Naken

Därför var Laila Bagge naken i radiostudion

Tidigare i veckan poserade Laila Bagge naken tillsammans med Gert Fylking och Roger Nordin på bild under sändningen av Rix Morgonzoo. Nu berättar hon själv om bilden - och funderar kring nakenhet. – Skulle det kunna vara en dresscode? undrar hon på sin blogg.

Därför kastar Peg Parnevik kläderna

Här är Peg Parneviks ställningstagande – efter gårdagens internationella kvinnodag. På sin Instagram skriver hon ett starkt meddelande samtidigt som hon visar en bild där hon poserar naken med överkroppen. Jag bestämmer vilken typ av kvinna jag är, skriver hon bland annat.
Läs mer om Instagram och Peg Parnevik.
Laila Bagge får skratt för nakenbilden
Laila Bagge, Gert Fylking och Roger Nordin kastar kläderna, och poserar tillsammans för en nakenbild. Bilden får nu Bagges många Instagramföljare att skratta. I dag pratar jag, Gert Fylking och Roger Nordin om det är okej att gå naken i tid och otid skriver Laila Bagge till bilden.
Din chans att bli tv-stjärna – roll som naket lik i Bron
Saga Norn på länskrim Malmö behöver ett nytt mordfall inför säsong fyra av Bron.Nu söker inspelningsteamet nakna lik till flera bårhusscener.Skulle du tycka det var kul att ligga dödssminkad och naken på en brits på rättsmedicin? står det i annonsen.
Läs mer om Bron, Bron.Nu och Malmö.

Sugen på att spela lik i tv?

