Naken

Åka kryssning naken – den nya succtrenden

Vågar du åka lyxkryssning på Medelhavet – helt naken? Då ska du boka plats på Desire Cruise från Barcelona till Rom.

Stanley Wilson II gripen naken – igen

Den tidigare NFL-spelaren Stanley Wilson II har för andra gången på ett år blivit gripen då han helt naken försökt bryta sig in i ett hus. Nu har bilden som polisen tagit på honom efter gripandet blivit en snackis i USA. Det visar en man i desperat behov av hjälp, skriver Washington Post.
Läs mer om USA och Washington Post.
Därför kastade Syliane kläderna i Farmen
Efter Naken-Janne – nu kommer Naken-Syljanne. Eller? I TV4:s Farmen kastar Syliane Duval kläderna – på bästa sändningstid. Nu berättar hon själv om sin syn på nakenhet. – Jag är ganska galen av mig, säger hon.
Farmen-deltagaren kastar kläderna
Nya deltagaren Syliane Duval tar plats i Farmen - och vill genast visa hela sig. Framför Calle von Rosen kastar hon av sig handduken när hon badat naken i sjön. – Folk kan lätt tro att jag är ganska lättfotad när de träffar mig för första gången, säger Duval i programmet.
Läs mer om Duval, Farmen, Rosen och Syliane Duval.

Kardashian om rånet: Jag var naken

Kim Kardashian, 36, var naken – iklädd bara en badrock när rånarna slog till i Paris. Det visar en polisrapport som den brittiska tidningen The Sun har tagit del av. Jag skrek och undrade om det var någon där, men ingen svarade, säger realitystjärnan i rapporten, som visar stjärnans version av skräckupplevelsen.
Läs mer om The Sun.
Naken man löpte amok – nära drunkna i pool
Spritt språngande naken och hög på knark gick 26-åringen bärsärkagång bland villorna i Vinslöv.Han välte en kruka, slog sönder fönster och dök igenom en syrenhäck innan han till slut höll på att drunkna i en mindre trädgårdspool.Nu åtalas mannen för den våldsamma skadegörelsen i somras, skriver Kristianstadsbladet.
Naken man nära drunkna i trädgårdspool
Mer eller mindre naken och hög på knark gick 26-åringen bärsärkagång bland villorna i Vinslöv.Han välte en kruka, slog sönder fönster och dök igenom en syrenhäck innan han till slut höll på att drunkna i en mindre trädgårdspool.Nu åtalas mannen för den våldsamma skadegörelsen i somras, skriver Kristianstadsbladet.
Katie Price i naken- skandal på julfest
Katie Price fick nära 150 000 kronor för att dyka upp på företagets julfest. Då bjöd supermodellen och tv-profilen på skandalscener – och visade brösten. Nu lovar hon att inte dricka alkohol under hela nästa år.
Hon tog ställning - och möttes av hån
I somras intervjuades hon naken. För att protestera mot synen på idrottskvinnor. Nu berättar Isabelle Pedersen, 24, om reaktionerna – och hatkommentarerna. – Jag fick höra att jag blivit för fet, säger friidrottsstjärnan Isabelle Pedersen till Bergens Tidende.
Läs mer om Isabelle Pedersen.
Eva af Geijerstam: Het filmvåg drar in över det hippa Georgien
Den tyske filmproducenten och Georgienveteranen Peter Rommel lutar sig mot mig efter visningen av filmen Anna s life och säger: Det här är faktiskt första gången jag ser en naken kvinna i helfigur i en georgisk film
Naken yxman döms för attack
Mitt på dagen rusade den nakne mannen omkring i villaområdet och svingade en yxa.Han var aggressiv, slog sönder saker och hotade en kvinna med yxan.Nu döms mannen för bland annat grov misshandel, ofredande och skadegörelse, enligt 24Kalmar.
Skållade könet – när han lagade mat naken
Både den bästa och värsta händelsen i mitt liv
Ta emot folkets jubel i Idol är fantastiskt
Pär Lernström gillar inte att kasta bort sina få lediga söndagar. Då isolerar han sig i köket och lagar avancerade maträtter under stark stress. Idols programledare hatar att duscha, men har inget emot att visa sig spritt språngande naken i tv.
Läs mer om Idol.
Emmy Rossum: Var naken när han friade
Skådespelerskan och sångerskan Emmy Rossum avslöjar nu den nakna sanningen om hur hennes fästman Sam Esmail friade. – Jag hade inte förväntat mig att det skulle ske i ett badkar, säger Rossum i en intervju med programledaren Chelsea Handler, skriver In Touch.
Pernilla lade ut naken bild – av misstag
Pernilla Wahlgren filmade sig själv på toaletten – och råkade skicka klippet till alla på Snapchat. Nu berättar hon om den pinsamma tabben – en muschock – i Wahlgrens värld på TV3. – Det var inte riktigt min mening, säger Pernilla Wahlgren.
Läs mer om Pernilla Wahlgren, Snapchat och TV3.
Zlatan: Det finns bara en person som får se mig naken
Mannen bakom Zlatanstatyn, Peter Linde, berättar att Zlatan Ibrahimovic till en början var positivt inställd till att hans avbild skulle vara naken. – Han tyckte inte att det var så dumt, säger Linde. Men enligt Zlatan själv var så inte fallet. – Det finns bara en person som får se mig naken, säger han.
Pojkar försökte få flicka att klä av sig naken
Pojkarna som är i sjuårsåldern ska ha försökt få den jämnåriga flickan att klä av sig naken i skolan. De ska också ha bett henne att följa med till en toalett och visa upp sin kropp. –Var sjuåringar kan få det här ifrån, att be en tjej klä av sig naken och dansa kring en stång, är helt obegripligt för mig, säger flickans mamma om händelsen som skolan utreder.
Många elever struntar i att duscha efter idrotten
Smutsiga duschar, oro för att blir filmad eller rädsla för att visa sig naken – många skolungdomar väljer av olika skäl att inte duscha efter idrottstimmarna.
Elever ofta svettiga i skolan
Smutsiga duschar, oro för att blir filmad eller rädsla för att visa sig naken – många skolungdomar...
Landstingsråd poserar naken i naturen
Maria Stenberg, landstingsstyrelsens ordförande i Norrbotten, väcker uppståndelse i hemlänet. Hon pryder nämligen omslaget till den lappländska byn Jutis kalender för 2017 – utan en tråd på kroppen. – Jag kan säga att det var jäkligt kallt och väldigt blåsigt, säger Maria Stenberg om nakenfotograferingen uppe på fjället Galtispuoda.
Man näckade och hotade treåring på flyg
På en flygning mellan Mexiko och Tyskland förra veckan gick en manlig passagerare bärsärkargång. Efter att han klätt av sig naken, hotat och slagit andra resenärer tvingades planet nödlanda. Nu riskerar mannen upp till 20 års fängelse.
Läs mer om Mexiko och Tyskland.
Ilskan mot naken-scenerna i tv-succn
HBO-serien Westworld gör succ världen över. Men nu kritiseras serien för sina våld- och nakenscener. – Det finns inga scener med våldtäkt i, det är bara underförstått, försvarar seriens Rachel Evan Woods till Variety.
Läs mer om Variety.