Mourinho

6 spelare som United vill göra sig av med

Vem som får lämna Manchester United under sommarns transferfönster har Mourinho redan bestämt. Sex namn har listats, enligt Manchester Evening News och bland dem, Zlatan Ibrahimovc.

Svarar med pik – efter hårda anklagelserna

Efter söndagens FA-cupmatch mot Brighton beskrev Jos Mourinho United-spelaren Luke Shaw som någon med en brist på vilja, klass och personlighet. Nu tränar han under ledigheten.
Läs mer om Brighton och FA-cupmatch.
Svaret på känsliga Zlatan-sprickan
Det har stormat i Manchester United den senaste tiden. Det har rapporterats om bråk mellan Jos Mourinho och flera spelare - däribland Paul Pogba och Zlatan. – Det är inga problem där, säger Lindelöf.

Kan lämna United – efter mobbing

Luke Shaws tid i Manchester United kan vara räknade.Ett nytt storbråk har blossat upp mellan engelsmannen och tränaren Jos Mourinho.
Läs mer om Manchester United och United.
Bisarra utspelet: Hej – jag lever
Utbuad efter fiaskot i Champions League.Och rejält pressad inför Manchester Uniteds FA-cupmöte med Brighton i morgon.Eller?– Hej allihopa. Jag lever, säger Jos Mourinho och ler.
Läs mer om Brighton.
Uniteds rensning: Sju (!) ska dumpas
Manchester Uniteds snöpliga sorti ur Champions League har tvingat Jos Mourinho att agera.Sommaren kommer att bjuda på en rejäl omgörning av truppen, rapporterar The Independent.
Läs mer om The Independent.
Vännens påstående: Zlatans skada är fejk
Zlatan Ibrahimovic har fejkat sin skada för att slippa spela för Jos Mourinho.Det hävdar Serie A-legendaren Adrian Mutu.– Jag har information, säger Mutu till rumänska Telekom Sport.
En förolämpning mot supportrarna
Jos Mourinho tog det piano när Manchester Uniteds slogs ut ur Champions League.Nu rasar både journalister och supportrar mot hans kommentarer efter chockförlusten mot spanska Sevilla.
Läs mer om Sevilla.
Mourinhos hot till Real: Gör bäst i att ta någon annan
David De Geas kontrakt med Manchester United går ut efter nästa säsong.Nu försöker Jose Mourinho ta kål på spekulationerna om målvaktens framtid.– Jag känner inte till Real Madrids intentioner, men de gör bäst i att ta en annan spelare, säger Mourinho enligt Telegraph.
Mourinho: Bryr mig inte om vad andra tycker
Marcus Rashfords två avgörande mål hamnade i skymundan. Eftersnacket handlade mest om Manchester Uniteds försiktiga spel i hemmamötet med Liverpool. – Jag bryr mig inte om vad andra tycker, sade tränaren Jos Mourinho efter 2–1-segern.
Läs mer om Liverpool.
Fick mig att minnas sir Alex vinstmaskin
Rivalmötet på Old Trafford var en kamp mellan en utskälld fotbollsfilosofi och en hyllad.Tråkig fotboll mot rolig, skrek den svartvita fotbollsvärlden.Den här gången visade dock Mourinho upp en hel palett av nyanser och bekräftade en gång för alla att han fortfarande kan vara bäst när det gäller som mest.
Läs mer om Alex, Mourinho och Old Trafford.
Ilskan mot Jos: Ond – en skurk
Jos Mourinho är van vid att väcka ilskna protester.Manchester United-tränarens besked om vad han ska göra under sommarens fotbolls-VM har åstadkommit just detta.Det är höjden av skurkaktighet, skriver fotbollsjournalisten Nooruddean Choudry på Twitter.
Läs mer om Nooruddean Choudry och Twitter.
Mourinho: Tror att Zlatan lämnar United
Zlatan Ibrahimovics framtid i Manchester United är oklar. Kontraktet går ut i sommar och tränaren Jos Mourinho är övertygad om att svensken lämnar.
Läs mer om Manchester United, United och Zlatan.
Mourinho: Tror Zlatan lämnar United
Läs mer om United.
Mourinho bekräftar att Zlatan lämnar
Under fredagsförmiddagen kom Manchester Uniteds tränare Jos Mourinho med ett nytt besked gällande Zlatan.Han förväntar sig att svenske superstjärnans lämnar United efter säsongen.– När det gäller Zlatan så förväntar vi oss allihopa att det är hans sista säsong i Manchester United , säger Jos Mourinho enligt Mirror.
Det förväntas att han lämnar United
Manchester United ligger tvåa i Premier League. Men allt är långt ifrån frid och fröjd.Enligt Daily Mail är Jos Mourinho arg på klubbledningen. Anledningen är att klubben dröjer med att förlänga flera nyckelspelares kontrakt.Samtidigt skriver Daily Mail att Zlatan förväntas lämna United i sommar.
Guardiola anmäls – för gula bandet
Pep Guardiola har burit ett gult band för att stödja Kataloniens frihetskamp.Nu anmäls han av det brittiska förbundet FA för symbolen.– Jag tror inte jag hade fått bära det, pikar Jose Mourinho.
Läs mer om Jose Mourinho.
Beskedet efter tråkiga bilderna
Gårdagens comeback i åttondelsfinalen mot spanska Sevilla blev allt annat än ett gott formbesked för Unitedmittfältaren Ander Herrera, vars skada nu förmodas ha förvärrats.– Jag tror det är en allvarlig skada, säger Jos Mourinho till i ett pressmeddelande.
Mourinho: Vårt lag är lite mittemellan
Manchester United gästar Sevilla på i kvällens åttondelsfinal i Champions League.Jos Mourinho är sugen på att ta sin tredje titel i turneringen.– United är som en blandning mellan Porto och Inter, säger Mourinho inför matchen mot Sevilla.
Läs mer om Inter, Mourinho, Porto och Sevilla.