Norrköping en

En person är förd till

En person är förd till sjukhus med allvarliga skador efter en arbetsplatsolycka. Olyckan inträffade på en industri utanför Norrköping, skriver polisen på sin hemsida.– Vi utreder vad det är som har inträffat, säger Thomas Agnevik vid polisen.
Läs mer om Norrköping.

Uppgifter: Wahlqvist scoutas av Valencia

IFK Norrköpings Linus Wahlqvist har länge ryktats i väg från Norrköping och allsvenskan. Norrköpings Tidningar hänvisar till spanska medier och skriver att Valencia ska ha haft representanter på plats när U21-landslaget spelade mot Serbien i fredags. – Det är en fullt naturlig situation, säger Norrköpings tränare Jens Gustafsson.
Läs mer om Norrköping, Serbien och Valencia.
Norrköpingsupportrar bojkottar cupfinalen: Förbundet skiter i publiken
På skärtorsdagen, den 13 april, möts Östersund och IFK Norrköping i finalen i Svenska cupen. En titel ligger i potten och det borde vara upplagt för en publikfest. Men nuväljer nu bortalagets supporterklubb att bojkotta matchen på grund av missnöje med förbundets val av speldag och avsparkstid.
Läs mer om Svenska och Östersund.

Rosenberg är en retsticka

Markus Rosenberg valde att ducka för AIK och IFK Norrköping. I stället lyfte han fram Östersund och BK Häcken som två potentiella hot till Malmö FF i toppen. – För att han vet att vi kommer vara med och slåss om guldet. Mackan är en retsticka, säger Stefan Ishizaki.
Två bilar har krockat på riksväg 51
Två bilar har krockat på riksväg 51 i Svärtinge utanför Norrköping.En person har förts till sjukhus med ambulans – och det är totalstopp i trafiken i riktning mot Norrköping.
Skadorna i Peking gör mig ledsen
UPPSALA. IFK Norrköping är i allra högsta grad en av kandidaterna till att utmana i toppen. Men samtidigt har en skadevåg sköljt över klubben under försäsongen. – Det gör mig ledsen. Skadorna som skett är utifrån saker som vi inte kunnat förutspå, säger Gustafsson.
Läs mer om Gustafsson och Peking.
Norrköping klart för final i svenska cupen
Här tar sig IFK Norrköping till final i Svenska cupen. Laget hade inga problem att besegra Brommapojkarna hemma på Nya Parken - och möter därmed Östersunds FK i final. Niclas Eliasson avgjorde definitivt matchen med sitt drömmål. Matchen slutade 4-0. - Det känns skön och vi gör en bra match, säger Kalle Holmberg till C-More.
Först målskytt – sedan utvisad
Halmstads BK har studsat tillbaka efter 0-7-fiaskot i cupen mot IFK Norrköping.Seger förra helgen mot Falkenberg – och en ny seger (3-1) mot Trelleborgs FF på lördagseftermiddagen.Men matchen slutade snöpligt för HBK:s finländare Nikolai Alho som först gjorde mål och sedan blev utvisad.
Läs mer om Falkenberg och Nikolai Alho.
Kvinnorna som har erfarenhet men inga betyg
En människa kan ha erfarenheter från mer än ett halvt liv, utan några papper på kunskaperna. I Norrköping försöker Arbetsförmedlingen lyfta fram de mjuka färdigheterna hos nyanlända lågutbildade kvinnor. Nu ska de ha jobb.
Läs mer om Arbetsförmedlingen.
Kristoffersson: Rejäl utmanare om SM-guldet
GÖTEBORG. IFK Norrköping är i semifinal i Svenska cupen. Mot IFK Göteborg såg de också ut som en rejäl utmanare om SM-guldet.
Läs mer om SM-guldet och Svenska.
Blåvitts taktiska test: Ingen jättestor grej
Kamratmöte och Göteborg möter Norrköping. Då väljer Jörgen Lennartsson att testa en nygammal uppställning. 4-4-1-1, ser ut att gälla. – Vi har provat att spela så här även förra året, och det äringen jättestor grej med det. Men vi spelar lite med en forward bakom den andra, säger IFK Göteborgs tränare Jörgen Lennartsson.
