Missing people

Missing People söker efter Lelle Hildebrand

Imorgon, lördag den 7 april, ska Missing People genomföra sitt första sökande efter Lelle Hildebrand, som försvann för 19 år sedan.Skallgången startar vid sjön Immeln, och alla är välkomna att hjälpa till.– Vi hoppas på att vi ska hitta någon form av spår eller göra något fynd som kan hjälpa till så att det blir en lösning på det här, säger Christer Ågren, verksamhetsledare.

Sökande efter försvunnen turnéledare i helgen

Missing People ger sig ut i helgen för att söka efter den turnéledare som försvann i Blekinge 1999.
Läs mer om Blekinge.
Sökande efter försvunnen turnéledare i helgen
Inrikes. Missing People ger sig ut i helgen för att söka efter den turnéledare som försvann i Blekinge 1999. Skallgången kommer att starta i nordöstra Skåne vid sjön Immeln, enligt organisationens Facebooksida.
Läs mer om Blekinge, Facebooksida, Immeln och Skåne.
Man spårlöst försvunnen i fem dagar
En man i 45-årsåldern försvann mystiskt vid ett köpcentrum i Norrtälje för fem dagar sedan. Missing people och polisen har sökt igenom hela tätorten med omnejd utan ett enda spår efter honom.
Läs mer om Norrtälje.

