Naken


Johnny Cashs son greps naken

John Carter Cash, son till Johnny och June Carter Cash, greps av de kanadensiska myndigheterna när han strippade på en flygplats i måndags.

Läs mer om Johnny och June Carter Cash.

Johnny Cashs son tog av sig naken – greps

Den som inga byxor har, han får gå med rumpan bar. Och kanske gripas av polis. Det var nämligen exakt vad som hände Johnny Cashs son när han strippade på en flygplats i måndags.

Nakne mannen tvingas bli påklädd

Med bara en ryggsäck, hatt och ett par kängor har han vandrat omkring på den brittiska landsbygden. Men nu får Den nakne vandraren, Stephen Gough, lära sig att ha kläder på kroppen. Britten har tidigare suttit av drygt sex år i fängelse för att ha upprepade gånger ha visat sig naken på offentliga platser och hoppades att få stöd i Europeiska domstolen för mänskliga rättigheter, skriver BBC.

Läs mer om BBC, Den, Europeiska och Stephen Gough.
Naken man stirrade på grannen – polisanmäls

Det var en vanlig lördagskväll när kvinnan i Landskrona stod i sin lägenhet och bytte om för att gå ut på fest. Helt plötsligt upptäckte hon att en naken man stod och stirrade på henne i ett fönster på andra sidan gatan.

Läs mer om Landskrona.

Naken man anmäld

Misstänks för sexuellt ofredande.

Förövaren känd i kändiskretsar

Förövaren brottades ner naken efter branden på Pamela Anderssons hotell bo Är välkänd i nöjesvärlden enligt Expressen

Läs mer om Expressen.
Naken man tände eld på Pamelas hotellrum

En naken förvirrad man tände eld på ett hotellrum på Berns i Stockholm. Baywatch-stjärnan Pamela Anderson ska, enligt uppgifter till Aftonbladet, varit mannens måltavla. Mannen som är i 35-årsåldern är anhållen misstänkt för mordbrand, skadegörelse och hemfridsbrott.

Läs mer om Aftonbladet och Stockholm.
Semester-blundern: Du är naken, kompis

Liverpools Jos Enrique har varit på semester med sin flickvän i Dubai. Under vistelsen delade han med sig av flera bilder på Twitter, men det var speciellt en som fick hans fans att häpna - och skratta åt honom. Du är naken, kompis... skriver en av hans följare i en kommentar.

Läs mer om Dubai och Twitter.
Semesterbilden: Du är naken, kompis...

Liverpools Jos Enrique har varit på semester med sin flickvän i Dubai. Under vistelsen delade han med sig av flera bilder på Twitter, men det var speciellt en som fick hans fans att häpna - och skratta åt honom. Du är naken, kompis... skriver en av hans följare i en kommentar.

Läs mer om Dubai och Twitter.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Garner kommenterar Afflecks penis i 3D

När Jennifer Garner, 42, fick höra att maken Ben Affleck, 41, filmats naken i nya filmen Gone girl var hennes spontana reaktion:– Hoppas de använde vidvinkellinsen.Detta berättar skådespelerskan i en intervju med Ellen DeGeneres, enligt Female First.

Läs mer om Ben Affleck, Female First och Gone.
Smugglarboden till salu - för fem miljoner

Huset ser inte mycket ut för världen. Men bakom Smugglarboden breder sig havet ut - hela vägen till Baltikum. Har du fem miljoner kronor över och är i skriande behov av en plats att bada naken på kan du köpa loss en ålabod på skånska ostkusten. – Det är en exotisk kust och boden är mytomspunnen, säger mäklaren Peter Olvsborn till Kvällsposten.

Besöksförbud för Reeves stalker

Hon tog sig in i Keanu Reeves hus i Los Angeles, tog en dusch, och hoppade naken i poolen. Nu...

Besöksförbud för Reeves stalker

Hon tog sig in i Keanu Reeves hus och hoppade naken i poolen.

Naken man vid bad betalar skadestånd

En 54-årig man som stod naken på en badplats i Strömstad i somras frias nu från anklagelsen om att...

