Naken

Erkänner: Drack sprit före nakenscenen

Emilia Clarke kastade kläderna i succserien Game of thrones nyligen. Men det var ett tag sedan Daenerys Targaryen visade sig naken - därför behövde Emilia Clarke lite hjälp på traven för att spela in scenen, skriver The Sun. – Allt jag behövde var vodka och lite smickrande ljus så var jag redo, säger skådespelaren.
Läs mer om Emilia Clarke, Game och The Sun.

Emilia Clarkes naken- ångest efter scenen

Emilia Clarkes pappa klagade på att för lite handling kretsade kring hennes karaktär Daenerys Targaryen i Game of thrones. Då kom skådespelaren med ett kaxigt svar - och fick föräldrarna att se en nakenscen. – Det slutade med att jag satte dem i soffan och sa Kom igen, nu ser vi det, och sedan ångrade jag mig direkt, säger hon till US Magazine.
Läs mer om Game och Kom.
12-årige sonens fynd fick mamma att reagera
Malins 12-årige son kom hem från golfbanan med en peg utformad som en naken kvinna utan huvud. I stället ska golfbollen symbolisera huvudet. – Tanken är förmodligen att du ska blåsa huvudet av den här tjejen, säger Malin Liljesaga, som reagerade starkt. Men i golfbutikerna är den här typen av tillbehör inga problem.
Läs mer om Malin Liljesaga.

