Olycka

Trust Launcher död efter olycka i hagen

Trust Luncher är numera på de evigt gröna ängarna.Peter Untersteiners miljonär skadade sig i hagen och hans liv gick inte att rädda.– Han var omtyckt av alla i stallet, säger Peter Untersteiner.
Läs mer om Peter Untersteiner.

E22 helt avstängd – tre bilar i kökrock

E22 är på tisdagskvällen helt avstängd –i båda riktningarna.En olycka i höjd med Gamleby har orsakat mycket långa köer, skriver SVT Nyheter.
Läs mer om Gamleby.
Clara Henry om obehagliga olyckan: Spräckte underlivet
Clara Henry råkade ut för en obehaglig olycka när hon tränade med en kettlebell.Hon drog upp träningsredskapet för långt och spräckte en blygdläpp.– Vet du om att jag har spräckt mitt underliv med en kettlebell, säger hon i programmet Anders knackar på.
En till sjukhus efter olycka med timmerbil
En person har förts till sjukhus efter en olycka på riksväg 55 strax söder om Simonstorp, norr om Norrköping, rapporterar lokala medier.
Läs mer om Norrköping och Simonstorp.
Motorväg avstängd efter krock
E22 har stängts av efter en olycka.Enligt uppgift är två bilar inblandade.
Personbil på taket efter olycka
En personbil har hamnat på taket efter en singelolycka i Aneby i Jönköpings län.Enligt polisen ska två personer ha färdats i bilen. Skadeläget är oklart.Polisen varnar för besvärligt väglag och uppmanar trafikanter att hålla nere hastigheten.
Läs mer om Aneby.
Bil har kört in i bergvägg – polis på plats
En olycka har inträffat på Bergsjövägen i Göteborg. Enligt uppgift till polisen ska en bil ha kört in i en bergvägg.– Skadläget är oklart, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Två barn till sjukhus efter allvarlig olycka
Två personbilar har kolliderat i en korsning i Stora Köpinge.Enligt polisen ska det vara sex personer inblandade i olyckan.Räddningstjänst stänger av vägen för trafik under räddningsarbetet.
Stjärnans okända olycka dagar innan sändningen
Johanna Dotter Jansson kunde fått en bättre start på artistdebuten i Melodifestivalen.Förhandsfavoriten hann inte ens lämna flygplatsen innan olyckan var framme.– Det gjorde jätteont, säger hon.
Svensk flicka död efter olycka i Alperna
En svensk flicka på semester i alpbyn Bad Gastein i Österrike har omkommit i en skidolycka, skriver Aftonbladet.Olyckan ska ha skett under torsdagen.
Fyra bilar i krock vid tunnel – stort pådrag
Fyra bilar har varit inblandade i en olycka vid Tingstadstunneln i Göteborg.Tre ambulanser har ryckt ut till platsenSkadeläget är oklart.
Svensk kvinna död i olycka i Chile
Läs mer om Chile.
Svensk kvinna död i olycka i Chile
En svensk kvinna har omkommit i en trafikolycka i Chile, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Chile.
Svensk kvinna död i olycka i Chile
En svensk kvinna har omkommit i en trafikolycka i Chile, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Chile.
Stort område drabbat av halka och dåligt väglag
En personbil har voltat på E6 vid Hallandsåsen.Det är mycket dåligt väglag på platsen.Ytterligare en personbil är med om en olycka i Örkelljunga.
Bokrecension: Gökungen - om flickan som inte kan sluta äta
Tris har varit med om en mystisk olycka, och efteråt är hon inte riktigt sig själv. Hon kan inte sluta äta, och hennes docka börjar röra sig av sig själv.
JUST NU: 15-åriga svenskan i olycka
PYEONGCHANG/STOCKHOLM. Jennie-Lee Burmansson, 15, är ett medaljhopp i slopestyle.Nu har hon varit med om en olycka på ett träningspass. Hon hamnade fel på ett hopp, slog knäet i ansiktet och läppen.
JUST NU: Mycket halt på E4 – flera lastbilsolyckor
En lastbil och en personbil har på fredagsmorgonen kolliderat på E4, trafikplats 73, Skånes Fagerhult.Under natten råkade ytterligare en lastbil ut för en olycka i samma område, något som ledde till dieselutsläpp på vägen.– Det är mycket halt på platsen, ta det försiktigt på E4, säger Anna Göransson, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Anna Göransson.
En person till sjukhus efter krock på E22
En man har förts med ambulans till sjukhus efter en olycka mellan en lastmaskin och en bil på E22.Skadeläget är oklart.Under räddningsarbetet stängdes vägen av.
Läs mer om E22.
Två bilar i krock – två personer kvar i bilarna
En olycka inträffade strax innan 06.30 på en avfart från E6 i Varberg. Två bilar hade då kolliderat. Enligt räddningstjänsten var två personer kvar i bilarna när räddningstjänsten kom fram till platsen.Skadeläget är oklart.
Läs mer om Varberg.
Två personer påkörda – är allvarligt skadade
Strax innan klockan 23 på onsdagskvällen larmades polisen om att en allvarlig olycka har inträffat på väg 100 i rondellen vid Höllviken, Vellinge kommun.Två personer har blivit påkörda.– Skadeläget är allvarligt, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisens ledningscentral.