Läs mer om Strömstad.
Naken man vid bad betalar skadestånd

En 54-årig man som stod naken på en badplats i Strömstad i somras frias nu från anklagelsen om att ha sexofredat tre unga kvinnor. Men mannen har gått med på att betala 5 000 kronor i skadestånd till var och en av kvinnorna, uppger lokala medier.

Läs mer om Strömstad.
Naken man vid bad betalar skadestånd

En 54-årig man som stod naken på en badplats i Strömstad i somras frias nu från anklagelsen om att ha sexofredat tre unga kvinnor. Men mannen har gått med på att betala 5 000 kronor i skadestånd till var och en av kvinnorna, uppger lokala medier. Den nakne mannen stod cirka 80 meter från de solande kvinnorna — och smorde in sig med solkräm, uppger han själv.

Läs mer om Strömstad.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Adam Levines blodiga nakenvideo med frun

Adam Levine kramar djurkadaver, och smetar naken in sig i blod tillsammans med frun Behati Prinsloo. Det är upplägget för Maroon 5:s nya video Animals.

Läs mer om Behati Prinsloo och Maroon.
Naken stal bil – greps efter hård festkväll

En man iklädd bara badbyxor greps av polisen i hamnen i Sunne under söndagen – efter att allmänheten sett honom gå runt naken – och stjäla en bil i bara mässingen. Nu är mannen misstänkt för bilstöld och drograttfylleri. – Han började med bar överkropp, sen fick vi rapporter om att han var naken, och sen lyckades han knycka några badbyxor i en båt och det var då vi grep honom, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Replik: Avklädd igen

Det är tråkigt att Johan Falkman (KvP 19/9: Naken museichef) missuppfattat min aktion att klä på statyn Lilla Flora. Protesten hade inte med nakenhet i konsten att göra, utan riktade sig mot det anonyma näthat som hotar fri debatt.

Läs mer om Johan Falkman och Lilla Flora.
Liam Payne: Är inte jag på nakenbilderna

De bilder som påstås visa One Direction-sångaren naken i en säng med en annan man ska enligt stjärnan själv vara någon annan. Jag är till 100% ingen homofob, jag är till 100% heller inte gay så när någon säger att jag är det så kommer jag säga att jag inte är det, vilket inte gör mig till en homofob, skriver Payne på Twitter.

Dum id: Den här skidåkaren lär aldrig hoppa naken igen

Känner du igen namnet Sam Ruttiman? I framtiden kommer du att minnas honom som big jump-hopparen som gjorde ett makabert misstag.

Läs mer om Sam Ruttiman.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Chef strippade på anstalt för sexdömda

En medarbetare på Skogomeanstalten, landets största anstalt för sexbrottslingar, uppvaktades på sin 50-årsdag med kaffe och tårta av kollegerna. Då började plötsligt en mellanchef på anstalten att strippa för honom i personalmatsalen. – Mellanchefen, som nu slutat hos oss, var inte helt naken, utan hade brynja och ett par cykelbyxor på sig när allt var färdigt. Men jag tycker inte det var lämpligt, det var omdömeslöst, säger kriminalvårdschefen Fredrik Olausson.

Nakenman turnerar för miljön - genom att stå på händer utan kläder

Han åker världen runt och står på händer - naken. Bilder på FB-konto På Facebooksidan `The Naked Handstander` uppdaterar nakenmannen om sina resor runt om i världen.

Han står på händerna naken för en god sak

Han åker jorden runt och står naken på händer. För att protestera mot konsumtionssamhället. Allt fotas och läggs ut på hans blogg. – Folk brukar le åt mig, säger han till Expressen.

Läs mer om Expressen.
Trodde att jag skulle få ett hårdare straff

Publiken trodde inte sina ögon under rugbymatchen mellan Nya Zeeland och Argentina. Mitt i ett speluppehåll sprang en naken kvinna in på planen och slog en av spelarna på rumpan – innan hon överfölls av säkerhetspersonal. Nu står det klart att kvinnan slipper åtal. – Jag trodde att jag skulle få ett hårdare straff, säger hon till tvnz.com.

Läs mer om Argentina och Nya Zeeland.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16