Orgasm orgasm

Anders, 32: Varför får min tjej inte orgasm?

Sedan ungefär ett halvår så har jag träffat en ny tjej. Jag vill göra allt för henne, hon är så himla fin. Problemet är att när vi har sex så får hon aldrig orgasm.

Så ger du dig själv en smygorgasm på gymmet

Coregasm är en orgasm eller känsla av sexuell njutning som kommer av träning. Det gäller framför...
Så ger du dig själv en orgasm på gymmet
Coregasm är en orgasm eller känsla av sexuell njutning som kommer av träning. Det gäller framför...
Jag blir så upphetsad att det blir ett problem
Hej! Jag har börjat dra mig för att ha sex med min man eftersom de senaste två gångerna känner jag en upphetsning efteråt som gör att jag måste stimulera mig själv till orgasm, gång på gång på gång...det kan sitta i flera timmar och har börjat kännas obehagligt. Inte minst inkräktar det på min sömn också.

Därför kan vissa kvinnor inte få orgasm - någonsin

Vissa kvinnor får orgasm varje gång. Andra kämpar ständigt för att nå klimax. Nu visar ny forskning att vissa kvinnor aldrig kan nå klimax vid samlag - och det kan bero på hur deras vagina utvecklades när de låg i sin mammas mage.
Hjälp! Min orgasm tar alldeles för lång tid
Jag är en tjej på snart 50 år som har märkt att jag kommit in i klimakteriet. Jag har fått östrogen, och efter det har det blivit lite bättre med humöret och att det svider mindre.
Orgasmens kyrka inte anständigt nog
De kallar sig Orgasmens kyrka. Men de får inte kalla sig trossamfund. Kammarkollegiet anser att ordet orgasm inte i något avseende hör ihop med kyrka.
'Det tog mig 54 år att få ett orgiastiskt sexliv'
Unna dig en orgasm – eller tio – i påsk. Nina Lekander slår hål på myten om den åldrande kroppens impotenser.
Jag får helt plötsligt bara torra orgasmer
Sedan någon vecka tillbaka har jag haft problem med torra orgasmer. Jag har tidigare nått klimax med utlösning när jag har haft sex eller onanerat. Men på sista tiden har jag uppnått orgasm/utlösning utan sperma. Då jag och min sambo försöker få vårt andra barn känns det extra frustrerande och jobbigt.
Aldrig haft svårt att få orgasm – förrän nu
Jag är en snart 50-årig kvinna som aldrig har haft några större problem med sexlivet eller att få orgasm. Visserligen äter jag SSRI-preparat, men det har jag gjort i 25 år. Jag kommer från ett fast förhållande som varade i fem år. Vi hade ett bra sexliv och jag fick nästan alltid orgasm med hjälp av yttre stimuli (jag kan nämligen inte få orgasm av bara vaginal penetration).
Jag lyckas aldrig få en riktig orgasm
Jag är en tjej på 28 år som har haft samma partner i åtta år. Vi har det toppen i sexlivet. Jag blev av med oskulden närjag var 14 år och har totalt varit med över tio personer (innan min kille). Jag har varit nära en riktig orgasm, men när den är på gång stannar det av helt plötsligt. Och därför bultar min klitoris väldigt ofta.
Så mycket sex har vi egentligen i en relation
När har vi som bäst sex i livet? Vilka länder har bäst sexliv? Hur ofta får vi orgasm? När det kommer till sex och relationer är frågorna oändliga. Hälsoliv har svaren.
Är det okej att fejka en orgasm?
Fejkar du orgasm? Ibland - eller nästan alltid? Lugn, du är inte ensam. Men det ska inte behövas.
Hjälp, min kille kan inte få orgasm
Hej Suzanne, Min kille har aldrig fått utlösning med mig under de nästan tre månader vi varit tillsammans. Han kan få utlösning när han onanerar och han är själv, men inte med mig.
Läs mer om Min.
Så når du de 3 typerna av kvinnlig orgasm
Finns det olika typer av orgasm? Man läser så mycket om vaginal orgasm, g-punkt och en massa annat. Hur spaltar ni sexologer upp det hela? Och hur når man de olika orgasmerna? /Robin – nyfiken
Jag har aldrig fått orgasm – hur gör jag?
Jag har ett stort problem, jag är 34 år och har aldrig haft en orgasm. Jag lever med en jättebra man sedan några år och vi har det bra tillsammans sexuellt. Men jag får inte orgasm.
Så säger några kända kvinnor – om orgasm
Att en kvinna uppnår orgasm under sexakten borde vara lika självklart som att mannen gör det. Men så ligger det fortfarande inte till. Här sätter elva kända kvinnor ner foten och uppmanar alla kvinnor att stå uppför sin rätt till sexuell njutning.
Vanor kvinnorna som alltid får orgasm har
Upplever du att det är svårt att få orgasm när du har sex? Då kanske det är att dags för dig att skaffa några nya, enkla vanor som kan ändra på det. Det finns nämligen vissa saker kvinnor som har lätt för att nå orgasm är noga med. Här bjuder två amerikanska sexexperter på fem av dessa – som är lätta att testa för den som är sugen.
Vilken är den bästa ställningen för killar?
Hej Suzanne! Det brukar vara så mycket prat om hur svårt det är för tjejer att få orgasm – men jag undrar vilken ställning som det lättast för killar att få orgasm i? Tove
Orgasm – 7 oväntade orsaker till varför du inte får det
Sex som tar slut utan att orgasmen har infunnit sig är inte särskilt kul – så nöj dig då inte med det heller. Det finns en hel del saker du kan tänka på för att öka chanserna till maximal njutning.
Kvinnor berättar: Så får vi orgasm
Flera kvinnor berättar i anonyma essäer och kortare texter på en hemsida om sexuella möten, synen...
Steg för steg mot bättre orgasm
Hur vanligt är det att inte kunna få orgasm? Och kan man träna sig på att komma? Häng med på orgasmskolan. VI tog ett snack med sexologen Jack Lukkerz för att få bättre orgasmkoll.
Läs mer om Jack Lukkerz.
Caitlyn Jenners svar på sexuella frågorna
Nu öppnar Caitlyn Jenner upp om sin sexualitet. I I am Cait berättar hon att hon är attraherad av kvinnor. – Jag har större saker att oroa mig för än orgasm, säger hon i programmet rapporterar People.
Läs mer om Cait, Caitlyn Jenner och People.
Kärlek – nu med orgasm
Hur får jag orgasm i missionären?
Hej! Jag undrar hur båda får orgasm av ställningen missionären. Jag och min man tycker det är en härlig ställning, vi möts nära och jag tycker om att ha honom över mig. Men jag har lite svårt att få orgasm i den ställningen. Har du några bra tips? /Fredrika