Naken

Jag är en äldre kvinna som råkar vara naken

Toppen av ingenting tävlade om tunga priser på Berlins filmfestival, men sågades av amerikanska kritiker. Inför Sverigepremiären berättar den 68-åriga huvudrollsinnehavaren Lonore Ekstrand om sexscenerna och varför hon inte vill kalla sig skådespelare.
Läs mer om Lonore Ekstrand.
Svensk kvinna misstänkt våldtagen i turistparadiset
Den svenska kvinnan tog en drink på en bar i den spanska turistorten.Därefter blev allt svart – när hon återfick medvetandet låg hon naken på en säng och våldtogs av en främling.Nu utreder spansk polis det misstänkta brottet, rapporterar tidningen Diario Sur.
Läs mer om Diario Sur.
Persbrandts vågade vana – under filminspelningen
Mikael Persbrandt har huvudrollen i Filip och Fredriks långfilmsdebut Tårtgeneralen.När skådespelaren gästar duons Kanal 5-program Breaking news avslöjas att under inspelningen badat naken inför grannarna i Köping.– Det samlades mycket folk. Det var ju liksom en morning show, säger Mikael Persbrandt i programmet.
Studentens bisarra beteende på flygresan slutade i arresten
När många av oss kliver på ett plan tänker vi att vi ska fördriva tiden med en långfilm och något gott att dricka.Inte den här mannen – han tog av sig naken och tittade på porr i stället.Sedan överföll han en flygvärdinna.
Naken man hamnade i fel säng
Ibland är det lite svårare än vanligt att hitta hem. När boende på en adress i centrala Kiruna kom hem sent på fredagskvällen fick de en överraskning – en främmande man låg naken i sängen och sov.
Läs mer om Kiruna.
Filmrecension: Red sparrow med Jennifer Lawrence är mer pervers än naken
Rykten om extremt mycket naket i Red sparrow är överdrivna. Intrigen är långt mer pervers än sexscenerna i den här tortyrthrillern, skiver Wanda Bendjelloul.
Anpassa ekonomin till verkligheten
Kejsaren är naken! utropade barnet i sagan om kejsarens nya kläder.
Stjärnan vägrade kläder – gick runt naken
Jennifer Lawrence, 27, kastar kläderna i sin senaste film.Filmstjärnan berättar hur hon blivit alltmer bekväm med att vara naken framför kameran – och att det nästan gått över styr.– Till slut började jag göra alla andra obekväma, säger hon till ET.
Kejsaren Heimerson är naken – och förtrollande
Den sparkade kolumnisten Staffan Heimerson tar revansch på sin uppdragsgivare i en ny bok.Jens Liljestrand läser en naken kejsare som skämmer ut sig, provocerar och trollbinder.
Läs mer om Staffan Heimerson.
Man utförde naken dans mitt i staden
En man sprang spritt språngande naken i Linköping på söndagskvällen.– Han ska ha utfört någon form av dans där, säger Tor Sevelius, befäl vid polisens regionledningscentral till Corren.
Läs mer om Corren och Linköping.
Adam Rippon avslöjar: Tävlar naken i vinter-OS
PYEONGCHANG. Adam Rippon tog nyligen hem ett brons i konståkningens lagtävling.Nu avslöjar han en hemlighet om den dräkt han tävlar i.– Jag är mer eller mindre helt naken, säger han till USA Today.
Sexleken spårade ur totalt – allt sändes på Facebook
Det började som en sexfest i en husvagn – och slutade med att en av deltagarna gick omkring naken på vägen och skrämde slag på bilister med ett soft air gun.Allt sändes live på Facebook.– Vi skulle spela ett rollspel, förklarar den misstänkte mannen i rätten, enligt Drammens Tidene.
Läs mer om Facebook.
Supermodellens svåra olycka – när hon är naken
Kate Uptons senaste fotosession slutade i katastrof.Stående topless i vattnet kom en våg och svepte ned supermodellen mot en vass klippkant nedanför.Den drog ner mig –alla var väldigt rädda, säger hon i ett klipp som Sports Illustrated publicerat.
Anmäldes – nu berättar Ida Redig om nakenbilden
När Ida Redig poserade naken på sitt skivomslag anmäldes en annons för singeln till Reklamombudsmannen.Nu berättar sångerskan om bakgrunden till bilden.– Jag bryr mig väldigt lite om vad folk tycker och jag fick jättebra respons på omslaget, säger sångerskan.
Sanningen om Gillian Andersons nakenbilder
Arkiv X-stjärnan Gillian Anderson kastar kläderna och poserar naken.Stjärnan tar nu ställning för djuren – och är en i raden av stjärnor som valt att posera för PETA:s antipäls-kampanj.– Det kändes befriande att använda min kropp och göra ett viktigt ställningstagande, säger skådespelaren enligt Mirror.
Läs mer om Mirror.
Olindas sexriter med främlingar
Olinda Castielle, tidigare Borggren, har lämnat Paradise Hotel bakom sig och vigt sitt liv åt andlighet och sex.Den tidigare skandaldrottningen berättar nu om sina sexriter runtom i världen – med främlingar.Har varit i Peru för att dricka ayahuasca, sedan England för en naken sexfest vid Stonehenge, skriver hon i ett mejl till EXTRA.
Chockas när naken– bilden dyker upp i tv
Gus Kenworthy siktar på guld i Pyeongchang, men OS-satsningen hamnade i skymundan när han gästade Ellen DeGeneres pratshow.Då tvingade programledaren i stället Kenworthy att titta på en uppmärksammad nakenbild.
Tror att jag badade naken där som barn
Bowling, cabareter och valmöten. I det här huset har det hänt mycket genom åren, även om det sedan över 70 år tillbaka har en helt ny inriktning. Var i huvudstaden är vi? Här är en ny ledtråd till veckans Stockholmsgåta.
Läs mer om Stockholmsgåta.
Christoffer blev jagad – av halvnaken gitarrist
Plötsligt tog livet en oväntad vändning för Christoffer Johansson i Örebro.Under torsdagskvällen fick han nämligen oanmält besök – av en halvnaken gitarrist.–Man blir ju paff, just det faktum att han var naken. Jag visste inte hur jag skulle reagera, tills jag frågade: Vad fan gör du här?, berättar Christoffer Johansson.
Joel Kinnaman hyllas efter nakenscenerna
Joel Kinnaman spelar huvudrollen i Netflix nya storsatsning Altered Carbon.I den uppmärksammade trailern visar skådespelaren upp sig helt naken – och hyllas för sitt sexpack.Tillåt mig att plocka upp min haka från golvet! skriver en person under filmklippet på Youtube.
Läs mer om Altered Carbon.I, Netflix och Youtube.