Naken

Naken man förskte sno polismans vapen

En naken man promenerade runt i Gävle och fick följa med polisen till polisstationen.I arresten gick han till attack och försökte rycka åt sig en polismans vapen.Han misstänks nu för försök till grov misshandel.
Läs mer om Gävle.
Naken man stängde vindkraftverk
Under måndagen larmades polisen om en naken man i Hjo kommun. Mannen ska enligt Skaraborgs Läns Tidning ha tagit sig in i ett vindkraftverk och lyckats stänga av det. Han ska även ha hoppat in i bilar och tutat, skriver tidningen.
Läs mer om Hjo.
Misshandlades naken i skogen – för att han vägrade tigga
En bulgarisk 57-åring ville inte tigga mer. Det väckte ont blod hos männen som ska ha tagit honom till Sverige. De tog med honom ut i skogen, band och misshandlade honom innan de lämnade honom halvnaken i kylan. Nu ställs två män inför rätta misstänkta för mordförsök.– De sade att det skulle bli farligt och att de inte kunde lova att jag skulle komma levande därifrån, uppger 57-åringen i förhör.
Läs mer om Sverige.
Naken man chockade publiken inför finalen
Justin Gatlins VM-guld på 100 meter föregicks av en nakenchock.En man sprang in på arenan inför finalen – spritt språngande naken.– Det här trodde jag bara var intressant på 60-talet, säger A Lennart Julin i C More:s sändning.
Läs mer om A Lennart Julin.
Emily, 26, kritiseras – efter nakenbilderna
Den brittiska modellen Emily Ratajkowski, 26, är inte känd för att vara blygsam.I en ny kampanj syns modellen spritt språngande naken – samtidigt får hon kritik för att hon visar upp en ohälsosam kroppstyp skriver Style Caster.Jag hoppas verkligen inte att tjejer inspireras att se ut så här för det är absolut ohälsosamt, skriver en person under en bikinibild Ratajkowski lagt upp på sin Instagram.
Firade ner mobil i snöre – filmade naken granne
Genom att fira ner sin Iphone från lägenheten ovanför filmade den unge mannen sin nakna granne.När hon duschat fick hon syn på telefonen genom köksfönstret – sprang och gömde sig i sovrummet.– Jag älskar henne på ett galet sätt. Vill se henne hela tiden, har den åtalade mannen sagt i polisförhör.Nu åtalas mannen för den, enligt åklagaren, kränkande smygfotograferingen.
Läs mer om Iphone.
Filmade naken granne med mobil på snöre
När kvinnan kom naken ut ur duschen i sin lägenhet i Göteborg fick hon se en mobiltelefon som hängde i ett snöre utanför fönstret med kameran riktad mot henne. Nu åtalas en granne i våningen ovanför misstänkt för kränkande fotografering.
Läs mer om Göteborg.
Linda Lindorffs vågade nakenbad
Programledaren Linda Lindorff slängde av sig kläderna för att ta ett svalkande kvällsdopp.På en bild som Lindorff lagt ut på sin Instagram ser man henne skrida ut i en sjö i Västerbotten precis när solen gått ner – helt naken.Sommarens vackraste, kallaste och mest minnesvärda kvällsdopp skriver Linda Lindorff under sin bild.
Åtal efter människorov i Uddevalla
Fyra personer åtalas vid Uddevalla tingsrätt, misstänkta för att ha fört bort en man in i en skog, tvingat honom att klä av sig naken och sedan misshandlat honom både utomhus och senare inne i en lägenhet.
Läs mer om Uddevalla.
Jihdes fräcka kupp på scenen
Peter Jihde körde en nakenkupp på Gotland.Under Så mycket Burgsvik framförde komikern Per Andersson sitt nummer Kuk i hatten.Plötsligt dök Peter Jihde upp på scenen och visade sig naken för 4 000 personer som satt i publiken.– Det var märkligt för alla inblandade, men härligt, säger Per Andersson till Nöjesbladet.
Boende väcktes av naken tjuv i huset
I samband med festivaler kan allt hända – det är polisen väl medvetna om.I morse fick de larm från boende i Emmaboda som vaknat av att en naken tjuv befann sig i villan.– Det är väl förmodligen en festivalbesökare som missat något i natt, säger Stephan Söderholm, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Emmaboda och Stephan Söderholm.
Pojkvännen hittade Orup naken i Sofias garderob
Sofia Wistam öppnar upp om triangeldramat med exen Hannes Holm och Orup, i podden Wahlgren och Wistam. Tv-profilen berättar att det var Hannes som förstod att Orup var förtjust i henne. – Jag hade inte ens tänkt tanken, säger hon i podcasten.
Läs mer om Orup, Wahlgren och Wistam.
Stjärnan dejtar i tv – helt naken
Inge de Bruijn var Therese Alshammars största rival i simbassängen och tog mästerskapsmedaljer på löpande band.Men hennes karriär kantades också av envisa dopinganklagelser, uppbrott med landslaget och osannolika världsrekord.Vad hon gör i dag? Dejtar naken i tv.
Läs mer om Bruijn.
Tv-stjärnans nakna bilder sprids på nätet
Efter att det stod klart att skådespelaren Jodie Whittaker skulle spela den första kvinnliga doktorn i Doctor Who har flera brittiska medier publicerat bilder på stjärnan naken.
Läs mer om Doctor Who och Jodie Whittaker.
Karolina hittade grovt klotter om sig själv på jobbet och fick nog
Hakkors och Hitlerhälsningar blandat med teckningar av nakna kvinnor och könsord.Det grovt rasistiskt och sexistiska klottret fyllde väggarna på byggets toaletter och Karolina Dahl, 37, hittade sitt eget namn bredvid en bild av en naken framböjd kvinna.– Plötsligt inser man att det här inte är normalt, någon måste ta tag i det här, säger hon.
Brittiska tabloider sprider nakenbilder på Doctor Who-Jodie Whittaker
Flera brittiska medier har, efter tillkännagivandet av Jodie Whittaker som den första kvinnliga doktorn i Doctor Who, publicerat bilder på skådespelaren naken.
Tove Los svåra kamp mot ätstörningarna
I sitt sommarprat öppnar artisten Tove Lo för första gången upp om sina ätstörningar.I programmet berättar hon hur hon hatade sin kropp i flera år.– Det kanske är svårt att tro att jag brottats med det här när jag nu för tiden gärna visar mig naken i de flesta sammanhang, säger hon i Sommar i P1.
Läs mer om Sommar och Tove Lo.
Skola anmäls för kränkande behandling
Andra barn tvingade en elev att klä av sig naken på underkroppen trots att eleven skulle ha tillsyn av en assistent under skoldagen.Nu anmäler föräldrarna skolan till Skolinspektionen.
Läs mer om Skolinspektionen.
Skola anmäls för kränkande behandling
Andra barn tvingade en elev att klä av sig naken på underkroppen trots att eleven skulle ha tillsyn av en assistent under skoldagen. Nu anmäler föräldrarna skolan till Skolinspektionen.
Läs mer om Skolinspektionen.
Sofia Wistam helt naken – i vattnet
Snacka om överraskning!Kändisprofilen Sofia Wistam och en vän trodde de var ensamma på stranden och passade på att bada nakna - men plötsligt dök ett gäng dykare upp i vattnet.– Vi hade bråttom där att få på oss badkläderna – under vattnet. Det måste ha sett roligt ut, berättar hon i podcasten Wahlgren Wistam
Läs mer om Wahlgren Wistam.