Mohamed salah

Liverpools gnäll: Salah var för dyr

Mohamed Salah fortsätter att ta fotbollsvärlden med storm.När Liverpool drabbade samman med förra klubben Roma i Champions League-semifinalen var det återigen egyptiern som stal rubrikerna.Nu berättar Romas ägare varför de sålde Salah i somras – till vad som i efterhand kan likna ett rejält reapris.
Läs mer om Roma och Salah.

Salah hyllas efter matchen mot Roma

Mohamed Salahs insats mot sitt gamla lag Roma i den första Champions League-semifinalen lämnar ingen oberörd. Tidningarnas skribenter är eniga om att Liverpool-spelaren levde upp till hajpen.
Läs mer om Liverpool-spelaren och Roma.
Liverpool totalt överlägset mot Roma
Sporttelegram. Det var inget snack om saken. Liverpool körde över Roma i den första Champions League-semifinalen. Mohamed Salah gjorde två mål när Liverpool vann med hela 5-2.
Läs mer om Liverpool och Roma.
Liverpools uppvisning mot Roma: Otroligt
Mohamed Salah sprang sönder sitt gamla lag och gjorde två mål. Liverpool körde över Roma med 5–2 i den första Champions League-semifinalen. – Vad kan jag säga? Det han gör är otroligt, säger backen Virgil van Dijk i TV6:s sändning.
Läs mer om Dijk, Roma och Virgil.

Salahs superkväll mot gamla klubben

Mohamed Salah, 25, bytte Roma mot Liverpool inför säsongen. Ett byte som engelsmännen lär vara extra nöjda med efter den här uppvisningen.
Läs mer om Liverpool och Roma.
Stekhet Salah sänkte förra klubben – Liverpool mot CL-final
Liverpool har ena benet i Champions League-finalen efter 5–2 hemma mot Roma. Stor segerorganisatör blev Mohamed Salah som sänkte sin förra klubb med två mål och två assist.
TV: Salah vägrar fira drömmålet
Mohamed Salah lämnade Roma för Liverpool.I CL-semin på Anfield gjorde han två mål i den första halvleken – varav det första var ett galet drömmål.Egyptiern vägrade dock fira målen – av respekt för sin gamla klubb.
Läs mer om Anfield, Liverpool.I och Roma.
Våra spelare känner honom väl på planen
Mohamed Salah blev utsedd till Årets spelare i Premier League - och siktar på att slå Andy Coles målrekord.Men först vill han vinna mot sina förra lagkamrater i Roma och föra Liverpool till en Champions League-final.– Att vinna Champions League hade varit enormt stort. Jag bryr mig inte om resten, säger han enligt brittiska medier.
Läs mer om Liverpool, Premier League och Roma.
Salah årets bäste enligt spelarna
De 41 målen under säsongen, varav 31 i Premier League, talar för sig själv. Liverpools Mohamed Salah har valts till Årets spelare i Premier League av sina spelarkollegor.
Läs mer om Premier League.
Salah Årets spelare: Det är en stor ära
De 41 målen under säsongen, varav 31 i Premier League, talar för sig själv.Liverpools Mohamed Salah har valts till Årets spelare i Premier League av sina spelarkollegor.– Det är en stor ära. Jag har jobbat hårt, säger Salah vid prisutdelningen.
Läs mer om Premier League och Salah.
Salah årets bäste enligt spelarna
Sporttelegram. De 41 målen under säsongen, varav 31 i Premier League, talar för sig själv. Liverpools Mohamed Salah har valts till Årets spelare i Premier League av sina spelarkollegor. - Det är en stor ära.
Läs mer om Premier League.
Ny show av Salah – satte 40:e målet
40 mål på 45 matcher.Mohamed Salah går inte att stoppa.Egyptiern låg återigen bakom segern när Liverpool slog Bournemouth med 3-0.– Vilken vecka de har haft, säger Anders Bjuhr i Viasats sändning.
Läs mer om Bournemouth, Liverpool och Salah.
Avslöjat: Salah kan bli årets spelare i PL
Mohamed Salah har haft en sagolik säsong.Nu är han en av favoriterna att ta hem det prestigefyllda priset för Premier Leagues bästa spelare.Här är de sex stjärnorna som gör upp om priset.
Salah: Lättare för Kane och Agüero än för mig
Mohamed Salah har haft en drömlik debutsäsong i Liverpool. Nu är han på god väg att ta hem säsongens Guldskon – men ser själv Harry Kane och Sergio Agüero som favoriterna.– De har det lättare än jag, säger Mohamed Salah i en intervju med CNN.
Harry Kane tilldelas mål i efterhand
Harry Kane har tilldelats Tottenhams segermål mot Stoke i helgen. En frispark från Christian Eriksen som Kane menade att han touchade innan bollen gick i mål. Engelsmannen har nu fått rätt och jagar Liverpools Mohamed Salah i skytteligatoppen.
Läs mer om Christian Eriksen, Kane och Stoke.
Beskedet: Salah missar derbyt efter skadan
Mohamed Salah tvingades kliva av skadad när Liverpool mötte Manchester City i Champions League-kvarten tidigare i veckan.Nu bekräftar man att stjärnan även missar dagens derby mot Everton.
Här avslöjas missen när Liverpool gör 1–0
Liverpool fick en drömstart på CL-kvartsfinalen mot Manchester City.Föga förvånande hette målskytten Mohamed Salah.Men reprisbilderna visar att målet inte borde ha godkänts.
Salah räddade tre poäng till Liverpool
Mohamed Salah lämnar inga uppskov. Han slog till igen och ordnade Liverpools 2–1-seger mot Crystal Palace i Premier League-fotbollen. Samtidigt var Sadio Man i strålkastarljuset för en omdiskuterad situation.
Salah räddade tre poäng till Liverpool
Mohamed Salah lämnar inga uppskov. Han slog till igen och ordnade Liverpools 2-1-seger mot Crystal Palace i Premier League-fotbollen.
Salah räddade tre poäng till Liverpool
Sporttelegram. Mohamed Salah lämnar inga uppskov. Image-text: Liverpools Mohamed Salah. Arkivbild. Anthony Devlin/AP/TT
Läs mer om Liverpool.
Salah räddade tre poäng till Liverpool
Mohamed Salah lämnar inga uppskov. Han slog till igen och ordnade Liverpools seger mot Crystal Palace. Samtidigt var Sadio Man i strålkastarljuset för en omdiskuterad situation.
TV: Här blir Salah stor målhjälte igen
Ni kan storyn vid det här laget.Mohamed Salah frälste återigen Liverpool med ett sent mål mot Crystal Palace.Luka Milivojevic gjorde 1-0 för Palace på straff innan Sadio Man kvitterade till 1-1.Och Salah fick alltså sista ordet.SE MÅLEN I ARTIKELN!