Opc

Opel Corsa OPC – första bilderna och uppgifterna

Det var nog inte meningen men nu har de första, officiella bilderna på nya Opel Corsa OPC läckt ut. Opels nykomling blir direkt konkurrent till Fiesta ST och Polo GTI med en 1,6-liters turbomotor på cirka 200 hk, diffbroms som tillval och ett sportigt chassi. Vad säger ni om utseendet?

Opel Astra OPC Extreme: Ny värstingbil

Opel jobbar hårt för att bli kvitt gubbstämpeln. Nya Opel Astra OPC Extreme debuterar på bilsalongen i Genève i nästa vecka. Opel har testat och utvecklat bilen på Nürburgrings klassiska nordslinga. Motorn blir en tvålitersturbo som levererar över 300 hästkrafter.
Brutal 300-hästars Astra för serietillverkning | Bilsport
En tvålitersfyra på 300 hästar! 100 kg lättare än en Astra OPC! Sexväxlad manuell växellåda, diffbroms, 6-kolvs Brembo-bromsar med 370-mm skivor fram, justerbara stötdämpare och fjädrar,
Opel Astra OPC Extreme blir starkast någonsin
Nu visar Opel upp nya Astra OPC Extreme med trimmad motor och läckra sportdetaljer. En bredsida mot Volkswagen Golf R och Peugeot 308 R?

Hårdbus: Opel Astra OPC Extreme | Bilsport

I mars ska Opel premiärvisa en hårt vässad version av sin Asta OPC, med en mängd detaljer lånade från Astra Cup-racebilen som gått långlopp på Nürburgring. Det blir den snabbaste produktions-Astran
Nya Insignia OPC roligare att köra
Ja, så säger åtminstone Opel själva i sin information om 2014 års modell ett par veckor före det officiella framträdandet i Frankfurt. Inget är dock gjort åt maskineriet, som fortfarande
Läs mer om Frankfurt och Opel.
Opel Insignia OPC får ett ansiktslyft
Inför modellår 2014 får sportmodellen Opel Insignia OPC ett lyft med uppgraderad design och interiör. V6-motor ger 325 hk som förut och utan toppfartsspärr toppar Insignia OPC 270 km//h. Men de viktiga förändringarna finns på ett annat område.
Ford Focus RS kan få 350 hästar
Ford jobbar just nu på RS-versionen av Focus, som ska utmana Opel Astra OPC. Turbofemman från Volvo byts ut mot en fyra, men effekten kan skruvas upp till hela 350 hästar!
Opel satsar på motorsport igen
Opel återvänder till motorsportarenan igen genom ett internationellt rallyprogram med nya Opel ADAM och banracing med nya Opel Astra OPC med focus på Tyskland.
Opel Cascada – är detta räddningen?
Opel satsar på ett helt nytt segment och utmanar Audi A5 Cabriolet. Ny turbomotor, snygga linjer och teknik från Insignia OPC – kan det vara något?
Opel Astra OPC – nya bilder och filmer
Opel Performance Center har försett Astra med 2,0-liters turbomotor på 280 hästar och maffiga 400 Nm, FlexRide-chassi och 20-tumsfälgar. Här finns sex nya filmer och ett nytt bildgalleri!
Läs mer om Astra och FlexRide-chassi.
Opel trycker ned 280 hk i Astra
Aldrig hade du kunnat föreställa dig en Opel Astra som du kan bränna omkring med i 250 knutar?! Men nu kan du för här är 280 hästkrafter Opel Astra OPC som toppar just 250 km/h.
Läs mer om Astra, Opel Astra och Opel Astra OPC.
Opel Astra OPC – med 280 hk och 400 Nm
Vi fick vänta ett tag, men nu är den färdig: nya Opel Astra OPC. Turbomotorn på 2,0 liter klämmer ur sig hela 280 hk och 400 Nm. Diffbroms och vidareutvecklat FlexRide-chassi utmärker Astra OPC framför den tidigare visade GTC.
Opel Astra OPC Starkaste Astran hittills
Sommaren 2012 kommer toppmodellen i Opel Astra-programmet: OPC! Det innebär 280 hästkrafter och 400 Nm. Nästa år kommer busbilen som alla Opelfantaster och säkert fler därtill väntat
Astra GTC i väntan på OPC
Opel går ett spännande modellår tillmötes. Inför 2012 har de tre nyheter redo. En av dem är sportcoupn Astra GTC.
Läs mer om Astra GTC och OPC.
OFFICIELL: Opel Astra GTC utmanar Scirocco
Opel Astra förlorar bakdörrarna och får slankare taklinje. Nya GTC-versionen får avancerad framaxel från Insignia OPC - men ännu finns ingen het OPC-variant.
Läs mer om Insignia OPC och Scirocco.
Bilsport provkör Opels vässade OPC-nyheter
Opel släpper två nyheter med prestandaprägel, och Bilsports Gert Karlsson är på Lausitzring i Tyskland för att provköra. Den ena med mer effekt och en ny LSD-diff, den andra med borttagen
Läs mer om Lausitzring och Tyskland.
Opel Astra OPC - blir den så här?
Enligt brittiska mediauppgifter kan vi om ett år förvänta oss en riktigt tuff Astra-modell, till stora delar baserad på det coupkoncept vi fick se i Paris förra hösten. Golf R och Focus ST ska akta sig - det ryktas om 300 hästar!
Läs mer om Astra-modell.
Familjefraktare med sportbilsork
Racer och familjebil. Motor har provat Opels hittills starkaste serietillverkade bil Insignia OPC.
Läs mer om Insignia OPC.
Opel Astra OPC avslöjad i snön
Våra spionfotografer kan avslöja att Opel Astra är på väg att transformeras till sitt sportiga OPC-utförande - även som femdörrars. Tredörrars Astra OPC har vi bara på skiss, ännu så länge, men kan heller inte vara så långt bort.
Läs mer om Opel Astra.
Insignia får Haldex fyrhjulsdrift
Opel Insignia får en bättre fyrhjulsdrift lagom för vintersäsongen. Toppmodellen Isignia OPC med sexcylindrig bensinturbo, får ett Haldexsystem som standard.
Läs mer om Haldex och Haldexsystem.
Opel Insignia OPC: Hajen kommer
Opel Performance Center har snickrat ihop en riktig autobahn-missil. Vi provkörde på Opels testbana.