Naken

Kylie Jenner planerar att visa sig helt naken

Kylie Jenner planerar att kasta kläderna så fort hon fyller 18 år. Men redan nu väcker hon uppmärksamhet med en film på sitt Instagramkonto där hon dansar i ett urringat linne. – Hon kan inte vänta på att visa upp sin kropp utan kläder, säger en källa till Radar Online.
Läs mer om Instagramkonto och Radar Online.

Fanny Lyckmans bild får alla att fundera

Här är bilden som får Fanny Lyckmans följare att undra. Men hon är faktiskt inte naken på underkroppen. – Det är en baddräkt som är hög i höfterna, förklarar Lyckman och skrattar.
Läs mer om Lyckman.
71-årig kvinna har hittats död i Malta
En 71-årig kvinna från Danmark har hittats död på Malta. Hon låg naken med huvudet i en vattenpöl när en hundägare hittade henne. Polisen tror inte att en olyckshändelse ligger bakom. – Vi betraktar fortfarande saken som ett misstänkt dödsfall, säger Maltapolisens talesperson Robeita Grima till Ekstrabladet.
Kritik mot tidningens bild på naken kvinna
När hästtidningen Equipage på sin Facebooksida lade upp en bild på en naken kvinna gåendes bredvid en häst fick den snabbt spridning. Över 12 000 personer har gillat inlägget, men det har också kritisterats för att vara sexistiskt. – Tolkningen ligger i betraktarens ögon, det är inte vi som sexualiserar kvinnan. Vad är det för fel på att visa en naken kvinnokropp? Säger Camilla McCarthy, chefredaktör och ansvarig utgivare för tidningen.
Läs mer om Equipage och Facebooksida.

