Mullsjö

En fullt utvecklad brand rasar i villa

En fullt utvecklad brand har under fredagen rasat i en villa norr om Mullsjö. Räddningstjänster från fyra stationer var på plats för att bekämpa branden. – Vi håller just nu på att jaga ett antal småbränder i takpartiet, säger David Högberg, brandingenjör på räddningstjänsten. Det är oklart vad som startade branden.
Läs mer om David Högberg och Mullsjö.

Mullsjös David Gillek: Vi är bättre än Helsingborg

Mullsjö gjorde som FCH – bröt en barriär och gick till semifinal.Deras störste profil är David Gillek.Han är känd – och ökänd.Och tycker att Mullsjö har ett bättre lag än FCH.
Tjuv kunde gripas efter lång polisjakt
Ett företag i Mullsjö blev under natten mot torsdagen utsatt för ett inbrott. Ett vaket vittne kunde lämna uppgifter till polisen som ledde till ett gripande av en person. Den misstänkte tjuven kunde gripas efter att polisen följt efter hans bil en längre sträcka.
Läs mer om Mullsjö.
Tio personer i olycka vid Mullsjö
Flera bilar är inblandade i en trafikolycka på riksväg 26/47 mellan Mullsjö och Sandhem, skriver jp.se. –Sju ambulanser är på väg, varav några är framme. Det är tre bilar inblandade. Enligt de första uppgifterna ligger en i diket och en ligger upp och ner. Tio personer är inblandade, säger Erik Molander, operatör på SOS Alarm i Jönköping, till TT.

