Missing people

22-årig man steg av tåget – saknas sedan i måndags

Polisen och frivilligorganisationen Missing People söker efter en saknad 22-årig man som uppges ha stigit av tåget i Hallsberg i Närke, under färd i måndags från Dalarna till Malmö. Sökandet var ännu på fredagen resultatlöst.

Stor sökinsats efter försvunne Patrik, 22

Missing People och polisen har inlett en stor sökinsats efter 22-årige Patrik Linfeldt, som försvann i Hallsberg i måndags. Nu vädjar hans föräldrar om hjälp i sökandet. – Vi är väldigt oroliga och han har aldrig försvunnit självmant tidigare, säger hans pappa Jörgen Linfeldt.
Tage, 87, försvunnen – söks av polis
I lördags försvann Tage, 87 under en promenad i Göteborg, nu söks han av både polis och Missing people i Göteborg. – Vi känner stor oro, säger Tages systerdotter Eva.
Läs mer om Eva, Göteborg, Missing och Tage.
Markus Olsson, 20, spårlöst försvunnen
Modos 20-årige målvakt Markus Olsson är försvunnen. Han sågs senast lämna restaurangen Allstar i Örnsköldsvik under natten mot lördag. Ett stort sökpådrag med polis, räddningstjänst, militär och Missing people pågår just nu. – Vi misstänker inte att det är ett frivilligt försvinnande, säger Johan Schlienger, kommunikatör hos polisen.

