Naken

Zac Efron sprang runt naken med teddybjörn

Här kastar Zac Efron kläderna. På filminspelningen för Dirty Grandpa springer skådespelaren på stranden - och han är nästan naken på bilderna.
Läs mer om Dirty Grandpa och Zac Efron.

Älskare flydde arg man – spritt språngande naken

Vårkänslorna på Valborg ledde till en natt mellan lakanen. Men när morgonen kom, så kom en annan...
Läs mer om Valborg.
Naken älskare flydde arg man
Vårkänslorna på Valborg ledde till en natt mellan lakanen. Men när morgonen kom, så kom en annan man in i lägenheten och han gillade inte vad han såg.
Läs mer om Valborg.

Naken älskare flydde arg man

Vårkänslorna på Valborg ledde till en natt mellan lakanen. Men när morgonen kom, så kom en annan...
Läs mer om Valborg.
Naken älskare flydde arg man
Vårkänslorna på valborg ledde till en natt mellan lakanen. Men när morgonen kom, så kom en annan man in i lägenheten och han gillade inte vad han såg.
Naken älskare flydde arg man
Vårkänslorna på valborg ledde till en natt mellan lakanen. Men när morgonen kom, så kom en annan man in i lägenheten och han gillade inte vad han såg.
Naken skrikande man sprang runt i centrum
En spritt språngande naken man sprang på fredagsmorgonen runt i Göteborg och skrek – efter att ha flytt från ett svartsjukedrama i en lägenhet. Ett vittne, som väcktes av mannens skrik, berättar: – Jag hörde någon skrika rör mig inte, säger personen som bor i närheten.
Läs mer om Göteborg.
Kryssa naken – eller jaga spöken ombord
Kryssning med kattälskare.Eller med tatuerade.Världens rederier erbjuder kryssningar på en otrolig mängd olika teman.Här är några av de knäppaste.
Manlig regissör erbjöd Josefin jobb och sex
Skådespelerskan Josefin Ljungman fick ett jobberbjudande från en manlig regissör. Men förslaget innebar bland annat att hon skulle spela naken – dessutom berättade regissören att han ville ha sex med henne.
Läs mer om Josefin.
120 kilo rugbymonster tacklade ner streakare
Rugbyspelaren Chris Hala'ufia har gjort sig känd för sina skoningslösa tacklingar. Och i helgen visade Hala'ufia varför man inte vill reta upp honom - när han satte stopp för en naken man som sprang in på planen under en match. Den här streakaren borde ha förstått vad som väntade om han sprang naken förbi Chris Hala'ufia, skriver en användare på Twitter.
Läs mer om Twitter.
Här slår Jerker Lysell till igen - är naken i tv
Förra sommaren togs landslagsorienteraren Jerker Lysell av italiensk polis då han streakade inför sina lagkamrater. Nu näckar Lysell igen - i en reklamfilm. – Man ser ju att pungen dinglar och grejer, det är ju helt sjukt egentligen, säger han.
Läs mer om Jerker Lysell och Lysell.
Naken man stormade bröllop i Skellefteåkyrka: Oväntat
Vigselförrättaren skulle förklara paret som äkta makar. Då hände det.
Läs mer om Skellefteåkyrka.
Svenska parets bröllop avbröts – av naken man
Streakare slog till i Skellefteå
Läs mer om Skellefteå.
Kvinna smygfilmades när hon solade naken
En 23-årig man från Älmhult har dömts till böter och skadestånd. Smålandsposten rapporterar hur han smygfilmat en kvinna som solade naken på ett solarium. – Jag blev mer eller mindre chockad, säger kvinnan i ett polisförhör.
Läs mer om Älmhult.
Cox om utviket: Det betyder väldigt mycket
I det senaste numret av magasinet Allure poserar Orange is the new black-stjärnan Laverne Cox helt naken. I intervjun berättar den transexuella skådespelaren att hon först tvekade på att genomföra fotograferingen. Men också om vad som fick henne att göra den. – Jag är en svart transexuell kvinna. Jag känner att det här skulle kunna betyda väldigt mycket för det samhälle jag representerar, säger hon bland annat.
Läs mer om Allure, Laverne Cox och Orange.
Naken tvååring i gummistövlar rymde
En pojke i tvåårsåldern gav sig på onsdagskvällen ut på ett litet äventyr i Ryd i västra Linköping....
Läs mer om Linköping och Ryd.
Naken tvååring i gummistövlar rymde
En pojke i tvåårsåldern gav sig på onsdagskvällen ut på ett litet äventyr i Ryd i västra Linköping. Strax efter klockan halv sju larmades polisen.
Läs mer om Linköping och Ryd.
Hemtjänstkaos – nu reagerar ett äldre par
Inom loppet av en månad passerade inte mindre än 28 personer ur hemtjänsten hemma hos det skånska paret. I en skrivelse till omsorgsnämnden säger mannen att både han och frun helt tappat förtroende för omsorgen. Det har varit åtta duschtillfällen och åtta nya personer att möta naken, skriver mannen bland annat enligt Norra Skåne.
Läs mer om Norra Skåne.
Här kan besökarna gå nakna på museum
Känner du för att gå på museum naken? Nu finns chansen i Australien – men de guidade turerna är redan fullbokade.
Läs mer om Australien.
Kanye West hyllar nu Kim efter nakenbilder
Kim Kardashian har gjort det igen. Inför premiären av Keeping up with the Kardashians tionde säsong poserar hon naken på bild. Nu hyllas hennes nakenbilder av maken Kanye West. Jag har sådan tur skriver musikern på Twitter.
Läs mer om Kanye West, Keeping, Kim och Twitter.
Naken man hittad i Söderåsens nationalpark
En ensam man hittades på tisdagsmorgonen kraftigt nedkyld utomhus i Söderåsens nationalpark i Klippan.
Läs mer om Klippan.
Sanningen bakom Kims nya nakenbilder
Kim Kardashian gör det igen. Inför premiären av nya säsongen av Keeping up with the Kardashians kastar hon kläderna. – Om jag blir gravid igen kommer min kropp att förändras. Så jag gör den här fotosessionen naken i dag, säger hon enligt The Sun.
Läs mer om Keeping och The Sun.