Här visar Martin Björk upp sig – helt naken

Svenska kändisar slänger kläderna för fulla muggar på Instagram just nu. Nu har radioprofilen Martin Björk tagit det ännu ett steg - och postat en film där han nakenjoggar. David Hellenius sa att i Frankrike kan man vara sig själv. Då har han aldrig varit i Monaco, skriver han på Instagram.
Naturisten: därför är det skönare att bada naken
Sommar betyder bad, och för många människor finns det inget bättre än att bada naken. Och enligt...
Här tränar Jessica Almenäs – naken
Vanligtvis ägnar sig programledaren Jessica Almenäs åt traditionell löpning när hon tränar. Men under sin vistelse i USA passade TV4-profilen på att pröva något nytt. På Instagram visar Almenäs upp en bild från när hon vandrar - naken. Lite obekvämt i början, men inte dumt alls, skriver profilen.
Läs mer om USA.
Sofia Wistam spelar in podcasten helt topless
Här spelar Sofia Wistam in podcast – helt topless. På Instagram avslöjar Pernilla Wahlgren vännens tilltag under inspelningen. Sofia Wistam befann sig på Gotland och överraskade mig med en naken-podd, skriver schlagerstjärnan.
Siepens utmaning – efter nakenhoppet
I ett färskt inlägg på Instagram kastar sig Peter Siepens ut i 18-gradigt vatten – spritt språngande naken. Nu utmanar han andra att våga bjuda mer på sig själva på sociala medier. – Många är ju så pretto och högtravande, säger han.
Läs mer om Instagram.
Justin Bieber visar sig helt naken för fansen
Justin Bieber visar sin nakna rumpa på Instagram - och fansen har blivit som tokiga. På bara fem timmar har bilden fått 1, 1 miljoner likes. Men att se Justin naken bakifrån verkar inte vara nog för fansen - bara någon timme efter att bilden publicerades började hashtaggen #TURNAROUNDJUSTIN trenda på Twitter.
Läs mer om Instagram, Justin och Twitter.
Naken konstnär greps i Paris
Den schweiziska konstnären Milo Moire greps i Paris på söndagen efter att hon hade poserat naken med turister framför Eiffeltornet, rapporterar The Independent.
Naken konstnär greps i Paris
Den schweiziska konstnären Milo Moire greps i Paris på söndagen efter att hon hade poserat naken...
Läs mer om Milo Moire.
Kardashians hot efter smygtagna bilderna
Efter att ha fotograferats naken i smyg – nu hotar Kim Kardashian att stämma en paparazzibyrå, skriver TMZ. Nu har byrån plockat bort bilderna från sin hemsida.
Läs mer om Kim Kardashian och TMZ.
Naken Magic Mike tillåten för barn
I USA är filmen Magic Mike XXL barnförbjuden på grund av nakenscener och sexsnack. I Sverige är...
Läs mer om Magic Mike XXL.
Naken Magic Mike tillåten för barn
I USA är filmen Magic Mike XXL barnförbjuden på grund av nakenscener och sexsnack. I Sverige är filmen helt barntillåten, vilket kommer som en total överraskning för huvudrollsinnehavaren Channing Tatum.
Naken Magic Mike tillåten för barn
I USA är filmen Magic Mike XXL barnförbjuden på grund av nakenscener och sexsnack. I Sverige är filmen helt barntillåten, vilket kommer som en total överraskning för huvudrollsinnehavaren Channing Tatum.
Loppet där naken om baken är huvudsaken
Den som inga byxor har, hen får gå med rumpan bar. Eller springa – jättefort. I går ägde det anrika och traditionsenliga så kallade nakenloppet rum på Roskildefestivalen i Danmark.
Läs mer om Danmark och Roskildefestivalen.
Nakenbadande ex-politiker i bryggfejd
Eva Sandberg, 62, och hennes make har byggt en båtbrygga på Bohus-Malmön i Bohuslän. Det gillar inte grannen och det tidigare kommunalrådet Per Hålln (V) som nu vill att bryggan ska rivas. Historien har blossat upp till en rättslig tvist – om bland annat nakenbad. – Jag skulle vilja se rubriken Ex-kommunpolitiker badar naken – förargelseväckande beteende, säger Eva Sandberg. – Att jag inte vill ha bryggan där har inget med mitt nakenbadande att göra, säger Per Hålln, 69.
Höll sitt löfte – gick naken till jobbet
Börje, 60, lovade att gå naken om Växjö Lakers vann SM-guld
Läs mer om SM-guld.
Växjö Lakers vann – då gick Börje naken till jobbet
Växjö Lakers vann SM-guld i hockey. Då gick Börje Fransson från Skruv naken till jobbet. – Man lovar ibland för mycket. Men man måste ju hålla det, säger han till DN.
Läs mer om Börje, Börje Fransson, SM-guld och Skruv.
Höll sitt nakenlöfte – efter Lakers SM-guld
Börje Fransson ogillar Växjö Lakers så mycket att han lovade att gå naken till jobbet om de vann SM-guld. På midsommardagen infriade Tingsrydssupportern sitt löfte. – Det är ju ungefär som Gud skapade mig – ja, förutom de gröna Foppatofflorna, säger Börje Fransson till Kvällsposten med ett skratt.
Midsommarmyterna: Naken på en rågåker
Sitt bak och fram på en stol, ät salt sill eller rulla på en daggig äng. Ja, det är de gamla myterna, återgivna på nätet, för att få en ny partner lagom till eller efter midsommar. – Det är en underbar högtid, säger folklivsforskaren Ebbe Schön som kommenterar några av våra vanligaste midsommarmyter.
Läs mer om Ebbe Schön.
Magdalena Graafs nya nakentröja gör succ
Här är Magdalena Graaf naken – med kläderna på. På Instagram delar hon med sig av en bild på sig själv iklädd en nakentröja. Nu vill andra kändisar ha en likadan. Jag älskar också tröjan!! Underbar, skriver Sjödin.
Läs mer om Magdalena Graaf och Sjödin.