Mullsjö

Forward igen efter 11 år – sköt fyra mål

Eric Björk avgjorde mot Mullsjö
Läs mer om Mullsjö.

Förre landslagsbacken gör Mullsjö-comeback

Adam Fransson tillbaka i Mullsjö
Läs mer om Mullsjö och Mullsjö-comeback.
Gillek tillbaka - tvingat laget till en julträning
Avstängd i sju matcher. På annandagen gör David Gillek comeback i Mullsjö. Lagkaptenen är så taggad han tvingat laget att träna på juldagen. Den stora frågan: Kommer han att vara övertänd? - Vi får väl se på lördag, säger Mullsjö-tränaren Mikael Hill.
Man påkörd av tåget: En olyckshändelse
Under söndagskvällen har en man blivit påkörd av ett tåg som körde i 140 kilometer i timmen utanför i Mullsjö. Mannen är svårt skadad men var vid medvetande efteråt. – Han har haft mer än änglavakt, säger Håkan Grunditz, räddningsledare vid räddningstjänsten i Jönköping. Polisen betecknar det hela som en olyckshändelse.

Kommun tog fel julgran – betalar

Plötsligt var den åtta meter höga granen försvunnen från mannens tomt i Mullsjö. Skurken i fråga...
Läs mer om Mullsjö.
Matchen bröts när taket började läcka
I slutet av andra perioden började det droppa från taket till Nyhemshallen i Mullsjö. Domarna beslutade då att avbryta matchen i superligan mellan Mullsjö och Granlo medan läckan fixades. – Det regnade och blåste väldigt mycket. Någonstans gick det hål i taket, säger Mullsjös kanslist Joakim Davidsson. Efter en provisorisk tätning kom matchen i gång igen.
Kommunen anmäls efter granngransmiss
Roger Anehagen och Inge Stenholm är grannar på Tidaholmsvägen i Mullsjö. Roger ville bli av med sin stora gran och Inge ville absolut inte bli av med sin – men det blev han en dag i förra veckan. Nu har han polisanmält Jönköpings kommun för missen de gjorde när de sågade ner fel gran.
Johnssons straff gav rättvis FCH-seger
Bedrövliga domare höll på att stjäla segern från FCH mot Mullsjö. Storspel av Jonathan Paulsson och en stensäker straff av Daniel Johnsson gav rättvisa.
Kan FCH lägga rätt i pusslet mot Mullsjö?
Topp sex inkluderar ännu inte FCH.En del oreda i pusslet behöver redas ut.– Men att det skulle vara vårt uppställda försvarsspel som inte fungerat, så är det inte, säger tränaren Magnus Anderberg.
Läs mer om Mullsjö.
Däckmarodör har slagit till i Mullsjö
För knappt en vecka sedan fick ett tiotal bilar sina däck sönderskurna i Mullsjö. Under natten mot tisdagen var det dags igen när tre bilar fick påhälsning av däckmarodören. Nu ber polisen allmänheten om hjälp att hitta den skyldige.
Läs mer om Mullsjö.
Skåpbil stulen i kupp: Sågade ner väggen
Kaffeleverantören Coffee Pro fick oväntat besök till företagets kontor i Mullsjö under natten till onsdagen. Tjuvar sågade sig då in genom en vägg och körde i väg med företagets nya svarta skåpbil. Nu söker både företaget och polisen efter bilen. –De måste ha lagt ner ganska mycket jobb, säger Lasse Johansson, presstalesman vid polisen i Jönköping.
Vapenrädd vill skyddas under jakten
En kvinna i västgötska Mullsjö tycker att jägare som nu under jaktsäsongen går runt i skogarna med...
Läs mer om Mullsjö.
Succmannen petad i Mullsjö: Dagsform
Succ under debutåret i Mullsjö. Men den här säsongen har det gått tyngre för Kevin Lundgren, 24. Bara en poäng och mot AIK senast var han bänkad. - Vi ska dra nytta av konkurrensen, säger tränaren Mikael Hill.
Mullsjös bedrift: Två mål - på en utvisning
En utvisning. Två mål framåt. Ja, Mullsjö lyckades faktiskt med bedriften och avgjorde där superligamatchen i innebandy - trots vilda protester från AIK:s sida. - Domarna gör helt rätt, säger domarbasen Reine Sjödin.
