Misstänkt

Två knivskurna i Uppsala – misstänkt gripen

Två personer har blivit knivskurna i centrala Uppsala och polisen har frihetsberövat en 26-årig man som misstänkt.
Läs mer om Uppsala.

Två knivskurna i Uppsala – gärningsman jagas

Två personer har blivit knivskurna i centrala Uppsala och polisen jagar minst en misstänkt gärningsman i 20-årsåldern.
Läs mer om Uppsala.
Polis åtalas – ska ha slagit konsertbesökare som stod upp
När en polisman, ledig för kvällen, gick på konsert i Globen i Stockholm i början av december i fjol slutade det med bråk. Polismannen åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat och ofredat en annan man i publiken, som ska ha stått upp och då dragit på sig den bakomvarandes ilska.
Läs mer om Globen och Stockholm.
Man häktad – misstänks för mord på sin hustru
En man i Stockholm är häktad misstänkt för att ha mördat sin fru, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Stockholm.

Man häktad misstänkt för mord på hustru

En man i Stockholm är häktad misstänkt för att ha mördat sin fru, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Stockholm.
JUST NU: Misstänkt granat hittad i dödsbo
Ett misstänkt farligt föremål anträffades i ett dödsbo i Kungälv på torsdagseftermiddagen.Enligt polisen kan det vara någon typ av granat.– Vi ringer upp till bombskyddet i Stockholm och begär att de ska titta på det, säger Janne Weiren, operatör på polisen.
Läs mer om Janne Weiren, Kungälv och Stockholm.
Märta, 94, erbjöds rullator – bestals på 16 000 kronor
94-åriga Märta blev lovad en ny rullator – men i stället blev hon besluten på 16 000 kronor.Nu varnar polisen för en misstänkt bedragare i Örebro-trakten som slår till mot äldre personer i deras hem.–Vi vill gärna att släktingar uppmärksammar de äldre, säger Anders Sjöberg vid polisen i region Bergslagen.
Misstänkt misshandel i Linköping
Ett larm om trafikolycka visade sig vara ett fall av misshandel. –Vi har fått flera samtal om händelsen, säger Thomas Agnevik, presstalesperson för polisen vid Region Öst.
Läs mer om Linköping och Region Öst.
Misstänkt utsläpp av syra i Hallsberg – polis på väg
Ett utsläpp av misstänkt klorvätesyra har skett under torsdagsmorgonen vid stationsområdet i Hallsberg. Både polis och räddningstjänst är beordrade till platsen.
Läs mer om Hallsberg.
Misstänkt mordförsök – en person svårt skadad
En person är gripen för misstänkt mordförsök efter att polisen under torsdagskvällen påträffat tre skadade personer i Hällefors utanför Filipstad. En av dessa är svårt skadad, och har flugits till Universitetssjukhuset i Örebro.
Brand i flyktingförläggning
Klockan 21.26 på onsdagskvällen kom ett larm om en misstänkt brand i en flyktingförläggning i skånska Snårestad utanför Ystad.Det ska ha synts rök från takåsen. Räddningstjänsten är på väg till platsen.Texten uppdateras.
Läs mer om Snårestad och Ystad.Det.
Misstänkt mordförsök i Finspång
En man i 35-årsåldern har skadats vid ett bråk i Finspång. Han har skador i arm och bröst som tros komma från ett vasst föremål. Mannen fördes till sjukhus för vård.
Läs mer om Finspång.
Elham, 43, mördades med förlängningssladd
Elham Fattals 14-årige son vaknade av att mamman skrek hans namn från rummet intill. På torsdagen börjar rättegången mot Elham Fattals ex-pojkvän – som är misstänkt för att ha strypt henne med en förlängningssladd. Elham Fattal hade tidigare anmält mannen, och ansökt om kontaktförbud –men nekats. –Jag behöver hjälp, det finns någon, jag tror att han har dödat min mamma, säger sonen i larmsamtalet.
Bibliotekschef misstänkt för brott efter DN:s granskning
Justitiekanslern har inlett en förundersökning efter DN:s avslöjande om att EU-migranter inte får låna böcker på Karlstads stadsbibliotek. Ansvarig chef misstänks för att ha efterforskat vem som lämnat uppgifter till DN.
Läs mer om EU-migranter.
Misstänkt rattfyllerist körde på cyklist
En cyklist har blivit påkörd av en misstänkt rattfyllerist på Kronoborgsvägen i Malmö.Polisen misstänker att föraren var rattfull – och därför fått följa med för provtagning.
Barn misstänkt försvunnet vid vatten
Strax efter 11 inkom larm om ett barn som befaras ha försvunnit vid ett vatten i Ångermanland. Räddningstjänsten meddelar att de fått upp den försvunne ur vattnet.
Läs mer om Ångermanland.
Bodström om inlägget: Är som på medeltiden
Stjärnadvokaten Thomas Bodström attackerade Patrik Sjöberg verbalt i TV4:s Nyhetsmorgon.Anledningen: Den före detta höjdhopparstjärnans val att hänga ut en misstänkt pedofil med namn och bild i sociala medier.– Du kan inte avgöra om någon är skyldig, säger Thomas Bodström.
Läs mer om Patrik Sjöberg.
Bodström om inlägget: Är som på medeltiden
Stjärnadvokaten Thomas Bodström attackerade Patrik Sjöberg verbalt i TV4:s Nyhetsmorgon.Anledningen: Den före detta höjdhopparstjärnans val att hänga ut en misstänkt pedofil med namn och bild i sociala medier.– Du kan inte avgöra om någon är skyldig, säger Thomas Bodström.
Läs mer om Patrik Sjöberg.
Misslyckad terrorattack i Bryssel
En belgisk advokat fångade med mobilen explosionen på centralstationen i Bryssel. En misstänkt terrorist sköts ihjäl av militär på platsen.
Läs mer om Bryssel.
Misstänkt terrorist oskadliggjord i Bryssel
En explosion inträffade på centralstationen i Bryssel efter att en man ropat Allahu akbar. Mannen bar ett misstänkt bombbälte och sköts av militär. Ingen annan person skadades och han misslyckades med sina planer, enligt CNN. – Vi betraktar det här som en terroristattack, säger Belgiens federale åklagare Eric Van Der Sypt.
Läs mer om Allahu, Bryssel, CNN och Eric Van Der Sypt.
Misstänkt bombman skjuten i Bryssel
En man som uppges ha haft ett bombbälte sköts på tisdagskvällen av säkerhetsstyrkor på Bryssels centralstation. En mindre explosion utlöstes när soldater närmade sig mannen.
Läs mer om Bryssel.