Norrköping

En person är förd till

En person är förd till sjukhus med allvarliga skador efter en arbetsplatsolycka. Olyckan inträffade på en industri utanför Norrköping, skriver polisen på sin hemsida.– Vi utreder vad det är som har inträffat, säger Thomas Agnevik vid polisen.
Läs mer om Norrköping.

Avhopp hotar allsvenskan i speedway

Vargarna från Norrköping har ekonomiska bekymmer och kan tvingas dra sig ur allsvenskan i speedway. Om det sker – avgörandet kommer på fredag – hotas hela serien, eftersom det då återstår tre lag.
Läs mer om Norrköping.
Hammarby lånar kroatisk landslagsback
Inför den allsvenska premiären mot Norrköping i helgen så har Hammarby gjort klart med ett nytt nyförvärv. Den 26-åriga kroaten Mario Musa lånas från Dinamo Zagreb fram till den 15 juli.
Hammarby värvar – vänsterback lånas in
Med bara sex dagar kvar till den allsvenska premiären mot IFK Norrköping presenterar Hammarby ett nyförvärv. Den 26-årige vänsterbacken Mario Musa ansluter på lån från Dinamo Zagreb. – Jag är väldigt glad över att vara här. Jag ser fram emot att spela inför de fantastiska supportrarna och hjälpa Hammarby att göra bra ifrån sig i ligan, säger han till klubbens hemsida.

Uppgifter: Wahlqvist scoutas av Valencia

IFK Norrköpings Linus Wahlqvist har länge ryktats i väg från Norrköping och allsvenskan. Norrköpings Tidningar hänvisar till spanska medier och skriver att Valencia ska ha haft representanter på plats när U21-landslaget spelade mot Serbien i fredags. – Det är en fullt naturlig situation, säger Norrköpings tränare Jens Gustafsson.
Läs mer om Norrköping, Serbien och Valencia.
Gotiom matchvinnare i AIK:s genrep
Henok Goitom är tillbaka som matchvinnare för AIK. Hemvändaren gjorde matchens första mål när IFK Norrköping besegrades med 2-0 (1-0) på Friends arena. – Men det känns som jag blir mer länkspelare nu än målskytt, säger Goitom.
Läs mer om AIK och Goitom.
AIK visade klass och vann mot Norrköping
AIK vann det allsvenska genrepet mot IFK Norrköping. Hemvändaren Henok Goitom behövde bara tolv minuter på sig innan han hittade målet. Matchen slutade 2-0.
Läs mer om Norrköping.
Uppgifter: Djurgården ute efter Emir Kujovic
Djurgården fortsätter sin storsatsning inför allsvenskan.Stockholmsklubben förhandlar nu med den tidigare IFK Norrköping-spelaren Emir Kujovic, skriver Fotbolldirekt.– Vi tittar på flera spännande namn, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till sajten.
Norrköpingsupportrar bojkottar cupfinalen: Förbundet skiter i publiken
På skärtorsdagen, den 13 april, möts Östersund och IFK Norrköping i finalen i Svenska cupen. En titel ligger i potten och det borde vara upplagt för en publikfest. Men nuväljer nu bortalagets supporterklubb att bojkotta matchen på grund av missnöje med förbundets val av speldag och avsparkstid.
Läs mer om Svenska och Östersund.
Norrköpings fans kan bojkotta cupfinalen
IFK Norrköping har tagit sig hela vägen till final i Svenska cupen där man ställs mot Östersund. Då väljer supporterklubben att bojkotta matchen. Nu när det vankas final och folkfest har vi insett att förbundet fullständigt skiter i om det kommer publik eller ej, skriver Peking Fanz styrelse.
Läs mer om Peking Fanz, Svenska och Östersund.
Tusentals personer är utan ström i Norrköping
Tusentals personer är utan ström i Norrköping.Enligt Eon beror det på ett stort fel – och det är oklart när det kan vara åtgärdat, skriver NT.
Rosenberg är en retsticka
Markus Rosenberg valde att ducka för AIK och IFK Norrköping. I stället lyfte han fram Östersund och BK Häcken som två potentiella hot till Malmö FF i toppen. – För att han vet att vi kommer vara med och slåss om guldet. Mackan är en retsticka, säger Stefan Ishizaki.
Två bilar har krockat på riksväg 51
Två bilar har krockat på riksväg 51 i Svärtinge utanför Norrköping.En person har förts till sjukhus med ambulans – och det är totalstopp i trafiken i riktning mot Norrköping.
Skadorna i Peking gör mig ledsen
UPPSALA. IFK Norrköping är i allra högsta grad en av kandidaterna till att utmana i toppen. Men samtidigt har en skadevåg sköljt över klubben under försäsongen. – Det gör mig ledsen. Skadorna som skett är utifrån saker som vi inte kunnat förutspå, säger Gustafsson.
Läs mer om Gustafsson och Peking.
Östersund får hemmaplan i cupfinalen
Det blir Östersund som får hemmaplan i finalen i Svenska cupen mot IFK Norrköping. Det lottades fram under den allsvenska upptaktsträffen i Uppsala.
Läs mer om Svenska, Uppsala och Östersund.
Skrällen uteblev för Brommapojkarna
Skrällresan är över för Brommapojkarna i Svenska cupen. Det blev förlust i semifinalen borta mot IFK Norrköping med 0–4 (0–2) inför 2 895 på Östgötaporten. – Det är tråkigt så klart, men det var inget snack om saken, säger BP-tränaren Olof Mellberg till Tv12.
Skrällen uteblev för Brommapojkarna
Skrällresan är över för Brommapojkarna i Svenska cupen. Det blev förlust i semifinalen borta mot IFK Norrköping med 0–4 (0–2) inför 2 895 på Östgötaporten. – Det är tråkigt så klart, men det var inget snack om saken, säger BP-tränaren Olof Mellberg till Tv12.
Norrköping klart för final i svenska cupen
Här tar sig IFK Norrköping till final i Svenska cupen. Laget hade inga problem att besegra Brommapojkarna hemma på Nya Parken - och möter därmed Östersunds FK i final. Niclas Eliasson avgjorde definitivt matchen med sitt drömmål. Matchen slutade 4-0. - Det känns skön och vi gör en bra match, säger Kalle Holmberg till C-More.
Flera till sjukhus efter storbråk
Flera personer har förts till sjukhus efter ett storbråk i centrala Norrköping. Vad som utlöst bråket eller hur många som varit inblandade är fortfarande oklart.
Läs mer om Norrköping.
Stor polisinsats vid storbråk i Norrköping
Stor polisinsats efter pågående bråk i Norrköping. Flera skadade.
Läs mer om Norrköping.