Mullsjö

Polisen söker efter försvunnen kvinna

Polisen söker nu efter en försvunnen kvinna i närheten av Mullsjö.Kvinnan, som är i 70-årsåldern, ska ha försvunnit från sin bostad vid lunchtid på torsdagsförmiddagen.– Vi vill gärna ha allmänhetens hjälp här, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson i Jönköping.
Läs mer om Jönköping och Mullsjö.Kvinnan.

Allvarligt skadad i mopedolycka

En man är allvarligt skadad efter en singelolycka med moped utanför Mullsjö utanför Jönköping sent på lördagskvällen.
Läs mer om Jönköping och Mullsjö.
Lastbil i diket - störningar i trafiken
En långtradare körde av vägen och välte i ett dike i Mullsjö vid fyratiden på onsdagsmorgonen.Det är störningar i trafiken på länsväg 26/47. Bärgningen väntas ta flera timmar.– Chauffören var oskadd och ute ur lastbilen när vi kom till platsen, säger Andreas Melin, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping.
Läs mer om Jönköping och Mullsjö.
Misstänkt dynamit hittad – polisens bombgrupp på väg
En privatperson gjorde under måndagsmorgonen ett förmodat dynamitfynd på landet utanför Mullsjö.Polisens bombgrupp kommer destruera den misstänkta dynamiten på platsen, skriver Jönköpingspolisen på sin hemsida.
Läs mer om Jönköpingspolisen.

Palmqvist nobbar Storvreta för Mullsjö

Sebastian Palmqvist har bestämt sig. Den landslagsmeriterade 23-åringen väljer att nobba Storvreta - för att stanna i hårdsatsande Mullsjö. - Skönt att det är klart. Nu är det guldet som gäller nästa säsong. Det vore magiskt att stå där med bucklan i Globen, säger Palmqvist.
Läs mer om Globen, Mullsjö, Palmqvist och Storvreta.
JUST NU: Fullt utvecklad brand i ladugårdsbyggnad
Räddningstjänsten kämpar mot en brand i en ladugårdsbyggnad i Mullsjö kommun.– Det verkar vara en omfattande brand då lågorna slår ut från byggnaden och det är en kraftig rökutveckling, säger Fredrik Kliman, presstalesman vid polisen i i Jönköping.
Fullt utvecklad brand i ladugård
Polis och räddningstjänst är på väg till en brand i en ladugård i Mullsjö kommun.– Det ska vara en fullt utvecklad brand, säger Fredrik Kliman, presstalesman vid polisen i Jönköping.
Växjös glädje – klart för historisk SM-final
Växjö Vipers är klart för klubbens allra första SM-final i innebandy.Laget vände underläge hemma mot Mullsjö efter två mål av Johan Roos i sista perioden – och firade finalplatsen till stående ovationer från jublande hemmafans.
Läs mer om Mullsjö och SM-final.
Växjö säkrade finalplats med snabba mål
Med tre mål på drygt fem minuter säkrade Växjö finalplatsen i innebandy. Växjö besegrade Mullsjö med 6–5 och vann semifinalserien med 4–2 i matcher.
Läs mer om Mullsjö och Växjö.
Polisrapport efter semifinalen: Älskar fansen men tar avstånd
Efterspelet till SM-semifinalen mellan Växjö Vipers och Mullsjö handlade om skadegörelse och svineri.Matchen slutade med en polisanmälan när en Växjöspelarespelare upptäckte vad som hänt med hans bil.– Vi älskar våra fans. Men vi tar naturligtvis avstånd från sånt här, säger Jesper Axell, sportchef i Mullsjö.
Flera bilar nerkissade: Säkert ingen slump
Nu klarna bilden efter vandalernas framfart i samband med SM-semifinalen mellan Växjö Vipers och Mullsjö.Växjös sportchef Johan Schönbeck suckar:– Bilarna som blev utsatta är stripade med vår klubblogga. Det var säkert ingen slump.
Efterspel till SM-semifinal: Folk har kissat på bilen
Vilket trist efterspel till SM-semifinalen mellan Växjö Vipers och Mullsjö.När Växjöspelaren Eric Roos skulle ta sin bil efter matchen var den upplyft på träpallar – och någon hade dessutom urinerat på den.– Folk har kissat på bilen. Det är astråkigt att sånt här händer, säger Vipers sportchef Johan Schönbeck.
Två till sjukhus efter trafikolycka
Två personbilar kolliderade på torsdagsmorgonen i närheten av Mullsjö.Efter olyckan får två personer föras till sjukhus.– De fick föras till sjukhus med ambulans. Det är bärgningsbehov på minst en av bilarna, säger Robert Roslund, inre befäl på räddningstjänsten i Jönköping.
JUST NU: Barn och kvinna till sjukhus efter krock
På torsdagseftermiddagen krockade två bilar utanför Mullsjö i Jönköpings län, uppger Jönköpingspolisen på sin hemsida.Två personer har förts till sjukhus efter olyckan, ett barn och en kvinna.
Läs mer om Jönköpingspolisen och Mullsjö.
Två bilar i krock – minst en skadad
På torsdagseftermiddagen krockade två bilar utanför Mullsjö i Jönköpings län, uppger Jönköpingspolisen på sin hemsida.Jönköpings-Posten skriver att minst en person ska ha skadats i olyckan.
Läs mer om Jönköpingspolisen och Mullsjö.
Lastbil med farligt gods i diket – explosionsrisk
En lastbil lastad med farligt gods har kört av vägen och vält i diket.– Lastbilen är lastad med gasflaskor i någon form, säger Anneli Johnsson Hammo, vakthavande befäl vid polisen i region öst.Det är totalstopp i trafiken på väg 185 i Mullsjö kommun.Polisen uppger att det är mycket halt väglag på platsen.
Lastbil med farligt gods i diket – väg avspärrad
En lastbil lastad med farligt gods har kört av vägen och vält i diket.– Lastbilen är lastad med gasflaskor i någon form, säger Anneli Johnsson Hammo, vakthavande befäl vid polisen i region öst.Det är totalstopp i trafiken på väg 185 i Mullsjö kommun.Polisen uppger att det är mycket halt väglag på platsen.
Kvinna voltade med bilen – halt i området
En kvinna voltade med bilen på onsdagsmorgonen i närheten av Mullsjö.– Det är halt i området, säger Björn Öberg, polisens presstalesman i Jönköping.Kvinnan fördes till sjukhus med ambulans.
Jag blir glad när jag tänker på Mullsjö
Irma Vranesic kom till Sverige som nioårig flykting på nyårskvällen 1992. Familjen återvände till Bosnien fem år senare men Irmas längtan till Sverige och Mullsjö blev för stark. Nu har hon flyttat tillbaka till sin gamla hembygd efter 20 år.
Läs mer om Bosnien, Mullsjö och Sverige.
SMHI varnar för ishalka – Polisen: Kör försiktigt
SMHI varnar för plötslig ishalka och polisen uppmanar bilister att ta det mycket försiktigt under fredagen.– Känner du dig osäker på att köra i vinterväglag så låt bilen stå, säger Thomas Agnevik, presstalesman vid polisen i Jönköping.Vid halv nio-tiden inträffade en singelolycka i mycket halt väglag i Mullsjö.
Läs mer om Jönköping.Vid, Mullsjö och Polisen.