Naken


Tidigare toppnyhet hos Expressen:

Kardashians svar på systerns nakenkritik

Kim Kardashians West syster Kourtney äcklades när Kim kastade kläderna på nya bilder. Hon menar att Kim borde tänka på sin dotter. Nu svarar Kim att hon inte har några problem om North vill plåtas naken i framtiden. – Jag skulle stötta henne oavsett vad hon vill göra.

Läs mer om Kim, Kourtney och North.

Figren: Känslan var helt jäkla underbar

Frölunda drar ifrån i tabelltoppen. Mycket tack vare Robin Figren som klev fram och avgjorde straffdramat mot HV 71. - Man känner sig ganska naken och uttittad, men känslan när man lyckas är helt jäkla underbar, säger hjälten.

Läs mer om Robin Figren.
Nalle Puh portad i lekpark – var för naken

Att använda Nalle Puh som maskot för en lekplats kan tyckas oskyldigt. Men det ansåg inte de styrande i den lilla polska staden Tuszyn, som stoppade förslaget.

Läs mer om Nalle Puh och Tuszyn.
35-åringen berättar om attacken på Pamela

Pamela Anderson hördes som vittne av svensk polis – efter attacken i Stockholm. Nu berättar mannen som tände eld på hotellrummet själv om händelsen. – Jag låg naken i Pamelas säng när polisen kom, säger 35-åringen. Han kallar incidenten för ett rop på hjälp efter år av drogmissbruk, och menar att den inte var riktad mot världsstjärnan.

Läs mer om Pamela och Stockholm.

Rio öppnar sin första nudiststrand

Efter hårda protester har Rio de Janeiro till sist fått sin första nudiststrand. En helomvändning för Brasilien – där den som visar sig naken på stranden i vanliga fall riskerar ett års fängelse.

Läs mer om Brasilien, Janeiro och Rio.
Polisen stoppade nakenperformance

Polisen har förbjudit en teaterkonstnär att uppträda naken på Glaspalatstorget i Helsingfors....

Läs mer om Glaspalatstorget.
Polisen stoppade nakenperformance

Polisen har förbjudit en teaterkonstnär att uppträda naken på Glaspalatstorget i Helsingfors. Konstnären har nu fått beskedet att hon måste ha på sig underkläder - annars bryter hon mot lagen.

Läs mer om Glaspalatstorget.
Kanye såg på när Kim fotograferades naken

Efter Kim Kardashians nakna rumpbild - nu sprids fejkade bilder som ska visa den oredigerade versionen. Samtidigt berättar en källa nu om hur nakenplåtningen gick till, med Kanye West på plats. – Han skulle aldrig låta henne vara naken i ett rum om han inte var närvarande, säger källa till Radar Online.

Läs mer om Kanye West, Kim och Radar Online.
Kim Kardashian West visar upp sig naken...

Här visar Kim Kardashian West upp sig - helt naken. Samtidigt är selfiedrottningen övertygad att hon inte skulle vara så känd som hon är utan sociala medier. - Jag älskar att dela med mig av min värld till andra människor, säger hon till Paper Magazine.

Killen som klär av sig

Naken inför kameran och naken inför cancern. Oscar Åkerström har varit båda delarna.

Kommunalråd klär av sig naken i kalender

Arjeplogs kommunalråd Britta Flinkfeldt Jansson, 49, poserar naken i 2015-års nakenkalender från byn Jutis i Norrbotten. Eftersom intäkterna går till välgörenhet var det självklart att ställa upp – men nu börjar ångesten krypa sig på. – Man blir lite svettig på ryggen när man tänker på det, säger kommunalrådet och skrattar.

Sov kallt och håll dig smal, frisk och ung

Vill du hålla dig ung, smal och frisk? Släng av kläderna och sov kallt och naken! Dessutom får du bättre sömn och mindre stress.

Carolafoto borttaget ur onanibild

En bild där en naken kvinna onanerar framför ett porträtt på Carola har orsakat kontrovers på Fotografiska i Stockholm. Fotografen som tog bilden på Carola har krävt 66.000 i skadestånd för brott mot upphovsrätten.

