Mord

Mördaren vill att HD ska korta hans straff

Mördaren Stefan Svensson, 34, vill att Högsta domstolen ändrar hans dom.Svensson dömdes i februari av hovrätten till 14 års fängelse för ett mord på Kristianstadsgatan i Malmö.Nu vill han bli frikänd eller i vart fall få kortare straff.

Försök till mord i Gällivare - man anhållen

En man i 50-årsåldern har anhållits misstänkt för försök till mord i Gällivare. - En person är allvarligt skadad men inte livshotande, säger Mats Andersson, RLC-befäl vid polisregion Nord, till Norrbottens-Kuriren.
En man anhållen för försök till mord
En man har anhållits misstänkt för försök till mord i Gällivare.– En person är allvarligt skadad men inte livshotande, säger Mats Andersson, RLC-befäl vid polisregion Nord, till Norrbottens-Kuriren.

Kvinna nekar till mord på maken

Den kvinna i 55-årsåldern som misstänks för mord på sin man utanför Växjö nekar till anklagelsen.– Hon förnekar alltjämt brott och har gjort så i tre förhör nu, säger åklagaren Marcus Sjöstrand.Dödsorsaken är inte fastställd och misstankarna mot henne är av den lägre graden.
Läs mer om Växjö.
Person hittad död - misstänkt mord
Inrikes. En person har hittats död i en lägenhet i Surahammar i Västmanland. Polisen har inlett en förundersökning om mord. - Det är inte uppenbart vad som hänt, säger Ivan Åslund, polisens presstalesperson i region Mitt.
Person hittad död – misstänkt mord
En person har hittats död i en lägenhet i Surahammar i Västmanland. Polisen har inlett en förundersökning om mord.
Läs mer om Surahammar och Västmanland.
Person hittad död - misstänkt mord
En person har hittats död i en lägenhet i Surahammar i Västmanland. Polisen har inlett en förundersökning om mord. - Det är inte uppenbart vad som hänt, säger Ivan Åslund, polisens presstalesperson i region Mitt.
Död person hittad – utreds som mord
En död person har anträffats i en lägenhet i Surahammar.Omständigheterna runt dödsfallet är oklara och det har framkommit uppgifter som gjort att brott inte går att utesluta.En förundersökning gällande mord har inletts.
Misstänkt mord vid Växjö - kvinna anhållen
Inrikes. I natt hittades en man död i en villa på en ort utanför Växjö. Polisen misstänker att han mördats och en kvinna har anhållits misstänkt för dådet, skriver polisen. Kvinnan och den döde mannen ska ha haft en relation.
Läs mer om Växjö.
Misstänkt mord vid Växjö - kvinna anhållen
En man har hittats död i en villa på en ort norr om Växjö. Polisen misstänker att han mördats och en kvinna har anhållits misstänkt för dådet, skriver polisen. Kvinnan och den döde mannen ska ha haft en relation.
Läs mer om Växjö.
Misstänkt mord vid Växjö - kvinna anhållen
I natt hittades en man död i en villa på en ort utanför Växjö. Polisen misstänker att han mördats och en kvinna har anhållits misstänkt för dådet, skriver polisen.
Läs mer om Växjö.
Misstänkt mord vid Växjö – kvinna anhållen
I natt hittades en man död i en villa på en ort utanför Växjö. Polisen misstänker att han mördats och en kvinna har anhållits misstänkt för dådet.
Läs mer om Växjö.
Man hittad död i hus – kvinna gripen för mord
En kvinna har anhållits misstänkt för mord efter att en man hittats död utanför Växjö.Den avlidna mannen och kvinnan uppges ha haft en relation, enligt polisen. Kvinnan befann sig i samma bostad som mannen.– Vi har inte kunnat utesluta att någon annan än kvinnan har orsakat mannens skador, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson och Växjö.Den.
Person hittad död – 40-åring misstänkt för mord
En person har anträffats död i Falköpings kommun. En man i 40-årsåldern greps och anhölls senare misstänkt för mord.
Man anhållen misstänkt för mord
Inrikes. En person har hittats död på en ort i Falköpings kommun och en man i 40-årsåldern har gripits och anhållits misstänkt för mord. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning, skriver polisen på sin webbplats.
Man anhållen misstänkt för mord
En person har hittats död på en ort i Falköpings kommun och en man i 40-årsåldern har gripits och anhållits misstänkt för mord.
Död person hittad – man gripen för mord
En död person påträffades under fredagseftermiddagen i Falköpings kommun.Polisen misstänker att personen utsatts för ett brott och en man i 40-årsåldern har gripits och senare anhållits misstänkt för mord.