Naken

29-åring erkänner: Jag läckte naken-bilder på stjärnorna

Stal över 500 bilder från kändisarnas Icloud-konton
Läs mer om Icloud-konton.

Nu kan du snart gå naken i parken i Paris

Snart är det fritt fram att kasta kläderna i Paris. Myndigheterna i staden planerar att öppna en nudistpark inom snar framtid.
Pippa Middletons privata konto hackat
LONDON. Pippa Middletons Icloud-konto har kapats. Flera tidningar har erbjudits köpa hennes privata bilder –som bland annat visar hennes blivande man naken, uppger Sky News.
Naken man tog sig in på malmögymnaisum
En naken man tog sig in på en gymnasieskola i Malmö vid middagstid på fredagen. Elever slog larm till lärarna som ringde polisen. – Han har körts till sjukhus och överlämnats dit för bedömning, säger Calle Persson vid polisens ledningscentral i Region syd.
Läs mer om Calle Persson, Malmö och Region.

Svenska kultfilmen 'Naken' får remake – på Netflix

Marlon Wayans och Regina Hall i huvudrollerna
Läs mer om Netflix och Regina Hall.
Beduin: Jag satt kedjad i 15 år
En naken man, som hittades fastkedjad vid ett hus i Negevöknen i södra Israel, hävdar att han...
Läs mer om Israel och Negevöknen.
Naken full man härjade i hönshus
Fyllan blev fullfjädrad. Mannen från Malmö härjade i en äldre dams hönshus i Älmhults kommun. Nu döms han för skadegörelse, skriver P4 Kronoberg.
Läs mer om Malmö.
Lars Elstrups löfte – efter nakenskandalen
Den danske EM-hjälten Lars Elstrup stormade planen under matchen mellan Randers och Silkeborg helt naken. Nu erbjuder han Randers att gottgöra dem. Halvtidsunderhållning i en hemmamatch som ni väljer, skriver Elstrup på sin Facebooksida.
Läs mer om Elstrup, Facebooksida och Silkeborg.
Facebook backar om förbud av historisk bild
Facebook förbjöd den ikoniska och världskända bilden från Vietnamkriget, där en naken flicka syns fly från napalm. Men nu backar sociala medier-jätten – och tillåter bilden. Bland annat efter ilska från Norges statsminister Erna Solberg.
Läs mer om Erna Solberg och Vietnamkriget.
Facebook raderade Vietnambild: Likställer barnporr med krigsfoto
Facebook raderade en artikel från norska Aftenpostens konto, för att den illustrerades med det ikoniska fotografiet från Vietnamkriget där en naken flicka springande flyr från napalmbomber. I ett öppet brev till Facebooks grundare Mark Zuckerberg kritiserar Aftenpostens chefredaktör Facebooks policy som han menar inte gör skillnad på barnporr och krigsfoton.
Modellen riskerar fängelse efter bilden
Playboymodellen Dani Mathers tog en selfie i gymmets omklädningsrum, där hon hånade en naken äldre kvinna som syntes i bakgrunden. Det skulle hon inte ha gjort. Nu riskerar hon fängelse, skriver Daily News.
Tv-profilens vågade bild – naken på omslag
Blac Chyna kastar kläderna och visar bebismagen i Paper Magazine - två år efter Kim Kardashians omtalade bild. – Jag vill att de ser mig som en härskare, entreprenör, mamma och badass bitch, säger hon i Paper Magazine, skriver The Sun.
Läs mer om Paper Magazine och The Sun.
20-åriga kvinnans bild avslöjade blottaren
Här avslöjas den 20-årige mannen med att ligga naken på golvet och onanera när han smygtittar på en ung kvinna som byter om. Kvinnan själv upptäckte mannen mitt i dådet och fotograferade honom. Mannen hade en stund tidigare blottat sitt könsorgan för samma kvinna och hennes kompis. 20-åringen döms nu mot sitt nekande för två fall av sexuellt ofredande.
Här näckar Pär Lernström i Idol
Pär Lernström kastar alla kläder i Idol. I tisdagens avsnitt av musikprogrammet hoppar han i naken och badar i en isvak.
Läs mer om Idol och Pär Lernström.
Guldhjältens ord efter naken-stormningen
Lars Elstrup stormade planen i mötet mellan Randers och Silkeborg. Nu ska guldhjälten ha fått sitt straff. På sin Facebooksida skrev den forne stjärnan, enligt den danska tidningen BT, att han blivit portad från Park Randers under fem år.
Läs mer om Facebooksida och Silkeborg.
Danske guldhjälten stormar planen naken
Här springer Danmarks tidigare EM-hjälte Lars Elstrup in på planen – helt naken. Det var i matchen mellan Randers och Silkeborg (1-0) som han chockade publiken. – Det är sorligt att se honom på det här sättet. Han är en av stans fotbollshjältar Randers VD Michael Gravgaard till Ekstrabladet.
Läs mer om Ekstrabladet och Silkeborg.
EM–hjälten sprang in naken på plan
Det är sorgligt att se honom
Sara Broos: Ingen chans att mamma skulle kunna säga nej
Efter den prisade Lars Lerin-filmen För dig naken har hon vänt kameran mot en ännu mer närstående konstnär, sin egen mamma. DN:s Helena Lindblad har träffat Sara Broos och talat om svåra tystnader, melankolisk natur och spelfilmssug.
Man misstänks för misshandel – naken
En man i 20-årsåldern har häktats, misstänkt för att naken ha misshandlat flera personer under en bärsärkargång, däribland hans egen morfar.Det skriver Bohusläningen.– Det handlar om både slag och sparkar i flera omgångar, säger kammaråklagare Thomas Willn, till tidningen.
Läs mer om Bohusläningen.
Fiskekroken fastnade – i nudistens penis
Den här mannen kommer förmodligen tänka två gånger innan han badar naken nästa gång. En fiskares krok satte sig nämligen fast i hans penis. –Dra inte i linan, ropade han till fiskaren.
Sexläkare får sparken
En hyrläkare, dömd för sexuellt ofredande efter att ha uppträtt naken framför en städerska, har...
Onanerade – framför svampplockare
En kvinna var ute och plockade svamp i Borås när hon överrumplades av en naken och onanerande man, skriver Borås Tidning.Mannen hade dolt sitt ansikte bakom en tygbit.
Naken Trump för mycket för New York
Men Donald Trump har ju inga kläder! Plötsligt stod han där, naken, orange och med en stor mage, små fingrar och några saknade genitalier. Men statyn som dök upp i parken Union Square i New York var inte okej och har nu förflyttats av myndigheterna.
Läs mer om New York och Union Square.
Naken Trump för mycket för New York
Men Donald Trump har ju inga kläder! Plötsligt stod han där, naken, orange och med en stor mage,...
Läs mer om New York.
Här grips Hickey av polis – helt naken
Tidigare under onsdagen greps Patrick Hickey, ordföranden i Europas olympiska kommitt, misstänkt för olaglig försäljning av OS-biljetter, olaglig marknadsföring och kartellbildning.Men han fördes inte direkt till polisstationen efter gripandet – utan till sjukhus. Det efter att ha klagat på problem med sitt hjärta.Nu har ett tv-klipp på själva gripandet släppts – där det framgår att Hickey greps naken i ett hotellrum.Klippet finns att se ovanför texten.