Olle jönsson


Jönsson: Ska inte vara en krona kvar

Den karismatiske frontfiguren i Lasse Stefanz Olle Jönsson är övertygad om att det finns ett liv efter detta. I en intervju med begravningsbranschens tidning Memento utvecklar han sina tankar kring döden och hur han vill ha det efter sin egen sorti från jordelivet. Och det ska inte vara en spänn kvar på kontot. – Alla mina konton ska vara nollade - det ska inte vara en krona kvar någonstans, säger sångaren till KB.

Jönssons begravning: Inte en krona kvar

Den karismatiske frontfiguren i Lasse Stefanz Olle Jönsson är övertygad om att det finns ett liv efter detta. I en intervju med begravningsbranschens tidning Memento utvecklar han sina tankar kring döden och hur han vill ha det efter sin egen sorti från jordelivet. Och det ska inte vara en spänn kvar på kontot. – Alla mina konton ska vara nollade - det ska inte vara en krona kvar någonstans, säger sångaren till KB.

Det hörs att jag vet vad jag sjunger om

Olle Jönsson är musikkung i sommar med nysatta publikrekord, platinaskiva inom räckhåll och utnämningen till årets sångare. Och under sensommaren har Skånesångaren även satsat på Svensktoppen med en tolkning av klassikern Brevet från kolonien. Här berättar han om bakgrunden till inspelningen av Cornelis sorglustiga låt. - Jag är själv ett kollobarn, säger sångaren och berättar att han växte upp under knappa förhållanden i en 47 kvadratmeter stor lägenhet på Vångavägen i centrala Kristianstad.

Lasse Stefanz-kopia i film från Centerpartiet

Är det verkligen Lasse Stefanz som Centerpartiet buggar loss till? Nej, det är i stället Patrik Zackrisson och hans band Patriks Combo som imiterar sångaren – vilket inte mottas väl i dansbandsvärlden. – Jag tycker det skulle vara roligare att göra sig känd som sig själv och inte som någon annan, säger Olle Jönsson.

Lasse Stefanz-sångare fick sin fjärde Guldklav

Olle Jönsson i skånska dansbandet Lasse Stefanz har fått sin fjärde Guldklav

Läs mer om Guldklav och Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz-sångare fick fjärde Guldklaven

På söndagen gick den femtonde upplagan av dansbandsgalan Guldklaven av stapeln och priser delades ut i sju kategorier. Foto: Scanpix Olle Jönsson, sångare i Lasse Stefanz, fick ta emot

Läs mer om Guldklaven och Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz-sångare fick fjärde Guldklaven

På söndagen gick den femtonde upplagan av dansbandsgalan Guldklaven av stapeln och priser delades ut i sju kategorier. Olle Jönsson, sångare i Lasse Stefanz, fick ta emot priset för

Läs mer om Guldklaven och Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz: Skönt att komma tillbaka

Etta på topplistan, toppnamn på festivaler. – Det är skönt att komma tillbaka efter tre veckors ledighet men det är nervöst, erkänner sångaren Olle Jönsson och berättar att man utökat bandet med två medlemmar.

Läs mer om Olle Jönsson.
Jönsson: Vi är glada om folket är glada

HN åkte till Ullared och träffade Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson inflör dansbandsfesten `En kväll i juni`. Polisen rustar för storhelgen Extra: Se alla bilder från uppladdningen

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Sven-Ingvars basist Patrik Karlsson död

Sven-Ingvars tidigare basist Patrik Karlsson har gått bort. Bandkollegan Klas Anderhell bekräftar dödsfallet för Expressen.se. - Det är oerhört tråkigt att höra att han har gått bort. Han var ju så ung dessutom, säger dansbandskollegan Olle Jönsson, sångare i Lasse Stefanz. Patrik Karlsson blev 53 år gammal.

Lasse Stefanz till Malmöfestivalen

MALMÖ. Alla längtar till Malmöfestivalen - inte bara för matupplevelser och artistuppträden. De allra flesta vill också ta sig en svängom på dansbanan vid Östergatan. Kvällsposten kan avslöja att tio av Sveriges populäraste dansband ska fixa den saken i år. - Det är djävulskt roligt, Malmö har en häftig publik, det känns som hemma för oss att vara där, säger Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson.

Olle Jönsson om sin plan med kungen

Tryde. Även en rebell anpassar sig när kungen kallar. Olle Jönsson, 58, har fått sytt upp en smoking till middagen med kungaparet i Kristianstad på torsdag. - Jag ska ha lackskor i krokodilskinn till. Och jag tänker skåla med kungen, säger han.