Tio personer i olycka med tre bilar

Flera bilar är inblandade i en trafikolycka på riksväg 26/47 mellan Mullsjö och Sandhem, skriver...
Läs mer om Mullsjö och Sandhem.
Kommunerna som handlar mest på nätet
Jokkmokk, Storuman och Arjeplog toppar statistiken över kommuner med flest nätköp per hushåll. De som bor i Vimmerby, Lilla Edet och Mullsjö är de som ökar sin handel mest.Ett postombud i Norrtälje är först i landet med att även erbjuda provrum för de som hämtar paket.
Kommunerna som handlar mest på nätet
Jokkmokk, Storuman och Arjeplog toppar statistiken över kommuner med flest nätköp per hushåll. De som bor i Vimmerby, Lilla Edet och Mullsjö är de som ökar sin handel mest.Ett postombud i Norrtälje är först i landet med att även erbjuda provrum för de som hämtar paket.
Bomben: Tiitu kan försvinna från Falun
Warberg hade inte råd att behålla Tero Tiitu. Nu kan samma sak hålla på att hända i Falun. Enligt uppgifter till SportExpressen ser de trefaldiga innebandymästarna över den finske veteranens framtid - och Mullsjö är intresserade. - Han har kontrakt, så han kommer säkerligen spela med oss nästa säsong, säger Faluns sportchef Patrik Bäck.
Miljöpartiet anklagas – har mobbat chefer
Miljöpartiet anklagas för mobbning och förlamning av hela barn- och utbildningsverksamheten i Mullsjö. Det är skolchefen Magnus Wetterqvist som riktar hårda ord i ett brev till partiet. Nu är det en öppen skolkonflikt, skriver SR Skaraborg.
Läs mer om Mullsjö.
Han avslutar karriären med att nobba blågult
Mullsjö storsatsar inför nästa säsong. Men nu drabbas succlaget av ett tungt avbräck då lagkaptenen Adam Fransson, 28, slutar. - Jag är redo att prioritera andra saker som jag vill göra, säger backen.
Läs mer om Adam Fransson.
Galante sköt Falun till ny final
Falun är i SM-final i innebandy för tredje året i följd – och kan i Globen den 18 april ta tredje raka guldet.Det regerande mästarlaget vann semifinalserien mot Mullsjö med 4–0 i matcher. Tre av dem, inklusive den sista, gick till förlängning.
Läs mer om Falun, Globen, Mullsjö och SM-final.
Guldhjältens nya show - sköt Falun till final
SM-guldhjälte två år i rad. Alexander Galante Carlström är inte mindre het i år. Med sitt fjärde mål i matchen sköt han Falun till en ny SM-final när han skickade ut Mullsjö ur innebandyslutspelet i sudden death. - Vi har vunnit i Malmö två år i rad. Nu ska vi erövra Globen också, säger Galante Carlström i TV12.
Falun en seger från final
Det har blivit två raka SM-guld i för Faluns innebandyherrar. Och laget är på god väg att skaffa sig en chans att ta ett tredje. I semifinalserien mot Mullsjö leder Falun med 3–0 i matcher efter långfredagens 5–4-seger på hemmaplan.
Läs mer om Falun, Mullsjö och SM-guld.
Falun en seger från final
Det har blivit två raka SM-guld i för Faluns innebandyherrar. Och laget är på god väg att skaffa sig en chans att ta ett tredje. I semifinalserien mot Mullsjö leder Falun med 3-0 i matcher efter långfredagens 5-4-seger på hemmaplan. Segern var den andra i rad som kom efter förlängning - och den andra i rad som slutade 5-4. Landslagsspelaren Rasmus Enström, utsedd till världens bästa spelare 2013, avgjorde 9.11 in i förlängningen. Målet var Enströms andra i matchen. Det första kom drygt halvvägs in i tredje perioden och betydde 4-3.
Läs mer om Falun, Mullsjö och SM-guld.
Falun vann igen
Falun har kopplat greppet mot Mullsjö i SM-semifinalserien i innebandy. Men i onsdagens bortamatch mot Mullsjö gick det till förlängning innan segern var bärgad.
Läs mer om Mullsjö och SM-semifinalserien.
Falun vann igen
Falun har kopplat greppet mot Mullsjö i SM-semifinalserien i innebandy. Men i onsdagens bortamatch...
Läs mer om Mullsjö och SM-semifinalserien.
Enström bakom Faluns storseger
Regerande svenska mästarlaget Falun, som blev tvåa bakom Pixbo i grundserien, var överlägset i den första semifinalen mot Mullsjö i herrarnas slutspel i innebandy. Laget vann på hemmaplan med 8-2 sedan man gått ifrån till 4-0 redan i den första perioden. Och när Thomas Holmgren gjorde 5-0 tidigt i mittperioden var matchen avgjord, även om bortalaget minskade underläget till tre bollar i början av tredje perioden.
Läs mer om Falun, Mullsjö och Pixbo.
Mullsjö vidare efter storseger
Mullsjö var starkast i det avgörande mötet i smålandsderbyt mot Växjö. Hemmalaget vann med 11–3 och är därmed vidare till semifinal mot Falun i innebandyns SM-slutspel efter 4–3 i matcher. Jimmie Pettersson utmärkte sig med tre fullträffar.
Läs mer om Falun, SM-slutspel och Växjö.
Mullsjö vidare efter storseger
Mullsjö var starkast i det avgörande mötet i smålandsderbyt mot Växjö. Hemmalaget vann med 11–3 och...
Läs mer om Växjö.
Mullsjö vidare – efter storseger
Vann sjunde matchen stort
Växjös Roos avstängd
Växjös Johan Roos stängs av i två matcher och får inte spela den sjunde och avgörande innebandykvartsfinalen mot Mullsjö och den eventuella första semifinalmatchen. Detta efter en armbågstackling av Mullsjös Kasper Hedlund.
Läs mer om Mullsjö.
Mullsjö anmäler Växjöspelare
Växjö anmälde Mullsjös David Gillek, som stängdes av resten av innebandykvartsfinalserien. Nu kontrar Mullsjö med att anmäla Växjös Johan Roos för en armbågstackling på Mullsjös Kasper Hedlund efter att ha videogranskat händelsen.
Läs mer om Mullsjö och Växjöspelare.
Mullsjö anmäler Växjö-spelare
Bråket går vidare – Johan Roos kan bli avstängd
Läs mer om Växjö-spelare.