Mullsjö

Person till sjukhus efter krock med träd

En kvinna har förts till sjukhus efter en trafikolycka utanför Mullsjö på lördagseftermiddagen. Polisen i Jönköping skriver på sin hemsida att föraren tappat kontrollen över bilen och kört in i ett träd.
Läs mer om Jönköping och Mullsjö.

Lastbilsolycka – flera fordon inblandade

En lastbilsolycka har på fredagsmorgonen inträffat i småländska Mullsjö. Enligt larmet ska flera bilar vara inblandade i olyckan, rapporterar Jönköpings-Posten.
Läs mer om Jönköpings-Posten och Mullsjö.
Överkörningen: Vinna varje match
Ska förbannelsen brytas den här säsongen? Pixbo inledde i alla fall årets innebandyserie med att på bortaplan slå tillbaka Mullsjö med 8–3. – Vi ska spela mycket grisigare, och går in för att vinna varje match, säger Pixbos back Martin Östholm.
Läs mer om Martin Östholm och Mullsjö.
Krossen i premiären: Var oerhört lättläst
Pixbo tog storseger mot Mullsjö
Läs mer om Mullsjö.

Innebandyns bad boy ska bli snällare i år

På gott och ont är David Gillek en av Svenska superligans största profiler. 33-åringen från Mullsjö AIS kan både hjälpa och stjälpa sitt lag. – Jag ska inte vara avstängd den här säsongen, men går man alltid in fullt i närkamper blir det fel ibland, säger innebandyns Bad boy.
Läs mer om Bad, David Gillek och Svenska.
Han dog av överdos på behandlingshem
Fredrik hittades död på behandlingshemmet i Mullsjö. Nu står det klart att han dog med droger i kroppen och hans pappa Tommy Jansson är förtvivlad. – Jag var ju med och bestämde att han skulle dit för att bli drogfri – och så dör han av en överdos där. Det går nästan inte att ta in. – Vi har blivit mycket mer noggranna nu, säger vd:n för boendet, Erik Andrn.
Gillek: Smäller mer med landslaget
David Gillek, den så omtalade Mullsjö-spelaren, gör comeback i landslaget efter tre år.– Det...
Läs mer om Mullsjö-spelaren.
Magiskt vacker 20-talsgård kan bli din
Skulle du vilja vakna varje morgon i ett hus med 20-talscharm, plocka nyvärpta ägg till frukost och ta ett morgondopp i sjön från en egen badplats? Då kan den här gården i Mullsjö, som nu är till salu, vara något för dig.
Läs mer om Mullsjö.
Minibuss och personbil i olycka
En olycka med en minibuss och en personbil inträffade i Mullsjö runt klockan 14.Nio personer satt i fordonen, två ska ha fått skador.
Läs mer om Mullsjö.
Polis stoppade bilist – hittade vapengömma
Polisen stoppade en bilist utanför Mullsjö. Då visade det sig att det fanns skarp ammunition i bilen, skriver Jnytt. Vid en husrannsakan hos bilisten upptäcktes sedan en vapengömma.
Läs mer om Jnytt och Mullsjö.
Stöldgods återfunnet – i Antikrundan
Den värdefulla bronsskulpturen försvann från en bostad i Mullsjö i november 1999. I 16 år var den spårlöst försvunnen. Gåtan fick sin upplösning i SVT:s Antikrundan - när ägaren såg den på tv.
Läs mer om Antikrundan och Mullsjö.
Kurt och Kajsa gifta – i 74 år: Varit självklart
Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Men nästa år firar 100-årige Kurt och 98-åriga Kajsa Öhman atombröllop. – Det har liksom bara varit självklart att vi två ska fortsätta att hålla ihop, säger paret från Mullsjö.
Läs mer om Kajsa, Kajsa Öhman, Kurt och Mullsjö.
Ny tränare i Mullsjö
