Nobbar

Curry nobbar Vita huset
Basketstjärnan Stephen Curry kommer inte att besöka Vita huset om hans lag, nyblivna NBA-mästaren Golden State, får en inbjudan.
Läs mer om Vita.
Sirius nobbar MFF:s jättebud på stjärnan
Malmö FF vill köpa loss Kingsley Sarfo från Sirius och lade i går ett bud på omkring 10 miljoner kronor. Enligt SportExpressens uppgifter nobbades det budet under tisdagen - och förhandlingarna mellan parterna är just nu låsta. Sirius kräver ett bud värt sammanlagt omkring 15 miljoner kronor för att sälja sin guldklimp.
Läs mer om Kingsley Sarfo.

Uppgifter: Pär Hansson tillbaka i svensk fotboll

Utspelade i seriefinalen mot Brommapojkarna i går.Men här kommer ett glädjebesked för Helsingborgs IF.Guldhjälten från 2011, målvakten Pär Hansson, nobbar Hammarby och flyttar hem till HIF, skriver Helsingborgs Dagblad.
Lagerbäck nobbar 'Du Gamla, Du Fria'
OSLO. Lasse Lagerbäck och Norge ställs mot Sverige på tisdagen. Men han kommer inte att sjunga med i den svenska nationalsången.– Jag sjöng inte svenska nationalsången när Island mötte Sverige, det lutar åt att jag kör på den linjen i morgon. Du vill nog inte höra min sångröst heller, säger Lagerbäck.
Läs mer om Gamla, Island, Lagerbäck, Norge och Sverige.
Birgitta Ohlsson nobbar Jan Björklunds tal i Järva
I kväll håller Jan Björklund tal under politikerveckan i Järva.Men utmanaren om partiledarposten hos Liberalerna, Birgitta Ohlsson, finns inte på plats.– Jag utgår ifrån att hon inte är där, säger pressekreteraren Jonathan Ohlin.
Lindelöf nobbar frågor om Manchester United
Victor Nilsson Lindelöf är klar för Manchester United.Men läkarundersökningen och den officiella presentationen dröjer. På söndagen tränade mittbacken med landslaget på Nationalarenan – och han kommer att följa med till Norge.Svenska Fotbollförbundet meddelar dessutom att Vigge avstår från att kommentera uppgifterna om klubbytet till Manchester United.– Victor vill fokusera på landslaget. Det är det vi har att hänvisa till, säger landslagets presschef Niklas Bodell.
Allsvenske stjärnan nobbar EM-slutspel
Succ i allsvenskan.Och given i det svenska P19-landslaget.Men Felix Beijmo nobbar sommarens EM-slutspel – för Djurgården.– Det är absolut ett av de tuffaste besluten hittills i min karriär, säger han till klubbens hemsida.
Läs mer om Djurgården och EM-slutspel.
Regnbågsfärger – då nobbar USA:s stjärna
GÖTEBORG. USA kommer som en hyllning till priderörelsen att ha regnbågsfärgade nummer på tröjorna i kvällens landskamp mot Sverige.Men det gillas inte av alla.Den amerikanska backen Jaelene Hinkle spekuleras ha tackat nej till matchen just på grund av de regnbågsfärgade siffrorna.
Läs mer om Jaelene Hinkle och Sverige.Men.
Kulturförvaltningen nobbar snubbelstenar på Stockholms gator
Kulturförvaltningen i Stockholm säger nej till snubbelstenar på stadens gator. Men kulturborgarrådet Roger Mogert (S) och Forum för levande historia är fortsatt positiva till idn.
Läs mer om Forum, Roger Mogert och Stockholm.
Isak nobbar P19-EM
Den 17-årige Dortmundanfallaren Alexander Isak fick inte plats i den svenska truppen till U21-EM i fotboll. Nu har han själv tackat nej till att vara med i P19-EM i Georgien.
Alexander Isak nobbar P19-EM
Alexander Isak tackar nej till spel i P19-EM i Georgien.Det bekräftar förbundskapten Claes Eriksson.– Spelare lämnar återbud av olika anledningar och i det här fallet så ville Isak koncentrera sig på sin uppstart i Dortmund, säger Eriksson.
Läs mer om Dortmund, Eriksson, Georgien.Det och Isak.
Nobbar Ghana – kan välja spel för Sverige
Svenska fotbollförbundet lyckades inte få Kingsley Sarfo spelklar till U21-EM.Nu väljer Sirius-stjärnan att tacka nej till Ghanas landslag.–Han måste bestämma sig för om han vill spela för Sverige eller Ghana, säger Ghanas assisterande förbundskapten Ibrahim Bako enligt Ghana Soccernet.
Larsson nobbar en flytt till allsvenskan
Sebastian Larsson åkte ur Premier League med Sunderland - och är nu kontraktslös.Men någon flytt till allsvenskan ser det inte ut att bli.- Jag vill spela vidare på en absolut högsta nivån som jag har möjlighet till, säger han.
Läs mer om Premier League och Sunderland.
Världsstjärnan nobbade gamla gruppen på scen
Här nobbar världsstjärnan Robbie Williams sin gamla grupp Take That.I samband med välgörenhetskonserten i Manchester under söndagen äntrade han scenen tillsammans med bandet.Men han valde att ändå framföra två låtar på egen hand.
Läs mer om Manchester och Take That.I.