Norrland ab


Po Tidholm blir ny Norrlandskrönikör

Artikelserie AB: Norrlandskrönikor Turism på låtsas Journalisten Po Tidholm fick stor uppmärksamhet förra året för sin reportagebok Norrland.

Diös Fastigheter AB: Espressohouse etablerar sig i Norrland

11:01 Sundsvall är först ut när Espressohouse etablerar sig i Norrland. Även i Östersund är det klart med etablering och flera andra orter är med i diskussionen.

567 bolag i konkurs i november

Under november gick 567 bolag i konkurs. Det är en liten ökning jämfört med november i fjol då 550 bolag gick i konkurs, skriver affärs- och kreditupplysningsföretaget Creditsafe Sverige. Den omsättningsmässig största konkursen i november är Transportlogistik i Norrland AB som enligt det senaste bokslutet hade en omsättning på drygt 78 miljoner och 14 årsanställda.

Maskinfusion på gång i Norrland

Dille Foder & Maskin AB är på väg att gå samman med X-Maskiner i Hudiksvall AB, rapporterar Östersunds-Posten.

Postnord satsar på tidningsutdelning

Postnord tar över tidningsdistributören Svensk Morgondistribution i en affär värd en bra bit över en miljard kronor. Distributören delar ut tidningar åt mediekoncernen Mittmedia och Västerbottens-Kuriren, enligt ett pressmeddelande från Postnord. Sedan tidigare sköter postkoncernen, via Tidningstjänst AB, distributionen av tidningar i bland annat delar av Norrland, Värmland och Skaraborg.

Miljardaffär klar - Diös köper Norrvidden

Diös Fastigheter köpte på torsdagen Norrvidden AB. - Det är den största fastighetsaffären i sitt slag i Norrland, säger Christer Sundin, vd för Diös efter att affären blev klar vid lunchtid på torsdagen.

Björklöven går inte i konkurs

Det allsvenska ishockeylaget Björklöven lever vidare. Hovrätten i övre Norrland upphäver tingsrättens beslut om att sätta Björklöven AB i konkurs. Man bedömer att Björklöven visat att det numera är...

Björklöven går inte i konkurs

Det allsvenska ishockeylaget Björklöven lever vidare. Hovrätten i övre Norrland upphäver tingsrättens beslut om att sätta Björklöven AB i konkurs. Man bedömer att Björklöven visat att det numera är solvent.

Botniatåg får köra i norr

Sex år framåt sköter nya Botniatåg AB dagtågtrafiken i Norrland. Botniatåg slog ut Veolia och Tågkompaniet i upphandlingen. Det nybildade bolaget är samägt mellan SJ och DB Regio Sverige, som tillhör Deutsche Bahn.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13