Mrmadhawk

Uppgifter: Han vänder hem - nobbar Skellefteå för mästarna

Niclas Burström Foto: Bildbyrån Växjö har nyss blivit svenska mästare. Men redan nu bygger klubben för nästa titel. Enligt MrMadhawk värvar klubben Niclas Burström - som därmed nobbar gamla klubben Skellefteå i hemflytten.
Läs mer om Skellefteå.

Fick inte stanna i SSK - men blir kvar i HockeyAllsvenskan

Nicklas Heinerö. Foto: Bildbyrån Nicklas Heinerö fick inte vara kvar i Södertälje. Men nu uppges han vara klar för en allsvensk konkurrent. MrMadhawk skriver att forwarden är klar för Oskarshamn.
Från Färjestad - till New York Rangers
Färjestads succéforward Michael Lindqvist är nära att skriva NHL-kontrakt. Och enligt Expressens Johan "Mrmadhawk" Svensson ser 23-åringens val ut att bli New York Rangers.
Läs mer om Michael Lindqvist.
Uppgifter: De vinner dragkampen om Michael Lindqvist
Michael Lindqvist. Foto: Bildbyrån Michael Lundqvist får som väntat chansen i NHL. SHL-sensationen uppges ha valt New York Rangers som sin nya klubbadress. Det skriver MrMadhawk. Michael Lindqvist var en av säsongens stora succémän i SHL.
Läs mer om Michael Lindqvist, MrMadhawk, NHL och SHL.