Saga Norn på länskrim Malmö behöver ett nytt mordfall inför säsong fyra av Bron.Nu söker inspelningsteamet nakna lik till flera bårhusscener.Skulle du tycka det var kul att ligga dödssminkad och naken på en brits på rättsmedicin? står det i annonsen.
Läs mer om Bron.Nu och Malmö.
Svaret till Halfvarsson: Förstört sporten
LAHTIS. Om Petter Northug vinner femmilen så kommer Calle Halfvarsson åka femmilen på SM naken. Det vill inte Northug ska ske. – Det hade förstört sporten, säger han till Dagbladet.
Här klär Halle Berry sig naken efter stora galan
Under Oscarsgalan bar Halle Berry en klänning från märket Versace. Men det dröjde inte länge innan den 50-åriga skådespelaren kastade av sig det exklusiva plagget. På Instagram delar hon en video – där hon klär av sig helt naken.
Läs mer om Halle Berry och Versace.
Det första jag tänkte – får inte skämmas nu
LAHTIS/STOCKHOLM. Petter Northug lovade att åka femmilen naken om Calle Halfvarsson lyckades vinna herrarnas skiathlon. Något som sporrade svensken, men inte hjälpte honom hela vägen fram till pallen. Halfvarsson slutade på en 20:e plats. – Det var det första jag tänkte på när jag släppte klungan, att jäklar nu får han inte åka och skämmas på femmilen, säger Calle Halfvarsson.
Läs mer om Calle Halfvarsson.
26-åring vill släppas fri – efter mord på kvinna
Den 80-åriga kvinnan från Motala hittades naken, bunden till händer och fötter och mördad i sin säng. I hovrätten dömdes en 26-årig man till livstids fängelse för mordet. Nu vill han att livstidstraffet omvandlas till ett tidsbestämt straff. Han är ångerfull och tar ansvar för det som han är dömd för, skriver hans advokat i ansökan till rätten.
Läs mer om Motala.
SVT:s snoppskämt i Melodifestivalen
Den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2017 inleds med sång av David Lindgren – och en man som är spritt språngande naken. Troligtvis är det här den första penisen i programmets historia. – Det är möjligt att det är det, säger projektledaren Anette Helenius.
Kör femmilen naken om Calle vinner
Läs mer om Calle.
Om Calle tar guld åker jag femmilen naken
LAHTIS. Martin Johnsrud Sundby vinner herrarnas skiathlon, det är Petter Northug säker på. Han är än mer säker på att Calle Halfvarsson inte vinner. – Tar Calle guld i morgon åker jag femmilen naken, säger han.
Max Trumpgranskning – en världsnyhet
När 22-årige Max Karlsson för två veckor sedan fick reda på att han under en vecka skulle ratta Twitterkontot Sweden hade han aldrig kunnat tro att veckan skulle ägnas åt att faktagranska Donald Trump. Men så blev det. Efter presidentens uttalanden om Sverige har engagemanget kring kontot varit enormt. – Jag råkar vara killen som just nu har Sverigekontot, och som tillsammans med andra visar att kejsaren, eller president Trump, är naken, säger Max Karlsson.
Ska berätta om affären med Rooney i ny bok
Före detta eskortkvinnan Helen Wood påstås ha haft en utomäktenskaplig affär med fotbollsstjärnan Wayne Rooney. Nu ska Wood skriva en ärlig och naken självbiografi. Rooney borde vara livrädd, skriver The Sun.
Stjärnan hotas med nakenbilder – efter fyndet
Efter Lisa Marie Presleys skräckupptäckt på exmakens dator: Nu gör Michael Lockwood ett hämnddrag. Enligt Radar online har han bilder på en naken och helt utslagen Presley – som kan försvåra för henne i rättstvisten.
Läs mer om Michael Lockwood och Presley.
Jerry klarade inte av Stinas nakna kropp
Jerry Andersson fixade inte Stina Johanssons naken-krav i sänghalmen. Farmen-deltagaren smög ut i natten och la sig på höskullen. – Det var ingenting för mig, säger han i Farmen.
Läs mer om Farmen.
Nassim Al Fakir: Därför är jag naken
Han sprang naken genom TV4:s studio. I Nyhetsmorgon berättar programledaren och artisten Nassim Al Fakir om nakenkuppen i Let's dance och varför han gillar att ta nakenbilder på Instagram. – Jag har ingenting att skämmas för, säger han.
Läs mer om Instagram och Nassim Al Fakir.
Vann Kinberg Batra duellen mot sfinxen Löfven?
Stefan Löfven kom naken på nyheter, medan Anna Kinberg Batra hade med sig en rykande färsk M-linje gentemot Sverigedemokraterna, och en trasslig Allians. Det var ingen tvekan om vem som hade mest att bevisa i regeringsfrågan.
Mammans ilska efter stjärnans nakenbild
Christian Gytkjaer poserade naken med segerpokalen när han vann norska fotbollsligan. Många skrattade – men Gytkjaers mamma var inte alls lika nöjd med upptåget. – Hon var en pådrivare för att få den borttagen från Instagram, säger Gytkjaer till Adresseavisen.
Läs mer om Adresseavisen, Gytkjaer och Instagram.
Åka kryssning naken – den nya succtrenden
Vågar du åka lyxkryssning på Medelhavet – helt naken? Då ska du boka plats på Desire Cruise från Barcelona till Rom.
Stanley Wilson II gripen naken – igen
Den tidigare NFL-spelaren Stanley Wilson II har för andra gången på ett år blivit gripen då han helt naken försökt bryta sig in i ett hus. Nu har bilden som polisen tagit på honom efter gripandet blivit en snackis i USA. Det visar en man i desperat behov av hjälp, skriver Washington Post.
Läs mer om USA och Washington Post.
Därför kastade Syliane kläderna i Farmen
Efter Naken-Janne – nu kommer Naken-Syljanne. Eller? I TV4:s Farmen kastar Syliane Duval kläderna – på bästa sändningstid. Nu berättar hon själv om sin syn på nakenhet. – Jag är ganska galen av mig, säger hon.
Farmen-deltagaren kastar kläderna
Nya deltagaren Syliane Duval tar plats i Farmen - och vill genast visa hela sig. Framför Calle von Rosen kastar hon av sig handduken när hon badat naken i sjön. – Folk kan lätt tro att jag är ganska lättfotad när de träffar mig för första gången, säger Duval i programmet.
Läs mer om Duval, Farmen, Rosen och Syliane Duval.
Kardashian om rånet: Jag var naken
Kim Kardashian, 36, var naken – iklädd bara en badrock när rånarna slog till i Paris. Det visar en polisrapport som den brittiska tidningen The Sun har tagit del av. Jag skrek och undrade om det var någon där, men ingen svarade, säger realitystjärnan i rapporten, som visar stjärnans version av skräckupplevelsen.
Läs mer om The Sun.