Naken

Därför väljer Lovato att visa sig helt näck

I en stark intervju med Vanity Fair visar världsstjärnan Demi Lovato upp sig – osminkad, oretuscherad och naken. Världsstjärnan som har en historia av ätstörningar vill nu inspirera andra att man kan ändra på sin självkänsla. – Det betyder att släppa saker och att vara äkta, säger Lovato.
Läs mer om Demi Lovato, Lovato och Vanity Fair.

Miguels överkropp får publiken att skrika

En naken, svettig överkropp som får publiken att tjuta rakt ut. Fullt slagsmål bakom kravallstaketet och snusktyngda texter. För att beskriva Miguels spelning på Annexet behövs bara sju bokstäver. P A S S I O N.
Läs mer om Annexet.
Ung man utpressad efter chatt på sexsajt
En 21-årig man utsattes för utpressning sedan han hade chattat naken på en sexsajt.–Om han inte gav utpressaren pengar skulle en film från sajten skickas till hans familj och hans vänner, säger kriminalkommissarie Cecilia Kjaersgaard.
Läs mer om Cecilia Kjaersgaard.

Naken kvinna slog sönder polisens dörr

En naken kvinna slog sönder dörren på polisstationen i Katrineholm på söndagsmorgonen, rapporterar Södermanlands nyheter. – Hon gick runt i bara mässingen och förde liv, säger Roland Lindqvist, på Sörmlandspolisen till tidningen.
Hittades naken bakom container – efter 11 år har han funnit sin familj
När han år 2004 hittades bakom en Burger king i Georgia, USA, visste han inte vem han var på grund...
Läs mer om Burger, Georgia och USA.
Jannicas mördare dömdes – efter 15 år
Tidigt på morgonen den 4 augusti 1989 kliver en pensionär in i den lilla affären i Hörja nordväst om Hässleholm. Han vill låna telefonen, berättar han, då något ruskigt har hänt. Pensionären har just hittat kroppen efter en ung kvinna, naken på en grusväg. Men det kommer att ta närmare 15 år innan en av Sveriges mest avskydde mördare döms för dådet. Och 25 år efter att Jannica Ekblad hittades på en skogsväg i Skåne är sorgen lika stor hos de anhöriga. – Jag saknar henne något så oerhört, hon var min flicka. Jag saknar henne så mycket fort
Här visar Babsan allt – på Instagram
Här visar Babsan allt. På Instagram delar Lars-Åke Wilhelmsson med sig av en video där han badar helt naken. – Jag är inte blyg, säger han om nakenvideon. Se videon längre ner i artikeln.
Naken La Traviata utmanar normerna
År 1853 var det prostituerade Violettas kamp mot fördomar som utmanade operapubliken. När Mellika...
Stockholm är vidrigt och fantastiskt
Tidigare har han använt formen och språket som ett skydd. Förlusten av en nära vän fick Jonas Hassen Khemiri att lägga undan sina gamla verktyg och skriva en naken roman, en samtida Stockholmsskildring om hur vi minns.
Läs mer om Stockholmsskildring.
Kurt Vile: Jag ville göra urflippad blues
I Kurt Viles musik slingrar sig rottrådarna ner i såväl 70-talets amerikanska rock som i 90-talets grunge. Men Philadelfiasonen vill göra rock för vår tid; kristallklar men samtidigt drömsk och naken.
Kurt Viles: Jag ville göra urflippad blues
I Kurt Viles musik slingrar sig rottrådarna ner i såväl 70-talets amerikanska rock som i 90-talets grunge. Men Philadelfiasonen vill göra rock för vår tid; kristallklar men samtidigt drömsk och naken.
Hon hölls fången – och slogs med påkar
MÖLNDAL. Mannen i 30-årsåldern sitter anhållen misstänkt för att ha kidnappat en kvinna, fört henne ut i skogen och hållit henne fången hela natten. Nu berättar hon för GT hur hon tvingades klä av sig naken och krypa runt på alla fyra – samtidigt som han slog henne med träpåkar. – Det enda jag tänkte var hur jag skulle komma därifrån levande, säger hon.
