Naken

OS-hjälten helt naken – i nytt dejtingprogram

Hon är känd som en av tidernas främsta simmare.Nu söker OS-hjälten Inge de Bruijn kärleken i tv.Detta spritt språngande naken – i dejtingprogrammet Adam seeks Eve, skriver Daily Mail.

Bryter tystnaden om nakenbilderna

Björn Paulsen värvade som mittback.Men efter sju omgångar han har gjort stor succ som offensiv mittfältare och öst in fem mål.För SportExpressen berättar Paulsen nu om kärleken till Hammarby, varför han kommer att vara Bajensupporter när han lämnat klubben, målsuccn och den stökiga tiden i Esbjerg.Dessutom talar han nu för första gången ut om när C More filmade honom naken i omklädningsrummet.- Jag hade varit sjuk och ville byta alla mina kläder som hade blivit kalla och blöta. Det var inte bra att det hände, säger han.
Borde få rösta om kameror i omklädningsrummet
Efter det att tv-bilder visat Hammarbys Björn Paulsen naken i omklädningsrummet vill Jiloan Hamad att frågan om kameror tas på allvar. – Spelarna borde få rösta om kamerorna ska finnas kvar, säger Hamad till DN.
Läs mer om Hamad och Jiloan Hamad.
Rumpchock i finalen
En naken rumpa blev Australiens mest anmärkningsvärda bidrag till årets Eurovisionfinal i Kiev. Mitt under direktsändningen rusade en man iklädd en australisk flagga, men inga byxor, upp på scenen.
Läs mer om Eurovisionfinal och Kiev.

