Naken

Mardrömmar och vad de egentligen betyder

Har du vaknat med hjärtklappning efter att ha drömt att du stod spritt språngande naken inför en folksamling? Eller med andan i halsen efter att ha drömt att du blev jagad? Flera av våra vanligaste mardrömmar betyder mer eller mindre detsamma – men det finns några saker som du bör ha i åtanke när du tolkar dem. Som att de ALLTID handlar om DIG.
Läs mer om DIG.

Lego släpper särskilt vadderade anti-Lego-tofflor

Småbarnsföräldrar – här har ni nog årets julklapp. Nu släpper Lego morgontofflor med en särskild vaddering, som ska lindra den outsägliga smärtan som uppstår när en naken fot trampar på en legobit.
Läs mer om Lego.
Lego släpper särskilt vadderade anti-Lego-tofflor
Småbarnsföräldrar – här har ni nog årets julklapp. Nu släpper Lego morgontofflor med en särskild vaddering, som ska lindra den outsägliga smärtan som uppstår när en naken fot trampar på en legobit.
Läs mer om Lego.
Kardashian är helt naken på nya bilder
Här är Kourtney Kardashians vågade nakenplåtning. I en teaser för nya säsongen av Keeping up with the Kardashians kastar realityprofilen kläderna. – Låt oss inte plåta min vagina, säger hon och skrattar.
Läs mer om Keeping.

Naken man bet kvinna i ansiktet – greps

En naken man bet en kvinna i ansiktet. Han knuffade även in henne i en toalett så att den gick sönder. Nu är mannen misstänkt för grov misshandel och ringa narkotikabrott, rapporterar P4 Värmland.
Solomons näckar i kampen mot cancer
Här springer Kenny Solomons naken - för kampen mot prostatacancer. Reklamskådisen vill ta bort skammen kring ämnet och att visa sig naken. – Många män drar sig för att gå till läkaren för att de kan tycka att det är pinsamt att visa sig naken, säger han.
Miljardbud på naken skönhet
Miljardbud på naken skönhet
En målning av den italienske konstnären Amedeo Modigliani har sålts på auktion i New York för 170,4...
Läs mer om Amedeo Modigliani och New York.
Stina Wollter: Som att stå naken på ett torg
Det började med en dans i mockasiner hemma på landet och fortsatte som ett av höstens stora mediebråk. Konstnären och radioprataren Stina Wollter har startat en frihetsrörelse för normbrytande kroppar.
Läs mer om Stina Wollter.
Gynning: Toppen – ska jag vara naken?
Carolina Gynning har panik. Flygbolaget SAS har tappat bort tv-profilens bagage efter en flygning från Köpenhamn till Stockholm. Toppen, ska jag vara naken i tv då?, skriver Gynning på Facebook.
Amber Rose rasande – poserade naken i GQ
I nya numret av tidningen GQ Magazine poserar Amber Rose helt naken. Nu är artisten rasande på tidningen – men inte för bilderna, utan för texten som hörde till. Varför i helvete frågade ni mig om en intervju och en fotografering? För att fördumma mig?, skriver Amber Rose på Instagram.
Läs mer om Amber Rose och Instagram.
Lovato: Som kvinna känns det frigörande
Demi Lovato hade tre krav för den omtalade fotograferingen i Vanity Fair: att hon skulle få vara osminkad, oretuscherad och naken. I Vardagspuls i TV4 berättar hon om sitt val att visa upp sig så. – Som kvinna känns det väldigt frigörande att kunna göra det, säger hon.
Läs mer om TV4 och Vanity Fair.
Miley Cyrus genomför spelningen helt naken
Miley Cyrus kastar kläderna under nästa turn, skriver Rolling Stone. Tillsammans med bandet The Flaming Lips planerar hon en nakenspelning, där även publiken ska vara helt naken. Herrejävlar! Miley Cyrus planerar en spelning där hon, bandet (vi) och publiken ska vara helt nakna, skriver bandets frontman på Instagram.
Läs mer om Instagram och Rolling Stone.
Därför är Tony Irving naken i sin nya show
På fredag ställer han sig naken på scen inför hundratals personer. Premiären är utsåld – men nygifta Tony Irving har aldrig varit mer nervös. – Det blir sensuellt och sexigt. Men inte vulgärt, säger Tony Irving.
Läs mer om Tony Irving.
Bieber hotar stämma för nakenbilder
Efter att paparazzibilder på en naken Justin Bieber spridits över världen hotar popstjärnans advokater med stämning mot tidningen som publicerat bilderna, skriver The Hollywood reporter.
Läs mer om Justin Bieber och The Hollywood.
Bieber hotar stämma för nakenbilder
Efter att paparazzibilder på en naken Justin Bieber spridits över världen hotar popstjärnans...
Läs mer om Justin Bieber.
Bieber hotar stämma för nakenbilder
Efter att paparazzibilder på en naken Justin Bieber spridits över världen hotar popstjärnans advokater med stämning mot tidningen som publicerat bilderna, skriver The Hollywood reporter.
Läs mer om Justin Bieber och The Hollywood.
Därför väljer Lovato att visa sig helt näck
I en stark intervju med Vanity Fair visar världsstjärnan Demi Lovato upp sig – osminkad, oretuscherad och naken. Världsstjärnan som har en historia av ätstörningar vill nu inspirera andra att man kan ändra på sin självkänsla. – Det betyder att släppa saker och att vara äkta, säger Lovato.
Läs mer om Demi Lovato, Lovato och Vanity Fair.
Miguels överkropp får publiken att skrika
En naken, svettig överkropp som får publiken att tjuta rakt ut. Fullt slagsmål bakom kravallstaketet och snusktyngda texter. För att beskriva Miguels spelning på Annexet behövs bara sju bokstäver. P A S S I O N.
Läs mer om Annexet.
Ung man utpressad efter chatt på sexsajt
En 21-årig man utsattes för utpressning sedan han hade chattat naken på en sexsajt.–Om han inte gav utpressaren pengar skulle en film från sajten skickas till hans familj och hans vänner, säger kriminalkommissarie Cecilia Kjaersgaard.
Läs mer om Cecilia Kjaersgaard.
Naken kvinna slog sönder polisens dörr
En naken kvinna slog sönder dörren på polisstationen i Katrineholm på söndagsmorgonen, rapporterar Södermanlands nyheter. – Hon gick runt i bara mässingen och förde liv, säger Roland Lindqvist, på Sörmlandspolisen till tidningen.
Hittades naken bakom container – efter 11 år har han funnit sin familj
När han år 2004 hittades bakom en Burger king i Georgia, USA, visste han inte vem han var på grund...
Läs mer om Burger, Georgia och USA.
Jannicas mördare dömdes – efter 15 år
Tidigt på morgonen den 4 augusti 1989 kliver en pensionär in i den lilla affären i Hörja nordväst om Hässleholm. Han vill låna telefonen, berättar han, då något ruskigt har hänt. Pensionären har just hittat kroppen efter en ung kvinna, naken på en grusväg. Men det kommer att ta närmare 15 år innan en av Sveriges mest avskydde mördare döms för dådet. Och 25 år efter att Jannica Ekblad hittades på en skogsväg i Skåne är sorgen lika stor hos de anhöriga. – Jag saknar henne något så oerhört, hon var min flicka. Jag saknar henne så mycket fort