Narkotika


Polisen oroad för drograttfyllor

Norrköping Det är jätteallvarligt att folk kör drograttfulla, säger Calle Nöjd på polisen. Det stoppas allt fler bilister med narkotika i blodet och nu börjar polisen i Norrköping bli

Läs mer om Calle Nöjd och Norrköping.

Häktad för knarkbrott

Luleå En man som misstänks för narkotikabrott häktades på fredagen. Från början var även en kvinna misstänkt och saken gällde misstanke om att de haft narkotika till försäljning eller

Två anhållna för narkotikbrott i Älmhult

I två månader spanade polisen mot två män i Älmhult som misstänktes sälja narkotika. I tisdags slog man till och grep männen. De två männen, 23 och 27 år gamla, misstänkt nu för narkotikabrott. -Försäljningen ska ha skett på olika platser i Älmhult med omnejd och på olika orter i norra Skåne, säger kommissarie Stefan Karlsson.

Läs mer om Skåne, Stefan Karlsson och Älmhult.
Elev hade narkotika

En elev på en skola misstänks för narkotikabrott. Pojken född 1998 blev påkommen med en snusdosa som visade sig innehålla något lite mer exotiskt än snus. I stället fanns det växtdelar

Misstänkt för narkotikabrott

Söderköping En polispatrull fick syn på en ung man som verkade narkotika påverkad, i Storängsalln vid 20-tiden på torsdagen. Den 23-årige mannen fick genomgå drogtest, vilket ännu inte är färdiganalyserat.

Läs mer om Storängsalln.
Bilist kraschade in i trädgård

En knarkpåverkad bilist förlorade kontrollen och kraschade in i en trädgård i Limmared strax efter klockan 18. Enligt polisen ska mannen, som var märkbart påverkad av narkotika, ha vägrat att stanna innan olyckan.

Läs mer om Limmared.
Cannabis odlades i kommunens rabatt

En viss form av växlighet i Landskrona kommuns plantering fick en invånare att reagera. När polis skickades till platsen kunde de konstatera att det rörde sig om cannabis. – Vi plockade bort den stora plantan medan resten trampades sönder, säger Olle Olsson, chef för Landskronapolisens narkotika- och ungdomsgrupp, till hd.se.

Läs mer om Landskrona och Olle Olsson.
Man hade narkotika och stöldgods

En 59-årig man greps igår kväll i Kristinehamn efter en husrannsakan där polisen hittade både narkotika och stöldgods. Det var vid 23.30 igår kväll som en 59-årig man greps.

Läs mer om Kristinehamn.
Åtalas för flera rattfyllor

TROSA En man i 40-årsåldern åtalas för att vid flera tillfällen ha kört bil i Trosa trots att han varit påverkad av narkotika.

Läs mer om Trosa.
Vapen och knark hittades i gänglokal

Vapen och narkotika upptäcktes på onsdagen i en gänglokal i Malmö.Två personer har anhållits som misstänkta för bland annat grovt vapenbrott.

Läs mer om Malmö.Två.
Narkotikabrott på folkhögskola

En ung man född 1988 misstänks nu för narkotikabrott sedan polis efter ett tips blivit kallade till platsen och hittat misstänkt narkotika hos honom. Händelsen inträffade på onsdagen

20-åring köpte knark - av Musse Pigg

Norrköping 20-åringen påstår att han köpt narkotika i Stockholm av två serieförbrytare - Musse Pigg eller möjligen Kalle Anka. Han åtalas nu för narkotikabrott och ringa narkotikabrott.

Läs mer om Kalle Anka, Musse Pigg och Stockholm.
Körde drograttfull i Långsele

En 22-årig man togs av polis när han körde bil påverkar av narkotika. Det var vid 15-tiden på lördagen som polisen stoppade en bil i närheten av Långsele. Föraren, en 22-årig man från

Läs mer om Långsele.
Man kan ha sålt narkotika till 16-åringar

En 23-årig man misstänks för att ha sålt narkotika till två 16-åriga pojkar. Det var under torsdagen som en 23-årig man sågs i centrala Sölvesborg sälja narkotika till två 16-åringar.

Läs mer om Sölvesborg.
Inbrott avslöjade knark och vapen

Ett inbrott i en lägenhet vid Kornstigen på lördagen ledde till lägenhetsinnehavaren kom att misstänkas för narkotika- och vapenbrott. Vid platsundersökning hittade polisen dels en cannabisplanta, dels ett hagelgevär med tillhörande ammunit ion.

Läs mer om Kornstigen.
Storbeslag av flytande kokain

Ett företag i Ecuador deklarerade export av 7 000 liter desinfektionsmedel till Valencia i Spanien. Myndigheterna fattade misstankar och kontrollerade sändningen. Den visade sig innehålla 7,8 ton flytande kokainlösning, som togs i beslag i staden Guayaquil. Tre personer greps. Hittills i år har myndigheterna i landet beslagtagit 38 ton narkotika, i huvudsak kokain.

Läs mer om Ecuador, Guayaquil, Spanien och Valencia.
Misstänks för narkotikabrott

Två personer på Frösön misstänks för att ha använt narkotika på fredagskvällen. Efter förhör och provtagning är de frigivna.

Läs mer om Frösön.
Oppositionen splittrad om narkotika

Av Beatrice Ask (M) Justitieminister Krister Hammarbergh (M) Gruppledare (M) Justitieutskottet.

Hovrätt slår fast fängelsebeslut

HALMSTAD. En 22-årig man fick skyddstillsyn efter att ha dömts för misshandel, smuggling, narkotikasmuggling och för att ha använt narkotika.

Hittade ett halvt kilo knark – hos 70-åring

Vid polisens besök hos mannen i 70-årsåldern hittades nästan ett halvt kilo amfetamin. En större mängd hittades i vedboden och ytterligare narkotika fanns i en kökslåda. Nu åtalas pensionären för narkotikabrott – mot sitt nekande, skriver skaraborgslanstidning.se.

Narkotikaaffärer kan ligga bakom helgens våldsbrott

Ouppklarade narkotikaaffärer kan ligga bakom helgens brottslighet i Lessebo och Växjö som en 20-åring och hans 22-årige kamrat misstänks för. Polisen har beslagtagit narkotika och båda

Läs mer om Lessebo och Växjö.
Hade skarpladdad pistol i bilen

Luleå Den 22-årige mannen ska ha varit rejält påverkad av narkotika när han stoppades av polisen under natten mot onsdagen.

Många unga söker hjälp för missbruk

HALMSTAD. Rapporter som förskönar narkotika bidrar till att cannabis ökar bland ungdomar. Samtidigt är det många som söker hjälp vid unga år.

Polisen: `Föraren har inget körkort`

Den 34-årige mannen som körde bilen som kraschade på lördagsmorgonen strax norr om Sundsvall är Härnösandsbo. Enligt polisen ska han ha varit påverkad av narkotika.

Läs mer om Härnösandsbo och Sundsvall.
Misstänkta knarklangare gripna

Två unga män i Karlstad har på var sitt håll gripits med narkotika under natten. Mängden av narkotika var så pass stor att polisen misstänker att den inte var tänkt till eget bruk.

Läs mer om Karlstad.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13