Naken

18-åriga modellen hittad mystiskt död i Malaysia

Den holländska modellen Ivana Smit, 18, har hittats död under mystiska omständigheter på en balkong i en skyskrapa i Kuala Lumpur.Enligt den malaysiska polisen är dödsfallet avfärdat som en olycka, men Smits familj kräver nu en ordentlig utredning av händelsen.– Hon återfanns naken. Var är hennes underkläder och skor? undrar Smits morfar Fredrik Smit enligt Daily Mail.Hennes svenske vän Oskar är samtidigt i chock.– Det är fortfarande svårt att prata om, säger han till Expressen.

Skäringers hyllning efter nakenmålningen

Mia Skäringer besökte Stina Wollters altelj och blev avmålad naken.Nu hyllar hon konstnären efter det starka mötet.– Vi kom varandra nära. Jag såg henne. Och hon mig. När jag åkte hem var jag helare än innan, skriver skådespelaren på Instagram.
Läs mer om Instagram.
84-årig man drogades – medvetslös i 36 timmar
Med en ofrivillig kopp kaffe drogades en 84-årig man medvetslös i sin bostad.Mannen hittades av anhöriga – ett och ett halvt dygn senare, naken på sitt sovrumsgolv.10 000 kronor, ID-kort och ett bankkort försvann i samband med händelsen, från 84-åringens hem.– De hann dricka lite kaffe, men efter en kort stund mindes han inte något mer, säger Jimmy Serrano, kammaråklagare vid åklagarmyndigheten i Malmö.
Läs mer om ID-kort, Jimmy Serrano och Malmö.
Filmrecension: God's own country – vild passion på vischan
Francis Lees långfilmsdebut ger en närgången och naken bild av uppflammande passion på nordengelska landsbygden. Gods own country hylllar kärlekens förändrande kraft.

