Mitt

Julia, 24, förlorade sin mamma i cancer – nu vill hon hjälpa andra

Julia Flinks mamma Anneli var en av dem som stod henne allra närmast, de var bästa vänner och delade allt. Men i november 2011 förlorade Julia sin mamma i cancer. Det innebar förstås en oändlig sorg och saknad – men också att en spiral av ångest och ätstörningar kom upp till ytan igen. Nu delar Julia med sig av sina upplevelser i boken Varje steg på vägen. – Det här blev mitt sätt att hjälpa andra i samma situation, säger Julia Flink, 24.
Läs mer om Anneli, Julia, Julia Flink och Varje.

Grey's Anatomy-stjärnan höll sjukdomen hemlig

Grey's anatomy-skådespelaren Kate Walsh diagnostiserades med en hjärntumör stor som en citron 2015.Men Walsh valde att hålla sjukdomen hemlig - och berättar nu om den svåra sjukdomstiden.– Det visade sig vara en väldigt stor hjärntumör bakom mitt vänstra öga, berättar Kate Walsh för Cosmopolitan.
Läs mer om Cosmopolitan och Kate Walsh.
Jonas Hallberg mitt i jordbävningen i Mexiko
En kraftig jordbävning har drabbat Mexico City, och har redan skördat många dödsoffer.Tv-profilen Jonas Hallberg bor i staden och hamnade mitt i jordbävningen - men klarade sig undan fysiska skador.På sin Instagram visar Hallberg upp sin förstörda lägenhet.En jordbävning till! Hela jävla lägenheten förstörd! Så jävla läskigt! skriver Jonas Hallberg på Instagram.
Berusad man tog stryptag på polis
En berusad man i 20-årsåldern gick mitt i vägen och försökte stoppa bilar.När polisen stoppade honom ilsknade han till – och tog stryptag på en av poliserna.Mannen greps och misstänks för våld mot tjänsteman.

