Naken

Här är appen som skyddar dina intima bilder

Gillar du att posera naken framför Iphone-kameran, men är rädd att bilderna ska nå obehöriga? Då är Nude något för dig.
Läs mer om Iphone-kameran och Nude.

Här visar Martin Björk upp allt – på taket

Martin Björk visar stjärten – på Instagram.Här poserar programledaren och radioprofilen helt naken framför kameran och berättar att han börjat med nakenyoga.Just denna position kräver en något lätt sammandragen pung, skriver han.
Läs mer om Instagram.Här och Martin Björk.
Full fart in i väggen – varje bokstav gnistrar och gråter
Det märkliga är att man faktiskt tycker om Ariel Levy. Hon är så naken i sin sorg, så skoningslös mot sig själv och samtidigt så ömsint humoristisk i sin outhärdliga berättelse om droger, otrohet och ett missfall på reportageresa i Mongoliet.
Läs mer om Ariel Levy och Mongoliet.
Därför stoppades trekanten i tv
I tisdagens Paradise hotel får tittarna se hur Smail Alihodzic kryper in naken i ett tält tillsammans med Isabelle Hambe och Gabriela Falkenström för att ha en trekant.Men trekanten stoppades i tv, och tittarna fick inte se vad som hände - nu avslöjar Isabelle Hambe vad som hände i tältet.– Vill du höra sanningen? Jag var hyfsat packad och kåt, säger Isabelle Hambe till Hänt.

Är kejsaren Östlund naken?

