Missing people


Nya sökningar efter Bengt i helgen

Missing people ordnar ny skallgång efter52-åringen som varit försvunnen i två veckor.

Läs mer om Bengt.

Leif, 52, är fortfarande spårlöst försvunnen

Vid 12-tiden på måndagen inleddes Missing peoples storsök efter Leif, 52. Många dök upp till skallgången – som också uppmärksammats av Leifs vän Glenn Hysn. –Vi har än så länge inte gjort några fynd, men vi är ute med både hund och vanligt fotfolk. Vi fortsätter, säger Neda Pavic från Missing people vid 15.30-tiden.

Läs mer om Glenn Hysn, Leif, Missing och Neda Pavic.
Tidigare toppnyhet hos GT:
Glenns vän Leif är spårlöst försvunnen

Leif, 52, är spårlöst försvunnen sedan två veckor tillbaka. Under måndagen arrangerar Missing people ett storsök efter 52-åringen – och vännen Glenn Hysn vill gärna se att så många som möjligt engagerar sig. – Jag har känt honom i över 30 år och är så klart orolig över att något hänt honom. Jag deltar gärna i sökningarna, säger fotbollslegendaren.

Läs mer om Glenn Hysn, Leif och Missing.
Skallgång efter Bengt utan resultat

Bengt Jönsson, som försvann för över en vecka sedan, är fortfarande försvunnen. På söndagen hade Missing People över hundra personer som sökte efter honom, men utan framgång.

Läs mer om Bengt och Missing People.

Sökandet efter Bengt inne på andra veckan

Missing peoples sökande efter försvunne Bengt, 52, från Helsingborg är nu inne på sin andra vecka. – Det kommer inte in något nytt nu. Vi får lita på de vittnesuppgifter vi har sedan tidigare och utgå från det, säger Tore Christensson, operativ chef på Missing people. Lördagens sök gav ingenting. Under söndagen drar man i gång igen.

Nu har Missing people börjat söka efter Bengt

Tidigt på lördagsmorgonen började Missing people nya sökningar efter saknade Bengt. Det är nu åtta dagar sedan 52-åringen försvann spårlöst från centrala Helsingborg. – Jag sa till sökarna i morse, att i dag ska vi hitta honom, säger Tore Christensen från Missing people till Kvällsposten..

Ingen har gett upp hoppet om Bengt, 52

Det har nu gått en vecka sedan Bengt, 52, försvann i Helsingborg. Polis och ett 60-tal frivilliga från Missing People sökte efter honom i trakten av Mölle under fredagen. Men utan resultat. – Folk är engagerade och förtvivlade, säger Annika Sigurdson från Missing People.

Morddömt par fick 18 års fängelse

Mordet genomfördes redan hösten 2012 i Kalmartrakten. Men offret återfanns först i somras, sedan den nu dömde 23-åringen avslöjat detaljer kring mordet för en kvinna i organisationen Missing People.

Läs mer om Kalmartrakten och Missing People.
Försvunnen 52-åring kan ha åkt mot Höganäs

Nya vittnesuppgifter gjorde att polisen och organisationen Missing People på tisdagen sökte en försvunnen 52-årig man norr om Höganäs.

Läs mer om Missing People.
Sökte efter 52-åring norr om Höganäs

Nya vittnesuppgifter gjorde att polisen och organisationen Missing People på tisdagen sökte en försvunnen 52-årig man norr om Höganäs.

Läs mer om Missing People.
Hårda straff för mord i Kalmar

Det unga par som åtalats för att ha mördat och grävt ner en 63-årig man i närheten av hans gård dömdes i dag till 18 års fängelse för mord av Kalmar tingsrätt. Mordet skedde redan hösten 2012, men offret återfanns först i somras, sedan den mordåtalade 23-åriga mannen avslöjat detaljer kring mordet för en kvinna i organisationen Missing People.

