Netflix

Fascinerad av sekter? Då ska du se Netflix nya hyllade dokumentär

Netflix har släppt en ny dokumentärserie om den legendariska Bhagwanrörelsen som lockade tiotusentals anhängare, däribland Ted Gärdestad, under 80-talet.
Netflix lånar miljarder till expansion
Amerikanska Netflix, strömningstjänsten för film och serier, satsar på ytterligare expansion och planerar för ett lån på 1,5 miljarder dollar, motsvarande över tolv miljarder kronor.
Här är de 20 bästa barnserierna på Netflix
Tintin, Bamse och Pokmon eller Ronja Rövardotter, Barbie och Ultimate Spiderman.Hitta din favorit!Här är de 20 bästa barnserierna på Netflix våren och sommaren 2018 utifrån tittarnas betyg.

"Fascinerande att resa tillbaka till 1890-talets New York"

Snygga och ruggigt atmosfäriska seriemördarthrillern "The Alienist" debuterade på amerikansk tv i början av året, och har just släppts världen över via Netflix.
Läs mer om Netflix, New York och The Alienist.
Här är 13 hajpade serier att se fram emot på Netflix
Netflix satsar mer än någonsin på egenproducerade serier. Här är de kommande serierna som vi ser mest fram emot!
Läs mer om Netflix.
Johan Wendel: Netflix sätter tonen för Spotify
Spotifys aktie har handlats i nästan två veckor – och resultatet är klart över förväntan. Kanske har placerarna tagit rygg på analytikerna. Deras dom är nämligen att musiktjänsten ska gå med vinst år 2020.
Läs mer om Spotify.
Miljardsatsar av politiska och konstnärliga skäl
Netflix investerar 1 miljard dollar för att stärka greppet om den europeiska marknaden. Bolagets nya strategi är originalserier på lokala språk. – Vi gör det här av konstnärliga och politiska skäl, säger Reed Hastings, Netflix vd, till SvD i Rom.
Läs mer om Netflix, Rom och SvD.
Detta var den mest populära dieten året du föddes
Hej, Här kommer tre härliga helgtips: Läs: Vår intervju med konstnären Jwan Yosef som berättar om livet i Los Angeles med maken Ricky Martin. Se: Dokumentären Wild Wild Country på Netflix. Ät: Glass, vi har listat vårens glassnyheter. Trevlig helg!
Läs mer om Här, Jwan Yosef, Netflix och Ricky Martin.
Rapportrally i Ericsson, sanktioner ger råvaruhausse
Ericsson vänder till positiva siffror Netflix fortsätter locka fler kunder Få plånbokssatsningar i vårbudgeten Ofrivilligt handelsstopp på Stockholmsbörsen efter brandincident Råvaruhausse efter USA-sanktioner mot Ryssland
Netflix lockade fler nya kunder än väntat
Det visade streamingjättens kvartalsrapport vilket fick aktien att stiga med 5,2 procent i efterhandeln samma dag. Dessutom skruvade bolaget upp sin vinstprognos och analytiker tror nu att aktien kan komma att nå tidigare kursrekord.
Här är de 20 bästa barnfilmerna på Netflix
Uttråkade barn?Här har du en guide till 20 de bästa barnfilmerna på Netflix... och de 5 mest populära svenska barnfilmerna våren och sommaren 2018.
Läs mer om Netflix.
Netflix-vd:n om Disney, delade konton och varför man inte satsar på sport
M3 fick möjligheten att träffa en av grundarna och nuvarande vd:n för Netflix, Reed Hastings, för att diskutera allt om marknaden och framtiden för tjänsten.
Läs mer om Disney och Netflix.
Här är Netflix sorgligaste film just nu - enligt internet
Filmen "Irreplaceable you" verkar vara den sorgliaste filmen på Netflix just nu - och alla pratar om den. Den perfekta gråtfilmen? Se trailern här!
Läs mer om Netflix.
Filmmixern #257: A Quiet Place
Förutom att diskutera John Krasinskis "A Quiet Place" blir det även snack om sydkoreanska Netflix-filmen "Steel Rain", pendlarrullen "The Commuter" och bioaktuella sexkomedin "Blockers". Lyssna på avsnittet nedan (eller i nytt fönster):
7 bästa nya skräckfilmerna - enligt skräckexperterna
Letar du efter bra, nya skräckfilmer, kanske som finns på Netflix? Då har du hittat rätt! Vi bad två skräckforskare att ge oss sina bästa tips på nya skräckfilmer, och motivera varför alla bör se dem.
Läs mer om Netflix.
Netflix akilleshäl – män, män och män
Netflix har erövrat världen genom förstklassigt innehåll. Nu tänker bolaget inte bara konkurrera med de globala jättarna utan också lokala drakarna. SVT och MTG gör rätt i att känna sig stressade. Men Netflix har en akilleshäl: den förbluffande bristen på kvinnor.
Läs mer om MTG.
Netflix överväger att köpa upp biografer för att kvalificera sina filmer för Oscarsgalan
Netflix växer så det knakar, och lastar ur sig flertalet nya TV-serier och filmer varje vecka, ofta med en väldigt hög lägsta nivå. Pengarna strömmar in till bolaget och enligt rykten ska de ha svårt att göra sig av med allting.
Läs mer om Oscarsgalan och TV-serier.
Brutalt New York skildras i "The alienist"
The alienist" är Netflix nya serie om jakten på en seriemördare i det sena 1800-talets New York. Huvudrollerna spelas av Dakota Fanning, Daniel Brühl och Luke Evans.
Brutalt New York skildras i The alienist
The alienist är Netflix nya serie om jakten på en seriemördare i det sena 1800-talets New York. Huvudrollerna spelas av Dakota Fanning, Daniel Brühl och Luke Evans. – Det är fascinerande att se att det inte är så länge sedan som starka kvinnor hela tiden motarbetades, säger Fanning.
Netflix skrotar Seven seconds
Läs mer om Seven.
Netflix presenterar 9 nya europeiska serier
Inte mindre än 100 europeiska original-produktioner ska lanseras på Netflix under 2018. I morse presenterades några av nyheterna för journalister i Rom: 7 tv-serier, 2 dokumentärserier och en långfilm som just nu produceras i Europa.
Läs mer om Europa, Netflix och Rom.
Netflix rusade på New York-börsen
USA-börserna steg på tisdagen för andra dagen i rad med stöd av flera starka delårsrapporter från amerikanska börsföretag.
Läs mer om New York-börsen.
Netflix rusade på New York-börsen
Teknikbolag hade en mycket bra dag på Wall Street. Men bäst av alla gick Netflix som slog förväntningarna med råge när kvartalsrapporten presenterades efter New York-börsernas stängning i måndags kväll.