Naken

Par åtalades för att ha hotat sitt fosterbarn – frias

Paret åtalades för att ha tvingat ett fosterbarn att rulla naken i snön.Men tingsrätten friar dem.Bevisen räckte inte.

Två män grovt misshandlade

Strax efter midnatt fick polisen ett samtal om en naken man i en port i Traneberg. Det visade sig att mannen hade blivit misshandlad av ett okänt antal gärningsmän. I närheten hittades ytterligare en man som också blivit misshandlad.
Läs mer om Traneberg.
Zara Larsson avslöjar – älskar att vara naken
Hon har främjat free the nipple-rörelsen och provocerar vissa med sina avklädda bilder på Instagram.Men Zara Larsson älskar att vara naken - så mycket att hennes familj får tvinga henne att klä på sig.– Vissa störs av att jag är så fri med min nakenhet, säger Zara Larsson i en intervju med Vice.
Läs mer om Instagram.Men, Vice och Zara Larsson.

Grovt misshandlade män hittades i port

Två män hittades misshandlade i en port i Bromma – en av dem var naken.Båda fick föras akut till sjukhus.Polisen spanar nu i området efter ett antal okända gärningspersoner.
Läs mer om Bromma.
Måns Zelmerlöw helt naken – på badplatsen
Artisten och tv-profilen Måns Zelmerlöw förevigar årets första nakenbad - med en selfie.Bilden har han lagt ut på Instagram - där den hyllas.Den obligatoriska första nakendoppet för i år-selfien, skriver han till inlägget.
Läs mer om Instagram.
Andrews: Den kommer finnas där tills jag dör
ESPN-journalisten Erin Andrews smygfilmades naken på ett hotell av en stalker, stämde mannen och hotellet varpå hon fick 466 miljoner kronor i skadestånd.Men hon har inte kunnat lägga händelsen bakom sig.– Det hemsöker mig hela tiden, säger hon enligt New York Post.
Läs mer om New York Post.
SVT-profilens oväntade nakenbild på Instagram
Här är Nassim Al Fakirs nya nakenkupp.På Instagram har den tidigare SVT-profilen lagt upp en bild där han poserar naken samtidigt som han balanserar på en pall och en stol.Så cool bild, skriver en av programledarens fans.
Läs mer om Instagram.
Här är SHL:s besked – efter nakenskandalen
SVT-reportern Lovisa Giertta har lyft frågan om sexuella trakasserier i SHL.Förutom olämpliga inviter och kommentarer ska en spelare ha klätt av sig naken framför reportern.Hockeyligans vd Jörgen Lindgren beklagar det inträffade - men har inte vidtagit några åtgärder mot spelaren eller hans klubb.– Jag tycker inte de kunde agerat annorlunda. Däremot hoppas jag att de lyfter problematiken för att undvika att liknande saker händer igen, säger C Mores kommentator Lena Sundqvist.
SHL-spelaren tog av sig kläderna för tv-profilen
Två sportreportrar har sextrakasserats i direktsändning den senaste tiden.Tyvärr inga ovanliga händelser, menar SVT:s Lovisa Giertta.Nu berättar hon om när en SHL-spelare gick över gränsen efter en match.– Han hade blicken fäst på mig och stod där alldeles naken på en armlängds avstånd. Jag kände mig chockad och obekväm, säger hon.
Kvinnornas massör var styckmördare
År 1994 sköt den nu 65-årige mannen ihjäl sin kumpan, styckade honom med motorsåg och göt in kroppsdelarna i cement. Under förra året jobbade han som massör i Stockholm –och begick nya brott. I förhör berättar kvinnor hur de utsatts för mannen. Jag var rädd, jag låg där naken. Jag var hjälplös. säger en av kvinnorna.
Läs mer om Stockholm.
Playboy-modellen döms – efter vågade nakenbilden
Den före detta Playboy-modellen Dani Mathers, 30, la upp en smygtagen bild på en naken kvinna på sin Snapchat.Efteråt fick hon en hatstorm mot sig – nu är det klart att Dani Mathers döms för sin handling, skriver TMZ.
Läs mer om Snapchat.Efteråt och TMZ.
OS-hjälten helt naken – i nytt dejtingprogram
Hon är känd som en av tidernas främsta simmare.Nu söker OS-hjälten Inge de Bruijn kärleken i tv.Detta spritt språngande naken – i dejtingprogrammet Adam seeks Eve, skriver Daily Mail.
Bryter tystnaden om nakenbilderna
