Noa

Podcast om Premier League – avsnitt 203

Sebastian, Pontus & Noa om det senaste från engelska fotbollen!
Läs mer om Noa och Premier League.

Konsertrecension: Godspeed You! Black Emperor sammanfattar existensen utan att använda ord

Den kanadensiska rockgruppen Godspeed You! Black Emperor fångar människans ständiga pendling mellan hopp och förtvivlan. DN:s Noa Söderberg ser ett band som förmedlar de stora berättelserna utan att prata.
Läs mer om Godspeed You.
Barn i Kolbäck skrev brev till statsministern - fick svar
Barnens budskap gick tydligt fram hos Stefan Löfven. I början av januari mottog Regeringskansliet ett brev. Det kom från Elvin, 6 år, och Noa, 9 år, från Kolbäck.
Grovt rån mot växlingskontor - Noa inkopplat
Inrikes. Tre personer har gripits efter ett rån mot ett växlingskontor i Upplands Väsby centrum, norr om Stockholm. Händelsen har snabbt tagits över av polisens Nationella operativa avdelning (Noa).
Läs mer om Nationella, Noa och Stockholm.

Grovt rån mot växlingskontor - Noa inkopplat

Tre personer har gripits efter ett rån mot ett växlingskontor i Upplands Väsby centrum, norr om Stockholm. Händelsen har snabbt tagits över av polisens Nationella operativa avdelning (Noa). Larmet kom in till polisen klockan 10.
Läs mer om Nationella, Noa och Stockholm.
Tre gripna efter rån i Upplands Väsby
Tre misstänkta gärningspersoner är gripna efter ett rån mot växlingskontor i Upplands Väsby på fredagen. Utredningen är överlämnad till polisens Nationella operativa avdelning (Noa).
Läs mer om Nationella.
Noa redovisar rekordintäkt
Byrånätverket Noa redovisar en total omsättning 1,07 miljarder kronor för 2017. Rörelseresultatet före avskrivningar (EBITDA) landade på 76,6 miljoner kronor. Nettoomsättningen landade på 792 miljoner kronor.
Konsertrecension: Peter Dohertys kaoskonsert på Vasateatern
Efter de inställda spelningarna i höstas är skandalomsusade Peter Doherty till slut i Stockholm. Noa Söderberg rapporterar från en händelserik kaoskonsert.
Minnesord: Stormin – grimepionjär på ren jävelskap
Utan Shaun Stormin Lewis hade inte Londons hiphopvärld sett ut som den gör. DN:s Noa Söderberg minns en kaxig artist som dog mitt i steget, nyss fyllda 34.
Podcast om Premier League – avsnitt 197
Sebastian, Pontus & Noa om det senaste från engelska fotbollen!
Läs mer om Noa och Premier League.
Konsertrecension: På Globen dödade The Killers all musikalisk dynamik
The Killers har gjort en dygd av att balansera sig på gränsen mellan fantastiskt och lite fånigt. På Globen snubblar de till och landar på fel sida. DN:s Noa Söderberg var där.
Podcast om Premier League – avsnitt 196
Sebastian Mattsson, Pontus Weinemo & Noa Bachner om engelska fotbollen!
Läs mer om Noa Bachner och Premier League.
Akilov tillverkade splitterbomb i skogen
Akilovs spränganordning bestod av skruvar, aceton och andra mindre metallföremål. Innan han genomförde terrordådet tillverkade han bomben i ett skogsparti i närheten av sin bostad, säger polisens utredare Mikael Wessling och Christer Nilsson, chef på utredningsenheten NOA till DN. När han greps i Märsta ska han ha svurit trohet till IS.
Podcast om Premier League – avsnitt 195
Sebastian, Pontus, Noa och Therese om det senaste från engelska fotbollen
Läs mer om Noa, Premier League och Therese.
Podcast om Premier League – avsnitt 194
Sebastian, Noa & Therese om det senaste från engelska fotbollen!
Läs mer om Noa, Premier League och Therese.
Konsertrecension: $uicideboy$ levererar bulldozerhiphop
$uicideboy$ visar att hiphop kan vara vår tids punk. Noa Söderberg ser New Orleans-duon lämna det internet som format dem och äga en fysisk publik.
Läs mer om New Orleans-duon.
Underrättelsechefen: Handgranater har blivit en trend
Användningen av handgranater bland kriminella i Sverige har blivit en trend – enligt polisen. – Ingen annanstans i Europa ser vi samma utveckling, Sverige sticker definitivt ut, säger Linda Staaf, chef för underrättelseenhet på polisens nationella operativa avdelning, Noa.
Läs mer om Europa, Linda Staaf, Noa och Sverige.
Skiv- och konsertrecension: Watain är tillbaka med stenhård djävulsritual
Watains nya skiva är en obarmhärtig djävulsknytnäve rakt i ansiktet. Och releasespelningen på Kraken är extrem på alla sätt, skriver Noa Söderberg – och ger både skivan och konserten en trea i betyg.
Läs mer om Kraken och Noa Söderberg.
Rikspolischefen vill ha strängare straff: För lätt för kriminella
Rikspolischefen Dan Eliasson vill ha en skärpning av lagstiftningen.Eliasson skriver på DN Debatt tillsammans med NOA-chefen Mats Löving om kraven på en skärpt lagstiftning.Det är för lätt för kriminella att komma undan i dag, skriver duon.
Spydde i en brasa – förstörde en klubb
NEWCASTLE. Efter tio år av uppflyttningar, nedflyttningar och protester verkar Mike Ashley vara på väg att sälja Newcastle United.Sedan 2007 har han skapat rubriker genom att häva öl på läktaren och kräkas i öppna brasor – men i bakgrunden har fotbollen i nordöstra England tagit stryk.SportExpressens Noa Bachner besöker sitt andra hem och söker efter en väg tillbaka.
Noa Söderberg: Därför är metal en stelnad genre
Metalmusiken föddes ur en vilja att spränga gränser. I dag har den vuxit fast. Noa Söderberg skärskådar subkulturens maniska jakt på äkthet.
Noa Bachners besök – i fotbollens framtidsfabrik
LONDON. Ett barnsligt spel för nördiga tonåringar?Eller en hyfsad spegel av verkligheten?Efter 25 år på marknaden har Football Manager närmat sig ett erkännande även bortanför skärmarna.SportExpressen har besökt fotbollens framtidsfabrik.
Läs mer om Football Manager.
Polisen ökar bevakningen – Säpo kopplas in centralt
Efter Trumps erkännande av Jerusalem som Israels huvudstad och brandbombsattacken mot synagogan i Göteborg – nu skärper svenska polisen bevakningen av specifika grupper och objekt.Säpo har kopplats in i en central del.– Vi följer noga utvecklingen i Mellanöstern och i Sverige för att kunna utföra vårt uppdrag att bekämpa brott, säger Stefan Hector, chef på NOA, till Expressen
Polischef efter branddåd: Hotbild mot USA-objekt
Svensk polis har trappat upp sina ansträngningar för att förhindra angrepp mot judar i Sverige. – Vår bevakning gäller även amerikanska objekt, säger Stefan Hector, chef för polisens nationella operativa avdelning (NOA).
Läs mer om Stefan Hector och Sverige.