Naken

Första intrycket av Alfa Romeo 4C Spider: Rolig men svindyr

Med en prislapp som är högre än för flera Porsche Boxster-versioner hoppas Alfa Romeo locka nya kunder till märket. Men för det höga priset får köparna också en extremt imponerande lättviktsbil. Alla borde någon gång köra en så här rå och naken bil, säger testchefen.

Måns Zelmerlöw blir nakenhyllad i Europa

Här nakenhyllas Måns Zelmerlöw. Brittisk press uppmärksammar hans nakenkupp på QX-galan. Samtidigt har Danmarks Radio gjort en dansk naken klippdocka av Sveriges schlagerhopp.
Läs mer om Europa och QX-galan.
Systerns supertabbe – visade Kardashian naken på Instagram
Ooops.När Kylie Jenner tog en selfie i spegeln var det bara inte hon och kompisen som syntes posera.Mindre vetande om fototillfälle syntes även systern Khlo Kardashian i bakgrunden - helt topless.
Kardashian hyllas för vågade ökenbilderna
Kim Kardashian är naken framför kameran - igen. Den här gången är det bara en kroppsmålning som täcker realitystjärnans kropp när hon poserar i öknen. – Jag har psoriasis. Det finns ingenting jag kan göra åt det, så det finns ingen anledning till att jag ska känna mig obekväm, säger Kim Kardashian till Mirror.
Läs mer om Kim Kardashian och Mirror.

Naken och slagen man sökte hjälp

Utan en tråd på kroppen och med blodigt ansikte kom en man in på socialjouren på Stora Badhusgatan...
Läs mer om Stora Badhusgatan.
Naken och slagen man sökte hjälp
Utan en tråd på kroppen och med blodigt ansikte kom en man in på socialjouren på Stora Badhusgatan i centrala Göteborg. Han berättade att han blivit misshandlad av en man och en kvinna som också tvingat av honom kläderna.
Läs mer om Göteborg och Stora Badhusgatan.
Naken och blodig man sökte hjälp
JUST NU. En naken blodig man sökte strax efter midnatt hjälp på socialjouren på Stora Badhusgatan i Göteborg. – Mannen hade blivit misshandlad. Vi har just nu en patrull på plats för att ta reda på vad som hänt, berättar Johan Ljung, biträdande vakthavande befäl på polisen i region Väst.
Här är alliansledarnas debattstrategi i kväll
I kväll är det Stefan Löfven och Åsa Romson - mot resten. Expressen har tagit del av alliansledarnas strategier inför den direktsända partiledardebatten. - Kejsaren är naken, hävdar Annie Lööf. Statsministern svarar: - Det finns inga hemliga vapen.
Läkare hällde drink över krogvakt - åtalas
Klädde av sig naken i häktescellen - i protest mot häktesvakterna
Naken kvinna bröt sig in – hos Chris Brown
Chris Brown fick en rejäl överraskning när han kom hem efter några dagar i Las Vegas. I sängen låg en naken kvinna. Problemet var bara att han inte visste vem hon var.
Chris Brown hittade naken kvinna - i sovrummet
Härjade runt i lyxhuset
Kvinna bröt sig in hos Chris Brown
När artisten Chris Brown nyligen kom hem från en vistelse i Las Vegas hittade han en naken kvinna i...
Kvinna bröt sig in hos Chris Brown
När artisten Chris Brown nyligen kom hem från en vistelse i Las Vegas hittade han en naken kvinna i sin säng. Problemet var bara att han inte hade en aning om vem hon var, skriver kändissajten TMZ.
Läs mer om TMZ.
Zac Efron sprang runt naken med teddybjörn
Här kastar Zac Efron kläderna. På filminspelningen för Dirty Grandpa springer skådespelaren på stranden - och han är nästan naken på bilderna.
Läs mer om Dirty Grandpa och Zac Efron.
Älskare flydde arg man – spritt språngande naken
Vårkänslorna på Valborg ledde till en natt mellan lakanen. Men när morgonen kom, så kom en annan...
Läs mer om Valborg.
Naken älskare flydde arg man
Vårkänslorna på Valborg ledde till en natt mellan lakanen. Men när morgonen kom, så kom en annan man in i lägenheten och han gillade inte vad han såg.
Läs mer om Valborg.
Naken älskare flydde arg man
Vårkänslorna på Valborg ledde till en natt mellan lakanen. Men när morgonen kom, så kom en annan...
Läs mer om Valborg.
Naken älskare flydde arg man
Vårkänslorna på valborg ledde till en natt mellan lakanen. Men när morgonen kom, så kom en annan man in i lägenheten och han gillade inte vad han såg.
Naken älskare flydde arg man
Vårkänslorna på valborg ledde till en natt mellan lakanen. Men när morgonen kom, så kom en annan man in i lägenheten och han gillade inte vad han såg.
Naken skrikande man sprang runt i centrum
En spritt språngande naken man sprang på fredagsmorgonen runt i Göteborg och skrek – efter att ha flytt från ett svartsjukedrama i en lägenhet. Ett vittne, som väcktes av mannens skrik, berättar: – Jag hörde någon skrika rör mig inte, säger personen som bor i närheten.
Läs mer om Göteborg.
Kryssa naken – eller jaga spöken ombord
Kryssning med kattälskare.Eller med tatuerade.Världens rederier erbjuder kryssningar på en otrolig mängd olika teman.Här är några av de knäppaste.
Manlig regissör erbjöd Josefin jobb och sex
Skådespelerskan Josefin Ljungman fick ett jobberbjudande från en manlig regissör. Men förslaget innebar bland annat att hon skulle spela naken – dessutom berättade regissören att han ville ha sex med henne.
Läs mer om Josefin.