Mtn

Latour upprättar ett MTN-program med en ram om 4 miljarder SEK och offentliggör grundprospekt i anledning därav

Styrelsen i Investment AB Latour (publ) (Latour eller Bolaget) har upprättat ett program som möjliggör utgivande av obligationer, s.k. Medium Term Note-program (MTN), med en ram uppgående till 4 miljarder svenska kronor eller motvärdet därav i Euro. I anslutning till detta har Latour upprättat ett grundprospekt som idag har godkänts och registrerats av Finansinspektionen.

Märkliga betalningar från Ericsson till telejätte

Misstänkta betalningar via mellanhänder har gått från telekomjätten Ericsson till höga chefer hos en av Ericssons största kunder, sydafrikanska operatören MTN. Det uppger flera av varandra oberoende källor för SvD Näringsliv. Pengaströmmarna ingår i den granskning som amerikanska finansinspektionen SEC gör av Ericssons affärer.
Läs mer om Ericsson, MTN, SEC och SvD Näringsliv.
Andra segern för afrikanskt stall
Italienaren Kristian Sbaragli gav det sydafrikanska stallet MTN-Qhubeka dess andra etappseger...
Eritreansk cyklist utsatt för rasism
Natnael Berhane ska ha utsatts för rasism av en polsk konkurrent under Österrike runt, enligt BBC. Eritreanen Berhanes sydafrikanska stall MTN-Qhubeka har skickat in ett klagomål till Internationella cykelförbundet, UCI.
Läs mer om BBC, Internationella, UCI och Österrike.

Nigeriansk mobiloperatör vädjar om diesel för att hålla nät uppe

MTN Nigeria, det afrikanska landets största teleoperatör, varnar för att det kommer att stänga sitt mobilnät om bolaget inte får tillgång till mer dieselolja. Det skriver nyhetsbyrån AP enligt nättidningen Business Insider.
Företag varnar för nigeriansk bränslekris
Nigerias största mobiloperatör varnar för att en bränslekris i landet kan orsaka omfattande driftstörningar i deras nätverk. Företaget, det största dotterbolaget till det Sydafrikabaserade MTN Group, sade sig behöva en ansenlig mängd diesel i en nära framtid för att kunna fortsätta att leverera tjänster.
Varnar för nigeriansk bränslekris
Nigerias största mobiloperatör varnar för att en bränslekris i landet kan orsaka omfattande driftstörningar i deras nätverk. Företaget, det största dotterbolaget till det Sydafrikabaserade MTN Group, sade sig behöva en ansenlig mängd diesel i en nära framtid för att kunna fortsätta att leverera tjänster.
Zebrarandigt eller fotbollskopia? Här är Boasson-Hagen och co:s nya tröja
Ett av de första stora cykellagen att presentera sina dräkter för nästa säsong är MTN-Qhubeka. Sydafrikanerna överraskar med en ovanlig, randig tröja.
Läs mer om Boasson-Hagen.
Boasson Hagen klar för sydafrikanskt lag
Den norske stjärnan Edvald Boasson Hagen har hittat ett nytt lag för nästa säsong. Enligt uppgifter till norska TV2 skriver han på för sydafrikanska MTN-Qhubeka.
Läs mer om Edvald Boasson Hagen och TV2.
Millicom ett hett objekt
Aktie Telekom- och mediabolaget pekas ut som ett intressant uppköpsobjekt för den sydafrikanska teleoperatören MTN. Enligt källor är Millicom ett av de bolag som MTN utvärderar, skrev
Läs mer om MTN och Millicom.
Intrum emitterar för miljard
Intrum Justitia har emitterat obligationer om 1 miljard kronor inom ramen för företagets MTN-program. Obligationerna är seniora, det... [di.se] Läs mer här
Intrum Justitia emitterar obligationer för en miljard
Kredithanteringsföretaget Intrum Justitia har emitterat obligationer om 1 miljard kronor inom ramen för företagets MTN-program, enligt ett pressmeddelande.
Spurtande Ciolek hade millimeterna på sin sida
Cykel - Ruta del Sol Spurtande Ciolek hade millimeterna på sin sida Det krävdes målfoto och en lång väntan innan Gerald Ciolek (MTN-Qhubeka) fick veta att han vunnit den tredje etappen
Ericsson tecknar stort Afrikaavtal
Stockholm/TT Telekomjätten Ericsson har tecknat ett femårigt serviceavtal med Nigerias och Västafrikas största mobiloperatör, MTN Nigeria.
Läs mer om Afrikaavtal.
Ericsson tecknar stort Afrikaavtal
Telekomjätten Ericsson har tecknat ett femårigt serviceavtal med Nigerias och Västafrikas största mobiloperatör, MTN Nigeria.
Läs mer om Afrikaavtal.
Ericsson tecknar stort Afrikaavtal
Telekomjätten Ericsson har tecknat ett femårigt serviceavtal med Nigerias och Västafrikas största mobiloperatör, MTN Nigeria.
Läs mer om Afrikaavtal.
Ericsson tecknar stort Afrikaavtal
Telekomjätten Ericsson har tecknat ett femårigt serviceavtal med Nigerias och Västafrikas största mobiloperatör, MTN Nigeria. MTN har över 45 miljoner abonnenter i 21 olika länder, enligt ett pressmeddelande från Ericsson som inte anger något ordervärde.
Läs mer om Afrikaavtal och Ericsson.
Hemsö emitterar för en miljard
Per Berggren, vd Hemsö. Fördelat på 3,5-årig obligation Hemsö har emitterat obligationer för totalt en miljard kronor inom ramen för sitt befintliga MTN-program. Det framgår av ett pressmeddelande.
Läs mer om Hemsö.
Analytiker: Inte berättigat att aktien stiger så här mycket
En teleoperatör stiger kraftig på beskedet att den afrikanska teleoperatören MTN går in i en onlinesatsning där bolaget är delägare. Aktien stiger dock mer än vad som är befogat, menar en operatörsanalytiker.
Läs mer om MTN.
Turkcell stämmer MTN i Sydafrika
Den turkiska teleoperatören Turkcell har lämnat in en stämningsansökan mot MTN i Sydafrika där Turkcell yrkar skadestånd från den sydafrikanska operatören.
Läs mer om MTN, Sydafrika och Turkcell.
Atrium Ljungberg etablerar MTN-program
Utskrift Värt 3 miljarder kr Atrium Ljungberg etalerar ett MTN-program på 3 miljarder kronor, skriver bolaget i ett pressmeddelande.
Läs mer om Atrium Ljungberg.
Hemsö emitterar för en miljard
Hemsös vd Per Berggren. Utskrift `Emissionen var lyckosam` Hemsö har genomfört en första emission om en miljard kronor under sitt tidigare kommunicerade MTN program.
Läs mer om Hemsö, MTN och Per Berggren.
Peab lånar 450 miljoner
Peab har säkrat upp ny finansiering genom tre emissioner av obligationslån uppgående till totalt 450 miljoner kronor under det MTN-program som etablerades i februari 2012.
Intrum Justitia säkrar 1000 MSEK i utökad lånefinansiering
Relateret indhold Stockholm, CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Intrum Justitia har emitterat obligationer om 1 000 MSEK inom ramen för företagets domestika MTN-program.
Läs mer om Intrum Justitia och Stockholm.
Intrum Justitia publicerar uppdaterat prospekt
Relateret indhold Idag publicerar Intrum Justitia ett uppdaterat prospekt för Medium Term Notes (MTN), ett program med möjlighet att ge ut obligationer på den svenska marknaden om maximalt
Läs mer om Idag och Intrum Justitia.