Mystiskt

Försvann mystiskt – då vann Örebro mot Luleå

Örebros stjärnvärvning Joakim Andersson saknades mystiskt inför mötet med Luleå.Men Örebro kunde trots det säkra tre poäng.

27-åriga stjärnmodellen Celia hittats mystiskt död

Den spanska stjärnmodellen Celia Fuentes har hittats död, bara 27 år gammal.Fuentes slog igenom i det spanska modellprogrammet Jag vill vara – och jobbade med flera klädmärken.Polis undersöker nu omständigheterna kring stjärnmodellens mystiska död.
Läs mer om Celia och Jag.
Mystiska svaret om Skellefteå-stjärnan
Johan Alm missar de första sex till åtta veckorna för Skellefteå AIK i SHL.Nu ser det ut som att laget dessutom får klara sig utan skadade Bud Holloway.Och Bert Robertsson gav ett minst sagt mystiskt svar på frågan om stjärnans status.– Det är inte helt avskrivet att han ska spela inom en snar framtid. Men sen är det heller inte säkert att han kommer göra det, säger Robertsson till Norran.
Mystiskt dödsfall på hotell – tonåring upptäckt i frysrum
Festen på lyxhotellet slutade i tragedi.Kenneka Jenkins, 19, hittades i söndags morse död – ensam i ett frysrum, skriver Chicago Tribune.
Läs mer om Chicago Tribune.

