Naken

Badgäst anmälde naken badgäst

En man i Karlstad har polisanmälts av en annan man. Orsak: Anmälaren störs av att mannen legat naken på stranden. Han och andra har känt obehag av mannens kön, skriver nwt.se.
Läs mer om Karlstad.

Stoppad: Folkoperans film för naken för Facebook

Ett snabbt sätt att genomslag i medierna är att bli stoppad. Nu uppger Folkoperan att nätjätten Facebook har censurerat teaterns filmtrailer för La Traviata. För naket? Ta en titt på trailern och bedöm själv.
Läs mer om Facebook, Folkoperan och La Traviata.
Sexscenerna – då är Skarsgård obekväm
Alexander Skarsgård har gjort sin beskärda del av sexscener. Och medan andra skådespelare drar sig för att göra dem räds svensken inte att klä av sig naken framför kameran. – Om det är en del av berättelsen är det aldrig obekvämt för mig, säger han till brittiska Metro.
Läs mer om Metro och Skarsgård.
Därför stoppades klädsajtens bröstbild
Kvinna med naken överkropp, och en kokosnöt som döljer bröstvårtan, skulle sälja - solglasögon. Nu fälls Boråsföretaget Nellys reklam för könsdiskriminering. – Kvinnan framställs som ett rent sexobjekt, skriver Reklamombudsmannen.
Läs mer om Reklamombudsmannen.