Man hoppade in i lejonhägn – två djur sköts ihjäl

Två lejon sköts till döds för att rädda en man som hoppat in i deras hägn i ett zoo i Santiago, Chile. Mannen tog sig in genom att klättra ner i hägnet med ett rep och klädde av sig naken inför chockade zoobesökare.
Läs mer om Chile och Santiago.
Naken man hoppade in i lejonhägn
Två lejon sköts till döds för att rädda en man som hoppat in i deras hägn i ett zoo i Santiago,...
Läs mer om Santiago.
Tvingades gå nakna genom VM-staden
Även om Finland stormar fram på isen i ishockey-VM är det en annan historia från VM-staden S:t Petersburg som får störst uppmärksamhet. Enligt tidningarna Ilta Sanomat och Iltalehti, som båda hänvisar till brittiska Daily Mail, ska en finsk VM-supporter ha tvingats vandra naken till polisstationen ihop med prostituerade kvinnor efter en razzia på en bordell.
Madeleine rånades naken i sitt eget hem
Madeleine Stowe väcktes av en rånare – när hon naken gick för att undersöka vad som hänt ska hon ha fått en pistol riktad mot halsen. Tidigare Revenge-stjärnan gav rånaren smycken värda 600 tusen kronor. Nu är mannen gripen, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ.
Tre kvinnor åtalas för brutal kidnappning
Tre yngre kvinnor åtalas för människorov efter en brutal kidnappning i Kortedala i februari. Offret, en kvinna i 25-årsåldern, fick sitt hår avklippt, misshandlades – och tvingades klä av sig naken utomhus. – Som jag uppfattar det handlar det om svartsjuka, säger åklagaren Annika Boman.
Läs mer om Annika Boman och Kortedala.
Rysslands svar efter läckta porrbilderna
Efter porrbilderna på artisten Sergey Lazarev – nu går den ryska delegationen i Eurovision Song Contest ut med ett uttalande. Bilderna, där artisten syns sitta naken samtidigt som han håller en såg mot en fastkedjad kvinna, uppges nu ha tagits för välgörenhet. Flera ryska stjärnor har tagit liknande, konstnärliga bilder för en utställning, skriver de i ett pressmeddelande och visar också upp originalbilden från fotograferingen.
Sergey Lazarev i stor porrskandal före final
Bara timmar innan Eurovision-finalen – nu briserar en porrskandal kring den ryska storfavoriten Sergey Lazarev. Det är tidningen The Sun som publicerar en pornografisk bild på stjärnan. På bilden syns Lazarev sitta naken samtidigt som han pekar en såg mot en kvinna.
Eurovisionfinalens startfält är klart
Petra Mede fick störst jubel, Måns Zelmerlöw slog ett slag för allas rätt till kärlek och Ivan från Belarus fick vara naken på scen – nästan. Nu är hela startfältet till lördagens final klart.
Läs mer om Ivan.
Måns ryss-protest efter nakenfusket
Måns Zelmerlöw stod till synes naken med en leksaksvarg framför sina privata delar –men det hela var fejk. Efteråt stod han för en protest mot bland annat Rysslands HBTQ-lagar i direktsändning, SVT-programledaren vill se en kärleksprotest om landet vinner tävlingen. – Visa vad HBTQ-rörelsen går för och var vi alla står, sa Zelmerlöw till Expressen före semifinalen.
Läs mer om Expressen och Zelmerlöw.
Här näckar Måns Zelmerlöw på scen
Måns Zelmerlöw sprang ut naken på scenen under repetitionen av Eurovision. Endast en varg täckte de privata delarna.
Läs mer om Eurovision.
Sammetslen och slät hud med rätt primer
Ett tunt lager primer före foundation eller en bokstavskräm ger ett snyggare resultat och gör att sminket håller bättre, den kan också användas utan foundation om du bara vill få en snyggare finish på naken hy. Hälsoliv har testat tre.
Misstänkta sexköparen har friats i tingsrätten
En misstänkt sexköpare i Malmö blev frikänd i domstol– trots att både han och den prostituerade kvinnan erkände när de stoppades av polis strax efter transaktionen. Men i rätten hävdade mannen att han bara tittat på medan kvinnan klädde av sig naken. Kvinnan mindes inget – och eftersom polisen inte sett något sex räckte inte bevisningen till.
Läs mer om Malmö.
Ska du arbeta naken i trädgården på lördag?
Trädgårdsarbeta naken kan det vara något? Det tycker i alla fall de brittiska naturister som startade World Naked Gardening Day som varje år firas första lördagen i maj. Kolla in tv-klippet! Här är 6 tips till den som ska delta i World Naked Gardening Day nu på lördag.
32 000 står i kö – för att äta på nakenrestaurangen
Över 30 000 personer har ställt sig på väntelista för att få sig en naken upplevelse på den nya...
Usher är plötsligt naken på Snapchat
Usher tog fansen på en rundtur i sitt hem, i en rad Snapchat-poster. Sedan klädde artisten av sig – och delade med sig av en nakenbild. Blowinoffsteam, skriver artisten på en bild tagen i hans ångbastu.
Läs mer om Snapchat-poster och Snapchat.
Restaurangen i London där du äter helt naken
London har ett så enormt utbud att den rymmer nästan allt för alla. Men nu har en pigg affärsman upptäckt att en sak fattas: En krog för dem som vill äta helt nakna. I juni slår den upp portarna.
Läs mer om London.
Suzanne Axell ger tuff kritik till SVT
Suzanne Axell är ovanlig för att vara SVT-profil - hon ryggar inte inför att säga vad hon egentligen tycker. Här berättar Fråga doktorns populära programledare om Naken-gate, varför hon aldrig kommer gifta sig, om beslutet att välja bort barn och att det inte är helt omöjligt att hon lämnar för en kommersiell kanal. –Det hade varit kul att få en blomma någon gång när det är säsongsavslutning, men det har aldrig hänt, säger hon.
Läs mer om Fråga, Naken-gate och SVT.
Nakenbilden i TV4 får profilerna att bryta ihop
Hoppsan! Marcus Oscarsson bjöd på en nakenöverraskning i lördagens Nyhetsmorgon i TV4 - då Naken-Janne visades på bild. – Det kanske inte är så bra till frukosten det här, säger Marcus Oscarsson i programmet.
Läs mer om Naken-Janne, Nyhetsmorgon och TV4.
Därför är Chelsea Handler naken online
Tv-profilen Chelsea Handler näckar titt som tätt på Instagram. Nu förklarar hon varför. – Hur löjligt det än låter känns det bra att göra det, säger hon enligt Page Six.
Lena Heady slår tillbaka – efter nakenscenen
Game of Thrones-skådisen Lena Heady slår tillbaka mot kritiken efter den uppmärksammade nakenscenen från säsongen. Teamet bakom tv-serien lät en annan kvinna vara naken –för att sedan i efterhand redigera in Headys ansikte. – Folk tycker att jag var en sämre skådespelare bara för att jag inte visade mina bröst, säger hon till Etertainment Weekly.
Qristinas ilska mot TV3 – lämnar i protest
Robinson-Robban kaskadkräks naken i TV3:s Realitystjärnorna på godset - Farmen-Qristina lämnar inspelningarna i protest. Efteråt riktar hon stor ilska mot kanalen. – Det är deras förbannade skyldighet. De kan inte bara sitta och titta på och låta det spåra ur, säger hon i programmet.
Läs mer om Farmen-Qristina och TV3.