Naken

Är Trump naken i Kanyes video?

Chockar med scener ur nya videon

Yxmän högg sig in – skrek: Here's Johnny

Två män med yxa högg sig in i lägenheten när Karlstadbon stod och duschade. En av dem stack in huvudet genom ett hål i ytterdörren och skrek: Here's Johnny Den angripne mannen flydde naken och skräckslagen från lägenheten. Nu har duon dömts för dådet.
Läs mer om Karlstadbon.
Semestra naken – här är bästa platserna i Sverige
Nog har vi alla någon gång svurit åt den ojämna solbrännan som bikinin lämnar. Kritvit hud som bländar och förstör den annars så fina färgen. Lösningen är här. 18 juni är det naturismens dag – en dag att fira genom att vara naken! Här är några platser i Sverige där du kan njuta utan en tråd på kroppen.
Läs mer om Sverige.
Kasta kläderna – då är det Naturismens dag
Nog har vi alla någon gång svurit åt den ojämna solbrännan som bikinin lämnar. Kritvit hud som bländar och förstör den annars så fina färgen. Lösningen är här. 18 juni är det naturismens dag – en dag att fira genom att vara naken! Här är några platser i Sverige där du kan njuta utan en tråd på kroppen.
Läs mer om Sverige.

Kasta kläderna – det är naturismens dag i dag

Nog har vi alla någon gång svurit åt den ojämna solbrännan som bikinin lämnar. Kritvit hud som bländar och förstör den annars så fina färgen. Lösningen är här. I dag är det naturismens dag – en dag att fira genom att vara naken! Här är några platser i Sverige där du kan njuta utan en tråd på kroppen.
Läs mer om Sverige.
Sanningen bakom nya nakenscenen
Han gör det igen – visar sin nakna rumpa på duken. Skådespelaren Dwayne The Rock Johnson visar sig naken i filmen Central Intelligence. – Ville de ha min rumpa, skulle de få det, säger han i en intervju med E online.
Två kvinnor döms för brutal kidnappning
Kvinnan i 25-årsåldern misshandlades, fick sitt hår avklippt – och tvingades klä av sig naken utomhus. Det hela handlade om ett svartsjukedrama. Nu har två kvinnor dömts till fängelse för den brutala kidnappningen i Kortedala i februari.
Läs mer om Kortedala.
Hollywoodfrun misshandlades av sin pojkvän
Åsa Vesterlund: Han tog tag i mitt hår, slet mig ur sängen och slängde ut mig naken
Carolina Klüft: Har varit i stormens öga
I sommar kommer vi att få se en annan sida av en av Sveriges största idrottsstjärnor. Då ska Carolina Klüft, en av årets sommarpratare, släppa idrotten och visa en personlig och naken sida av sig själv. – Det är viktigare att fundera på vem man är, att vara naken inför sig själv och inte känna att man måste vara duktig hela tiden, säger hon.
Läs mer om Carolina Klüft.
Kardashian avslöjar ny hemlighet – naken
Kim Kardashian kan ta priset i att inte kunna hålla hemligheter just hemliga. Realitystjärnan hintar nu om sitt framtidsprojekt med en mer avklädd bild än någonsin. Hemligt projekt, skriver Kardashian under bilden och taggar in betydelsefulla fotografer.
Läs mer om Kardashian.
Viktor Barth-Kron: Ett byggpolitiskt borggårdstal
Jag är varken kejsare eller naken. Jag är påklädd och republikan, sade Roger Mogert (S) i en kommunfullmäktigedebatt år 2003. I dag är han dessutom Stockholms stadsbyggnadsborgarråd, men sannolikt än mer republikan. Kungens inhopp i debatten om Nobelcentret är utan tvekan kontroversiellt.
Läs mer om Nobelcentret och Roger Mogert.
Zlatan och Volvo gör gemensam sak – glöm inte var du kommer från
Fotbollsintresserad eller ej, alla vet vem Zlatan är. Zlatan är just nu det svenskaste vi har. Volvo kunde inte önska sig ett bättre ansikte i sin kampanj Made by Sweden. Förra gången Zlatan hade huvudrollen i Volvos reklamfilm körde han Volvo XC70 Cross Country, badade naken och tolkade Sveriges nationalsång. Det blev självklart succ. Nu gör han efterlängtad comeback. Den här gången tillsammans med Volvo V90. Och gillar man Zlatan lär man inte bli besviken, för det är väldigt mycket Zlatan. Det är mer Zlatan än Volvo V90, och mer av Zlatans kropp än av hans kläder Jag kommer från e
Läs mer om Jag, Made, Sweden, Volvo, Volvo V90 och Zlatan.
Erkänner: Drack sprit före nakenscenen
