Norrköping en

Sköna beskedet för Norrköping - nu är han spelklar igen

Johannes Vall gjorde illa handen för en månad sedan och har inte varit tillgänglig för spel i allsvenskan för IFK Norrköping, men nu meddelar yttern att han åter är redo. - Sedan ska jag bli uttagen, jag måste kämpa mig in.
Läs mer om Norrköping.

JUST NU: Botten, Norrköping - hårda kritiken

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS Aldrig nära Hammarby och i stort utspelade i går kväll i Stockholm. En tung förlust i toppmötet och IFK Norrköping ännu ett offer för den hajp Bajen just nu går igenom.
Läs mer om Bajen, Hammarby, Norrköping och Stockholm.
Hammarby tar emot Norrköping på Tele2 Arena på torsdagen
Hammarby spelar hemma mot Norrköping på torsdagen i Allsvenskan. Hammarby har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Det blev seger i den senaste matchen för Norrköping, 3-1 mot Kalmar hemma.
JUST NU - PÅ FD: Aktar sig för Bajen-stjärnan - Kalle Holmberg varnar
Hammarby och Norrköping drabbar samman på torsdag i en tidig seriefinal. Fjolårets skyttekung Kalle Holmberg anar en underhållande tillställning, men fruktar samtidigt tabellettan och Jiloan Hamad. - Det gäller att vi är vaksamma.

