Nilsson

Rekordmånga svenskar köper bostad i Spanien

Spanien lockar allt fler svenska bostadsköpare.– Goda kommunikationer och låga räntor gör att fler än någonsin tar steget. Och när man ser att vänner och bekanta köper i Spanien blir tröskeln att göra det själv lägre, säger Daniel Nilsson på Fastighetsbyrån.Här är tio prisvärda objekt för dig som vill flytta till solen eller bara drömma dig bort.

Magnus Nilsson: Vilseledande kritik mot Ceta-avtalet

REPLIK. Daniel Suhonen och Rikard Allvin fortsätter att bokstavligt talat år efter år sprida missförstånd om Ceta-avtalet mellan EU och Kanada. Det är djupt oseriöst, men förvånar inte. Suhonens har tidigare påstått att ett handelsavtal mellan EU och USA skulle innebära att demokratin avskaffades. Även detta förstås helt utan grund.
Krav på lagstiftningsförslag om bilens digitala innehåll innan årets slut
Europaparlamentets utskott för transport och turism, TRAN, med Jens Nilsson och Peter Lundgren som ordinarie svenska ledamöter och Lars Adaktusson och Jakop Dalunde som suppleanter,
Läs mer om Jakop Dalunde och Peter Lundgren.
Guldstjärnorna hoppade – inför nya guld?
PYEONGCHANG. Det blev ett riktigt guldmöte på Sweden Arena. Andr Myhrer och Frida Hansdotter kom med sina guldmedaljer i slalom och tillsammans med längdstjärnorna Charlotte Kalla och Stina Nilsson gjorde de bejublade guldhopp.

Här visar svenske Manchester United-stjärnan sin klass på isen

KAN LIRA HOCKEY. Victor Nilsson Lindelöf har ett förflutet som hockeyspelare. Foto: Skärmklipp Manchester United/YouTube Lillebror Alexander Nilsson Lindelöf spelar för Västerås i Hockeyettan.
Sveriges lag till damernas tremil
PYEONGCHANG. Sverige har släppt sitt lag till tremilen.Det blir: Charlotte Kalla, Stina Nilsson, Anna Haag och Ebba Andersson.Och loppet körs under som avslutning på OS-tävlingarna – för första gången någonsin.– Det är lite häftigt, säger Haag.
Kvartetten som stannar får chansen på tremilen
Pyeongchang. Det blir Charlotte Kalla, Stina Nilsson, Anna Haag och Ebba Andersson som får åka söndagens tremil, loppet som sätter punkt för två veckors OS-tävlingar i Sydkorea.
Tårarna för Josefin Nilsson efter systerns starka hyllning
Publiken föll i tårar då Josefin Nilsson hyllades från scenen hemma på Gotland.Systern Marie Nilsson Lind framförde en ny show - där hon bland annat berättade om minnet av systern och de sista orden de sa till varandra.–'Jag älskar dig'. Det varit det sista Josa och jag sa till varandra. Och jag älskar min Josa, det kommer jag alltid att göra, det kommer jag aldrig att glömma, berättar Marie Nilsson Lind.
Stina bad inte Falla om ursäkt
PYEONGCHANG. Stina Nilsson är ångerfull efter knuffen mot Maiken Caspersen Falla.Men när de träffades i dag valde hon ändå inte att be om ursäkt.– Jag ska ta revansch på henne i spåret, säger Falla.
Lindelöfs hyllning: Världens bästa
David De Gea räddade Manchester United från förlust mot Sevilla. Nu hyllar Victor Nilsson-Lindelöf målvakten.– Han är världens bästa målvakt, säger svensken till MUTV.
5 måsten våren 2018 – här är de viktigaste trenderna
Vårens inredningstrender stavas second hand.Stefan Trendstefan Nilsson listar de hetaste sakerna till hemmet.Tänk gråtande barn, blomstertallrikar och ironi!
Nilsson återvänder till Ryssland
Volleybollstjärnan Marcus Nilsson återvänder till Ryssland. Han är klar för Lokomotiv Novosibirsk. - Det har gått ganska snabbt. Jag fick frågan i tisdags, säger han till Hallandsposten.
Nilsson återvänder till Ryssland
Läs mer om Ryssland.
Ekonomichefen: Det är stabilt
Under torsdagen presenterade ATG sin bokslutskommunik för 2017.Och bolaget gör en vinst på 99 miljoner kronor.– Jag är glad och stolt att ATG för andra året i rad visar rekordsiffror, säger ekonomichefen Lotta Nilsson Viitala i ett pressmeddelande.
Läs mer om ATG och Lotta Nilsson Viitala.
Silverhjältarna laddar om inför tremilen
Charlotte Kalla fick sin fjärde medalj och Stina Nilsson sin tredje – och nu preppar båda inför tremilen. Och det låter lovande, Kalla känner sig pigg trots ett långt OS som närmar sig sitt slut. – Jag mår oförskämt bra, säger hon.
Läs mer om Kalla och Stina Nilsson.
Falla om Nilsson: Inga sura miner
Läs mer om Nilsson.
Silverglädjen: Det är helt fantastiskt
Här får Stina Nilsson och Charlotte Kalla ta emot sina medaljer. OS-hjältarna strålade av glädje när de fick sina silver på torsdagen.
Benny Anderssons stöd efter Josefin Nilssons död
Två år efter systern Josefin Nilssons död återvänder Marie Nilsson Lind till scenen med föreställningen Mina drömmars land – en show om mi och di.Nu berättar Ainbusk-stjärnan om sin svåra sorg och det stora stödet från vännen Benny Andersson, som var den förste hon ringde utanför familjen efter systerns död.– Han är en fantastisk människa, verkligen en god person, berättar Marie Nilsson Lind för Aftonbladet.
Orden som får hela studion i gapskratt
Stina Nilsson och Charlotte Kalla fixade ett nytt svenskt silver på lagsprinten. Och det blev gott om skratt och glada miner när de gästade Eurosport i morse.
Läs mer om Charlotte Kalla och Eurosport.
United höll nollan i Sevilla
Manchester United, med Victor Nilsson Lindelöf i startelvan, höll tätt borta mot Sevilla. Efter 0–0 i Spanien har den engelska storklubben en bra möjlighet att ta sig till kvartsfinal i Champions League.
Örnen Ernie bar på ny typ av fågelinfluensa
I slutet av januari hittades örnen Ernie skadad inne på safariparken Eriksberg – och dog några dagar senare.Örnen visade sig ha en helt ny typ av fågelinfluensa, som för första gången har påträffats i Sverige.– Jag kunde absolut inte tänka mig det här. Det är inte alls kul, säger Bengt-Arne Nilsson från föreningen Katastrofhjälp fåglar och vilt.
United höll nollan i Sevilla
Manchester United, med Victor Nilsson Lindelöf i startelvan, höll tätt borta mot Sevilla. Efter 0–0 i Spanien har den engelska storklubben en bra möjlighet att ta sig till kvartsfinal i Champions League.