Oförskönat naken dagbok om sorg

Poeten Tom Malmquist har skrivit om året då först hans höggravida flickvän och sedan hans pappa gick bort. Andres Lokko undrar om dagboken har ställt sig i vägen för en större berättelse om sorg.
Kardashian svarar på vikthånen – helt naken
Det är inte lätt att blidka 42 miljoner följare. Hur Kim Kardashian gör får hon kommentarer om sin vikt och sin graviditet. Nu har hon dock tröttnat - och ryter ifrån med en nakenbild.
Bilden på Enya, 5, anmäld – är för naken
Bilden på Enya, 5, som kallades tjock av en läkare, har engagerat stort i sociala medier. Men flera har också anmält bilden på henne för att innehålla naket innehåll. – Det är en sjuk diskussion, det är en barnkropp, säger mamma Alexandra Ivarsson.
Läs mer om Alexandra Ivarsson och Enya.
Tv-fruns varning om implantat i brösten
Yolanda Foster har lagt upp en nästan helt naken bild på Instagram för att uppmärksamma riskerna med bröstimplantat - och hur det kan förstöra hälsan. Nu får hon stöd från sina följare. Vi har kanske fått jackpot genom att hitta en massa silikon från ett 20-årigt implantat som brustit, skriver Foster på Instagram.
Läs mer om Foster och Instagram.
Märkliga beslutet efter uppbrottet från Kermit
Miss Piggy och Kermit har gjort slut. Nu vill Miss Piggy göra expartnern grönare än vanligt - av avundsjuka. Kändisgrisen har vikt ut sig på bilder där hon poserar naken med en orm, rapporterar The Sun.
Läs mer om Kermit och The Sun.
TV3-profilen visar upp sig på bild – helt naken
Det räckte inte att visa upp sig naken i tv. Här poserar Paradise hotel-vinnaren Eric Hagberg helt naken på Instagram. – Vi är ju naturliga i grund och botten, säger TV3-profilen – som fick censurera sitt kön med en smiley.
Läs mer om Eric Hagberg, Instagram och Paradise.
Emily Ratajowski om kända skandalvideon
Modellen Emily Ratajowski dansade nästan naken i musikvideon till låten Blurred lines. Nu berättar hon om sina tankar kring videon i tidningen British GQ. – Om någon frågade mig att göra det nu, skulle jag förmodligen säga nej, säger Emily Ratajowski i intervjun enligt Daily Mail.
Komikern näckade på tåg – hyllas nu på nätet
Komikern Pontus Ströbaek passade på att klä av sig naken när han var ensam i sin tågvagn. Nu skriver hans son, Pål Ströbaek, på Twitter att han skäms ihjäl – och nu hyllas inlägget stort på nätet. – När jag förstod omständigheterna skrattade jag, men det tog ju någon minut då det inte var så jätteroligt, säger sonen.
Läs mer om Pål Ströbaek och Twitter.
Kylie Jenner planerar att visa sig helt naken
Kylie Jenner planerar att kasta kläderna så fort hon fyller 18 år. Men redan nu väcker hon uppmärksamhet med en film på sitt Instagramkonto där hon dansar i ett urringat linne. – Hon kan inte vänta på att visa upp sin kropp utan kläder, säger en källa till Radar Online.
Läs mer om Instagramkonto och Radar Online.
Fanny Lyckmans bild får alla att fundera
Här är bilden som får Fanny Lyckmans följare att undra. Men hon är faktiskt inte naken på underkroppen. – Det är en baddräkt som är hög i höfterna, förklarar Lyckman och skrattar.
Läs mer om Lyckman.
71-årig kvinna har hittats död i Malta
En 71-årig kvinna från Danmark har hittats död på Malta. Hon låg naken med huvudet i en vattenpöl när en hundägare hittade henne. Polisen tror inte att en olyckshändelse ligger bakom. – Vi betraktar fortfarande saken som ett misstänkt dödsfall, säger Maltapolisens talesperson Robeita Grima till Ekstrabladet.
Kritik mot tidningens bild på naken kvinna
När hästtidningen Equipage på sin Facebooksida lade upp en bild på en naken kvinna gåendes bredvid en häst fick den snabbt spridning. Över 12 000 personer har gillat inlägget, men det har också kritisterats för att vara sexistiskt. – Tolkningen ligger i betraktarens ögon, det är inte vi som sexualiserar kvinnan. Vad är det för fel på att visa en naken kvinnokropp? Säger Camilla McCarthy, chefredaktör och ansvarig utgivare för tidningen.
Läs mer om Equipage och Facebooksida.
Här visar Martin Björk upp sig – helt naken
Svenska kändisar slänger kläderna för fulla muggar på Instagram just nu. Nu har radioprofilen Martin Björk tagit det ännu ett steg - och postat en film där han nakenjoggar. David Hellenius sa att i Frankrike kan man vara sig själv. Då har han aldrig varit i Monaco, skriver han på Instagram.
Naturisten: därför är det skönare att bada naken
Sommar betyder bad, och för många människor finns det inget bättre än att bada naken. Och enligt...
Här tränar Jessica Almenäs – naken
Vanligtvis ägnar sig programledaren Jessica Almenäs åt traditionell löpning när hon tränar. Men under sin vistelse i USA passade TV4-profilen på att pröva något nytt. På Instagram visar Almenäs upp en bild från när hon vandrar - naken. Lite obekvämt i början, men inte dumt alls, skriver profilen.
Läs mer om USA.
Sofia Wistam spelar in podcasten helt topless
Här spelar Sofia Wistam in podcast – helt topless. På Instagram avslöjar Pernilla Wahlgren vännens tilltag under inspelningen. Sofia Wistam befann sig på Gotland och överraskade mig med en naken-podd, skriver schlagerstjärnan.
Siepens utmaning – efter nakenhoppet
I ett färskt inlägg på Instagram kastar sig Peter Siepens ut i 18-gradigt vatten – spritt språngande naken. Nu utmanar han andra att våga bjuda mer på sig själva på sociala medier. – Många är ju så pretto och högtravande, säger han.
Läs mer om Instagram.
Justin Bieber visar sig helt naken för fansen
Justin Bieber visar sin nakna rumpa på Instagram - och fansen har blivit som tokiga. På bara fem timmar har bilden fått 1, 1 miljoner likes. Men att se Justin naken bakifrån verkar inte vara nog för fansen - bara någon timme efter att bilden publicerades började hashtaggen #TURNAROUNDJUSTIN trenda på Twitter.
Läs mer om Instagram, Justin och Twitter.
Naken konstnär greps i Paris
Den schweiziska konstnären Milo Moire greps i Paris på söndagen efter att hon hade poserat naken med turister framför Eiffeltornet, rapporterar The Independent.