Misstänkt

Man skjuten i benet under polisinsats

Det pågår en stor polisinsats på en adress utanför Falun, rapporterar DT.Det handlar om ett misstänkt vapenbort.
Läs mer om Falun.

Larmsamtalet: Tror jag har dödat någon

Från Blocketbedragare till misstänkt mördare – nu står mannen inför rätta för dådet i trapphuset. Han hävdar själv att knivvåldet mot offrets hals var självförsvar. – Shit, jag tror jag har dödat någon, sa, mannen och grät häftigt när han larmade SOS Alarm.

JUST NU: Misstänkt våldtäkt vid badhus

Det var vid tvåtiden under natten till söndag som en kvinna larmade om att hon blivit våldtagen.Polisen har spärrat av ett stort område vid badhuset i Årjäng.– Det är ett väldigt känsligt läge i utredningen när vi inte har någon gärningsman gripen, säger Eva Högfeldt vid Värmlandspolisen till SVT.
20-tal skadade på asylboende
Ett 20-tal personer har skadats i en brand på flyktingförläggningen Restad Gård i Vänersborg.Två ska vara allvarligt skadade – de flydde de våldsamma lågorna och den intensiva röken genom ett fönster.–De har fått fallskador och fördes med ambulans till sjukhus, vi har inlett en förundersökning om misstänkt mordbrand, säger polisens presstalesman Tommy Nyman .
Misstänkt våldtäkt i Årjäng
Ett område i centrala Årjäng är avspärrat efter en anmälan om misstänkt våldtäkt. Våldtäkten ska ha skett utomhus natten till söndagen och larmet kom till polisen vid 3-tiden på morgonen. Enligt SVT Nyheter Värmland ska en gärningsman jagas just nu.
Läs mer om Årjäng.
Misstänkt våldtäkt i Årjäng
Läs mer om Årjäng.
Misstänkt våldtäkt vid badhus
Det var vid tvåtiden under natten till söndag som en kvinna larmade om att hon blivit våldtagen.Polisen har spärrat av ett stort område vid badhuset i Årjäng, skriver SVT.– Det är ett väldigt känsligt läge i utredningen när vi inte har någon gärningsman gripen, säger Eva Högfeldt vid Värmlandspolisen.
Flera skadade i misstänkt mordbrand på asylboende
Två personer fördes till sjukhus efter att ha hoppat från fönster på tredje våningen för att rädda sig undan en brand på ett fyktingboende i Vänersborg i morse. Polisen misstänker mordbrand.
Läs mer om Vänersborg.
JUST NU: 20-tal skadade i brand
Ett 20-tal personer har skadats i en brand på en flyktingförläggning i Vänersborg.Två ska vara allvarligt skadade – de flydde de våldsamma lågorna och den intensiva röken genom ett fönster.–De har fått fallskador och fördes med ambulans till sjukhus, vi har inlett en förundersökning om misstänkt mordbrand, säger polisens presstalesman Tommy Nyman .
Läs mer om Tommy Nyman och Vänersborg.Två.
Man gripen – gick till attack med hammare
Den medelålders mannen och 19-åringen hamnade i en ordväxling.Då tog den äldre mannen fram en hammare och svingade den mot honom.– Han är nu gripen misstänkt för försök till grov misshandel, narkotikabrott genom innehav och eget bruk och olaga vapeninnehav eftersom han även hade en elpistol, säger Kim Hild på polisen ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Sverige är alltid både himmel och helvete
Mamma Mia, here we go again! Så här intressant har det inte varit att vara svensk sedan Julian Assange anhölls misstänkt för våldtäkt 2010.
Läs mer om Julian Assange.
Kim Jong Nams giftmördare fick mindre än en tusenlapp
En av de kvinnor som gripits misstänkt för giftmordet på den nordkoreanska diktatorn Kim Jon Uns halvbror Kim Jong Nam, säger att hon fick ungefär 800 kronor för det som hon trodde var ett practical joke. I själv verket smetade hon nervgiftet VX, klassat som ett massförstörelsevapen, i ansiktet på diktatorns halvbror.
Läs mer om Kim Jong Nam.
Misstänkt rattfyllerist körde svarttaxi – mot trafiken
Den 21-årige spanjoren gjorde inte många rätt när han körde svarttaxi genom Lund i natt.Förutom att köra mot färdriktningen var han ordentligt berusad.
Läs mer om Lund.
Man ströps till medvetslöshet – en gripen
Mannen ska ha tagit strypgrepp på en annan man – tills denne tappade medvetandet.Gärningsmannen sprang sedan från platsen medan hjärt- och lungräddning inleddes.En stund senare kunde polisen gripa en misstänkt.
Kvinna drogad och våldtagen
En kvinna i 25-årsåldern uppger att hon ska ha drogats och våldtagits.En jämnårig man har gripits misstänkt för brottet och platsen är avspärrad för en tekniks undersökning.
Elev misshandlad på skola
En person har gripits misstänkt för en misshandel på en skola.En person i övre tonåren fick enligt polisen skador i ansiktet och ska söka vård på vårdcentral.– Det pratas eventuellt om ett blått öga och sårskador kring munnen och näsan, säger Thomas Agnevik, presstalesperson vid polisen i Jönköping.
Läs mer om Jönköping.
Yngre person misshandlad på skola
En person har gripits misstänkt för en misshandel på en skola.En person i övre tonåren fick enligt polisen skador i ansiktet och ska söka vård på vårdcentral.
Gripen för leksakspengar i bankomat
Indisk polis har gripit en man misstänkt för stöld, sedan han bytit ut äkta sedlar mot leksakspengar när han skulle fylla på en bankomat i New Delhi.
Läs mer om New Delhi.
JUST NU: Larm om skottlossning
Polisen larmades på torsdagskvällen om ett bostadsinbrott i Trelleborg.När patrullerna kom fram upptäckte de en misstänkt skottlossning.– Vi har hittat hål i en fönsterruta som vi misstänker kan vara skottlossning, säger Calle Persson vid polisens ledningscentral.
Daveigh Chase förhörd om dödsfall
The Ring-skådespelerskan Daveigh Chase har förhörts av polis - i samband med ett dödsfall på en okänd man. Stjärnan körde en död man till sjukhus, och lämnade honom där innan hon åkte i väg. Daveigh Chase är inte misstänkt för att ha med mannens död att göra, säger uppgiftslämnare till TMZ.
Läs mer om TMZ.
Man misshandlad av flera personer
Polisen har larmats om en misstänkt misshandel i Ånge. En man ska ha misshandlats av flera personer.
Läs mer om Ånge.