Sanningens minut för Schulz-effekten i Tyskland

Fallet har varit djupt. Från att ha hyllats som en frälsare till spydiga kommentarer om att kejsaren är naken. Ska Martin Schulz vända trenden måste hans socialdemokratiska SPD vinna söndagens delstatsval i Nordrhein-Westfalen med 13 miljoner väljare – eller se Angela Merkel dra ifrån inför förbundsdagsvalet i höst.
Sportpampen om nakenbilden: Jag vet inte vem det där är
En bild på en naken man som håller om en död haj har blivit viral.Och mannen på bilden är så lik den amerikanska fotbollstränaren Jim McElwain att han har tvingats dementera att det är han på bilden.– Jag vet inte vem det är, men det är inte jag, säger han till Sports Illustrated.
Läs mer om Jim McElwain.
Gunnar, 73, stoppade tjuvarna – helt naken
Två tjuvar gjorde inbrott hemma hos Gunnar Andersson, 73, i natt.Men de valde helt fel pensionär att ge sig på.Gunnar Andersson tog upp fajten med de knivbeväpnade männen – och jagade bort dem från huset.– Jag ger mig inte i första taget. Men nästa gång ska jag försöka ha kläder på mig i alla fall, säger han.
Läs mer om Gunnar Andersson.
Man hade hellre stått naken på Elitloppet
Finland har fått en fiaskostart på VM. Och det är förbundskaptenen Lauri Marjamäki som får skulden. Man hade hellre stått naken på upploppet under Elitloppet på Solvalla om några veckor än att ta på sig Marjamäkis kostym för tillfället, skriver Yles krönikör Mats Ahlnäs.
Strandblottare näckade vid Louise: Skitäckligt
Louise, 19, och hennes vänner låg och solade i Uddevalla – när blottaren slog till.När övriga kvinnor på stranden gick hem, klädde han av sig och frågade: Kan jag vara naken här? Ni såg så lättklädda ut?, berättar hon.– Han hade fixat sig, duschat och hade ett syfte med att komma dit. Han skulle visa sig, säger Louise Karlsson.
Läs mer om Louise Karlsson, Louise och Uddevalla.
Spaniens bästa strand – för dig som vill bada naken
El Torn är en av Spaniens bästa sandstränder. Lång, platt och omgiven av skyddande gröna kullar. Vattnet är utmärkt. En naturstrand där alla är helt nakna.
Lawan, 27, har en mikropenis
I hela sitt liv var han rädd för att någon skulle se honom naken.Men nu är Lawan öppen med att han har mikropenis – hans könsorgan blir inte längre än fyra centimeter.– Det är ett barns storlek. Det ska inte se ut så här, säger han i Outsiders.
Läs mer om Lawan.
Modellens nakenbild väcker stor ilska
Här är supermodellens nakenbild – som retar upp ett helt land. Det är modellen Jaylene Cook, 25, som poserar naken uppe på det New Zeeländska berget Mount Taranaki – något som fått flera att rikta kritik. Berget är nämligen heligt för alla Maorier, urinvånarna i New Zeeland.
Modellens naken- bild väcker stor ilska
Här är supermodellens nakenbild – som retar upp ett helt land. Det är modellen Jaylene Cook, 25, som poserar naken uppe på det New Zeeländska berget Mount Taranaki – något som fått flera att rikta kritik. Berget är nämligen heligt för alla Maorier, urinvånarna i New Zeeland.
Tog en bild – missade mannen i bakgrunden
Isaac Cuenca tog en selfie och publicerade på sociala medier. Först efteråt insåg Granada-stjärnan den lilla detaljen i bilden. Nämligen en spritt språngande naken man.
Läs mer om Granada-stjärnan.
Man kränkt av kvinnliga vårdare
En intagen på Skänningeanstalten tvingades klä av sig naken och lämna urinprov framför två kvinnliga vårdare.
Läs mer om Skänningeanstalten.
Tycker det är genant att visa mig naken
Hej, Jag är 63 år och för några månader sedan började jag träffa en ny man i min egen ålder. Han är fin och uppmärksam men jag tycker att det är genant att visa mig naken. Som yngre var jag mindre brydd, men nu vill jag gärna att ljuset ska vara släckt. Mariana
Läs mer om Jag.
Jägarförbundet, varför hatar ni Miljöpartiet?
Jägarförbundet har tappat masken och framträder som naken motståndare till allt vad miljö- och ekologihänsyn heter. Med ett öppet hatangreppet på miljörörelsen och MP skjuter Jägarförbundet sig själv i foten, skriver Per Gahrton, tidigare riksdagsledamot och EU-parlamentariker (MP).
Lyckades just med smutsigaste tricket
VM-titeln står på spel. Då skapade Daniel Cormier stora rubriker redan på invägningen när han högst plötsligt dök upp naken bakom en handduk. - De lyckades just med ett av de smutsigaste tricken i idrottshistorien, säger dopingavstängde rivalen Jon Jones enligt Fox Sports.
Läs mer om Daniel Cormier.
Vem som helst kan se att presidenten är naken
Åtalet mot 19 journalister på den turkiska tidningen Cumhuriyet visar på nytt hur illa ställt det är med rättsstaten och yttrandefriheten i Turkiet. EU måste sluta blunda för hur turkisk demokrati steg för steg monteras ner.
Läs mer om Cumhuriyet och Turkiet.
Måns Zelmerlöws vågade bild
Måns Zelmerlöw är i Kenya för välgörenhetsarbete. På sin Instagram visar artisten upp sig naken i duschen – och får följarna att reagera. Herregud du är naken! konstaterar en person på Instagram.
Läs mer om Instagram och Kenya.
Därför var Laila Bagge naken i radiostudion
Tidigare i veckan poserade Laila Bagge naken tillsammans med Gert Fylking och Roger Nordin på bild under sändningen av Rix Morgonzoo. Nu berättar hon själv om bilden - och funderar kring nakenhet. – Skulle det kunna vara en dresscode? undrar hon på sin blogg.
Därför kastar Peg Parnevik kläderna
Här är Peg Parneviks ställningstagande – efter gårdagens internationella kvinnodag. På sin Instagram skriver hon ett starkt meddelande samtidigt som hon visar en bild där hon poserar naken med överkroppen. Jag bestämmer vilken typ av kvinna jag är, skriver hon bland annat.
Läs mer om Instagram och Peg Parnevik.
Laila Bagge får skratt för nakenbilden
Laila Bagge, Gert Fylking och Roger Nordin kastar kläderna, och poserar tillsammans för en nakenbild. Bilden får nu Bagges många Instagramföljare att skratta. I dag pratar jag, Gert Fylking och Roger Nordin om det är okej att gå naken i tid och otid skriver Laila Bagge till bilden.
Din chans att bli tv-stjärna – roll som naket lik i Bron
Saga Norn på länskrim Malmö behöver ett nytt mordfall inför säsong fyra av Bron.Nu söker inspelningsteamet nakna lik till flera bårhusscener.Skulle du tycka det var kul att ligga dödssminkad och naken på en brits på rättsmedicin? står det i annonsen.
Läs mer om Bron, Bron.Nu och Malmö.