Missing people

Michael, 19, försvann för tre dagar sedan

Sedan helgen söker polis, räddningstjänst och Missing People efter den försvunne 19-årige Michael Karlsson Boman från trakten av Vetlanda. I lördags natt ställde han sin bil inne samhället och gick därifrån. Sedan dess är han borta. Föräldrarna tar tacksamt emot all hjälp att hitta honom.

24-åriga Karolina är spårlöst försvunnen

24-åriga Karolina, från Göteborg, hälsade i helgen på sin make i Tyskland. Men efter hemresan har hon inte setts till. Nu letar både polis och Missing people efter henne. – Hon sågs senast på centralstationen i Hamburg, säger Neda Pavic, administrativ chef för Missing People Göteborg.
Räddningstjänst letar försvunnen 20-åring
JUST NU: Polis, Räddningstjänst och Missing people letade på söndagseftermiddagen efter en försvunnen 20-åring från Vetlandatrakten. Anhöriga hörde senast av mannen vid ett-tiden på natten. När han inte kommit hem vid halv fem på morgonen kontaktades polisen. – Vi har ett stort sökpådrag med helikopter och hundar, säger Bo Gunnarsson, vakthavande befäl på polisen i Jönköpings län.
Parkeringsbolag river Missing peoples böter
Samtidigt som Missing people var ute och letade efter en försvunnen 17-åring i tisdags, fick flera av deras bilar parkeringsböter. Nu rapporterar Helsingborgs dagblad att parkeringsbolaget Q-Park makulerar böterna.
Läs mer om Missing och Q-Park.