Björn Paulsen värvade som mittback.Men efter sju omgångar han har gjort stor succ som offensiv mittfältare och öst in fem mål.För SportExpressen berättar Paulsen nu om kärleken till Hammarby, varför han kommer att vara Bajensupporter när han lämnat klubben, målsuccn och den stökiga tiden i Esbjerg.Dessutom talar han nu för första gången ut om när C More filmade honom naken i omklädningsrummet.- Jag hade varit sjuk och ville byta alla mina kläder som hade blivit kalla och blöta. Det var inte bra att det hände, säger han.
Borde få rösta om kameror i omklädningsrummet
Efter det att tv-bilder visat Hammarbys Björn Paulsen naken i omklädningsrummet vill Jiloan Hamad att frågan om kameror tas på allvar. – Spelarna borde få rösta om kamerorna ska finnas kvar, säger Hamad till DN.
Läs mer om Hamad och Jiloan Hamad.
Rumpchock i finalen
En naken rumpa blev Australiens mest anmärkningsvärda bidrag till årets Eurovisionfinal i Kiev. Mitt under direktsändningen rusade en man iklädd en australisk flagga, men inga byxor, upp på scenen.
Läs mer om Eurovisionfinal och Kiev.
Sanningens minut för Schulz-effekten i Tyskland
Fallet har varit djupt. Från att ha hyllats som en frälsare till spydiga kommentarer om att kejsaren är naken. Ska Martin Schulz vända trenden måste hans socialdemokratiska SPD vinna söndagens delstatsval i Nordrhein-Westfalen med 13 miljoner väljare – eller se Angela Merkel dra ifrån inför förbundsdagsvalet i höst.
Sportpampen om nakenbilden: Jag vet inte vem det där är
En bild på en naken man som håller om en död haj har blivit viral.Och mannen på bilden är så lik den amerikanska fotbollstränaren Jim McElwain att han har tvingats dementera att det är han på bilden.– Jag vet inte vem det är, men det är inte jag, säger han till Sports Illustrated.
Läs mer om Jim McElwain.
Gunnar, 73, stoppade tjuvarna – helt naken
Två tjuvar gjorde inbrott hemma hos Gunnar Andersson, 73, i natt.Men de valde helt fel pensionär att ge sig på.Gunnar Andersson tog upp fajten med de knivbeväpnade männen – och jagade bort dem från huset.– Jag ger mig inte i första taget. Men nästa gång ska jag försöka ha kläder på mig i alla fall, säger han.
Läs mer om Gunnar Andersson.
Man hade hellre stått naken på Elitloppet
Finland har fått en fiaskostart på VM. Och det är förbundskaptenen Lauri Marjamäki som får skulden. Man hade hellre stått naken på upploppet under Elitloppet på Solvalla om några veckor än att ta på sig Marjamäkis kostym för tillfället, skriver Yles krönikör Mats Ahlnäs.
Strandblottare näckade vid Louise: Skitäckligt
Louise, 19, och hennes vänner låg och solade i Uddevalla – när blottaren slog till.När övriga kvinnor på stranden gick hem, klädde han av sig och frågade: Kan jag vara naken här? Ni såg så lättklädda ut?, berättar hon.– Han hade fixat sig, duschat och hade ett syfte med att komma dit. Han skulle visa sig, säger Louise Karlsson.
Läs mer om Louise Karlsson, Louise och Uddevalla.
Spaniens bästa strand – för dig som vill bada naken
El Torn är en av Spaniens bästa sandstränder. Lång, platt och omgiven av skyddande gröna kullar. Vattnet är utmärkt. En naturstrand där alla är helt nakna.
Lawan, 27, har en mikropenis
I hela sitt liv var han rädd för att någon skulle se honom naken.Men nu är Lawan öppen med att han har mikropenis – hans könsorgan blir inte längre än fyra centimeter.– Det är ett barns storlek. Det ska inte se ut så här, säger han i Outsiders.
Läs mer om Lawan.
Modellens nakenbild väcker stor ilska
Här är supermodellens nakenbild – som retar upp ett helt land. Det är modellen Jaylene Cook, 25, som poserar naken uppe på det New Zeeländska berget Mount Taranaki – något som fått flera att rikta kritik. Berget är nämligen heligt för alla Maorier, urinvånarna i New Zeeland.
Modellens naken- bild väcker stor ilska
Här är supermodellens nakenbild – som retar upp ett helt land. Det är modellen Jaylene Cook, 25, som poserar naken uppe på det New Zeeländska berget Mount Taranaki – något som fått flera att rikta kritik. Berget är nämligen heligt för alla Maorier, urinvånarna i New Zeeland.