Emilia Clarke kastade kläderna i succserien Game of thrones nyligen. Men det var ett tag sedan Daenerys Targaryen visade sig naken - därför behövde Emilia Clarke lite hjälp på traven för att spela in scenen, skriver The Sun. – Allt jag behövde var vodka och lite smickrande ljus så var jag redo, säger skådespelaren.
Läs mer om Emilia Clarke, Game och The Sun.
Emilia Clarkes naken- ångest efter scenen
Emilia Clarkes pappa klagade på att för lite handling kretsade kring hennes karaktär Daenerys Targaryen i Game of thrones. Då kom skådespelaren med ett kaxigt svar - och fick föräldrarna att se en nakenscen. – Det slutade med att jag satte dem i soffan och sa Kom igen, nu ser vi det, och sedan ångrade jag mig direkt, säger hon till US Magazine.
Läs mer om Game och Kom.
12-årige sonens fynd fick mamma att reagera
Malins 12-årige son kom hem från golfbanan med en peg utformad som en naken kvinna utan huvud. I stället ska golfbollen symbolisera huvudet. – Tanken är förmodligen att du ska blåsa huvudet av den här tjejen, säger Malin Liljesaga, som reagerade starkt. Men i golfbutikerna är den här typen av tillbehör inga problem.
Läs mer om Malin Liljesaga.
Man hoppade in i lejonhägn – två djur sköts ihjäl
Två lejon sköts till döds för att rädda en man som hoppat in i deras hägn i ett zoo i Santiago, Chile. Mannen tog sig in genom att klättra ner i hägnet med ett rep och klädde av sig naken inför chockade zoobesökare.
Läs mer om Chile och Santiago.
Naken man hoppade in i lejonhägn
Två lejon sköts till döds för att rädda en man som hoppat in i deras hägn i ett zoo i Santiago,...
Läs mer om Santiago.
Tvingades gå nakna genom VM-staden
Även om Finland stormar fram på isen i ishockey-VM är det en annan historia från VM-staden S:t Petersburg som får störst uppmärksamhet. Enligt tidningarna Ilta Sanomat och Iltalehti, som båda hänvisar till brittiska Daily Mail, ska en finsk VM-supporter ha tvingats vandra naken till polisstationen ihop med prostituerade kvinnor efter en razzia på en bordell.
Madeleine rånades naken i sitt eget hem
Madeleine Stowe väcktes av en rånare – när hon naken gick för att undersöka vad som hänt ska hon ha fått en pistol riktad mot halsen. Tidigare Revenge-stjärnan gav rånaren smycken värda 600 tusen kronor. Nu är mannen gripen, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ.
Tre kvinnor åtalas för brutal kidnappning
Tre yngre kvinnor åtalas för människorov efter en brutal kidnappning i Kortedala i februari. Offret, en kvinna i 25-årsåldern, fick sitt hår avklippt, misshandlades – och tvingades klä av sig naken utomhus. – Som jag uppfattar det handlar det om svartsjuka, säger åklagaren Annika Boman.
Läs mer om Annika Boman och Kortedala.
Rysslands svar efter läckta porrbilderna
Efter porrbilderna på artisten Sergey Lazarev – nu går den ryska delegationen i Eurovision Song Contest ut med ett uttalande. Bilderna, där artisten syns sitta naken samtidigt som han håller en såg mot en fastkedjad kvinna, uppges nu ha tagits för välgörenhet. Flera ryska stjärnor har tagit liknande, konstnärliga bilder för en utställning, skriver de i ett pressmeddelande och visar också upp originalbilden från fotograferingen.
Sergey Lazarev i stor porrskandal före final
Bara timmar innan Eurovision-finalen – nu briserar en porrskandal kring den ryska storfavoriten Sergey Lazarev. Det är tidningen The Sun som publicerar en pornografisk bild på stjärnan. På bilden syns Lazarev sitta naken samtidigt som han pekar en såg mot en kvinna.
Eurovisionfinalens startfält är klart
Petra Mede fick störst jubel, Måns Zelmerlöw slog ett slag för allas rätt till kärlek och Ivan från Belarus fick vara naken på scen – nästan. Nu är hela startfältet till lördagens final klart.
Läs mer om Ivan.
Måns ryss-protest efter nakenfusket
Måns Zelmerlöw stod till synes naken med en leksaksvarg framför sina privata delar –men det hela var fejk. Efteråt stod han för en protest mot bland annat Rysslands HBTQ-lagar i direktsändning, SVT-programledaren vill se en kärleksprotest om landet vinner tävlingen. – Visa vad HBTQ-rörelsen går för och var vi alla står, sa Zelmerlöw till Expressen före semifinalen.
Läs mer om Expressen och Zelmerlöw.