Hatar den lättklädda videon: Irriterande
Emily Ratajkowski slog igenom i videon till Robin Thickes låt Blurred lines. Men nu jämför hon videon - där hon dansar runt nästan naken - med Batmans värsta fiende. – Det är en Bane i min tillvaro, säger hon enligt Huffington Post.
Läs mer om Bane, Blurred och Huffington Post.
Miley Cyrus poserar naken och onanerar på tidningsomslag
Justin Biebers plåtning kallades bdsm-inspirerad. Madonna poserade topless. Och Miley Cyrus onanerar. I nya numret av kändistäta magasinet Interview delar popstjärnan Cyrus nu med sig av intima bilder från sin telefon.
Läs mer om Interview.
Badgäst anmälde naken badgäst
En man i Karlstad har polisanmälts av en annan man. Orsak: Anmälaren störs av att mannen legat naken på stranden. Han och andra har känt obehag av mannens kön, skriver nwt.se.
Läs mer om Karlstad.
Stoppad: Folkoperans film för naken för Facebook
Ett snabbt sätt att genomslag i medierna är att bli stoppad. Nu uppger Folkoperan att nätjätten Facebook har censurerat teaterns filmtrailer för La Traviata. För naket? Ta en titt på trailern och bedöm själv.
Läs mer om Facebook, Folkoperan och La Traviata.
Sexscenerna – då är Skarsgård obekväm
Alexander Skarsgård har gjort sin beskärda del av sexscener. Och medan andra skådespelare drar sig för att göra dem räds svensken inte att klä av sig naken framför kameran. – Om det är en del av berättelsen är det aldrig obekvämt för mig, säger han till brittiska Metro.
Läs mer om Metro och Skarsgård.
Därför stoppades klädsajtens bröstbild
Kvinna med naken överkropp, och en kokosnöt som döljer bröstvårtan, skulle sälja - solglasögon. Nu fälls Boråsföretaget Nellys reklam för könsdiskriminering. – Kvinnan framställs som ett rent sexobjekt, skriver Reklamombudsmannen.
Läs mer om Reklamombudsmannen.
Oförskönat naken dagbok om sorg
Poeten Tom Malmquist har skrivit om året då först hans höggravida flickvän och sedan hans pappa gick bort. Andres Lokko undrar om dagboken har ställt sig i vägen för en större berättelse om sorg.
Kardashian svarar på vikthånen – helt naken
Det är inte lätt att blidka 42 miljoner följare. Hur Kim Kardashian gör får hon kommentarer om sin vikt och sin graviditet. Nu har hon dock tröttnat - och ryter ifrån med en nakenbild.
Bilden på Enya, 5, anmäld – är för naken
Bilden på Enya, 5, som kallades tjock av en läkare, har engagerat stort i sociala medier. Men flera har också anmält bilden på henne för att innehålla naket innehåll. – Det är en sjuk diskussion, det är en barnkropp, säger mamma Alexandra Ivarsson.
Läs mer om Alexandra Ivarsson och Enya.
Tv-fruns varning om implantat i brösten
Yolanda Foster har lagt upp en nästan helt naken bild på Instagram för att uppmärksamma riskerna med bröstimplantat - och hur det kan förstöra hälsan. Nu får hon stöd från sina följare. Vi har kanske fått jackpot genom att hitta en massa silikon från ett 20-årigt implantat som brustit, skriver Foster på Instagram.
Läs mer om Foster och Instagram.
Märkliga beslutet efter uppbrottet från Kermit
Miss Piggy och Kermit har gjort slut. Nu vill Miss Piggy göra expartnern grönare än vanligt - av avundsjuka. Kändisgrisen har vikt ut sig på bilder där hon poserar naken med en orm, rapporterar The Sun.
Läs mer om Kermit och The Sun.
TV3-profilen visar upp sig på bild – helt naken
Det räckte inte att visa upp sig naken i tv. Här poserar Paradise hotel-vinnaren Eric Hagberg helt naken på Instagram. – Vi är ju naturliga i grund och botten, säger TV3-profilen – som fick censurera sitt kön med en smiley.
Läs mer om Eric Hagberg, Instagram och Paradise.