Missing people

En 80-årig man har anmälts försvunnen

En 80-årig man söks av polisen efter att han försvunnit från sitt hem i Kallinge. I natt blev Missing people inkopplat i fallet. – Det vi vet är att han lämnat sin bostad, säger polisens pressinformatör Emily Garnheim.
Läs mer om Emily Garnheim, Kallinge och Missing.

Stor sökinsats efter en försvunnen man

Under onsdagskvällen har 150 personer från Missing people sökt efter en 42-årig man från Lunds kommun. Han är försvunnen sedan i måndags då han senast sågs vid universitetet i Lund. - Det är ett oförklarligt försvinnande. Vi har hittills inte hittat några spår, säger Per Hiller, operativ chef för Missing people Västra Skåne.
42-åring försvunnen – stort sökpådrag i Lund i kväll
En 42-årig man utanför Lund är försvunnen. Under onsdagskvällen sökte uppåt 150 frivilliga från Missing people efter honom.
Läs mer om Lund och Missing.
42-åring försvunnen – stort sökpådrag i Lund i natt
En 42-årig man utanför Lund är försvunnen. Under onsdagskvällen sökte uppåt 150 frivilliga från Missing people efter honom.
Läs mer om Lund och Missing.

Stort sökpådrag efter försvunnen kvinna

En kvinna i 60-årsåldern är försvunnen. Polisen har satt in ett stort sökpådrag med helikopter, hundar, hemvärnet och Missing people för att hitta kvinnan.– Vi fortsätter söka under natten, säger Andreas Bengtsson, biträdande vakthavande befäl på polisen.
Läs mer om Missing.
Man försvunnen efter morgonpromenad
Polisen i Norrbotten söker efter 81-årig man som försvunnit på fjället i samband med sin morgonpromenad med hunden under onsdagen, rapporterar NSD och Norrbottenskuriren. Mannen, som försvunnit från en ensligt belägen stuga i Harrå, söks under torsdagsmorgonen av polis, militär, Missing people – och en privat helikopter.
Stort sökpådrag efter 60-åring
Polisen, Missing People och ett hundratal militärer sökte under tisdagseftermiddagen efter en...
Läs mer om Missing People.
100 militärer söker efter försvunnen man
Klockan 13 på tisdagen började Missing people den tredje dagens sökande efter den försvunne 60-årige mannen från södra Halland. Polisen har satt in hundförare och helikopter, och ett 100-tal militärer är också ute och letar. – Vi har inte gjort några fynd, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesman i Region väst.
Läs mer om Halland, Missing och Region.
Stort polispådrag efter försvunnen man
Polisen söker efter en försvunnen 60-årig man från södra Halland. Mannen hade varit på en countrymusikfestival i helgen och kom inte hem i tid för att mjölka sina kor. – Hans cykel står kvar där han ställde den, säger Christer Fuxborg, presstalesman vid polisen i Region väst. Organisationen Missing people går också skallgång efter mannen.
Läs mer om Christer Fuxborg, Halland och Region.
Polis söker efter försvunnen man
Polis och Missing people letar efter en man i 50-årsåldern som varit försvunnen sedan i måndags.– Vi letar i Blentarp med omnejd, säger polisen.
Läs mer om Blentarp och Missing.
Polis söker efter försvunnen man
Polis och Missing people letar efter en man i 50-årsåldern som varit försvunnen sedan i måndags.– Vi letar i Blentarp med omnejd, säger polisen.
Läs mer om Blentarp och Missing.
Yasmine, 9, bjöd Missing people på kakor
När letandet efter Lisa Holm var som tuffast kom Yasmine Forsberg, 9, men kakor. Nu har hon fått en hedersbetygelse av Missing people för sin insats. – Hon var en solstråle mitt i all bedrövelse, säger Magnus Lindström.
Akut skallgång efter kvinna i Torslanda
En 65-årig kvinna från Torslanda har varit försvunnen sedan den 20 juli. Hon sågs senast i sitt hem. Nu ordnar Missing people en akut skallgång. – Min telefon har gått varm sedan vi lade ut efterlysningen på vår Facebooksida, så det verkar som det kommer bli en bra uppslutning, säger Neda Pavic, operativ chef på Missing people.
Tisdagens sökning gav inget resultat
Under tisdagen letade Missing People återigen efter försvunne Bengt Jönsson, som varit borta sedan den 16 januari.
