P16

Tippar: Så slutar P16 och DJ18 i Innebandyfesten

PLUS Tippar: Så slutar P16 och DJ18 i Innebandyfesten Medaljerna ska fördelas i Uppsala och IFU Arena om drygt en månad, och semifinalerna är lottade i P16-SM och DJ18-SM. Innebandymagazinet tippar hur samtliga matcher slutar!

Efter Isak – här pekas nya supertalanger ut

Bronshjälten från VM 94 är numera förbundskapten för P16-landslaget.Nu ger Roland Nilsson sin syn på hur stort steget är upp till seniorlandslaget, varför Malmö FF lyckats på ungdomssidan och Alexander Isaks karriärsteg.– Det gäller att inte nöja sig med att ha fått träna eller spela några gånger med A-laget. Det handlar om att fortsätta utvecklas, säger Roland Nilsson.
Läs mer om A-laget, Malmö FF och Roland Nilsson.
Skulle möta pojkar – fick möta vuxna män
De svenska fotbollsdamerna skulle spela ett sista genrep innan OS. Men det blev inte riktig som man tänkt sig - i stället för ett P16-lag klev ett U20-lag ut på planen. - Nu kör vi! Så här blir det i OS-finalen, skrek målvakten Hedvig Lindahl i matchinledningen enligt Sportbladet.
Seger vilas i OS-genrepet
Caroline Seger vilas när damlandslaget i fotboll OS-genrepar mot Botafogos P16-lag.
Läs mer om OS-genrepar och OS-genrepet.

Seger vilas i OS-genrepet

Caroline Seger vilas när damlandslaget i fotboll OS-genrepar mot Botafogos P16-lag.Den 31-åriga...
Läs mer om OS-genrepar och OS-genrepet.
Trots skadekris – slog Helsingborgs P16-lag
FC Rosengård laddar för svenska cupen och Champions League. På onsdagskvällen slog man Helsingborgs IF:s P16-lag med 2-0 - trots skadekris.
Lyckat försvarsspel i landslagets genrep
GÖTEBORG. Damlandslaget spelade på torsdagen mot Gais P16-lag - och släppte nästan inte till någonting bakåt. Efteråt hyllade landslagsspelarna sin defensiv. – Detta var väldigt bra för självförtroendet, säger Caroline Seger till GT.
Läs mer om Caroline Seger.
Gais pojklag gav landslaget en bra match
Det blev förlust med 0–1. Men damlandslaget fick ändå bra svar i träningsmatchen mot Gais P16-lag, inför EM-kvalmatchen mot Danmark på tisdag.Försvarsspelet satt bra, säger Lilie Persson, assisterande förbundskaptenen.
Pojklag ska låtsas vara Danmark
Gais P16-lag har fått en överraskande utmaning. Damlandslaget har bett att få genrepa mot fotbollskillarna inför EM-kvalet mot Danmark på tisdag.
Läs mer om Danmark och EM-kvalet.
Pojklag ska låtsas vara Danmark
Gais P16-lag har fått en överraskande utmaning. Damlandslaget har bett att få genrepa mot fotbollskillarna inför EM-kvalet mot Danmark på tisdag.
Läs mer om Danmark och EM-kvalet.
Landslaget genrepar mot Gaispojkar
Gais P16-lag har fått en överraskande utmaning. Damlandslaget har bett att få genrepa mot...
Läs mer om Gaispojkar.
Oenighet kring vad som utlöste bråket
Det råder oenighet efter bråket i P16-mötet mellan Högaborg och Fremad Amager.
Läs mer om Fremad Amager och Högaborg.
Oenighet kring vad som utlöste bråket
Ord står mot ord efter bråket i P16-mötet mellan Högaborg och Fremad Amager.– Våra ledare säger att det handlar om ett överfall från deras sida, berättar Kenneth Karlsson, administrativt ansvarig i Högaborg.– Vår tränare säger att det var Högaborg som startade bråket, berättar Fremad Amagers ordförande Erik Truelsen.
Eskilscupen har fått in bevismaterial efter bråket
Cupledningen har mottagit videoklipp som återger efterspelet i samband med det tumult som utbröt i P16-mötet mellan Högaborg och Friemad Amager och som ledde till att lagen uteslöts ur Eskilscupen.
Fem misshandelsanmälningar efter pojkfotbollsmatch
Fem misshandelsanmälningar blev resultatet efter lördagens fotbollsmatch i P16-klassen mellan Högaborg och danska Fremad Amager, då de möttes i Eskilscupen.
Pojkfotbollsmatch urartade i bråk
Fem misshandelsanmälningar blev resultatet efter lördagens fotbollsmatch i P16-klassen mellan...
Stort tumult vid P16-match i Eskilscupen – polis fick tillkallas
En match mellan Högaborg och danska Fremad Amager i P16-klassen fick avbrytas på lördagen. Ett storbråk utbröt och polis kallades till platsen. Båda lagen har uteslutits ur turneringen.
Stort tumult vid P16-match i Eskilscupen – polis fick tillkallas
En match mellan Högaborg och danska Fremad Amager i P16-klassen fick avbrytas på lördagen. Ett storbråk utbröt och polis kallades till platsen.
Tränaren: HBBK är en talangfabrik
HBBK kan stoltsera med hela sex landslagsspelare, från såväl senior- som ungdomssidan.– HBBK är en talangfabrik, menar P16-landslagets coach Joakim Källman.
Läs mer om Joakim Källman.
GIF-spelare med i P16-landslaget
När det första P16-landslaget för pojkar födda 1999 tog ut finns en spelare från Gefle IF med. Det är Thure Ridderström som har fått en plats i truppen som innehåller 20 spelare.
Läs mer om Gefle IF och Thure Ridderström.
Massor av blågula talanger
Tio NV-skåningar i P16 och P17-landslaget.
Läs mer om P16.
Grannklubbar börjar samverka Samverkan växer sig större Säsongens sista soppa serveras
Nu är det klart. Efter flera månader av förberedelser, har Asmundtorps IF och Billeberga GIF skrivit på ett avtal om samarbete på P16- och juniornivå.Avtalet innebär att båda klubbarna nu får rena lag i åldrarna 16, 17 och 18.Man har redan börjat träna och på programmet framöver står planering och informationsmöte för dem som berörs, till exempel föräldrar.
Läs mer om Billeberga GIF, P16och och Samverkan.
Medvind för SST Net Falcons ungdomslag
I helgen uppvisade ungdomssidan i SST Net Falcons fina prestationer. På lördagen deltog P16-laget i ungdoms-SM i Olofström och via riktigt fin innebandy och två segrar så tog sig laget vidare till regionslutspelet i Malmö senare i höst. Den fina prestationen följdes upp på söndagen av P14-lagets deltagande i FCH Cup.
Läs mer om Malmö och Olofström.
När och var
3/9 KARLSTAD: Klasmossens IP, 19, Carlstad United-Örebro P16. Västerstrands IP, 18.30, Qbik 2-Olsäter dam div 5. SKATTKÄRR: Caland Arena, 19.30, Skattkärr-Rävåsen F17/18. SKÅRE: Ilanda
Svensk seger i Danmark
HIF-are med och höll rent för P16-landslaget.
Läs mer om Danmark.