Misstänkt

Man gängmisshandlad – föll i vattnet

En man ska ha misshandlats av flera personer på en brygga i centrala Huskvarna.En man som försökte fly från polisen har gripits misstänkt för dådet.
Läs mer om Huskvarna.En.

Tvingades lämna Fingerprint – här är hans nya toppjobb

I januari anhölls Lars Söderfjell misstänkt för att ha läckt insiderinformation om Fingerprint Cards men avfördes från utredningen månaden därpå.Nu har han landat ett nytt toppjobb på Ålandsbanken, skriver Nyhetsbyrån Direkt.
Breitbart ber om ursäkt till Podolski
Breitbart använde en bild på Lukas Podolski för att illustrera en misstänkt människosmuggling.Nu backar den högerpopulistiska sajten och ber om ursäkt.Det finns inga bevis på att Podolski är medlem i ett kriminellt invandrargäng eller att han människosmugglas, skriver sajten enligt The Independent.
Läs mer om Podolski och The Independent.
En man anhölls för mord i Uppsala – har släppts
En man i 20-årsåldern som suttit anhållen under dagen, misstänkt för dödsskjutningen i Uppsala i fredags, har släppts fri och är alltså inte längre misstänkt.
Läs mer om Uppsala.

Anhållen för Uppsalamord frisläppt

En man i 20-årsåldern som suttit anhållen under dagen, misstänkt för dödsskjutningen i Uppsala i fredags, har släppts fri och är alltså inte längre misstänkt.
Läs mer om Uppsala och Uppsalamord.
Misstänkt Åboterrorist ska förhöras
Finsk polis ska på söndagen förhöra mannen som misstänkts för bland annat två terrormotiverade mord i Åbo på fredagen. Flera husrannsakningar och för har genomförts, men inga fler gripanden.
Läs mer om Åbo.
JUST NU: Två allvarligt skadade efter kollision
Tre personer fick på söndagseftermiddagen föras till sjukhus efter att två bilar krockat i Karlstad.Två personer, en man och en kvinna, ska vara allvarligt skadade, enligt NWT.En av de inblandade är misstänkt för rattfylleri.
Läs mer om Karlstad.Två.
Den ihjälskjutne mannen i Limmared känd av polisen
Den man som sköts till döds i byn Limmared i Tranemo i lördags kväll var känd av polisen sedan tidigare. Polisen har fortfarande ingen misstänkt.
Läs mer om Limmared och Tranemo.
Anmäld matförgiftning allt oftare falsklarm
Det kommer in allt fler anmälningar om misstänkt matförgiftning i Stockholm, men kommunen bedömer samtidigt att riktiga fall blivit ovanligare. Enligt kommunen har anmälningsbenägenheten ökat och det ser man som positivt.
Läs mer om Stockholm.
Catia Hultquist: Min dotter ska få behålla drömmen om Åbo som en vacker saga
På väg till sexåringens äventyr i muminvärlden i Åbo kommer den första flashen om knivattacken. Ett misstänkt terrorangrepp i Finland? Plötsligt känns den kvava tunnelbanevagnen iskall.
Läs mer om Finland och Åbo.
En anhållen efter skjutning i Lysekil
En man har anhållits misstänkt för dråp- alternativt mordförsök. Två personer har skadades i går kväll men exakt vad som hänt är oklart, enligt polisen.
Läs mer om Lysekil.
Stor polisinsats efter misstänkt knivskärning
Strax innan halv åtta på lördagskvällen larmades polis till Västertorps centrum där ett stort bråk ska ha ägt rum.En man har skadats i handen.– Det fanns misstanke om att någon skulle vara knivskuren där. Vi har sökt med hund och haft en stor insats där, säger Sylvia Oldin, vakthavande befäl vid polisen i Stockholm.
Läs mer om Stockholm och Sylvia Oldin.
Kvinna klarade nykterhetskoll – krockade med polisbil
Polisen larmades ut på en misstänkt rattfylla i Borås – det slutade med en krockad polisbil.
Man i kjol blottade sig för kvinnor i Slottskogen