Mullsjö har gjort klart med ny innebandytränare efter kvartsfinaluttåget, då Mikael Hill hoppade...
Läs mer om Mikael Hill och Mullsjö.
Andreas Elf blir ny huvudtränare i Mullsjö
Slutet på säsongen blev snöpligt. Men nu ser Mullsjö framåt - med en ny tränare. SportExpressen kan avslöja att förre landslagsspelaren Andreas Elf, 31, tar över efter Mikael Hill - som tackade för sig efter kvartsfinaluttåget.
Läs mer om Mikael Hill och Mullsjö.
Det kan bara sluta på ett sätt - eller kan det?
Kvartsfinal sju i kväll. Då lägger Mullsjö all press på de trefaldiga mästarna Falun. - Det är nästan ett misslyckande för dem att det gått till sex och sju matcher, säger tränaren Mikael Hill.
Läs mer om Falun, Mikael Hill och Mullsjö.
Gillek blev straffhjälte – vägrar träna straffar
Mullsjö lyckades. De tvingade fram en sjunde och avgörande SM-kvartsfinal mot mästarna Falun. Segerreceptet: Att vänta in ett straffavgörande och där skicka fram sin lagkapten - som vägrar att träna straffar. - Vilken jäkla lättnad! Liket lever, säger David Gillek efter 4-3-segern.
Gillek blev straffhjälte – vägrar träna straffar
Mullsjö lyckades. De tvingade fram en sjunde och avgörande SM-kvartsfinal mot mästarna Falun. Segerreceptet: Att vänta in ett straffavgörande och där skicka fram sin lagkapten - som vägrar att träna straffar. - Vilken jäkla lättnad! Liket lever, säger David Gillek efter 4-3-segern.
Mullsjö fixade avgörande match
Det blir en sjunde och avgörande match i kvartsfinalserien i innebandy mellan Mullsjö och Falun.
Läs mer om Falun och Mullsjö.
Mullsjö fixade avgörande match
Det blir en sjunde och avgörande match i kvartsfinalserien i innebandy mellan Mullsjö och Falun....
Läs mer om Falun och Mullsjö.
Mästarlaget tog nödvändig seger
Regerande mästarlaget Falun var pressat mot Mullsjö efter två raka förluster i kvartsfinalspelet. I...
Läs mer om Falun och Mullsjö.
Vi vill spela längre så ingen id att fira nu
Falun måste bli bättre på sten, sax, påse. För valet av Mullsjö har utvecklats till en mardröm för de regerande innebandymästarna som nu ligger under med 2-0 i matcher. - Det är lökigt att gå ut och säga så. Förhoppningsvis får de äta upp det, säger Henrik Olofsson.
Läs mer om Henrik Olofsson och Mullsjö.
Mullsjö fortsätter överraska
Mullsjö var sist in i herrarnas innebandyslutspel – men ber inte om ursäkt i kvartsfinalserien mot...
Bara bortasegrar i innebandyn
Mullsjö, Helsingborg och Dalen såg till att de blev idel oväntade bortasegrar när SM-slutspelet i...
Läs mer om Dalen, Helsingborg och SM-slutspelet.
'Han är brutal – men får oförtjänt lite beröm'
Han gjorde nio poäng fler än någon annan. Topp tre i poängligan fem år på raken. Det är inget snack om saken: Alexander Galante Carlström, 27, är Sveriges vassaste poängplockare och den som Mullsjö måste stoppa för att skrälla i slutspelet. - Han får oförtjänt lite beröm för det han håller på med, säger sportchefen Patrik Bäck. - Jag får inte för lite credd, säger Galante Carlström själv.
Svarar efter sten, sax, påse-valet: Bra sätt
Sten, sax, påse. Så plockade Falun sin kvartsfinalmotståndare Mullsjö. I kväll får vi se om det var ett smart drag. - Alla jobbar på sitt sätt, säger Mullsjö-tränaren Mikael Hill.