Olycka

Sprickan i familjen – efter Schumis olycka

Michael Schumacher kämpar med rehabiliteringen efter sin olycka.Samtidigt har en infekterad konflikt uppstått i hans familj, rapporterar tyska tidningen Bunte.
Läs mer om Bunte.

Bil och lätt lastbil i olycka

En bil och en lätt lastbil är inblandade i en olycka utanför Hörby.Båda fordonen bärgas.
Läs mer om Hörby.Båda.
Martin Liby Alonso: Allt är inte Donald Trumps fel
USA:s president är en olycka. Men landets politiska problem går djupare än så.
Allt är inte Donald Trumps fel
USA:s president är en olycka. Men landets politiska problem går djupare än så.

Bil och motorcykel i krock – en skadad

En olycka har skett mellan motorcykel och personbil.Minst en person vårdas för skador.Olyckan innebär trafikstörningar och ena körfältet är avstängt.– Vi är på plats och undersöker vad som har hänt, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
Flera bilar i krock på Hisingeleden
En olycka har inträffat strax efter Älvsborgsbron i Göteborg.
Flera bilar i krock på bro – räddningstjänst på väg
Räddningstjänsten har larmats till en olycka på Älvsborgsbron i Göteborg.– Det är flera fordon som ska vara inbladade, vi är inte framme där än, säger larm- och ledningsoperatören på räddningstjänsten Storgöteborg.Det är oklart om någon har kommit till fysisk skada.
Mc-förare i olycka – väg avstängd
En motorcyklist körde under tisdagskvällen omkull i Marks kommun. Ambulans larmades till platsen. Skadeläget är oklart.– Vägen är avstängd förbi olycksplatsen, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen.
Läs mer om Tommy Nyman.
Just nu: Olycka på E18 – kraftiga köer
En trafikolycka har inträffat på E18 mellan Kallhäll och Jakobsberg.Enligt polisen är det kraftiga köer på platsen.– Det är tvärstopp, vi har beställt bärgare till tre bilar, säger Eva Nilsson.
Stopp på E18 efter olycka
Läs mer om E18.
Teslas Autopilot får återigen skulden för olycka
Det har hänt många gånger förut, och nu har det hänt igen. Efter en allvarlig olycka i Minnesota i USA lägger föraren skulden på Teslas Autopilot, som han påstår accelererade plötsligt. Bilen körde av vägen, voltade och hamnade på taket, men de fem personerna som befann sig i bilen klarade sig med minimala skador. Bilen ska ha körts mot en korsning där Autopiloten skulle välja mellan att svänga höger eller vänster, men systemet ska alltså istället ha accelererat, enligt föraren. Tesla har flera gånger gjort klart att Autopilot inte gör bilen självkörande, uta
Läs mer om Autopilot, Autopiloten, Minnesota och USA.
Bil med husvagn och Mc i olycka – stopp på E45
En motorcykel och en bil med husvagn kolliderade på måndagsförmiddagen på E45 i närheten av Karlstad.Vägen har fått stängas av helt i samband med olyckan.– Patrullen är på plats och det är stopp, säger Anders Gustavsson, vakthavande befäl på polisen i Värmland.
Läs mer om E45, Karlstad.Vägen och Värmland.
Tappade kartonger från släp orsakade olycka
Två bilar har krockat på väg 108 vid Flackarps mölla utanför Staffanstorp i Skåne.Två personer är inblandade i olyckan.Orsaken: En bilist tappade kartonger från ett släp och orsakade inbromsningar.
Läs mer om Skåne.Två och Staffanstorp.
JUST NU: Lastbil i olycka – totalstopp
En lastbil körde på måndagsförmiddagen av vägen och ner i ett dike, i närheten av Uddevalla.Vägen är helt avstängd i riktning mot Trollhättan.Enligt initiala uppgifter ska ingen person ha kommit till fysisk skada.
JUST NU: Minibuss i olycka – två skadade
En bil och en minibuss kolliderade på måndagsmorgonen. Två personer har förts till sjukhus efter krocken.– Bilen körde in i bussen, säger Niklas Ignell, stabschef vid räddningstjänsten.
E22 stängd efter mc-olycka
E22 vid Jämjö är avstängd i båda riktningar efter en singelolycka med en motorcykel.Det är inte känt om någon har skadats allvarligt fysiskt vid kraschen.
Läs mer om Jämjö.
Livshotande skadad efter mc-olycka
En man och en kvinna körde omkull i en motorcykelolycka under lördagseftermiddagen i Linköpings kommun. Motorcykeln voltade av vägen och hamnade en bit ut på en åker, skriver Corren.
Läs mer om Corren.
Livshotande skadad efter mc-olycka
En man och en kvinna körde omkull i en motorcykelolycka under lördagseftermiddagen i Linköpings kommun. Motorcykeln voltade av vägen och hamnade en bit ut på en åker, skriver Corren.
Läs mer om Corren.