Nice

TEST: Ikonen Ford Mustang både säkrare och roligare

NICE. Den amerikanska drömmen lever – och har blivit säkrare.Ford har reagerat på de låga säkerhetsbetygen på storsäljaren Mustang och uppdaterat bilen på flera områden.Men det som räknas – på riktigt – är förstås mullret från V8:an på fem liter.
Läs mer om Mustang och V8.an.

Abdellah Taa: Vad måste en muslim säga för att bli accepterad i Europa?

Två sarkastiska tweetar om terrorattentatet i Nice blev slutet för den 22-åriga muslimen Mennel Ibtissems medverkan i franska tv-programmet The Voice. Författaren Abdellah Taa frågar sig vad frihet för muslimer betyder, i en exklusiv text för DN Kultur.
Läs mer om Europa, Nice och The Voice.
Wiktoria krossad efter uppbrottet – berättar i tv
Wiktoria Johansson berättar om känslorna efter ett uppbrott i Stjärnornas stjärna.Artisten sjunger Dixie Chicks-låten Not ready to make nice, som påminner henne om de svåra känslorna.– Jag var otroligt ledsen och sårbar och jag kände bara smärta, säger Wiktoria Johansson.
Detaljerna om Robin Williams sista svåra tid
Robin Williams var en prisbelönad och älskad skådespelare. Fans över hela världen sörjde när han valde att ta sitt liv 2014.I nya dokumentären The price of fame avslöjas nya detaljer om stjärnans liv innan självmordet.– När Robin ramlade av vagnen, föll han hårt, säger komikerkollegan Chuck Nice i trailern, enligt Radar online.
Läs mer om Chuck Nice, Radar och The.

