Mystiskt

Mystiskt ljus i Uppsala

Läs mer om Uppsala.

Soppress stoppas efter mystiskt försvinnande

En anställd vid sjukhuset i Varberg är försvunnen sedan flera veckor. Nu förbjuds sjukhuset att använda en avfallspress där mannen kan ha klämts till döds.
Läs mer om Varberg.
Mystiskt mordoffer utan huvud kan sakna tillräckligt med DNA
Den kropp som hittades på en byggarbetsplats vid Nordanå utanför Staffanstorp kan bli svår att identifiera.Det finns en risk att kroppens DNA förstörts.– Vi hoppas få besked om man fått fram en DNA-profil i nästa vecka, säger kommissarie Patrik Nyqvist vid polisen i Lund.

Cykeltalangen mystiskt död – blev 21

Cykelvärlden är i sorg.Supertalangen Linas Rumsas har avlidit, endast 21 år gammal.
Anställd mystiskt försvunnen – sjukhuset utreds för brott
Polisen befarar att en anställd vid Varbergs sjukhus fallit ner i och omkommit i en container – som forslats bort.Nu är en förundersökning om arbetsmiljöbrott inledd.– Vi har ingen anledning att se över våra rutiner, säger Torbjörn Svanberg, förvaltningschef på regionservice inom Region Halland.
Dokument i Kevinfallet mystiskt försvunna
Åklagarkammaren i Karlstad har gallrat bort alla dokument angående utredningen av mordet på den fyraårige pojken Kevin från 1998, rapporterar SVT Nyheter.
Läs mer om Karlstad, Kevin och Kevinfallet.
Sjukhusanställd mystiskt försvunnen – i container
En man som arbetar vid ett sjukhus i Västsverige har varit försvunnen i fem dagar.Polisen befarar att han ramlat ner och omkommit i en container – som sedan ska ha forslats från platsen.– Han har inte stämplat ut från torsdagen, hans grejer fanns kvar i hans omklädningsskåp och bilen fanns kvar på parkeringen, säger polisens utredningschef i den aktuella kommunen.
Läs mer om Västsverige.
Markus, 20, mystiskt död: Är obegripligt
Markus Glinz, 20, bröt benet under en fotbollsmatch och fick föras till sjukhus. Några timmar senare var han död. – Vi trodde att det bara var en vanlig benfraktur. Det är obegripligt, säger en ledare i klubben SC Oberndorf till tidningen Krone.
Läs mer om Krone.
Mystiskt väskfynd på Berlins flygplats Tegel
Alla flyg till flygplatsen Tegel i Berlin stoppades efter ett misstänkt väskfynd på lördagen. Den övergivna väskan ska nu undersökas, rapporterar Omni och hänvisar till tidningen Focus.
Läs mer om Berlin, Omni och Tegel.
Mystiskt larmsamtal hetaste spåret i 21 år gammal mordutredning
En svårt knivhuggen man hittas i oktober 1996 på ett ridskoleområde i centrala Stockholm. Ett mystiskt larmsamtal en halv kilometer bort gäckar polisen – men i dag, över 20 år efter mordet på Per Häggström, har man fortfarande inte hittat mördaren.
Läs mer om Per Häggström och Stockholm.
Nya uppgifter: Här ligger försvunna planet
En ny rapport visar att det mystiskt försvunna passagerarflygplanet MH370 kan ligga på ett annat ställe än vad man först trott.
Agneta Sjödin: Jag har besegrat smärtan
Agneta Sjödin blev mystiskt sjuk efter en resa och tvingades ligga på sjukhus i flera dagar. Nu mår tv-profilen bättre och säger att hon har besegrat smärtan. Jag mår bättre. Fortfarande väldigt trött och medtagen, men bättre, jag har besegrat Devil's Grip, skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram.
JUST NU: Kvinna funnen mystiskt död
En kvinna ska under oklara omständigheter ha anträffats död i en lägenhet i stadsdelen Sorgenfri i Malmö.Polisen kontrollerar uppgifterna just nu.Klockan 13.20 bekräftade polisen att en person har frihetsberövats och att brott inte kan uteslutas.
Läs mer om Malmö.Polisen och Sorgenfri.
JUST NU: Person funnen mystiskt död
En person ska under oklara omständigheter ha anträffats död i en lägenhet i stadsdelen Sorgenfri i Malmö.Polisen kontrollerar uppgifterna just nu.– Jag kan bekräfta att vi är på ett dödsfall och har polispatrull på plats, säger Kim Hild på polisens ledningscentral i region Syd.
Laila Bagges mystiska bröllopsbild
Laila Bagge visar upp sig i bröllopsklänning - men vill inte avslöja om det innebär att hon har gift sig. På Instagram skriver hon mystiskt om sin förra helg i brudmundering. Denna helgen är jag i Åre, men förra helgen såg helt annorlunda ut, Tihi.. skriver Laila Bagge till bilden.
Läs mer om Laila Bagge, Tihi och Åre.
Misstänkt föremål i Malmö
Polisen har spärrat av ett område i centrala Malmö sedan ett mystiskt föremål hittats. Polisens bombgrupp är på väg för att undersöka föremålet.
Läs mer om Malmö.
Misstänkt fängelsemord på rymdchef skakar Ryssland
En av toppcheferna vid ryska rymdmyndigheten Roskosmos har hittats mystiskt död i sin fängelsecell med gapande sticksår i halsen. Ingen av hans elva medfångar säger sig veta något om dödsfallet, som omedelbart har väckt spekulationer om ett mystiskt beställningsmord. – Den gripne kan inte ha åsamkat sig själv hugget, säger en källa till nyhetsbyrån Interfax.
Läs mer om Interfax och Ryssland.
Starka ljusskenet kom från meteor
Ett mystiskt ljussken har lyst upp himlen på flera håll i Sverige – och polisen har fått flera samtal. Det rör sig om en bolid, en typ av meteor. – Den har gett upphov till ett ljussken över hela länet, säger Patrik Eriksson, rlc-befäl vid polisen i Stockholm.
Paret hittades döda – misstänkt dubbelmord
En man och en kvinna, sambor och i 60-årsåldern. Det är paret som hittades mystiskt döda i en bostad i Sundsvall på lördagen. Under söndagen var polisens kriminaltekniker klara med sin brottsplatsundersökning: – Skadebilden gör det tydligt att ett brott har inträffat, säger Veronica Andersson, chef för polisens grova brottsgrupp i Västernorrland.
Flygplatsen i Larnaca på Cypern utrymd
Flygplatsen i Larnaca på Cypern har utrymts – efter att ett mystiskt föremål har hittats.Enligt tidningen Cyprus Mail handlar det om en svart låda.Polisens bombexperter söker i området.
Läs mer om Cypern och Larnaca.