Naken

Guldhjältens ord efter naken-stormningen

Lars Elstrup stormade planen i mötet mellan Randers och Silkeborg. Nu ska guldhjälten ha fått sitt straff. På sin Facebooksida skrev den forne stjärnan, enligt den danska tidningen BT, att han blivit portad från Park Randers under fem år.
Läs mer om Facebooksida och Silkeborg.

Danske guldhjälten stormar planen naken

Här springer Danmarks tidigare EM-hjälte Lars Elstrup in på planen – helt naken. Det var i matchen mellan Randers och Silkeborg (1-0) som han chockade publiken. – Det är sorligt att se honom på det här sättet. Han är en av stans fotbollshjältar Randers VD Michael Gravgaard till Ekstrabladet.
Läs mer om Ekstrabladet och Silkeborg.
EM–hjälten sprang in naken på plan
Det är sorgligt att se honom
Sara Broos: Ingen chans att mamma skulle kunna säga nej
Efter den prisade Lars Lerin-filmen För dig naken har hon vänt kameran mot en ännu mer närstående konstnär, sin egen mamma. DN:s Helena Lindblad har träffat Sara Broos och talat om svåra tystnader, melankolisk natur och spelfilmssug.

Man misstänks för misshandel – naken

En man i 20-årsåldern har häktats, misstänkt för att naken ha misshandlat flera personer under en bärsärkargång, däribland hans egen morfar.Det skriver Bohusläningen.– Det handlar om både slag och sparkar i flera omgångar, säger kammaråklagare Thomas Willn, till tidningen.
Läs mer om Bohusläningen.
Fiskekroken fastnade – i nudistens penis
Den här mannen kommer förmodligen tänka två gånger innan han badar naken nästa gång. En fiskares krok satte sig nämligen fast i hans penis. –Dra inte i linan, ropade han till fiskaren.
Sexläkare får sparken
En hyrläkare, dömd för sexuellt ofredande efter att ha uppträtt naken framför en städerska, har...
Onanerade – framför svampplockare
En kvinna var ute och plockade svamp i Borås när hon överrumplades av en naken och onanerande man, skriver Borås Tidning.Mannen hade dolt sitt ansikte bakom en tygbit.
Naken Trump för mycket för New York
Men Donald Trump har ju inga kläder! Plötsligt stod han där, naken, orange och med en stor mage, små fingrar och några saknade genitalier. Men statyn som dök upp i parken Union Square i New York var inte okej och har nu förflyttats av myndigheterna.
Läs mer om New York och Union Square.
Naken Trump för mycket för New York
Men Donald Trump har ju inga kläder! Plötsligt stod han där, naken, orange och med en stor mage,...
Läs mer om New York.
Här grips Hickey av polis – helt naken
Tidigare under onsdagen greps Patrick Hickey, ordföranden i Europas olympiska kommitt, misstänkt för olaglig försäljning av OS-biljetter, olaglig marknadsföring och kartellbildning.Men han fördes inte direkt till polisstationen efter gripandet – utan till sjukhus. Det efter att ha klagat på problem med sitt hjärta.Nu har ett tv-klipp på själva gripandet släppts – där det framgår att Hickey greps naken i ett hotellrum.Klippet finns att se ovanför texten.
Bröt sig in hos kvinna – klädde av sig naken
Mannen tog sin i kvinnans hem, klädde sedan av sig naken och lade sig bredvid den sovande unga kvinnan. Med fullt stånd. Men kvinnan vaknade och lyckades fly.
Biebers nya nakenbild från semestern
Här gör Justin Bieber det igen. Under en semester på Hawaii slänger han kläderna – och visar sig spritt språngande naken. Med sig har han flickvännen Sahara Ray, skriver brittiska Mirror.
Justin Bieber visar sig naken på semestern
Här gör Justin Bieber det igen. Under en semester på Hawaii slänger han kläderna – och visar sig spritt språngande naken. Med sig har han flickvännen Sahara Ray, skriver brittiska Mirror.
Naken flicka hittad utomhus vid camping
En flicka i 5-6-årsåldern har hittats naken utomhus i närheten av en camping. Polisen har överlämnat flickan till socialtjänsten – nu söks hennes anhöriga.
Kanyes oväntade ord om Kims nakenbilder
Kim Kardashians nakna selfies har upprört människor världen över – men maken Kanye West är mer än nöjd. I en intervju med Harpers Bazaar berättar han vad han tycker om fruns avslöjande bilder. – Jag bara älskar att se henne naken, säger West enligt Daily Record.
Läs mer om Daily Record, Kanye West och West.
Naken man vandrade omkring på badplats
En man fångade allmänhetens intresse när han vandrade omkring spritt språngande naken nära en badplats i Göteborg. Mannen, som ska ha varit både överfriskad och turist, misstänks inte för brott. – Han fick en tillsägelse om att det finns särskilts badplatser för nudister, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Göteborg, Ulla Brehm och Väst.
Vaknade av hysterisk skrik – från okänd man
Inger Carlsson låg som vanligt och sov naken i sin säng på gården utanför Ullared. Sedan urartade morgonen fullständigt. – En stor karl stod i min hall och skrek på mig att det stod femtio kor på vägen. Jag kände: Det här är för mycket, vad är det som händer? säger Inger Carlsson.
Läs mer om Inger Carlsson och Ullared.
Kvinnor i naken protest mot Trump
Donald Trump är en förlorare enligt den amerikanska fotografen Spencer Tunick. För att gestalta...
Läs mer om Spencer Tunick och Trump.
Här lagar Peter Jihde mat – helt naken
Peter Jihde – som naken kock. En bild på Instagram visar hur han lagar köttfärssås vid en vedspis och det helt utan kläder. På en timme hade bilden fått nästa 1 400 gilla-markeringar på Instagram
Läs mer om Instagram och Peter Jihde.
Därför ska du ställa dig naken framför spegeln
Kasta kläderna och ställ dig alldeles naken framför spegeln. Det kan nämligen hjälpa dig att upptäcka tidiga tecken på sjukdomar.
Morissettes nakna gravidbild hyllas
90-talsstjärnan Alanis Morissette är gravid med sitt andra barn. På Instagram visar artisten upp sin höggravida mage - naken under vatten.
Tv-profilen fick näthat efter nakenbilden
Ex on the beach-profilen Anna-Lisa Herascu poserade naken på Andrijano Adde Mijanovics Instagram. Därefter möttes hon av hat från följare som menar att hon inte är en förebild som gravid. – Jag ser inte den bilden som en vulgär bild, säger Anna-Lisa Herascu.
Läs mer om Anna-Lisa Herascu.
Är Trump naken i Kanyes video?
Chockar med scener ur nya videon