Man spårlöst försvunnen i fem dagar

En man i 45-årsåldern försvann mystiskt vid ett köpcentrum i Norrtälje för fem dagar sedan. Missing people och polisen har sökt igenom hela tätorten med omnejd utan ett enda spår efter honom.
Läs mer om Norrtälje.
JUST NU: Ny sökinsats efter försvunna My, 14
Missing People har kopplats in i sökandet efter 14-åriga My som är försvunnen i Götene sedan i söndags.Organisationen startade insatsen vid tiotiden på fredagsförmiddagen.– Ett 30-tal militärer deltar också i sökandet, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region väst.Senaste spåret är en bild på My som tagits av viltkamera i skogen.
Läs mer om Götene och Peter Adlersson.
Missing Peoples drönare fann försvunna mamman
Det var tack vare att organisationen Missing People skickade upp en drönare med värmekamera som polisen kunde hitta den försvunna mamman och hennes dotter i Sävsjö.– Man kan alltid spekulera i om utgången blivit en annan om vi själva hade haft en sådan utrustning, säger lokalpolisområdeschefen Jonas Lindell.
Läs mer om Missing People och Sävsjö.
Broderns förtvivlan efter Adriannas försvinnande
24-åriga Adrianna Klikowicz försvann i slutet av januari.Sista spåret är en övervakningsbild från tunnelbanan i Kristineberg – efter det är hon borta.Nu misstänker polisen att hon kan ha utsatts för ett brott och Missing People sätts in i sökandet.– Jag har inga ledtrådar, varför eller vart, jag vill bara veta. Det är så många frågor som står utan svar, säger Adriannas bror Mateusz Klikowicz.
Polisen tar hjälp för att hitta försvunne Lelle
Lelle Hildebrand försvann 1999 – och är inte återfunnen sedan dess.Nu tar polisen hjälp av Missing People.– Det har varit ett stort inflöde av information från allmänheten den senaste tiden, vilket vi är tacksamma för. Men vi är fortfarande intresserade av ytterligare tips på platser som kan vara intressanta i utredningen, säger han.
Läs mer om Lelle och Missing People.
Missing People söker efter saknade Magnus
Under lördagen genomför Missing People en stor sökinsats norr om Uddevalla. Man letar efter Magnus Natschki, som polisen misstänker mördats och gömts i terrängen.– Vi är 45 personer som söker. Vi har också drönare, fyrhjuling och hundar, berättar Hasse Lagervall på Missing People.
Teorin om mordet på försvunna Bernt Olov
Polisen vädjar om tips för att lösa det misstänkta mordet på 68-årige Bernt Olov Karlsson som försvann i april 2016.I lördags gjorde Missing people ett nytt försök att hitta kroppen och polisen har en möjlig motivbild klar.– Jag tror att det finns folk som sitter inne på information, säger Anders Selevik på grova brott.
Automatvapen hittat – polisen söker grå väska
I november gjordes ett vapenfynd av Missing People som kopplas till skjutningen mot en polismans bostad i Västerås.Nu söker polisen tips om den grå väska vapnet hittades i.– Vi tror att det kan finnas personer som vet mer om händelsen, men som vi ännu inte kommit i kontakt med, säger Mikael Hedström, presstalesperson på polisregion Mitt.
Pia Belander, 55, är spårlöst försvunnen
Pia Belander försvann någon gång under eftermiddagen i måndags i Gävle. Nu har polisen inlett en stor sökinsats, tillsammans med Missing People och Hemvärnet, för att hitta henne.
Läs mer om Gävle, Hemvärnet och Missing People.
Elvaåring försvunnen i Helsingborg
En elvaårig pojke är anmäld försvunnen i Helsingborg. Han sågs senast på söndagseftermiddagen, skriver Helsingborgs Dagblad, och under natten till tisdagen organiserade Missing People en skallgång i staden.
Läs mer om Helsingborg och Missing People.
Person hittad död i en damm
En död kropp hittades på fredagskvällen i en damm vid Toftavägen i Svedala. Fyndet gjordes av Missing People som var ute och sökte en försvunnen person.– Kroppen är inte identifierad än. Den ska föras till rättsmedicinska kliniken i Lund, säger Fredrik Bratt vid ledningscentralen för polisen i Region syd.Texten uppdateras
Försvunnen 41-åring misstänks hittad död
Sedan januari i år har en 41-årig man varit försvunnen från sitt hem i Vålberg.Nu har Missing people hittat en kropp i ett närliggande skogsområde.– Nu inleds en undersökning för att ta reda på om det ligger ett brott bakom, säger Stefan Wickberg, polisens presstalesman i Värmland.
Försvunnen 41-åring misstänks hittad död
Sedan januari i år har en 41-årig man varit försvunnen från sitt hem i Vålberg.Nu har Missing People hittat en kropp i ett närliggande skogsområde som polisen misstänker är 41-åringen.Det skriver SVT Värmland.
Läs mer om Missing People och Vålberg.Nu.
Pappans sorg: Inga spår leder till försvunna Patrik
Patrik Linfeldt, 22, försvann spårlöst från Hallsbergs tågstation den 22 maj.Missing People har gjort rekordmånga sökinsatser och tusentals personer har engagerat sig på Facebook.Men inte ett enda spår har lett fram till Patrik.–Vi lever fortfarande i ovissheten, säger Patriks pappa Jörgen Linfeldt.
Drygt 200 frivilliga letar efter försvunna flickan
Drygt 200 frivilliga har anslutit sig till skallgångskedjan som Missing People startar inom kort. – Med det tryck vi har så kommer nog fler att ansluta, säger Stefan Olsson, verksamhetschef hos Missing People i Gävleborg.
Efterlysning – Adel, 10, försvann på sin cykel
Den 10-åriga pojken Adel har varit saknad sedan i går. Nu går Missing People ut med en akut efterlysning.– Vi vädjar till allmänheten att ha ögon och öron öppna, säger Tommy Alvinsson, verksamhetsledare för Missing People Skåne.
Midsommarfesten gick fel – Magnus, 27, försvann
För ett år sedan hittades Magnus Persson, 27, medvetslös långt ut i skogen efter en midsommarfest som gått snett.I dag är han själv aktiv i Missing People – för att betala tillbaka.– Hade vi inte hittat honom, hade han nog inte levt i dag, säger Magnus bror Andreas.
Läs mer om Missing People.
Missing People inleder sitt tionde sök efter försvunne Patrik
Patrik Linfeldt, 22, har varit spårlöst försvunnen i tre veckor.På torsdag inleder Missing People sitt tionde sök efter 22-åringen efter många tips.Över åtta tusen personer engagerar sig i letandet genom Facebook-gruppen Hitta Patrik.