Liga avslöjad: Tjänade över 10 miljoner på högskoleprovet

I lördags gjorde polisen ett tillslag mot en lägenhet i centrala Norrköping. Där befann sig en liga som med hjälp av teknisk utrustning hjälpte personer över hela landet på högskoleprovet. Ute i provsalarna satt personerna med hörselsnäckor.
Läs mer om Norrköping.
Liga sålde svar till högskoleprovet
Mitt under högskoleprovet i lördags slog polisen till mot en lägenhet i Norrköping. Tre män sitter nu häktade, misstänkta för att ha sålt de rätta svaren till provet.
Läs mer om Norrköping.
Liga sålde svaren till högskoleprovet
Polisen slog till mot en lägenhet i Norrköping, mitt under högskoleprovet i lördags. Tre män misstänks nu för att ha sålt de rätta svaren till provet, skriver Norrköpings Tidningar. De tre begärs häktade misstänkta för bland annat grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott, enligt häktningsframställan som tidningen tagit del av.
Läs mer om Norrköping.
Landslagstalangen tränar med IFK Norrköping - känner stora förväntningar
IFK Norrköping har öppnat för 16-årige Sylviatalangen Manasse Kusu. Ett namn som är uttagen till U17-EM i England och nu jagar extra form i en av Sveriges största klubbar. - Det går bra men spelet är lite snabbare här, säger Manasse till NT.
Bilist körde på ambulans – misstänkt narkotikabrott
En bilist körde på en ambulans i Norrköping.Den manlige bilföraren misstänks för drograttfylleri.
Läs mer om Norrköping.Den.
Nu får sälarna en frizon i Norrköping
Inom loppet av en vecka har flera gråsälar setts i Norrköping. En sälkut blev troligen påkörd av en bil – och föraren smet. Händelserna har fått kommunen att agera och nu stängs ett område av för att skydda sälarna och deras kutar.
Läs mer om Norrköping.
Nu får sälarna en frizon i Norrköping
Flera sälar har hittats i centrala Norrköping. Efter att en sälkut hittades påkörd tidigare i veckan har nu kommunen agerat.
Läs mer om Norrköping.
Rogic poängräddare för Örebro
Sporttelegram. Först berövades han på en straff. Image-text: Filip Rogic, tvåa från höger, klappas om efter 1-1-målet hemma mot IFK Norrköping. Planerad Fotograf
Läs mer om Örebro.
Rogic poängräddare för Örebro
Först berövades han på en straff. Sedan blev Filip Rogic poängräddare när han tryckte in 1–1-målet i Örebros hemmapremiär mot IFK Norrköping. – Skönt att sätta den. Men jag är besviken att jag inte gör ett till där på nicken på slutet, sade Rogic till C More.
Läs mer om C More, Filip Rogic, Rogic och Örebro.
Rogic poängräddare för Örebro
Först berövades han på en straff. Sedan blev Filip Rogic poängräddare när han tryckte in 1–1-målet i Örebros hemmapremiär mot IFK Norrköping. – Skönt att sätta den. Men jag är besviken att jag inte gör ett till där på nicken på slutet, sade Rogic till C More.
Läs mer om C More, Filip Rogic, Rogic och Örebro.
JUST NU: Full fart framåt för Norrköping i rivalmötet
Örebro och Norrköping drabbar samman i allsvenskans andra omgång klockan 16, ett klassiskt möte där det finns en stor rivalitet. Gästerna ställer precis som i premiären upp med en mycket offensiv elva.
Läs mer om Norrköping.
JUST NU - PÅ FD: Mer isländskt på gång i Norrköping
IFK Norrköping vann i premiären. En viktig seger efter en vikande trend i vintermatcherna. I dag Örebro och SVENSKA FANS redaktion har sin startelva klar. IFK Norrköping tog alltså hem premiären och gjorde det med 2-1.
Läs mer om Norrköping och Örebro.
PÅ FD: Inget avtryck i Bajen - nu startman i Norrköping: "Följt honom länge"
Ian Smith tillhörde Hammarby 2016, men spelade ingen allsvensk match för klubben. Efter en säsong hemma i Costa Rica är 20-åringen nu tillbaka i Sverige och fanns med från start i Norrköpings premiär mot Brommapojkarna.
Man hittad stickskadad – misstänkt dråpförsök
En man har hittats stickskadad i centrala Norrköping.Polisen misstänker försök till dråp, rapporterar P4 Östergötland.
Läs mer om Norrköping.Polisen.
JUST NU - PÅ FD: Norrköping i botten - svarar på svaga siffrorna: "Vi är inte nöjda"
IFK Norrköping får betraktas som en storklubb av allsvenska mått mätt, men när det kommer till sponsorintäkter är verkligheten en annan. SM-guldvinnaren från 2015 drog i fjol in tredje minst pengar vad gäller den kategorin.
Norrköpings fiasko - här ligger de i botten
IFK Norrköping får betraktas som en storklubb i allsvenskan, men när det kommer till sponsorintäkter visar det sig att "Peking" i fjol drog in tredje minst pengar i den kategorin. Bara Sundsvall och Sirius var sämre.
Läs mer om Peking.
Industrihistoria gick upp i rök när restaurang brann ned
Efter storbranden på nattklubben Kopparhammaren i Norrköping säger stadens stadsantikvarie att lågorna slukade ett stycke industrihistoria. Risken är stor att Norrköping helt har förlorat en av sina sista så kallade sågtandsbyggnader.
Läs mer om Kopparhammaren och Norrköping.
Straff fällde Brommapojkarna
En straff sänkte nykomlingarna Brommapojkarna borta mot IFK Norrköping. BP höll 1-1 fram till den 77:e minuten, då ett onödigt utsträckt vänsterben fällde laget.
Läs mer om Brommapojkarna.
Restaurang i lågor i Norrköping
En våldsam brand har under natten rasat i en restaurang i centrala Norrköping och först under morgonen var den under kontroll. Restaurangen var stängd när branden startade och ingen person ska ha skadats.
Läs mer om Norrköping.
Restaurang i lågor i Norrköping
Det brinner rejält i en restaurang i centrala Norrköping.
Läs mer om Norrköping.
Restaurang i lågor i Norrköping
Det brinner rejält i en restaurang i centrala Norrköping. - Den ligger väldigt nära brandstationen så redan halvvägs dit kunde vi se att det var en fullt utvecklad brand, säger Daniel Agerhult, inre befäl vid räddningstjänsten.
Läs mer om Daniel Agerhult och Norrköping.