Moshult

JUST NU: Villa övertänd - hund saknas i branden

En villafastighet i Moshult utanför Emmaboda i Småland ska ha börjat brinna vid 10-tiden på fredagen.Enligt tillgängliga uppgifter ska fastigheten vara helt övertänd. Ingen person ska ha skadats, men en hund saknas efter branden.
Läs mer om Emmaboda, Moshult och Småland.

Villa brinner utanför Emmaboda Omfattningen oklar

En villafastighet i Moshult utanför Emmaboda i Småland ska ha börjat brinna vid 10-tiden på fredagen.Räddningstjänst, ambulans och polis har skickats till platsen.
Nya ansikten på Moshults vandrarhem
Bilmekanikern Leif Berglund är inte ett helt obekant ansikte i Moshult och Moshultamåla. Lika känd är inte sambon Katti Franzn - inte än. Tillsammans tar de över vandrarhemmet i Moshult
Älgkadaver får ligga kvar
En älg som dött till följd av ett möjligt skott har av ett jaktlag hittats i Moshult. Omständigheterna är hittills oklara.
Läs mer om Moshult.

Resolut ingripande vid brand

Branden på Berglunds motor i Moshult på söndagen hade kunnat sluta mycket illa, men tack vare rådigt ingripande med pulversläckare och gastuber stannade händelsen vid ett tillbud.
Läs mer om Moshult.
80-tal jägare fällde sex grisar
Sex fällda vildsvin blev resultatet när ett 80-tal jägare från fyra jaktlag gick ut på gemensam vildsvinsjakt i lördags. De samlades vid ett gammalt sågverk i Ingemundebo i trakten av småländska Moshult.
Läs mer om Ingemundebo och Moshult.
Volvo stulen i helgen
En boende i Moshult utanför Emmaboda har fått sin bil stulen. Det var någon gång mellan fredag och lördag som någon stal en vit Volvo 745.
Läs mer om Emmaboda, Moshult och Volvo.
10-taggare
Thomas i Moshult sköt idag en 10- taggare. Med på bilden är barnbarnet Melvin. Tidpunkt: Söndag 21/10 kl 9.10. Jägare/jaktlag: Moshults jaktlag. Plats: Brohults myr. Taggar: 10.
Läs mer om Melvin och Moshult.
Elever satsar på matkasse
Emmie Viding, 17 år, Emmaboda, och Louise Karlsson, 18 år, Moshult går tredje året på Vilhelm Mobergsgymnasiet. De har startat företaget Emmaboda Matkorg som ett UF-företag. Foto: Jan
Granne sköt mot Jörg Eis trädgård
I söndags drabbades S-politiker Jörg Eis av den andra skottlossningen i Moshult. - Det är ansvarslöst att skjuta mitt i byn och direkt mot min tomt där jag brukar vara med mina hundar,
Läs mer om Moshult.