Netto


Tvingades att råna Nettobutik

Tre personer har dömts för rånet mot Netto på Engelbrektsgatan. 19-åringen som genomförde själva gärningen får dock lindrigast straff eftersom de två andra dömda tvingade honom att genomföra rånet.

IMF: Oljeprisfallet bra för världen

Nedgången i oljepriserna drabbar vissa råoljeexportörer men är på det hela taget bra för världsekonomin, enligt Christine Lagarde, chef för Internationella valutafonden (IMF). — Det kommer att finnas vinnare och förlorare, men netto är det goda nyheter för den globala ekonomin, sade hon under en konferens i Washington på måndagen.

En gripen för bombhot mot kommunhuset

Kommunhuset i Vänersborg fick utrymmas efter att en man ringt in bombhot på onsdagen.Några timmar senare greps han vid ett inbrott på Netto.– Vi kontrollerade hans telefon och då såg man att den telefonen ringt kommunen två gånger i nära anslutning till bombhoten, säger Jörgen Nygren, polisens presstalesman i Östra Fyrbodal.

Svenska Spel tappar intäkter

Statliga spelbolaget Svenska Spel fortsätter att tappa i lönsamhet och intäkter. Vinsten under tredje kvartalet föll med nästan 14 procent till 1 141 miljoner kronor jämfört med samma period i fjol. Spelintäkterna, netto, sjönk samtidigt med närmare elva procent till 2 095 miljoner kronor. Resultatförsämringen är enligt plan.

Läs mer om Svenska Spel.

Diskussion igång om trygghetsboende

Tomt mitt emot Netto utpekad.

Läs mer om Netto.
Pistolrånare greps redan morgonen efter

Helt omaskerad gick 19-åringen in på Netto på Engelbrektsgatan strax efter lunch på söndagen, och väl framme vid kassan drog han fram en pistol och hotade personalen.

Läs mer om Engelbrektsgatan och Netto.
Lågpriskedjor betalar dyrt för sin expansion

Lågpriskedjorna växer och tar försäljning från den vanliga dagligvaruhandeln. De kommande åren förväntas Lidl och Netto växa väsentligt. Men de betalar ett högt pris. Flera miljarder har runnit ur företagen sedan de etablerade sig, visar DN:s genomgång.

Läs mer om Lidl och Netto.
Maskerad rånare hade pistolliknande föremål

Netto på Engelbrektsgatan i Trelleborg utsattes för ett rån vid 12.30-tiden. – Ensam gärningsman ska ha hotat personal i kassan med ett pistolliknande föremål. Han försvann sedan till fots, säger Nils Norling, informatör vid Skånepolisen.

Konsult ska hjälpa kommunen

Arbete med detaljplan för området mitt emot Netto vid brofästet pågår. Här planerar KF Göta att etablera en större COOP-butik. FOTO: Maria Wiell Hur ska Färjestaden utformas? Var ska

Läs mer om Färjestaden och Netto.
Lions Club Saxtorp golfmästerskap

Lions Club Saxtorps årliga golfmästerskap gick häromdagen av stapeln i ett strålandesensommarväder. Tävlingsformen var slaggolf. Efter 18 hål stod Torsten Andersson som segrare på 74 slag netto. Bengt Larsson blev tvåa på 74 slag netto, men med något högre handicap. Hans-Göran Andersson slutade på tredje plats på 77 slag netto.

Läs mer om Torsten Andersson.
Italiensk riklista släppt han som tjänar mest tjänar

Gazzetta Dello Sport släpper varje år en lista på vad spelarna i Serie A tjänar netto. Nu kommer årets lista. Det är många tunga namn på topplistan. Italiensk fotboll har det tufft ekonomiskt och lönerna har överlag sjunkit.

Läs mer om Serie A.
Man hällde ut läsken i butiken? för att panta burkarna

Det finns olika sätt att skaffa sig pengar, både enkla och omständiga. Den man i 50-åråldern som i tisdags kväll besökte Netto i Borgholm använde sig av det senare.

Läs mer om Borgholm och Netto.
Brand utanför Netto

Tuttat på papperskorg vid kundvagnar.

Läs mer om Netto.
Snattade i butik

En kvinna misstänks ha snattat i butiken Netto i Borgholm under onsdagseftermiddagen. Kvinnan misstänks för snatteri och ringa narkotikabrott. Besökare Östran

Läs mer om Borgholm och Netto.
Kvinna misstänkt för snatteri

En kvinna misstänks ha snattat i butiken Netto i Borgholm under onsdagseftermiddagen. Kvinnan misstänks för snatteri och ringa narkotikabrott.

Läs mer om Borgholm och Netto.
Inbrott i butik

Norrköping Tidigt under söndagsmorgonen larmades polisen till en Netto-butik där ett inbrott ska ha skett. Man hade tagit cigaretter och annan tobak, berättar Anders Arwidsson som är

Läs mer om Netto-butik.
Brevlådan snart tillbaka

Svar till Från oss som bor på Årby som skrev insändaren Brevlådan bredvid Netto: På grund av en ombyggnation har brevlådan vid Netto i Årby varit tillfälligt borttagen. Vi är ledsna

Läs mer om Brevlådan, Från, Netto och Årby.
Julislaget på Erikstorpsbanan

Sommarvärme, ett stilla svalkande sommarregn, semestertider. Golfsäsongens bästa resultat uppnåddes denna onsdag vid tävlingen på Erikstorpsbanan. 58 damer spelade slaggolf i tre olika klasser och i klass C segrade Ann-Christin Andersson med dagens bästa resultat på 62 slag netto! Tvåa blev Bodil Dahlgren med 64 slag följd av Kerstin Ottesen på 69 slag.

Brevlådan bredvid Netto

Vi är några tusen som bor på Årby. I maj miste vi brevlådan bredvid Netto. Ingen förklaring eller någon lapp om det till oss som bor där. Om det ska bli gym där och vi ska mista brevlådan,

Läs mer om Netto och Årby.
Coop planerar öppna 2016

KF Göta har nu inkommit med bygglovsansökan till Mörbylånga kommun för den Coop-butik de tänkt bygga mitt emot Netto vid Möllstorpsrondellen.

Matbutik rånades – försvann på moped

Strax innan 15 i dag ska två maskerade män ha rånat Netto i Arlöv.

Läs mer om Arlöv och Netto.
Ratos säljer SB Seating

Ratos säljer sin andel i SB Seating till riskkapitalfonden Triton för 955 miljoner norska kronor. Försäljningen innebär en reavinst för Ratos om cirka 240 miljoner kronor netto, enligt ett pressmeddelande från bolaget.

Läs mer om Triton.
Ratos säljer SB Seating

Ratos säljer sin andel i SB Seating till riskkapitalfonden Triton för 955 miljoner norska kronor. Försäljningen innebär en reavinst för Ratos om cirka 240 miljoner kronor netto, enligt

Läs mer om Triton.
Ratos säljer SB Seating

Ratos säljer sin andel i SB Seating till riskkapitalfonden Triton för 955 miljoner norska kronor. Försäljningen innebär en reavinst för Ratos om cirka 240 miljoner kronor netto, enligt

Läs mer om Triton.
Ratos säljer SB Seating

Ratos säljer sin andel i SB Seating till riskkapitalfonden Triton för 955 miljoner norska kronor. Försäljningen innebär en reavinst för Ratos om cirka 240 miljoner kronor netto, enligt

Läs mer om Triton.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07