Netflix

Joel Kinnaman hyllas efter nakenscenerna

Joel Kinnaman spelar huvudrollen i Netflix nya storsatsning Altered Carbon.I den uppmärksammade trailern visar skådespelaren upp sig helt naken – och hyllas för sitt sexpack.Tillåt mig att plocka upp min haka från golvet! skriver en person under filmklippet på Youtube.
Läs mer om Altered Carbon.I, Netflix och Youtube.

Obama som ex-president och plågsam sekundärskam

David Lettermans återkomst till tv-världen och plågsam komedi. Intressanta nyheter på Netflix, HBO, SVT och andra plattformar. SvD:s film- och tv-redaktör Elias Björkman guidar till favoriter i det digitala tv-utbudet.
Läs mer om HBO, Netflix och SVT.
SVT utmanas när Netflix tar dokumentärerna
SVT har fått allt svårare att ta hem de mest eftertraktade dokumentärfilmerna. Nu är det strömningsjättar som Netflix och HBO som styr marknaden.
Läs mer om HBO och Netflix.
Netflix varnar kunder för bedragare: Klicka inte
Nu går Netflix ut och varnar sina kunder för mejlbedrägeri.Har du fått mejl eller sms från Netflix den här veckan är ett gott råd att inte öppna det.– Skriv inte in dina inloggningsuppgifter eller bankuppgifter från sådana här mejl eller sms, skriver strömningsjätten.
Läs mer om Netflix.

