i onsdags. Polis, hundar, helikopter, hemvärnet och Missing people är just nu engagerade i sökandet.

Läs mer om Missing.
Missing People vägrar ge upp

Under gårdagen dök räddningstjänsten i Kypesjön och Missing People fortsatte att leta efter försvunne Torbjörn, 82 år.

Tidigare toppnyhet hos Aftonbladet:
Erkände mordet för Missing people-kvinna

Läs mer om Missing.
Missing People var ett oerhört stöd

Bohuslän. Efter att polisen slutat leta efter Bjarne, 42, som drunknade i sjön Holmevattnet, fick familjen hjälp av Missing People. Efter fem dagar hittade de kroppen och familjen kan

Stort sök efter försvunne Torbjörn

Det är nästan två veckor sedan 82-årige Torbjörn försvann från sitt hem. Och i morgon ordnar Missing people ytterligare en stor sökning efter mannen.

Läs mer om Missing och Torbjörn.
Familjen tackar Missing People

Fem dagar efter att deras son, bror och vän ropade på hjälp hittades han till slut i sjön. Efter att polisen slutade leta efter Bjarne, 42 fick hans familj ett avslut - tack vare Missing

Läs mer om Bjarne, Missing och Missing People.
Bärplockare fortfarande borta

Sökandet efter en man i 50-årsåldern som saknas i trakterna av Stugusjön, nordost om Näsåker i Sollefteå kommun, fortsatte i dag. Polis, hemvärn och organisationen Missing People deltar.

Bärplockare fortfarande borta

Sökandet efter en man i 50-årsåldern som saknas i trakterna av Stugusjön, nordost om Näsåker i Sollefteå kommun, fortsatte i dag. Polis, hemvärn och organisationen Missing People deltar.

Bärplockare fortfarande borta

Sökandet efter en man som saknas i trakterna av Stugusjön, nordost om Näsåker i Sollefteå kommun, fortsatte med full styrka på onsdagen. Polis inklusive hundpatruller och helikopter, hemvärn och organisationen Missing People deltog i sökandet. Några tips har kommit in men dessa har inte lett till något genombrott.

Gårdagens storsök efter försvunne Torbjörn slutade utan resultat

Runt 150 frivilliga anslöt sig till Missing People vid Kype-gården i går för att leta efter försvunne Torbjörn Jonsson. Foto: Bengt Lagerstedt Foto: Bengt Lagerstedt Sökandet påbörjades

Missing People sökte efter försvunnen man i Avesta

En man bosatt i Hedemora försvann under måndagen på väg till sitt arbete i Fagersta. Hans möjliga färdvägar har sökts av, bland annat i Avesta kommun. Den försvunne 54-åringen från Hedemora har inte sett till sedan i måndags.

Läs mer om Avesta, Fagersta och Hedemora.
Just nu: Missing People kraftsamlar för att hitta försvunne Torbjörn

Alla är välkomna till Kypegården i dag för att hjälpa Missing People i sökandet. Vi förväntar oss att hitta honom, säger Lasse Jandemark, administrativ chef.

Torbjörns barnbarn vädjar om hjälp

Det har varit en mardrömsvecka för Emma Payani och hennes familj. Nu kraftsamlar Missing People för en sista sökinsats efter 82-årige Torbjörn i terrängen runt Kypegården.

Pådrag efter saknad 82

Missing People fortsätter sökandet efter den 82-åriga man som försvann från sitt hem i Borås natten till lördagen. Mannen försvann från sitt hem på Engelbrektgatan.

Läs mer om Engelbrektgatan.
Död man var försvunnen 42-åring

En man som i måndags hittades död i Holmevattnet utanför Munkedal av organisationen Missing people har nu identifierats. Mannen var en 42-åring från Varberg som anmäldes försvunnen för en vecka sedan efter en simtur i sjön.

Man hittades död i sjö – kroppen identifierad

På måndagen hittade Missing people en avliden man i Holmvattnet, öster om Munkedal. Nu bekräftar polisen att det är den man som rapporterats försvunnen i området för en vecka sedan. – Samtliga anhöriga är underrättade, säger Björ Blixter, presstalesman vid polisen i Västra Götaland.

Död man var försvunnen 42-åring

En man som i måndags hittades död i Holmevattnet utanför Munkedal av organisationen Missing people har nu identifierats. Mannen var en 42-åring från Varberg som anmäldes försvunnen för en vecka sedan efter en simtur i sjön.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06