Missing people

Polisen letar efter en försvunnen person

En man i 50-årsåldern försvann i går på morgonen. Organisationen Missing people var under natten ute och letade i Malmö, utan att mannen kunde lokaliseras. Även polisen engagerar sig nu i sökandet. – Vi har en person som jobbar med ärendet, säger Linda Plym, polisens pressinformatör.
Läs mer om Linda Plym och Malmö.
Polis letar efter saknad i Värmland
Poliser och personer från organisationen Missing people sökte i natt efter en man i 70-årsåldern som är efterlyst som saknad i Årjäng. Anhöriga slog larm igår om att han försvunnit från sin bostad, berättar Ronny Brattström, vakthavande polisbefäl i Värmland.
Polis letar efter saknad i Värmland
Poliser och personer från organisationen Missing people sökte i natt efter en man i 70-årsåldern...
Läs mer om Missing och Värmland.

Här letar de efter Ulla – försvunnen i fem år

I fem år har Ulla Tidn, 61, från Falköping varit försvunnen. Under söndagen gjorde Missing people en ny sökinsats för att lösa gåtan med hennes försvinnande. – Vi ger inte upp, säger Kenneth Söderlund, pressansvarig vid Missing people.
Finkamning av berget
Bengt Jönssons öde har berört många. Ett 70-tal ställde upp när Missing People gick skallgång.
Läs mer om Missing People.
Missing people söker Bengt
Ett 70-tal personer deltar i sökandet.
Läs mer om Bengt.
- Vi slutar aldrig leta
Missing people vägrar att ge upp - här ska de söka efter 14 försvunna
Missing people söker efter försvunnen man
En man i 35-årsåldern är försvunnen och Missing people gör nu ett akut bilsök för att försöka hitta mannen. De har indikationer på att mannen kan finnas i områden kring Trollhättan – Försvinnandet är anmält i Halmstad, men det finns indikationer på att han kan vara i Trollhättan, säger Kenneth Edström, operativ chef för Missing people i Trollhättan.
Robin, 22 försvunnen – röda skor hett spår
En man som har sett ett par röda skor i centrala Gävle. Det är det nya, heta spåret efter försvunne Robin, 22. – Missing People hittade ett par röda flipflops när de var ute, men vittnet säger att det inte var sådana skor som han såg i vattnet, säger polisens presstalesman Mikael Hedström till Gefle Dagblad.
Nytt försök att hitta Bengt, 52
Mycket folk. Det är vad Missing people hoppas på när man på söndag återigen letar efter försvunne Bengt Jönsson på Kullaberg.
18 års fängelse för fadersmord
Hovrätten fastställer straffet för den 26-åriga kvinna och hennes 23-årige sambo som dödat kvinnans pappa i Kalmartrakten. Offret, som sköts med hagelgevär och grävdes ner i en djup grop på släktens ägor hösten 2012, återfanns först förra sommaren. Detta efter att sambon avslöjat detaljer kring mordet för en kvinna i organisationen Missing People.
Läs mer om Kalmartrakten och Missing People.
Juhani, 47, har varit försvunnen tre dagar
Juhani, 47, har varit försvunnen i Borås sedan i tisdags. På fredagskvällen avslutade Missing people sin sjätte skallgång – och nu kommer sökandet att trappas ned. – Polisen kommer att ha en grupp som fortfarande arbetar med fallet, men de kommer inte aktivt att ligga ute med så mycket personal som det har gjort hittills, säger Bengt Espling, operativ chef på Missing people.
Läs mer om Bengt Espling och Missing.
Försvunnen kvinna efterspanas
En kvinna i 75-årsåldern har försvunnit från äldreboendet Magnoliagården i Staffanstorp. Polis och anhöriga söker efter henne, och kontakter har tagits med Missing people.
Nya sökanden efter försvunne Bengt, 52
Bengt från Helsingborg har varit spårlöst försvunnen i 95 dagar. Nu planerar Missing people ytterligare ett sök efter Bengt. Främst för att de anhöriga ska få ett avslut. – Där vi letar kan man säga att vi letar inte i dag efter en levande person. Det gör vi tyvärr inte. Vi letar mest för att de anhöriga ska få ett avslut, säger Per Hiller, verksamhetsledare på Missing people i västra Skåne.
Nils försvinnande är ett spårlöst mysterium
Missing People genomför just nu en fjärde skallgång efter 25-årige Nils från Göteborg som är spårlöst försvunnen. Nils försvann i tisdags och vad som hänt honom är ett mysterium. – Vi är ett 40-tal personer ute och söker av området runt Ramberget. Tyvärr har vi inte hittat några spår alls från Nils, säger Neda Pavic på Missing People.
Nils, 25, borta – sågs senast på morgonen
GÖTEBORG/HISINGEN. Sedan i tisdags morgon har 25-årige Nils från Göteborg varit försvunnen. Senast han sågs till var vid 06.30-tiden på Gustaf Dalnsgatan, och Missing people har under kvällen ordnat en skallgång.
Försvunnen 20-åring hittad död
En 20-årig man som varit försvunnen i en vecka har hittats död. Han hittades av Missing People i...
Läs mer om Missing People.
Försvunnen 20-åring hittad död
En 20-årig man som varit försvunnen i en vecka har hittats död. Han hittades av Missing People i ett vattendrag i Vetlandatrakten på söndagseftermiddagen.
Försvunnen misstänks vara mördad
En 20-årig man som varit försvunnen i en vecka har hittats död. Han hittades av Missing People i...
Läs mer om Missing People.
Ung man hittad död
En 20-årig man som varit försvunnen i en vecka har hittats död. Han hittades av Missing People i ett vattendrag i Vetlandatrakten på söndagseftermiddagen.
Ung man hittad död
En 20-årig man som varit försvunnen i en vecka har hittats död. Han hittades av Missing People i ett vattendrag i Vetlandatrakten på söndagseftermiddagen.
Michael, 19, försvann för tre dagar sedan
Sedan helgen söker polis, räddningstjänst och Missing People efter den försvunne 19-årige Michael Karlsson Boman från trakten av Vetlanda. I lördags natt ställde han sin bil inne samhället och gick därifrån. Sedan dess är han borta. Föräldrarna tar tacksamt emot all hjälp att hitta honom.
24-åriga Karolina är spårlöst försvunnen
24-åriga Karolina, från Göteborg, hälsade i helgen på sin make i Tyskland. Men efter hemresan har hon inte setts till. Nu letar både polis och Missing people efter henne. – Hon sågs senast på centralstationen i Hamburg, säger Neda Pavic, administrativ chef för Missing People Göteborg.
Räddningstjänst letar försvunnen 20-åring
JUST NU: Polis, Räddningstjänst och Missing people letade på söndagseftermiddagen efter en försvunnen 20-åring från Vetlandatrakten. Anhöriga hörde senast av mannen vid ett-tiden på natten. När han inte kommit hem vid halv fem på morgonen kontaktades polisen. – Vi har ett stort sökpådrag med helikopter och hundar, säger Bo Gunnarsson, vakthavande befäl på polisen i Jönköpings län.