Olympiastadion

Inkräktare utkastade från OS-invigningen

Säkerhetsvakterna på OS-invigningarna hade att göra. En oidentifierad inkräktare samt två dubbelgångare till Kim Jong-Un och Donald Trump kastades ut från Olympiastadion i Pyeongchang.

Dubbelgångare på OS-invigningen utkastade

Säkerhetsvakterna på OS-invigningarna hade att göra. En oidentifierad inkräktare samt två dubbelgångare till Kim Jong-Un och Donald Trump kastades ut från Olympiastadion i Pyeongchang.
Koreansk charmoffensiv när den olympiska elden tändes
Den sydkoreanske presidenten sträckte ut sin hand och systern till Nordkoreas diktator tog den och log. Om den iskalla kvällen på Pyeongchangs olympiastadion var början till ett varmare förhållande mellan länderna på den koreanska halvön återstår att se.
Bråk med kravallpolis - inför OS-invigningen
Ett hundratal anti-nordkoreanska demonstranter hamnade i bråk med kravallpolis utanför Olympiastadion i Pyeongchang inför fredagens OS-invigning.

Fem minuters målexplosion tog upp Napoli i topp

En målexplosion med tre mål på fem minuter tog Napoli upp i topp i serie A-fotbollen. Neapellaget krossade Lazio på Olympiastadion i Rom med 4–1.
VM-guide söndag 13 augusti
Vad? Friidrotts-VM i London. Var? London Stadium, tidigare Olympiastadion och i dag ombyggd och hemmaplan för West Ham United. Vädret? Växlande molnighet, runt 22 grader. Tv-tider: 08.40–11.30 TV12, 11.30–13.00 TV4. 08.45–15.15 Eurosport. 19.00–23.00 TV4 och Eurosport.
Mo Farah missade VM-dubbeln
Allting var uppdukat för att Mo Farah skulle få det perfekta slutet och vinna ännu en dubbel på Londons Olympiastadion.
Läs mer om Mo Farah och VM-dubbeln.
Sista showen för Bolt
Mo Farah och Usain Bolt tar farväl av löparbanorna på VM:s näst sista dag. Svenskarna då? De har tävlat klart på Londons Olympiastadion.
Läs mer om Bolt och Usain Bolt.
Svenska skrällen springer semifinal i kväll
När Lovisa Lindh tvingades lämna återbud till VM står det svenska hoppet till Hanna Hermansson på 800 meter. I kväll springer skrällen semifinal på Olympiastadion i London.
Historiskt VM-guld till Karsten Warholm
VM-final på 400 meter häck.Där kom den norska häcklöparen Karsten Warholm att stå för en superskräll.Efter att ha inlett furiöst höll Warholm hela vägen ut - och överraskade alla på Olympiastadion.– Att han skulle hålla hela vägen trodde jag inte. Det är imponerande, säger Stefan Holm i TV4.
Han är bortglömd – är synd om honom
LONDON. Armand Duplantis vandrar ut från Olympiastadion med tunga steg och allting känns plötsligt väldigt jobbigt.Men VM är inte över för svensk del.Vi har flera medaljhopp kvar – det allra största är det inte ens någon som pratar om.Har ni glömt bort honom?
Läs mer om Olympiastadion.
Bengtsson dagens enda finalist
Armand Duplantis kvalar och Angelica Bengtsson hoppar final. Det är fokus på stavhopp för svensk del när friidrotts-VM fortsätter i dag. Ännu en 100-metersfinal avslutar sedan kvällen på Olympiastadion.
Det är en vidrig VM-guldmedaljör
LONDON. Buropen dånar inne på Olympiastadion i London.Hur kunde det här ske?Friidrottsvärldens allra mest skimrande karriär fick värsta möjliga avslut.Det här känns smutsigt.
Kritiken: Borde inte få vara med
Justin Gatlin vann finalen på 100 meter. Men amerikanen fick motta burop från publiken på Olympiastadion. Efteråt riktade TV4:s expert Stefan Holm kritik mot Gatlin.– Han borde inte få vara med och tävla, säger Holm.
Guldbonusen vid VM- succ: En biobiljett
LONDON. I kväll ger sig Daniel Ståhl ut på jakt efter VM-guldet på Olympiastadion i London.Bonusen från förbundet om han lyckas? Den är sparsam.– Om man tar medalj får man en biobiljett, säger förbundskapten Karin Torneklint.
Ståhl och Bolt på guldjakt i kväll
Daniel Ståhl imponerade i diskuskvalet, Usain Bolt var lite mer trögstartad i försöken på 100 meter. I kväll jagar de båda favoriterna VM-guld på Olympiastadion i London.
U2-konsert skadade plan – bandet betalar
Tusentals stampande fötter kan bli en dyr affär. Det fick U2 erfara när de spelade på Olympiastadion i Berlin den 12 juli.
Läs mer om Berlin och Olympiastadion.
Sofie Skoog jagar VM-kvalgränsen
Från regn och rusk till sol och värme, från Sannerudsvallen i Kil till Olympiastadion i Rom. I kväll jagar höjdhopparen Sofie Skoog VM-kvalgränsen 1,94 vid årets fjärde Diamond League-gala. – Det är rätt sjukt egentligen, säger 26-åringen från Ekshärad.
Totti hyllades stort i sista matchen
Efter 25 år i en och samma fotbollsklubb är det över. Romas fanbärare Francesco Totti, 40, tackades av på Olympiastadion när Roma säkrade direktplatsen till Champions League genom 3–2 mot Genoa.
Tårfyllt farväl när Totti hyllades
Efter 25 år i en och samma fotbollsklubb är det över. Romas fanbärare Francesco Totti, 40, tackades av på Olympiastadion när Roma säkrade direktplatsen till Champions League genom 3–2 mot Genoa.
Totti tackades av som vinnare
Efter 25 år i en och samma fotbollsklubb är det över. Romas fanbärare Francesco Totti, 40, tackades av på Olympiastadion när Roma säkrade direktplatsen till Champions League genom 3–2 mot Genoa.
Milan fick 1-1 efter sen kvittering mot Lazio
FOTBOLL. Lazio hade 1–0 hemma mot AC Milan. Men Rom-laget fick bara en poäng efter 1–1 och på slutet var det gästerna som jagade segern på Olympiastadion. Ett resultat som innebar att båda lagen tappade mark i jakten på Europaplatser.
Arsenal-ledare attackerad efter krossen
Skandalscener utspelade sig på Olympiastadion i London när West Ham förlorade mot Arsenal med hela 1-5. Efter matchen gick en West Ham-supporter till attack mot en anställd i Arsenals mediateam, rapporterar Daily Mail.
Markus Rehm mosade motståndet
Rio de Janeiro.Markus Rehm har fört den paralympiska idrotten till en ny nivå. På lördagskvällen mosade han inte bara motståndet i längdhoppsfinalen på Olympiastadion, utan han presterade dessutom ett resultat i världsklass, alla kategorier: 8.21.
Läs mer om Olympiastadion.
Vild spurt gav McFadden ett silver
När Tatyana McFadden forsade in som silvermedaljör på 100 meter på Olympiastadion i Rio på fredagskvällen nådde hon bara ett delmål under Paralympics. Den 27-åriga amerikanskan, som är född i det forna Sovjetunionen, är ute efter hela sju medaljer i Rio. Hon har alla förutsättningar att bli spelens drottning.