Kidnappare misstänks för knivdåd på centralen

Den unga kvinnan kidnappade under brutala former en kvinna i Göteborg förra året.Offret fick sitt hår avklippt, misshandlades och tvingades att klä av sig naken i kylan.Nu har den dömda kidnapparen gripits och anhållits igen – misstänkt för att på lördagskvällen ha försökt mörda en man på Göteborgs centralstation.
Läs mer om Göteborg.
Stackars Italien – nu väntar apokalypsen
Så har förfallet nått även den främsta symbolen för Italiens identitet: Fotbollslandslaget Gli Azzurri, det vill säga de klarblå missar VM. Drygt 20 år med Berlusconi har blottat att kejsaren är naken.
Läs mer om Berlusconi.
Olindas sexreligion – nu berättar tv-profilen
Hon bytte namn från Olinda Borggren till Olinda Castielle, lämnade Sverige och hängav sig åt erotik.Den tidigare skandaldrottningen från Paradise hotel ägnar sig åt ett andligt liv med fokus på sex - och mediterar gärna med nakna män.Om vi vill resa till Indien och meditera med en naken munk gör vi det skriver Olinda Castielle i ett mejl.
Vaknade naken och hade en kille över mig
På fredagen har över 1 300 politiker skrivit under uppropet #imaktenskorridorer, där de berättar om sexuella övergrepp inom politiken. En av dem blev våldtagen redan när hon var engagerad i ett ungdomsförbund.– Jag vaknade naken och hade en kille över mig, säger hon till Expressen.
Läs mer om Expressen.
Nu kan du äta middag naken – på restaurang i Paris
Med tanke på fransmännens lite vågade rykte är det märkligt att Paris inte haft den här typen av etablissemang förrän nu:Här är restaurangen där du kan äta så att säga helt au naturell.
Ung kvinna drogade och rånade äldre man
Den yngre kvinnan tjatade sig in hos 85-åringen som körde elmoped.Dagen efter hittades han naken och utslagen på golvet i sin lägenhet.Nu åtalas en 27-årig kvinna som misstänks ha sövt honom med lugnande medel i kaffet och sedan stulit hans saker.
Skådespelare berättar om ännu fler övergrepp
Kvinnliga skådespelare trakasseras även utanför teatervärlden.Nu vittnar kvinnorna bakom #tystnadtagning-uppropet om sexuella övergrepp utsätts för i film- och tv-branschen, skriver Svenska Dagbladet.Han menade att det var viktigt för 'känslan i scenen och i rummet' att jag var naken på underkroppen även om det inte syntes i bild, skriver en kvinna.
Louis CK anklagas för sextrakasserier
Flera kvinnliga komiker anklagar Louis C.K. för sextrakasserier, enligt New York Times.Den hyllade komikern ska ha klätt av sig naken och onanerat framför två kvinnor efter ett gemensamt stand up-framträdande 2002.Louis C.K. har inte kommenterat anklagelserna.
Läs mer om New York Times.Den.
Här är appen som skyddar dina intima bilder
Gillar du att posera naken framför Iphone-kameran, men är rädd att bilderna ska nå obehöriga? Då är Nude något för dig.
Läs mer om Iphone-kameran och Nude.
Här visar Martin Björk upp allt – på taket
Martin Björk visar stjärten – på Instagram.Här poserar programledaren och radioprofilen helt naken framför kameran och berättar att han börjat med nakenyoga.Just denna position kräver en något lätt sammandragen pung, skriver han.
Läs mer om Instagram.Här och Martin Björk.
Full fart in i väggen – varje bokstav gnistrar och gråter
Det märkliga är att man faktiskt tycker om Ariel Levy. Hon är så naken i sin sorg, så skoningslös mot sig själv och samtidigt så ömsint humoristisk i sin outhärdliga berättelse om droger, otrohet och ett missfall på reportageresa i Mongoliet.
Läs mer om Ariel Levy och Mongoliet.
Därför stoppades trekanten i tv
I tisdagens Paradise hotel får tittarna se hur Smail Alihodzic kryper in naken i ett tält tillsammans med Isabelle Hambe och Gabriela Falkenström för att ha en trekant.Men trekanten stoppades i tv, och tittarna fick inte se vad som hände - nu avslöjar Isabelle Hambe vad som hände i tältet.– Vill du höra sanningen? Jag var hyfsat packad och kåt, säger Isabelle Hambe till Hänt.
Är kejsaren Östlund naken?
I den animerade Youtubeföljetongen Ruby bryts manliga genier ned till effektsökande posörer. Den väcker också ytterst relevanta frågor kring Ruben Östlunds The square. Hur nyskapande är den hyllade filmen egentligen?
Da Vinci tros ligga bakom naken Mona-Lisa
En svartvit teckning av en naken kvinna tros vara en skiss till Leonardo da Vincis kända verk Mona-Lisa.
Läs mer om Leonardo och Mona-Lisa.
Konstexperter: da Vinci låg bakom naken Mona Lisa
Ett tiotal experter har under en månads tid noggrant granskat varje del av teckningen som verkar föreställa en barbröstad Mona Lisa. Bedömningen: Leonardo da Vinci ligger åtminstone delvis bakom konstverket.
Läs mer om Mona Lisa och Vinci.
Naken-Jannes nya liv – som SD-politiker
Här är Jan O Naken-Jannes Janssons nya karriär – som politiskt aktiv inom Sverigedemokraterna.– Naken-Janne var en pajas, jag är seriös, säger han till Aftonbladet.
Pojke misstänks för tortyrmisshandel
En tonårspojke åkte fast när han försökte tjuvåka i tunnelbanan.Polisen hittade då en film i hans mobil på en naken man som misshandlades blodig, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Naken man attackerade kvinnor – polisen efterlyser tips
Två kvinnor har utsatts för sexuella ofredanden vid Delsjöområdet i Göteborg.Båda kvinnorna var ute och motionerade när attackerades av en naken man.Polisen efterlyser nu tips från allmänheten.
Stora bråket – efter nakenbild på stjärnan
Efter segern på Vueltan valde cykelstjärnan Chris Froome att posera naken i tidningen The Times.Bilden på stjärnan har dock lett till ett storbråk mellan Froomes fru, Michelle Froome och cykeljournalisten Jos Been.
Parnevik halvt naken – på motorvägen
Penny Parnevik hyllas för sin bild på Instagram.Där står hon i bikini framför sin bil på motorvägen.Snyyygg och Bästa, skriver fansen.
Läs mer om Bästa och Instagram.Där.