Nej

Richard Swartz: En krogkultur som kretsar kring det oäkta och virtuella
KOLUMNEN. Richard Swartz är författare, journalist och fristående kolumnist i Dagens Nyheter. Vårt djupt störda förhållande till alkohol är redan i sig ett hinder för en uteätarkultur. Fattig kulinarisk historia är ytterligare ett handikapp. Nej, något äkta svenskt krogliv har vi inte utvecklat.
Nya metoderna – så hittar partierna dig på Facebook
Partierna vet vad du gillar och hur gamla dina barn är. De svenska partistrategerna ser inga problem med att använda Facebook-verktyg som riktar olika budskap till olika väljare. SvD:s kartläggning visar att alla åtta använder så kallade dark ads. Allianspartierna har även fått erbjudanden från Cambridge Analytica – och uppger att de tackat nej.

I väntan på kulturhus - bygg till museet med konsertsal

Carl Cullberg och Ulf G Eriksson: Förslaget är mera aktuellt än någonsin I förra veckan ställdes kulturens lokalproblem i Uddevalla på högkant. Först sade kommunfullmäktige nej till en avsiktsförklaring gällande ett nytt kulturhus.
Läs mer om Uddevalla och Ulf G Eriksson.
DIF-stjärna jagas av norsk klubb
FOTBOLL: Agenten: "Degerfors har sagt nej till ett bud" Degerfors IF-stjärnan Sargon Abraham jagas av en norsk klubb, skriver fotbolltransfers.com.
Svar: "Ja, det krävs mer kunskaper om samhället"
Svar till "En apotekare, som vill behålla sitt drömyrke" 19 mars: Invandrande medicinskt utbildade personer tvingas börja från noll i Sverige Nej, det räcker inte det du har med dig.
Läs mer om Sverige Nej.
Därför kommer Åkesson inte hjälpa Löfven behålla makten
Socialdemokraterna gör vad de kan för att låta som goda sverigedemokrater, men nej. Löfven har inte mycket att hämta hos Åkessons parti.
Läs mer om Löfven och Åkesson.
Debatt: Fortsätt utreda Strängnässkolornas behov
Vänsterpartiet röstade som bekant nej till majoritetens förslag om nedläggningar och omstrukturering av Strängnäs kommunala skolor. Vänsterpartiet har lämnat in en motion som begär en fortsatt utredningen skolans behov.
Undersökning: 15 procent säger nej till flyg
15 procent undviker att flyga på semestern till följd av klimateffekter. Det framgår av en ny undersökning som Sifo gjort på uppdrag Svenska Dagbladet.
Läs mer om Sifo och Svenska Dagbladet.
Undersökning: 15 procent säger nej till flyg
15 procent undviker att flyga på semestern till följd av klimateffekter. Det framgår av en ny undersökning som Sifo gjort på uppdrag Svenska Dagbladet. Samtidigt svarar 74 procent att de inte avstår från att flyga för miljöns skull, medan resterande 11 procent är osäkra.
Läs mer om Sifo och Svenska Dagbladet.
JUST NU - PÅ FD: Upptrissat pris får Djurgården att avstå från stjärnan
Gustav Engvall har hävdats vara nära Djurgården igen. Nej, kontrade Bosse Andersson för några dagar sedan för Fotbollskanalen. I dag kan FD avslöja att Blåvitt och Häcken har trissat upp prisbilden kring stjärnan.
Insändarsvar: Nej, inkompetenta läkare kan inte "flyga under radarn"
Berit Fredricssons menar i sin insändare 21 mars att "I hyrläkarsystemet kan inkompetenta läkare flyga under radarn eftersom ingen tar ansvar". Det stämmer inte.
Snart, snart får Netflix följa med på Europasemestern
Nej, det är inget aprilskämt – från den 1 april är det faktiskt möjligt att kunna titta på de strömmande tjänster man betalar för när man reser till ett annat EU-land.
Läs mer om EU-land, Europasemestern och Netflix.
PÅ FD: Potter: "Premier League? Nej, jag drömmer om SM-guld och Champions League med Östersund"
Trots alla rykten har Graham Potter kritat på för fyra nya år med Östersund. Under den tiden vill han vinna SM-guld och ta ÖFK ut i Champions League.
Avslöjar klausulen i brödernas kontrakt
Bröderna Peter och Niklas Jihde är kolleger för första gången sedan Peter lämnade TV4 för MTG.Men det finns ingen risk för familjedispyt tack vare en speciell klausul i Peters kontrakt.– Jag har inskrivet i mitt MTG-kontrakt att vi inte ska konkurrera om några uppdrag, säger han.– Hade jag sagt nej hade Peter aldrig gått till MTG, säger Niklas.
Läs mer om MTG, Peter och TV4.
Pensionssystemet ska inte förstärka arbetslivets orättvisor
Tro inte att du kommer att få höra om pensioner i valdebatterna. Nej, det är ingen överraskning att många kvinnor skulle få mycket låga pensioner med det nya pensionssystem som Sverige nu har.
Läs mer om Sverige.
SvD/Sifo: Så många avstår flyget – experter överraskas
Enligt en ny undersökning från SvD/Sifo undviker i dag 15 procent av svenskarna att flyga under semestern på grund av klimatet. Trots att den stora majoriteten fortsätter att resa som vanligt så överraskas experter över hur många som nu säger nej till flyget för klimatets skull.
Margot Wallström förvirrar om Nato
Debatt: Säkerhetspolitik Det är djupt oansvarigt att Wallström kategoriskt säger nej till Nato och devalverar värdet av den organisation som skapar stabilitet och säkerhet i hela Sveriges närområde, skriver Allan Widman, Hans Wallmark,
Läs mer om Allan Widman, Nato och Wallström.
Bortglömda Bäck? Läs om byn som var en verklig metropol i Gästrikland
Så här kan och ska lokalhistoria skrivas. AB Kultur har läst boken om gästrikebyn Bäck. Farmor Stina kände inte igen sig. Var fanns huset hon bott i? Grusvägen hon cyklat in till Gävle? Nej, byn var sig inte lik.
Läs mer om Bäck, Gästrikland och Gävle.
Göteborg säger blankt nej till extremism
Ett värdegrundsarbete kan inte vara en papperstiger, utan måste innebära att samhällsinstitutioner som till exempel Göteborgs stad markerar skarpt mot extrema röster och extremism.
M måste backa – säg nej till grundlagsändringen
Vi tror att den moderata partiledningen totalt har missbedömt sprängkraften i frågan om förslaget till grundlagsändring. Moderaterna bör nu omvärdera frågan, innan man målar in sig i ett hörn av prestige, skriver Sten Storgärds och Alexander Fritz Englund, Fria Moderata Studentförbundet.
Evelyn Schreiber: Kunskap om världen kommer inte med triggervarningar
Nej, nu får de där forskarna ta och lugna sig. Komma här och säga åt oss när vi ska skaffa barn. Att de bara vågar.
Hamnarbetarförbundet avvisar LO:s förslag
Svenska hamnarbetarförbundet säger nej till LO-förslaget om upplösa organisationen och underordna sig Transport via ett hängavtal. – Ett framtida samgående måste bygga på en kompromiss och inte på att den ena parten sväljer den andra, sade Hamnarbetarförbundets Erik Helgeson.
Läs mer om LO-förslaget och Transport.