Olycka

Flicka träffad av boll under baseballmatch

En liten flicka fick föras till sjukhus efter en olycka på Yankee Stadium i New York.Flickan träffades av en hård boll från Todd Frazier i en hastighet av 170 kilometer i timmen, i Yankees match mot Minnesota.

Flicka träffad av hård boll på basebollmatch

En liten flicka fick föras till sjukhus efter en olycka på Yankee Stadium i New York.
Läs mer om New York och Yankee Stadium.
Två bilar krockade – en förd till sjukhus
En person är förd till sjukhus efter en olycka mellan två bilar.Skadeläget för personen är oklart.
Ilskan efter TV4:s beslut: Ingen ska titta på skiten
Farao Groth ledde Idol Extra tillsammans med Gry Forssell.I Vakna med NRJ riktar han hårda ord mot nya Idol-säsongen – och önskar ersättaren Daniel Redgert all olycka.– Jag kommer inte titta på ett enda avsnitt, säger han i programmet.

JUST NU: E6 helt avstängt

E6 är på onsdagskvällen avstängd efter en olycka, vid Glumslöv.Detta på grund av en trafikolycka – där tre bilar är inblandade.Omständigheterna kring olyckan och trafikanternas skadestatus är i nuläget okänt, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Glumslöv.Detta.
Köer efter olycka på Älvsborgsbron
Två bilar har kolliderat på Älvsborgsbron.Räddningstjänst är på plats vid olycksplatsen.– Det är en mindre kollision, men bilarna står lite dumt till, säger Andreas, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.Det är oklart om någon skadats vid olyckan.
Man i bagageutrymmet i Nacka dog sannolikt i olycka
Den 38-årige man som avled efter att ha hittats svårt skadad i bagageutrymmet på en bil i Nacka avled sannolikt på grund av en olyckshändelse. Det slås fast i det preliminära rättsintyg som polis och åklagare fått in efter att en utvidgad obduktion genomförts.
Läs mer om Nacka.
Bil genom varjerräcke – krockade med mötande fordon
En dramatisk olycka inträffade på riksväg 40 runt 15.30 på onsdagen.– En bilist tappade kontrollen på sitt fordon, körde ner fem stolpar varpå vajerräcket kapejsade och bilen for över i mötande körriktning, berättar Kenneth Hermansson vid räddningstjänsten i Jönköping.En person förde i väg i ambulans efter olyckan.
Bil voltade i olycka – ligger på taket
Vid 14.18 fick polisen larm om att en personbil har voltat vid väg 504, i höjd med Hult, Emmaboda kommun.Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.– Vi vet fortfarande inte hur det kommer sig att den har har voltat, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Emmaboda, Hult och Kim Hild.
Dansk officer död under militärövning
Militärövningen Northern Coasts har drabbats av ett andra dödsoffer. En dansk marinofficer miste livet i en olycka utanför Bornholm, rapporterar SVT Nyheter Blekinge.
Läs mer om Bornholm.
Dansk soldat död efter skeppsolycka
En person har avlidit efter en olycka under militärövningen Northern Coast.Det rör sig om en dansk soldat, skriver det danska försvaret i ett pressmeddelande.– Det är tal om en tragisk olycka och mina tankar går till de efterlevande som i dag fått det värsta besked av alla, säger Torben Mikkelsen, chef för Marinstaben.
Lastbil och tre personbilar i krock
En lastbil och tre personbilar är inblandade i en olycka mellan Jönköping och Bankeryd.Räddningstjänst och ambulans är på plats.
JUST NU: Kvinna död efter krasch
En ung kvinna dog efter en olycka med en fyrhjuling under måndagskvällen.– Vi vet bara att det är en kvinna i 20-årsåldern som har kört vält med en fyrhjuling. När hon kom till sjukhus konstaterades det att hon avlidit, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i Region Väst.Kvinnans anhöriga är underrättade om dödsfallet.
Läs mer om Tommy Nyman.
Krock på E6 – lastbil och flera personbilar inblandade
En trafikolycka har inträffat på E6 i centrala Göteborg.– Det är en olycka med en lastbil och två personbilar inblandade enligt larmet som kom precis, berättar Tommy Nyman, polisens presstalesman vid region väst klockan 15.25.
Läs mer om Göteborg och Tommy Nyman.
Misstänkt dråp i Nacka: Alla hörda släppta
En man hittades svårt skadad i ett skogsområde i Nacka i lördags och avled senare. Polisen har inte lyckats stärka misstankarna mot de tio personer som knutits till platsen där mannen hittades. – Vi kan ännu inte utesluta att det handlar om en olycka, säger Daniel Löfgren, polisens utredare på Grova brott Syd.
Läs mer om Daniel Löfgren, Grova, Nacka och Syd.
Bilist och mopedförare i bråk efter olycka
En personbil och en moped krockade tidigt på måndagsmorgonen i Karlstad.De båda förarna ska ha börjat bråka efter olyckan.Mopedisten fick föras med ambulans till sjukhus.
Läs mer om Karlstad.De.
JUST NU: Hagelskur orsakade halkolycka
En olycka med flera fordon inträffade på riksväg 40 i närheten av Ulricehamn.Trafikverket varnar för vägen efter en hagelskur.– Styrkeledaren på plats sa att det såg ut som snö på backen, säger Tommy Lieback, inre befäl vid räddningstjänsten i Södra Älvsborg.
Minst en till sjukhus efter olycka på E4
En personbil har inblandad i en trafikolycka på E4 norr om Nyköping på lördagskvällen.Bilen voltade och fastnade i mitträcket.– En person, eventuellt två har förts till sjukhus med ambulans, säger Henrik Holm, insatsledare vid räddningstjänsten.
Läs mer om Henrik Holm och Nyköping.
Misstänkt rattfull mopedist bakom olycka
En trafikolycka med två personbilar och en moped inträffade på E6 vid västra infarten till Trelleborg vid 17.30-tiden på lördagen.Skadeläget är inledningsvis oklart.
Läs mer om Trelleborg.
Larm om olycka – två bilar i krasch
SOS larmades vid klockan 13.45 om en olycka i Hagfors kommun. Enligt de första uppgifterna ska två bilar ha krockat och det ryker från ena bilen. Skadeläget är oklart.– Räddningstjänst är på plats. Vi har ingen polispatrull på plats ännu, säger Peter Persson, vakthavande befäl vid polisen i Värmland.
Läs mer om Peter Persson och Värmland.
Två döda i dansk rallyolycka
Två personer har dött i en olycka under en rallytävling i danska Randers. Enligt de första uppgifterna blev de påkörda av en rallybil som kördes av en 73-årig man.
Två bilar i krock på E6
Vid 15.30-tiden larmades polis, räddningstjänst och ambulans till en olycka på E6 i Lindome.– Det är två bilar som har krockat, säger Jenny Windn, presstalesperson vid polisen i region väst.
Läs mer om Jenny Windn och Lindome.
Just nu: Bilist och cyklist i olycka
Enligt polisen så har en cyklist och en bilist kolliderat i Södertälje.
Läs mer om Södertälje.