Obama: Därför är vår politik så polariserad

När Barack Obama gästade David Lettermans nya Netflix-program nämnde han inte sin efterträdare Donald Trump med ett ord.Däremot lyfte han de misstänkta ryska försöken att påverka presidentvalet 2016.– En av vår demokratis största utmaningar är till vilken grad vi inte delar grundläggande fakta. Det ryssarna utnyttjade, men som redan fanns här, är att vi fungerar i vitt skilda informationsvärldar, säger Obama i programmet.
Netflix fejkmonter lurar besökare på CES
En flashig monter med realistiska mannekänger lockade många att ta en titt på vad Psychasec hade att erbjuda på CES. Problemet? Det var inget riktigt företag.
Läs mer om Psychasec.
Bäst på tv: AI och bevis för att världen går under 2023
Intressanta nyheter på Netflix, HBO, SVT och andra plattformar. SvD:s film- och tv-redaktör Elias Björkman guidar till favoriter i det digitala tv-utbudet
Läs mer om HBO, Netflix och SVT.
Till slut: nu ger sig nätjättarna in i kampen om nätneutraliteten
Facebook, Google och Netflix meddelar att de kommer att föra den amerikanska kommunikationsmyndigheten FCC till domstol.
Läs mer om FCC, Google och Netflix.
Till slut: nu ger sig nätjättarna in i kampen om nätneutraliteten
Facebook, Google och Netflix meddelar att de kommer att föra den amerikanska kommunikationsmyndigheten FCC till domstol.
Läs mer om FCC, Google och Netflix.
Första gästen i ny Letterman-show – Obama
Komikern och programledaren David Letterman gör tv-comeback med ny intervjuserie på Netflix. Nu avslöjar kanalen vilka som blir gäster i programmet My next guest needs no introduction – först ut är USA:s förre president, Barack Obama.
Hon ska spela nya tonårshäxan
Kiernan Shipka är klar för huvudrollen som Sabrina Spellman i Netflix kommande nyversion av 90-talsserien Sabrina tonårshäxan, skriver MTV.
Läs mer om MTV, Netflix, Sabrina och Sabrina Spellman.
Alla nyheterna på Netflix i januari i år
Januari är kanske den ideala månaden att mysa in sig vid tv:n.Det är fortfarande mörkt och kallt – och de flesta av oss har inte så mycket pengar att röra oss med efter jul- och nyårshelgerna.Här är de viktigaste nyheterna i Netflix du bara inte får missa.
Läs mer om Netflix.
Så laddar du ner filmer och tv-serier från Netflix
Du behöver inte vara uppkopplad för att titta på Netflix i mobilen eller läsplattan.Ladda ner programmen hemma, eller där du har gratis wifi, så kan du titta när du vill.Dina Pengar förklarar hur du gör.
Läs mer om Netflix.
Uppgifter: 40 procents chans att Apple köper Netflix
Den nya skattereformen ger Apple nya ekonomiska muskler. Dessa kan exempelvis användas för att köpa upp största konkurrenten på marknaden för tv-serier.
Läs mer om Apple och Netflix.
40 procents chans att Apple köper Netflix
Tech-jätten Apple kan komma att köpa streamingtjänsten Netflix.President Trumps skattesänkningar kommer ge Apple möjlighet att få loss hundratals miljarder dollar, enligt analytiker hos investmentbanken Citi.
Läs mer om Apple, Citi, Netflix och Netflix.President.
Årets sämsta filmer passar som bäst på nyårsdagen
Bäst på tv just nu. Intressanta nyheter på Netflix, HBO, SVT och andra plattformar. SvD:s film- och tv-redaktör Elias Björkman guidar till favoriter i det digitala tv-utbudet samt tipsar om de bästa filmerna för en trött nyårsdag.
Läs mer om HBO, Netflix och SVT.
Netflix-film toksågas – får ändå uppföljare
Netflix nya film Bright med Will Smith i huvudrollen har fått rejält dåliga betyg i recensioner, men enligt Bloomberg kommer ändå en uppföljare.
Läs mer om Bloomberg, Bright och Will Smith.
Sanningarna – och lögnerna i The Crown
LONDON. Serien The Crown har blivit en av Netflix stora succer.Den har hyllats av kritikerna inte bara för att vara välproducerad – utan för den verklighetstrogna skildringen.Men hur nära sanningen är dramatiseringen av drottning Elizabeths och prins Philips liv egentligen?
Läs mer om Netflix och The Crown.
Om Netflix fortsätter får de vänja sig vid buropen
Det har varit ett märkligt filmår. Starka svenska filmer, uppropet som skakade om en hel bransch och skandalen på Oscarsgalan.
Läs mer om Oscarsgalan.
Bäst på tv: Händelsen som skapat konspirationsteorier
Intressanta nyheter på Netflix, HBO, SVT och andra plattformar. SvD:s film- och tv-redaktör Elias Björkman guidar till favoriter i det digitala tv-utbudet.
Läs mer om HBO, Netflix och SVT.
RuPauls dragrace - en julshow med glamorös draghjälp
RuPauls dragrace på Netflix har gjort dragkulturen mainstream, en glamorös isbrytare för queer- och trans-personer som också fått stark politisk betydelse världen över. Wanda Bendjelloul berättar om hur realityserien räddade hennes liv och går på julshow med unga svenska fans.
Läs mer om Netflix.
Netflix får stöd för HDR på Windows 10
High Dynamic Range på Netflix kommer till både Windows 10-appen och Microsoft Edge. Men kom ihåg att du också behöver en dator som är stark nog.
Läs mer om HDR, Microsoft Edge och Netflix.
Netflix får stöd för HDR på Windows 10
High Dynamic Range på Netflix kommer till både Windows 10-appen och Microsoft Edge. Men kom ihåg att du också behöver en dator som är stark nog.
Läs mer om HDR, Microsoft Edge och Netflix.
Netflix nya storfilm – en påkostad pojkrumsfantasi
Will Smith går på autopilot i Bright, en buddy cop-film som utspelar sig i ett alternativt Los Angeles befolkat av orcher och alver. Men referenser till samtida aktivism gränsar till det osmakliga.
Läs mer om Bright.
Nu faller Jennifer Anistons fasad
Jennifer Aniston och Justin Theroux uppges ha en äktenskapskris.Sedan oktober ska kändisparet ha levt skilda liv – och bott på separata håll, skriver In touch.– Justin lämnade Jennifer för tre månader sedan när han åkte för att spela in filmen On the Basis of Sex i Montreal och jobba med Netflix-serien Maniac i New York, berättar en vän till tidningen.