Skådespelarens dotter har hittats mystiskt död

En ung kvinna som hittades död på en brittisk festival var dotter till skådespelaren John Michie, enligt BBC.Louella Michie, 25, hittades död under festivalen Bestival i Dorset i södra Storbritannien.En 28-årig man från London greps misstänkt för mord, enligt BBC.John och hans fru Carol ber om respekt för deras familjs privatliv under denna traumatiska tid, skriver skådespelarens agent i ett uttalande.
Skådespelarens dotter har hittats mystiskt död
En ung kvinna som hittades död på en brittisk festival var dotter till skådespelaren John Michie, enligt BBC. Louella Michie, 25, hittades död under festivalen Bestival i Dorset i södra Storbritannien. En 28-årig man från London greps misstänkt för mord, enligt BBC. John och hans fru Carol ber om respekt för deras familjs privatliv under denna traumatiska tid, skriver skådespelarens agent i ett uttalande.
JUST NU: Mystiskt föremål hittat – polisstation avspärras
Ett mystiskt föremål har placerats utanför polisstationen i Lysekil.Stationen är avspärrad.– Bombgruppen är på väg. Det är bra att man tar det på allvar, säger Tomas Andersson vid polisens båtsamverkan, som arbetar på den aktuella stationen.
Läs mer om Lysekil.Stationen.
Konspirationsteorierna om 11 september
En kontrollerad sprängning i World Trade Centers källare, ett mystiskt vitt plan som syntes strax efter kraschen av Flight 93 – och en profetia av en astrolog som levde på 1500-talet. Konspirationsteorierna flödade efter terrorattackerna i USA den 11 september 2001. – Det är inte så konstigt. Det är de stora världshändelserna som drar till sig den här typen av teorier, säger Erik Åsard, professor i Nordamerikastudier vid Uppsala universitet.
Mystiskt fynd var försvunnen man
De kroppsdelar av en människa som hittades i ett skogsparti i centrala Eksjö i mitten av juni har nu identifieras.
Läs mer om Eksjö.
Mystiska tweeten som han tog bort
Pierre-Emerick Aubameyang har ryktats till AC Milan. Nu kan stjärnan ha avslöjat att han lämnar Borussia Dortmund efter ett mystiskt inlägg på Twitter - som han sedan raderade.
Läs mer om Borussia Dortmund och Twitter.
Världsmästaren mystiskt död - blev 26 år gammal
Boxningsvärlden är i sorg.Anglique Duchemin, världsmästare i flugvikt är död.Hon kollapsade under ett träningspass och blev endast 26 år gammal.
Kvinna började mystiskt brinna – polisen misstänker brott
Kvinnan i Skara som oförståeligt började brinna för ett par veckor sedan har nu kunnat höras.Nu tyder det mesta på att någon medvetet har tänt eld på henne.– Vi tror att hon har utsatts för brott, säger Håkan Fast, inre befäl vid polisen i Lidköping, till Skaraborgs länstidning.
Läs mer om Håkan Fast, Lidköping och Skara.
Stansted evakueras efter mystiskt paket
Flygplatsen Stansted i London har evakuerats efter att man har hittat ett mystiskt paket, skriver Independent.
Läs mer om Independent och London.
Vita huset stängt – paket undersöks
Vita huset är nedstängt och utrymt.Detta medan ett mystiskt paket undersöks av säkerhetspolisen, skriver ABC News på twitter.
Mysteriet: Vad hände sista timmarna på Nautilus?
Många pusselbitar saknas när polisen försöker reda ut vad som hände den svenska journalisten Kim Wall, som mystiskt försvann under en ubåtsfärd tillsammans med uppfinnaren Peter Madsen. Det här är vad som hittills är känt – och frågetecknen som kvarstår.
Läs mer om Kim Wall och Peter Madsen.
OS-medaljören mystiskt död – blev endast 35 år
På söndagsmorgonen dog den bulgariska tyngdlyftaren Velitsjko Tsjolakov plötsligt enligt Reuters.Hans familj säger att Tsjolakov länge har lidit av hjärtproblem, men läkarna säger att det kommer krävas en obduktion för att fastställa dödsorsaken.Tsjolakov blev 35 år gammal.
Molly Sandn tar bort sig själv – flera oroliga
Artisten Molly Sandns inlägg i sociala medier har mystiskt försvunnit.Sångaren har närmare 600 000 följare - nu undrar fansen vad som hänt.Hur är det Molly Allt bra? kommenterar en följare på Facebook.
Läs mer om Facebook och Molly Allt.
Världsettan mystiskt försvunnen under VM
LONDON. Isaac Makwala har den bästa tiden i världen på 200 meter i år.Men när det var dags för försöksheat i VM stod hans bana tom.Nu riskerar storstjärnan att diskas från finalen på 400 meter – om han inte har en medicinsk anledning till sin frånvaro.– Jag hörde hans namn ropas upp i call room, men han var inte där, säger rivalen Akani Simbine.
Läs mer om Akani Simbine.
Jättestjärnan mystiskt borta – efter tårarna
BUDAPEST. Sun Yang bröt ut i tårar.Sen bröt han sig ut ur VM.När försöken på 1500 meter frisim skulle hållas dök han inte upp.
Karimova åtalas för fler brott
Den excentriska Gulnara Karimova, dotter till Uzbekistans tidigare diktator Islam Karimov, utreds för ytterligare brott. Myndigheternas besked innebär ett sällsport livstecken från Karimova, sedan hon mystiskt försvann från offentlighetens ljus 2014.
Matuidis mystiska svar på flyttryktena
Enligt silly-nestorn Gianluca Di Marzio vill Juventus värva Blaise Matuidi från PSG.Nu spär fransmannen på ryktena med ett mystiskt svar.
Nytt mystiskt besked om Zlatan: Vem vet..
Jos Mourinho fortsätter att hinta om att Zlatan Ibrahimovics framtid hör hemma i Manchester United.Efter Uniteds seger över Los Angeles Galaxy tog portugisen upp svensken – utan att ha fått en fråga om honom.–Vem vet, Zlatan kanske kan ansluta till oss i slutet av säsongen, säger Mourinho i Viasats sändning.
Mystiskt föremål upptäcktes i Gävle hamn – mitt i farleden
Ett mystiskt tolv meter långt föremål upptäcktes i slutet av juni i Gävle hamn, uppger GD.Försvarsmakten har kopplats in.– Vi kommenterar inte enskilda observationer. Men den här typen av tips och observationer får vi in dagligen, säger Marie Tisäter vid Försvarsmakten, till SVT Nyheter.
Nio deckare du borde läsa i sommar
Ett försvinnande, ett mystiskt självmord och det hårda livet i Stockholms undre värld. Sommaren bjuder på mycket bra deckarläsning. DN:s Lotta Olsson tipsar om nio nya deckare som är värda att läsa i sommar.