Netflix

Här är första trailern för säsong 2 av Stranger Things

Dyker upp på Netflix den 27 oktober.
Läs mer om Netflix.
Stor guide: Här är de bästa tv-tjänsterna på nätet
På fem år har de abonnerade tv-tjänsterna Netflix, Viaplay, Cmore och HBO Nordic förändrat vårt tittande. Men vilken av dem ska man välja? DN:s Torbjörn Ivarsson har gjort en jämförelse mellan de fyra största.
Läs mer om Cmore, Netflix och Viaplay.
Netflix rally gav Nasdaq rekordnotering
Storbankerna tyngde de amerikanska börserna på tisdagen, särskilt Dow Jones som sänktes av dystra siffror från Goldman Sachs. Nasdaq räddades av Netflix som gick upp 13,5 procent efter att ha rapporterat en kraftig ökning av antalet abonnenter i sin delårsrapport.
Läs mer om Nasdaq och Netflix.

Försiktig börs i väntan på rapporter

De amerikanska börserna inledde veckan i det närmaste oförändrat i väntan på de stora bolagens delårsrapporter. Microsoft, IBM och Johnson & Johnson levererar sina senare i veckan medan Netflix rapporterar efter börsens stängning.
Läs mer om IBM, Johnson och Netflix.
Netflix lockar fler än förväntat
Netflix fick fler nya abonnenter, både i USA och utanför, än vad analytikerna förväntat under årets andra kvartal. Egenproducerade serier som 13 reasons why och den nya säsongen av House of cards har hjälpt att locka nya tittare.
Läs mer om House och USA.
Ny Netflix-film påstås glorifiera anorexia
Netflix-filmen To the bone, med premiär på fredag, har redan väckt debatt. Anledningen är att den av både skribenter och ätstörningsexperter påstås glorifiera anorexia.
Bong Joon Ho: Okja
Storslagen veganaction på Netflix.
Läs mer om Netflix.
Blockbuster lanseras i Sverige – så ska de ta sig an Netflix och HBO
Danmark har väckt nytt liv i den före detta amerikanska filmuthyrningskedjan Blockbuster. Nu kommer den till Sverige.
Läs mer om Blockbuster, HBO, Netflix och Sverige.
Blockbuster till Sverige – utmanar Netflix och HBO
Netflix och HBO har gjort lyckade etableringar i Sverige.Nu kommer Blockbuster hit med ett tydligt mål: utmana de stora amerikanerna om strömningspubliken.Storfilmer till tv:n sekunden de lämnat biograferna är bolagets triumfkort.
Konsumentexpert: Se över de digitala abonnemangen
Netflix, HBO, Spotify – och kanske en digital tidningsprenumeration på det? Många av oss använder flera digitala tjänster, men inte alla har koll på utgifterna. – Många mindre köp kan bli stora kostnader i månaden, säger Margareta Lindberg på Konsumentverket.
Netflix för spel - så kommer du igång med Xbox Game Pass
Med Game Pass får du alla fördelar med prenumerationstjänster, utan att behöva strömma spelen direkt från nätet. Vi förklarar tjänsten och berättar hur du kommer igång.
Expert: Se över de digitala abonnemangen
Netflix, HBO, Spotify – och kanske en digital tidningsprenumeration på det? Många av oss använder flera digitala tjänster, men inte alla har koll på utgifterna. – Många mindre köp kan bli stora kostnader i månaden, säger Margareta Lindberg på Konsumentverket.
Knarkkung planerar stämma Netflix
Den mexikanske knarkkungen Joaqun El Chapo Guzmn planerar att stämma Netflix och den spanskspråkiga amerikanska tv-kanalen Univision, enligt en av hans advokater.
Knarkkung planerar stämma Netflix
Den mexikanske knarkkungen Joaqun El Chapo Guzmn planerar att stämma Netflix och den spanskspråkiga amerikanska tv-kanalen Univision, enligt en av hans advokater.
Svårt att tänka sig en bättre komedi för sommaren 2017
Nya Netflix-serien Glow är en lätt, smart och glittrig komedi, förlagd till ett ytterst oglamouröst 80-tal. Jeansmidjorna är höga och kavajaxlarna breda i en serie som tar sin tematik – fribrottning – på största allvar.
Sega släpper mängder av retroklassiker gratis till din mobil
Sega Forever Collection blir en Netflix-liknande gratistjänst som ska uppdateras med retrospel och drivas genom annonsering.
Läs mer om Netflix-liknande.
Netflix nya satsning: Låter dig välja vad som ska hända i programmet
Den populära streamingtjänsten väljer nu att sätta användarna i regissörsstolen. Först ut är barnprogrammen.
Då kan du se Star Trek: Discovery på Netflix
Efter otaliga förseningar är det äntligen spikat när den nya versionen av Star Trek får premiär.
Läs mer om Netflix och Star Trek.
Netflix nya milstolpe – går om kabeltittandet
Netflix fortsätter erövra världen.Nu har en ny magisk gräns nåtts för strömningsjätten.
Ny allians ska mota piratkopieringen – Netflix och HBO är med på tåget
Netflix, HBO, Amazon och andra mediaföretag har gått samman i en ny allians som ska bekämpa piratkopiering.
Läs mer om Amazon, HBO och Netflix.
80-talsstjärnan försvann från Hollywood – i 18 år
Meg Tilly var ett hett namn i Hollywood - sen försvann hon i 18 år.Nu är hon tillbaka med Brad Pitt i en ny Netflix-serie, och avslöjar anledningen till hennes avbrott från kändisskapet.– Jag trodde inte att jag skulle kunna komma tillbaka till skådespeleriet, säger Meg Tilly till Closer Weekly.
Serien som sticker ut för bortskämda tittare
Bäst på tv just nu: Här är guldkornen på SVT, Netflix och HBO. Elias Björkman guidar till favoriter och intressanta nyheter i det digitala tv-utbudet.
Läs mer om HBO, Netflix och SVT.
Så blir House of Cards säsong 5 på Netflix
House of Cards säsong 5 har premiär 30 maj 2017 hos Netflix.13 nya avsnitt med Kevin Spacey, Robin Wright och Joel Kinnaman väntar.Så blir House of Cards säsong 5 på Netflix.