Missing people


Parkeringsbolag river Missing peoples böter

Samtidigt som Missing people var ute och letade efter en försvunnen 17-åring i tisdags, fick flera av deras bilar parkeringsböter. Nu rapporterar Helsingborgs dagblad att parkeringsbolaget Q-Park makulerar böterna.

Läs mer om Missing och Q-Park.

Q-Park river böter till Missing People

Men ingen från bolaget har lust att prata: Nope, skriver Q-Parks vd i ett mejlsvar.

Läs mer om Missing People.
Q-Park river böter till Missing People

Q-Park makulerar de utfärdade parkeringsböterna som personer från Missing People drabbades av under en räddningsaktion. Men ingen från bolaget har lust att prata: Nope, skriver Q-Parks vd i ett mejlsvar.

Läs mer om Missing People.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Missing people hittade pojke - och fick p-böter

Tack vare Missing people kunde en försvunnen 17-åring hittas sent på tisdagskvällen. Men när sökgruppen kom tillbaka till sin bas möttes de av en otrevlig överraskning – flera av deras bilar hade blivit lappade. – Det kändes både omoraliskt och väldigt omänskligt av parkeringsvakten, säger Peter Tibemo som var med vid söket.

Läs mer om Missing och Peter Tibemo.

Räddade pojke- fick parkeringsböter

Parkeringsvakten från Q-Park brydde sig inte om att Missing People nyss varit på sökuppdrag.

Läs mer om Missing People och Q-Park.
Räddade pojke- fick parkeringsböter

Sent i går kväll hittade Missing People en pojke som varit försvunnen en längre tid. Som tack för insatsen skrev Q-Park samtidigt ut parkeringsböter till flera frivilligsökande som förgäves förklarade situationen för parkeringsvakten.

Läs mer om Missing People och Q-Park.
30-tal söker efter försvunne Bengt

Ett 30-tal personer från Missing people söker under lördagen efter försvunne Bengt från Helsingborg. Bengt har Downs syndrom och försvann fredagen den 16 januari när han var på väg hem från sin dagliga verksamhet. – Vi hoppas i det längsta att han återfinns i livet, säger hans personliga assistent sedan 30 år, Christel Thor.

Stor sökinsats i helgen efter försvunne Bengt

52-årige Bengt som försvann i Helsingborg fredagen 16 januari är fortfarande försvunnen. På lördag söker Missing people i Höganäs. Förra helgen deltog kring hundra personer och man hoppas på att många vill hjälpa till även nu. – Det här har verkligen engagerat människor, säger Per Hiller, operativ chef på Missing people.

Läs mer om Bengt, Helsingborg, Missing och Per Hiller.
Hysn: Vad gör jag om jag hittar honom död?

Missing people ska ha bragdmedaljen varje dag för det arbete man gör.

Missing People hjälper familjen att söka efter Steinar, 29

Läs mer om Steinar.
Nya sökningar efter Bengt i helgen

Missing people ordnar ny skallgång efter52-åringen som varit försvunnen i två veckor.

Läs mer om Bengt.
Leif, 52, är fortfarande spårlöst försvunnen

Vid 12-tiden på måndagen inleddes Missing peoples storsök efter Leif, 52. Många dök upp till skallgången – som också uppmärksammats av Leifs vän Glenn Hysn. –Vi har än så länge inte gjort några fynd, men vi är ute med både hund och vanligt fotfolk. Vi fortsätter, säger Neda Pavic från Missing people vid 15.30-tiden.

Läs mer om Glenn Hysn, Leif, Missing och Neda Pavic.
Tidigare toppnyhet hos GT:
Glenns vän Leif är spårlöst försvunnen

Leif, 52, är spårlöst försvunnen sedan två veckor tillbaka. Under måndagen arrangerar Missing people ett storsök efter 52-åringen – och vännen Glenn Hysn vill gärna se att så många som möjligt engagerar sig. – Jag har känt honom i över 30 år och är så klart orolig över att något hänt honom. Jag deltar gärna i sökningarna, säger fotbollslegendaren.

Läs mer om Glenn Hysn, Leif och Missing.
Skallgång efter Bengt utan resultat

Bengt Jönsson, som försvann för över en vecka sedan, är fortfarande försvunnen. På söndagen hade Missing People över hundra personer som sökte efter honom, men utan framgång.