Missing People får lov att använda drönare

Organisationen Missing People får fortsätta att använda drönare i sitt sökande efter försvunna personer. Närmare 20 kameror kommer att få användas i hela Sverige förutsatt att ett antal andra krav uppfylls, skriver Värmlands Folkblad.
Läs mer om Sverige.
Missing people söker drönartillstånd
Organisationen Missing people, som söker efter människor som har försvunnit, ansöker om att få använda sig av drönare med kameror i sitt sökarbete i hela landet, rapporterar P4 Norrbotten.
JUST NU: Stor sökinsats efter saknade Urban, 74
Urban Eriksson, 74, sågs senast i sin bostad under torsdagsmorgonen.Nu pågår en massiv sökinsats efter den försvunne mannen – och det är bråttom.– Han är tunt klädd, så det är av yttersta vikt att vi hittar honom så snabbt som möjligt, säger Jonas Sillerström, operativ chef på Missing people.
Läs mer om Missing och Urban.
JUST NU: Massiv sökinsats efter försvunne Urban, 74
Urban Eriksson, 74, sågs senast i sin bostad under torsdagsmorgonen.Nu pågår en massiv sökinsats efter den försvunne mannen – och det är bråttom.– Han är tunt klädd, så det är av yttersta vikt att vi hittar honom så snabbt som möjligt, säger Jonas Sillerström, operativ chef på Missing people.
Läs mer om Missing och Urban.
Pappa Ingemar, 72, är fortfarande försvunnen
Sökandet var förgäves. Missing people hittade inte några som helst spår efter den försvunne Ingemar Hoffström, 72, vid skallgången i Blekinge på söndagen.– Vi ger oss inte förrän vi hittar honom, säger dottern Jennie Bolö, 44.
Ingemar, 72, är fortfarande försvunnen
Sökandet var förgäves. Missing people hittade inte några som helst spår efter den försvunne Ingemar Hoffström, 72, vid skallgången i Blekinge på söndagen.– Vi ger oss inte förrän vi hittar honom, säger dottern Jennie Bolö, 44.
Jennie vädjar: Hjälp oss hitta vår pappa
Ingemar Hoffström, 72, från Svängsta i Blekinge har varit försvunnen i ett halvår. Nu vädjar hans dotter om hjälp att hitta honom.– Vi har inga stora förhoppningar att han är i livet. Men vi vill hitta honom för att få ett avslut, säger Jennie Bolö, 44.I dag söker Missing people efter honom för elfte gången.
Dotterns vädjan: Hjälp oss hitta Ingemar
Missing people: Ovanligt att någon går upp i rök så här
Läs mer om Ingemar.
Drönarförbudet kan kosta liv
Missing People har slutat använda drönare sedan en domstol i princip förbjudit kameror i drönare....
Äldre kvinna försvunnen
En äldre kvinna är försvunnen i en kommun i Värmland. Missing people kopplas under måndagsmorgonen in i sökandet. – Polisen anser att de behöver mer resurser för att söka av områden, säger Carin Kvarforth på Missing people i Värmland.
Områden förbjuds i sökandet efter Emilie
Snart en månad har gått sedan danska Emilie Meng försvann på väg till hemmet i Korsør efter en utekväll.Under fredag förmiddag inleder Missing people ännu en eftersökning av den försvunna 18-åringen.Men polisen förbjuder nu frivilliga från att leta på vissa platser, rapporterar den danska tidningen BT.
Läs mer om Emilie Meng, Emilie, Korsør och Missing.
Nytt stort sökpådrag efter 17-åriga Emilie
Emilie Meng har varit försvunnen i 25 dygn. Nu ska Missing people dra i gång ytterligare sök efter henne. – Vi har koordinerat det med både polisen och familjen, säger Viviane Eriksen från Missing people till den danska tidningen BT.
Läs mer om Emilie, Missing och Viviane Eriksen.
Kvarlevor hittade från försvunne Bengt, 52
Bengt Jönsson, 52, försvann spårlöst i januari 2015.Nyligen gjorde frivilligorganisationen Missing people ett fynd i det område där han tros ha försvunnit.Nu bekräftar polisens DNA-analys att kvarlevorna kommer från den försvunne 52-åringen, rapporterar Helsingborgs Dagblad.
Läs mer om Bengt och Missing.
Emilie, 17, ännu borta – stor sökinsats görs
För 14 dagar sedan skildes Emilie Meng och hennes vänner åt på Korsør Station – sedan dess har ingen sett till henne. Under söndagen söker frivilliga på nytt efter den försvunna 17-åringen. – Vi utgår från platsen där hon senast sågs till och så arbetar vi oss sakta men säkert utåt, säger Vivain Eriksen, pressansvarig vid Missing people, till bt.dk.
Missing people söker efter danska Emilie
Danska Emilie Meng, 17, är fortfarande försvunnen. Trots att många i Danmark engagerats i söket är flickan fortfarande spårlöst försvunnen. Det senaste allmänna tipset gav ingenting – och nu förbereder Missing people ett nytt sök.
Läs mer om Danmark, Emilie och Missing.
Missing people söker efter danska Emelie
Danska Emelie Meng, 17, är fortfarande försvunnen. Trots att många i Danmark engagerats i söket är flickan fortfarande spårlöst försvunnen. Det senaste allmänna tipset gav ingenting – och nu förbereder Missing people ett nytt sök.
Läs mer om Danmark, Emelie och Missing.
Nya fynd i sökandet efter försvunna Bengt
Missing people har hittat fler fynd som kan ha med Bengt Jönssons försvinnande att göra. Samtidigt ligger sökandet nere. – Nu ska vi titta på de fynd som har gjorts. När det är sammanställt får vi se hur vi går vidare, säger Kenth Persson, förundersökningsledare.
Läs mer om Bengt och Kenth Persson.
Akut skallgång efter försvunnen kvinna
Den försvunna kvinnan i 50-årsåldern i Säffle är fortfarande inte hittad. På fredagsmorgonen fortsätter sökningarna med att Missing people går akut skallgång. – Vi söker inom ett område med utgångspunkt från bostaden, säger Christer Lööf,
Läs mer om Christer Lööf, Missing och Säffle.
Stort sökpådrag efter försvunnen kvinna
Polisen letar efter en kvinna i 50-årsåldern som är försvunnen i Säffle. Sökningarna är inne på tredje dygnet och hemvärnet och Missing people kopplas nu in i sökandet. – Vi har nyttjat så mycket vi kan av de resurser vi har, säger Jan-Åke Sjöström, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.
Susanne sökte efter mannen: 'Letade överallt'
Kroppen som hittades vid ett torp i Svenljunga i går var så väl gömd att Missing People inte lyckades hitta den trots en stor sökinsats för ett år sedan. – Vi sökte överallt, säger Susanne Espling, verksamhetsledare på Missing People i Sjuhärad. Polisen är förtegen om var kroppen hittades: – Det vet bara vi och mördaren, säger Lena Matthijs, polismästare.