Missing people


Sökandet går vidare

Missing People mobiliserade vid Skyttis i morse. - Vi har kommit från Umeå och Sundsvall, säger Kicki Nyman, administrativ chef för organisationen i Västerbotten.

Sökandet fortsätter i kväll

Allehanda.se sände live från Skyttis på tisdagsmorgonen. Se reprisen här. På tisdagsmorgonen drog Missing People i gång sin sökinsats efter Siv Vestin som inte hörts av sedan 3 december.

Läs mer om Missing People och Siv Vestin.
Missing People söker Siv Vestin

Allehanda.se sänder live från Skyttis. På tisdagsmorgonen klockan nio drar Missing People i gång sin sökinsats efter Siv Vestin som inte hörts av sedan 3 december.

Läs mer om Missing People och Siv Vestin.
Medan du sov

Så var natten i Gästrikland. Lokalt: Den försvunne 18-åringen i Skutskär har ännu inte hittats. Missing People uppgav under natten på sin Facebooksida att de planerar för utökade sök till helgen.

Akut skallgång efter försvunna Anita, 69

69-åriga Anita försvann på natten mellan lördag och söndag från sitt hem i Hisings Kärra. På söndagskvällen anordnar därför Missing people en akut skallgång. – Vi startade klockan 17, men alla är välkomna att komma hit när de kan, säger Magnus Lindström från Missing people.

Läs mer om Anita och Missing.
Tidigare toppnyhet hos Aftonbladet:
Huvudvittne i mordfall sparkas av Missing People

Läs mer om Missing People.
Missing People-vittne sparkas

Mordvittnet tvingas lämna Missing People

Missing Peoples operativa chef i Kalmar Therese Tang, 32, är åklagarens huvudvittne mot paret som misstänks för mordet på lantbrukaren Göran Lundblad utanför Kalmar. Polisprofessorn Leif GW Persson hyllar hennes insats. Men på tisdagen uteslöts Therese på oklara grunder ur organisationen. – De gör bort sig, säger hon om beslutet.

Missing People-vittne sparkas

Huvudvittnet i en uppmärksammad mordrättegång i Kalmar utesluts ur Missing People.

Läs mer om Kalmar och Missing People.
Missing People-vittne sparkas

Huvudvittnet i en uppmärksammad mordrättegång i Kalmar utesluts ur Missing People.

Läs mer om Kalmar och Missing People.
Missing People-vittne sparkas

Huvudvittnet i en uppmärksammad mordrättegång i Kalmar utesluts ur Missing People. Kvinnan, en av...

Läs mer om Kalmar och Missing People.
Missing People-vittne sparkas

Huvudvittnet i en uppmärksammad mordrättegång i Kalmar utesluts ur Missing People. Kvinnan, en av ledarna för organisationen i Kalmar län, fick under sökandet efter offret i våras detaljerade uppgifter från en man som nu är åtalad för mord. Uppgifterna ledde polisen rakt till den plats där en 63-årig man grävts ner. Hon har sedan figurerat i olika medier och berättat om vad hon hört.

Läs mer om Kalmar och Missing People.
Tidigare toppnyhet hos Aftonbladet:
Polisens teori: Kärlek knäckte deras mordpakt

23-årige mannen blev kär Missing People-volontär – erkände mordet på 63-åringen

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Attackerades – skulle skriva om Göranmord

Två journalister från tidningen Barometern utsattes för allvarliga hot när de skulle rapportera om mordet på lantbrukaren Göran Lundblad utanför Kalmar. I fordonet som attackerades befann sig också Therese Tang, operativ chef för organisationen Missing people i Kalmar län. Hon är åklagarens huvudvittne i målet. – Våra medarbetare blev ordentligt skärrade, men ingen kom till skada, säger Barometerns chefredaktör Anders Enström.

Pojke försvunnen – endast cykeln hittad

14-åringen försvann från hemmet i Sövde på cykel under torsdagen men kom aldrig hem. Senare hittades pojkens cykel vid en busshållplats i Veberöd – nu söker Missing people efter 14-åringen.

Läs mer om Missing, Sövde och Veberöd.
Fyra organisationer får bidrag

Pengar till fiskevård, företagsamhet och Missing people.

Läs mer om Missing.
Missing people söker efter saknade Irene, 63

Missing people i Malmö går skallgång efter en kvinna som försvann från sitt hem i morse. Irene är 63 år och försvann i närheten av Calle Ljungbecksgatan på Kirseberg. – Det är där vi börjar leta, säger Jennifer McDowell som är Missing peoples kontakt under skallgången.

Missing people vädjar – behöver fler frivilliga

Oktober är för många svamp- och bärplockartider. Det innebär att fler ärenden hamnar hos Missing people. Det senaste halvåret har antalet ärenden ökat otroligt mycket – och inför svampsäsongen höjer organisationen nu ett varningens finger för att fler kommer irra bort sig. – Många kommer att gå ut i skog och mark för att plocka den närmaste tiden och det betyder också en ökad risk för att gå vilse, skriver Åsa Westlund från Missing people i ett meddelande. Och tipset för eventuella plockare lyder: ta med godis!

Läs mer om Missing och Åsa Westlund.
Missing People vill växa i länet

Sökorganisationen Missing People har redan 34 000 registrerade medlemmar i skallgångsregistret. 800 av dem finns i Kalmar län. Men man vill bli ännu fler.

Läs mer om Kalmar.
Missing people letar efter folk

Organisationen behöver fler frivilliga i länet. Från att i början ha tagit vid där polisens arbete slutat har Missing people börjat delta i ett allt tidigare skede i sökningsarbetet,

Läs mer om Missing.
Agnar, 70, försvunnen i åtta månader

Åtta månader har gått sedan 70-årige Agnar Karlsen klev ut genom dörren hemma i Svängsta – och försvann. Anhöriga har letat med hjälp av polisen och Missing People. Men förgäves. – Vi tror att han har ramlat i ån och förts i väg med vattnet, säger svärdottern Malin Karlsen.

Missing People letade efter honom i somras

Senast i juni letade Missing People efter Agnar Karlsen.Även denna sökning blev resultatlös. Den ideella organisationen Missing People har letat efter Agnar flera gånger.

Hundratals söker efter tvååring

Närmare tusen frivilliga deltog under natten i sökinsatsen efter den tvåårige pojke som försvann utanför Hedemora på fredagseftermiddagen. -Det strömmar till folk hela tiden, säger Birgitta Jonsson på Missing People.

Stor sökinsats efter försvunna tvååringen i Hedemora

Omkring 1000 frivilliga har under natten mot lördagen letat efter den tvåårige pojke som försvann i Vikmanshyttan på fredagskvällen. Ännu vid sextiden på morgonen fanns inga spår efter pojken, enligt organisationen Missing People.

Hundratals söker efter försvunnen tvååring

Hundratals frivilliga deltar under natten i sökinsatsen efter den tvåårige pojke som försvann utanför Hedemora på fredagseftermiddagen. – Det strömmar till folk hela tiden, säger Birgitta Jonsson på Missing People.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10