Olycka stenungsund

Bil körde in i busskur

Polis och ambulans larmades under måndagsförmiddagen till en olycka i Stenungsund. En personbil hade då kört av vägen och in i en busskur vid en gångbana.Enligt polisen finns det inga uppgifter om att det befunnit sig någon på gångbanan vid olyckan.En person har förts till sjukhus med ambulans, enligt SOS Alarm.
Läs mer om Stenungsund.

Två lastbilar i olycka på E6 – vägen avspärrad

Två lastbilar är involverade i en olycka på E6, i högd med Stenungsund och i norrgående färdriktning.Ingen person har kommit till fysisk skada, men vägen är avspärrad.– Lastbilarna ska bärgas från platsen, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Stenungsund och Väst.
JUST NU: Sjuktransport i olycka – två till sjukhus
En sjuktransport har kört av vägen i Stenungsund.Två personer har förts till sjukhus i ambulans.– Det är föraren och en patient, säger Daniel Axelson, insatsledare vid räddningstjänsten i Södra Bohuslän.
Lastbil och mc i krasch – helikopter på väg
En lastbil och en motorcykel har kolliderat i Stenungsund.Polis, ambulans och räddningstjänst är på plats och enligt uppgifter från platsen så rör det sig om en allvarlig olycka.– Helikopter ska vara skickad, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om Region Väst.

