Nobbar

Uppgifter: LA Galaxy nobbar Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic har länge uppvaktats av Los Angeles Galaxy. Men enligt Daily Mail tvekar de nu efter svenskens svåra skada. I stället ska de försöka värva fransmannen Andr-Pierre Gignac.

Casey Wellman nobbar Frölunda

Casey Wellman lämnar Frölunda. Trots klubbens försök att försöka behålla honom, så väljer amerikanen att spela i KHL-laget Sochi den kommande säsongen. Enligt säkra källor till GT blev övergången klar i veckan och kommer snart att presenteras. Uppgifterna avslöjades först av SVT-profilen Dusan Umicevic på Twitter.
Läs mer om Frölunda och Twitter.
Nobbar U21-EM efter klubbens önskan
I sommar flyttar Ludwig Augustinsson till tyska storklubben Werder Bremen. Men hans nya arbetsgivare vill inte se honom i U21-EM och vänsterbacken väljer nu att nobba sommarens mästerskap. – Det har varit ett väldigt jobbigt och tungt beslut att ta, säger han i podcasten Tilläggstid.
Beskedet: Båstad nobbar Sjarapova
I dag gör Maria Sjarapova comeback i Stuttgart efter sin dopingavstängning. Swedish Open fick frågan om ryskan inför sommarens tävling – men väljer att nobba den dopingavstängda ryskan. – Jag tror att det blir väldigt mycket fokus på att hon just varit dopingavstängd och då blir det inget fokus på sporten eller hennes prestation, säger turneringschefen Christer Hult.

Uppgift: Augustinsson nobbar spel i U21-EM

Han är en av lagets absolut viktigaste spelare. Men Ludwig Augustinsson ser ut att vara förlorad till sommarens U21-EM. Dessutom är Victor Nilsson Lindelöf och Emil Krafth osäkra kort. – Jag tror inte att Augustinsson är med. De andra är 50/50 än så länge, säger Håkan Ericson till Aftonbladet.
Palmqvist nobbar Storvreta för Mullsjö
Sebastian Palmqvist har bestämt sig. Den landslagsmeriterade 23-åringen väljer att nobba Storvreta - för att stanna i hårdsatsande Mullsjö. - Skönt att det är klart. Nu är det guldet som gäller nästa säsong. Det vore magiskt att stå där med bucklan i Globen, säger Palmqvist.
Läs mer om Globen, Mullsjö, Palmqvist och Storvreta.
Netanyahu nobbar Tysklands utrikesminister
Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har ställt in ett planerat möte med Tysklands utrikesminister Sigmar Gabriel, som just nu besöker Mellanöstern.
Landslagsstjärnorna nobbar SOK-läger
Charlotte Kalla kommer. Men i övrigt saknas de största skidstjärnorna när Sveriges olympiska kommitt i maj samlar en tänkt OS-trupp på Kreta. – Vi värderar träning på snö högre, säger längdåkarnas förbundskapten Rikard Grip.
Läs mer om Kreta, OS-trupp och Rikard Grip.
Zackrisson nobbar SHL
Läs mer om SHL.
Zackrisson nobbar SHL – klar för KHL
Både Rögle och Djurgården ville värva Patrik Zackrisson.Men landslagsforwarden nobbar en återkomst till SHL kommande säsong.Zackrisson flyttar till Ryssland och KHL-klubben Sibir Novosibirsk.
Ny NHL-spelare i VM-truppen
Rickard Grönborg har fått ännu en NHL-spelare att laborera med till VM.Marcus Krüger från Chicago Blackhawks är senaste stjärnan att tacka ja, meddelar Tre Kronors officiella Twitter. LÄS OCKSÅ: STJÄRNAN NOBBAR TRE KRONOR
Läs mer om Twitter och VM-truppen.
Donald Trump får sämst betyg i modern tid
Donald Trump är den president i USA i modern tid som amerikanerna är minst nöjda med, enligt en undersökning som ABC News och Washington Post publicerar. Nu nobbar han den högtidsmiddag med journalister som äger rum på lördag då han varit president i 100 dagar.
Läs mer om USA och Washington Post.
Niklas Hjalmarsson nobbar hockey-VM
Niklas Hjalmarsson hade kunnat göra Tre Kronors backuppsättning ännu starkare i VM. Men Chicago Blackhawksbacken nobbar Tre Kronor.
Läs mer om Tre Kronor.
Kallas besked – om framtiden i landslaget
Spekulationerna om Charlotte Kallas framtid i landslaget har pågått i flera månader. Men nu är det klart. SportExpressen kan avslöja att Kalla även nästa försäsong nobbar landslaget.
Läs mer om Kalla.
Spelarna nobbar Zlatan i årets lag
Zlatan Ibrahimovic platsar inte i årets lag i Premier League. I alla fall inte i det som spelarna själva nominerat. Där går Harry Kane och Romelu Lukaku in som anfallare.
Kronwall nobbar VM: Jag har tackat nej
En rad svenska NHL-spelare har tackat ja till VM.Men KHL-stjärnan Staffan Kronwall nobbar.– Jag är inte helt hundra. Jag har problem med ett knä som också har gjort att jag vilat under säsongen, så jag har tackat nej, säger Kronwall till SVT Sport.
Läs mer om Kronwall.
Uppgifter: SCA nobbar miljardbud
Skogs- och hygienkoncernen SCA avvisar budet på 225 miljarder kronor för bolagets hygiendel, uppger källor för Dagens Nyheter. Huvudägaren Industrivärden ska också ha gett kalla handen till ett tidigare bud på skogsdelen.
Läs mer om SCA.
Han nobbar C More: Det var oseriöst
- Nu är det en ny tränare här. Nu ska nya saker bli normala. Jakob Michelsen rullar ihop ett A4-papper och åker ett par centimeter bakåt på sin kontorsstol. SportExpressen träffar en tränare på randen till sitt första Stockholms-derby som avfärdar schablonbilden av sig själv och inte vill vara hologram i C More-studion.
Känner jag mig redo för nästa steg kanske jag tar det i sommar
HALMSTAD. Halmstads supertalang Sead Haksabanovic har rivstartat i allsvenskan.Efter två mål på två matcher växer det redan stora intresset för 17-åringen som blandar vackra mål och skottfinter med hårt jobb – och som nobbar de svenska storklubbarna.Men redan i sommar kan han vara förlorad för HBK.– Om jag känner mig redo för ett nytt steg kanske jag tar det, men just nu är det fokus på Halmstad och allsvenskan, säger Sead Haksabanovic.
Läs mer om HBK, Halmstad och Sead Haksabanovic.
Finländska superstjärnan nobbar VM-spel
Den finländske supertalangen Patrik Laine, 18, har tackat nej till att spela ishockey-VM i maj, trots att hans Winnipeg Jets missar Stanley Cup-slutspelet.