Olof Åberg

Stor kupp mot Gekås – stal för 146 000 kr

Varje dag under en veckas tid besökte ligan Gekås i Ullared och stal stora mängder smink för totalt 146 000 kronor. Nu åtalas en av dem, en man i 60-årsåldern.– Enligt uppgifter från butiken kostar produkterna runt 80–90 kronor styck, så det blir snabbt ett högt värde även om det är småprodukter, säger åklagare Olof Åberg.
Läs mer om Olof Åberg och Ullared.

Det blir färre möjligheter att resa till och från Stockholm, vilket skapar problem för näringslivet i Skåne.

AKTUELLA FRÅGOR. Den fasta HH-förbindelsen tycks ha pausats på obestämd tid, och efter valet öppnar regeringen för förhandling om att stänga Bromma redan 2022. Det skapar problem för näringslivet i Malmö-Lund och i Helsingborgsregionen, skriver de skånska moderata riksdagsledamöterna Jonas Jacobsson Gjörtler, Olof Lavesson, Hans Wallmark och Boriana Åberg.
Regeringens svek försvårar för näringslivet i Skåne
Den fasta HH-förbindelsen tycks ha pausats på obestämd tid, och efter valet öppnar regeringen för förhandling om att stänga Bromma redan 2022. Det skapar problem för näringslivet i Malmö-Lund och i Helsingborgsregionen, skriver de skånska moderata riksdagsledamöterna Jonas Jacobsson Gjörtler, Olof Lavesson, Hans Wallmark och Boriana Åberg.