Läs mer om Carola, Fotografiska och Stockholm.
Fotografiska tar ner onanibild med Carolafoto

En bild där en naken kvinna onanerar framför ett porträtt på Carola har orsakat kontrovers på Fotografiska i Stockholm. Fotografen som tog bilden på Carola har krävt 66.000 i skadestånd för brott mot upphovsrätten.

Johnny Cashs son greps naken

John Carter Cash, son till Johnny och June Carter Cash, greps av de kanadensiska myndigheterna när han strippade på en flygplats i måndags.

Läs mer om Johnny och June Carter Cash.
Johnny Cashs son tog av sig naken – greps

Den som inga byxor har, han får gå med rumpan bar. Och kanske gripas av polis. Det var nämligen exakt vad som hände Johnny Cashs son när han strippade på en flygplats i måndags.

Nakne mannen tvingas bli påklädd

Med bara en ryggsäck, hatt och ett par kängor har han vandrat omkring på den brittiska landsbygden. Men nu får Den nakne vandraren, Stephen Gough, lära sig att ha kläder på kroppen. Britten har tidigare suttit av drygt sex år i fängelse för att ha upprepade gånger ha visat sig naken på offentliga platser och hoppades att få stöd i Europeiska domstolen för mänskliga rättigheter, skriver BBC.

Läs mer om BBC, Den, Europeiska och Stephen Gough.
Naken man stirrade på grannen – polisanmäls

Det var en vanlig lördagskväll när kvinnan i Landskrona stod i sin lägenhet och bytte om för att gå ut på fest. Helt plötsligt upptäckte hon att en naken man stod och stirrade på henne i ett fönster på andra sidan gatan.

Läs mer om Landskrona.
Naken man anmäld

Misstänks för sexuellt ofredande.

Förövaren känd i kändiskretsar

Förövaren brottades ner naken efter branden på Pamela Anderssons hotell bo Är välkänd i nöjesvärlden enligt Expressen

Läs mer om Expressen.
Naken man tände eld på Pamelas hotellrum

En naken förvirrad man tände eld på ett hotellrum på Berns i Stockholm. Baywatch-stjärnan Pamela Anderson ska, enligt uppgifter till Aftonbladet, varit mannens måltavla. Mannen som är i 35-årsåldern är anhållen misstänkt för mordbrand, skadegörelse och hemfridsbrott.

Läs mer om Aftonbladet och Stockholm.
Semester-blundern: Du är naken, kompis

Liverpools Jos Enrique har varit på semester med sin flickvän i Dubai. Under vistelsen delade han med sig av flera bilder på Twitter, men det var speciellt en som fick hans fans att häpna - och skratta åt honom. Du är naken, kompis... skriver en av hans följare i en kommentar.

Läs mer om Dubai och Twitter.
Semesterbilden: Du är naken, kompis...

Liverpools Jos Enrique har varit på semester med sin flickvän i Dubai. Under vistelsen delade han med sig av flera bilder på Twitter, men det var speciellt en som fick hans fans att häpna - och skratta åt honom. Du är naken, kompis... skriver en av hans följare i en kommentar.

Läs mer om Dubai och Twitter.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Garner kommenterar Afflecks penis i 3D

När Jennifer Garner, 42, fick höra att maken Ben Affleck, 41, filmats naken i nya filmen Gone girl var hennes spontana reaktion:– Hoppas de använde vidvinkellinsen.Detta berättar skådespelerskan i en intervju med Ellen DeGeneres, enligt Female First.

Läs mer om Ben Affleck, Female First och Gone.
Smugglarboden till salu - för fem miljoner

Huset ser inte mycket ut för världen. Men bakom Smugglarboden breder sig havet ut - hela vägen till Baltikum. Har du fem miljoner kronor över och är i skriande behov av en plats att bada naken på kan du köpa loss en ålabod på skånska ostkusten. – Det är en exotisk kust och boden är mytomspunnen, säger mäklaren Peter Olvsborn till Kvällsposten.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15