Mrmadhawk

Efter alla spelartapp - nu plockar Pantern in landslagsveteranen

Kevin Hecquefeuille Foto: Bildbyrån Han har spelat över 50 matcher i VM. Nu ska Kevin Hecquefeuille hjälpa Pantern. Fransmannen är klar för klubben, uppger MrMadhawk. Minns ni Kevin Hecquefeuille?

Fredrik Styrman klar - för SHL

Han jagas av Luleå Hockey till nästa år. Nu avslöjar MrMadhawk.se att Kalixsonen har gjort klart med en SHL-klubb - för resten av den här säsongen.
Doldis uppges ta över som sportsligt ansvarig i Pantern
IK Pantern. Foto: Bildbyrån/Christian Örnberg Den 24 november sparkades Joakim Tillgren från posten som sportsligt ansvarig i Pantern. Nu har de gjort klart med en ny. Det blir doldisen Tony Andersson som tar över, enligt MrMadhawk.
Sportchefsresan 2017 – med Mikael Karlberg
Johan MrMadhawk Svensson har träffat sportchefen i Leksand – lyssna!
Läs mer om Leksand och Mikael Karlberg.

Sportchefsresan 2017 – Michael Sundlöv

Johan MrMadhawk Svensson möter Modos sportchef Michael Sundlöv!
Läs mer om Michael Sundlöv.
Sportchefsresan 2017 – med Kent Norberg
Johan MrMadhawk Svensson har träffat Timrås sportchef – lyssna här
Läs mer om Kent Norberg.
Sportchefsresan 2017 – med Per Kenttä
Johan MrMadhawk Svensson har träffat Oskarshamns sportchef – lyssna
Läs mer om Per Kenttä.
Här är de 20 bästa värvningarna i SHL
Varje dag kommer det nyheter från SHL-klubbar. Spelare efter spelare landar de, som ska göra SHL ännu bättre till nästa säsong. Och flera stora, intressanta namn kommer förgylla ligan. Fler är dessutom att vänta. Så om tre veckor är det fullt möjligt att denna listan är högst inaktuell, så fortsätt att följa silly season med Sport-Expressen! Detta är de 20 bästa värvningarna enligt Johan MrMadhawk Svensson.
Eero Kilpeläinen klar för Örebro Hockey
Publikfavoriten Julius Hudacek har lämnat Örebro för spel i KHL. Nu har SHL-klubben gjort klart med en ersättare, och det blir den målvakt som MrMadhawk avslöjade i förra veckan.
Läs mer om KHL, MrMadhawk, Örebro och Örebro Hockey.
Pudas lämnar Brynäs – för SHL-konkurrent
Jonathan Pudas lämnar Brynäs efter finalförlusten.Precis som MrMadhawk har avslöjat återvänder backen till Skellefteå AIK.– Det är verkligen roligt att vi får tillbaka en kille som Pudas till föreningen, säger Skellefteås sportchef Mikael Lindgren.
En väldig styrka Malmö har visat
Den heta semifinaldrabbningen mellan Malmö och HV71 går vidare.Studio Kvällsposten avhandlar senaste nytt, Andreas Thuressons avstängning, filmningar och - Malmös chanser att gå till final.–Det är en väldig styrka Malmö har visat, säger Johan Mrmadhawk Svensson.
SHL - så pågår spelet bakom kulisserna
Om två dagar startar SHL. Arbetet som de 14 sportcheferna har lagt ner under sommaren ska nu leda till resultat ute på isen. Det är upp till bevis. SPORT-Expressens reporter Johan MrMadhawk Svensson, som under våren avslöjat övergångar i samtliga SHL-klubbar, och har besökt sportcheferna i ligan inför säsongen. Här berättar han om vad som sker bakom kulisserna under klubbarnas uppladdning.
Läs mer om Johan MrMadhawk Svensson och SHL.
Det är märkligt att fler klubbar inte har det
STRÖMSTAD. Frölunda blev i våras svenska mästare efter att i suverän stil besegrat Skellefteå med 4-1 i matcher. Men det är inte bara på isen man vill vara bäst. Även utanför siktar klubben på att ta kliv och då vill man göra det med bra scouting och avancerad statistik. – Hos oss finns det ett behov, och det är märkligt att fler klubbar i Sverige inte har det, säger Fredrik Sjöström - som är den första som Johan MrMadhawk Svensson träffar i sin intervjuserie med SHL:s sportchefer.
