Missing people


Pojke försvunnen – endast cykeln hittad

14-åringen försvann från hemmet i Sövde på cykel under torsdagen men kom aldrig hem. Senare hittades pojkens cykel vid en busshållplats i Veberöd – nu söker Missing people efter 14-åringen.

Läs mer om Missing, Sövde och Veberöd.

Fyra organisationer får bidrag

Pengar till fiskevård, företagsamhet och Missing people.

Läs mer om Missing.
Missing people söker efter saknade Irene, 63

Missing people i Malmö går skallgång efter en kvinna som försvann från sitt hem i morse. Irene är 63 år och försvann i närheten av Calle Ljungbecksgatan på Kirseberg. – Det är där vi börjar leta, säger Jennifer McDowell som är Missing peoples kontakt under skallgången.

Missing people vädjar – behöver fler frivilliga

Oktober är för många svamp- och bärplockartider. Det innebär att fler ärenden hamnar hos Missing people. Det senaste halvåret har antalet ärenden ökat otroligt mycket – och inför svampsäsongen höjer organisationen nu ett varningens finger för att fler kommer irra bort sig. – Många kommer att gå ut i skog och mark för att plocka den närmaste tiden och det betyder också en ökad risk för att gå vilse, skriver Åsa Westlund från Missing people i ett meddelande. Och tipset för eventuella plockare lyder: ta med godis!

Läs mer om Missing och Åsa Westlund.

Missing People vill växa i länet

Sökorganisationen Missing People har redan 34 000 registrerade medlemmar i skallgångsregistret. 800 av dem finns i Kalmar län. Men man vill bli ännu fler.

Läs mer om Kalmar.
Missing people letar efter folk

Organisationen behöver fler frivilliga i länet. Från att i början ha tagit vid där polisens arbete slutat har Missing people börjat delta i ett allt tidigare skede i sökningsarbetet,

Läs mer om Missing.
Agnar, 70, försvunnen i åtta månader

Åtta månader har gått sedan 70-årige Agnar Karlsen klev ut genom dörren hemma i Svängsta – och försvann. Anhöriga har letat med hjälp av polisen och Missing People. Men förgäves. – Vi tror att han har ramlat i ån och förts i väg med vattnet, säger svärdottern Malin Karlsen.

Missing People letade efter honom i somras

Senast i juni letade Missing People efter Agnar Karlsen.Även denna sökning blev resultatlös. Den ideella organisationen Missing People har letat efter Agnar flera gånger.

Hundratals söker efter tvååring

Närmare tusen frivilliga deltog under natten i sökinsatsen efter den tvåårige pojke som försvann utanför Hedemora på fredagseftermiddagen. -Det strömmar till folk hela tiden, säger Birgitta Jonsson på Missing People.

Stor sökinsats efter försvunna tvååringen i Hedemora

Omkring 1000 frivilliga har under natten mot lördagen letat efter den tvåårige pojke som försvann i Vikmanshyttan på fredagskvällen. Ännu vid sextiden på morgonen fanns inga spår efter pojken, enligt organisationen Missing People.

Hundratals söker efter försvunnen tvååring

Hundratals frivilliga deltar under natten i sökinsatsen efter den tvåårige pojke som försvann utanför Hedemora på fredagseftermiddagen. – Det strömmar till folk hela tiden, säger Birgitta Jonsson på Missing People.

Hundratals söker efter tvååring

Hedemora Hundratals frivilliga deltar under natten i sökinsatsen efter den tvåårige pojke som försvann utanför Hedemora på fredagseftermiddagen. -Det strömmar till folk hela tiden, säger Birgitta Jonsson på Missing People.