Uppgifter: KIK-backar ryktas till allsvenska klubbar

Foto: Bosse Nilsson Måns Hansson. Enligt hockeybloggen MrMadhawk är Kristianstads IK-backen Måns Hansson på väg till en allsvensk klubb.
Läs mer om MrMadhawk.
IKO-uppgifter: Poängstark back aktuell - Piispanen kvar
Foto: Bosse Nilsson Måns Hansson, till vänster, uppges vara nära IK Oskarshamn. Kristianstads poängstarke back Måns Hansson är nära IK Oskarshamn, det uppger Expressenbloggaren MrMadhawk.
Uppgifter: Poängstark back nära Oskarshamn
Måns Hansson. Foto: Bildbyrån I Division 1 gjorde han finfina 32 poäng på 38 matcher för sitt Kristianstad. Nu uppger MrMadhawk att den tidigare Malmöbacken Måns Hansson är klar för Oskarshamn.
Uppgifter: JVM-backen klar för Pantern
Oliver Larsen. Foto: Bildbyrån Idag presenterade IK Pantern Viktor Stråhle som ny sportchef. Han tycks vara nära ett nyförvärv direkt. MrMadhawk skriver att Oliver Larsen är klar för klubben.
Läs mer om Oliver Larsen och Pantern.
Grönberg om Öhman: "Han kontakt sedan 2014"
Ishockey. Under onsdagen släppte den ansedda bloggaren MrMadhawk att Anton Öhman är högaktuell för Björklöven.
Rykte: Växjö gör ny värvning från Hockeyettan
Pontus Holmberg. Foto: Bildbyrån Pontus Holmberg lånades in till Växjö under säsongen. Nu skriver MrMadhawk att han är klar för klubben till nästa säsong. Joel Persson har varit en av säsongens värvningar inom svensk hockey.
Läs mer om Hockeyettan, MrMadhawk och Växjö.
Gunnarsson uppges återvända till Leksand
Under de senaste veckorna har 25-åringen och Leksands tränare och sportchef, Leif Carlsson, haft en intensiv kontakt". Köping HC-produkten Daniel Gunnarsson lämnar SHL-laget Karlskrona för det allsvenska topplaget Leksand, enligt MrMadhawk.se.
Leder Björklövens interna poängliga - nu uppges han vara klar för SHL-klubb
Axel Ottosson Foto: Bildbyrån Han har gjort 36 poäng på 47 matcher för sitt Björklöven. Men till nästa säsong ser han ut att vara förlorad. Enligt MrMadhawk är Axel Ottosson klar för Färjestad.
Efter alla spelartapp - nu plockar Pantern in landslagsveteranen
Kevin Hecquefeuille Foto: Bildbyrån Han har spelat över 50 matcher i VM. Nu ska Kevin Hecquefeuille hjälpa Pantern. Fransmannen är klar för klubben, uppger MrMadhawk. Minns ni Kevin Hecquefeuille?
Doldis uppges ta över som sportsligt ansvarig i Pantern
IK Pantern. Foto: Bildbyrån/Christian Örnberg Den 24 november sparkades Joakim Tillgren från posten som sportsligt ansvarig i Pantern. Nu har de gjort klart med en ny. Det blir doldisen Tony Andersson som tar över, enligt MrMadhawk.
Sportchefsresan 2017 – med Mikael Karlberg
Johan MrMadhawk Svensson har träffat sportchefen i Leksand – lyssna!
Läs mer om Leksand och Mikael Karlberg.
Sportchefsresan 2017 – Michael Sundlöv
Johan MrMadhawk Svensson möter Modos sportchef Michael Sundlöv!
Läs mer om Michael Sundlöv.
Sportchefsresan 2017 – med Kent Norberg
Johan MrMadhawk Svensson har träffat Timrås sportchef – lyssna här
Läs mer om Kent Norberg.
Sportchefsresan 2017 – med Per Kenttä
Johan MrMadhawk Svensson har träffat Oskarshamns sportchef – lyssna
Läs mer om Per Kenttä.
Här är de 20 bästa värvningarna i SHL
Varje dag kommer det nyheter från SHL-klubbar. Spelare efter spelare landar de, som ska göra SHL ännu bättre till nästa säsong. Och flera stora, intressanta namn kommer förgylla ligan. Fler är dessutom att vänta. Så om tre veckor är det fullt möjligt att denna listan är högst inaktuell, så fortsätt att följa silly season med Sport-Expressen! Detta är de 20 bästa värvningarna enligt Johan MrMadhawk Svensson.
Eero Kilpeläinen klar för Örebro Hockey
Publikfavoriten Julius Hudacek har lämnat Örebro för spel i KHL. Nu har SHL-klubben gjort klart med en ersättare, och det blir den målvakt som MrMadhawk avslöjade i förra veckan.
Läs mer om KHL, MrMadhawk, Örebro och Örebro Hockey.
Pudas lämnar Brynäs – för SHL-konkurrent
Jonathan Pudas lämnar Brynäs efter finalförlusten.Precis som MrMadhawk har avslöjat återvänder backen till Skellefteå AIK.– Det är verkligen roligt att vi får tillbaka en kille som Pudas till föreningen, säger Skellefteås sportchef Mikael Lindgren.
En väldig styrka Malmö har visat
Den heta semifinaldrabbningen mellan Malmö och HV71 går vidare.Studio Kvällsposten avhandlar senaste nytt, Andreas Thuressons avstängning, filmningar och - Malmös chanser att gå till final.–Det är en väldig styrka Malmö har visat, säger Johan Mrmadhawk Svensson.
SHL - så pågår spelet bakom kulisserna
Om två dagar startar SHL. Arbetet som de 14 sportcheferna har lagt ner under sommaren ska nu leda till resultat ute på isen. Det är upp till bevis. SPORT-Expressens reporter Johan MrMadhawk Svensson, som under våren avslöjat övergångar i samtliga SHL-klubbar, och har besökt sportcheferna i ligan inför säsongen. Här berättar han om vad som sker bakom kulisserna under klubbarnas uppladdning.
Läs mer om Johan MrMadhawk Svensson och SHL.
Det är märkligt att fler klubbar inte har det
STRÖMSTAD. Frölunda blev i våras svenska mästare efter att i suverän stil besegrat Skellefteå med 4-1 i matcher. Men det är inte bara på isen man vill vara bäst. Även utanför siktar klubben på att ta kliv och då vill man göra det med bra scouting och avancerad statistik. – Hos oss finns det ett behov, och det är märkligt att fler klubbar i Sverige inte har det, säger Fredrik Sjöström - som är den första som Johan MrMadhawk Svensson träffar i sin intervjuserie med SHL:s sportchefer.
Officiellt: Alvarez är tillbaka i Redhawks
För två år sedan lämnade han Malmö för Djurgården. Nu gör Robin Alvarez den motsatta resan, precis som MrMadhawk avslöjade i går. 28-åringen, som den gångna säsongen gjorde 24 poäng (14 mål och 10 assist), har skrivit på ettårskontrakt med SHL-klubben.