Paradiset i solen lockar – men drömhuset kan bli en mardröm

NICE. Varmt väder, god mat och bra flygförbindelser till Sverige gör att många köper bostad i södra Frankrike.Men det kan sluta med miljonförlust när svenskar inte förstår den franska bostadsmarknaden.– Bostaden kan vara 50 procent för dyr, säger mäklaren Johan Wretman.
Stjärnan står över storloppet i Nice
Det blir ingen start i Criterium de Vitesse för Readly Express.Istället ska Prix d Amerique-vinnaren åka till havet vid Utah Beach.- Jag tror inte att vi startar. Hästen har gjort sig förtjänt av lite semester på beachen, säger Timo Nurmos.
"Lajkar alla som har tuffa kläder"
Bakom skämskudden med Sara Parkman. Fiktiv person jag skulle vilja byta stil med: Fever Ray, herregud om jag fick vara så äcklig och nice på samma gång. Underbart. Gränslöst. Makabert. Vackert. Gillar du det vi gör?
Läs mer om Sara Parkman.
Dementerar Balotelli- bomben: En bluff
Mario Balotelli har gjort 17 mål för Nice denna säsong.Enligt The Sun är 27-åringen nu på väg till en ny storklubb.Svaret: En bluff.
Läs mer om Nice.
Test: Porsches nya kombi en drömbil för familjen
NICE. Sport- och supersportbilar. Bensin och diesel. Suvar i olika storlekar. Hybrider och laddhybrider.Och nu har Porsche bockat av ytterligare en bilmodell: en kombi.På Porschespråk heter familjebilen Sport Turismo. Det är en drömbil för familjen.
Läs mer om Porsche och Sport Turismo.
Nice kan mycket väl ta skrällseger
Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!
Läs mer om Johan Videll.Varje.
Här greppar Bingo porrstjärnans bröst – på exets 40-årsfest
Det verkar gå vilt till på Katrin Zytomeriskas 40-årsfest i Nice.Här greppar hennes exman Bingo Rimr porrstjärnan Puma Swedes bröst – framför den svenska kändiseliten.God kväll från Nice, skriver komikern Mårten Andersson på Instagram.
Inte så najs för Monaco i Nice
Monacos svit på 16 raka segrar i franska ligan bröts när Nice delade ut en riktig stjärnsmäll hemma på Allianz Riviera. Nice vann med 4–0 och efter fem matcher är Paris SG i ensam ledning efter fem raka segrar.
Läs mer om Allianz Riviera, Monaco och Nice.
Balotelli totalsågas – Napoli går vidare
Napoli är klart för gruppspel i Champions League efter Mario Balotellis plattmatch.Italienaren möttes av burop och busvisslingar när han byttes ut i matchens slutskede.– Det har inte velat sig för honom, säger Niklas Holmgren i TV3.Nu kan Balotelli och hans Nice ställas mot Östersund.
Läs mer om Balotelli, Napoli, Nice och Östersund.
Tidigare lastbilsattacker i Europa
Terroristernas metod - att använda lastbilar och skåpbilar - för att döda och skada så många som många som möjligt - blir allt vanligare.Den första kända var lastbilsattacken i Nice, där 86 antal människor dödades.Under det gångna året har flera storstäder i Europa skakats av liknande attacker.
Läs mer om Europa och Nice.
Normaliteten kommer att besegra kaos – än en gång
Bilderna var vidrigt välbekanta. En vanlig bil förvandlad till vapen. Ett älskat promenad- och turiststråk förvandlat till mordplats. Människor som flyr i panik, modiga poliser som drar vapen och springer åt motsatt håll. Madrid. London. Oslo/Utøya. Paris. Bryssel. Nice. Berlin. Stockholm. Och nu Barcelona.
Läs mer om Barcelona.
Kaos i CL-kvalet: Två röda kort på en minut
Napoli körde över OGC Nice i Champions League-kvalet. Dries Mertens och Jorginho gjorde italienarnas mål. I slutet av matchen fick Nice dessutom två röda kort - på mindre än en minut.
Läs mer om CL-kvalet, Jorginho och Nice.
Svenskt bolag gör tv-serie om utvandrare i USA
Produktionsbolaget Nice Drama, som bland annat stod bakom SVT-serien Midnattssol förbereder en ny storsatsning.
Läs mer om USA.
Nice är ett riktigt starkt hemmalag
Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!
Läs mer om Johan Videll.Varje.
Macron hedrade offren i Nice
Minnet av fjolårets terror i Nice präglade även årets franska nationaldag. – Våra angripare vill helt enkelt se oss sörja, och ni svarade med er värdighet, sade president Emmanuel Macron under minnesceremonin.
Läs mer om Emmanuel Macron och Nice.
Fransmännen hedrar terrorns offer
Här hedrar fransmännen de 86 personer som dog i terrorattentatet.Ett år efter att en lastbil mejade ner nationaldagsfirare längs strandpromenaden i Nice samlades tusentals människor för att minnas dem.Presidentparet Emmanuel och Brigitte Macron deltar i ceremonin.
Läs mer om Brigitte Macron och Nice.
Trump firar i Paris – med skamlig kommentar
USA:s president Donald Trump deltar i dag vid firandet av den franska nationaldagen i Paris och årsdagen av terrorattacken i Nice. Trumps besök i Frankrike sker mot bakgrund av något ansträngda relationer mellan länderna och presidenten har redan väckt reaktioner genom kommentarer om Frankrikes första dam, Brigitte Macron.
Ett år har gått sedan terrordådet i Nice
Ett år har gått sedan terrordådet i Nice, då 86 människor dödades och fler än 400 skadades.
Läs mer om Nice.
Al-Qaida tar över när IS flyr: Jihadismen finns kvar
Ett år efter attacken i Nice splittras etrrororganisationen IS och flyr ut i öknen. Al-Qaida, som länge ruvat i skuggan gör ett återinträde som den globala terrorismens huvudaktör. Det är ett av flera scenarier som kan utspelas inom en snar framtid enligt amerikanska forskare.
Läs mer om Nice.
Så pratar du med dina barn om terror
Den 14 juli är det år sedan terrordådet i Nice som krävde över 84 människoliv.– Vid sex-sjuårsåldern måste vi börja prata med våra barn om att det kan hända otäcka saker runtom oss, säger psykologen Anna Norln.
Läs mer om Anna Norln och Nice.
Björn Wiman: Terrorn är en islamisering av radikalismen, inte en radikalisering av islam
Den här helgen, för ett år sedan, vaknade vi på andra sidan gränsen. Vi hade lämnat Nice sent på eftermiddagen den 14 juli, efter retfulla tillmälen från barnen om att min undermåliga planering förhindrade oss att se fyrverkerierna under det franska nationaldagsfirandet.
Läs mer om Nice.