Naken

Vaknade av hysterisk skrik – från okänd man

Inger Carlsson låg som vanligt och sov naken i sin säng på gården utanför Ullared. Sedan urartade morgonen fullständigt. – En stor karl stod i min hall och skrek på mig att det stod femtio kor på vägen. Jag kände: Det här är för mycket, vad är det som händer? säger Inger Carlsson.
Läs mer om Inger Carlsson och Ullared.

Kvinnor i naken protest mot Trump

Donald Trump är en förlorare enligt den amerikanska fotografen Spencer Tunick. För att gestalta...
Läs mer om Spencer Tunick och Trump.
Här lagar Peter Jihde mat – helt naken
Peter Jihde – som naken kock. En bild på Instagram visar hur han lagar köttfärssås vid en vedspis och det helt utan kläder. På en timme hade bilden fått nästa 1 400 gilla-markeringar på Instagram
Läs mer om Instagram och Peter Jihde.
Därför ska du ställa dig naken framför spegeln
Kasta kläderna och ställ dig alldeles naken framför spegeln. Det kan nämligen hjälpa dig att upptäcka tidiga tecken på sjukdomar.
Morissettes nakna gravidbild hyllas
90-talsstjärnan Alanis Morissette är gravid med sitt andra barn. På Instagram visar artisten upp sin höggravida mage - naken under vatten.
Tv-profilen fick näthat efter nakenbilden
Ex on the beach-profilen Anna-Lisa Herascu poserade naken på Andrijano Adde Mijanovics Instagram. Därefter möttes hon av hat från följare som menar att hon inte är en förebild som gravid. – Jag ser inte den bilden som en vulgär bild, säger Anna-Lisa Herascu.
Läs mer om Anna-Lisa Herascu.
Är Trump naken i Kanyes video?
Chockar med scener ur nya videon
Yxmän högg sig in – skrek: Here's Johnny
Två män med yxa högg sig in i lägenheten när Karlstadbon stod och duschade. En av dem stack in huvudet genom ett hål i ytterdörren och skrek: Here's Johnny Den angripne mannen flydde naken och skräckslagen från lägenheten. Nu har duon dömts för dådet.
Läs mer om Karlstadbon.
Semestra naken – här är bästa platserna i Sverige
Nog har vi alla någon gång svurit åt den ojämna solbrännan som bikinin lämnar. Kritvit hud som bländar och förstör den annars så fina färgen. Lösningen är här. 18 juni är det naturismens dag – en dag att fira genom att vara naken! Här är några platser i Sverige där du kan njuta utan en tråd på kroppen.
Läs mer om Sverige.
Kasta kläderna – då är det Naturismens dag
Nog har vi alla någon gång svurit åt den ojämna solbrännan som bikinin lämnar. Kritvit hud som bländar och förstör den annars så fina färgen. Lösningen är här. 18 juni är det naturismens dag – en dag att fira genom att vara naken! Här är några platser i Sverige där du kan njuta utan en tråd på kroppen.
Läs mer om Sverige.
Kasta kläderna – det är naturismens dag i dag
Nog har vi alla någon gång svurit åt den ojämna solbrännan som bikinin lämnar. Kritvit hud som bländar och förstör den annars så fina färgen. Lösningen är här. I dag är det naturismens dag – en dag att fira genom att vara naken! Här är några platser i Sverige där du kan njuta utan en tråd på kroppen.
Läs mer om Sverige.
Sanningen bakom nya nakenscenen
Han gör det igen – visar sin nakna rumpa på duken. Skådespelaren Dwayne The Rock Johnson visar sig naken i filmen Central Intelligence. – Ville de ha min rumpa, skulle de få det, säger han i en intervju med E online.
Två kvinnor döms för brutal kidnappning
Kvinnan i 25-årsåldern misshandlades, fick sitt hår avklippt – och tvingades klä av sig naken utomhus. Det hela handlade om ett svartsjukedrama. Nu har två kvinnor dömts till fängelse för den brutala kidnappningen i Kortedala i februari.
Läs mer om Kortedala.
Hollywoodfrun misshandlades av sin pojkvän
