Naken

Skållade könet – när han lagade mat naken

Både den bästa och värsta händelsen i mitt liv

Ta emot folkets jubel i Idol är fantastiskt

Pär Lernström gillar inte att kasta bort sina få lediga söndagar. Då isolerar han sig i köket och lagar avancerade maträtter under stark stress. Idols programledare hatar att duscha, men har inget emot att visa sig spritt språngande naken i tv.
Läs mer om Idol.
Emmy Rossum: Var naken när han friade
Skådespelerskan och sångerskan Emmy Rossum avslöjar nu den nakna sanningen om hur hennes fästman Sam Esmail friade. – Jag hade inte förväntat mig att det skulle ske i ett badkar, säger Rossum i en intervju med programledaren Chelsea Handler, skriver In Touch.
Pernilla lade ut naken bild – av misstag
Pernilla Wahlgren filmade sig själv på toaletten – och råkade skicka klippet till alla på Snapchat. Nu berättar hon om den pinsamma tabben – en muschock – i Wahlgrens värld på TV3. – Det var inte riktigt min mening, säger Pernilla Wahlgren.
Läs mer om Pernilla Wahlgren, Snapchat och TV3.

Zlatan: Det finns bara en person som får se mig naken

Mannen bakom Zlatanstatyn, Peter Linde, berättar att Zlatan Ibrahimovic till en början var positivt inställd till att hans avbild skulle vara naken. – Han tyckte inte att det var så dumt, säger Linde. Men enligt Zlatan själv var så inte fallet. – Det finns bara en person som får se mig naken, säger han.
Pojkar försökte få flicka att klä av sig naken
Pojkarna som är i sjuårsåldern ska ha försökt få den jämnåriga flickan att klä av sig naken i skolan. De ska också ha bett henne att följa med till en toalett och visa upp sin kropp. –Var sjuåringar kan få det här ifrån, att be en tjej klä av sig naken och dansa kring en stång, är helt obegripligt för mig, säger flickans mamma om händelsen som skolan utreder.
Många elever struntar i att duscha efter idrotten
Smutsiga duschar, oro för att blir filmad eller rädsla för att visa sig naken – många skolungdomar väljer av olika skäl att inte duscha efter idrottstimmarna.
Elever ofta svettiga i skolan
Smutsiga duschar, oro för att blir filmad eller rädsla för att visa sig naken – många skolungdomar...
Landstingsråd poserar naken i naturen
Maria Stenberg, landstingsstyrelsens ordförande i Norrbotten, väcker uppståndelse i hemlänet. Hon pryder nämligen omslaget till den lappländska byn Jutis kalender för 2017 – utan en tråd på kroppen. – Jag kan säga att det var jäkligt kallt och väldigt blåsigt, säger Maria Stenberg om nakenfotograferingen uppe på fjället Galtispuoda.
Man näckade och hotade treåring på flyg
På en flygning mellan Mexiko och Tyskland förra veckan gick en manlig passagerare bärsärkargång. Efter att han klätt av sig naken, hotat och slagit andra resenärer tvingades planet nödlanda. Nu riskerar mannen upp till 20 års fängelse.
Läs mer om Mexiko och Tyskland.
Ilskan mot naken-scenerna i tv-succn
HBO-serien Westworld gör succ världen över. Men nu kritiseras serien för sina våld- och nakenscener. – Det finns inga scener med våldtäkt i, det är bara underförstått, försvarar seriens Rachel Evan Woods till Variety.
Läs mer om Variety.
8 överraskande fakta om USA:s nya first lady Melania Trump
Hon är omslagsmodellen som talar fem språk, har poserat naken i en Boeing 727 och lanserat egen...
Läs mer om Boeing och Melania Trump.
Christian Gytkjaer om borttagna nakenbilden
Christian Gytkjaer skapade skandal i Fotbolls-Norge när han poserade naken med Rosenborgs Tippeligan-pokal. Men de tillfrågade i TV2:s enkät på stan försvarar 26-åringen. – Har man stor pokal så måste man få visa den, säger en av de tillfrågade.
Läs mer om Fotbolls-Norge.
Nicole Faliciani hyllas för sin intima bild
Bloggerskan Nicole Faliciani skapar uppståndelse med en bild på Instagram där hon ligger naken i en säng. Nu hyllas Falciani för bilden av sina följare. Bra NICOLE! Du gör precis det du vill på din insta och med din kropp. kommenterar en person.
Läs mer om Falciani och Instagram.
SL: Inga synpunkter på naken rumpa i busskurer
De senaste dagarna har det pågått en debatt om sexualiseringen av det offentliga rummet. Men strumpbyxreklamen i tunnelbanan är långt ifrån det enda exemplet. Också en bild på en rumpa – naken sånär som på lite spets och svarta trådar - som pryder busshållsplatser i Stockholm har väckt starka känslor
Läs mer om Stockholm.
Poserade naken: Du är en sjuk man
Först spelade Christian Gytkjaer hem ligaguldet åt Rosenborg – sedan poserade han naken med pokalen i en utmanande position. Nu har succdansken tvingats radera sin bild från bildtjänsten Instagram.
Mila Kunis ilska mot sexismen: Rasande
Mila Kunis hotades att klä av sig naken och ställa upp på avklädda bilder för att lyckas i Hollywood. Nu skriver skådespelaren själv om sexismen i filmbranschen – och slår tillbaka mot diskrimineringen. Jag var rasande, jag kände mig objektifierad och för första gången i min karriär sa jag 'nej', skriver Mila Kunis i ett långt inlägg på sajten A Plus.
Läs mer om Hollywood.
Mohamed i nya SVT-serien: Jag var nära att bryta dag tre
Naken-deltagaren: En stor psykisk utmaning
Johan Croneman: Allt man inte har att säga ska döljas och dödas med muzak
SVT har försökt kopiera ett intressant experiment som Petri Luukkainen gjorde i filmen My stuff från 2013. Resultatet i Naken är bedrövligt.
Läs mer om Naken och Petri Luukkainen.
Kvinna tog selfie naken – krockade med polis
Studenten Miranda Rader, 19, krockade med en polisbil medan hon tog en selfie – naken. – Hon sa att hon skulle ta en snapchatbild och skicka till sin pojkvän, säger polismannen som stoppade henne. Föraren dömdes till böter för att hon kört påverkad.
Naken man svingade yxa vilt omkring sig
Den nakne yxmannen svingade vilt omkring sig och attackerade bland annat förbipasserande bilar. På torsdagen inleddes rättegången mot mannen. – Jag kommer att yrka på stor sinnesundersökning, säger åklagaren Magnus Ling till Barometern.
Läs mer om Barometern.
Naken appell för lusten som kollektiv kraft
Koreografen Mette Ingvartsen fortsätter i 7 pleasures att undersöka kroppens och sexualitetens kopplingar till samhälle, politik och rum. Dansarna bryter mot sexuella koder för att uppnå kollektiv extas.