Norrköping en

Medvetslös förd till sjukhus efter trafikolycka i Norrköping

En skadad person fördes medvetslös till sjukhus efter en trafikolycka i Norrköping natten till torsdagen.Två bilar var inblandade och sammanlagt sex människor drabbades.
Läs mer om Norrköping.

Båt driver i viken – riskerar att sjunka

En båt riskerar att sjunka i Bråviken utanför Norrköping, enligt räddningstjänsten.Det är oklart om någon är kvar i båten.
Läs mer om Bråviken och Norrköping.
Trafikolycka i Norrköping – sju personer i bilarna
Strax innan klockan 23 på lördagskvällen inträffade en trafikolycka i Smedby i Norrköping.– De verkar ha kolliderat i låg fart, totalt fanns sju personer i bilarna och alla verkar oskadda, säger Lars-Göran Nilseryd, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland.
IFK Norrköpings tunga fiasko utslagna ur Europa League
IFK Norrköping är utslaget ur Europa League.Detta efter en straffrysare borta mot litauiska Trakai.

Brand i lägenhetshus – öppna lågor

En brand har brutit ut i ett lägenhetshus i centrala Norrköping.– Det har troligen brunnit på en balkong, säger Stefan Hagdahl vid räddningstjänsten.
Läs mer om Norrköping och Stefan Hagdahl.
Argentinska nyförvärvet klar för AIK-debut mot Norrköping
AIK har gått en kamp mot klockan för att hinna få sitt argentinska nyförvärv Nicols Stefanelli spelklart till söndagens match hemma mot IFK Norrköping. Under lördagen kom det positiva beskedet för honom och vänsterbacken Rasmus Lindkvist.
Läs mer om Norrköping.
Norrköping är en glasklar favorit
Topptipset 13 juliSpelstopp: 18:59Spelexpert: Johan Videll
Ökad explosionsrisk i syracontainer
En överhettad container med akrylsyra i Händelö i Norrköping hotar explodera. Sedan temperaturen börjat stiga igen, trots nedkylningsförsök, evakueras människor i hela riskområdet på 800 meter. Ett viktigt meddelande till allmänheten har gått ut.
Läs mer om Händelö och Norrköping.
Explosionsrisk på fabrik – närområdet evakueras
Räddningstjänsten evakuerade ett område runt en fabrik i Norrköping och varnade för explosionsrisk på onsdagen.En container innehållande akrylsyra blev överhettad, enligt räddningstjänsten.
Läs mer om Norrköping.
Överhettad container orsakar explosionsrisk i Norrköping
Räddningstjänsten har utrymt ett område på Händelö i Norrköping då en container riskerar att explodera på grund av överhettning. Larmet kom vid 12.30-tiden och containern innehåller akrylsyra, skriver Norrköpings tidningar.
Läs mer om Händelö och Norrköping.
Norrköping dumpar nu målvakten: Sorgligt
Michael Langer värvades in för att täcka upp för skadade David Mitov Nilsson.Nu står det klart att IFK Norrköping inte förlänger med Langer.–Jag har haft en otrolig tid här, jag har älskat gruppen och jag har älskat att jobba med staben här, säger Langer till klubbens hemsida.
Hårda kritiken efter avgörande beslutet
IFK Norrköping tryckte på för en kvittering.Då blåstes de på en straffspark – och förlorade med 1-3 hemma mot Elfsborg.– Det går inte att döma annat än straff där, säger kommentatorn Jesper Hussfelt i C More.
Läs mer om C More, Elfsborg och Jesper Hussfelt.
Tror inte att han tar åt sig mycket
NORRKÖPING. Redan för 27 år sedan blev Malin Baryard-Johnsson Europamästare. Sedan dess har hon varit en av svensk hoppsports starkaste lysande stjärnor.I en stor intervju med SPORT-Expressen berättar hon om hur hon balanserar rollen som tävlingsryttare och mamma, hur hon upplevde debatten om Jerringpriset och livet efter tävlingskarriären.– Antagligen kommer det en dag då jag inte kan motivera mig själv längre, säger Baryard-Johnson, som närmar sig det stora målet - EM på hemmaplan i Göteborg.
