Naken

Nakenbadande ex-politiker i bryggfejd

Eva Sandberg, 62, och hennes make har byggt en båtbrygga på Bohus-Malmön i Bohuslän. Det gillar inte grannen och det tidigare kommunalrådet Per Hålln (V) som nu vill att bryggan ska rivas. Historien har blossat upp till en rättslig tvist – om bland annat nakenbad. – Jag skulle vilja se rubriken Ex-kommunpolitiker badar naken – förargelseväckande beteende, säger Eva Sandberg. – Att jag inte vill ha bryggan där har inget med mitt nakenbadande att göra, säger Per Hålln, 69.

Höll sitt löfte – gick naken till jobbet

Börje, 60, lovade att gå naken om Växjö Lakers vann SM-guld
Läs mer om SM-guld.
Växjö Lakers vann – då gick Börje naken till jobbet
Växjö Lakers vann SM-guld i hockey. Då gick Börje Fransson från Skruv naken till jobbet. – Man lovar ibland för mycket. Men man måste ju hålla det, säger han till DN.
Läs mer om Börje, Börje Fransson, SM-guld och Skruv.
Höll sitt nakenlöfte – efter Lakers SM-guld
Börje Fransson ogillar Växjö Lakers så mycket att han lovade att gå naken till jobbet om de vann SM-guld. På midsommardagen infriade Tingsrydssupportern sitt löfte. – Det är ju ungefär som Gud skapade mig – ja, förutom de gröna Foppatofflorna, säger Börje Fransson till Kvällsposten med ett skratt.

Midsommarmyterna: Naken på en rågåker

Sitt bak och fram på en stol, ät salt sill eller rulla på en daggig äng. Ja, det är de gamla myterna, återgivna på nätet, för att få en ny partner lagom till eller efter midsommar. – Det är en underbar högtid, säger folklivsforskaren Ebbe Schön som kommenterar några av våra vanligaste midsommarmyter.
Läs mer om Ebbe Schön.
Magdalena Graafs nya nakentröja gör succ
Här är Magdalena Graaf naken – med kläderna på. På Instagram delar hon med sig av en bild på sig själv iklädd en nakentröja. Nu vill andra kändisar ha en likadan. Jag älskar också tröjan!! Underbar, skriver Sjödin.
Läs mer om Magdalena Graaf och Sjödin.
Tina Leijonbergs hemliga nakenplan
Tina Leijonberg har fått flera förfrågningar om att vika ut sig. Dessa tackar hon nej till - men nu berättar hon i Lördagssamtalet att hon har en annan plan. – Jag ska fota mig naken, säger skådespelaren.
Läs mer om Lördagssamtalet.
Tusentals cyklister nakna mitt i London
LONDON. Sugen på att cykla genom London helt naken?Nu har du chansen att göra det.I veckoslutet hålls Londons nakenlopp för cyklister.
Läs mer om London.
Gick naken – förlorar lägenheten
En man i 60-årsåldern har gått naken i trapphuset, på gården och i tvättstugan i sitt hyreshus. Nu blir han av med hyreskontraktet, efter en dom i Hovrätten, skriver tidningen Hem och hyra.
Läs mer om Hem och Hovrätten.
Gick naken – förlorar lägenheten
En man i 60-årsåldern har gått naken i trapphuset, på gården och i tvättstugan i sitt hyreshus. Nu...
Fansen hyllar Miley Cyrus nakenbild
Här är vågade bilden som fansen hyllar. På Instagram delar Miley Cyrus med sig av omslaget till Paper Magazine, där hon poserar naken med en gris. – Hur i helvete är det rättvist? Hur kan jag vara så lycklig?, säger hon i intervjun.
Läs mer om Paper Magazine.
Haags och Lundgrens nakenlöfte till slottet
Efter långa förhandlingar är inspelningarna av årets julkalender i gång på Ulriksdals slott. Men slottet har ställt flera krav på produktionen – och Erik Haag kommer inte visa sig naken. – Det har varit vettiga krav. Att vi ska sköta oss, säger producenten Karin af Klintberg och berättar att kungen haft makt i beslutet.
Läs mer om Erik Haag, Karin och Klintberg.
Nakna turister riskerar dryga böter på Mallorca
MALLORCA. Nu trappas kriget upp mot skandalturisterna på Mallorca.Den som visar sig naken, hoppar från balkonger eller urinerar offentligt riskera böter om 40 000 kronor.
Läs mer om Mallorca och Mallorca.Den.
Facebook stoppade museets nakenbilder
Håkan Gustafsson, projektledare på konsthallen Fotografiska i Stockholm, stängdes av från Facebook. Anledningen? Bilderna på naken 1800-talskonst som han lagt upp var för stötande. –Det är ju ett rent hot från deras sida, säger han.
Läs mer om Facebook, Fotografiska och Stockholm.
Sommarvikarie ska ha välkomnats med nakenbild
Kvinnan skulle vara semestervikarie inom ambulansen i Skaraborg. Men när hon välkomnades i personaltidningen – klipptes hennes huvud ihop med en nästan naken kvinnokropp. Dessutom ska en fingerad intervju ha publicerats som skulle ge sken av att den var äkta. Huvudskyddsombudet vid Vårdförbundet bekräftar de sexuella trakasserierna för Skaraborgs Läns Tidning.
Läs mer om Skaraborg och Vårdförbundet.
Ankan om Danmark: Fjädrar i hatten på naken kejsare
Ankan läxar upp de danskar som tror att svenskt kulturliv är det mest totalitära i den fria världen.
Läs mer om Danmark.
Här är vågade bilden som Läckberg tog bort
Camilla Läckberg var tillbaka i Let's dance studion. Men kameravinkeln uppskattades inte av författaren då hon dök upp i bild: Jag ser ut att sitta naken i studion... skrev hon på Instagram. Under kvällen tog Läckberg bort fotot.
Läs mer om Instagram och Läckberg.
Nobbade naket i Fifty shades – trots scenerna i Game of thrones
Skådespelaren ville inte vara naken igen
Läs mer om Fifty och Game.
Första intrycket av Alfa Romeo 4C Spider: Rolig men svindyr
Med en prislapp som är högre än för flera Porsche Boxster-versioner hoppas Alfa Romeo locka nya kunder till märket. Men för det höga priset får köparna också en extremt imponerande lättviktsbil. Alla borde någon gång köra en så här rå och naken bil, säger testchefen.
Måns Zelmerlöw blir nakenhyllad i Europa
Här nakenhyllas Måns Zelmerlöw. Brittisk press uppmärksammar hans nakenkupp på QX-galan. Samtidigt har Danmarks Radio gjort en dansk naken klippdocka av Sveriges schlagerhopp.
Läs mer om Europa och QX-galan.
Systerns supertabbe – visade Kardashian naken på Instagram
Ooops.När Kylie Jenner tog en selfie i spegeln var det bara inte hon och kompisen som syntes posera.Mindre vetande om fototillfälle syntes även systern Khlo Kardashian i bakgrunden - helt topless.
Kardashian hyllas för vågade ökenbilderna
Kim Kardashian är naken framför kameran - igen. Den här gången är det bara en kroppsmålning som täcker realitystjärnans kropp när hon poserar i öknen. – Jag har psoriasis. Det finns ingenting jag kan göra åt det, så det finns ingen anledning till att jag ska känna mig obekväm, säger Kim Kardashian till Mirror.
Läs mer om Kim Kardashian och Mirror.