Netto

Pontus Wernbloom höjer sin lön rejält

GÖTEBORG. Pontus Wernbloom, 29, är nära att förlänga sitt kontrakt med CSKA Moskva. Och han höjer sin lön med omkring 33 procent. Enligt GT:s uppgifter får den förre Blåvittstjärnan cirka 20 miljoner netto per år – plus saftiga bonusar.
Läs mer om Blåvittstjärnan.

Inbrott i livsmedelsbutik

Tjuvar tog sig natten mot fredagen in på Netto i Örkelljunga genom att bryta upp ett fönster.
Läs mer om Netto och Örkelljunga.
Tre personer häktade för grovt rån
Tre män häktades under lördagen för rånet på Netto tidigare i veckan. En fjärde person försattes på fri fot.
Läs mer om Netto.
Netto-butik utsatt för fräck cigarettkupp
En Netto-butik i Eslöv utsattes under natten till lördagen för inbrott. Tjuvarna ska ha brutit upp ett fönster på butikens baksida och därefter tagit sig in i lokalerna.
Läs mer om Eslöv.

Rån vid Netto på Filborna

Vid 19.40-tiden på fredagen kom larmet om ett rån vid Netto på Filborna.
Läs mer om Filborna och Netto.
Tre bilar inblandade i kökrock
Strax efter klockan 14 kom larm om en kökrock med tre inblandade personbilar vid vid Netto Filborna på Vasatorpsvägen.
Butikstjuvar greps - stoppade av ledig polis
Tre män i 25-årsåldern greps efter att de försökt stjäla en kundvagn med varor inne på Netto på Kirseberg.
Läs mer om Kirseberg och Netto.
Jordgubbsförsäljare rånad utanför mataffär
En jordgubbsförsäljare som stod vid Netto på Engelbrektsgatan i Trelleborg blev rånad av två gärningsmän på midsommarafton.
Jordgubbsförsäljare rånad utanför mataffär
En jordgubbsförsäljare som stod vid Netto på Engelbrektsgatan i Trelleborg blev rånad av två gärningsmän på midsommarafton.
Polisen i Västmanland jagar en yxrånare
Polisen i Västmanland jagar en yxrånare. Mannen hotade personal på Netto på Vetterslund i Västerås med vapnet strax efter klockan 13 på söndagen. Rånarjakten är fortfarande intensiv. – Vi har resurser ute som letar i området. En hundpatrull jobbar där också och spårar fortfarande, säger Jimmy Lindvall, befäl vid länskommunikationscentralen.
Fortsatt stort fondsparande
Svenskarnas nysparande i fonder uppgick till 7,9 miljarder kronor i mars. Framför allt gjordes insättningar i blandfonder, plus 12,7 miljarder, och obligationsfonder, medan hushållen plockade ut pengar från rena aktiefonder, 9,3 miljarder kronor netto, enligt siffror från Fondbolagens förening.
Här är danskarnas bästa aprilskämt
Netto börjar leverera varor direkt till kundens hem – med drönare. Biblioteket slutar med böcker. Danska DMI ska skriva sina väderprognoser på svenska, efter krav från EU. Och så blir landslagstränaren en kvinna. Jodå, det är första april i Danmark också. Och kreativiteten flödar.
Läs mer om Danmark.
Lågpriskedjor satsar – kan orsaka matkrig
Lågprismaten är på frammarsch. Nu planerar både Lidl och Netto att öppna fler nya butiker, rapporterar nyhetsbyrån Direkt.
Läs mer om Direkt, Lidl och Netto.
Butik pistolrånad i Västra Hamnen
En Netto-butik på Östra Varvsgatan i Malmö rånades under vapenhot på söndagskvällen. Polisen jagar gärningsmännen i Västra Hamnen.
Inbrott i Netto
Sent på söndagskvällen gick inbrottslarmet i Nettos butik på Nybrovägen i Ängelholm. Via taket tog sig tjuvar in i lokalen.
Läs mer om Netto, Nybrovägen och Ängelholm.
Internationellt toppjobb till Östros
Thomas Östros får ett internationellt toppjobb, avslöjar Expressen. Enligt tidningen ska han utses till direktör vid Internationella valutafondens huvudkontor i Washington. Med den tunga posten följer en saftig lön på över två miljoner kronor om året - netto.
Kaffetjuvar slog till igen
På onsdagen förra veckan stal tjuvar 140 paket kaffe på Netto genom att lasta en kundvagn med 140 paket och köra ut ur butiken medan en av dem uppehöll personalen.
Läs mer om Netto.
Tjuvar stal 140 paket kaffe
Tjuvar stal på torsdagen 140 paket kaffe på Netto i Kävlinge.
Läs mer om Kävlinge och Netto.
Telia Sonera vinstvarnar
Telia Soneras rörelseresultat för det fjärde kvartalet 2014 kommer att belastas med poster av engångskaraktär motsvarande -2.232 miljoner kronor varav netto -1.973 miljoner hänförliga till icke likviditetspåverkande poster.
Veckans Vintergolf 14-jan
35 spelare deltog i veckans vintergolf på SÅGK. Trots en tung och blöt bana med inslag av lite snöfall presterades en hel del bra resultat. Följande kom på poängplats: 1 Sune Stolt(sphcp11) 66 nettoslag. 2 Nina Andersson (2O) 66 netto. 3 Rolf Olsson (4) 67 netto. I sammandraget leder följande trio: 1 Bo Olsson 55 placpoäng, 2 Rolf Olsson 44 poäng, 3 Per Kallertin 38 poäng.
Många miljoner försvinner på vägen
Det är oftast långtifrån alla de miljoner vi läser om vid en fotbollsövergång som hamnar på säljande klubbs konto.Så även om Malmö FF gjort ett par storaffärer nu i vinter, innebär det inte riktigt så mycket netto i kassan.
Läs mer om Malmö FF.
Jakt på pistolrånare slutade i ett trapphus
En Netto-butik på Claesgatan i Malmö utsattes på tisdagsförmiddagen för ett pistolrån. Med hjälp av ett rådigt vittne som pekade ut rånarens flyktväg kunde en man i 20-årsåldern snabbt gripas.
Läs mer om Claesgatan och Malmö.
Pistolrånare greps efter kort flykt
En man rånade Netto på Claesgatan i Malmö med en pistol på tisdagsförmiddagen. Det tog polisen tio minuter från det att larmet kom in tills mannen var gripen.
Läs mer om Claesgatan, Malmö och Netto.
Många miljoner försvinner på vägen
Det är oftast långtifrån alla de miljoner vi läser om vid en fotbollsövergång som hamnar på säljande klubbs konto.Så även om Malmö FF gjort ett par storaffärer nu i vinter, innebär det inte riktigt så mycket netto i kassan.
Läs mer om Malmö FF.
Knivrån mot Netto
Netto på Dalbyvägen utsattes för ett knivrån på onsdagskvällen.
Läs mer om Dalbyvägen och Netto.