Missing people

Juhani, 47, har varit försvunnen tre dagar

Juhani, 47, har varit försvunnen i Borås sedan i tisdags. På fredagskvällen avslutade Missing people sin sjätte skallgång – och nu kommer sökandet att trappas ned. – Polisen kommer att ha en grupp som fortfarande arbetar med fallet, men de kommer inte aktivt att ligga ute med så mycket personal som det har gjort hittills, säger Bengt Espling, operativ chef på Missing people.
Läs mer om Bengt Espling och Missing.

Försvunnen kvinna efterspanas

En kvinna i 75-årsåldern har försvunnit från äldreboendet Magnoliagården i Staffanstorp. Polis och anhöriga söker efter henne, och kontakter har tagits med Missing people.
Nya sökanden efter försvunne Bengt, 52
Bengt från Helsingborg har varit spårlöst försvunnen i 95 dagar. Nu planerar Missing people ytterligare ett sök efter Bengt. Främst för att de anhöriga ska få ett avslut. – Där vi letar kan man säga att vi letar inte i dag efter en levande person. Det gör vi tyvärr inte. Vi letar mest för att de anhöriga ska få ett avslut, säger Per Hiller, verksamhetsledare på Missing people i västra Skåne.
Nils försvinnande är ett spårlöst mysterium
Missing People genomför just nu en fjärde skallgång efter 25-årige Nils från Göteborg som är spårlöst försvunnen. Nils försvann i tisdags och vad som hänt honom är ett mysterium. – Vi är ett 40-tal personer ute och söker av området runt Ramberget. Tyvärr har vi inte hittat några spår alls från Nils, säger Neda Pavic på Missing People.

Nils, 25, borta – sågs senast på morgonen

GÖTEBORG/HISINGEN. Sedan i tisdags morgon har 25-årige Nils från Göteborg varit försvunnen. Senast han sågs till var vid 06.30-tiden på Gustaf Dalnsgatan, och Missing people har under kvällen ordnat en skallgång.
Försvunnen 20-åring hittad död
En 20-årig man som varit försvunnen i en vecka har hittats död. Han hittades av Missing People i...
Läs mer om Missing People.
Försvunnen 20-åring hittad död
En 20-årig man som varit försvunnen i en vecka har hittats död. Han hittades av Missing People i ett vattendrag i Vetlandatrakten på söndagseftermiddagen.
Försvunnen misstänks vara mördad
En 20-årig man som varit försvunnen i en vecka har hittats död. Han hittades av Missing People i...
Läs mer om Missing People.
Ung man hittad död
En 20-årig man som varit försvunnen i en vecka har hittats död. Han hittades av Missing People i ett vattendrag i Vetlandatrakten på söndagseftermiddagen.
Ung man hittad död
En 20-årig man som varit försvunnen i en vecka har hittats död. Han hittades av Missing People i ett vattendrag i Vetlandatrakten på söndagseftermiddagen.
Michael, 19, försvann för tre dagar sedan
Sedan helgen söker polis, räddningstjänst och Missing People efter den försvunne 19-årige Michael Karlsson Boman från trakten av Vetlanda. I lördags natt ställde han sin bil inne samhället och gick därifrån. Sedan dess är han borta. Föräldrarna tar tacksamt emot all hjälp att hitta honom.
24-åriga Karolina är spårlöst försvunnen
24-åriga Karolina, från Göteborg, hälsade i helgen på sin make i Tyskland. Men efter hemresan har hon inte setts till. Nu letar både polis och Missing people efter henne. – Hon sågs senast på centralstationen i Hamburg, säger Neda Pavic, administrativ chef för Missing People Göteborg.
Räddningstjänst letar försvunnen 20-åring
JUST NU: Polis, Räddningstjänst och Missing people letade på söndagseftermiddagen efter en försvunnen 20-åring från Vetlandatrakten. Anhöriga hörde senast av mannen vid ett-tiden på natten. När han inte kommit hem vid halv fem på morgonen kontaktades polisen. – Vi har ett stort sökpådrag med helikopter och hundar, säger Bo Gunnarsson, vakthavande befäl på polisen i Jönköpings län.
Parkeringsbolag river Missing peoples böter
Samtidigt som Missing people var ute och letade efter en försvunnen 17-åring i tisdags, fick flera av deras bilar parkeringsböter. Nu rapporterar Helsingborgs dagblad att parkeringsbolaget Q-Park makulerar böterna.
Läs mer om Missing och Q-Park.
Q-Park river böter till Missing People
Men ingen från bolaget har lust att prata: Nope, skriver Q-Parks vd i ett mejlsvar.
Läs mer om Missing People.
Q-Park river böter till Missing People
Q-Park makulerar de utfärdade parkeringsböterna som personer från Missing People drabbades av under en räddningsaktion. Men ingen från bolaget har lust att prata: Nope, skriver Q-Parks vd i ett mejlsvar.
Läs mer om Missing People.
Missing people hittade pojke - och fick p-böter
Tack vare Missing people kunde en försvunnen 17-åring hittas sent på tisdagskvällen. Men när sökgruppen kom tillbaka till sin bas möttes de av en otrevlig överraskning – flera av deras bilar hade blivit lappade. – Det kändes både omoraliskt och väldigt omänskligt av parkeringsvakten, säger Peter Tibemo som var med vid söket.
Läs mer om Missing och Peter Tibemo.
Räddade pojke- fick parkeringsböter
Parkeringsvakten från Q-Park brydde sig inte om att Missing People nyss varit på sökuppdrag.
Läs mer om Missing People och Q-Park.
Räddade pojke- fick parkeringsböter
Sent i går kväll hittade Missing People en pojke som varit försvunnen en längre tid. Som tack för insatsen skrev Q-Park samtidigt ut parkeringsböter till flera frivilligsökande som förgäves förklarade situationen för parkeringsvakten.
Läs mer om Missing People och Q-Park.
30-tal söker efter försvunne Bengt
Ett 30-tal personer från Missing people söker under lördagen efter försvunne Bengt från Helsingborg. Bengt har Downs syndrom och försvann fredagen den 16 januari när han var på väg hem från sin dagliga verksamhet. – Vi hoppas i det längsta att han återfinns i livet, säger hans personliga assistent sedan 30 år, Christel Thor.
Stor sökinsats i helgen efter försvunne Bengt
52-årige Bengt som försvann i Helsingborg fredagen 16 januari är fortfarande försvunnen. På lördag söker Missing people i Höganäs. Förra helgen deltog kring hundra personer och man hoppas på att många vill hjälpa till även nu. – Det här har verkligen engagerat människor, säger Per Hiller, operativ chef på Missing people.
Läs mer om Bengt, Helsingborg, Missing och Per Hiller.
Hysn: Vad gör jag om jag hittar honom död?
Missing people ska ha bragdmedaljen varje dag för det arbete man gör.
Nya sökningar efter Bengt i helgen
Missing people ordnar ny skallgång efter52-åringen som varit försvunnen i två veckor.
Läs mer om Bengt.
Leif, 52, är fortfarande spårlöst försvunnen
Vid 12-tiden på måndagen inleddes Missing peoples storsök efter Leif, 52. Många dök upp till skallgången – som också uppmärksammats av Leifs vän Glenn Hysn. –Vi har än så länge inte gjort några fynd, men vi är ute med både hund och vanligt fotfolk. Vi fortsätter, säger Neda Pavic från Missing people vid 15.30-tiden.
Läs mer om Glenn Hysn, Leif, Missing och Neda Pavic.