Åsa Vesterlund: Han tog tag i mitt hår, slet mig ur sängen och slängde ut mig naken
Carolina Klüft: Har varit i stormens öga
I sommar kommer vi att få se en annan sida av en av Sveriges största idrottsstjärnor. Då ska Carolina Klüft, en av årets sommarpratare, släppa idrotten och visa en personlig och naken sida av sig själv. – Det är viktigare att fundera på vem man är, att vara naken inför sig själv och inte känna att man måste vara duktig hela tiden, säger hon.
Läs mer om Carolina Klüft.
Kardashian avslöjar ny hemlighet – naken
Kim Kardashian kan ta priset i att inte kunna hålla hemligheter just hemliga. Realitystjärnan hintar nu om sitt framtidsprojekt med en mer avklädd bild än någonsin. Hemligt projekt, skriver Kardashian under bilden och taggar in betydelsefulla fotografer.
Läs mer om Kardashian.
Viktor Barth-Kron: Ett byggpolitiskt borggårdstal
Jag är varken kejsare eller naken. Jag är påklädd och republikan, sade Roger Mogert (S) i en kommunfullmäktigedebatt år 2003. I dag är han dessutom Stockholms stadsbyggnadsborgarråd, men sannolikt än mer republikan. Kungens inhopp i debatten om Nobelcentret är utan tvekan kontroversiellt.
Läs mer om Nobelcentret och Roger Mogert.
Zlatan och Volvo gör gemensam sak – glöm inte var du kommer från
Fotbollsintresserad eller ej, alla vet vem Zlatan är. Zlatan är just nu det svenskaste vi har. Volvo kunde inte önska sig ett bättre ansikte i sin kampanj Made by Sweden. Förra gången Zlatan hade huvudrollen i Volvos reklamfilm körde han Volvo XC70 Cross Country, badade naken och tolkade Sveriges nationalsång. Det blev självklart succ. Nu gör han efterlängtad comeback. Den här gången tillsammans med Volvo V90. Och gillar man Zlatan lär man inte bli besviken, för det är väldigt mycket Zlatan. Det är mer Zlatan än Volvo V90, och mer av Zlatans kropp än av hans kläder Jag kommer från e
Läs mer om Jag, Made, Sweden, Volvo, Volvo V90 och Zlatan.
Erkänner: Drack sprit före nakenscenen
Emilia Clarke kastade kläderna i succserien Game of thrones nyligen. Men det var ett tag sedan Daenerys Targaryen visade sig naken - därför behövde Emilia Clarke lite hjälp på traven för att spela in scenen, skriver The Sun. – Allt jag behövde var vodka och lite smickrande ljus så var jag redo, säger skådespelaren.
Läs mer om Emilia Clarke, Game och The Sun.
Emilia Clarkes naken- ångest efter scenen
Emilia Clarkes pappa klagade på att för lite handling kretsade kring hennes karaktär Daenerys Targaryen i Game of thrones. Då kom skådespelaren med ett kaxigt svar - och fick föräldrarna att se en nakenscen. – Det slutade med att jag satte dem i soffan och sa Kom igen, nu ser vi det, och sedan ångrade jag mig direkt, säger hon till US Magazine.
Läs mer om Game och Kom.
12-årige sonens fynd fick mamma att reagera
Malins 12-årige son kom hem från golfbanan med en peg utformad som en naken kvinna utan huvud. I stället ska golfbollen symbolisera huvudet. – Tanken är förmodligen att du ska blåsa huvudet av den här tjejen, säger Malin Liljesaga, som reagerade starkt. Men i golfbutikerna är den här typen av tillbehör inga problem.
Läs mer om Malin Liljesaga.
Man hoppade in i lejonhägn – två djur sköts ihjäl
Två lejon sköts till döds för att rädda en man som hoppat in i deras hägn i ett zoo i Santiago, Chile. Mannen tog sig in genom att klättra ner i hägnet med ett rep och klädde av sig naken inför chockade zoobesökare.
Läs mer om Chile och Santiago.
Naken man hoppade in i lejonhägn
Två lejon sköts till döds för att rädda en man som hoppat in i deras hägn i ett zoo i Santiago,...
Läs mer om Santiago.