Nfl

Apple Watch varnade för onormal puls – efter NFL-dramat

Bättre än ett träningspass eller farligt för hjärtat?

Minnesotas dröm om Super Bowl lever vidare

Minnesota Vikings siktar på att få spela Super Bowl på hemmaplan, i så fall som det första NFL-laget hittills – men det var nära att drömmen krossades redan i kvartsfinalen mot New Orleans.
Läs mer om Super Bowl.
Historiskt drama i NFL-slutspelet i natt
När allt hopp var ute.När den klara ledningen försvunnit och tiden runnit ut.Då kastade Case Keenum en lång passning till Stefon Diggs för en helt avgörande touchdown.Minnesota Vikings gick vidare i dramatiskt möte med New Orleans Saints.
Läs mer om Case Keenum.
Älskarinnan fick profilen sparkad
Chris Foerster stöttade Donald Trump.Då hämnades hans älskarinna genom att läcka en video där han tog kokain – och såg till att han blev sparkad.– Jag har aldrig varit lyckligare, säger Foerster till NFL:s hemsida.
Läs mer om Donald Trump.Då och Foerster.
Miljardärsdottern riskerar fängelse
Ett blodigt krogbråk skakar NFL.Societetsdottern Jacqueline Kent Cooke riskerar sju års fängelse efter att ha slagit en man blodig med sin glasväska på en restaurang.– Hon sade skynda dig, din jude, säger offret Matthew Haberkorn till New York Daily News.
Läs mer om Matthew Haberkorn.
Patriots favoriter till att försvara sin titel
Det behövdes ett mirakel för att Buffalo Bills skulle nå slutspelet i NFL för första gången på 17 år.Och det kom – i Baltimore.Men i slutspelet är Bills nederlagstippade. Där regerar mästarna New England Patriots och laget som står som värd för Super Bowl - Minnesota Vikings.
Läs mer om Baltimore.Men, NFL och Super Bowl.
Sorg i Baltimore och vild glädje i Buffalo
Buffalo Bills är klara för sitt första NFL-slutspel på 17 år. Man gjorde det på Baltimore Ravens bekostnad – som blev av med sin plats efter en riktig rysare med ett osannolikt slut.
Läs mer om Baltimore och Buffalo.
Stöttade Trump – tvingas nu avgå
I höstas låg Donald Trump i fejd med NFL över protesterna under nationalsången.Han stöttades av John Schnatter, vd för Papa Johns som är en storsponsor till NFL, som även han gick till attack mot spelarna.Det fick flera amerikanska vit makt-grupper att hylla företaget och nu tvingas Schnatter lämna sin post.
Snökaos i NFL-mötet
USA:s snabbaste tioåring vill spela i NFL
Tampa. Maxwell Young är barnstjärnan, som hämtad ur en Hollywood-film producerad av Disney med det perfekta amerikanska barnet. Han har en snabbhet utöver det vanliga i sport, medverkar i kyrkans arbete, sitter i elevrådet, hjälper hemlösa och har redan målen klara för sig. Han ska bli borgmästare och författare.
Läs mer om Disney, Hollywood-film och NFL.
Eagles flyger högst i NFL-säsong fylld av skador
Det var säsongen då de bästa lagen skulle krossa de sämsta.Säsongen då den amerikanska fotbollsligan NFL skulle delas i bäst och sämst.Det blev tvärtom.Alla har slagit alla och framför allt har skador på världsstjärnorna och nyckelspelarna förändrat allt.
Läs mer om NFL.
Stäng av honom hela säsongen!
Donald Trumps krig med Idrotts-USA fortsätter.Nu har nya bilder på NFL-stjärnan Marshawn Lynch fått presidenten att kräva dryga straff.Stäng av honom resten av säsongen, skriver Trump på Twitter.
Läs mer om Idrotts-USA, Trump och Twitter.
Pappa glömde bort att jag hade fötts
Björn Nittmo var svensken som tog klivet in i NFL och tog USA med storm.Men livet som framgångsrik amerikansk fotbollsspelare hade sitt pris.Hjärnskadorna från idrottskarriären fick Nittmo att försvinna spårlöst – kvar blev en familj starkt kritisk till hur NFL uppges ha lurat hundratals spelare.– Hela min familjs liv blev förstört på grund av amerikansk fotboll, på grund av människor som inte bryr sig om vad som händer med spelarna eller familjerna och sedan bara kan gå vidare med sina liv. Det är fruktansvärt, säger dottern Madeleine Nittmo till SportExpressen.
Doktor Död dissekerar före detta idrottsstjärnornas hjärnor
BOSTON. Hon kallas Doktor Död för sin forskning om hjärnskador hos före detta idrottsmän. SportExpressen har besökt kliniken där Ann McKee dissekerar hjärnor. – Unga idrottare får hjärnskador i onödan och jag tänker aldrig ge upp det här arbetet, säger läkaren, som möter hårt motstånd från amerikanska fotbollsligan NFL och hockeyligan NHL. – NHL förnekar det här totalt.
Läs mer om Ann McKee, Doktor Död, NFL och NHL.
Läkaren avslöjar sanningen om OJ
O.J. Simpson ska söka få pengar från NFL:s fond för spelare som drabbats av hjärnskador, skriver Radaronline.Anledningen är att Simpson ska ha fått skador efter idrottskarriär – något som ska förklara hans beteende under mitten på 90-talet, enligt en uppgiftslämnare till sajten.Även läkaren Bennet Omalu är övertygad om att idrottsstjärnan lider av en hjärnskada, skriver Radaronline.
Hemska beskedet: Kan tvingas amputera benet
Skräckscenerna i NFL skakade om fotbollsvärlden.Nu uppges Zach Miller ha genomgått en akut, men troligtvis lyckad operation.Förhoppningsvis räddade det hans ben från amputation, skriver tidningen Chicago Sun Times.
Läs mer om NFL och Zach Miller.
NFL-spelare jämfördes med interner – började protestera
Houston Texans ägare jämförde NFL-spelare med interner på ett fängelse. Kommentaren föll inte i god jord och inför söndagens match deltog en stor del av laget för första gången i en knäprotest.
Svart basebollstjärna vägrades betjäning på restaurang i Alabama
TAMPA. Den afroamerikanska basebollspelaren Bruce Maxwell vägrades betjäning på en restaurang i Alabama för att han ställde sig på knä i solidaritet med NFL-spelarna under nationalsången.
Läs mer om Alabama och Bruce Maxwell.
Fortsatta protester bland NFL-spelare
Protesterna inom proffsligan för amerikansk fotboll fortsätter, dagarna efter det att NFL sagt att man inte ska straffa spelare som knäar under nationalsången. Åtminstone 22 spelare protesterade i någon form inför matcherna under söndagen. Några gick ned på knä, andra satt kvar på bänken eller höjde en arm.
Läs mer om NFL.