Nwt

Två män häktade för Hells Angels-mordet

Två män med kopplingar till Hells Angels har häktats misstänkta för mordet vid en Hells Angels lokal i Karlstad, skriver NWT.Enligt åklagaren handlar det om ett planerat mord.Två medlemmar i mc-klubben var på plats vid häktningsförhandlingen.
Läs mer om Karlstad.

Uppgifter: Genomförde byggarbete – mördades

Hells Angels-medlemmen som misstänks ha mördats vid mc-klubbens näste i Karlstad var i lokalen för att utföra byggarbete, enligt NWT.Två och ett halvt dygn har gått sedan det brutala dådet – men fortfarande har polisen inte delgivit någon misstanke.– Det har hållits en väldig massa förhör, säger Mathias Falknäs på Värmlandspolisen.
Läs mer om Karlstad och Värmlandspolisen.
Misstänkt mord i Karlstad
En större polisinsats pågår i Karlstad. Enligt uppgifter till NWT är det ett mord som har begåtts i närheten av en lokal som tillhör ett kriminellt gäng.
Läs mer om Karlstad och NWT.
Stor polisinsats vid Hells Angels lokaler
Polisen genomför en större insats på Sjöstad i Karlstad där Hells Angels tidigare haft sina lokaler, rapporterar NWT.Enligt tidningen är flera polispatruller på plats på onsdagsmorgonen.
Läs mer om Karlstad och Sjöstad.

