Oskarshamnstidningen

Chaufför misshandlad i Oskarshamn

En utländsk lastbilschaufför i 45-årsåldern hittades på måndagsmorgonen misshandlad på en lastbilsparkering i Oskarshamn. Mannen fördes med allvarliga skallskador till sjukhus. Vid middagstid grep polisen en annan lastbilsförare, landsman med den förre, som nu misstänks för brottet. Men polisen har inte fått kontakt med något vittne och vet inte vad som föregått våldet, skriver oskarshamnstidningen.se.
Läs mer om Oskarshamn.

Tidningen försenad

Barometern-OT är sen idag efter störningar i produktionen. Många hushåll saknade Barometern eller Oskarshamnstidningen imorse. Tidningarna kunde inte delas ut på grund av störningar
Östrans ägare gjorde vinst på 97 miljoner
Gota Media, som äger bland annat Barometern, Oskarshamnstidningen och nu även Östra Småland och Nyheterna, gjorde en vinst på 11 procent på omsättningen under 2010.
Nu vill Mats Alm ha nåd
Mats Alm tycker att han har lidit tillräckligt och vädjar om nåd hos regeringen. I häktet fick han inte titta på tv eller läsa tidningar. - Vi anser att det lidandet med råge kompenserar de två månader som är kvar på straffet, säger Mats Alms advokat, Peter Althin, till Oskarshamnstidningen.