Misstänkt

Man grillade inomhus – tre fördes till sjukhus

När regnet kom krypande beslutade sig grillmästaren 70-årsåldern för att fortsätta grillningen inomhus.Tre personer fördes därefter till sjukhus med misstänkt kolmonoxidförgiftning.Nu är mannen misstänkt för brott, enligt Sydsvenskan.
Läs mer om Sydsvenskan.
JUST NU: Misstänkt föremål i kommunhus
Ett misstänkt farligt föremål har hittats i receptionen i kommunhuset i Mölnlycke.Polisen har spärrat av ett stort område.Kommunhuset utryms.– Nationella bombskyddet ska undersöka det här föremålet, säger Tommy Nyman, presstalesman vid polisen i region väst.
Misstänk föremål i kommunhus
Kommunhuset i Mölnlycke i Härryda kommun har spärrats av sedan ett misstänkt föremål hittats i receptionen.
Läs mer om Härryda och Mölnlycke.
Efter dådet borde man låta bli att vara långsint
Samma dag som regeringen satte sig i samtal med alliansen om effektivare åtgärder för att förhindra terrorbrott, offentliggjorde polisen att man gripit ännu en person misstänkt för inblandning i terrordådet på Drottninggatan. Om man vill vara elak kan man säga att medan politikerna pratar, så handlar polisen. Samtidigt är ju politiska förhandlingar ett viktigt inslag i en demokrati, så de bör inte hånas. Men det kan vara skäl att varna för övertro på resultatet av samtalen mellan Anders Ygeman och alliansens skuggpolisministrar, som fortsätter.
Läs mer om Drottninggatan.
Polisen: Försvunnen sjubarnspappa höggs ihjäl
Den 52-årig man som åtalats misstänkt för människorov och grov misshandel i samband med att en sjubarnspappa försvann i Malmö i somras ska vara fortsatt häktad.Han ska även genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.Den försvunne mannen har inte anträffats.
Läs mer om Malmö.
Misstänkt för människorov ska sinnesundersökas
Den man i 55-årsåldern som åtalats misstänkt för människorov och grov misshandel i samband med att en sjubarnspappa försvann i Malmö i somras ska vara fortsatt häktad.Han ska även genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.Den försvunne mannen har inte anträffats.
Läs mer om Malmö.
Tjuvars nya villebråd: Privatpersoners post
Flera boende i Hammarby sjöstad hjälpte till att gripa en misstänkt posttjuv. De boende följde efter den misstänkta personen och höll kvar honom till polisen kom och grep honom. – Det är jätteskönt att folk agerar och bryr sig, det är A och O för att vi ska ha det tryggt där vi bor, säger Sandra Jonsson som bor i området.
Läs mer om Hammarby och Sandra Jonsson.
Polisen utreder misstänkt mord
Polisen i nordvästra Skåne utreder ett misstänkt mord.En anmälan inkom i helgen – och mordet ska ha inträffat under 90-talet.– Vi har fått information om det här och nu arbetar vi med att styrka eller avfärda uppgifterna, säger Kent Persson på grova brott i nordvästra Skåne
Läs mer om Kent Persson och Skåne.
Fingerprint-rättegång – då saknas huvudpersonen
Turbowarranter, hemliga alias på chattforum och loggböcker togs upp när vårens mest uppmärksammade ekobrottsrättegång inleddes. Två tidigare styrelseledamöter står åtalade för misstänkt insiderbrott i Fingerprint.
Läs mer om Fingerprint.
Ytterligare en person gripen efter terrorattacken
Ytterligare en person har anhållits misstänkt för inblandning i terrordådet på Drottninggatan. Polisen och Säkerhetspolisen har gemensamt genomfört gripandet, skriver man i ett pressmeddelande.
Ytterligare en person anhållen efter attacken
Ytterligare en person har anhållits misstänkt för inblandning i terrordådet på Drottninggatan.Polisen och Säkerhetspolisen har tillsammans verkställt gripandet efter en mycket stor mängd förundersökningsmaterial har bearbetats, skriver man i ett pressmeddelande.Sedan tidigare sitter 39-årige Rakhmat Akilov häktad misstänkt för att ha utfört lastbilsdådet.
Stort pådrag efter misstänkt påkörning
En buss ska på måndagsmorgonen ha kört på en kvinna i Skövde. Enligt initiala uppgifter ska kvinnan ha legat på trottoaren. Vid klockan nio stod det klar att olyckan inte var av allvarligare slag.– Hon var inte i behov av sjukvård. Det var inget fel på henne, hon är i 25-årsåldern, säger Thomas Fuxborg.
Läs mer om Skövde.
Skola utreds efter misstänkt våldtäkt
Skolinspektionen ska utreda om en elev i Kristianstad har fått sin rätt till utbildning tillgodosedd.Eleven har hållits hemma efter att, enligt en polisanmälan, ha blivit våldtagen av en annan elev under en skolresa, skriver Kristianstadsbladet.
Advokaten rasar efter agerandet mot Nils
Huvudvittnet Nils begärdes häktad, misstänkt för inblandning i det uppmärksammade mordet och mordförsöket i Kalamark 2004 – men släpptes av tingsrätten. Nu är 44-åringens advokat Marko Tuhkanen mycket kritisk mot åklagarens agerande: – Alla tvångsmedel kräver skälig misstanke så med facit i hand har de gjort husrannsakan på felaktiga grunder, säger han till Kuriren.
Läs mer om Kalamark, Kuriren och Marko Tuhkanen.
Miljonvärden brann upp i misstänkt mordbrand
En stor brand rasade under natten mot söndagen i industriområdet Smedjeholmen i Falkenberg. Två byggnader totalförstördes och värden för uppemot 100 miljoner kronor kan ha gått förlorade, enligt en företagare.Polisen misstänker grov mordbrand.
Läs mer om Falkenberg och Smedjeholmen.
Larm om skottlossning i södra Stockholm
Misstänkt skottlossning i Årsta. Inringare hörde tre-fyra smällar följt av ett fordon som lämnade platsen. Polis har kallats till platsen.
Läs mer om Stockholm och Årsta.
Realitystjärnans pojkvän gripen för syraattack
Över 20 personer skadades när en man gick till attack med syra på nattklubben Mangle i London.Nu har realitystjärnan Ferne McCanns pojkvän gripits misstänkt för mordförsök.– Ferne är helt förkrossad, säger en vän till The Sun.
Läs mer om London.Nu, Mangle och The Sun.
Misstänkt överfallsvåldtäkt i park i Uppsala
En kvinna har anmält att hon har blivit våldtagen i Frodeparken i Uppsala.
Läs mer om Frodeparken och Uppsala.
Man anhållen för knivhugg på SJ-tåg
Den man som under lördagen knivhögg en annan man ombord på ett SJ-tåg har under natten till söndag anhållits av åklagare. Han är misstänkt för försök till mord.
Läs mer om SJ-tåg.
Räddningstjänsten larmades om rökutveckling från tak på villa
Polis och räddningstjänst larmades tidigt på söndagsmorgonen om en misstänkt brand i en villa utanför Hässleholm.
Läs mer om Hässleholm.
Misstänkt mordförsök – en man har gripits
Polisen har gripit en man i 50-årsåldern misstänkt för mordförsök i Vännäs kommun, Västerbotten. Han misstänks ha misshandlat en kvinna svårt med någon form av tillhygge i en bostad, enligt polisen. Kvinnan vårdas på sjukhus för sina skador.
Läs mer om Västerbotten.