Personbil med husvagn i krock på E6 – vägen stängs av

Polis och räddningstjänst har lamrats ut till en olycka på E6 i närheten av Ödsmålsbron i Stenungsund.Enligt de initiala uppgifterna ska alla inbladade personer ha tagit sig ur bilarna men E6 har stängts av helt.– Det är två personbilar, en med en husvagn, som är inbladade i olyckan, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst.
Lastbil körde av vägen – ligger i diket
På måndagsförmiddagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans om en olycka i Stenungsund.– Det är en singelolycka, en lastbil som har vält i diket, säger Christer Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.Föraren ska ha klarat sig med lindriga skador.
Stora trafikstörningar efter olycka – bilarna demolerade
Två personbilar kolliderade på en väg i Stenungsund vid 16-tiden.Enligt polisen är bilarna kraftigt demolerade och behöver bärgas från platsen. Ingen ska ha skadats vid olyckan, men det är stora trafikstörningar på platsen.
Läs mer om Stenungsund.
JUST NU: Stor olycka på E6
Flera fordon har varit inblandade i en trafikolycka på E6 utanför Stenungsund – som en följd har också kökrockar uppstått.Det är stopp i trafiken i södergående riktning med långa köer till följd.– En person har förts till sjukhus med ambulans, säger Mia Lorn vid SOS Alarm.Totalt har fyra ambulanser skickats till platsen.
Läs mer om Mia Lorn och Stenungsund.
Flera fordon i olycka på E6
Flera fordon har, enligt SOS Alarm, varit inblandade i en trafikolycka på E6 utanför Stenungsund.Enligt vittnesmål från platsen ska det också ha uppstått flera kökrockar som en följd av olyckan.Det är stopp i trafiken i södergående
Läs mer om Stenungsund.Enligt.
Mopedförare i olycka – har blivit körd till sjukhus
En person har varit inblandad i en mopedolycka i Stenungsund.Enligt polisens indikationer rör det sig om en singelolycka.Föraren är körd till sjukhus.– Den som ringer in nämner att mopeden ska ha kört på något. Men inget ytterligare fordon finns nämnt. Jag tolkar det som en singelolycka, säger Ulla Brehm, presstalesperson på polisen.
Ännu en olycka på E6 – stor påverkan på trafiken
En olycka har inträffat på E6 i närheten av Ödsmålsbron mellan Stenungsund och Ljungskile.Enligt Trafikverkets hemsida kommer olyckan att ha stor inverkan på trafiken under hela dagen.
Bil riskerar att tippa ner för hög kulle
En bil ska ha kört av vägen på en mindre väg utanför Stenungsund. Bilen ska stå lutad över någon typ av slänt eller bergkant.– Vi är inte där ännu så vi har inte sett det här. Men det är en olycka som inträffat, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i Väst.
Trafikproblem efter olycka på motorväg
En olycka skapar trafikproblem på E6 mellan Kungälv och Stenungsund, uppger radio P4. Räddningstjänst är på väg.Vägen är avstängd i norrgående riktning.
Läs mer om Kungälv och Stenungsund.
En skadad i krock mellan tåg och bil
En allvarlig olycka mellan ett persontåg och en personbil har inträffat utanför Stenungsund. Bilen släpades med ett hundratals meter och fastnade under tåget – en person är skadad. – Det går inte att beskriva med ord, det är bara plåtdelar, säger Carl-Ian Bissmark på räddningstjänsten.
Fem bilar i krock: Råder trafikkaos
Fem bilar är inblandade i en olycka på E6 i höjd med Stenungsund. – Det råder trafikkaos på platsen, enligt räddningstjänsten, säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg.
Läs mer om Stenungsund.
En person skadad vid olycka på Ödsmålsbron
En trafikolycka inträffade på E6 på Ödsmålsbron i Stenungsund på tisdagsförmiddagen. En bil voltade i södergående riktning i det hala väglaget. En person ska ha skadats vid olyckan.
Läs mer om Stenungsund och Ödsmålsbron.
Mc-förare allvarligt skadad efter krock
En motorcykel och en personbil är inblandade i en olycka i Stenungsund. Skadeläget för mc-föraren ska vara mycket allvarligt. – De har kolliderat, säger Jenny Widn, presstalesperson hos polisen.
Läs mer om Jenny Widn och Stenungsund.
En motorcykel och en personbil i krock
En motorcykel och en personbil är inblandade i en olycka i Stenungsund. – De har kolliderat. Vi är på väg dit, säger Jenny Widn hos polisen.
Läs mer om Jenny Widn och Stenungsund.
Fyra till sjukhus efter svår krock på E6:an
Fyra personer fick föras till sjukhus efter en trafikolycka på E6 under lördagseftermiddagen. Olycka skedde söder om Kodemotet mellan Stenungsund och Kungälv.
Läs mer om E6.an, Kodemotet, Kungälv och Stenungsund.
Två skadades i olycka utanför Stenungsund
En trafikolycka inträffade strax efter klockan två på tisdagseftermiddagen i Stenungsund. En personbil körde in i en stolpe och vidare ner i diket. Två personer skadades.
Läs mer om Stenungsund.
Ung man död i olycka på E6 i Bohuslän
En man i 20-årsåldern blev under nyårsnatten påkörd på E6 mellan Stenungsund och Ljungskile. Han avled senare av skadorna. Det är inte känt varför mannen befann sig på motorvägen.
Läs mer om Bohuslän, Ljungskile och Stenungsund.
Flera till sjukhus efter olyckor - trafikkaos
Två stora trafikolyckor orsakade kaos på vägarna i Västsverige under midsommartrafiken. En kvinna och ett barn fördes till sjukhus sedan en buss kolliderat med en personbil söder om Stenungsund. Tolv personer fördes till sjukhus efter en olycka på riksväg 44 i höjd med Båberg.
Läs mer om Båberg, Stenungsund och Västsverige.
Väjde för älg - körde in i bergvägg
STENUNGSUND/VARA. Föraren väjde för en älg och körde rakt in i en bergvägg. Både föraren och passageraren skadades lindrigt. - Det är ett under att de lever, säger fotografen Mikael Berglund som var vid olycksplatsen. Även på E20 inträffade en olycka där de inblandade hade änglavakt. Där krockade två personbilar med en lastbil.
Läs mer om E20 och Mikael Berglund.
Ny olycka vid järnvägsövergång
En person har först till sjukhus efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid en järnvägsövergång i centrala Stenungsund. I september 2010 omkom två 18-åriga kvinnor när de blev påkörda vid samma övergång.
Läs mer om Stenungsund.
Kvinna skadad i krock med lastbil
En kvinna blev fastklämd och flögs i helikopter till Sahlgrenska sjukhuset efter en olycka på väg 160 i Stora Höga utanför Stenungsund i dag.