En blottare har under förmiddagen utsatt två kvinnor för misstänkt sexuellt ofredande.Mannen var vid tillfället klädd i kjol och strumpbyxor, enligt vittnen.– Det skedde i Slottsskogen. Vi har ett signalement, men det är stor risk att mannen bytt identitet, berättar Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i Region Väst.
Polis dödad i misstänkt bakhåll
En polisman dödades och en är svårt skadad efter en skottlossning i Florida. Polisen misstänker att det var ett bakhåll.Tre misstänkta har gripits, uppger CNN.
Läs mer om CNN och Florida.
Barn fört utomlands – pappan åtalas
En man har åtalats vid Gotlands tingsrätt misstänkt för att ha fört sin dotter utomlands, skriver Hela Gotland.
Läs mer om Hela Gotland.
Polisanställda på spritresa fastnade i tullen – åtalas
En polis och en av myndighetens civilanställda åkte till Tyskland tillsammans för att köpa alkohol.Men de stoppades i tullen – bilen var för tungt lastad.Nu åtalas en av dem, misstänkt för brott mot trafikförordningen.
Läs mer om Tyskland.
Polisman sköt ihjäl fyra misstänkta i Cambrils
En polisman sköt på egen hand ihjäl fyra misstänkta terrorister i samband med nattens attack i Cambrils söder om Barcelona, skriver tidningen La Vanguardia. Kort därefter sköts en femte misstänkt gärningsman ihjäl. Innan skottväxlingen hade de misstänkta terroristerna hade kört på sju fotgängare, inklusive en polisman, på en gågata nära vattnet. Enligt El Pais är mannen som misstänks ha kört skåpbilen längs La Rambla en av dem som skjutits till döds.
Skottlossning i Uppsala – en förd till sjukhus
Ett stort polispådrag är på plats i Uppsala efter en misstänkt skottlossning.Enligt UNT ska en person ha förts till sjukhus.– Vi har haft två ambulanser på plats. Vi har fått uppgifter om en skottlossning och en person är förd till Akademiska sjukhuset. Skadeläget är oklart, säger Helene Thorsell, larmoperatör vid Sjukvårdens larmcentral till tidningen.
Här grips en man i misstänkt terrorists bostad
Här griper tungt beväpnad polis en man i Ripoll. Orten, belägen norr om Barcelona i den spanska regionen Katalonien, har blivit ett centrum i den utredning som pågår efter torsdagens terrorattack. Här tros den misstänkta terrorföraren Moussa Oukabir, 17, ha bott. Expressen är på plats i Ripoll, där en insatsstyrka på fredagskvällen förde ut en man från en bostad där en av de eftersökta männen uppges bo.
Flera personer har knivhuggits i Åbo: Undvik platsen
En person har dödats och flera har skadats vid knivhuggningar i centrala Åbo. Polisen har skjutit en misstänkt gärningsman i benen, och personen är gripen. Det skriver polisen i Finland på Twitter.
Läs mer om Finland, Twitter och Åbo.
Flera knivhuggna i Åbo – en misstänkt gripen
Flera personer uppges ha knivskurits i centrala Åbo i Finland. Polisen skriver på Twitter att man skjutit en misstänkt gärningsman i benen. Personen är gripen. Allmänheten att undvika området
Läs mer om Finland, Twitter och Åbo.
17-åring begärs häktad för brand i Västra hamnen
Malmöpolisen meddelade tidigare i veckan att en 18-åring häktats misstänkt för branden på Kockums lokaler i Västra hamnen i Malmö.Ytterligare en person har nu begärts häktad – en 17-åring som suttit anhållen sedan i tisdags.– Vi ska ha häktningsförhandlingar nu, säger åklagare Thorbjörn Sjöberg vid 15-tiden.
Ung kvinna anmälde våldtäkt i Motala
Polisen larmades sent på torsdagskvällen om en misstänkt våldtäkt i en lägenhet i Motala.Den utsatta ska vara en kvinna i 20-årsåldern.
Läs mer om Motala och Motala.Den.