Mullsjö

Kommunen anmäls efter granngransmiss

Roger Anehagen och Inge Stenholm är grannar på Tidaholmsvägen i Mullsjö. Roger ville bli av med sin stora gran och Inge ville absolut inte bli av med sin – men det blev han en dag i förra veckan. Nu har han polisanmält Jönköpings kommun för missen de gjorde när de sågade ner fel gran.

Johnssons straff gav rättvis FCH-seger

Bedrövliga domare höll på att stjäla segern från FCH mot Mullsjö. Storspel av Jonathan Paulsson och en stensäker straff av Daniel Johnsson gav rättvisa.
Kan FCH lägga rätt i pusslet mot Mullsjö?
Topp sex inkluderar ännu inte FCH.En del oreda i pusslet behöver redas ut.– Men att det skulle vara vårt uppställda försvarsspel som inte fungerat, så är det inte, säger tränaren Magnus Anderberg.
Läs mer om Mullsjö.
Däckmarodör har slagit till i Mullsjö
För knappt en vecka sedan fick ett tiotal bilar sina däck sönderskurna i Mullsjö. Under natten mot tisdagen var det dags igen när tre bilar fick påhälsning av däckmarodören. Nu ber polisen allmänheten om hjälp att hitta den skyldige.
Läs mer om Mullsjö.