Hård kritik mot förskola
En förskola i Norrköping får skarp kritik. En utredning utförd av kommunen visar på outbildad personal, felskyltade nödutgångar och barn som lämnas ensamma.
Läs mer om Norrköping.
Tre bilar i kökrock på E4
Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till en trafikolycka på E4 mellan Linköping och Norrköping.Olyckan beskrivs som en kökrock – och tre personbilar ska vara inblandade, enligt räddningstjänsten.
Lastbil har kört in i bro – totalstopp i trafiken
En lastbil har kört in i en bropelare och tappat en container, strax norr om Norrköping.Det råder totalstopp i trafiken på grund av händelsen.
Läs mer om Norrköping.Det.
Northvolt går vidare med Västerås och Skellefteå – stort steg mot att bygga nya batterifabriken
Svenska företaget Northvolt ska bygga en jättefabrik för batterier i Europa, men beskedet om exakt var fabriken ska hamna drar ut på tiden. Tidigare lovade Northvolt att avslöja vinnaren under Almedalsveckan, men så blir det inte. Däremot avslöjar Northvolt de två kommuner som går vidare till sista delen av processen. Det är Västerås och Skellefteå. Därmed är Luleå, Gävle, Norrköping, Mariestad-Skövde, Göteborg, Malmö samt de finska orterna Vasa och Kotka-Hamina inte längre med i diskussionerna. Northvolt har noggrant tittat på förutsättningarna för orterna,
Jag skulle aldrig vara nöjd med det
Nio poäng upp till toppduon Malmö FF och IFK Norrköping - och endast tre poäng till trean Östersunds FK. Hammarbys Jiloan Hamad är inte rädd för att sikta högt inför den allsvenska omstarten.– Det är många som är försiktiga med att sikta högt, men jag har en inre press. Jag vill leda Hammarby till framgång, säger Jiloan Hamad.
Läs mer om Hammarby, Jiloan Hamad och Malmö FF.
Galna målfesten – i rivalmatchen
Rivalmöte på Behrn arena.Då bjuder Örebro och Norrköping på en sanslös målfest.Eller vad sägs om sex baljor under de första 50 minuterna?Matchen pågår och står 4-2 till Örebro.
Läs mer om Behrn, Norrköping och Örebro.
Trafikolycka i Norrköping – stopp i trafiken
Tre personbilar ska ha varit inblandade i en olycka i Norsholm, Norrköping. En person sitter kvar i bilen och uppges blöda från munnen och ha andningssvårigheter. Det är totalstopp i trafiken i södergående riktning.
Läs mer om Norrköping och Norsholm.
Ett superproffs på att ta hand om publiken
NORRKÖPING. Miriam Bryant är ett superproffs på att ta hand om en festivalpublik. Det räcker långt en sorgsen lördagseftermiddag. Konserten får
Villa totalförstörd efter brand
På lördagsmorgonen larmades Räddningstjänsten Östra Götaland till en villabrand i Åby utanför Norrköping.
Så bra var Halsey på Bråvallafestivalen
BRÅVALLA. Plötsligt spricker solen igenom Norrköping-himlen och Halsey börjar glöda på scen.Det kan inte bara vara en slump.
Mållöst på Färöarna för AIK
AIK har svårt med småklubbarna i Europaspelet. Borta mot K Klaksvk, ligatvåan från Färöarna slutade det mållöst. För IFK Norrköping blev det en desto större målfest. Man slog Prishtina med 5–0 på Östgötaporten.
Sexofredande utreds på Bråvalla
Polisen hade en del att göra under premiärdagen av musikfestivalen Bråvalla i Norrköping, skriver Norrköpings Tidningar. Bland annat utreds ett misstänkt sexuellt ofredande, sedan en kvinna uppgett att en man tafsat på henne.
Läs mer om Bråvalla och Norrköping.