I den animerade Youtubeföljetongen Ruby bryts manliga genier ned till effektsökande posörer. Den väcker också ytterst relevanta frågor kring Ruben Östlunds The square. Hur nyskapande är den hyllade filmen egentligen?
Da Vinci tros ligga bakom naken Mona-Lisa
En svartvit teckning av en naken kvinna tros vara en skiss till Leonardo da Vincis kända verk Mona-Lisa.
Läs mer om Leonardo och Mona-Lisa.
Konstexperter: da Vinci låg bakom naken Mona Lisa
Ett tiotal experter har under en månads tid noggrant granskat varje del av teckningen som verkar föreställa en barbröstad Mona Lisa. Bedömningen: Leonardo da Vinci ligger åtminstone delvis bakom konstverket.
Läs mer om Mona Lisa och Vinci.
Naken-Jannes nya liv – som SD-politiker
Här är Jan O Naken-Jannes Janssons nya karriär – som politiskt aktiv inom Sverigedemokraterna.– Naken-Janne var en pajas, jag är seriös, säger han till Aftonbladet.
Pojke misstänks för tortyrmisshandel
En tonårspojke åkte fast när han försökte tjuvåka i tunnelbanan.Polisen hittade då en film i hans mobil på en naken man som misshandlades blodig, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Naken man attackerade kvinnor – polisen efterlyser tips
Två kvinnor har utsatts för sexuella ofredanden vid Delsjöområdet i Göteborg.Båda kvinnorna var ute och motionerade när attackerades av en naken man.Polisen efterlyser nu tips från allmänheten.
Stora bråket – efter nakenbild på stjärnan
Efter segern på Vueltan valde cykelstjärnan Chris Froome att posera naken i tidningen The Times.Bilden på stjärnan har dock lett till ett storbråk mellan Froomes fru, Michelle Froome och cykeljournalisten Jos Been.
Parnevik halvt naken – på motorvägen
Penny Parnevik hyllas för sin bild på Instagram.Där står hon i bikini framför sin bil på motorvägen.Snyyygg och Bästa, skriver fansen.
Läs mer om Bästa och Instagram.Där.
Nu kan du gå naken – mitt i Paris kända park
Äntligen – nu är det fritt fram att kasta kläderna i Paris. Den nya omtalade nudistparken har slagit upp grindarna.
Därför visar Alexander Skarsgård upp sig naken
Hans heta nakenscen i Big little lies fick hela världen att undra om det var Alexander Skarsgårds penis som syntes på bild - eller en protes.Skådespelaren skäms inte för sin kropp, och visar gärna upp sig utan kläder på den vita duken.– Om det har en mening och är en del av berättelsen är det aldrig obekvämt för mig, har Alexander Skarsgård tidigare sagt om nakenscener.
Läs mer om Alexander Skarsgård och Big.
Naken tjuv försedde sig med öl och macka
I tisdags gjorde en man från småstaden Anderson i Kalifornien, en mycket oväntad upptäckt när han kom hem från jobbet.I hans säng låg en naken kvinna och sov – som dessförinnan hade gjort sig en macka och druckit öl i bostaden, skriver Record Searchlight.
Sjuksköterska släpptes från psyket – misstänks ha mördat
Den mordmisstänkta sjuksköterskan greps naken och blodig.Han hade själv ringt 112 – och då sagt att offret fortfarande vid liv.Dagen innan skrevs han ut från psyket där han uttryckt tankar på att skada och döda.Allt enligt åtalet som nu väcks mot mannen i 30-årsåldern.
Artistens vågade naken-kupp
I juli postade Loreen en Instagram-bild där hon poserade i bar överkropp.Nu berättar hon om den feministiska tanken bakom bilden.– Vi måste börja ifrågasätta våra fördomar, säger Loreen till VLT.
Läs mer om Instagram-bild, Loreen och VLT.
Polisen jagar onanerande naken man i Stockholm
Polisen har fått flera samtal om en man som setts onanera vid Nybrohamnen i Stockholm.Mannen ska ha varit naken på underkroppen och promenerar nu mot Berzelii park.– Vi får se om vi får fatt honom, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.
Paris Jacksons ärliga nakenbild
Paris Jackson har tatuerat sig igen, den här gången mellan brösten.På Instagram visar kändisdottern upp sitt nya utseende med flera avklädda bilder, där hon är naken på överkroppen.Om konst förolämpar dig så borde du inte vara på den här sidan skriver hon på en av bilderna på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Books sexuella ändring – så reagerar maken
Anna Book har just nu ett sprakande sexliv med sin make Roberto. Artistens stora förändring i Biggest loser VIP har också förändrat hennes kärleksliv till det bättre. – Jag hoppas att det ska bli ännu roligare att vara naken. Allt blir bara bättre och bättre, säger hon.
Läs mer om Biggest, Roberto och VIP.
Linda Lindorffs klädpanik: Hade fått komma naken
Linda Lindorff har innan Kristallengalan sagt att hon ska tatuera in Bonde söker fru vid vinst.Men nu får hon kritik av Little Jinder:– Hur mycket kan man vilja något egentligen?, säger artisten.Samtidigt berättade Lindorff om sin klädpanik – hon provade nämligen sin klänning för första gången under torsdagskvällen.–Hade den inte passat hade jag varit hemma. Eller kommit hit naken, säger Linda Lindorff.
Går du runt naken hemma? Det här säger det om dig
Personer som går näck eller svär som borstbindare ses inte alltid på med blida ögon.Men om du behöver hjälp med en riktig tankenöt är det just en sådan du ska vända dig till.Ny forskning visar att dessa fula vanor kan vara ett tecken på hög intelligens.
Nakenkritiken: Skulle göra det om och om igen
Caroline Wozniacki fick kritik när hon poserade naken för Sports Illustrated.Men danskan tar lätt på skepsisen.– Jag skulle göra det om och om igen om jag fick chansen, säger Wozniacki till Women's Wear Daily.
Läs mer om Wozniacki.
Mathias, 27, har sex med naturen – vill bli Näcken
Mathias, 27, älskar att vara naken, har sex med skogen – och vill bli den nya Näcken.I tisdagens Outsiders förklarar han sitt livsstilsval, och njuter av naturen.– Jag tror vi behöver älska naturen, säger han i Kanal 5-programmet.
Läs mer om Kanal, Näcken och Näcken.I.