Läs mer om Kristianstad.
Bebisar publicerade 14/5

Sofia Sahlander och Adam Jönsson, Stockholm, fick den 9 april en dotter, Signe, som vägde 3720 g och var 48 cm lång. Syskon: Olle. Adam kommer från Karlshamn. Bild 1/25

Jönsson gör Vreeswijk – i hans originalstudio

Lasse Stefanz-sångaren hoppas att duons tolkning kan få nya generationer att upptäcka trubaduren. - Jag hoppas att Cornelis ler i himlen när han hör låten, säger Olle Jönsson.

Läs mer om Olle Jönsson och Vreeswijk.
Nu har Olle Jönsson kungligt kavajbryderi

- Det ser jag fram emot, säger Lasse Stefanz-sångaren som dock är osäker på hur han ska klä sig.

Lasse Stefanz hyllar föreningslivet i tv-gala

GÖTEBORG. Dansbandsveteranerna Lasse Stefanz hyllar på torsdag kväll föreningslivet i den direktsända Eldsjälsgalan i TV4. – Utan eldsjälarna skulle idrottsrörelsen dö, säger sångaren Olle Jönsson.

Läs mer om Eldsjälsgalan, Olle Jönsson och TV4.
Olle Jönsson svårt sjuk i Så ska det låta

Men vad tittarna inte känner till är att han var svårt sjuk under inspelningen. - Jag vill inte själv se programmet för då blir jag bara påmind om hur fruktansvärt dålig jag var då, säger Lasse Stefanz-sångaren som dagen efter togs in akut på sjukhus med skyhöga blodsockervärden.

Lasse Stefanz-Olle om tuffa året: Ett helvete

Grammisnominerade Lasse Stefanz slog nya rekord 2013 och sålde över 100 000 skivor. Men det var ett tufft år för sångaren Olle Jönsson som ställdes inför en dyster diabetesdiagnos. - Det var musiken som räddade mig när det var som jävligast, säger stjärnan i dag och tackar för hustruns stöd under sjukdomen.

Läs mer om Olle Jönsson.
Lasse Stefanz spexade och signerade

Kristianstad. Det spexande bandet. Olle Jönsson ställer sig upp och skakar loss när han upptäcker att en av kunderna filmar honom och kollegorna i Lasse Stefanz.

Läs mer om Lasse Stefanz.
Spelar på hemmaplan efter sjukdomsbesked

Nöje. Olle Jönsson, sångare i Lasse Stefanz som hamnade på rikstäckande löpsedlar efter att ha diagnostiserats med diabetes häromveckan. I morgon fredag 22/11 sätter bandet takten till

Läs mer om Lasse Stefanz.
Här gör han comeback – fixstjärnan är tillbaka

Här gör Olle Jönsson i Lasse Stefanz comeback efter sjukhusvistelsen. Inför entusiastiska fans i Tranås genomförde han hela showen utan några problem. - Det är skönt att vara tillbaka på scen igen och möta fansen, säger den 57-årige sångaren till Kvällsposten.

Olle Jönsson tillbaka på scenen

Efter att ha spenderat några dygn på sjukhuset i Kristianstad var Lasse Stefanz sångare Olle...

Läs mer om Kristianstad, Lasse Stefanz och Olle.
Olle Jönsson tillbaka på scenen

Efter att ha spenderat några dygn på sjukhuset i Kristianstad var Lasse Stefanz sångare Olle Jönsson tillbaka på scenen på fredagen. Dansbandsgiganterna spelade i Tranås och fansen fick se en pigg Olle Jönsson. — Jag känner en stor tacksamhet för all uppmuntran jag fått på Facebook. Kunde inte i min vildaste fantasi föreställa mig att vi hade så omtänksamma fans, säger sångaren till Expressen.

Dansbandsstjärnan: Jag hallucinerade

Här lämnar Olle Jönsson sjukhuset efter en knapp veckas intensivvård efter att ha fått diagnosen diabetes typ 2.Nu berättar sångaren om sjukdomsförloppet och att han måste ändra livsstil.- Det här har varit en pärs som jag inte ens önskar min värste ovän, säger sångaren som samtidigt skickar en hälsning till alla fans som stöttat honom under sjukhusvistelsen.

Läs mer om Olle Jönsson.
Olle Jönsson hemma igen

Kristianstad. Olle Jönsson i Lasse Stefanz är hemma igen från sjukhuset och mår mycket bättre. Redan på fredag ska bandet stå på scen igen som vanligt.

Läs mer om Lasse Stefanz.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13