Naken

Misstänkta sexköparen har friats i tingsrätten

En misstänkt sexköpare i Malmö blev frikänd i domstol– trots att både han och den prostituerade kvinnan erkände när de stoppades av polis strax efter transaktionen. Men i rätten hävdade mannen att han bara tittat på medan kvinnan klädde av sig naken. Kvinnan mindes inget – och eftersom polisen inte sett något sex räckte inte bevisningen till.
Läs mer om Malmö.

Ska du arbeta naken i trädgården på lördag?

Trädgårdsarbeta naken kan det vara något? Det tycker i alla fall de brittiska naturister som startade World Naked Gardening Day som varje år firas första lördagen i maj. Kolla in tv-klippet! Här är 6 tips till den som ska delta i World Naked Gardening Day nu på lördag.
32 000 står i kö – för att äta på nakenrestaurangen
Över 30 000 personer har ställt sig på väntelista för att få sig en naken upplevelse på den nya...
Usher är plötsligt naken på Snapchat
Usher tog fansen på en rundtur i sitt hem, i en rad Snapchat-poster. Sedan klädde artisten av sig – och delade med sig av en nakenbild. Blowinoffsteam, skriver artisten på en bild tagen i hans ångbastu.
Läs mer om Snapchat-poster och Snapchat.

Restaurangen i London där du äter helt naken

London har ett så enormt utbud att den rymmer nästan allt för alla. Men nu har en pigg affärsman upptäckt att en sak fattas: En krog för dem som vill äta helt nakna. I juni slår den upp portarna.
Läs mer om London.
Suzanne Axell ger tuff kritik till SVT
Suzanne Axell är ovanlig för att vara SVT-profil - hon ryggar inte inför att säga vad hon egentligen tycker. Här berättar Fråga doktorns populära programledare om Naken-gate, varför hon aldrig kommer gifta sig, om beslutet att välja bort barn och att det inte är helt omöjligt att hon lämnar för en kommersiell kanal. –Det hade varit kul att få en blomma någon gång när det är säsongsavslutning, men det har aldrig hänt, säger hon.
Läs mer om Fråga, Naken-gate och SVT.
Nakenbilden i TV4 får profilerna att bryta ihop
Hoppsan! Marcus Oscarsson bjöd på en nakenöverraskning i lördagens Nyhetsmorgon i TV4 - då Naken-Janne visades på bild. – Det kanske inte är så bra till frukosten det här, säger Marcus Oscarsson i programmet.
Läs mer om Naken-Janne, Nyhetsmorgon och TV4.
Därför är Chelsea Handler naken online
Tv-profilen Chelsea Handler näckar titt som tätt på Instagram. Nu förklarar hon varför. – Hur löjligt det än låter känns det bra att göra det, säger hon enligt Page Six.
Lena Heady slår tillbaka – efter nakenscenen
Game of Thrones-skådisen Lena Heady slår tillbaka mot kritiken efter den uppmärksammade nakenscenen från säsongen. Teamet bakom tv-serien lät en annan kvinna vara naken –för att sedan i efterhand redigera in Headys ansikte. – Folk tycker att jag var en sämre skådespelare bara för att jag inte visade mina bröst, säger hon till Etertainment Weekly.
Qristinas ilska mot TV3 – lämnar i protest
Robinson-Robban kaskadkräks naken i TV3:s Realitystjärnorna på godset - Farmen-Qristina lämnar inspelningarna i protest. Efteråt riktar hon stor ilska mot kanalen. – Det är deras förbannade skyldighet. De kan inte bara sitta och titta på och låta det spåra ur, säger hon i programmet.
Läs mer om Farmen-Qristina och TV3.
Donald Trump med liten snopp säljs i London
En målning av en naken Donald Trump har väckt starka antipatier och censurerats i USA. Nu visas den i stället av ett galleri i London. Uppmärksamheten handlar främst om presidentkandidatens lilla lem.
Läs mer om Donald Trump, London och USA.
Donald Trump med liten snopp säljs i London
En målning av en naken Donald Trump har väckt starka antipatier och censurerats i USA. Nu visas den i stället av ett galleri i London. Uppmärksamheten handlar främst om presidentkandidatens lilla lem.
Läs mer om Donald Trump, London och USA.
Vitrysslands naken- bidrag stoppas
Artisten Ivan hade sett fram emot att uppträda naken med en levande varg i Eurovision Song Contest. Nu stoppas han. – Det är emot reglerna, säger Paul Jordan, presstalesperson för tävlingen till DN.
Ingen nakenshow med varg på Eurovision
Belarus Eurovisionbidrag Ivan sägs uppträda naken med en varg vid sin sida i tävlingen. Men det blir ingen nakenshow med levande djur, enligt Eurovisions presstalesperson.
Läs mer om Eurovision.
Mordhotad för naken Trump-målning
Den Los Angeles-baserade konstnären Illma Gore säger sig ha mottagit tusentals dödshot från...
Läs mer om Illma Gore och Trump-målning.
SVT tar bort kritiserade nakenbilder
Efter kritiken mot SVT-programmet Fråga doktorns grafik föreställande en naken kvinna har en...
Nya ilskan efter märkliga nakenbilden
SVT:s Fråga doktorn har hamnat i rejält blåsväder efter att de visat en animerad bild på en naken kvinna. Nu visar det sig att de redan i februari visade upp en naken manskropp – som fick flera tittare att reagera. Ser inte ut som de flesta män gör, har en person skrivit.
SVT får kritik för nakenbild
Bilden på en naken kvinna som visades i gårdagens program Fråga doktorn har fått många att reagera. Ett hån att ni ställer upp på medie- och reklambranschens sjuka bild av kvinnokroppen, skriver en tittare.
Läs mer om Fråga.
Tittarstorm mot SVT efter animerad bild
Här är bilden i Fråga doktorn som får tittarna att se rött. I SVT-programmet visades en animerad naken kvinna ut – som nu möter hård kritik, rapporterar Aftonbladet. – Det är bara att beklaga om människor tagit illa upp, säger Suzanne Axell, programledare, till tidningen.
Läs mer om Aftonbladet, Fråga, SVT och Suzanne Axell.
Bilden på Kylie Jenner får fansen att reagera
2014 poserade Kim Kardashian helt naken i Paper magazine. Nu är det lillasystern Kylie Jenners tur att pryda den amerikanska tidningens omslag – och bilderna har fått många fans att reagera.
Babyn hittades bland sopor – så mår hon nu
Den nyfödda lilla flickan som hittades naken i ett sopkärl i fredags var kraftigt nedkyld. Hennes temperatur var bara 25 grader när hon kom in till sjukhuset men lyckligtvis mår hon allt bättre. – Först fick hon sondmat, nu har hon fått en nappflaska, säger Tine Vesterby Sørensen, socialchef i Gladsaxe kommun till Ekstrabladet.
Nassims nakenkupp: Jag tänker kärlek
Strippade och sprang naken över dansgolvet
Nassims nakenshow i TV4:s sändning
Vilken nakenshow! Under fredagens Let's dance sprang Nassim Al Fakir över dansgolvet - helt naken. Då ville inte David Hellenius vara sämre och visade sin bara rumpa.
Läs mer om Nassim Al Fakir.
Chelsea Handlers vågade nakenbild
Här är Chelsea Handlers vågade grattis till vännen Reese Witherspoon. På Instagram delar komikern med sig av en bild där hon poserar helt naken. Grattis på födelsedagen Reese Witherspoon, skriver Chelsea Handler på Instagram.