Nobbar

Nobbar nya mästarna - väljer mellan två lag

Han gjorde sitt livs säsong i Linköping.Nu kan SportExpressen berätta att Gustav Fritzell, 24, väljer mellan två lag.Mullsjö och Storvreta ska, enligt uppgifter, redan ha fått nobben.- Det skulle vara ett tungt tapp, säger Linköpings tränare och manager Johan Astbrant.
Portman nobbar prisceremoni i Israel
Natalie Portman kommer inte att åka till Israel för att ta emot det prestigefulla Genesis-priset. Orsaken är att den Oscarsbelönade skådespelaren inte vill stötta Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, som skulle hålla tal under prisceremonin.
Nobbar spel i rivalen – stannar i Skellefteå
SKELLEFTEÅ. Skellefteå AIK är mitt uppe i brinnande finalserie.Men under de senaste dagarna har uppgifter gjort gällande att två talanger lämnar för SHL-rivaler.Nu står det dock klart att den tredje länken i succkedjan stannar.Andreas Wingerli nobbar bud från Timrå och stannar i Skellefteå AIK.– Ingenting jag vill kommentera nu under finalen, säger Wingerli.

Uppgift: Nobbar Rögle för rivalen

Malmö Redhawks vinner dragkampen om Karlskronas Carl Persson.Enligt Helsingborgs Dagblad har 22-åringen bestämt sig för att nobba Skånerivalen Rögle.
Nobbar Olympiatravet – satsar på Lotterian
Det blir ingen Dante Boko i Olympiatravet.Istället kommer Lutfi Kolgjinis topptravare att starta i Gran Premio Lotteria i Neapel, skriver Sulkysport.se.
Nobbar – då är han högaktuell
Tränarposten i Linköping står fortfarande ekande tom.Men nu har det rört på sig. En toppkandidat har tackat nej – och en annan har seglat upp som favorit.
Läs mer om Linköping.
Han nobbar SHL: En kort karriär
Läs mer om SHL.
Nobbar VM – mitt under slutspelet
Förbundskapten Rikard Grönborg har fått ännu ett nej från en NHL-stjärna.Den här gången är det Jakob Silfverberg som lämnat återbud till VM, rapporterar HockeyNews.se.
Dags för Facebook att visa sin samarbetsvilja
Facebook nobbar i sista stund ett möte med regeringen, visar en mejlväxling som SvD tagit del av. Men nu behöver bolaget sluta gömma sig, släppa på kontrollbehovet och visa på den samarbetsvilja som de så vackert talar om.
Läs mer om Facebook och SvD.
BIK:s succélån nobbar Leksand
ISHOCKEY: Karlskogaklubben hoppas få tillbaka forwarden Fredrik Forsberg tackar nej till Leksands erbjudande om en fortsättning.
Läs mer om Fredrik Forsberg och Leksand.
Facebook nobbar möte med regeringen
Inrikes. Under våren var det bestämt att representanter för Facebook skulle träffa ministrar ut regeringen för att blanda annat diskutera ansvarsfrågor om datasäkerhet och integritet.
Läs mer om Facebook.
Facebook nobbar möte med regeringen
Under våren var det bestämt att representanter för Facebook skulle träffa ministrar ut regeringen för att blanda annat diskutera ansvarsfrågor om datasäkerhet och integritet.
Läs mer om Facebook.
Han nobbar NHL – stannar i Färjestad
Joakim Nygård hade en stark säsong med Färjestad och många förväntade sig att han nu skulle pröva lyckan i Nordamerika.Men Nygård berättar nu att han kommer att stanna.– Färjestad har fått det beskedet av mig, säger han till NWT.
Läs mer om Färjestad, NHL, NWT och Nordamerika.Men.
Peter Englund nobbar Svenska Akademiens stora prisutdelning
På onsdag kväll möts Svenska Akademiens ledamöter för första gången sedan deras största kris någonsin började.Ledamoten Peter Englund, som lämnade i protest i fredags, kommer inte att dyka upp.Känns lite tråkigt, skriver han i ett mejl.
Ambulanspersonal nobbar skyddsmaskförbud
Nu slår Arbetsmiljöverket fast att endast Försvarsmakten får använda skyddsmask 90. Det har lett till oro hos ambulans, räddningstjänst och polis. Sörmlands ambulanspersonal tänker dock fortsätta använda skyddsmasken.
Succspelaren nobbar förlängning med Modo
Modo ville förlänga med succspelaren Sam Marklund.Men han väljer att nobba klubben.– Vi fick i dag beskedet att Marklund väljer ett annat alternativ, säger sportchefen Micke Sundlöv till klubbens hemsida.
Därför nobbar Lundqvist VM
Joel Lundqvist tackar nej till landslaget – för att bli en bättre hockeyspelare.Han vill ha en ordentlig försäsong bakom sig när det drar ihop sig till SHL-premiär i höst.– Jag flaggade för det redan vid OS och sedan har beslutet vuxit fram under våren, säger Frölundas och Tre Kronors lagkapten.
Läs mer om Lundqvist VM.
Kinesen Li Shufu nobbar i lastbilsjättarnas stämmor
Världens två största lastbilskoncerner – Volvo och Daimler – håller båda årsstämma i dag.Men en som inte kommer att delta på någon av dem är Geelys grundare Li Shufu, som överraskande har klivit in som ny maktfaktor i båda bolagen, skriver Dagens industri.
Läs mer om Daimler, Li Shufu och Volvo.
Magdalena Andersson nobbar SD-flirt
Finansminister Magdalena Andersson viftar bort Sverigedemokraternas flirt med Socialdemokraterna som taktikspel. Vi kommer inte att samarbeta med Sverigedemokraterna, säger Magdalena Andersson.