Ännu en sökning efter Bengt
Med start måndag klockan 11 gör Missing People ännu en sökning efter försvunne Bengt.
Läs mer om Bengt och Missing People.
Bengt är försvunnen sedan 185 dagar
I januari klev 52-årige Bengt på en buss på Knutpunkten i Helsingborg mot Mölle – sedan dess har han varit spårlöst försvunnen. Under måndagsförmiddagen genomför Missing people ett nytt sök efter den försvunne 52-åringen. – Vi kommer söka i vissa områden vi inte sökt tidigare, säger Per Hiller, operativ chef vid Missing people.
Sökandet efter Mihaela avbryts
25-åriga Mihaela försvann spårlöst i söndags. De enda spåren som finns är de fåtal personliga ägodelar som hittades på platsen där hon brukade tigga pengar utanför ett köpcentrum i Råå. Missing people har tillfälligt avbrutit sökandet efter kvinnan. –Vi har lagt det på is. Det har vi gjort på polisens inrådan så att de får arbeta med sin utredning, säger Kenneth Söderlund på Missing people.
25-årig Helsingborgs- kvinna försvunnen
En kvinna i 25-årsåldern från Helsingborg är spårlöst försvunnen. Nu vädjar polisen till allmänheten om uppgifter.– Om någon har sett eller träffat på henne efter halv elva i går vill vi ha kontakt med den personen, säger Jimmy Modin, informatör på polisens ledningscentral. Just nu genomför Missing people en skallgång.– Vi söker framför allt av området runt Ica Maxi på Råå, berättar Agneta Schang, Missing people:s kontaktperson på plats.
Missing people söker försvunnen kvinna
Missing People söker just nu efter en försvunnen kvinna i Lerum. Kvinnan är i 65-årsåldern och sågs senast till på midsommarafton. – Hon sågs senast till vid 10-tiden på morgonen på midsommarafton, säger Magnus Lindström, operativchef för söket.
Läs mer om Lerum.
Missing people tagna efter Lisa Holm-söket
Missing peoples sökinsats efter Lisa Holm var dubbelt så stor som organisationens tidigare största eftersök. Det trots att den pågick kortare tid än tidigare insatser. – Med tanke på den tragiska utgången känns det banalt att prata rekord. Men det är klart att vi både är tagna och oerhört tacksamma över engagemanget, säger Kenneth Söderlund, pressansvarig på Missing people.
Pojke försvunnen – söks av polisen
En 13-årig pojke är försvunnen sedan söndagskvällen. –Vi letar för fullt. Vi har hundpatruller och ett stort antal patruller som söker efter pojken, säger Kim Hild på polisens ledningscentral. Även en helikopter söker efter pojken. Organisationen Missing people är inkallade. – Det är mycket som tyder på att det kommer bli en akut skallgång, säger Kenneth Söderlund från Missing people.
Vi klarade det bra men kan göra det bättre
När Lisa Holm, 17, försvann engagerade sig tusentals människor för att hjälpa till att söka efter henne. Många av de mår nu dåligt och behöver samtalsstöd. – Vi har varit förberedda på att att det kan behövas säger Kenneth Söderlund, presstalesperson på Missing People.
Misstänkte broderns advokat anmäld för jäv
En allvarlig rättsprocess har uppstått i utredningen av mordet på Lisa Holm. Advokaten Helena Svärd var så sent som i mars ordförande för Missing people. Nu utreds hon för jäv. – Jag har fått en förfrågan om jäv och jag har besvarat den med att jag inte anser att jag är jävig, säger Helena Svärd.
Läs mer om Helena Svärd, Lisa Holm och Missing.
Polisen letar nya bevis i jakten på 17-åriga Lisas mördare
På lördagen gjorde Missing People avgörande fynd i en lada – och nu fortsätter polisen att söka...
Läs mer om Missing People.
Polisen letar nya spår på gamla fyndplatsen
Missing people gjorde ett fynd som ledde till gripandet av två män och en kvinna. En av de litauiska medborgarna är känd av polisen i Litauen sedan tidigare. Vitklädda tekniker söker nu av ladan vid kafet där Lisa Holm jobbade. – Vi letar efter spår som kan användas som bevis, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen.
Läs mer om Lisa Holm, Litauen och Tommy Nyman.