Läs mer om Kalmar och Missing People.
Erkände mord för Missing People - dom i morgon

63-åringen blev skjuten i huvudet med hagelgevär

Läs mer om Missing People.
Missing People söker efter försvunne Bengt

På måndagseftermiddagen söker Missing People efter 52-årige Bengt som försvann i Helsingborg i fredags. Nu vill polisen komma i kontakt med personer som kan ha sett honom under en bussresa som det kommit in tips om att han gjort. – Vi är beroende av allmänhetens ögon, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, informatör vid polisen i nordvästra Skåne.

Spårlöst borta – har någon sett Bengt, 52?

Sedan i fredags är 52-årige Bengt försvunnen. Under söndagen genomför Missing people flera skallgångar efter Bengt i Helsingborg. Nu vädjar Bengts nära efter upplysningar kring hans försvinnande. – Det är mest om någon har sett Bengt när han står och väntar på bussen i fredags. Det är busshållplatsen på Järnvägsgatan, mittemot Knutpunkten strax innan klockan 16 i fredags, säger Christel Thor, Bengts personlige assistent och vän sedan 30 år.

Försvunnen 13-åring kom hem självmant

Den 13-åriga pojke som varit försvunnen sedan klockan 15 i fredags är nu åter hemma hos sina föräldrar. Pojken försvann i Frölunda i Göteborg och både Missing people och polisen har sökt efter honom under helgen. – Han kom hem självmant på söndagsmorgonen, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.

13-åring återfunnen i Göteborg

Den 13-årige pojken som försvann från stadsdelen Frölunda på fredagskvällen har återfunnits, rapporterar P4 Göteborg. Polisens patruller behandlade olika tips som kom in sedan försvinnandet, men ansåg att det inte fanns något som indikerade på att han befann sig i fara. Enligt organisationen Missing People tog sig pojken hem på egen hand.

Missing people hittade en död man i vattnet

Dykare har hittat en död man i hamnen i den danska staden Århus. Polisen misstänker att det rör sig om en man som varit försvunnen sedan i november.

Försvunnen 27-åring hittad död

En 27-årig man som försvann utanför Söderhamn för en vecka sedan hittades död på lördagsförmiddagen. Kroppen hittades av Missing People på isen till en sjö utanför Söderhamn.

Läs mer om Missing People och Söderhamn.
Försvunnen 27-åring hittad död

Söderhamn En 27-årig man som försvann utanför Söderhamn för en vecka sedan hittades död i dag. Kroppen hittades av Missing People på isen till en sjö. Dödsorsaken är okänd.

Läs mer om Missing People och Söderhamn.
Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Försvunnen 27-åring funnen död på sjöis

På lördagsförmiddagen hittade frivilliga från organisationen Missing People en död kropp på isen på sjön Bergviken, strax sydväst om Söderhamn. Vid 16.45.tiden bekräftade polisen för DN att den påträffade är den 27-åring som försvann i trakten för en vecka sedan.

13-åring försvunnen i Göteborg i ett dygn

En 13-årig pojke i Göteborg är anmäld försvunnen. Det var över ett dygn sedan som pojken försvann i Frölunda. På lördagen söker polisen efter pojken och även Missing People Göteborg har ordnatt skallgång.

Död kropp funnen på sjöis nära Söderhamn

På lördagsförmiddagen hittade frivilliga från organisationen Missing People en död kropp på isen på sjön Bergviken, strax sydväst om Söderhamn. Möjligen är det kroppen efter en 27-årig man som försvann i trakten för en vecka sedan.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Johan, 27, befaras hittats död på isen

I förmiddags hittade Missing people en död person på isen utanför Bergvik.Samtidigt sökte polis och kustbevakning i området efter Johan Mimon, 27, som varit försvunnen sen i lördags.Johans anhöriga har underättats om omständigheterna.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Johan, 27, kan ha hittats – död på isen

I förmiddags hittade Missing people en död person på isen utanför Bergvik. Samtidigt sökte polis och kustbevakning i området efter en person som varit försvunnen sen i lördags. Personens anhöriga har underättats om omständigheterna.

Läs mer om Bergvik och Missing.
Försvunnen 27-åring hittad död

I förmiddags hittade Missing People en kropp på isen till en sjö.

Läs mer om Missing People.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23