Skåpbil stulen i kupp: Sågade ner väggen

Kaffeleverantören Coffee Pro fick oväntat besök till företagets kontor i Mullsjö under natten till onsdagen. Tjuvar sågade sig då in genom en vägg och körde i väg med företagets nya svarta skåpbil. Nu söker både företaget och polisen efter bilen. –De måste ha lagt ner ganska mycket jobb, säger Lasse Johansson, presstalesman vid polisen i Jönköping.
Vapenrädd vill skyddas under jakten
En kvinna i västgötska Mullsjö tycker att jägare som nu under jaktsäsongen går runt i skogarna med...
Läs mer om Mullsjö.
Succmannen petad i Mullsjö: Dagsform
Succ under debutåret i Mullsjö. Men den här säsongen har det gått tyngre för Kevin Lundgren, 24. Bara en poäng och mot AIK senast var han bänkad. - Vi ska dra nytta av konkurrensen, säger tränaren Mikael Hill.
Mullsjös bedrift: Två mål - på en utvisning
En utvisning. Två mål framåt. Ja, Mullsjö lyckades faktiskt med bedriften och avgjorde där superligamatchen i innebandy - trots vilda protester från AIK:s sida. - Domarna gör helt rätt, säger domarbasen Reine Sjödin.
Läs mer om Mullsjö och Reine Sjödin.
De är bönder och de beter sig som svin
Mullsjö körde över AIK. Efteråt hade AIK:s målvaktsstjärna Patrik Åman en hel del att säga om motståndarna. - Det här är det smutsigaste laget som jag har mött på länge, säger Åman. - Som målvakt ska han nog fokusera mer på att rädda bollar än att snacka. Då hade det nog gått bättre i dag, svarar Mullsjös lagkapten David Gillek.
Läs mer om AIK, David Gillek, Patrik Åman och Åman.
En fullt utvecklad brand rasar i villa
En fullt utvecklad brand har under fredagen rasat i en villa norr om Mullsjö. Räddningstjänster från fyra stationer var på plats för att bekämpa branden. – Vi håller just nu på att jaga ett antal småbränder i takpartiet, säger David Högberg, brandingenjör på räddningstjänsten. Det är oklart vad som startade branden.
Läs mer om David Högberg och Mullsjö.
Mullsjös David Gillek: Vi är bättre än Helsingborg
Mullsjö gjorde som FCH – bröt en barriär och gick till semifinal.Deras störste profil är David Gillek.Han är känd – och ökänd.Och tycker att Mullsjö har ett bättre lag än FCH.
Tjuv kunde gripas efter lång polisjakt
Ett företag i Mullsjö blev under natten mot torsdagen utsatt för ett inbrott. Ett vaket vittne kunde lämna uppgifter till polisen som ledde till ett gripande av en person. Den misstänkte tjuven kunde gripas efter att polisen följt efter hans bil en längre sträcka.
Läs mer om Mullsjö.
Tio personer i olycka vid Mullsjö
Flera bilar är inblandade i en trafikolycka på riksväg 26/47 mellan Mullsjö och Sandhem, skriver jp.se. –Sju ambulanser är på väg, varav några är framme. Det är tre bilar inblandade. Enligt de första uppgifterna ligger en i diket och en ligger upp och ner. Tio personer är inblandade, säger Erik Molander, operatör på SOS Alarm i Jönköping, till TT.
Tio personer i olycka med tre bilar
Flera bilar är inblandade i en trafikolycka på riksväg 26/47 mellan Mullsjö och Sandhem, skriver...
Läs mer om Mullsjö och Sandhem.
Kommunerna som handlar mest på nätet
Jokkmokk, Storuman och Arjeplog toppar statistiken över kommuner med flest nätköp per hushåll. De som bor i Vimmerby, Lilla Edet och Mullsjö är de som ökar sin handel mest.Ett postombud i Norrtälje är först i landet med att även erbjuda provrum för de som hämtar paket.
Kommunerna som handlar mest på nätet
Jokkmokk, Storuman och Arjeplog toppar statistiken över kommuner med flest nätköp per hushåll. De som bor i Vimmerby, Lilla Edet och Mullsjö är de som ökar sin handel mest.Ett postombud i Norrtälje är först i landet med att även erbjuda provrum för de som hämtar paket.
Bomben: Tiitu kan försvinna från Falun
Warberg hade inte råd att behålla Tero Tiitu. Nu kan samma sak hålla på att hända i Falun. Enligt uppgifter till SportExpressen ser de trefaldiga innebandymästarna över den finske veteranens framtid - och Mullsjö är intresserade. - Han har kontrakt, så han kommer säkerligen spela med oss nästa säsong, säger Faluns sportchef Patrik Bäck.
Miljöpartiet anklagas – har mobbat chefer
Miljöpartiet anklagas för mobbning och förlamning av hela barn- och utbildningsverksamheten i Mullsjö. Det är skolchefen Magnus Wetterqvist som riktar hårda ord i ett brev till partiet. Nu är det en öppen skolkonflikt, skriver SR Skaraborg.
Läs mer om Mullsjö.
Han avslutar karriären med att nobba blågult
Mullsjö storsatsar inför nästa säsong. Men nu drabbas succlaget av ett tungt avbräck då lagkaptenen Adam Fransson, 28, slutar. - Jag är redo att prioritera andra saker som jag vill göra, säger backen.
Läs mer om Adam Fransson.
Galante sköt Falun till ny final
Falun är i SM-final i innebandy för tredje året i följd – och kan i Globen den 18 april ta tredje raka guldet.Det regerande mästarlaget vann semifinalserien mot Mullsjö med 4–0 i matcher. Tre av dem, inklusive den sista, gick till förlängning.
Läs mer om Falun, Globen, Mullsjö och SM-final.
Guldhjältens nya show - sköt Falun till final
SM-guldhjälte två år i rad. Alexander Galante Carlström är inte mindre het i år. Med sitt fjärde mål i matchen sköt han Falun till en ny SM-final när han skickade ut Mullsjö ur innebandyslutspelet i sudden death. - Vi har vunnit i Malmö två år i rad. Nu ska vi erövra Globen också, säger Galante Carlström i TV12.
Falun en seger från final
Det har blivit två raka SM-guld i för Faluns innebandyherrar. Och laget är på god väg att skaffa sig en chans att ta ett tredje. I semifinalserien mot Mullsjö leder Falun med 3–0 i matcher efter långfredagens 5–4-seger på hemmaplan.
Läs mer om Falun, Mullsjö och SM-guld.
Falun en seger från final
Det har blivit två raka SM-guld i för Faluns innebandyherrar. Och laget är på god väg att skaffa sig en chans att ta ett tredje. I semifinalserien mot Mullsjö leder Falun med 3-0 i matcher efter långfredagens 5-4-seger på hemmaplan. Segern var den andra i rad som kom efter förlängning - och den andra i rad som slutade 5-4. Landslagsspelaren Rasmus Enström, utsedd till världens bästa spelare 2013, avgjorde 9.11 in i förlängningen. Målet var Enströms andra i matchen. Det första kom drygt halvvägs in i tredje perioden och betydde 4-3.
Läs mer om Falun, Mullsjö och SM-guld.
Falun vann igen
Falun har kopplat greppet mot Mullsjö i SM-semifinalserien i innebandy. Men i onsdagens bortamatch mot Mullsjö gick det till förlängning innan segern var bärgad.
Läs mer om Mullsjö och SM-semifinalserien.
Falun vann igen
Falun har kopplat greppet mot Mullsjö i SM-semifinalserien i innebandy. Men i onsdagens bortamatch...
Läs mer om Mullsjö och SM-semifinalserien.