Naken

SVT:s snoppskämt i Melodifestivalen

Den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2017 inleds med sång av David Lindgren – och en man som är spritt språngande naken. Troligtvis är det här den första penisen i programmets historia. – Det är möjligt att det är det, säger projektledaren Anette Helenius.

Kör femmilen naken om Calle vinner

Läs mer om Calle.
Om Calle tar guld åker jag femmilen naken
LAHTIS. Martin Johnsrud Sundby vinner herrarnas skiathlon, det är Petter Northug säker på. Han är än mer säker på att Calle Halfvarsson inte vinner. – Tar Calle guld i morgon åker jag femmilen naken, säger han.
Max Trumpgranskning – en världsnyhet
När 22-årige Max Karlsson för två veckor sedan fick reda på att han under en vecka skulle ratta Twitterkontot Sweden hade han aldrig kunnat tro att veckan skulle ägnas åt att faktagranska Donald Trump. Men så blev det. Efter presidentens uttalanden om Sverige har engagemanget kring kontot varit enormt. – Jag råkar vara killen som just nu har Sverigekontot, och som tillsammans med andra visar att kejsaren, eller president Trump, är naken, säger Max Karlsson.

Ska berätta om affären med Rooney i ny bok

Före detta eskortkvinnan Helen Wood påstås ha haft en utomäktenskaplig affär med fotbollsstjärnan Wayne Rooney. Nu ska Wood skriva en ärlig och naken självbiografi. Rooney borde vara livrädd, skriver The Sun.
Stjärnan hotas med nakenbilder – efter fyndet
Efter Lisa Marie Presleys skräckupptäckt på exmakens dator: Nu gör Michael Lockwood ett hämnddrag. Enligt Radar online har han bilder på en naken och helt utslagen Presley – som kan försvåra för henne i rättstvisten.
Läs mer om Michael Lockwood och Presley.
Jerry klarade inte av Stinas nakna kropp
Jerry Andersson fixade inte Stina Johanssons naken-krav i sänghalmen. Farmen-deltagaren smög ut i natten och la sig på höskullen. – Det var ingenting för mig, säger han i Farmen.
Läs mer om Farmen.
Nassim Al Fakir: Därför är jag naken
Han sprang naken genom TV4:s studio. I Nyhetsmorgon berättar programledaren och artisten Nassim Al Fakir om nakenkuppen i Let's dance och varför han gillar att ta nakenbilder på Instagram. – Jag har ingenting att skämmas för, säger han.
Läs mer om Instagram och Nassim Al Fakir.
Vann Kinberg Batra duellen mot sfinxen Löfven?
Stefan Löfven kom naken på nyheter, medan Anna Kinberg Batra hade med sig en rykande färsk M-linje gentemot Sverigedemokraterna, och en trasslig Allians. Det var ingen tvekan om vem som hade mest att bevisa i regeringsfrågan.
Mammans ilska efter stjärnans nakenbild
Christian Gytkjaer poserade naken med segerpokalen när han vann norska fotbollsligan. Många skrattade – men Gytkjaers mamma var inte alls lika nöjd med upptåget. – Hon var en pådrivare för att få den borttagen från Instagram, säger Gytkjaer till Adresseavisen.
Läs mer om Adresseavisen, Gytkjaer och Instagram.
Åka kryssning naken – den nya succtrenden
Vågar du åka lyxkryssning på Medelhavet – helt naken? Då ska du boka plats på Desire Cruise från Barcelona till Rom.
Stanley Wilson II gripen naken – igen
Den tidigare NFL-spelaren Stanley Wilson II har för andra gången på ett år blivit gripen då han helt naken försökt bryta sig in i ett hus. Nu har bilden som polisen tagit på honom efter gripandet blivit en snackis i USA. Det visar en man i desperat behov av hjälp, skriver Washington Post.
Läs mer om USA och Washington Post.
Därför kastade Syliane kläderna i Farmen
