Pär lernström

Pär Lernströms tårar – efter frågan i tv

I kvällens avsnitt av Anders knackar på visar Pär Lernström upp sin känslosamma sida.När programledaren ska beskriva kärleken till frun Linda Öhrn Lernström, brister han ut i tårar.– Hon förstår mig, på riktigt. Hon har varit med från början. Hon var med innan allting, innan jag blev han som leder Idol, säger han.

Lernströms beslut: En behövlig paus

Snart försvinner Pär Lernström från de sociala medierna.Nu berättar programledaren och Idol-profilen varför.En välbehövlig paus, hälsar han via sin presskontakt.
Nikkis raseri mot Pär – efter Kläffords tårar
Chris Kläfford och Hanna Ferm gick till final. Då brast 28-åringen från Lindesberg ut i gråt – på plats för att stötta fanns sambon Bob Linger. Samtidigt slog Nikki Amini tillbaka efter tittarnas hårda kritik om att semifinalen var riggad – något som fick henne att hamna i bråk med både Pär Lernström och Daniel Redgert. – Varför ska vi sitta och prata om vad folk tycker i sociala medier, utbrast programledaren i Idol Extra.
Gina och Pärs skämt – efter krisen på TV4
Kvällens fredagsfinal av Idol 2017 på TV4 hann knappt börja innan programledarna Pär Lernström och Gina Dirawi pikade den egna kanalen efter den senaste veckans skandaler.– Den här veckan har inte varit vår bästa vecka på den här kanalen, säger Pär Lernström när tekniken strular.
Läs mer om Gina Dirawi, Idol, Pär Lernström och TV4.