Läs mer om Bengt och Missing People.
Sökandet efter Bengt inne på andra veckan

Missing peoples sökande efter försvunne Bengt, 52, från Helsingborg är nu inne på sin andra vecka. – Det kommer inte in något nytt nu. Vi får lita på de vittnesuppgifter vi har sedan tidigare och utgå från det, säger Tore Christensson, operativ chef på Missing people. Lördagens sök gav ingenting. Under söndagen drar man i gång igen.

Nu har Missing people börjat söka efter Bengt

Tidigt på lördagsmorgonen började Missing people nya sökningar efter saknade Bengt. Det är nu åtta dagar sedan 52-åringen försvann spårlöst från centrala Helsingborg. – Jag sa till sökarna i morse, att i dag ska vi hitta honom, säger Tore Christensen från Missing people till Kvällsposten..

Ingen har gett upp hoppet om Bengt, 52

Det har nu gått en vecka sedan Bengt, 52, försvann i Helsingborg. Polis och ett 60-tal frivilliga från Missing People sökte efter honom i trakten av Mölle under fredagen. Men utan resultat. – Folk är engagerade och förtvivlade, säger Annika Sigurdson från Missing People.

Morddömt par fick 18 års fängelse

Mordet genomfördes redan hösten 2012 i Kalmartrakten. Men offret återfanns först i somras, sedan den nu dömde 23-åringen avslöjat detaljer kring mordet för en kvinna i organisationen Missing People.

Läs mer om Kalmartrakten och Missing People.
Försvunnen 52-åring kan ha åkt mot Höganäs

Nya vittnesuppgifter gjorde att polisen och organisationen Missing People på tisdagen sökte en försvunnen 52-årig man norr om Höganäs.

Läs mer om Missing People.
Sökte efter 52-åring norr om Höganäs

Nya vittnesuppgifter gjorde att polisen och organisationen Missing People på tisdagen sökte en försvunnen 52-årig man norr om Höganäs.

Läs mer om Missing People.
Hårda straff för mord i Kalmar

Det unga par som åtalats för att ha mördat och grävt ner en 63-årig man i närheten av hans gård dömdes i dag till 18 års fängelse för mord av Kalmar tingsrätt. Mordet skedde redan hösten 2012, men offret återfanns först i somras, sedan den mordåtalade 23-åriga mannen avslöjat detaljer kring mordet för en kvinna i organisationen Missing People.

Läs mer om Kalmar och Missing People.
Erkände mord för Missing People - dom i morgon

63-åringen blev skjuten i huvudet med hagelgevär

Läs mer om Missing People.
Missing People söker efter försvunne Bengt

På måndagseftermiddagen söker Missing People efter 52-årige Bengt som försvann i Helsingborg i fredags. Nu vill polisen komma i kontakt med personer som kan ha sett honom under en bussresa som det kommit in tips om att han gjort. – Vi är beroende av allmänhetens ögon, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, informatör vid polisen i nordvästra Skåne.

Spårlöst borta – har någon sett Bengt, 52?

Sedan i fredags är 52-årige Bengt försvunnen. Under söndagen genomför Missing people flera skallgångar efter Bengt i Helsingborg. Nu vädjar Bengts nära efter upplysningar kring hans försvinnande. – Det är mest om någon har sett Bengt när han står och väntar på bussen i fredags. Det är busshållplatsen på Järnvägsgatan, mittemot Knutpunkten strax innan klockan 16 i fredags, säger Christel Thor, Bengts personlige assistent och vän sedan 30 år.

Försvunnen 13-åring kom hem självmant

Den 13-åriga pojke som varit försvunnen sedan klockan 15 i fredags är nu åter hemma hos sina föräldrar. Pojken försvann i Frölunda i Göteborg och både Missing people och polisen har sökt efter honom under helgen. – Han kom hem självmant på söndagsmorgonen, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.Mest läst senaste veckan
1.  Danska muslimer i fredsvaka mot hat


2.  Egyptier flyr från Libyen


3.  Egyptier flyr från Libyen


4.  Klent stöd för teori om Iran-bomb


5.  Danska muslimer i fredsvaka mot hat


6.  Marinkårssoldat rymde till Libanon


7.  Charlie Hebdo kommer ut igen


8.  Bukowskis ägare försenade utredning om falsk konst


9.  Singapores rika får bidra mer


10. Maskerade män rånade apotekSenaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03