Norrköping

En gripen efter bråk i Norrköping

En person har gripits misstänkt för grov misshandel alternativt försök till mord efter ett bråk i centrala Norrköping. Mannen greps utomhus strax efter det inträffade, i närheten av platsen för bråket.
Läs mer om Norrköping.

En gripen efter bråk i Norrköping

En person har gripits misstänkt för grov misshandel alternativt försök till mord efter ett bråk i centrala Norrköping. Mannen greps utomhus strax efter det inträffade, i närheten av platsen för bråket.
Läs mer om Norrköping.
En gripen efter bråk i Norrköping
En person har gripits misstänkt för grov misshandel alternativt försök till mord efter ett bråk i centrala Norrköping. Mannen greps utomhus strax efter det inträffade i närheten av platsen för bråket.
Läs mer om Norrköping.
En till sjukhus efter bråk i Norrköping
Minst en person är skadad och förd till sjukhus efter ett bråk i centrala Norrköping. Det är inte känt vilka skadorna är.
Läs mer om Norrköping.

En person knivskuren i centrala Norrköping

Enligt uppgift ska en person i centrala Norrköping ha blivit knivskuren.Polis och ambulans skickades till platsen.
Läs mer om Norrköping.
Rosenbergs sågning – efter MFF:s kollaps
MALMÖ/STOCKHOLM. IFK Norrköping tog en oväntad seger borta mot Malmö FF på lördagen.Norrköping stod för en stark vändning – och Kalle Holmberg blev hjälte i slutminuterna.Efter matchen riktade målskytten Markus Rosenberg kritik mot Norrköpings sätt att spela.– Det är inte så att de kommer hit och spelar någon vacker fotboll, säger Rosenberg.
Malmö fick smaka på sin egen medicin
Malmö FF har på sistone tagit flera segrar efter sena mål. Men i hemmamatchen mot IFK Norrköping blev rollen den ombytta. Två sena mål av gästerna innebar att skåningarna inkasserade sin första förlust för säsongen.
Norrköpings sköna vändning mot MFF
IFK Norrköping tog en oväntad seger borta mot Malmö FF på lördagen.Norrköping stod för en stark vändning – och Kalle Holmberg blev hjälte i slutminuterna.–Vi ger oss aldrig, säger Holmberg i C More.
Fem anhållna efter svartklubbstillslag
Sju personer greps på söndagen efter ett tillslag mot en svartklubb i Norrköping. Tillslaget skedde i ett industriområde efter en längre tids spaning från polisens sida.
Läs mer om Norrköping.
Larm om befarad drunkning på badplats
Polis och räddningstjänst larmades på söndagsmorgonen om en misstänkt drunkning i Norrköping.– Det är en person som hittat badbyxor och en mobiltelefon vid strandkanten, säger Jan Fryksn, vakthavande befäl vid polisen i region öst.
Läs mer om Jan Fryksn och Norrköping.
Beskedet: Carvalho redo mot Norrköping
Hans ljumskskada är läkt.Felipe Carvalho finns med i MFF-truppen när ett skadeskjutet hemmalag på söndagen tar emot Norrköping i en tidig seriefinal.– Han är redo för att spela, säger MFF-tränaren Magnus Pehrsson.
Läs mer om Norrköping.
IFK Norrköping malde ned Kalmar
Målen och poängen rasslar in. IFK Norrköping släpper inte kontakten med serieledande Malmö FF – och på söndag möts klubbarna i Malmö. Svårt skadedrabbade Kalmar FF maldes tålmodigt ned på Östgötaporten. Norrköping vann med 2–0 och är ny tabelltvåa.
DN-elvan omgång 8: Hamad gjorde vad han lovade
Målvakt Oscar Linnr, AIK Försvar Sauli Väisänen, AIK Niklas Gunnarsson, Djurgårdens IF Oscar Pehrsson, IK Sirius Marcus Danielsson (3), Gif Sundsvall Mittfält Jiloan Hamad (2), Hammarby IF Oscar Lewicki, Malmö FF Christer Gustafsson (2), IK Sirius Niclas Eliasson (3), IFK Norrköping Anfall Moses Ogbu, IK Sirius Marcus Rosenberg (2), Malmö FF Omgångens lirare Jiloan Hamad i stort sett lovade att göra mål i Halmstad, han gjorde två när Hammarby vann med 2–1.
Jag tog narkotika för att dämpa smärtan
NORRKÖPING. Någon är hemma. IFK Norrköpings talang Armando Ibrakovic står i en villa i Västervik. Han är beväpnad. Han har fått ett tips om att det ska finnas pengar här. Men han har inte räknat med att någon ska vara hemma. Några timmar senare, på en grusväg utanför Falla, lämnar han en fotbollskarriär för gott och skjutsas till en fängelsecell. SportExpressen träffar ett superlöfte som tappade fästet, men tog sig på fötter igen.
Sjukhus efterlyser bröstmjölk
Vrinnevisjukhuset i Norrköping vädjar på sociala medier om fler bröstmjölksdonatorer, rapporterar P4 Östergötland. Orsaken är att neonatalavdelningen på sjukhuset just nu har många små barn som behöver mjölkförstärkning.
Läs mer om Norrköping.
IFK Norrköping besegrade AFC
Läs mer om AFC.
Jumbon AFC Eskilstuna föll mot IFK Norrköping
Åtta matcher. Ingen seger.IFK Norrköping vann med 2-1 borta mot nykomlingen AFC Eskilstuna – som fortfarande inte vunnit i allsvenskan.– Vi måste gnugga på och fortsätta vara jobbiga att möta, säger Omar Eddahri till C More.
Läs mer om C More och Omar Eddahri.
IFK Norrköping hakar på i toppen
Niclas Eliasson fick det inte att fungera i AIK. Nu är den 21-årige talangen på väg mot sitt riktiga stora genombrott i allsvenskan med IFK Norrköping. Mot AFC Eskilstuna (2–1) slog han till igen.
Läs mer om AIK.
Förlossningsklinikerna i Stockholm blev fulla
Samtliga sex förlossningskliniker i Stockholms län var på torsdagsmorgonen fulla. Även närliggande län - Norrköping, Nyköping och Uppsala - nådde sin gräns. – Det känns som ett slag i ansiktet från politikerna när de inte värderar gravida och födande högre än så här, säger Emma Pettersson Hernandez, talesperson för intresseorganisationen Födelsevrålet.
Naurin stod i vägen för allt
Bjud inte på något bakåt, hoppas på något framåt. För Gif Sundsvall är allsvensk fotboll på bortaplan inte krångligare än så. Det har gett tre raka 0—0-matcher på bortaplan — mot Hammarby, AIK och nu senast mot IFK Norrköping på Östgötaporten.
Läs mer om AIK, Hammarby och Östgötaporten.
Delad poäng på Östgötaporten
IFK Norrköping radade upp chanser.Men målvakten Tommy Naurin stoppade allting – och räddade en poäng för Sundsvall.– Jag går ut som en handbollsmålvakt och försöker göra mig stor, säger Naurin i C More om en svettig räddning mot David Moberg Karlsson.
Cyklist förd till sjukhus – körde in i bil
En cyklist har förts till sjukhus med ambulans efter att ha kört in i en bil i Norrköping, enligt polisen i Östergötland. – Vår uppgift är att cyklisten kört på bakhjulet på en personbil och fallit omkull, säger Håkan Jonsson vid räddningstjänsten till Norrköpings tidningar.Cyklisten beskrevs inledningsvis som lindrigt skadad.