Osäker

Kontraktsläget i IBF Falun - därför tvekar drömspelaren om en återkomst

Örebros Simon Palmén har uppgetts vara på väg tillbaka till IBF Falun. Centerstjärnan bekräftar intresset - men är osäker på en återkomst i Dalarna. - Jag siktar på landslaget och vill ha en stor roll, säger Simon Palmén.
Läs mer om Dalarna och Simon Palmn.

Byggnationen ner för Wallenstam - ser osäker marknad för borätter

Fastighetsbolaget Wallenstam ökade hyresintäkterna med 13 procent under årets första kvartal. Byggnationen av fastigheter sjönk dock under kvartalet. Vd:n Hans Wallenstam beskriver en stabil utveckling för kommersiella fastigheter och hyresätter men fortsatt osäkerhet för bostadsrätter, framför allt i Stockholm.
Läs mer om Stockholm och Wallenstam.
Dousa om Valkompassen: Alliansen står nära varandra
Söndag 9 september är det val.Om du är osäker på hur du ska rösta kan du ta hjälp av Expressens Valkompass för att se hur åsikter stämmer överens med partiernas.Muf:s ordförande Benjamin Dousa har gjort Valkompassen – och tycker att resultat visar att allianspartierna står nära varandra politiskt.
Läs mer om Benjamin Dousa och Valkompassen.
Handelskrig bräcker inte ståljätten: "Inte orolig"
I en osäker omvärld känner sig SSAB rätt så tryggt. Den tidigare pressade kursraketen har färdriktningen utstakad för att skydda sig mot turbulens. - Så länge vi får konkurrera på lika villkor är jag inte orolig, säger vd Martin Lindqvist.
Läs mer om Martin Lindqvist.

