Mystiskt

Sagas, 15, försvunna julklapp kom fram – i februari

15-åriga Sagas julklapp försvann spårlöst.När ett mystiskt kuvert dök upp på sociala medier var det som att hela Umeå engagerade sig.– Det blev värsta stora grejen som att det hade varit en miljon kronor i kuvertet, säger hennes mamma Lina Samuelsson.
Läs mer om Lina Samuelsson och Umeå.
Charlotte Perrellis mystiska bild får fansen att spekulera
Charlotte Perrelli lägger upp en bild med mystiskt budskap på sin Instagramsida.På bilden poserar sångerskan med en klänning som fladdrar dramatiskt i vinden – något som får följarna att tro att hon ska vara med i Let's Dance.Mot nya äventyr!! skriver Perrelli och lägger till hashtaggen #exalterad.
Läs mer om Instagramsida.På och Perrelli.
Maken vägrar prata – efter stjärnans död
Hollywoodstjärnan Natalie Woods dog mystiskt under en båttur 1981.Nu rapporterar People att dåvarande maken skådespelaren Robert Wagner vägrat prata med polisen.Samtidigt skriver tidningen att nya vittnesuppgifter om ett bråk ombord väcker nya frågor i gåtan kring stjärnans död.– Det gjorde oss mer misstänksamma, säger utredaren John Corina till tidningen.
Läs mer om John Corina, People och Robert Wagner.

Fifty Shades-stjärnans syster mystiskt försvunnen

Fifty Shades Freed-skådespelaren Arielle Kebbels syster är mystiskt försvunnen sedan förra månaden.Skådespelaren vädjar nu om hjälp för att hitta systern.I ett offentligt meddelade skirver hon om försvinnandet vi vill bara få hem henne.
Polisen efterlyser ägare till ett mystiskt föremål
Polisen i Ystad efterlyser mer info, eller ägaren, till ett mystiskt föremål som beslagstogs vid en kontroll nyligen.– Jag tänker att det kan komma från någon kyrkogård, säger Ann-Christine Pella, utredare vid polisen i Ystad, till Ystads Allehanda.
Läs mer om Ann-Christine Pella och Ystad.
Sex and the city-stjärnans bror hittad plötsligt död
Sex and the city-stjärnan Kim Cattrall går nu ut på Instagram och berättar att hennes bror Chris Cattrall oväntat har dött, detta uppger Daily Mail.Detta bara timmar efter att hon gått ut och bett och hjälp att hittat honom efter att han mystiskt försvunnit.Det är med stor sorg som jag och min familj meddelar att vår son och bror plötsligt har avlidigt, skriver hon på Instgram.
JUST NU: Stor sökinsats efter försvunnen person
En större polisinsats har under söndagen satts in efter en man i 50-årsåldern som sedan lördagskvällen är mystiskt försvunnen från sin bostad i Simrishamn.– Vi har fyra polispatruller på plats och söker även med hund, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson och Simrishamn.
Storföretagsledaren mystiskt försvunnen
Surflegendaren och vd:n Pierre Agnes är försvunnen. Enda spåret är hans båt, som drivit i land i Frankrike.Men hans familj vägrar ge upp hoppet.Jag ska fortsätta leta efter dig till den dag jag dör, skriver hans son Mathieu på Instagram.
Läs mer om Frankrike.Men, Instagram och Mathieu.
Privatdetektiv i Maddie-fallet hittad mystiskt död i sitt hem
Kevin Halligen, den privatdetektiv som misstänks ha stoppat pengar, som skulle användas i sökandet efter försvunna Madeleine McCann, i egen ficka har hittats mystiskt död i sitt hem.Polisen har inte kunnat fastställa någon dödsorsak, rapporterar BBC.
Mystiskt polispådrag i Malmö under natten
Polisen i Malmö har sent på torsdagskvällen spärrat av en gångstig i Seved.En person ska ha omhändertagits – men polisen är mycket förtegna om vad det handlar om.– Det är ett utredningsärende och vi kan inte gå in på det, säger Rickard Lundqvist, polisens presstalesman i syd.
Familjens mardröm: Varför dog Anna, 32?
Flera gånger har polisen varit på Gits gård i Falkenberg, där Anna Spång-Lyng, 32, hittades mystiskt död för drygt ett år sedan.För Annas familj är det en tuff väntan på svar i mordutredningen.– Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi får sådana, säger mamman Git Spång.
53-åring begärs häktad för mordet på Fatima
Fatima Berggren, 57, försvann mystiskt från sitt hem i Västerås i förra året i maj. Polisen har sökt henne och fattade tidigt misstankar om att hon kan ha förts bort mot sin vilja.Nu kan polisen ha nått ett första framsteg i utredningen.En 53-årig man begärs häktad för mord och brott mot griftefriden, enligt åklagarmyndigheten.
Läs mer om Fatima.
Kaos på kungens lunch – smycke mystiskt borta
Kungen såg lite bekymrad ut under den isländska presidentfruns rundtur av Stadshuset.Kanske insåg han att hon hade tappat sitt örhänge?För det var precis vad som hände.
Läs mer om Stadshuset.Kanske.
Bomben: Forsberg aktuell för Arsenal
Emil Forsberg är mystiskt frånvarande i RB Leipzig.Nu ryktas det om att svensken kan hamna i Arsenal.
Läs mer om Arsenal.
Petad – eller mystiskt sjuk?
Först petades Malmöstjärnan Robin Alvarez till toppmötet mot Växjö.Sedan gick klubben ut med att han är sjuk.– Vi såg Robin Alvarez i gångarna när han hade fått beskedet. Han var arg, ordentligt arg, säger Sanny Lindström i C More.
Vändningen: Dömdes för badkarsmord – kan frias
Mannen dömdes för mord sedan en annan man hittats mystiskt drunknad i ett badkar i en lägenhet i Solna.Nu har nya omständigheter framkommit – det gör att den dömde kan beviljas resning i Högsta domstolen:– Det är sannolikt att hovrätten hade frikänt mannen om de nya omständigheter som nu presenterats hade varit kända för domstolen, säger riksåklagare Anders Perklev.
Läs mer om Högsta och Solna.Nu.
Mystiska beskedet: Jag säger så här: Håll utkik...
MALMÖ. Under onsdagen förlängde Christoffer Forsberg sitt kontrakt med Malmö Redhawks, med ytterligare två år.Nu kan nästa center, äntligen, vara på väg att förlänga sitt avtal med Malmö.Fredrik Händemark ger efter matchen mot Luleå, ett mystiskt besked angående framtiden.- Jag säger så här, håll utkik, är hans kortfattade kommentar.
Misstänkte mördaren: Jag kände mig tvingad
En man är mystiskt försvunnen och polisen befarar att han bragts om livet.För frivården förklarar den misstänkte mördaren, som nekar till brott, att han upplevt sig tvingad att utföra någonting under hot.– Det framgår lite detaljer om hur han ser på den situationen, säger åklagaren Mats Sällström.
Sanningen bakom Silvias mystiska dokument i SVT
Vad var det egentligen för mystiskt papper som drottning Silvia visade upp i SVT på nyårsdagen?Nu kommer förklaringen till den oväntade synen i Året med kungafamiljen.Hon har lånat ut kläder till en kommande utställning på Sven-Harrys konstmuseum i Stockholm.
Läs mer om SVT, Silvia, Stockholm och Året.