Olycka halmstad

Flera allvarligt skadade i olycka i Halmstad

Inrikes. En allvarlig trafikolycka har inträffat i centrala Halmstad, med flera skadade. - Den initiala bedömningen är att det är tre allvarligt skadade, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen i region Väst, till TT.
Läs mer om Halmstad och Väst.

Flera allvarligt skadade i olycka i Halmstad

En allvarlig trafikolycka har inträffat i centrala Halmstad, med flera skadade.
Läs mer om Halmstad.
Tre skadades i allvarlig olycka
Tre personer skadades på lördagskvällen, varav en lindrigt, i en svår trafikolycka i centrala Halmstad. En av de inblandade bilarna körde in i ett träd.– Vi hörde skrik av däck och en kraftig smäll, säger Victor Stenfeldt som bor intill olycksplatsen.
Läs mer om Halmstad och Victor Stenfeldt.

JUST NU: Smet från olycka – spårades med polishund

Först kraschade männen rakt in i mitträcket på E6 norr om Halmstad.Sedan flydde båda från platsen, men kunde spåras med hjälp av polishund nära Kvibille samhälle.
Läs mer om Halmstad.Sedan och Kvibille.
Flera olyckor på E6 – stora trafikstörningar
E6 mellan Halmstad och Falkenberg stängdes av i båda riktningar på torsdagsmorgonen, trafiken rullar vid 07-tiden på med begränsad framkomlighet.En lastbil råkade ut för en olycka i höjd med Kvibille strax innan 06.30-tiden.Tätt inpå var en personbil inblandad i en olycka på samma sträcka, skriver SVT.
Läs mer om Falkenberg, Halmstad, Kvibille och SVT.
Larm om olycka mellan bil och lastbil på E6
En personbil och en lastbil kolliderade under måndagseftermiddagen på väg E6 vid Halmstad.– Vi har inga uppgifter om skadeläge än så länge, säger Peter Adlersson vid polisens regionledningscentral väst.En timme tidigare skadades tre personer lindrigt i en annan olycka i Halmstad.
Läs mer om Halmstad och Peter Adlersson.
Stor trafikpåverkan efter olycka – kan bli långa köer
En personbil och en mopedist har kolliderat i Malmö.Ambulans, polis och räddningstjänst har skickats till platsen.Samtidigt är det stopp på väg 26 utanför Halmstad, på grund av en annan olycka.
Läs mer om Halmstad.
Här räddas hästen ur den djupa leran
Under fredagen larmades räddningstjänsten till en gård i Halmstad med anledning av en olycka.En häst hade av en okänd anledning fastnat i leran – efter två timmar kunde den räddas.– Den låg där och kunde inte ställa sig upp, säger Peter Karlborg, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad.
Läs mer om Halmstad och Peter Karlborg.
Olycka på Halmstad – kusk for i backen
Olyckan var framme på Halmstadtravet under tisdagen.Det var i det sista loppet under banans lunchtävlingar som olyckan skedde.– Peek s Ture felade 700-800 kvar men sen var det svårt att se vad som hände. Och Johanna Rasmusson föll ur sulkyn, säger Fredrik Widman i ATG Live.
Tågtrafiken står helt stilla efter olycka
Tågtrafiken mellan Halmstad och Falkenberg är helt avstängd efter att en olycka inträffat på järnvägsövergången i centrala Halmstad.Alla tåg som passerar Halmstad drabbas av trafikstoppet.– Vi har ingen prognos för när trafiken börjar rulla igen, säger Sara Lindström, presstalesman på Trafikverket.
E6 stängdes av efter mc-olycka
Trafiken på E6 utanför Halmstad stängdes av på lördagen efter en mc-olycka.Föraren har körts till sjukhus med oklara skador.
Läs mer om Halmstad.
Tre ungdomar skadade i olycka med mopedbil
Minst tre ungdomar uppges vara inblandade i en trafikolycka på gamla E6 utanför Halmstad på fredagskvällen.Enligt Hallandsposten satt de i en mopedbil.
Läs mer om Halmstad.
JUST NU: Långa köer på E6 efter svår olycka
En person uppges uppges ha skadats i samband med en våldsam singelolycka på E6 i höjd med Halmstad.Bilen har enligt Hallandsposten kört av vägen i hög hastiget.Skadeläget är oklart.
JUST NU: Trafikverket varnar för halka – olycka på E6
Trafikverket varnar för halka på vägarna i Halland.Flera bilar har kolliderat längs E6 höjd med Kvibille, norr om Halmstad.– Enligt SOS handlar det om två personbilar, säger Stefan Gustavsson, polisens presstalesperson i region Väst.
Trafikverket varnar för halka – olycka på E6
Trafikverket varnar för halka på vägarna i Halland.Flera fordon ska ha kolliderat längs E6 höjd med Kvibille norr om Halmstad.– Enligt SOS handlar det om två personbilar, säger Stefan Gustavsson, polisens presstalesperson i region Väst.
Fyra bilar i krock på motorväg
Fyra personbilar har varit inblandade i en olycka på E6 vid Andersberg utanför Halmstad.Enligt polisen är motorvägen helt avstängd i norrgående riktning. Hur många personer som satt i de fyra bilarna är oklart.–Jag har fått information om att två personer är avförda med ambulans, säger Stefan Gustafsson på polisens ledningscentral.
JUST NU: Fyra bilar i krock på motorväg
Fyra personbilar har varit inblandade i en olycka på E6 vid Andersberg utanför Halmstad.Enligt polisen är motorvägen helt avstängd i norrgående riktning. Hur många personer som satt i de fyra bilarna är oklart.–Jag har fått information om att två personer är avförda med ambulans, säger Stefan Gustafsson på polisens ledningscentral.
Man avled efter olycka i Halmstad
En man avled på lördagskvällen efter en trafikolycka tidigare på dagen vid en avfart till E6 strax norr om Halmstad, skriver Göteborgs-Posten.
Läs mer om Göteborgs-Posten och Halmstad.
Man avled efter olycka i Halmstad
En man avled på lördagskvällen efter en trafikolycka tidigare på dagen vid en avfart till E6 strax...
Läs mer om Halmstad.
Helsingborgs olycka – självmål i kvalmatchen
Helsingborg ledde ångestkvalet mot Halmstad med 1-0. Dessutom var men en man mer på planen. Då blev Frederik Helstrup syndabock efter att ha gjort självmål för Helsingborg i den 85:e minuten. – Nu måste vi vinna på Olympia, säger HIF-tränaren Henrik Larsson till C More efter 1-1-matchen. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Fyra vuxna och ett barn i olycka på E6
Två personbilar har på torsdagseftermiddagen kolliderat på E6, vid södra avfarten till Halmstad. Fyra vuxna och två barn är inblandade i olyckan, skriver Hallandsposten.
Läs mer om Hallandsposten och Halmstad.
Olycka på E6 efter vattenplaning
En trafikolycka inträffade på E6:an norr om Halmstad vid 11.30-tiden på söndagen. Olyckan tros ha skett efter vattenplaning, enligt polisen.
Läs mer om E6.an och Halmstad.
Mc-förare till sjukhus efter krock med taxi
En manlig motorcyklist fördes i ambulans till sjukhus efter en olycka i centrala Halmstad på torsdagskvällen. Enligt tidiga uppgifter ska han ha kolliderat med en taxi.
Läs mer om Halmstad.
Mc-förare död i olycka i Halland
En man i 50-årsåldern avled i en mc-olycka på E6 norr om Halmstad på söndagskvällen.– Mannen gick...
Läs mer om Halland och Halmstad.