Sen med deklarationen? Här får du hjälp i sista minuten

Är du en av de miljontals svenskar som inte skickat in deklarationen 2018 till Skatteverket? Är du osäker på hur du ska deklarera?I så fall kan du ringa till Skatteupplysningen under deras speciella telefontider.
Författaren om Valkompassen: Relevanta frågor
Söndag 9 september är det val.Om du är osäker på hur du ska rösta kan du ta hjälp av Expressens Valkompass för att se hur åsikter stämmer överens med partiernas.Barnboksförfattaren Anders Jacobsson har gjort Valkompassen och matchade bäst med KD – och har skojat med Ebba Busch Thor om en plats på riksdagslistan.
Läs mer om Ebba Busch Thor och Valkompassen.
Blickar som berör i skruvad installation
Ögonkontakt som ändå inte möter betraktarens blick skapar en osäker känsla i den danska koreografen Marie Topps verk. Här är det snarare det fördolda som hamnar i fokus, en annan sorts beröring.
Gunde Svans blackout som tittarna missade
Gunde Svan, 56, vårdades av läkare i pausen av fredagens Let's dance, och var osäker på om han skulle kunna dansa i programmet överhuvudtaget.Innan sändning svartnade det för honom och han fick hålla fast sig i trappräcket.– Jag gick upp i trappen och helt plötsligt svartnade det och jag fick ta tag i trappräcket. Det vart lite otäckt, säger han.
Pridetrappan krossad till grus - nu tar Lydias terrass form
Miljön omkring Holmtorget ska få ett ansiktslyft och tidigare har lastområdet vid Åhléns beskrivits som ett sorgebarn och en osäker gränd mitt i centrum.
Läs mer om Holmtorget.
Jonas Sjöstedt om Valkompassen: Den var tydlig
Är du osäker på hur du ska rösta i riksdagsvalet?Nu kan du ta hjälp av Expressens Valkompass för att se hur åsikter stämmer överens med partiernas.En som redan gjort testet är Vänsterledaren Jonas Sjöstedt – som lustigt nog bara blev 94 procent vänsterpartist.
Läs mer om Valkompassen.
Berts besked: Det blir en cliffhanger
SKELLEFTEÅ. Jonathan Pudas skadade sig inför den första finalmatchen.Inför kvällens rond två är stjärnans medverkan osäker.Och inte ens Skellefteås tränarstab vet ännu om Pudas kan vara med eller ej.– Vi får se helt enkelt, det blir en cliffhanger, säger Bert Robertsson.
Läs mer om Bert Robertsson.
Osäker inför valet 2018 – gör Valkompassen
Den 9 september är det dags för val i Sverige. Men att veta vad man ska rösta på är inte alltid lätt. Valkompassen är en hjälp till dig som vill bli säkrare på vad du ska rösta på. I vår Valkompass guidas du också av vår politiske expert Jenny Madestam. Gör Valkompassen nedan – det tar bara några minuter.
Test: Vilket parti passar dig bäst?
SvD:s Valkompass visar vilka partiers åsikter som stämmer bäst överrens med dina egna. Ta ställning i 25 politiska frågor – är du osäker finns faktavideor och argument för och emot varje fråga. Sedan visar Valkompassen vilka partier du står närmast.
Läs mer om Valkompassen.
Ikonen ska medla – i stora konflikten
Paul Pogbas framtid i Manchester United är osäker.Enligt brittiska medier är fransmannens relation med Jos Mourinho så pass dålig att Pogba kan lämna Old Trafford i sommar.Och enligt The Mirror har Mourinho redan pekat ut Pogbas ersättare - men det krävs en kupp mot rivalerna Manchester City för att ro hem värvningen.Samtidigt rapporterar Daily Mail att Michael Carrick medlar mellan Mourinho och Pogba.
Jag väntar med att ta på mig knytblusen
Vad vet vi egentligen om Sara Danius ledarskap? Och som gör det värt att att knyta en snara om halsen för, i flock? Privatpersoner och politiker – alla vet plötsligt att det är rätt. Jag är osäker.
Missade Djurgården - veteranen osäker på nytt
Marcus Pode kom inte till spel mot Djurgården på grund av ryggbesvär och inför fredagens möte med Örebro är veteranen fortfarande ett osäkert kort. - Det ser mycket tveksamt ut, säger tränaren Patrick Winqvist till Sydsvenskan.
Skadeproblem för HIF inför bortapremiären
Mikael Dahlberg missar HIF:s bortapremiär mot Frej.Dessutom är Mohammed Abubakaris medverkan osäker.– Vi jobbar för att han ska vara med nästa match men det är inte säkert att han kommer att vara det, säger HIF:s sjukgymnast Victor Dymne till Helsingborgs Dagblad.
Läs mer om Frej.Dessutom, HIF och Victor Dymne.
Isak petad ur laget – efter flyttryktena
Alexander Isaks framtid i Borussia Dortmund uppges vara osäker.Nu kommer besked som spär på ryktena.18-åringen finns inte ens med på bänken i söndagens match mot Stuttgart.
Läs mer om Borussia Dortmund och Stuttgart.
Ditt favoritvin kan försvinna från marknaden
Våra mest populära druvsorter som Pinot noir, Chardonnay och Cabernet går en osäker framtid till mötes. Lundaforskaren Kimberly Nicholas varnar för att de populära druvorna riskerar att försvinna på grund av klimatförändringar.
Läs mer om Cabernet, Chardonnay och Pinot.
Stora brister i regionens krisberedskap - hård kritik från revisorer
Det finns stora brister i Region Gävleborgs kris- och katastrofberedskap. En granskning visar bland annat på uteblivna övningar, inaktuella planer och osäker vattenförsörjning till sjukhusvården.
Olssons medverkan mot TFF osäker: "Får se hur vi gör"
I derbyt mot AIK i svenska cupen utgick Jonas Olsson i den första halvleken med en skadekänning. Sedan dess har mittbacken stått utanför spel, och i mötet med Östersund i söndags var han inte med i matchtruppen.
Läs mer om AIK, TFF och Östersund.
Rensfeldt osäker på framtiden: "Vet att min agent haft kontakt med Brynäs"
Ludvig Rensfeldt Foto: Bildbyrån Ludvig Rensfeldt bidrog med 24 poäng (10+14) när Rögle klarade sig kvar i SHL den gångna säsongen. Nu tvekar forwarden inför en fortsättning med klubben.
Läs mer om Rögle och SHL.
Osäker framtid för Rensfeldt: "Vet att Brynäs visat intresse"
Han hjälpte Rögle kvar i SHL utan kval. Men det är osäkert om det blir en fortsättning i Skåne efter fyra säsonger i Rögle för Gävlekillen Ludvig Rensfeldt. - Jag har tackat nej till deras anbud att stanna, säger han.
Intel orkar inte uppdatera osäker app – uppmanar till avinstallation
Nyupptäckta buggar i appen Intel Remote Keyboard kan användas av angripare för att köra skadlig kod på maskinen.
Med på listan – Isak kan lämna Dortmund
Alexander Isak spås en lysande framtid.Men hans framtid i Borussia Dortmund är osäker.Den svenske supertalangen finns med när tidningen Bild listar vilka spelare som kan lämna klubben i sommar.
Läs mer om Bild, Borussia Dortmund, Dortmund och Isak.