Mrmadhawk

MrMadhawk: Rögle rusar mot SHL-spel

ÄNGELHOLM. Rögle har 2-0 i matcher och rusar med rask fart mot SHL till hösten. Ja, det är det enkla sättet att se på det efter att man slagit Västerås i sjumatchersseriens andra match. Men jag tror inte det på långa vägar är klart. Och fråga Rögle om någonting verkligen är klart mot just Västerås. De har tappat stora ledningar mot detta laget förut. Det vet man om.
Läs mer om Rögle och SHL.

Följ Skånederbyt i hockeyallsvenskan

Följ matchen här med Alf Karlsson, Elisabeth Lindbäck och Johan MrMadhawk Svensson.
15.00: Hockey-chatt med MrMadhawk
15.00-15.45: Ställ frågor om övergångar och rykten - inför att att transferfönstret stänger igen i natt.
Läs mer om MrMadhawk.
Rykte: Luleåforward till Brynäs
I somras dömdes han till misshandel. Enligt Expressens blogg Mrmadhawk.se är Daniel Mannberg nu klar för Brynäs IF. I torsdags fick den finländske centern Jesse Niinimäki sparken av Brynäs.

Harju tvingas lämna finska KHL-klubben

Johan Harju lämnar Jokerit. Parterna har sagt upp det tvååriga kontraktet i samförstånd. – Vi hittade inte en passande roll åt Johan under säsongen, säger Jokerits general manager Jari Kurri till klubbens hemsida. Enligt bloggen Mrmadhawk återvänder Harju nu till Luleå.
MrMadhawk: Det är dags att lösa frågan
UMEÅ. Insatserna i de första perioderna under 2015 har varit slående lika. De har varit usla från Malmö Redhawks. Mot AIK redde laget ut det, men mot Björklöven gick inte poängen att rädda. Och som inte det vore nog, mitt i Malmös målvaktsjakt, så spred tränarna ännu mer osäkerhet när Pontus Sjögren plockades av isen efter sex minuter och 31 sekunder. Det är dags att lösa den där målvaktsfrågan nu – och ge laget lugn och ro.
Läs mer om Björklöven.
Sportchefen bekräftar: Brynäs vill ha Johan Holmqvist
Johan Holmqvist. Foto: Bildbyrån/Johanna Lundberg Malmö har sedan närmare två veckor tillbaka förhandlat med Almtuna om att få köpa loss Johan Holmqvist från klubben, enligt uppgifter till MrMadhawk.
Stjärnan bekräftar: "Nu är det klart"
Ishockey/Luleå Nu bekräftar forwarden att han är klar för Luleå Hockey. Efter förlusten mot Björklöven bekräftade Jacob Lagacé det som bloggaren MrMadhawk tidigare avslöjat, att 24-åringen skrivit på för Luleå Hockey till nästa säsong.
Allsvensk succéspelare klar för Luleå Hockey
Ishockey/Luleå Han har gjort 26 poäng på 29 matcher i allsvenskan. Frågan är hur många han kommer göra i Luleåtröjan nästa år. Jacob Lagacé ska enligt hockeybloggaren MrMadhawk vara klar för klubben.
Veli-Matti Savinainen är klar för spel i KHL
Precis som bloggaren MrMadhawk kunde avslöja lämnar Veli-Matti Savinainen Leksands IF för KHL-laget Torpedo Nizjnij Novgorod. Finländaren har nu presenterats på klubbens hemsida.
Läs mer om KHL och MrMadhawk.
Madhawk: Nu har du sabbat hela skiten...
Kvällspostens hockeybloggare Johan MrMadhawk Svensson är nyhetsledande när det gäller att avslöja spelarövergångar. Men jobbet är sällan smärtfritt och konflikterna är många. – När Stefan Lassen var på väg till Malmö blev Stefan Nyman vansinnig. Han sa vi hade motorväg till den här värvningen och nu har du sabbat hela jävla skiten, säger Svensson till TV10.
Calle Ridderwall klar för HV: Klasspelare
SportExpressen.se:s MrMadhawk kunde avslöja i natt. – I Calle får vi en klasspelare som kommer att vara oerhört viktig för oss, säger HV:s sportchef Johan Hult till klubbens hemsida.
Läs mer om Johan Hult.
Eloranta pekas ut som ny Krif-tränare
Finländske hockeylegendaren Kari Eloranta gör comeback i svensk ishockey. Enligt bloggen MrMadhawk.se presenteras han i dag som ny tränare i Krif Hockey. Jag vill inte säga något om
Ingen Gozzi i Brynäs?
Ishockey/Elitserien Anders Gozzi har varit den hetaste kandidaten till sportchefsjobbet i Brynäs. Nu ryktas det bli någon annan. Det är välkände hockeybloggaren MrMadhawk, som fått uppgiften från en av sina tipsare.
Läs mer om MrMadhawk.
Rögle förstärker med back inför slutspurten
Rögle värvar inför slutspurten. Under tisdagskvällen kunde man meddela att backen Alen Bibic ansluter till klubben. Redan under tisdagseftermiddagen kunde Kvällsposten via bloggen MrMadhawk avslöja att Rögle även värvar tillbaka Simon Olsson från Asplöven.
Skellefteå värvar inför slutspelet: En bredd
Precis som SportExpressen.ses MrMadhawk kunde berätta om i går handlar det om Stefan Warg. – Vi har värvat in Warg för att skaffa en bredd i laget inför slutspelet, säger general managern Lars Johansson.
Läs mer om Stefan Warg och Warg.
Uppgifter: Skellefteå presenterar ny spelare
Precis som SportExpressen.ses MrMadhawk kunde berätta om i går handlar det om Stefan Warg. Enligt Nerikes Allehanda ska han presenteras under måndagen.
Läs mer om Stefan Warg.
Brynäs blixtvärvar till i kväll
Ishockey/SHL Enligt mycket initierade hockeybloggen MrMadhawk.se kommer Brynäs att blixtvärva Moraforwarden Ryan Thang. Orsaken är självklart alla skador som Brynäs har just nu.
Leavitts uppbrott med IKO bekräftat
Klubben letar nu ersättare Redan förra helgen avslöjade bloggaren MrMadhawk att Alex Leavitt skulle få lämna Oskarshamn. I dag bekräftade klubben nyheten.
Ilskan efter straffet: Är så jäkla irriterad
Kvällsposten-bloggen MrMadhawk.
Ilskan efter hårda straffet: För djävligt
Kvällsposten-bloggen MrMadhawk.
Föjl Malmömatchen live med MrMadhawk
Läs mer om MrMadhawk.
Mrmadhawk flyttar till KvP.se/Expressen.se
www.mrmadhawk.se till Kvällspostens och Expressens sportsajter. –Jag har tackat nej till en hel hög av anbud. Nu kommer jag tillhöra en seriös aktör, där jag får göra det jag vill och lägga fokus på det, säger Johan Svensson.
Läs mer om Johan Svensson.
Andr Burakowsky klar för Washington
18-åringen har skrivit på ett treårskontrakt, enligt MrMadhawk. – Det är Washington som bestämmer nu, vad som är bäst för mig, säger Burakowsky.
Läs mer om Burakowsky, MrMadhawk och Washington.
NHL-kontrakt för Burakovsky
Det kan bli AHL` Turerna kring Andr Burakovsky har varit många. Men nu ser det ut att finnas en lösning i sikte. I dag berättar 18-åringen för Mrmadhawk.se att han har skrivit på ett