Norrköping en

En gripen efter bråk i Norrköping

En person har gripits misstänkt för grov misshandel alternativt försök till mord efter ett bråk i centrala Norrköping. Mannen greps utomhus strax efter det inträffade, i närheten av platsen för bråket.
Läs mer om Norrköping.

En gripen efter bråk i Norrköping

En person har gripits misstänkt för grov misshandel alternativt försök till mord efter ett bråk i centrala Norrköping. Mannen greps utomhus strax efter det inträffade, i närheten av platsen för bråket.
Läs mer om Norrköping.
En gripen efter bråk i Norrköping
En person har gripits misstänkt för grov misshandel alternativt försök till mord efter ett bråk i centrala Norrköping. Mannen greps utomhus strax efter det inträffade i närheten av platsen för bråket.
Läs mer om Norrköping.
En till sjukhus efter bråk i Norrköping
Minst en person är skadad och förd till sjukhus efter ett bråk i centrala Norrköping. Det är inte känt vilka skadorna är.
Läs mer om Norrköping.

En person knivskuren i centrala Norrköping

Enligt uppgift ska en person i centrala Norrköping ha blivit knivskuren.Polis och ambulans skickades till platsen.
Läs mer om Norrköping.
Rosenbergs sågning – efter MFF:s kollaps
MALMÖ/STOCKHOLM. IFK Norrköping tog en oväntad seger borta mot Malmö FF på lördagen.Norrköping stod för en stark vändning – och Kalle Holmberg blev hjälte i slutminuterna.Efter matchen riktade målskytten Markus Rosenberg kritik mot Norrköpings sätt att spela.– Det är inte så att de kommer hit och spelar någon vacker fotboll, säger Rosenberg.
Norrköpings sköna vändning mot MFF
IFK Norrköping tog en oväntad seger borta mot Malmö FF på lördagen.Norrköping stod för en stark vändning – och Kalle Holmberg blev hjälte i slutminuterna.–Vi ger oss aldrig, säger Holmberg i C More.
Fem anhållna efter svartklubbstillslag
Sju personer greps på söndagen efter ett tillslag mot en svartklubb i Norrköping. Tillslaget skedde i ett industriområde efter en längre tids spaning från polisens sida.
Läs mer om Norrköping.
Larm om befarad drunkning på badplats
Polis och räddningstjänst larmades på söndagsmorgonen om en misstänkt drunkning i Norrköping.– Det är en person som hittat badbyxor och en mobiltelefon vid strandkanten, säger Jan Fryksn, vakthavande befäl vid polisen i region öst.
Läs mer om Jan Fryksn och Norrköping.
Beskedet: Carvalho redo mot Norrköping
Hans ljumskskada är läkt.Felipe Carvalho finns med i MFF-truppen när ett skadeskjutet hemmalag på söndagen tar emot Norrköping i en tidig seriefinal.– Han är redo för att spela, säger MFF-tränaren Magnus Pehrsson.
Läs mer om Norrköping.
Jag tog narkotika för att dämpa smärtan
NORRKÖPING. Någon är hemma. IFK Norrköpings talang Armando Ibrakovic står i en villa i Västervik. Han är beväpnad. Han har fått ett tips om att det ska finnas pengar här. Men han har inte räknat med att någon ska vara hemma. Några timmar senare, på en grusväg utanför Falla, lämnar han en fotbollskarriär för gott och skjutsas till en fängelsecell. SportExpressen träffar ett superlöfte som tappade fästet, men tog sig på fötter igen.
Delad poäng på Östgötaporten
IFK Norrköping radade upp chanser.Men målvakten Tommy Naurin stoppade allting – och räddade en poäng för Sundsvall.– Jag går ut som en handbollsmålvakt och försöker göra mig stor, säger Naurin i C More om en svettig räddning mot David Moberg Karlsson.
Cyklist förd till sjukhus – körde in i bil
En cyklist har förts till sjukhus med ambulans efter att ha kört in i en bil i Norrköping, enligt polisen i Östergötland. – Vår uppgift är att cyklisten kört på bakhjulet på en personbil och fallit omkull, säger Håkan Jonsson vid räddningstjänsten till Norrköpings tidningar.Cyklisten beskrevs inledningsvis som lindrigt skadad.
