Mullsjö

Kurt och Kajsa gifta – i 74 år: Varit självklart

Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Men nästa år firar 100-årige Kurt och 98-åriga Kajsa Öhman atombröllop. – Det har liksom bara varit självklart att vi två ska fortsätta att hålla ihop, säger paret från Mullsjö.
Läs mer om Kajsa, Kajsa Öhman, Kurt och Mullsjö.

Ny tränare i Mullsjö

Mullsjö har gjort klart med ny innebandytränare efter kvartsfinaluttåget, då Mikael Hill hoppade...
Läs mer om Mikael Hill och Mullsjö.
Andreas Elf blir ny huvudtränare i Mullsjö
Slutet på säsongen blev snöpligt. Men nu ser Mullsjö framåt - med en ny tränare. SportExpressen kan avslöja att förre landslagsspelaren Andreas Elf, 31, tar över efter Mikael Hill - som tackade för sig efter kvartsfinaluttåget.
Läs mer om Mikael Hill och Mullsjö.
Det kan bara sluta på ett sätt - eller kan det?
Kvartsfinal sju i kväll. Då lägger Mullsjö all press på de trefaldiga mästarna Falun. - Det är nästan ett misslyckande för dem att det gått till sex och sju matcher, säger tränaren Mikael Hill.
Läs mer om Falun, Mikael Hill och Mullsjö.

Gillek blev straffhjälte – vägrar träna straffar

Mullsjö lyckades. De tvingade fram en sjunde och avgörande SM-kvartsfinal mot mästarna Falun. Segerreceptet: Att vänta in ett straffavgörande och där skicka fram sin lagkapten - som vägrar att träna straffar. - Vilken jäkla lättnad! Liket lever, säger David Gillek efter 4-3-segern.
Gillek blev straffhjälte – vägrar träna straffar
Mullsjö lyckades. De tvingade fram en sjunde och avgörande SM-kvartsfinal mot mästarna Falun. Segerreceptet: Att vänta in ett straffavgörande och där skicka fram sin lagkapten - som vägrar att träna straffar. - Vilken jäkla lättnad! Liket lever, säger David Gillek efter 4-3-segern.
Mullsjö fixade avgörande match
Det blir en sjunde och avgörande match i kvartsfinalserien i innebandy mellan Mullsjö och Falun.
Läs mer om Falun och Mullsjö.
Mullsjö fixade avgörande match
Det blir en sjunde och avgörande match i kvartsfinalserien i innebandy mellan Mullsjö och Falun....
Läs mer om Falun och Mullsjö.
Mästarlaget tog nödvändig seger
Regerande mästarlaget Falun var pressat mot Mullsjö efter två raka förluster i kvartsfinalspelet. I...
Läs mer om Falun och Mullsjö.
Vi vill spela längre så ingen id att fira nu
Falun måste bli bättre på sten, sax, påse. För valet av Mullsjö har utvecklats till en mardröm för de regerande innebandymästarna som nu ligger under med 2-0 i matcher. - Det är lökigt att gå ut och säga så. Förhoppningsvis får de äta upp det, säger Henrik Olofsson.
Läs mer om Henrik Olofsson och Mullsjö.
Mullsjö fortsätter överraska
Mullsjö var sist in i herrarnas innebandyslutspel – men ber inte om ursäkt i kvartsfinalserien mot...
Bara bortasegrar i innebandyn
Mullsjö, Helsingborg och Dalen såg till att de blev idel oväntade bortasegrar när SM-slutspelet i...
Läs mer om Dalen, Helsingborg och SM-slutspelet.
'Han är brutal – men får oförtjänt lite beröm'
Han gjorde nio poäng fler än någon annan. Topp tre i poängligan fem år på raken. Det är inget snack om saken: Alexander Galante Carlström, 27, är Sveriges vassaste poängplockare och den som Mullsjö måste stoppa för att skrälla i slutspelet. - Han får oförtjänt lite beröm för det han håller på med, säger sportchefen Patrik Bäck. - Jag får inte för lite credd, säger Galante Carlström själv.
Svarar efter sten, sax, påse-valet: Bra sätt
Sten, sax, påse. Så plockade Falun sin kvartsfinalmotståndare Mullsjö. I kväll får vi se om det var ett smart drag. - Alla jobbar på sitt sätt, säger Mullsjö-tränaren Mikael Hill.
Kaptenen: Spelar med huvudet under armhålorna
Mullsjö föll i prestigematchen
Närmare slutspel efter läcker Zorro-kontring
Efter två jämna perioder hade FC Helsingborg 4-4 borta mot Mullsjö. Då ordnade gästerna segern genom en läcker Zorro-kontring. – Det sitter lite i ryggmärgen, säger konstnären själv Daniel Johnsson till Helsingborgs Dagblad.
Forward igen efter 11 år – sköt fyra mål
Eric Björk avgjorde mot Mullsjö
Läs mer om Mullsjö.
Förre landslagsbacken gör Mullsjö-comeback
Adam Fransson tillbaka i Mullsjö
Läs mer om Mullsjö och Mullsjö-comeback.
Gillek tillbaka - tvingat laget till en julträning
Avstängd i sju matcher. På annandagen gör David Gillek comeback i Mullsjö. Lagkaptenen är så taggad han tvingat laget att träna på juldagen. Den stora frågan: Kommer han att vara övertänd? - Vi får väl se på lördag, säger Mullsjö-tränaren Mikael Hill.
Man påkörd av tåget: En olyckshändelse
Under söndagskvällen har en man blivit påkörd av ett tåg som körde i 140 kilometer i timmen utanför i Mullsjö. Mannen är svårt skadad men var vid medvetande efteråt. – Han har haft mer än änglavakt, säger Håkan Grunditz, räddningsledare vid räddningstjänsten i Jönköping. Polisen betecknar det hela som en olyckshändelse.
Kommun tog fel julgran – betalar
Plötsligt var den åtta meter höga granen försvunnen från mannens tomt i Mullsjö. Skurken i fråga...
Läs mer om Mullsjö.
Matchen bröts när taket började läcka
I slutet av andra perioden började det droppa från taket till Nyhemshallen i Mullsjö. Domarna beslutade då att avbryta matchen i superligan mellan Mullsjö och Granlo medan läckan fixades. – Det regnade och blåste väldigt mycket. Någonstans gick det hål i taket, säger Mullsjös kanslist Joakim Davidsson. Efter en provisorisk tätning kom matchen i gång igen.
Kommunen anmäls efter granngransmiss
Roger Anehagen och Inge Stenholm är grannar på Tidaholmsvägen i Mullsjö. Roger ville bli av med sin stora gran och Inge ville absolut inte bli av med sin – men det blev han en dag i förra veckan. Nu har han polisanmält Jönköpings kommun för missen de gjorde när de sågade ner fel gran.
Johnssons straff gav rättvis FCH-seger
Bedrövliga domare höll på att stjäla segern från FCH mot Mullsjö. Storspel av Jonathan Paulsson och en stensäker straff av Daniel Johnsson gav rättvisa.
Kan FCH lägga rätt i pusslet mot Mullsjö?
Topp sex inkluderar ännu inte FCH.En del oreda i pusslet behöver redas ut.– Men att det skulle vara vårt uppställda försvarsspel som inte fungerat, så är det inte, säger tränaren Magnus Anderberg.
Läs mer om Mullsjö.