70-årig man anmäld försvunnen

På torsdagen sökte polis och Missing people efter en man i 70-årsåldern som anmälts försvunnen av anhöriga. Enligt Missing people kan mannen haft med sig en svart cykel vid försvinnandet

Läs mer om Missing.
Nytt sökande efter saknad Skarakvinna

Den kvinna i 70-årsåldern som försvann i Skara i torsdags saknas fortfarande. Missing people, hemvärnet och polisen gör ett nytt försök att hitta henne under lördagen. – Vi är ute och söker för fullt, säger Oliver Meyner på Missing people vid 13.30-tiden på lördagen.

Nyss sökande efter saknad Skarakvinna

Den kvinna i 70-årsåldern som försvann i Skara i torsdags saknas fortfarande. Missing people, hemvärnet och polisen gör ett nytt försök att hitta henne under lördagen.

Läs mer om Skara och Skarakvinna.
Eftersökt 31-åring hemma igen - Göteborg - Göteborgs-Posten

Mannen ska ha kommit hem men till bostaden någon gång emellan klockan tre och fyra på fredagsmorgonen. Missing People uppmanade sent torsdagskvällen frivilliga att delta i ett akut sökande efter en försvunnen 31-årig man på Hisingen.

Sökinsats efter man – har försvunnit spårlöst

Missing People söker natten mot fredagen efter en försvunnen 31-årig man på Hisingen i Göteborg. Han lämnade sin bostad på torsdagsmorgonen och är sedan dess spårlöst borta. – Han har inte dykt upp hemma till sin väntande familj, säger Magnus Lindström, operativ chef på Missing People Göteborg.

Saknad 25-åring hittad död

En man i 25-årsåldern som i måndags försvann från sitt hem i Jönköping hittades på onsdagen död. Polisen satte under tisdagen in stora sökresurser med bland annat helikopter och sökpatruller. Också organisationen Missing People deltog i sökandet. Enligt polisen finns inga misstankar om brott.

Läs mer om Jönköping och Missing People.
Inga spår efter försvunnen 25-åring

Trots en massiv sökinsats med både helikopter och hundpatruller hade polisen vid 20-tiden på tisdagskvällen ännu inga spår efter den 25-åring som försvann från sitt hem i Jönköping på måndagen. Polisen har lagt ut bilder på mannen på sin Facebooksida och organisationen Missing People hjälper till i sökandet. — Anhöriga är oroliga för mannens hälsa.

Sökandet avbryts efter kvinna

Polisen ger upp sökandet efter den 71-åriga dementa kvinna som försvann i fredags från Skeberg sydväst om Leksand. — Nu är räddningsinsatsen avslutad, säger Carina Nilsson, vakthavande befäl vid polisen i Dalarna på onsdagen. Polis, helikopter och Hemvärnet har deltagit i sökandet. Enligt Nilsson ska anhöriga fortsätta sökandet, eventuellt med hjälp av organisationen Missing People.

Missing People söker försvunne Markus

Markus Feldmanis har varit försvunnen i drygt tre veckor. Under söndagen letar Missing People efter honom för andra gången.

Läs mer om Missing People.
Stor sökinsats efter försvunna barn

Polisen och Missing People fortsätter sin stora sökinsats efter en fyraårig flicka och en nioårig pojke som försvann i går i Vällingby i västra Stockholm. Vid 8-tiden i morse hade barnen ännu inte kommit till rätta.

Stor sökinsats efter försvunna barn

Stockholm Polisen och Missing People fortsätter sin stora sökinsats efter en fyraårig flicka och en nioårig pojke som försvann i går i Vällingby i västra Stockholm.

Missing people söker med bilar efter 22-åring

En 22-årig tjej försvann vid lunchtid under måndagen i Nyköping. Nu går Missing people in med polisen och söker.

Läs mer om Missing och Nyköping.
Man saknas efter simtur – eftersöks

En 49-årig man saknas efter en simtur vid Eknö utanför Västervik på fredagskvällen. Det handlar om en tävlingssimmare som skulle träna inför ett triathlon. Missing People har med båt forslat ut folk till de olika öarna. Letandet pågår under lördagseftermiddagen.

Läs mer om Eknö och Västervik.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00