Försök till våldtäkt mot flicka vid skogsdunge
En flicka har attackerats av en man vid en skogsdunge i Norrköping. Polisen rubricerar händelsen som försök till våldtäkt. Nu söker polisen efter tips för att få fast gärningsmannen.
Läs mer om Norrköping.
Minnesord: Lennart Skogwik
Lennart Skogwik, Norrköping, har avlidit i en ålder av 73 år. Närmast anhöriga är hustru Inger och barnen Eva, Johan och Jesper med familjer.
Läs mer om Eva, Inger, Jesper, Johan och Norrköping.
Norrköping i cupkvart efter kross
Fem mål på 29 minuter och hattrick av Kalle Holmberg. En rolig halvtimme tog IFK Norrköping till kvartsfinal i Svenska cupen när Halmstad mosades med förkrossande 7–0. – Vi är bra hemma i Parken och det ville vi visa, sade Holmberg till C More.
Lagkaptenen sjuk – missar avgörandet i cupen
Tre spelare, inklusive lagkaptenen Fredrik Liverstam, är sjuka och missar Halmstads avgörande gruppmatch mot IFK Norrköping i Svenska cupen.– Vi tycker det är en intressant och viktig match, men det är inte så länge sedan vi klarade oss utan honom i viktiga matcher, säger HBK:s tränare Jan Jönsson och syftar på det allsvenska kvalet.
Ännu en brand i Norrköping
Det har brunnit i en skola i Norrköping. Det är andra kvällen i rad som det brinner i området Hageby, skriver lokala medier.
Läs mer om Hageby och Norrköping.
Storbrand i Norrköping under kontroll
Den brand som under natten rasat i en motionsanläggning i Norrköping är under kontroll. Inga personskador har rapporterats.
Läs mer om Norrköping.
Storbrand i Norrköping under kontroll
En motionsanläggning i anslutning till Hagebystallet i Norrköping stod i lågor under natten, och gick inte att rädda. Byggnaden var helt övertänd när räddningstjänsten kom till platsen före midnatt.
Läs mer om Hagebystallet och Norrköping.
Storbrand i Norrköping
Det brinner i en byggnad i anslutning till Hagebystallet i Norrköping. Branden är fullt utvecklad och byggnaden kommer att brinna ned till grunden.
Läs mer om Hagebystallet och Norrköping.
JUST NU: Brand i motionscentrum
Ett motionscentrum står i full brand i Hageby, Norrköping. Lokalen är enligt räddningstjänsten bortom räddning. – Det är en fullt utvecklad brand så släckningsarbetet kommer att ta åtminstone ett par timmar, säger Annelie Johnsson Hammo, informatör vid polisens ledningscentral.
HBK-nyförvärvet ser ut att missa även cupavgörandet
Halmstads BK:s japanske nyförvärv Kosuke Kinoshita ser ut att missa även cupavgörandet mot IFK Norrköping i helgen.Anledningen till att pappersarbetet dröjer är att det har funnits oklarheter kring vilken klubb som har haft spelarens licens.– Ja, vi har haft en del administrativt där, men det har vi rett ut nu, säger HBK-tränaren Jan Jönsson.
Läs mer om Kosuke Kinoshita.
Ny cupskräll av Vänersborg
Vänersborgs FK – årets skrällag i svenska cupen.2–2 mot Halmstad i förra veckan följdes på lördagen upp med 2–2 mot IFK Norrköping.Division två-klubben har därmed fortfarande en liten chans att gå till kvartsfinal.– Vi bestämde oss för en taktik och alla gjorde det dom skulle, säger tränaren Henrik Fridolvsson.
Kvalhjältens målsucc ger Halmstad slagläge
Markus Mathisens målsucc fortsätter i Halmstads BK.Dansken inledde målskytten när HBK krossade Örgryte i Svenska cupen – och nu räcker kryss mot IFK Norrköping för avancemang.– Lite oväntat för mig, men en härlig känsla att göra mål, säger Markus Mathisen.
Läs mer om HBK, Halmstad, Svenska och Örgryte.