Mystiskt

Nytt mystiskt besked om Zlatan: Vem vet..

Jos Mourinho fortsätter att hinta om att Zlatan Ibrahimovics framtid hör hemma i Manchester United.Efter Uniteds seger över Los Angeles Galaxy tog portugisen upp svensken – utan att ha fått en fråga om honom.–Vem vet, Zlatan kanske kan ansluta till oss i slutet av säsongen, säger Mourinho i Viasats sändning.

Mystiskt föremål upptäcktes i Gävle hamn – mitt i farleden

Ett mystiskt tolv meter långt föremål upptäcktes i slutet av juni i Gävle hamn, uppger GD.Försvarsmakten har kopplats in.– Vi kommenterar inte enskilda observationer. Men den här typen av tips och observationer får vi in dagligen, säger Marie Tisäter vid Försvarsmakten, till SVT Nyheter.
Nio deckare du borde läsa i sommar
Ett försvinnande, ett mystiskt självmord och det hårda livet i Stockholms undre värld. Sommaren bjuder på mycket bra deckarläsning. DN:s Lotta Olsson tipsar om nio nya deckare som är värda att läsa i sommar.

Elise, 30, hittades död – halvt uppäten av ödlor

30-åriga Elise Dallemange hittades död på Koh Tao i Thailand – halvt uppäten av ödlor.Samtidigt har flera turister avlidit och mystiskt försvunnit på paradisön de senaste åren, skriver tidningen Mirror.Flera av familjerna till de döda turisterna är kritiska till polisens utredningar.
Vi kanske har pratat med Zlatans familj...
Atltico Madrid uppges erbjuda Zlatan Ibrahimovic ett kontrakt i januari.Klubbens president är dock förtegen.Och bjuder på ett mystiskt svar angående 35-åringen.– Vi kanske har pratat med hans (Zlatans) familj, men inte med honom, säger Enrique Cerezo enligt ESPN.
Bara ett av Zlatan- ryktena stämmer
På fredag går kontraktet med Manchester United ut.Vad händer nu?Zlatan Ibrahimovic har lagt ut en massiv rökridå – samtidigt pågår ett mystiskt spel på Instagram.– Snart har han bevisat att han är ett lejon, säger läkaren Fredrik Samuelsson.
NFL-ikonen mystiskt död – blev bara 52 år
Den amerikanska fotbollsvärlden har sorg.Den förre Super Bowl-vinnaren Rick Tuten har gått bort, blott 52 år gammal.
Mordutredning efter mystiskt fynd i Eksjö
Polisen har inlett en förundersökning om mord sedan ett mystiskt fynd gjorts i ett skogsparti i centrala Eksjö. Det var en privatperson som hittade något som kan vara en kvarleva från en människa.
Läs mer om Eksjö.
Mystiskt föremål hittat – stora avspärrningar
Ett stort område vid Kungsgatan i Eskilstuna är avspärrat efter att ett misstänkt föremål hittats, skriver Eskilstunakuriren. Enligt tidningen sitter det avspärrningsband vid korsningen Tullgatan/Kungsgatan vid restaurang Billy Boy. Även Kungsgatan är avspärrad i korsningen vid Bruksgatan.
Döde ikonens kropp mystiskt försvunnen
Han vann två VM-guld med Brasilien och dog 1983 – endast 49 år gammal.Nu har fotbollshjälten Garrinchas kropp försvunnit från graven under mystiska omständigheter.– Min pappa förtjänar inte här, säger dottern Rosngela Santos till O Globo.
Läs mer om Brasilien, O Globo och VM-guld.
Carolina ledde polisen till försvunne Samers bil
Samer, 40, är mystiskt försvunnen sedan den 1 maj – men en dryg vecka efter att han anmälts försvunnen är Carolina Erlandsson säker på att hon såg honom vid Ullared.Hon tipsade Missing People – som åkte dit samma kväll och hittade Samers bil på en parkering i närheten.– Han såg väldigt nervös ut. Det såg ut som om han hade bråttom, säger Caroline.
Mystiskt ljus i Uppsala
Läs mer om Uppsala.
Soppress stoppas efter mystiskt försvinnande
En anställd vid sjukhuset i Varberg är försvunnen sedan flera veckor. Nu förbjuds sjukhuset att använda en avfallspress där mannen kan ha klämts till döds.
Läs mer om Varberg.
Mystiskt mordoffer utan huvud kan sakna tillräckligt med DNA
Den kropp som hittades på en byggarbetsplats vid Nordanå utanför Staffanstorp kan bli svår att identifiera.Det finns en risk att kroppens DNA förstörts.– Vi hoppas få besked om man fått fram en DNA-profil i nästa vecka, säger kommissarie Patrik Nyqvist vid polisen i Lund.
Cykeltalangen mystiskt död – blev 21
Cykelvärlden är i sorg.Supertalangen Linas Rumsas har avlidit, endast 21 år gammal.
Anställd mystiskt försvunnen – sjukhuset utreds för brott
Polisen befarar att en anställd vid Varbergs sjukhus fallit ner i och omkommit i en container – som forslats bort.Nu är en förundersökning om arbetsmiljöbrott inledd.– Vi har ingen anledning att se över våra rutiner, säger Torbjörn Svanberg, förvaltningschef på regionservice inom Region Halland.
Dokument i Kevinfallet mystiskt försvunna
Åklagarkammaren i Karlstad har gallrat bort alla dokument angående utredningen av mordet på den fyraårige pojken Kevin från 1998, rapporterar SVT Nyheter.
Läs mer om Karlstad, Kevin och Kevinfallet.
Sjukhusanställd mystiskt försvunnen – i container
En man som arbetar vid ett sjukhus i Västsverige har varit försvunnen i fem dagar.Polisen befarar att han ramlat ner och omkommit i en container – som sedan ska ha forslats från platsen.– Han har inte stämplat ut från torsdagen, hans grejer fanns kvar i hans omklädningsskåp och bilen fanns kvar på parkeringen, säger polisens utredningschef i den aktuella kommunen.
Läs mer om Västsverige.
Markus, 20, mystiskt död: Är obegripligt
Markus Glinz, 20, bröt benet under en fotbollsmatch och fick föras till sjukhus. Några timmar senare var han död. – Vi trodde att det bara var en vanlig benfraktur. Det är obegripligt, säger en ledare i klubben SC Oberndorf till tidningen Krone.
Läs mer om Krone.