Olycka e6

Stort område drabbat av halka och dåligt väglag

En personbil har voltat på E6 vid Hallandsåsen.Det är mycket dåligt väglag på platsen.Ytterligare en personbil är med om en olycka i Örkelljunga.

Två bilar i krock – två personer kvar i bilarna

En olycka inträffade strax innan 06.30 på en avfart från E6 i Varberg. Två bilar hade då kolliderat. Enligt räddningstjänsten var två personer kvar i bilarna när räddningstjänsten kom fram till platsen.Skadeläget är oklart.
Läs mer om Varberg.
Olycka, långa köer och besvärlig halka på E6
Det är långa köer på E6 under onsdagsmorgonen.Anledningen är att två personbilar har kolliderats vid trafikplats 11, i höjd med Västra Klagstorp, Tygelsjö.Det ska också vara besvärligt väglag på platsen.
Mari dog i kraschen – nu vädjar sambon till tjuven
27 september 2016 inträffade en våldsam olycka på E6 nära Örekilsbron. Mari Martinsson dog av skadorna dagen efter.För sambon Martin Nilsson och parets två små barn blir livet aldrig det samma igen.Mitt i sorgen drabbades Martin nyligen ytterligare – då någon stal hans mobiltelefon.– I den ligger många av mina minnen efter Mari. Alla sms vi skickade till varann, alla bilder på henne. För mig skulle det betyda allt att få tillbaka telefonen. Man hoppas ju att också ficktjuvar har något slags samvete, säger han.

Drograttfyllo orsakade svår olycka på E6:an

Polisen räds alla drograttfyllon som färdas på E6.Barbro Wiengren, 45, blev påkörd av en av dem – en missbrukare som dessutom saknade körkort.Hennes ena häst bröt nacken och dog medan den andra irrade omkring i svåra smärtor mitt på motorvägen.– Allting blev bara helt tyst förutom hästen som gick omkring och skrek, säger Barbro Wiengren.
Läs mer om Barbro Wiengren och E6.an.
Olycka på E6 – motorvägen stängs av
Polis och räddningstjänst har ryckt ut på en olycka på E6.– Vi har stängt av motorvägen i södergående riktning, berättar Gunnar Skaven, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Läs mer om Gunnar Skaven och Storgöteborg.
Trafikolycka på E6-bro – avstängd i båda riktningarna
En olycka har inträffat på Uddevallabron.– Det är avstängt i båda riktningarna. Två personer har förts iväg i ambulans, uppger Stefan Gustafsson vid polisens presstjänst i region Väst.
E6 norrut helt avstängd
E6 norrut är avstängd för trafik efter en olycka strax norr om Löddeköpinge, uppger Sydsvenskan.Olyckan inträffade strax efter klockan 17. Det finns ingen prognos för när vägen ska vara öppen igen.
Flera fordon inblandade i olycka på E6 – stora trafikstörningar
En trafikolycka med flera fordon inträffade vid 17-tiden på torsdagen på E6 vid Lomma.Tre personbilar och en lastbil ska vara inblandade i olyckan. Det rapporteras om stora trafikstörningar förbi olycksplatsen.
Läs mer om Lomma.Tre.
Olycka på E6 – personskada enligt larmet
En trafikolyka har inträffat på E6 i Halland.– Enligt larmet från SOS handlar det om personskada, så mycket mer vet jag inte ännu, sägr Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Halland, Peter Adlersson och Väst.
Bil ligger på sidan efter olycka på E6 – halt på platsen
En singelolycka har inträffat på E6 i Göteborg. Enligt polisen ligger bilen på sidan, men föraren är ur bilen.Det ska vara mycket halt på platsen. Enligt Trafikverket råder mycket stor trafikpåverkan på platsen.
Läs mer om Göteborg.
Fyra bilar i krasch – långa köer i morgontrafiken
En olycka har inträffat på E6 i södergående riktning mellan Angered och Rödbo. Det ska vara fyra bilar inblandade, uppger räddningstjänsten. Olyckan ska ha orsakat långa köer på E6.
Läs mer om Angered och Rödbo.
Stopp på E6 i Kungälv efter olycka
Trafiken har stoppats på E6 i Kungälv efter en olycka. Långa köer bildas på platsen, meddelar Trafikverket.
Läs mer om Kungälv och Trafikverket.
Lastbil och en personbil i olycka – E6 avstängd
En lastbil och en personbil är inblandad i olycka på E6 i Kungälv.Vägen har stängts av.
Läs mer om Kungälv.Vägen.
E6 avstängd i ena riktningen efter olycka
E6:an är avstängd i södergående riktning norr om Malmö efter en olycka med flera personbilar inblandade.Olyckan inträffade vid 14-tiden på söndagen norr om trafikplats Flädie. Det finns inga uppgifter om skadeläge.
Läs mer om Flädie och Malmö.
Olycka på E6 – totalstopp i trafiken
En trafikolycka har inträffat på E6 i Tanum. Enligt polisen är samtliga personer ur fordonet. Skadeläget är oklart.Enligt polisen är det väldigt halt i området.Vägen kommer att vara avstängd i båda riktningarna under räddningsarbetet, enligt polisen.
Läs mer om Tanum.
E6 avstängd efter olycka – bil voltade
En trafikolycka har på torsdagseftermiddagen inträffat i södergående riktning på E6, utanför Helsingborg.Bilisten ska ha varit ensam i bilen och tog sig ut på egen hand, enligt HD.– Det är framkomlighet men den är begränsad, säger Jerker Palm Svensson, inre befäl, till tidningen.
Fem bilar i olycka på E6
På E6, trafikplats 28, Helsingborg Södra skedde på torsdagseftermiddagen en kollision mellan fem fordon.Vägen stängdes först av helt i södergående riktning, men klockan 16.51 öppnades ett av körfälten för trafik.Polis, räddningstjänst och ambulans åkte till platsen.
Läs mer om Helsingborg Södra.
Larm om olycka på E6 – flera fordon
Efter 10-tiden på onsdagen kom larm om en olycka på E6.Flera fordon ska vara inblandade, enligt Trafikverket.
Läs mer om Trafikverket.
Olycka på E6 – vägen avstängd
En singelolycka har inträffat på E6, söder om Långås i Falkenbergs kommun.– Vägen är helt avstängd i södergående färdriktning, säger Andreas Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten i Falkenberg.
Läs mer om Falkenberg.
Tre bilar i krock på E6 – totalstopp: Långa köer
På fredagseftermiddagen har tre bilar varit inblandade i en olycka på E6 norr om Frillesås i norrgående riktning.– Det är totalstopp i norrgående och väldigt mycket köer, säger räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör.Skadeläget är oklart.
Olycka på E6 – fem personer inblandade
E6 stängs av efter en olycka på E6.– Vi är precis framme och kommer att stänga av E6 helt i norrgående riktning, rapporterar Göran Antbacka, räddningschef i beredskap.
Läs mer om Göran Antbacka.
E6 avstängd efter olycka med flera fordon
En trafikolycka med flera fordon inblandade har medfört totalstopp på E6 i norrgående riktning mellan Lomma och Flädie utanför Lund.
Läs mer om Flädie, Lomma och Lund.
Postnord-bil i olycka på E6 – vägen delvis avstängd
En trafikolycka har inträffat på E6 i Munkedals kommun.– Det ska enligt larmet från SOS handla om en personbil och en Postnord-bil som är inblandade.Inga personskador är rapporterade men ena filen i norrgående är avstängd, säger Peter Adlersson vid polisen.
Läs mer om Peter Adlersson och Postnord-bil.