Laura Vixi har en perfekt uppgift

Vi fick se några vassa insatser förra veckan. Mest imponerande var väl Victory Kåsgård som trots galopp mitt i loppet kom tillbaka – och vann.Det är hög klass på tävlingarna på onsdag, i alla fall på Solvalla. Det vankas kval till Europaderbyt och så avgörs klassiska C TH Ericssons.Bästa spiken? Laura Vixi runt om!
SD-anhängare måste vara trötta på att försvara sig
Varje gång Sverigedemokraterna får ta större plats i Sverige blir mitt hjärta I söndags hölls kyrkovalet.Det var det högsta valdeltagandet sedan 1950, när folk röstade.Eftersom så många engagerade sig och röstade för en fortsatt öppen kyrka, fick inte Sverigedemokraterna så stort stöd som de hade tänkt sig
Läs mer om Sverige och Sverigedemokraterna.
SVT-profilen byter liv – nu lämnar hon Sverige
SVT-profilen Kristina Kappelin byter liv.Nu säger hon upp sig och flyttar till paradisön Capri i Italien.– En spännande och ny utveckling i mitt yrkesliv, säger hon till SVT.
Läs mer om Capri, Italien, SVT och Sverige.
SVT-profilen byter liv – nu lämnar hon Sverige
SVT-profilen Kristina Kappelin byter liv. Nu säger hon upp sig och flyttar till paradisön Capri i Italien. – En spännande och ny utveckling i mitt yrkesliv, säger hon till SVT.
Läs mer om Capri, Italien, SVT och Sverige.
Katrins otroliga förvandling – efter graviditeten
Katrin Zytomierska har tränat stenhårt efter att ha fött sitt tredje barn i mars.Nu visar bloggaren stolt upp resultatet - och får följarna att häpna.Jag klarade mitt mål. Såklart skriver Katrin Zytomierska på Instagram.
Läs mer om Instagram och Katrin Zytomierska.
Haveri för TV4 Play – mitt under Idol
Under måndagen drog kvalveckan i Idol 2017 i gång.Men redan innan programmet var slut hade TV4 avslöjat vilka idoler som lyckats ta sig vidare. Samtidigt drabbades TV4 Play av överbelastning.Nu reagerar tittarna.Hur kan resultatet redan vara klart när sändningen nyss avslutades?, skriver en person.
Läs mer om Idol och TV4.
Udominate tvingades tokvärva efter kaoset
Udominate har tokvärvat efter sommarens spelarflykt.Nio nya spelare - varav sju utländska - ska nu bygga om laget från grunden.– Jag kanske är dum, men så här lång är jag nöjd med mitt beslut, säger det litauiska nyförvärvet Mante Kvederaviciute.
Stjärnvärvningen Var inte direkt mitt försthandsval
Södertälje Kings vann dragkampen med Jämtland.Efter tre år i Spanien väljer Tobias Borg nu att skriva på för moderklubben.Det råder dock ingen tvekan om att landslagsspelaren helst hade stannat utomlands.– Ligan var inte direkt mitt förstahandsval. Men det är klart att Södertälje kan vara ett skyltfönster, säger Borg.
Anklagas för fylla – mitt under matchen
Tv-tittarna hörde av sig och var oroliga under Davis Cup-matchen mellan Holland och Tjeckien.Men ni kan lugna er. Stjärnorna drack INTE sprit under matchen.
Läs mer om Holland och Tjeckien.Men.
Zara Larsson tvingad av scenen – spydde backstage
Zara Larsson lämnade scenen på Music Midtown i Atlanta mitt under en låt för att spy – trots det fortsatte hon spelningen.– Jag kommer bara inte att dansa för jag vill inte kräkas på scenen, sade hon på scenen, skriver Fuse TV.
Läs mer om Atlanta, Fuse TV och Music Midtown.
Inte självklart att prata om det mest privata
I SVT-serien Regnbågshjältar berättar kända idrottare om sin sexuella läggning.För programledaren Kajsa Bergqvist har satsningen inneburit inspirerande möten - liksom personliga utmaningar.– Jag har egentligen inte pratat om mitt privatliv så mycket någonsin, och aldrig så mycket som i det här programmet, säger den tidigare höjdhoppsstjärnan till P4 Extra.
Läs mer om Kajsa Bergqvist.
Börja ta medicin det dummaste jag gjort
När hon fött sitt andra barn fick Ewa Sjöholm problem med kraftig yrsel. Hon kände sig nere och fick antidepressiva av sin läkare. Det var då mitt helvete började, säger hon.
Läs mer om Ewa Sjöholm.
Mitt barn är lättlurat – kan jag villkora arvet?
Jag vill inte att mitt barn ska få tillgång till hela sitt arv på en gång. Går det att undvika? Caroline Elander, SvD:s expert inom arvs- och familjejuridik, svarar på veckans läsarfråga.
Hatet mot supermodellen – efter orden om sönerna
Supermodell Heidi Klum har hamnat mitt i blåsvädret.I en ny intervju med tidningen People Magazine kallas modellen sina egna söner för sexiga med heta kroppar.Nu har uttalandet fått flera människor att reagera starkt.Det är både skumt och obehagligt, skriver en läsare.
Läs mer om People Magazine.
Postnord agerar efter misshandel mitt på E6
Postnord säger upp avtalet med ett åkeriföretag där en lastbilschaufför som misshandlade en bilist på E6 i Kungälv jobbade, skriver P4 Göteborg.
Läs mer om Kungälv.
Paris Jacksons vågade bild – mitt i öknen
Här är nya vågade bilderna på Paris Jackson.Modellen visar upp sig själv – där hon utövar yoga mitt i öknen.Om varje morgon kunde vara så här, skriver hon intill bilden på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Wahlgrens snuskiga skämt med Magnusson – mitt i sändning
Pernilla Wahlgren och Peter Magnusson gästar Rene Nyberg i Klassfesten på TV4.Då passar duon på att dra ett snuskigt skämt.– Vi har delat säng, säger Pernilla Wahlgren i programmet.
Stefan Schwarz otroliga förvandling
VM 94-legendaren Stefan Schwarz har genomgått en otrolig förvandling.På bara två och en halv månad har han tappat 21 kilo - och skaffat sig en drömkropp.Energin, koncentrationen och mitt fokus är nästan på samma nivå som när jag var aktiv, skriver han på Instagram.
Läs mer om Instagram och Stefan Schwarz.
Saras vädjan: Snart blir bebisen hemlös
På måndag skrivs Samar al Sa'aadi och hennes nyfödde son, Karam, ut från sjukhuset – utan någonstans att ta vägen.– Karam har känsliga lungor och måste bo i en steril miljö. Mitt mammahjärta blöder, säger Sara Haikarainen Svantesson, 22, som i ett känslosamt inlägg på Facebook, vädjar till alla som kan att hjälpa till.
Den saudiska staten försöker göra mitt liv till ett helvete
Saudiska kvinnor är omyndiga och får inte utbilda sig eller ansöka om pass utan en manlig förmyndares godkännande. Feministen Manal al-Sharif valde att protestera mot systemet genom att köra sin egen bil. Nu är hon aktuell med en bok om sin kamp för kvinnors rättigheter i Männens monarki.
Partierna ifrågasätts mitt i ideologisk strid
Flera av nomineringsgrupperna i kyrkovalet vill sparka ut de tre kvarvarande riksdagspartierna. Kravet kommer samtidigt som tonläget har hårdnat i en ideologisk strid om Svenska kyrkans framtid mellan i första hand Socialdemokraterna och Sverige- demokraterna.