Outlander hybrid

Kia Optima Sportswagon Plug-In Hybrid – svenskt pris och lågt förmånsvärde

Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid har blivit en tjänstebilsfavorit i Sverige då laddhybriden går att köra på el, är rymlig, kan dra släp och har ett förmånsvärde från 1.188 kronor i månaden. Och av samma anledningar tror vi att Kia också kan bli framgångsrika med nya Optima Sportswagon Plug-In Hybrid. Nu i sommar startar de första kundleveranserna av nya Kia Optima Sportswagon Plug-In Hybrid och det svenska priset börjar vid 404.900 kronor. Då den officiella förbrukningen är endast 1,4 l/100 km och CO2-utsläppet 33 g/km klassas kombin som supermiljöbil och får den statliga rabatten

Vi kör uppdaterade Outlander PHEV

BARCELONA. Mitsubishi fick ett friläge när de plötsligt kunde locka svenska tjänstebilskunder med en rymlig och komfortabel plug-in hybrid. Och den japanska biltillverkaren satte verkligen bollen mitt i krysset. Nu kontrar dock konkurrenterna och Mitsubishi har tvingats skicka sin Outlander PHEV på träningsläger. Vi har kört den nya bilen – och nu är den redo för nästa halvlek.
Läs mer om Mitsubishi och Outlander PHEV.
Tuffa tag direkt för nya hybrid-långtestbilen
Vår nya långtestbil Mitsubishi Outlander PHEV presenterades i vårt förra magasin. Och nu har bilen börjat rulla på allvar. Det blev hårdtest direkt med takbox och husvagn.
Outlander Plug-in hybrid har tilldelats `Technology of the year 2014
Alla, Teknik | 21 november, 2013 | Olle Holm | Kommentera Mitsubishi Outlander Plug-in hybrid har tilldelats utmärkelsen RJC Technology of the Year 2014 av Automotive Researchers and
Läs mer om Teknik och Year.

Mitsubishi stoppar Outlander Hybrid

Mitsubishi har stoppat tillverkningen och försäljningen av laddhybriden Outlander Plugin Hybrid efter att ett batteri börjat brinna.
Mitsubishis nya supermiljöbil snart i Sverige
Förhandsintresset är mycket stort för Mitsubishis nya plug-in hybrid, Outlander PHEV. Beställningarna har redan börjat strömma in.
Läs mer om Outlander PHEV och Sverige.
Mitsubishi planerar flera hybridmodeller
Hybrid- och elmodeller blir en viktig del i Mitsubishis framtida modellprogram. Först ut är Outlander som ska slå Lexus RX 450h.
Läs mer om Outlander.
Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV får premiär i höst
Mitsubishi Outlander med laddhybrid får premiär på Parissalongen i slutet av september. Unikt hybridsystem och bensinförbrukning under 2,0 l/100 km utlovas.
Läs mer om Parissalongen.