Q-Park river böter till Missing People

Men ingen från bolaget har lust att prata: Nope, skriver Q-Parks vd i ett mejlsvar.
Läs mer om Missing People.
Q-Park river böter till Missing People
Q-Park makulerar de utfärdade parkeringsböterna som personer från Missing People drabbades av under en räddningsaktion. Men ingen från bolaget har lust att prata: Nope, skriver Q-Parks vd i ett mejlsvar.
Läs mer om Missing People.
Missing people hittade pojke - och fick p-böter
Tack vare Missing people kunde en försvunnen 17-åring hittas sent på tisdagskvällen. Men när sökgruppen kom tillbaka till sin bas möttes de av en otrevlig överraskning – flera av deras bilar hade blivit lappade. – Det kändes både omoraliskt och väldigt omänskligt av parkeringsvakten, säger Peter Tibemo som var med vid söket.
Läs mer om Missing och Peter Tibemo.
Räddade pojke- fick parkeringsböter
Parkeringsvakten från Q-Park brydde sig inte om att Missing People nyss varit på sökuppdrag.
Läs mer om Missing People och Q-Park.
Räddade pojke- fick parkeringsböter
Sent i går kväll hittade Missing People en pojke som varit försvunnen en längre tid. Som tack för insatsen skrev Q-Park samtidigt ut parkeringsböter till flera frivilligsökande som förgäves förklarade situationen för parkeringsvakten.
Läs mer om Missing People och Q-Park.
30-tal söker efter försvunne Bengt
Ett 30-tal personer från Missing people söker under lördagen efter försvunne Bengt från Helsingborg. Bengt har Downs syndrom och försvann fredagen den 16 januari när han var på väg hem från sin dagliga verksamhet. – Vi hoppas i det längsta att han återfinns i livet, säger hans personliga assistent sedan 30 år, Christel Thor.
Stor sökinsats i helgen efter försvunne Bengt
52-årige Bengt som försvann i Helsingborg fredagen 16 januari är fortfarande försvunnen. På lördag söker Missing people i Höganäs. Förra helgen deltog kring hundra personer och man hoppas på att många vill hjälpa till även nu. – Det här har verkligen engagerat människor, säger Per Hiller, operativ chef på Missing people.
Läs mer om Bengt, Helsingborg, Missing och Per Hiller.
Hysn: Vad gör jag om jag hittar honom död?
Missing people ska ha bragdmedaljen varje dag för det arbete man gör.
Nya sökningar efter Bengt i helgen
Missing people ordnar ny skallgång efter52-åringen som varit försvunnen i två veckor.
Läs mer om Bengt.
Leif, 52, är fortfarande spårlöst försvunnen
Vid 12-tiden på måndagen inleddes Missing peoples storsök efter Leif, 52. Många dök upp till skallgången – som också uppmärksammats av Leifs vän Glenn Hysn. –Vi har än så länge inte gjort några fynd, men vi är ute med både hund och vanligt fotfolk. Vi fortsätter, säger Neda Pavic från Missing people vid 15.30-tiden.
Läs mer om Glenn Hysn, Leif, Missing och Neda Pavic.
Glenns vän Leif är spårlöst försvunnen
Leif, 52, är spårlöst försvunnen sedan två veckor tillbaka. Under måndagen arrangerar Missing people ett storsök efter 52-åringen – och vännen Glenn Hysn vill gärna se att så många som möjligt engagerar sig. – Jag har känt honom i över 30 år och är så klart orolig över att något hänt honom. Jag deltar gärna i sökningarna, säger fotbollslegendaren.
Läs mer om Glenn Hysn, Leif och Missing.
Skallgång efter Bengt utan resultat
Bengt Jönsson, som försvann för över en vecka sedan, är fortfarande försvunnen. På söndagen hade Missing People över hundra personer som sökte efter honom, men utan framgång.
Läs mer om Bengt och Missing People.
Sökandet efter Bengt inne på andra veckan
Missing peoples sökande efter försvunne Bengt, 52, från Helsingborg är nu inne på sin andra vecka. – Det kommer inte in något nytt nu. Vi får lita på de vittnesuppgifter vi har sedan tidigare och utgå från det, säger Tore Christensson, operativ chef på Missing people. Lördagens sök gav ingenting. Under söndagen drar man i gång igen.
Nu har Missing people börjat söka efter Bengt
Tidigt på lördagsmorgonen började Missing people nya sökningar efter saknade Bengt. Det är nu åtta dagar sedan 52-åringen försvann spårlöst från centrala Helsingborg. – Jag sa till sökarna i morse, att i dag ska vi hitta honom, säger Tore Christensen från Missing people till Kvällsposten..
Ingen har gett upp hoppet om Bengt, 52
Det har nu gått en vecka sedan Bengt, 52, försvann i Helsingborg. Polis och ett 60-tal frivilliga från Missing People sökte efter honom i trakten av Mölle under fredagen. Men utan resultat. – Folk är engagerade och förtvivlade, säger Annika Sigurdson från Missing People.
Morddömt par fick 18 års fängelse
Mordet genomfördes redan hösten 2012 i Kalmartrakten. Men offret återfanns först i somras, sedan den nu dömde 23-åringen avslöjat detaljer kring mordet för en kvinna i organisationen Missing People.
Läs mer om Kalmartrakten och Missing People.
Försvunnen 52-åring kan ha åkt mot Höganäs
Nya vittnesuppgifter gjorde att polisen och organisationen Missing People på tisdagen sökte en försvunnen 52-årig man norr om Höganäs.
Läs mer om Missing People.
Sökte efter 52-åring norr om Höganäs
Nya vittnesuppgifter gjorde att polisen och organisationen Missing People på tisdagen sökte en försvunnen 52-årig man norr om Höganäs.
Läs mer om Missing People.
Hårda straff för mord i Kalmar
Det unga par som åtalats för att ha mördat och grävt ner en 63-årig man i närheten av hans gård dömdes i dag till 18 års fängelse för mord av Kalmar tingsrätt. Mordet skedde redan hösten 2012, men offret återfanns först i somras, sedan den mordåtalade 23-åriga mannen avslöjat detaljer kring mordet för en kvinna i organisationen Missing People.
Läs mer om Kalmar och Missing People.
Erkände mord för Missing People - dom i morgon
63-åringen blev skjuten i huvudet med hagelgevär
Läs mer om Missing People.