Missing people

Så försökte mördaren lura Missing people

Missing Peoples team befann sig på gården Martorp, där Lisa Holms kropp senare skulle hittas i en barack, då Nerijus Bilevicius, 35, och hans bror kom fram – och berättade att de inte behövde söka igenom gården eftersom militären redan gjort det. Sedan gick en av bröderna in i en lada och hämtade en högaffel. – Jag har definitivt en felkänsla, säger volontären om mötet.
Läs mer om Martorp och Missing.
Källa: 35-åringen försökte leda bort Missing People
35-åringen som misstänks för mordet på Lisa Holm försökte mota bort Missing People från fyndplatsen. Det säger en källa med insyn till P4 Skaraborg.
Läs mer om Lisa Holm och Missing People.

Lisa Holms misstänkte mördare försökte mota bort Missing People

När Missing People närmade sig en fyndplats försökte den 35-årige mannen mota bort dem, enligt...
Läs mer om Missing People.
35-åringen motade bort Missing people
Nu kommer helt nya uppgifter om mordet på Lisa Holm, 17.Enligt P4 Skaraborg försökte den mordmisstänkte 35-åringen mota bort Missing Peoples sökteam – kort efteråt hittades kroppen i en byssja vid gården Martorp. Orsaken till att flickan blev mördad förefaller vara en djupt olycklig slump, uppger P4 Skaraborg.
Läs mer om Lisa Holm, Martorp och Missing.
84-åring försvunnen – söks av polisen
En 84-årig man från Dalby är försvunnen och har sökts av polisen under lördagskvällen. Missing People startade en akut skallgång klockan 01.30 natten mot söndagen.
Läs mer om Dalby.
Saknad 84-årig man söks av polisen
En 84-årig man saknas sedan han försvunnit från sitt hem i Dalby under lördagen. Polisen letade under lördagskvällen och Missing People planerar en sökinsats under natten till söndagen.
Läs mer om Dalby och Missing People.
Polisen söker efter försvunnen 81-åring
En 81-årig man är försvunnen i Osby sedan tisdag förmiddag. Flera poliser har sökt efter mannen under natten och dagen men utan resultat - nu kopplas Missing people in i sökandet. – Den senaste observationen på honom är vid 18-tiden på tisdagen öster om Osby, säger Mikael Persson, inre befäl vid polisen i Kristianstad.
En 80-årig man har anmälts försvunnen
En 80-årig man söks av polisen efter att han försvunnit från sitt hem i Kallinge. I natt blev Missing people inkopplat i fallet. – Det vi vet är att han lämnat sin bostad, säger polisens pressinformatör Emily Garnheim.
Läs mer om Emily Garnheim, Kallinge och Missing.
Stor sökinsats efter en försvunnen man
Under onsdagskvällen har 150 personer från Missing people sökt efter en 42-årig man från Lunds kommun. Han är försvunnen sedan i måndags då han senast sågs vid universitetet i Lund. - Det är ett oförklarligt försvinnande. Vi har hittills inte hittat några spår, säger Per Hiller, operativ chef för Missing people Västra Skåne.
42-åring försvunnen – stort sökpådrag i Lund i kväll
En 42-årig man utanför Lund är försvunnen. Under onsdagskvällen sökte uppåt 150 frivilliga från Missing people efter honom.
Läs mer om Lund och Missing.
42-åring försvunnen – stort sökpådrag i Lund i natt
En 42-årig man utanför Lund är försvunnen. Under onsdagskvällen sökte uppåt 150 frivilliga från Missing people efter honom.
Läs mer om Lund och Missing.
Stort sökpådrag efter försvunnen kvinna
En kvinna i 60-årsåldern är försvunnen. Polisen har satt in ett stort sökpådrag med helikopter, hundar, hemvärnet och Missing people för att hitta kvinnan.– Vi fortsätter söka under natten, säger Andreas Bengtsson, biträdande vakthavande befäl på polisen.
Läs mer om Missing.
Man försvunnen efter morgonpromenad
Polisen i Norrbotten söker efter 81-årig man som försvunnit på fjället i samband med sin morgonpromenad med hunden under onsdagen, rapporterar NSD och Norrbottenskuriren. Mannen, som försvunnit från en ensligt belägen stuga i Harrå, söks under torsdagsmorgonen av polis, militär, Missing people – och en privat helikopter.
Stort sökpådrag efter 60-åring
Polisen, Missing People och ett hundratal militärer sökte under tisdagseftermiddagen efter en...
Läs mer om Missing People.
100 militärer söker efter försvunnen man
Klockan 13 på tisdagen började Missing people den tredje dagens sökande efter den försvunne 60-årige mannen från södra Halland. Polisen har satt in hundförare och helikopter, och ett 100-tal militärer är också ute och letar. – Vi har inte gjort några fynd, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesman i Region väst.
Läs mer om Halland, Missing och Region.
Stort polispådrag efter försvunnen man
Polisen söker efter en försvunnen 60-årig man från södra Halland. Mannen hade varit på en countrymusikfestival i helgen och kom inte hem i tid för att mjölka sina kor. – Hans cykel står kvar där han ställde den, säger Christer Fuxborg, presstalesman vid polisen i Region väst. Organisationen Missing people går också skallgång efter mannen.
Läs mer om Christer Fuxborg, Halland och Region.
Polis söker efter försvunnen man
Polis och Missing people letar efter en man i 50-årsåldern som varit försvunnen sedan i måndags.– Vi letar i Blentarp med omnejd, säger polisen.
Läs mer om Blentarp och Missing.
Polis söker efter försvunnen man
Polis och Missing people letar efter en man i 50-årsåldern som varit försvunnen sedan i måndags.– Vi letar i Blentarp med omnejd, säger polisen.
Läs mer om Blentarp och Missing.
Yasmine, 9, bjöd Missing people på kakor
När letandet efter Lisa Holm var som tuffast kom Yasmine Forsberg, 9, men kakor. Nu har hon fått en hedersbetygelse av Missing people för sin insats. – Hon var en solstråle mitt i all bedrövelse, säger Magnus Lindström.
Akut skallgång efter kvinna i Torslanda
En 65-årig kvinna från Torslanda har varit försvunnen sedan den 20 juli. Hon sågs senast i sitt hem. Nu ordnar Missing people en akut skallgång. – Min telefon har gått varm sedan vi lade ut efterlysningen på vår Facebooksida, så det verkar som det kommer bli en bra uppslutning, säger Neda Pavic, operativ chef på Missing people.
Tisdagens sökning gav inget resultat
Under tisdagen letade Missing People återigen efter försvunne Bengt Jönsson, som varit borta sedan den 16 januari.