Oskarshamnstidningen


Chaufför misshandlad i Oskarshamn

En utländsk lastbilschaufför i 45-årsåldern hittades på måndagsmorgonen misshandlad på en lastbilsparkering i Oskarshamn. Mannen fördes med allvarliga skallskador till sjukhus. Vid middagstid grep polisen en annan lastbilsförare, landsman med den förre, som nu misstänks för brottet. Men polisen har inte fått kontakt med något vittne och vet inte vad som föregått våldet, skriver oskarshamnstidningen.se.

Läs mer om Oskarshamn.

Tidningen försenad

Barometern-OT är sen idag efter störningar i produktionen. Många hushåll saknade Barometern eller Oskarshamnstidningen imorse. Tidningarna kunde inte delas ut på grund av störningar

Östrans ägare gjorde vinst på 97 miljoner

Gota Media, som äger bland annat Barometern, Oskarshamnstidningen och nu även Östra Småland och Nyheterna, gjorde en vinst på 11 procent på omsättningen under 2010.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Nu vill Mats Alm ha nåd

Mats Alm tycker att han har lidit tillräckligt och vädjar om nåd hos regeringen. I häktet fick han inte titta på tv eller läsa tidningar. - Vi anser att det lidandet med råge kompenserar de två månader som är kvar på straffet, säger Mats Alms advokat, Peter Althin, till Oskarshamnstidningen.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16