Orgasm orgasm

Är huvudvärk efter orgasm farligt?

Suzanne Lindström är leg. barnmorska och auktoriserad sexualrådgivare med steg ett i kognitiv beteendeterapi. Skicka dina frågor till sex@expressen.se

Visste du det här om kvinnlig orgasm?

Kvinnlig orgasm – hur funkar det egentligen? Är det bara via klitoris man når klimax – eller kan det räcka med kyssar? Det finns många myter om kvinnans njutning, varav några är sanna och andra falska. I en annorlunda video får du några detaljerade (!) fakta.
Här fejkar Keira en orgasm i nya filmen
Först fejkade Meg Ryan en orgasm i kultfilmen När Harry mötte Sally. Nu gör Keira Knightley samma sak i en film för tidningen Vanity Fair.
8 tricks: Så hittar du vägen till din orgasm
Suzanne Lindström är leg. barnmorska och auktoriserad sexualrådgivare med steg ett i kognitiv beteendeterapi. Skicka dina frågor till sex@expressen.se

Så får du bättre sex: Behåll strumporna på

Behåll strumporna på under sexakten så ökar du chansen till orgasm. Det låter som hittepå - men fenomenet har en logisk förklaring.
Orgasm 90 gånger på en timme - vill inte vara nära sin son
Hennes liv har blivit en levande mardröm. 30-åriga Cara får multipla orgasmer fler gånger om dagen. - Det är verkligen något jag inte önskar någon, säger Cara, som numera inte kan göra enkla saker som att åka och handla eller ha ett jobb. Dessutom undviker hon att ta del av sin sons liv eftersom att hon känner sig pervers och snuskig, enligt Daily Mirror.
Läs mer om Cara och Daily Mirror.
Orgasm - 10 skäl för att unna dig den ofta
Orgasm är inte bara skönt, den är bra för hälsan också. Tveksam? Här är 10 goda skäl till varför du borde unna dig en orgasm lite då och då om magasinet Women's Health för bestämma.
Orgasmen - 10 skäl för att unna dig den ofta
En orgasm är inte bara skön, den är bra för hälsan också. Tveksam? Här är 10 goda skäl till varför du borde unna dig en orgasm lite då och då om magasinet Women's Health för bestämma.
Forskare: Vaginal orgasm bara en myt
Vaginal orgasm är bara en myt. Det slår en ny forskarstudie fast. Läs om hur du får en kvinnlig orgasm.
Lönlös jakt på skön punkt
Allt sedan urologen Ernst Gräfenberg myntade begreppet har jakten på G-punkten - den erogena punkt i slidan som sägs vara avgörande för orgasm - fascinerat och skapat frustration.
Läs mer om Ernst Gräfenberg och G-punkten.
Lönlös jakt på skön punkt
Allt sedan urologen Ernst Gräfenberg myntade begreppet har jakten på G-punkten - den erogena punkt i slidan som sägs vara avgörande för orgasm - fascinerat och skapat frustration.
Läs mer om Ernst Gräfenberg och G-punkten.
Lönlös jakt på G-punkten
Allt sedan urologen Ernst Gräfenberg myntade begreppet har jakten på G-punkten – den erogena punkt i slidan som sägs vara avgörande för orgasm – fascinerat och skapat frustration.Nu slår den italienske forskaren Emmanuelle Jannini hål på myten, skriver Vetenskapsradion.
Lönlös jakt på skön punkt
Allt sedan urologen Ernst Gräfenberg myntade begreppet har jakten på G-punkten — den erogena punkt i slidan som sägs vara avgörande för orgasm — fascinerat och skapat frustration. Nu slår den italienske forskaren Emmanuelle Jannini hål på myten, skriver Vetenskapsradion.
Forskare: G-punkten finns inte
Allt sedan urologen Ernst Gräfenberg myntade begreppet har jakten på G-punkten – den erogena punkt i slidan som sägs vara avgörande för orgasm – fascinerat och skapat frustration. Nu slår den italienske forskaren Emmanuelle Jannini hål på myten, skriver Vetenskapsradion.
Lönlös jakt på skön punkt
Allt sedan urologen Ernst Gräfenberg myntade begreppet har jakten på G-punkten — den erogena punkt i slidan som sägs vara avgörande för orgasm — fascinerat och skapat frustration. Nu slår den italienske forskaren Emmanuelle Jannini hål på myten, rapporterar Kropp & Själ.
Professorn: Sång kan ha samma effekt som medicin
Att sjunga eller spela tillsammans kan jämföras med att få orgasm. Så dramatisk effekt har musiken på hjärnan. - Det frigörs så mycket dopamin att det är som att ta piller, säger Gunnar Bjursell, professor vid Karolinska institutet.
Läs mer om Gunnar Bjursell och Karolinska.
Ju större mage - desto bättre älskare
Chilla med magmusklerna och ät en hamburgare i stället - det om du vill bli mer uthållig i sängen. Får orgasm oftare Är du lesbisk? Då har du större chans att komma än heterosexuella
5 skäl till varför en orgasm boostar dig
Kroppen slappnar av och du känner inte av värken lika mycket. Mensen kan bli mer regelbunden och du stärker immunförsvaret. Här är fem anledningar till varför orgasmer är bra för dig, enligt Womens Health.
Har aldrig fått orgasm – vad ska jag göra?
Vill du ställa en fråga till Saga? Mejla till vår sex- och relationsexpert Saga på adressen fragasaga@expressen.se
Läs mer om Saga.
5 udda saker som ger orgasm – utan sex
De flesta är överens om att orgasm är något som är relaterat till en sexuell upplevelse. Men oavsett vad du tror behöver det inte komma från samlag, onanering eller vad man nu använder för metoder för att stimulera sig själv. Det finns en rad andra saker som ger den där rushen, här är 5 stycken som kommer från Medical Daily.
Läs mer om Medical Daily.
Lesbiska får orgasm oftare än straighta kvinnor
Är du lesbisk? Då har du större chans att komma än heterosexuella kvinnor. 5 orgasmtips Under internationella orgasmdagen intervjuade Nyheter24 Isabelle Wahlf och fick hennes bästa tips på hur fittbärare lättare ska uppnå orgasm. USA.
5 orgasmtips till folk med vagina
I dag är det Internationella orgasmdagen och det firar vi givetvis genom att ge er tips på hur du som fittbärare kan få orgasm! Under fredagen firar vi internationella orgasmdagen.
Läs mer om Internationella.
Så fick Ryan hjälp att fejka orgasm i filmen
Men skådespelaren själv var nära att inte klara av scenen - och fick hjälp på traven av regissören Rob Reiner. – Jag sa okej, låt mig visa vad jag vill ha, säger Reiner till Huffington Post.
Här sjunger de – medan de får orgasm
Det nederländska bandet ADAM verkar inte rädas okonventionella metoder när de gör musikvideos. I...