Molly sandn

Molly Sandns tårar – lämnar glasburen

Musikhjälpen 2017 slår rekord – svenska folket har samlat in över 74 miljoner kronor.Årets tema är barnsexhandel – ett ämne som är så svårt att prata om att Molly Sandn bryter ihop i sändning.– Förstår ni att vi har gjort det här tillsammans? säger Molly Sandn.
Läs mer om Molly Sandn.
Rekordsumma insamlad under Musikhjälpen
Musikhjälpen är över för den här gången. Programledarna Kalle Zackari Wahlström, Farah Abadi och Molly Sandn klev på söndagskvällen ut ur glasburen på Rådhustorget i Umeå.
Molly Sandn bryter ihop i Musikhjälpen
Molly Sandn bryter ihop i Musikhjälpen då hon talar om årets tema – barnsexhandel.Det är ett ämne som är så svårt att prata om att Molly Sandn inte kan hålla tillbaka tårarna.– Jag har stått här i buren och sett alla de här barnen komma hit med en förälder i ena handen och vinka till oss... Jag tänker på de barnen som inte fick någonting, som kanske aldrig fick hålla någon i handen, säger Molly Sandn.
Läs mer om Molly Sandn och Musikhjälpen.

Molly Sandns tårar i tv efter vidriga berättelsen

Musikhjälpen ska stoppa barnsexhandeln.Under onsdagen berättade Maria Schillaci, barnpsykolog på Ecpat, om hur barn och spädbarn utsätts för sexuella övergrepp.Den hemska berättelsen blir för mycket för programledarna Molly Sandn och Kalle Wahlström Zackari, som brister ut i gråt.– Det är på riktigt det här, säger Molly Sandn.
Mollys vägran efter Eric Saades förslag
Eric Saade är en av artisterna som deltar i Musikhjälpen – där han auktionerar ut att han kommer och sjunger på ett bröllop.När det visar sig att programledaren Molly Sandn har samma auktion passar artisten på att ge en pik till sitt ex.– Jag kan sjunga på ditt och Dannys bröllop, säger Eric Saade i sändningen.
Kalle Zackari Wahlström får inte träffa familjen
Under söndagskvällen låses Kalle Zackari Wahlström, Molly Sandn och Farah Abadi in i glasburen i förmån för Musikhjälpen.I en vecka ska de samla in pengar för temat Barn är inte till salu - och Kalle Zackari Wahlström har familjen som stöd på plats i Umeå.– Det kommer bli jättekämpigt, säger Zackari Wahlström.
Musikhjälpen 2017: Allt du behöver veta
Musikhjälpen 2017 drar i gång igen under måndagen 11 december i SVT och Sveriges Radio, med temat Barn är inte till salu.Farah Abadi, Kalle Zackari Wahlström och Molly Sandn är programledare för programmet.Men hur sänds det, vilka gästar och hur skänker man pengar? Här är allt du behöver veta om årets sändning av Musikhjälpen!
Så stöttar Danny Saucedo Molly – genom sjukdomen
Molly Sandn fick diabetes sent i livet.Hon har tidigare berättat att det varit svårt att ställa om och anpassa sig till det nya livet.Nu berättar pojkvännen Danny Saucedo om hur han stöttar flickvännen i sjukdomen.
Dannys heta svar – efter Mollys vågade bild
Molly Sandn visar en ny, hårdare sida, med nya bilder på sociala medier.Nu hyllas artisten för vågade bilden - bland annat av fästmannen Danny Saucedo.Jag är bättre än mina toppar och dalar skriver Molly Sandn på Instagram.
Därför väntar Danny och Molly med bröllopet
Artisterna Molly Sandn och Danny Saucedo förlovade sig för snart två år sedan - men något bröllop är inte inplanerat. Nu avslöjar musikern Danny Saucedo varför:– Bröllop ja Vi skjuter upp det hela tiden och vi får inte till det, säger artisten till Hänt.
Läs mer om Danny, Danny Saucedo, Hänt och Molly.
Efter beskedet: Danny Saucedos stöd till Molly
Under tisdagen sände TV3 den första Diabetesgalan.Programledaren Peter Jihde hade först planerat att överdosera insulin framför kamerorna – men stoppades av sin familj.Samtidigt berättar Danny Saucedo om hur han stöttar fästmön Molly Sandn som fick beskedet att hon drabbats av diabetes typ 1 för sex år sedan.– Man måste vara lite mer ansvarstagande med den här sjukdomen, säger han.
