Naken


Radcliffe om att vara naken inför publiken

Världens mest kända trollkarl har slängt glasögonen och vuxit upp. I rollen som Wallace i What if som har premär i kväll spelar han något som ligger närmare honom själv. En helt vanlig person som inte har några problem att visa rumpan för publiken.

Läs mer om Wallace och What.

Åtalas för blodigt och totalförstört hotellrum

BORÅS. Mannen misstänks för att ha slagit sönder och blodat ner ett hotellrum i Borås och därmed orsakat skador för 40 000 kronor. Anledningen - ett bråk med flickvännen. När polisen kom till platsen hittade de mannen i 30-årsåldern naken och nerblodad.

Gick bärsärk på hotell

I november förra året kallades polisen till ett hotellrum i centrala Borås. När patrullen kom till platsen hittade de den 31-årige göteborgare - nedblodad och naken, skriver Borås Tidning.

James Franco häller isvatten över sig – är naken från midjan och neråt

Allt fler stjärnor hakar på välgörenhetskampanjen ALS Ice bucket challenge som går ut på att man...

Svenskar är gärna nakna på stranden

Brukar du vara topless eller helt naken på stranden? En ny undersökning visar att vi svenskar hör till dem som gillar det mest.

Naken man stal frukt ur bil

Enligt vittnen till stölden var mannen helt naken när brottet begicks. Han bröt sig in i bilen och gick igenom bagageluckan och handsfacket.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
MMA-stjärnan gripen efter brutala bilderna

MMA-fajtern Jonathan War Machine Koppenhaver har arresterats, skriver CNN. War Machine är bland annat misstänkt för att brutalt misshandlat sin exflickvän Christy Mack. – Han fick mig att klä av mig naken och ta en dusch framför honom, sedan drog han ut mig och slog mig i ansiktet, har Mack tidigare skrivit i ett uttalande.

Läs mer om CNN, Christy Mack och Mack.
Naken man utsatt för utpressning

En ung trelleborgare strippade framför webbkameran för en kvinna som han höll kontakt med.

Naken man utsatt för utpressning

En 25-årig trelleborgare utpressades på 8 000 kronor för att nakenbilder på honom inte skulle läggas ut på nätet. Utpressaren var en kvinna som mannen fått kontakt med via en dejtingsajt,

Naken man utsatt för utpressning

En 25-årig trelleborgare utpressades på 8 000 kronor för att nakenbilder på honom inte skulle...

Naken man utsatt för utpressning

En 25-årig trelleborgare utpressades på 8 000 kronor för att nakenbilder på honom inte skulle läggas ut på nätet.

Naken man utsatt för utpressning

En 25-årig trelleborgare utpressades på 8 000 kronor för att nakenbilder på honom inte skulle läggas ut på nätet. Utpressaren var en kvinna som mannen fått kontakt med via en dejtingsajt, rapporterar Trelleborgs Allehanda. Efter en tid började de två hålla kontakt via Skype. Kvinnan ska ha förmått mannen att klä av sig framför en webbkamera. Efter ett tag kom hennes krav — 4 000 kronor för att inte lägga ut bilderna.

Läs mer om Skype.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Andersson: Belöna honom - inte bestraffa

ZÜRICH. Jag har extremt svårt för folk som ska lusläsa reglerna. Mahledine Mekhissi-Benabbad är visserligen en galning som älskar att provocera. Men så länge han utklassar sina motståndare får han för min del gärna springa i tomtedräkt eller naken över mållinjen.

Fajtern jagas – efter hemska misshandeln

MMA-fajtern War Machine är på rymmen från Las Vegas-polisen. 32-åringen är bland annat misstänkt för att ha brutalt misshandlat den amerikanska porrstjärnan Christy Mack i hennes eget hem. – Han fick mig att klä av mig naken och ta en dusch framför honom, sedan drog han ut mig och slog mig i ansiktet, skriver Mack i ett uttalande.

