Netflix

10 nya thrillers på svenska Netflix

10 spännande filmer på Netflix om det regnar hela helgen.
Läs mer om Netflix.

10 nya thrillers på svenska Netflix

10 spännande filmer på Netflix om det regnar hela helgen.
Läs mer om Netflix.
Netflix satsar på naturdokumentär
Strömningsjätten Netflix och Världsnaturfonden (WWF) har gått ihop i ett ambitiöst projekt som ska resultera i naturdokumentären Our planet – en uppföljare till den populära naturserien Planet earth.
Läs mer om Our, Planet och Världsnaturfonden.

Netflix satsar på naturdokumentär

Strömningsjätten Netflix och Världsnaturfonden (WWF) har gått ihop i ett ambitiöst projekt som ska...
Läs mer om Världsnaturfonden.
Spotifygrundaren skvallrar med miljardärerna: Cool snubbe
Spotifygrundaren Daniel Ek är hett villebråd bland tunga makthavare i medievärlden, det avslöjar mejlväxlingar som Wikileaks publicerat. Chefen för Sonys filmstudio – som ligger bakom nya Bondfilmen – såg nyligen till att träffa Ek under ett intensivt Stockholmsbesök. Några veckor senare var det Netflix-vd:n och miljardären Reed Hastings som ville träffa Spotifygrundaren.
Netflix rusade på Wall Street
USA-börserna rörde sig måttligt, hela tiden inom räckhåll för oförändrade nivåer under torsdagen. Handelsdagen bjöd på ett blandat utfall avseende statistik.
Läs mer om Wall Street.
NEW YORK: NETFLIX VINNARE EFTER KVARTALSRAPPORT, S&P 500 -0,1%
Handeln på de amerikanska börserna var avvaktande på torsdagen, där fokus låg på kvartalsrapporter och en rad makroekonomiska rapporter.
FBR Capital ser 67 procents uppsida i streamingbolaget
FBR Capital går nu ut med en rejäl höjning av sin riktkurs på videostreamingtjänsten Netflix. Riktkursen trycks upp från 400 till hela 900 dollar samtidigt som rekommendationen höjs från market perform till outperform.
Läs mer om Netflix.
Synskadade Robert, 25, kan äntligen njuta av Daredevil på Netflix
Netflixaktuella superhjälten Daredevil är blind, liksom flera av hans fans. Men fram tills nu har...
Läs mer om Daredevil och Netflix.
Netflix steg i efterhandeln
Netflix aktie steg 11,8 procent i efterhandeln efter att lämnat delårsrapport strax efter den ordinarie börshandelns stängning i går.
Fler tittar på Netflix
Läs mer om Netflix.
Fler tittar på Netflix
Netflix visade årets första kvartal upp en nettovinst på 23,7 miljoner dollar, eller 38 cent per aktie, jämfört med 53,1 miljoner dollar, eller 86 cent per aktie, samma period förra året.
Läs mer om Netflix.
NEW YORK: NETFLIX RUSADE I EFTERHANDELN, S&P 500 +0,5%
Onsdagen bjöd överlag på uppgångar på de amerikanska börserna, och i synnerhet bland energibolag som stärktes av ett kraftigt lyft i oljepriset. Kvartalsrapporter från bland annat Intel och Netflix hamnade i fokus, och på statistikfronten kom rapporter som inte övertygad om styrka i den amerikanska ekonomin.
Läs mer om Intel och Netflix.
Fler tittar på Netflix
Läs mer om Netflix.
Netflix förnyar hyllad serie
Det är två månader kvar till premiären av Orange is the blacks tredje säsong - men redan nu står det klart att serien får en fjärde säsong. Fängelseserien har blivit en favorit hos många och Uzo Aduba, som spelar Crazy eyes, har en teori om varför.
Läs mer om Crazy, Orange och Uzo Aduba.
Svenskar utsatta för våg av Netflix-bluffmejl
En våg av bluffmejl från streamingtjänsten Netflix sprids till svenskars mejladresser. Nu varnar polisens bedrägericentre för nätfisket – och uppmanar svenskarna att inte uppge sina uppgifter. – På en fråga på mejl eller sms så ska man aldrig uppge sina kort- eller bankuppgifter. Bankerna och de andra skulle aldrig efterfråga dem på det sättet. Då vet man att det rör sig om bedrägeri, menar Jan Olsson, förundersökningsledare.
Netflix kunder utsatta för våg av bluffmejl
En våg av bluffmejl från streamingtjänsten Netflix sprids bland svenska kunder. Nu varnar polisens bedrägericentre för nätfisket – och uppmanar svenskarna att inte uppge sina uppgifter. – På en fråga på mejl eller sms så ska man aldrig uppge sina kort- eller bankuppgifter. Bankerna och de andra skulle aldrig efterfråga dem på det sättet. Då vet man att det rör sig om bedrägeri, menar Jan Olsson, förundersökningsledare.
Läs mer om Jan Olsson och Netflix.
Här är de 25 bästa apparna för din Chromecast
En av de största fördelarna med Google Chromecast är att du kan utöka den med nya appar. Så här får du igång SVT Play, Viaplay, Netflix och HBO och Spotify.
Hybridtitlar ska rädda tv-bolagen
Den svenska tv-marknaden står inför stora förändringar. Nätgiganter som Youtube, HBO och Netflix snor åt sig tittare – och kastar om branschen.
Läs mer om HBO, Netflix och Youtube.
Netflix steg efter köprekommendation
USA-börserna började lite trögt på fredagen men tog sig efterhand och stängde nära dagshögsta. Bland Dow-bolagen gick General Electric starkt efter nyheten om att de säljer stora delar av GE Capitals fastighetstillgångar och inleder nya aktieåterköp.
Läs mer om General Electric.
Stram och nyanserad superhjälte
Netflix nya storsatsning på Marvels superhjälte Daredevil innehåller både nostalgi och stenhård realism, skriver Helena Lindblad.
Läs mer om Daredevil och Helena Lindblad.
Nu finns Popcorn Time för Iphone - kan installeras utan jailbreak
Netflix huvudvärk tilltar i styrka. På onsdagseftermiddagen släpptes torrent-streamingplattformen Popcorn Time för Ios.
Läs mer om Iphone och Popcorn Time.
Filmbranschen vill ha regionspärrar kvar - tar strid för geoblockering
EU:s digitalboss vill riva regiongränserna för Netflix och andra innehållstjänster. Det har fått filmbranschen att slå bakut.
Läs mer om Netflix.
Nu kan Netflix stänga av kunder som använder vpn
Många Netflix-kunder använder olika tekniska lösningar för att komma åt andra länders utbud. Nu kan det vara slut med det.
Läs mer om Netflix.