Läs mer om Mullsjö och Reine Sjödin.
De är bönder och de beter sig som svin
Mullsjö körde över AIK. Efteråt hade AIK:s målvaktsstjärna Patrik Åman en hel del att säga om motståndarna. - Det här är det smutsigaste laget som jag har mött på länge, säger Åman. - Som målvakt ska han nog fokusera mer på att rädda bollar än att snacka. Då hade det nog gått bättre i dag, svarar Mullsjös lagkapten David Gillek.
Läs mer om AIK, David Gillek, Patrik Åman och Åman.
En fullt utvecklad brand rasar i villa
En fullt utvecklad brand har under fredagen rasat i en villa norr om Mullsjö. Räddningstjänster från fyra stationer var på plats för att bekämpa branden. – Vi håller just nu på att jaga ett antal småbränder i takpartiet, säger David Högberg, brandingenjör på räddningstjänsten. Det är oklart vad som startade branden.
Läs mer om David Högberg och Mullsjö.
Mullsjös David Gillek: Vi är bättre än Helsingborg
Mullsjö gjorde som FCH – bröt en barriär och gick till semifinal.Deras störste profil är David Gillek.Han är känd – och ökänd.Och tycker att Mullsjö har ett bättre lag än FCH.
Tjuv kunde gripas efter lång polisjakt
Ett företag i Mullsjö blev under natten mot torsdagen utsatt för ett inbrott. Ett vaket vittne kunde lämna uppgifter till polisen som ledde till ett gripande av en person. Den misstänkte tjuven kunde gripas efter att polisen följt efter hans bil en längre sträcka.
Läs mer om Mullsjö.
Tio personer i olycka vid Mullsjö
Flera bilar är inblandade i en trafikolycka på riksväg 26/47 mellan Mullsjö och Sandhem, skriver jp.se. –Sju ambulanser är på väg, varav några är framme. Det är tre bilar inblandade. Enligt de första uppgifterna ligger en i diket och en ligger upp och ner. Tio personer är inblandade, säger Erik Molander, operatör på SOS Alarm i Jönköping, till TT.
Tio personer i olycka med tre bilar
Flera bilar är inblandade i en trafikolycka på riksväg 26/47 mellan Mullsjö och Sandhem, skriver...
Läs mer om Mullsjö och Sandhem.
Kommunerna som handlar mest på nätet
Jokkmokk, Storuman och Arjeplog toppar statistiken över kommuner med flest nätköp per hushåll. De som bor i Vimmerby, Lilla Edet och Mullsjö är de som ökar sin handel mest.Ett postombud i Norrtälje är först i landet med att även erbjuda provrum för de som hämtar paket.
Kommunerna som handlar mest på nätet
Jokkmokk, Storuman och Arjeplog toppar statistiken över kommuner med flest nätköp per hushåll. De som bor i Vimmerby, Lilla Edet och Mullsjö är de som ökar sin handel mest.Ett postombud i Norrtälje är först i landet med att även erbjuda provrum för de som hämtar paket.
Bomben: Tiitu kan försvinna från Falun
Warberg hade inte råd att behålla Tero Tiitu. Nu kan samma sak hålla på att hända i Falun. Enligt uppgifter till SportExpressen ser de trefaldiga innebandymästarna över den finske veteranens framtid - och Mullsjö är intresserade. - Han har kontrakt, så han kommer säkerligen spela med oss nästa säsong, säger Faluns sportchef Patrik Bäck.
Miljöpartiet anklagas – har mobbat chefer
Miljöpartiet anklagas för mobbning och förlamning av hela barn- och utbildningsverksamheten i Mullsjö. Det är skolchefen Magnus Wetterqvist som riktar hårda ord i ett brev till partiet. Nu är det en öppen skolkonflikt, skriver SR Skaraborg.
Läs mer om Mullsjö.
Han avslutar karriären med att nobba blågult
Mullsjö storsatsar inför nästa säsong. Men nu drabbas succlaget av ett tungt avbräck då lagkaptenen Adam Fransson, 28, slutar. - Jag är redo att prioritera andra saker som jag vill göra, säger backen.
Läs mer om Adam Fransson.