Kvinna död i cykelolycka vid övergångsställe
En 66-årig kvinna har avlidit efter en trafikolycka i Norrköping i går kväll. – Hon avled på sjukhuset under natten eller morgonen, säger Fredrik Kliman, presstalesperson på polisen, till Aftonbladet.
Kvinna på cykel död – blev påkörd av bil
En kvinna i 65-årsåldern har avlidit feer att ha blivit påkörd när hon cyklade över ett övergångsställe i Norrköping.– Kvinnan avled på sjukhus, säger Fredrik Kliman polisens presstalesman till Aftonbladet.
Kvinna på cykel död i olycka
En 66-årig kvinna har avlidit efter en trafikolycka i Norrköping i går kväll.
Läs mer om Norrköping.
Christopher Telo rasande efter matchen
IFK Norrköping tappade till 3-3 i slutsekunderna av matchen. Efteråt var Christopher Telo rasande på domarteamet och ramsorna som riktades mot honom. – Jag är jävligt trött på att Norrköping blir missgynnade för att vi inte är en Stockholmsklubb eller heter Malmö FF. De skrek dessutom horunge till mig, säger Telo.
Kadewere räddade Dif i ett osannolikt drama
IFK Norrköping gjorde tre mål som alla är kandidater till årets mål i allsvenskan. Det räckte till en poäng. Tino Kadewere räddade Djurgården med sitt 3-3-mål i slutsekunderna mot Norrköping. – Det var fina mål, kul för publiken, säger Norrköpingstränaren Jens Gustafsson till C More.
Läs mer om C More, Dif, Djurgården och Norrköping.
Sex mål mellan DIF och Norrköping
Bortamatchen mot Malmö förra veckan var poänglös för Djurgården, men underhållande. Hemma mot Norrköping bjöds det ännu en gång på allsvenskt fotbollsgodis från Djurgården. Och den här gången fick man poäng – i en helt bisarrt svängig fotbollstillställning.
Läs mer om DIF, Djurgården, Malmö och Norrköping.
Med facit i hand så var det ett felbeslut
HALMSTAD. Djurgårdens meriterade nyförvärv Jonas Olsson slog upp sin ljumskskada och tvingades byta i halvtid i sin comeback. Nu riskerar han att missa mötet med Norrköping på måndag. – Med facit i hand var det ett felbeslut, men du tar inte ett beslut med hjärtat, jag tar det med hjärnan, säger en nedstämd Jonas Olsson.
Läs mer om Norrköping.
Proppen ur för Norrköping och Holmberg
Bitarna föll på plats. IFK Norrköping hittade tillbaka till det sätt man vill, kan och ska spela fotboll. Och en anfallare gjorde mål igen. Då blev det proppen ur – 3–0 hemma mot Jönköpings Södra.
Läs mer om Holmberg och Norrköping.
Norrköpings kross – körde över J Södra
Kalle Holmberg har haft en lång måltorka. Men hemma mot Jönköping Södra lossnade det. Holmberg gjorde två mål när Norrköping vann med 3-0. – Kalle Holmberg var sugen på att sätta den så jag valde att passa honom, säger Niclas Eliasson till C More.
Northvolts batterifabrik: Här är svenska kommunerna som går vidare
I flera månader har svenska kommuner försökt charma sig in hos nystartade batteriföretaget Northvolt. Målet är att bygga en Europas största fabrik för litiumjonbatterier och ett tiotal kommuner gick vidare till final. Nu avslöjar Northvolt att ett antal svenska kommuner gått vidare i processen. Kommunerna är Luleå, Skellefteå, Gävle, Västerås, Norrköping, Mariestad-Skövde, Göteborg och Malmö. Nyheten presenterades på en presskonferens under onsdagen. Efterfrågan på batterier kommer öka enormt de närmaste åren, tror Northvolt, inte minst på grund av att fler b
Skadan som svetsar samman spelarna
När Häcken tar emot Norrköping saknas den skadade mittbacken Jasmin Sudic.Och så kommer det att bli resten av säsongen.I en krönika på Häckens hemsida utvecklar lagkaptenen Rasmus Lindgren, 32, hur lagkamratens skada svetsar ihop spelarna ännu mer.– Vi påminns om att det finns andra grejor i livet som är viktigare än fotbollen, säger Rasmus Lindgren.
Läs mer om Jasmin Sudic.Och och Norrköping.