P16


FC Canarias bygger ungdomligt lag

Beneharo Luis Valdes är en 32-årig småbarnspappa och tidigare föreningskanslist. Han är dessutom en fotbollsintresserad man som brinner för ungdomar. Detta låg bakom beslutet att grunda den nya klubben FC Canarias.– Första året hade vi bara ett P14-lag. Året därpå startades även ett P16-lag samtidigt som seniorverksamheten inleddes, berättar Valdes.

Summering: Så var helgens innebandy

Nykvarns IF var helgens mäktigaste förening med SM-guld i både P16- och F16-klassen. Samtidigt går Skåne mot att få två lag i superligan på herrsidan och guldfavoriterna i SSL, Falun

Bildsvep: P16-finalen JIK-Nykvarn

Jönköping hade kommandot, men Nykvarn kom tillbaka och vände på steken i P16-finalen. Se bilder från matchen och guldfirandet! Alla foton: Roger Nielsen /Innebandymagazinet Finalen blev så jämn som de flesta hade förutspått.

Läs mer om Finalen och Nykvarn.
Succ för Nykvarn - dubbla SM-guld 2014

Talangfabriken Nykvarns IF gör succ i Innebandyfesten i Örnsköldsvik - nu är man svenska mästare 2014 i både P16- och F16-klassen.

Karlströms skicklighet tog Nykvarn till final

Nykvarn blir motståndare till JIK i morgondagens final av P16-klassen av innebandyfesten. Detta efter att man idag besegrat Sandviken med 5-2. Mycket tack vare den spelskicklige backen

Läs mer om JIK, Nykvarn och Sandviken.
Bilder: Jönköping säkrade finalplatsen

Jönköpings P16-lag har gått till final i innebandyfesten efter seger med 3-1 över Helsingborg i semifinalen. Här är fotograf Roger Nielsens bilder från semifinalmötet lagen emellan.

Läs mer om Helsingborg.
P16: SAIK hoppas på nya skrällar

Att Sandvikens AIK skulle ta sig till Innebandyfesten var oväntat. Nu ställs man mot tuffa Nykvarn i semifinalen. - Att komma till Innebandyfesten är bara en ren bonus för oss, säger

Läs mer om Innebandyfesten och Nykvarn.
Historiskt Jämtland mot kvartsfinalspel

Nedräkningen är snart nere på noll för Jämtland Basket inför helgens kvartsfinalspel i USM. P16, F16 och P15 åker till Malmö, Täby och Solna för totalt nio tuffa matcher.

Läs mer om F16, Jämtland Basket, Malmö, P15, Solna, Täby och USM.
Final väntar IFK P16

Två straffar avgjorde. IFK Motalas P16-lag är klart för final i Newbody cup. Hugo Lundqvist och de andra killarna i IFK:s P16-lag spelar final i Newbody cup nästa helg.

Läs mer om Newbody.
`Rolles` nya jobb tar över som förbundskapten

Tyst om Roland Nilsson en längre tid nu har dock den tidigare landslagsmannen och MFF-tränaren nytt jobb. `Rolle` tar över som förbundskapten för P16-landslaget.

Läs mer om Roland Nilsson.
`Rolle` tar över P16-landslaget: Väldigt spännande

Roland Nilsson är ny tränare för det svenska P16-landslaget. - Det är väldigt spännande och en kul utmaning, säger han i ett pressmeddelande. VM-brons som spelare och SM-guld med Malmö

Läs mer om Malmö och SM-guld.
Nilsson tar över P16-landslaget

Förre MFF-tränaren Roland Nilsson blir ny förbundskapten för P16-landslaget.– Jag tror att jag framförallt kan bidra med min erfarenhet, säger han.

Roland Nilsson blir P16-kapten

Fotboll Roland Nilsson blir P16-kapten Förre landslagsbacken och MFF -tränaren Roland Nilsson blir förbundskapten för det svenska P16-landslaget.

`Rolle` tar över P16-landslaget

Roland Nilsson är ny tränare för det svenska P16-landslaget. VM-brons som spelare och SM-guld med Malmö FF som tränare. Nu har Roland Nilsson ett nytt jobb. På måndagen presenterades

Läs mer om Malmö FF, Roland Nilsson och SM-guld.
Jämtland bland de åtta bästa

Jämtlands P16 höll för trycket och gick vidare i riksmästerskapet. - Så här långt nådde vi inte i fjol, så det var väldigt roligt, säger Pecka Johansson. Jämtland slogs i helgen med

Läs mer om Pecka Johansson.
TV: Se Fotbollsfabrikens sista avsnitt - vilka får fortsätta till U17-truppen?

Fotbollsfabriken rullar vidare. Se programmet med några av Sveriges mest lovande ungdomars kamp för att nå proffslivet. I det här sista avsnitten får vi se hur BP:s P16-lag splittras

Ockelbos pojkar tände till

Ockelbo Över 300 personer såg Ockelbo basket ge regerande mästaren Fryshuset en rejäl match i Kuxahallen. Det var den tredje omgången av riksmästerskapen för P16. Fryshuset blev till

Läs mer om Fryshuset, Kuxahallen, Ockelbo och P16.
Heta 16-åringar i Ockelbo

Ockelbo Över 300 personer såg Ockelbo basket ge regerande mästaren Fryshuset en rejäl match i Kuxahallen. Det var den tredje omgången av riksmästerskapen för P16. Fryshuset blev till

Läs mer om Fryshuset, Kuxahallen, Ockelbo och P16.
Åstorp tog hem seger i Gothia Cup

Innebandyklubben Åstorp/Kvidinge IBS vann i klassen P16.

Läs mer om Gothia Cup och P16.
FCH vann regionslutspel

FC Helsingborg vann det södra regionslutspelet för P16 som avgjordes i Mölnlycke under helgen. I regionfinalen slog man Åstorp/Kvidinge med 6–5 efter sudden death. Därmed är FCH sämst fyra i Sverige. I SM-finalspelet i Örnsköldsvik i mars väntar Jönköping, Nykvarn och Sandviken.På flicksidan deltog FBC Engelholm. Laget åkte dock ut i semifinalen mot Lerum med 2–6.

Frallan: `Konkurrensen är hög`

Fjolårets brons i P16-SM ska användas som erfarenhet för årets juniorallsvenska. Jönköping har spetskvalitet med två U19-spelare och en bredd som krigar för speltid.

Tshutshus Sverige vidare i EM-kvalet

Fotboll/EM-kval Gefle IF:s anfallare Tshutshu Wa Tshakasua spelade hela matchen när Sveriges P16-landslag gjorde en slätstruken insats och förlorade med 3-0 mot Italien i EM-kvalet.

Förlängnings-kungen frälste BP i P16-finalen

Ingenting såg ut att kunna skilja Brommapojkarna och AIK åt i P16-finalen. Då klev BP:s förlängningsspecialist fram. - Det handlar om att göra mål i slutet, säger Roni Burhan Tanrikulu.

Tshutshu EM-kvalar med P16-landslaget

Gävle/Fotboll Gefle IF:s forwardstalang Tshutshu wa Tshakasua är med när P16-landslaget ska EM-kvala mot EM på Malta nästa sommar. Tshutshu har närmast blivit ett stående inslag i pojklandslaget.

Läs mer om EM-kvala, Malta, Tshakasua och Tshutshu.
USM P16: Vidare till regionsslutspelet

I helgen avgjordes de sista gruppspelsmatcherna i USM P16 och det står klart vilka lag som går vidare till regionsslutspelet som spelas i slutet av november. Grattis säger vi till...
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15