Nfl

Här är de hetaste spelarna i NFL-draften i natt

Spelaren som ska rädda Cleveland Browns, spelaren som ska lyfta New York Jets och kanske även spelaren som ska ta över efter Tom Brady i New England Patriots.NFL-draften 2018 har kallats den viktigaste på 20 år.Småtimmarna när torsdag blir fredag kommer att förändra NFL för all framtid.
NFL-höjdare kritiserade Trump på möte
Höjdare inom National Football League (NFL) riktade skarp kritik mot USA:s presi...
NFL-höjdare kritiserade Trump på möte
Höjdare inom National Football League (NFL) riktade skarp kritik mot USA:s president Donald Trump vid ett privat möte med spelare under förra årets kontroverser kring proteströrelsen mot polisvåldet mot svarta i USA.
Agenten: Tom Brady fortsätter i NFL
Läs mer om NFL.
Raseri mot tv-profilen – efter bilden med dottern
Den förre NFL-stjärnan Jay Feely har hamnat i blåsväder.I en bild från hans dotters skolbal poserar Feely mellan dottern och hennes baldejt, med en pistol i handen.Feely ber nu om ursäkt för bilden.
Läs mer om Feely.
Tidigare NFL-spelaren prisad av Amnesty International
NFL-spelaren Colin Kaepernick, för närvarande utan klubb, tilldelas Amnesty Internationals ambassador of conscience award för 2018. Kaepernick blev en förgrundsfigur för proteströrelsen mot polisvåldet mot svarta i USA när han knäböjde under nationalsången före en match.
Läs mer om Amnesty International och USA.
Kaepernick prisas för protest
NFL-spelaren Colin Kaepernick, för närvarande utan klubb, tilldelas Amnesty Internationals ambassador of conscience award för 2018.
Kaepernick prisas för protest
Sporttelegram. NFL-spelaren Colin Kaepernick, för närvarande utan klubb, tilldelas Amnesty Internationals ambassador of conscience award för 2018.
Amputerade handen – nu är han nära NFL
De flesta unga amerikanska fotbollsspelare drömmer om samma sak – att nå NFL. Shaquem Griffin är precis som de. Han har ända sedan han var barn tränat och gjort allt han kan för att nå den drömmen. Nu är han nära – och han gör det med bara en hand.
Läs mer om NFL.
Sparkades efter bilden – stämmer nu klubben
Cheerleadern Bailey Davis publicerade en lättklädd bild på sitt Instagramkonto.Då fick hon sparken av NFL-klubben New Orleans Saints.Nu stämmer hon klubben och anklagar NFL för att vara könsdiskriminerande.–Jag gör det här för att ingen ska känna sig utpressad eller oviktig, säger hon till New York Times.
Läs mer om Instagramkonto.Då och NFL.
NFL-frun: Otrohet händer alldeles för ofta
Att vara partner till en professionell idrottsman kan verka glamoröst, men likt alla medaljer har det en baksida.Flera respektive till framgångsrika idrottare har vittnat om fördomar de möts av och häcklingar de får utstå.I en krönika på sajten Whimn.com berättar Bianca Peters, som under lång tid var tillsammans med en NFL-stjärna, om sitt liv som spelarfru och varför hon valde att avsluta det.– Jag ville inte kompromissa mer, säger hon.
Läs mer om Whimn.com.
Jag kämpade för mitt liv den natten
Den före detta NFL-spelaren, Johnny Manziel, utsatte sin före detta flickvän för både fysiskt och psykiskt våld.I en intervju i New York Post vittnar nu Colleen Crowley om den tidigare pojkvännens misshandlingar och brutala kontrollbehov.– Jag var glad över att ha överlevt. Jag kämpade för mitt liv den natten, berättar hon och syftar på en otäck natt i januari 2016.
NFL-awards 2017 – här är alla höjdpunkter från säsongen
2017 säsongen var i det stora hela en helknasig säsong, fullpackad med sensationella överraskningar och grymma besvikelser. Här är Metros NFL-experts höjdpunkter och lågvattenmärken från den gångna säsongen.
Rykte: FIFA 19 och Madden NFL 19 kommer till Switch
Förra året inledde EA sin satsning på Switch då de släppte FIFA 18 till formatet, och försäljningen verkar ha gått bra att döma utifrån listor runt om i världen - om än inte enastående.
Läs mer om Madden NFL och Switch.
Colts Edwin Jackson död – påkörd av misstänkt rattfyllo
Kort innan Super Bowl drog i gång under natten mot söndagen lamslogs NFL av sorg.Indianapolis Colts-spelaren Edwin Jackson är död, blott 26 år gammal.Han dog under söndagsmorgonen efter att ha blivit påkörd av ett misstänkt rattfyllo.
Läs mer om NFL och Super Bowl.
Trumps önskemål inför Super Bowl
Under hela säsongen har Donald Trump haft en konflikt med de NFL-spelare som valt att sitta ner då nationalsången spelas inför en match.Inför nattens Super Bowl har USA:s president skickat ut ett pressmeddelande där han uttrycker sin tydliga önskan om att samtliga på arenan ska stå upp när nationalsången spelas.FÖLJ SUPER BOWL HÄR I NATT
Läs mer om Donald Trump och Super Bowl.
Bilderna på Tom Brady och sonen skapar storm
En scen i dokumentärserien Tom vs Time om NFL-stjärnan Tom Brady har väckt en mindre storm i USA.I scenen kysser Brady sin 11-åriga son Jack på munnen i utbyte mot att han ska kolla sonens fantasylag i amerikansk fotboll.– Jag tycker inte att tillgivenhet någonsin ska knytas till en tjänst, säger socialarbetaren och föräldraskapsexperten Carolyn Meyer-Wartels till CBS.Alla som tycker att det var olämpligt måste sluta vara så trångsynta, skriver Fox News-ankaret Carley Shimkus på Twitter.
Läs mer om Brady, Jack, Time, Tom, Tom Brady och Twitter.
EA: New England Patriots vinner Super Bowl på söndag
Som traditionen bjuder har EA simulerat utgången av Super Bowl i den senaste upplagan av sin Madden-serie, i detta fall Madden NFL 18.
Tom Brady – med NFL-historien i egna händer
Han kan bli Super Bowl-historiens mest framgångsrika spelare. Men New Englands quarterback Tom Brady riskerar att falla på eget grepp. – Jag tänker inte på att sluta, jag funderar över Super Bowl som jag försöker vinna, säger 40-åringen inför NFL-finalen mot Philadelphia Eagles.
Läs mer om Super Bowl och Tom Brady.
Sven Gustavsson: Ölkastande fans hoppas på Rocky-slut mot Tom Brady
TAMPA. Mästarna New England Patriots är storfavoriter när nu deras quarterback Tom Brady leder sitt lag för åttonde gången i Super Bowl – den amerikanska fotbollens final där allt ställs på sin spets i en enda match. Motståndarna Philadelphia Eagles är nederlagstippade och deras fans avskydda i NFL.
Läs mer om NFL, Rocky-slut, Super Bowl och Tom Brady.