Nedre manilla

Camilla Kvartoft berättar om stödet från Leif GW Persson

Camilla Kvartoft var en av gästerna som minglade under Albert Bonniers Förlags stora fest på villa Nedre Manilla på Djurgården.Nu berättar hon om den nya säsongen av Veckans brott, Leif GW Perssons omtanke och kollegans viktnedgång.– Han är en fin man, säger hon.

Häng med kultureliten på Bonniers stora fest

I kväll minglar den svenska kultureliten när Albert Bonniers Förlag bjuder in till en av årets mest omsusade fester. Den stora höstfesten arrangeras i samarbete med förlaget Wahlström Widström och sker på villa Nedre Manilla på Djurgården. Här kan du följa festligheterna i Expressen TV.
Prinsessan Sofias systrar på Läckbergs fest
Här minglar prinsessan Sofias systrar Lina Frejd och Sara Hellqvist på Camilla Läckbergs kändisfest. De strålade av lycka i den vackra vårkvällen på Nedre Manilla på Djurgården.
TV4-profilen visar upp bebislyckan
Camilla Läckberg har releasefest på torsdagskvällen på Nedre Manilla i Stockholm inför släppet av sin nya bok Häxan. En av alla kändisar som var på plats var TV4-profilen och Let's dance-deltagaren Jeanette Carlsson – som visade upp sin bebis.

Camilla Läckbergs stora kändisfest – mitt i oron

Camilla Läckberg har releasefest för sin nya bok Häxan på Nedre Manilla i Stockholm. Tillsammans med flera kändisar firar de att boken snart kommer ut i butik. Samtidigt har det varit en jobbig dag för deckardrottningen, då hennes katt Darryl kämpar för sitt liv efter att ha blivit överkörd.
Bonniers sommarfest startade bokhösten
I kväll samlas kultureliten för att delta på Bonniers årliga sensommarfest. Solen sken och musiken strömmade ut från den anrika villan Nedre Manilla på Djurgården. – Det här är ju den stora festen att vara på i sommar i sådana fall man är intresserad av kultur, säger Expressens biträdande kulturchef Jens Liljestrand.
Läs mer om Djurgården och Nedre Manilla.
Björn Wiman: #jagdelar i dag upplysningens kärnvärderingar
När Fredrik Reinfeldt i veckan presenterade sin självbiografi Halvvägs befann han sig på samma plats som hans författande företrädare Göran Persson gjorde när hans statsministermemoarer gavs ut för några år sedan: i bokförlaget Bonniers pampiga villa Nedre Manilla på Djurgården i Stockholm.
Följ med på författarfest
Bonnierförlagets årliga författarfest går av stapeln på nedre Manilla på Djurgården i Stockholm.
Läs mer om Djurgården, Manilla och Stockholm.
De är nominerade till Stora Journalistpriset
Nomineringarna till Stora Journalistpriset 2013 presenteras i dag på Nedre Manilla. Se här vilka som har chans att vinna.
Årets pajigaste partaj
Det här är alltid årets pajigaste fest. Kantarellpaj och kolapaj på Bonnierfesten i Nedre Manilla på Djurgården. En del författare tror att de ska bli kvällens medelpunkt när det i själva verket är pajen som lockar och pockar. Det kan Bonniers högsta höns Eva Bonnier tacka kocken Klas Öhman för. – Det här är 20:e året som jag lagar maten, säger han.
Albert Bonniers förlag firar 175-årsjubileum
Albert Bonniers förlag firar 175-årsjubileum med stor fest på fredagskvällen. Cirka 500 gäster ur författareliten finns på plats på Nedre Manilla på Djurgården i Stockholm där middagen äger rum. - Jag ser fram emot kvällen, säger en av gästerna, programledaren Malou von Sivers.