Mystiskt

Gaia Pope, 19, mystiskt försvunnen – kropp hittad

Hon försvann mystiskt den 7 november.Nu skriver brittiska tidningar att polisen ska ha bevis för att det är den 19-åriga Gaia Pope från Swanage som har hittats död – i sin hemstad.Detta sedan ett lik påträffats under lördagen.Polisen har även gjort klädfynd i trakten.
Läs mer om Gaia Pope och Swanage.

Mystiskt skadad – nu är Nylander tillbaka

William Nylander gjorde sitt första mål på elva matcher och hyllades.Då ville inte lillebror vara sämre.Natten till i dag gjorde Alexander Nylander comeback och poäng för sitt Rochester.
Cyklist hittad mystiskt död - polisen vädjar om tips
En man i 65-årsåldern hittades död i centrala Simrishamn i lördags kväll.Bredvid honom låg hans cykel.Omständigheterna kring dödsfallet är oklara och nu vädjar polisen om tips, skriver Ystads Allehanda.
Läs mer om Simrishamn.
Mystiskt dödsfall – utreds som mord
Under söndagsmorgonen arbetar polisen med ett mystiskt dödsfall.Dödsfallet rubriceras som mord, enligt VN.— Det har skett i området södra Vätterbygden, säger Mikael Ehne vakthavande befäl vid polisen i Region Öst, till VN.

Radioaktivt moln över Europa

Franska strålskyddsinstitutet IRSN rapporterar om ett mystiskt utsläpp av radioaktiva ämnet rutenium-106.Man misstänker att det kommer från Ryssland eller Kazakstan.Även i Sverige uppmättes strålningen.– Men det var låga halter och ingen fara för människor eller miljö, säger Caroline Falkengren vid Strålsäkerhetsmyndigheten.
Skräckfynd vid lekplats: Är det en människa?
Parkarbetaren Ann-Marie Thompsson upptäckte i förra veckan något mystiskt på en gräsmatta i Vetlanda.Efter att ha samtalat med sin chef bestämde hon och en kollega sig för att undersöka saken närmare – och gjorde ett hårresande fynd.– Jag började gräva mer och såg allt fler ben, berättar Ann-Marie.
Läs mer om Ann-Marie och Vetlanda.Efter.
Supertalangen mystiskt död – hittad i sitt hem
Bjarne Vanacker har hittats död.Supertalangen blev endast 20 år gammal.
Utan affärsarkitekter riskerar vi att skapa spökslott
Ett mystiskt spökslott i Kalifornien blir ett avskräckande exempel för misslyckad affärsutveckling.
Läs mer om Kalifornien.
Konsertrecension: Urläckert och mystiskt när Astatke gästar Stockholm
Åsa Veghed om Mulatu Astatke på Konserthuset.
Trumps Twitterkonto försvann
USA:s president Donald Trump använder flitigt sitt konto på Twitter. Men plötsligt försvann det mystiskt under några minuter, strax innan midnatt.
Läs mer om Donald Trump och Twitter.
Trumps Twitterkonto försvann – i elva minuter
USA:s president Donald Trump använder flitigt sitt konto på Twitter. Men plötsligt försvann det mystiskt under några minuter, strax innan midnatt.
Läs mer om Donald Trump och Twitter.
Mystiskt hålrum hittat inuti Cheopspyramiden
Forskare har upptäckt en stor hålighet inuti den största pyramiden av dem alla, Cheopspyramiden i Egypten. Upptäckten gjordes med hjälp av myoner, en restprodukt från den strålning som kommer från yttre rymden.
Läs mer om Cheopspyramiden och Egypten.
Spektakulära rån i 80 km i timmen
Efter att gods mystiskt försvunnit från Postnords lastbilar mitt under transport installerades specialbyggda kameraror i lastutrymmena. Filmerna visar spektakulära rån mitt under transport i 80 km/timme.
Bröllopslyckan – visar lyxiga förlovningsringen
Svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman har förlovat sig med kärleken Jack Donnelly.Nu visar Åkerman upp sin lyxiga och exklusiva förlovningsring.– Han ville ha något magiskt och mystiskt, berättar juveleraren bakom ringen, Soraya Silchenstedt, till The Adventurine.
Förundersökningen kring Annas död återupptas
Anna Spång-Lyng, 32, hittades mystiskt död på en gård utanför Falkenberg förra hösten.Polisen menade att det rörde sig om en tragisk olycka och lade ner utredningen.Nu återupptas förundersökningen återupptagits, bekräftar polisen för Hallands Nyheter.
Läs mer om Falkenberg.
Sökandet efter mystiskt försvunna MH370 återupptas
Sökandet efter det mystiskt försvunna malaysiska passagerarflygplanet MH370 kommer att fortsätta. De malaysiska myndigheterna har ingått ett avtal med ett amerikanskt företag om att söka inom ett område som ännu inte undersökts.
Anna, 32, hittades död – GW sågar utredningen
Anna Spång-Lyng, 32, hittades mystiskt död på en idyllisk gård utanför Falkenberg i oktober i fjol. Leif GW Persson säger nu att polisen insats på brottsplatsen inte kan ses som annat än misslyckad och slarvig.– Jag får bilden av att de bestämt sig på förhand för vad som hänt. Det är förjävligt.
Läs mer om Falkenberg.
20 spelare till sjukhus – här är förklaringen
Ett tjugotal hockeyspelare insjuknade plötsligt och mystiskt efter en match i norra Sverige.Nu verkar kommunen ha löst gåtan, rapporterar Norrländska Socialdemokraten.
Mystiskt övergivet ruckel – kan bli ditt för vrakpris
Lust att ta hand om en sedan decennier övergiven gård?Två fastigheter med värdefull mark säljes nu till vrakpris.I dag helt obeboeligt men full av potential för den händige.
Mörker lamslår Stockholm – men Göteborg badar i ljus
Under tisdagsförmiddagen har ett mystiskt mörker förbryllat stockholmarna och stora delar av södra Sverige.Samtidigt badar Göteborg i höstljuset.– Dagen bjuder på en och annan solglimt, säger Ina Ynnesdal, meteorolog.
Mysteriet – varför är det så mörkt?
Flera personer har reagerat på ett mystiskt fenomen på tisdagsmorgonen: Mörkret.Varför är det nattsvart över hela Stockholm – en timme efter soluppgång?
Läs mer om Stockholm.
Knutbypastorns hus säljs – beskrivs ha mysfaktor
Både Knutbypastorn Helge Fossmo och Kristi brud - Åsa Waldau - har bott i det ökända mordhuset.Pastorns hustru Alexandra Fossmo sköts ihjäl i sin säng i bostaden – och pastorns tidigare fru hittades mystiskt död i badkaret.Nu säljer pastor Urban Fält huset – efter att ha tvingats lämna församlingen I Knutby
Kalle Moraeus mystiska besked – efter skilsmässan
Kalle Moraeus skilde sig från frun Anita för tre år sedan, och har fokuserat på sig själv sedan dess.Samtidigt lämnar han ett mystiskt besked om sitt nuvarande kärleksliv.– Det vet man aldrig. Det kanske det finns, säger han när Hänt undrar om han har en ny partner.
Läs mer om Anita och Hänt.