Officiellt: Alvarez är tillbaka i Redhawks
För två år sedan lämnade han Malmö för Djurgården. Nu gör Robin Alvarez den motsatta resan, precis som MrMadhawk avslöjade i går. 28-åringen, som den gångna säsongen gjorde 24 poäng (14 mål och 10 assist), har skrivit på ettårskontrakt med SHL-klubben.
Ny smäll för Malmö – stjärnorna på läktaren
När Malmö Redhawks ska ta upp kampen kring strecket drabbas laget av en total kollaps. Efter åtta skott på två perioder kom domen från Expressens hockeybloggare och Malmöexpert MrMadhawk. – Horribel offensiv, fräste Johan Svensson.
Riktig ödesmatch när Rögle tar emot Modo
Modo jagar Skånelagen i SHL:s bottendrama. I kväll står ytterst viktiga poäng på spel när Rögle tar emot Örnsköldsvikslaget i Ängelholm samtidigt som Malmö ställs mot Färjestad. – Om Modo vinner mot Rögle så är det dags att ta dem på riktigt allvar, säger Johan Mrmadhawk Svensson i KvP:s hockeymagasin.
MrMadhawk: Detta kommer rädda Malmö
MALMÖ. För första gången den här säsongen lyckades Malmö Redhawks vinna två matcher på raken. Det var ett viktigt trendbrott som också ger ett lyft i tabellen. Den defensiva styrkan som Redhawks visat upp i november, kan mycket väl vara nyckeln som ger de en SHL-plats även till hösten.
Läs mer om Malmö.
Calle Ridderwall klar för Sibir Novosibirsk
Precis som Kvällspostens bloggare MrMadhawk kunde berätta i söndags blir det spel i Novosibirsk för Calle Ridderwall. Det bekräftade klubben under fredagen. – HC Sibir har skrivit ett ettårskontrakt med den svenske anfallaren, skriver klubben på sin hemsida.
Holmström uppges ha skrivit på för Detroit
Redan i förmiddags avslöjade MrMadhawk att Axel Holmström förväntades skriva NHL-kontrakt med Detroit. Nu uppger Norran att det ska vara klart. NHL-klubben ska dock inte ha för avsikt att ta över Holmström redan till kommande säsong.
MrMadhawk: Rögle rusar mot SHL-spel
ÄNGELHOLM. Rögle har 2-0 i matcher och rusar med rask fart mot SHL till hösten. Ja, det är det enkla sättet att se på det efter att man slagit Västerås i sjumatchersseriens andra match. Men jag tror inte det på långa vägar är klart. Och fråga Rögle om någonting verkligen är klart mot just Västerås. De har tappat stora ledningar mot detta laget förut. Det vet man om.
Läs mer om Rögle och SHL.
Följ Skånederbyt i hockeyallsvenskan
Följ matchen här med Alf Karlsson, Elisabeth Lindbäck och Johan MrMadhawk Svensson.
15.00: Hockey-chatt med MrMadhawk
15.00-15.45: Ställ frågor om övergångar och rykten - inför att att transferfönstret stänger igen i natt.
Läs mer om MrMadhawk.
Rykte: Luleåforward till Brynäs
I somras dömdes han till misshandel. Enligt Expressens blogg Mrmadhawk.se är Daniel Mannberg nu klar för Brynäs IF. I torsdags fick den finländske centern Jesse Niinimäki sparken av Brynäs.
Harju tvingas lämna finska KHL-klubben
Johan Harju lämnar Jokerit. Parterna har sagt upp det tvååriga kontraktet i samförstånd. – Vi hittade inte en passande roll åt Johan under säsongen, säger Jokerits general manager Jari Kurri till klubbens hemsida. Enligt bloggen Mrmadhawk återvänder Harju nu till Luleå.
MrMadhawk: Det är dags att lösa frågan
UMEÅ. Insatserna i de första perioderna under 2015 har varit slående lika. De har varit usla från Malmö Redhawks. Mot AIK redde laget ut det, men mot Björklöven gick inte poängen att rädda. Och som inte det vore nog, mitt i Malmös målvaktsjakt, så spred tränarna ännu mer osäkerhet när Pontus Sjögren plockades av isen efter sex minuter och 31 sekunder. Det är dags att lösa den där målvaktsfrågan nu – och ge laget lugn och ro.
Läs mer om Björklöven.