Läs mer om Christy Mack och Mack.
Här nakenhyllar Danny flickvännen Molly

Molly Sandns kampanj mot vikthetsen har stöttats av tusentals. Nu kärlekshyllas hon av pojkvännen Danny Saucedo - som lägger upp en bild av sig själv naken på sin Instagram. - Det betyder såklart jättemycket både för mig personligen och våra följare och fans. Tror det får ännu en dimension när en kille tar ställning i frågan, skriver Molly Sandn i ett mejl om stödet.

Nakenbadarna sprider ut sig

Svar på Varför gå på nakenbad om man inte vill bada naken? (5/8). Varberg. Du undrar varför man badar med baddräkt på nakenbadet och jag undrar varför man träffar på nakenbadare allt

Läs mer om Varför.
Danny hyllar Molly efter nya musikvideon: `Löjligt stolt!`

I fredags släppte Molly Sandn sin musikvideo till nya låten Freak, där hon visar sig naken för att strida mot trångsynta kroppsideal. I sambandet med släppet av videon passade sångerskans

Läs mer om Freak, Molly och Molly Sandn.
VIDEO: Molly Sandn klär av sig naken och gör upp med mobbarna

Molly Sandn på omslaget till nya singeln `Freak`. Sångerskan Molly Sandn, 22, har tidigare fått kritik för sin vikt och elaka tungor har sagt åt henne att banta.

Därför visar sig Molly Sandn naken i nya musikvideon!

Idag släppte Molly Sandn sin nya musikvideo för singel Freak. Videon, likväl låten,är inspirerad av stjärnans tuffa ungdomsår och den viktmobbning hon har stått ut med under sina år

Läs mer om Freak och Molly Sandn.
Maskerad naken man jagade kvinna

Maskerad naken man jagade kvinna

Ytterligare en kvinna har anmält till polisen att hon jagats av en naken och maskerad man i naturområdet Jordbodalen i Helsingborg. Kvinnan som är i 50-årsåldern var på väg hem när hon fick syn på en stönande naken man som sprang efter henne.

Läs mer om Helsingborg och Jordbodalen.
Ny blottaranmälan – kvinna jagades

HELSINGBORG. Polisen i Helsingborg har fått in flera anmälningar om blottare i parkområdet Jordbodalen.En kvinna har anmält att hon blivit jagad av en naken och maskerad man i naturområdet.Nu kommer polisen öka sin närvaro i området, rapporterar Helsingborgs Dagblad.

Läs mer om Helsingborg och Jordbodalen.En.
Tidigare toppnyhet hos Metro:
Naken maskerad man jagas av polis

Ytterligare en kvinna har anmält till polisen att hon jagats av en naken och maskerad man i...

Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Maskerad naken man jagade kvinna

Ytterligare en kvinna har anmält till polisen att hon jagats av en naken och maskerad man i naturområdet Jordbodalen i Helsingborg.

Läs mer om Helsingborg och Jordbodalen.
Broos årets Widerberg-stipendiat

Filmaren Sara Broos är årets Bo Widerberg-stipendiat. Hon fick ta emot stipendiet på 35 000 kronor på Lilla Filmfestivalen i Båstad under torsdagen. — Det känns jättestort, och extra stort eftersom det är en regissör som betytt så mycket för mig, säger Broos till Sydsvenskan. Sara Broos långfilmsdebuterade 2012 med dokumentären För dig naken som handlade om hennes gudfar Lars Lerin.



Mest läst senaste veckan
1.  Lesbiska kvinnor har fler orgasmer


2.  Jag dök och kände en arm


3.  Stora översvämningar i Munkedal


4.  Skräckbesked för Stefan Löfven


5.  Olycka stoppade tågtrafik


6.  Vägrar ta emot djurförbud


7.  Fler pojkar har missbildad penis


8.  Pinsamma felen i sportfilmerna


9.  Invasion av kackerlackor på Arlanda


10. Ny skatt kan införas för att klara flyktingmottagandet



Senaste nyheterna



Nyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11