Joakim hyllas enormt i Idol: Det här kommer bli en klassiker

Joakim Jakobsson stod för en klassiker i Idol under torsdagskvällen.Deltagaren valde att sjunga Slå mig hårt i ansiktet – och efteråt var juryn helt mållös.– Det här blir en klassiker, säger en tagen Anders Bagge.Efter framträdandet var Joakim nära till tårar, och kramas av Pär Lernström.
Läs mer om Idol, Joakim, Pär Lernström och Slå.
TV4:s stora miss i Idol – Pär Lernström tvingades avbryta
Här går det fel i direktsändningen av Idol under onsdagskvällen.Det var när Frida Hörnquist, 16, sjöng som kanalen visade fel nummer i direktsändningen – och programledaren Pär Lernström var tvungen att avbryta juryn för att rätta till misstaget.–Innan juryn säger sitt vill jag påpeka en sak. Rätt nummer till Frida är 099 - 414 02 och inget annat, säger han.
TV4 tvingas förklara sig – efter bluffen i Idol
TV4 tvingas förklara sig efter bluffen i Idol.I slutet av onsdagens avsnitt säger Pär Lernström att de kvarvarande deltagarna ska få åka till Florida –men delstaten är för närvarande i kris efter orkanen Irmas framfart.I själva verket skedde resan långt tidigare, och kanalen kände sig tvungen att lägga in en förklarande text då avsnittet sänds.
Läs mer om Florida, Idol, Idol.I och Pär Lernström.
Gina Dirawis förvandling – visade på röda mattan
Tv-profilerna Gina Dirawi och Pär Lernström – numera båda på TV4 – anlände till Kristallengalan tillsammans.Gina passade på att visa upp en helt ny stil – som fick många att höja på ögonbrynen.– Man får lite Lady Gaga-vibbar, säger Expressens modeexpert, Magda Omerspahic.
Spelet bakom värvningen av Gina Dirawi till TV4
Gina Dirawi värvas från SVT till TV4, och blir programledare för Idol i höst, tillsammans med veteranen Pär Lernström.Nu berättar Melodifestivalprogramledaren varför hon valde att lämna SVT.– Jag väljer utifrån projekt, och det här kändes som ett roligt projekt, säger Gina Dirawi.
Gina Dirawi blir ny programledare för Idol
Gina Dirawi ska leda fredagsfinalerna tillsammans med nuvarande programledaren Pär Lernström.
Läs mer om Idol och Pär Lernström.
Idol får ny programledare – TV4:s fräcka värvning
Idol får ny programledare - Gina Dirawi.SVT-profilen har värvats till TV4 och gör Pär Lernström sällskap i nya säsongen av Idol.– Det ska bli intressant att möta idolerna, säger Gina Dirawi under presskonferensen.
Pär Lernström säljer sin bostad – kika in!
Nu säljer programledaren Pär Lernström motvilligt sitt fantastiska boende. Ett villa light-boende som är något utöver det vanliga, en riktig pärla – kika in! – Vi har utökat familjen och det har blivit för trångt, det är därför, säger Per.
Läs mer om Per och Pär Lernström.
Pär Lernström pikade M- ledaren – framför maken
I direktsändningen av Talang pikade Pär Lernström David Batras fru och tillika Moderatledaren Anna Kinberg Batra – som satt i publiken.Det var framför David Batra i Talang-juryn som programledaren skämtade loss.
Stora problem i TV4:s Talang
Semifinalen av TV4:s talangjakt hade knappt börjat.Då drabbades direktsändningen av ett tekniskt haveri.– Det är sådant här som händer live, säger programledaren Pär Lernström.
Läs mer om Pär Lernström.
Här får Sydsverige chansen i Idol-festen
Stämningen var laddad när Idol-juryn mötte talangerna i Sydsverige.Förutom en åtråvärd guldbiljett såg många fram emot att få möta Anders Bagge och Kishti Tomita.– Många är spända och taggade på den nygamla juryn, säger Idol-programledaren Pär Lernström.
Little Jinder om sin stora resdröm
Little Jinder vill resa i väg för att vila upp sig. Artisten ber sina följare om hotelltips med grov zen-känsla – då föreslår mamma Åsa Jinder att hon ska åka hem till henne. TV4-programledaren Pär Lernström såg uppmaningen –och önskar sig nu skämtsamt Åsa Jinder som mamma.
Läs mer om Åsa Jinder.
Så ska Lernströms nyfödda barn heta
Pär Lernström och hans fru Linda Öhrn Lernström fick nyligen en liten son tillsammans. Nu har paret bestämt namn till barnet - sonen ska heta Loa.
Läs mer om Linda Öhrn Lernström och Loa.
Pär Lernström har blivit pappa
Bebislycka för Pär Lernström!TV4-programledaren har blivit pappa igen. Det bekräftas på TV4:s Instagramkonto för programmet Idol, som han varit programledare för.
Osäker framtid för Idol-juryn
Under finalen av Idol 2016 avslöjade programledaren Pär Lernström att det blir en ny säsong nästa år. Men för juryn, som i dag består av Nikki Amini, Quincy Jones III och Fredrik Kempe, är framtiden osäker. – Jag vill inte svara för snabbt på den frågan, säger Fredrik Kempe.
Arga snickaren till attack mot Lernström
Pär Lernström sköter inte sitt jobb. Det anser åtminstone Anders Arga snickaren Öfvergård, som plötsligt dök upp mitt i sändningen av Idol 2016-finalen i Globen och skällde ut programledaren. – Du måste tänka på det här!
Läs mer om Globen, Idol, Lernström och Öfvergård.
TV4-profilens förändring får flera att reagera
Här är programledaren Pär Lernströms, 35, stora förvandling. Inför fredagens Idol valde programledaren att raka av sitt buskiga skägg – och spara en mustasch. En inte helt snygg skäggfrisyr in the making, skriver Lernström på Instagram.
Läs mer om Idol, Instagram och Lernström.
Ta emot folkets jubel i Idol är fantastiskt
Pär Lernström gillar inte att kasta bort sina få lediga söndagar. Då isolerar han sig i köket och lagar avancerade maträtter under stark stress. Idols programledare hatar att duscha, men har inget emot att visa sig spritt språngande naken i tv.
Läs mer om Idol.
Renaida censurerade Petters låt Mikrofonkåt
Renaida Braun, 16, sjöng Petters hitlåt Mikrofonkåt. Men idolen ville inte sjunga det snuskiga ordet i låttiteln, som i stället togs bort ur hennes del av texten och lämnades över till bakgrundskören. Efteråt pressades hon att säga Mikrofonkåt av TV4:s Pär Lernström.
Läs mer om Mikrofonkåt.
Idol satte stopp för Liams kärlek
Förra veckan blev det lite stelt i Idol 2016 när Pär Lernström frågade vilka av deltagarna som är singlar. Nu avslöjar Liam Cacatian att Adrian Jonasson har en romans med en av de tidigare deltagarna i Idol. Dessutom berättar han att han funderade på att hoppa av programmet – för kärlekens skull. – Jag kände att jag kanske borde skita i Idol, säger han.
Pär Lernströms grova skämt med Zelmerlöw
När Måns Zelmerlöw intervjuar Pär Lernström i sitt nya program Chevaleresk drar Idol-programledaren ett könsskämt. På svar till Zelmerlöws fråga om hans modeliv, säger Lernström: – I mitt underliv, sa du det?