Så blir Diabetesgalan 2017
På tisdag går Sveriges första tv-sända Diabetesgala av stapeln. Leder galan gör Peter Jihde som själv drabbats av typ 1-diabetes.Här är artisterna som medverkar under välgörenhetsgalan på Grand hotell i Stockholm.– Jag vill vara med och sprida livsviktig kunskap om diabetes då jag tycker att det är en sjukdom som ofta glöms bort, säger Molly Sandn i ett pressmeddelande.
Molly Sandns ilska mot hårda kraven
Artisten Molly Sandn har fått nog av rollen som förebild. I en intervju med Aftonbladet ryter sångerskan ifrån.– Jag är bara människa och måste få ha mina laster och mina ups and downs utan att folk ska ha fördomar eller uttala sig om saker som de faktiskt inte har någon aning om, säger Molly Sandn till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Molly Sandn.
Molly Sandns skräck för obotliga sjukdomen
Artisten Molly Sandn var i veckan en av gästerna i Rix Morronzoo.Där berättade hon om sin diabetes och sin stora rädsla för vad som kan hända om hon inte följer sina rutiner.– Det är en väldigt obehaglig tanke, säger hon i programmet.
Läs mer om Rix Morronzoo.Där.
Molly Sandn nära att hamna i koma
Molly Sandns fick ett anfall i studion och svimmade.Anledningen var att hon tog en spruta insulin mot sin diabetes – men glömde att äta.– Jag minns så tydligt hur jag helt plötsligt under tagningen börjar känna golvet komma emot mig. Det kändes som att golvet reste sig, säger hon i den nya dokumentären Leva utan att dö – en film om diabetes.
Läs mer om Leva.
Molly Sandn nära att hamna i koma
Molly Sandns fick ett anfall i studion och svimmade. Anledningen var att hon tog en spruta insulin mot sin diabetes – men glömde att äta. – Jag minns så tydligt hur jag helt plötsligt under tagningen börjar känna golvet komma emot mig. Det kändes som att golvet reste sig, säger hon i den nya dokumentären Leva utan att dö – en film om diabetes.
Läs mer om Leva.
Klart vilka som leder Musikhjälpen
Molly Sandn, Kalle Zackari Wahlström och Farah Abadi är årets programledare för P3:s Musikhjälpen. Med start den 11 december ska trion befinna sig en hel vecka i glasburen som denna gång placeras på Rådhustorget i Umeå.
De ska leda Musikhjälpen
Molly Sandn, Kalle Zackari Wahlström och Farah Abadi är årets programledare för P3:s Musikhjälpen. Med start den 11 december ska trion befinna sig en hel vecka i glasburen som denna gång placeras på Rådhustorget i Umeå.
De blir programledare i Musikhjälpen 2017
Artisten Molly Sandn, tv-profilen Kalle Zackari Wahlström och radioprogramledaren Farah Abadi.De blir programledare för årets Musikhjälpen i SVT och SR, skriver Aftonbladet.– Att leda Musikhjälpen är ett väldigt ärofyllt och utmanande uppdrag som jag inte kunde tacka nej till, säger Molly Sandn till tidningen.
Saades pik mot Danny – efter att han sett sängen
Här pikar Erik Saade sin kollega Danny Saucedo i Så mycket bättre. Saade var tidigare ihop med Dannys flickvän Molly Sandn – i programmet skickar han ett syrligt skämt till Danny: – Nu ska jag messa Danny och säga att jag sover i samma säng som han har gjort, flinar Eric Saade.
Svensktoppen 2017-10-08 – veckans hitlista
Kamferdrops är tillbaka på förstaplatsen med dansbandscovern Jag trodde änglarna fanns. Ingen av veckans utmanare tog sig in på listan, men till nästa vecka har Molly Sandn, Stiko Per Larsson och Nano chansen.
Därför är Molly Sandn för marijuana
Danny Saucedo har tidigare berättat att han rökt marijuana.Nu öppnar Molly Sandn upp om sin inställning till den förbjudna drogen.– I vissa fall så kan jag tänka att marijuana är bättre än alkohol, säger Molly Sandn i podcasten Värvet.
Läs mer om Molly Sandn och Värvet.