Melwins förvåning: Chockade mig själv

Stefan Holm kunde knappt tro sina ögon efter sonen Melwins superhopp. Det kunde inte 13-åringen heller. – Det var sjukt... jag chockade mig själv, säger han till NWT.
Läs mer om NWT.
Melwin Holm, 13, med nytt rekord
Melwin Lycke-Holm når nya höjder.Under Värmlandsmästerskapen slog den blott 13 år gamla höjdhopparen till igen – och klarade 1,97.–Jag är förvånad att han hoppade så högt, säger hans tränare och pappa Stefan Holm till NWT.
Läs mer om NWT och Stefan Holm.
Man till attack mot flera personer med tillhygge
En man i 25-årsåldern greps av polisen inatt efter att ha misshandlat ett flertal personer i centrala Karlstad, skriver NWT.
Läs mer om Karlstad och NWT.
Två män gripna för mordförsök
Två män har gripits under fredagskvällen misstänkta för mordförsök alternativt grov misshandel, uppger NWT.– Det är en person, en man i 25-årsåldern, som har skadats med någon form av stickvapen, säger Jens auf der Heide, vakthavande befäl vid polisens region Bergslagen, till tidningen.
Läs mer om Bergslagen, Heide och NWT.
Gymnasieskola utsatt för hot – begär polisnärvaro
En gymnasieskola i Karlstad har utsatts för ett hot, skriver lokaltidningen NWT.Skolan ska ha begärt polisnärvaro under fredagen enligt tidningen.
Läs mer om Karlstad.
Döms till fängelse för våldtäkt med pinne
Tre norska medborgare – två män och en kvinna – har dömts till fängelse för en våldtäkt i en skog i västra Värmland i somras, skriver NWT.
Läs mer om NWT och Värmland.
Två allvarligt skadade efter våldsam frontalkrock
Två personer är allvarligt skadade efter en frontalkrock i Hagfors i Värmland, skriver NWT.– Det var fem personer totalt i två bilar som verkar ha frontalkrockat, säger Håkan Bengtsson, insatsledare vid räddningstjänsten i Hagfors, till tidningen.
Läs mer om Håkan Bengtsson, NWT och Värmland.
JUST NU: Brand rasar i stor industrifastighet
En brand rasar i en kraftstation i Deje utanför Karlstad, rapporterar NWT.Det är en större byggnad som brinner – och lokalen ska vara totalförstörd.
Läs mer om Deje och Karlstad.
Just nu: Knivbeväpnad man jagade kvinna med barn
Polisen i Degerfors grep på fredagsmorgonen en man i 25-årsåldern misstänkt för försök till grov misshandel. Mannen ska ha hotat knivskära en kvinna och hennes barn i centrala Degerfors, skriver NWT.
Läs mer om NWT.
Fiskare fick sprängmedel på kroken
Ett område har spärrats av i Karlstad kommun sedan någon fiskat upp sprängmedel ur ett tjärn.Enligt ett pressmeddelande från Karlstad kommun så är det Försvarsmakten som dumpat ammunition i tjärnet, skriver NWT.
Läs mer om Försvarsmakten, Karlstad och NWT.
Bråk utbröt under prideparad: De spottade på mig
Ett bråk utbröt under lördagens prideparad i Karlstad.Enligt polisen ska några personer försökt stoppa tåget varpå handgemäng utbröt.– De spottade på mig och träffade mig med en knytnäve i ansiktet, säger den drabbade till NWT.
Läs mer om Karlstad.Enligt och NWT.
Enorm träsnopp förbryllar kommunens medarbetare
En jättestor träpenis har hittats i Blinkenbergsparken i Hagfors, Värmland. Och det är inte första gången som man hittat träsnoppar i Hagfors, skriver lokaltidningen NWT. Nu vill kommunen lösa mysteriet.
Läs mer om Blinkenbergsparken, NWT och Värmland.
Lagkaptenen riskerar missa SHL-premiären
Färjestads lagkapten Alexander Johansson riskerar att missa SHL-premiären mot Linköping.En skada ser ut att sätta stopp för hans medverkan.– Läkningen tar längre tid än vi trodde, säger Mattias Hell, som är ansvarig för FBK:s medicinska team, till NWT.
JUST NU: Två allvarligt skadade efter kollision
Tre personer fick på söndagseftermiddagen föras till sjukhus efter att två bilar krockat i Karlstad.Två personer, en man och en kvinna, ska vara allvarligt skadade, enligt NWT.En av de inblandade är misstänkt för rattfylleri.
Läs mer om Karlstad.Två.
Man häktad för mord på kvinna – greps i Tyskland
En ung man har häktats, misstänkt för mordet på en kvinna i Karlstad i juni.Han greps i Tyskland, men har nu utlämnats till Sverige.Det skriver NWT.
Läs mer om Karlstad, NWT, Sverige.Det och Tyskland.
Kommunalrådet fångade den vita älgen på film - har bilvit en världsnyhet
Det var en dröm.I fredags gick den i uppfyllelse.Då lyckades kommunalrådet Hans Nilsson, 57, i Eda fånga den vita älgtjuren – på film.– Jag har varit på safari i Afrika tidigare men det här bevisar att man inte behöver resa så långt för att få syn på något exotiskt i naturen, säger han till NWT.Nu sprids bilderna på den vita älgen över världen – bland annat har den plockats upp av BBC.
Läs mer om Afrika, BBC och Eda.
Kommunalrådet fångade den vita älgen på film - har bilvit en världsnyhet
Det var en dröm.I fredags gick den i uppfyllelse.Då lyckades kommunalrådet Hans Nilsson, 57, i Eda fånga den vita älgtjuren – på film.– Jag har varit på safari i Afrika tidigare men det här bevisar att man inte behöver resa så långt för att få syn på något exotiskt i naturen, säger han till NWT.Nu sprids bilderna på den vita älgen över världen – bland annat har den plockats upp av BBC.
Läs mer om Afrika, BBC och Eda.
Bil körde ner i diket och välte – ambulanshelikopter på plats
En singelolycka har inträffat i Arvika kommun.– En ambulanshelikopter har anlänt, säger Torbjörn Roos, vakthavande befäl i region BergslagenEnligt NWT ska bilen ha hamnat i diket och vält – vägen uppges vara avstängd.
Läs mer om Arvika och BergslagenEnligt NWT.
Sparkades plötsligt – bryter nu tystnaden
Leif Carlsson fick sparken av FBK efter fiaskot i SHL-slutspelet.Nu har 52-åringen brutit tystnaden om avskedet.– Självklart blev jag förvånad och besviken av beskedet när Stefan Larsson (FBK:s vd) ringde, säger Carlsson till NWT.
Läs mer om Carlsson, FBK, NWT och Stefan Larsson.
Snart kan bilister som spelar hög musik bötfällas
Polisen har fått ett genombrott i kampen mot bilister som spelar för hög musik.Lokalpolisen i Arvika har hittat ett sätt att i framtiden eventuellt kunna straffa bilisterna med böter.– Vi hävdar att musiken påverkar förarens möjlighet att köra säkert, säger Christer Lööf, lokalpolischef i Arvika, till NWT.
Läs mer om Arvika, Christer Lööf och NWT.
Misstänkt mördare gripen – i Tyskland
En man i 20-årsåldern som är misstänkt för ett mord i Karlstad har gripits, enligt NWT. Mannen greps i Tyskland efter att ha försökt tjuvåka på ett tåg.– Han blev kontrollerad eftersom han inte hade gjort rätt för sig. Polis kontaktades då, säger Anders Forsman, förundersökningsledare vid Värmlandspolisens avdelning för grova brott, till NWT.
Läs mer om Karlstad, NWT och Tyskland.