Efter Naken-Janne – nu kommer Naken-Syljanne. Eller? I TV4:s Farmen kastar Syliane Duval kläderna – på bästa sändningstid. Nu berättar hon själv om sin syn på nakenhet. – Jag är ganska galen av mig, säger hon.
Farmen-deltagaren kastar kläderna
Nya deltagaren Syliane Duval tar plats i Farmen - och vill genast visa hela sig. Framför Calle von Rosen kastar hon av sig handduken när hon badat naken i sjön. – Folk kan lätt tro att jag är ganska lättfotad när de träffar mig för första gången, säger Duval i programmet.
Läs mer om Duval, Farmen, Rosen och Syliane Duval.
Kardashian om rånet: Jag var naken
Kim Kardashian, 36, var naken – iklädd bara en badrock när rånarna slog till i Paris. Det visar en polisrapport som den brittiska tidningen The Sun har tagit del av. Jag skrek och undrade om det var någon där, men ingen svarade, säger realitystjärnan i rapporten, som visar stjärnans version av skräckupplevelsen.
Läs mer om The Sun.
Naken man löpte amok – nära drunkna i pool
Spritt språngande naken och hög på knark gick 26-åringen bärsärkagång bland villorna i Vinslöv.Han välte en kruka, slog sönder fönster och dök igenom en syrenhäck innan han till slut höll på att drunkna i en mindre trädgårdspool.Nu åtalas mannen för den våldsamma skadegörelsen i somras, skriver Kristianstadsbladet.
Naken man nära drunkna i trädgårdspool
Mer eller mindre naken och hög på knark gick 26-åringen bärsärkagång bland villorna i Vinslöv.Han välte en kruka, slog sönder fönster och dök igenom en syrenhäck innan han till slut höll på att drunkna i en mindre trädgårdspool.Nu åtalas mannen för den våldsamma skadegörelsen i somras, skriver Kristianstadsbladet.
Katie Price i naken- skandal på julfest
Katie Price fick nära 150 000 kronor för att dyka upp på företagets julfest. Då bjöd supermodellen och tv-profilen på skandalscener – och visade brösten. Nu lovar hon att inte dricka alkohol under hela nästa år.
Hon tog ställning - och möttes av hån
I somras intervjuades hon naken. För att protestera mot synen på idrottskvinnor. Nu berättar Isabelle Pedersen, 24, om reaktionerna – och hatkommentarerna. – Jag fick höra att jag blivit för fet, säger friidrottsstjärnan Isabelle Pedersen till Bergens Tidende.
Läs mer om Isabelle Pedersen.
Eva af Geijerstam: Het filmvåg drar in över det hippa Georgien
Den tyske filmproducenten och Georgienveteranen Peter Rommel lutar sig mot mig efter visningen av filmen Anna s life och säger: Det här är faktiskt första gången jag ser en naken kvinna i helfigur i en georgisk film
Naken yxman döms för attack
Mitt på dagen rusade den nakne mannen omkring i villaområdet och svingade en yxa.Han var aggressiv, slog sönder saker och hotade en kvinna med yxan.Nu döms mannen för bland annat grov misshandel, ofredande och skadegörelse, enligt 24Kalmar.
Skållade könet – när han lagade mat naken
Både den bästa och värsta händelsen i mitt liv
Ta emot folkets jubel i Idol är fantastiskt
Pär Lernström gillar inte att kasta bort sina få lediga söndagar. Då isolerar han sig i köket och lagar avancerade maträtter under stark stress. Idols programledare hatar att duscha, men har inget emot att visa sig spritt språngande naken i tv.
Läs mer om Idol.
Emmy Rossum: Var naken när han friade
Skådespelerskan och sångerskan Emmy Rossum avslöjar nu den nakna sanningen om hur hennes fästman Sam Esmail friade. – Jag hade inte förväntat mig att det skulle ske i ett badkar, säger Rossum i en intervju med programledaren Chelsea Handler, skriver In Touch.