Norra vallåkravägen

Personbil i krasch – person fast i bilen

En personbil ska ha kraschat i korsningen Ekebyvägen och Norra Vallåkravägen i Bårslöv, öster om Helsingborg.Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.– En person befaras sitta fast i bilen, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.

Personbil i olycka på Norra Vallåkravägen

En trafikolycka har inträffat på Norra Vallåkravägen mellan Fjärestad och Frillestad. Polis och räddningstjänst är på plats.
Bil på taket vid Bårslöv
Olycka på Norra Vallåkravägen.
Bil voltade utanför Mörarp
En bil voltade vid 20-tiden på torsdagen på Norra vallåkravägen utanför Mörarp.
Läs mer om Mörarp och Norra.

Förare smet efter avkörning

En personbil körde av vägen på Norra Vallåkravägen, norr om Fjärestad, sydost om Helsingborg vid femtiden på torsdagsmorgonen. Föraren smet sedan från platsen.
Två till sjukhus efter krock på Ekebyvägen
Två personbilar kolliderade i korsningen Ekebyvägen-Norra Vallåkravägen vid 14.50-tiden på måndagen. Två personer har förts till sjukhus efter olyckan. Det är oklart om någon skadats allvarligt.
Vattenläckor i Helsingborg
Delar av Helsingborg och Vallåkra är just nu utan vatten. Tidigt i morse upptäcktes två vattenläckor på Råå och Norra Vallåkravägen, uppger kommunen i ett pressmeddelande. I samband med läckan på Råå har ett större antal abonnenter på Lybecksgatan och Tullgatan drabbats. I Vallåkra är antalet drabbade okänt. Kommunen hoppas att läckorna ska vara lagade under dagen.
Bil och mopedist i olycka i Mörarp
En trafikolycka mellan en personbil och en mopedist har inträffat på Norra Vallåkravägen i Mörarp.
Drograttfyllerist i olycka
Vid åttatiden på onsdagsmorgonen inträffade en vid trafikplats Landskrona Norra på Vallåkravägen där en 40-årig man körde av vägen. Föraren fördes till sjukhus med vad som verkade vara allvarliga skador. Men väl på sjukhuset vägrade mannen ta emot vård trots en artärblödning. Däremot började polisen misstänka att mannen var drogpåverkad och han fick därför genomgå blodprovstagning.
En till sjukhus efter singelolycka i Landskrona
Strax innan klockan 8 på onsdagsmorgonen körde en bil av vägen Vallåkravägen vid trafikplats Landskrona Norra.