Paow

Paow och kändissonen går nu skilda vägar

Paulina Paow Danielsson och Lancelot Hedman Graaf har gjort slut.I sin blogg berättar realityprofilen att hon var redo att satsa på förhållandet och känner sig hjärtekrossad.Jag ville verkligen det här så man kan säga att hela det här inte ligger hos mig för en gång skull skriver hon i sin blogg.
Magdalena Graafs vädjande ord till Lance
Paow och Lance Hedman har inte varit ett par länge men tänker redan på framtiden.Mamma Magdalena Graaf uttrycker nu sin oro för paret.– Min största oro är att Paulina och Lance inte skyddar sig, skriver hon på bloggen.
Läs mer om Lance, Lance Hedman, Lance och Paulina.

Magdalena Graafs ord – efter intima bilden

Lancelot Hedman Graaf dejtar kändisbloggaren Paulina Paow Danielsson – något som gör mamman Magdalena Graaf lycklig.Hon hyllar Paulina Danielsson i ett blogginlägg där hon beskriver sonens flickvän som omtänksam och hjälpsam:Vilken go svärdotter jag fått, skriver Magdalena Graaf.
Paows nya kärleksbesked
Kärleksparet Paow och Lance Hedman Graaf är på semester i Thailand.Nu avslöjar paret sina framtidsplaner.– Det känns så rätt, säger Paow till Hänt.
Graaf bryter tystnaden om sonens nya kärlek
Magdalena Graafs son, Lancelot Hedman Graaf, är tillsammans med Paradise Hotel-profilen Paulina Paow Danielsson.Nu bryter hon tystnaden om sonens nya flickvän och berättar om sina känslor.Saknar Lance och min fina lilla svärdotter Paulina så det gör ont i hjärtat, skriver hon på sin blogg.
Stora bakslaget för Paow – på kärleksresan med kändissonen
Kärlekssemestern i Thailand gick i krasch för Paulina Paow Danielsson och nya pojkvännen Lance Hedman Graaf.Att mysa fanns inte ens på världskartan med tanke på hur varmt och fuktigt det var i rummet. Sen så blev jag halvdålig också, mådde illa och hade ont i magen. skriver Paradise hotel-stjärnan på sin blogg.
Paows bild på kändis- sonen förvånar fansen
Paradise Hotel-profilen Paow är tillsammans med kändissonen Lance Hedman Graaf.Nu har hon lagt upp en bild på sig och kärleken – en bild som förvånar fansen.Mums! Han ser exakt ut som Leo DiCaprio, skriver en följare.
Paow avslöjar kärlekslögnen
Paradise Hotel-profilen Paulina Paow Danielsson och Lance Hedman Graaf har blivit ett par.Kändissonen Lance ska ha ljugit om sin ålder när de träffades – och nu hyllar paret varandra i sociala medier.Kolla min vackra tjej, skriver Lance om flickvännen på Instagram.
Paow bekräftar romans- ryktet med kändissonen
Paradise hotel-profilen Paulina Paow Danielsson, 24, har hittat kärleken igen - i sju år yngre kändissonen Lance Hedman Graaf.Paret bekräftar nu sitt förhållande, skriver Hänt.Ja vi är tillsammans, skriver Lance Hedman Graaf i ett meddelande till sajten.
Paow bryter tystnaden om romansen med kändissonen
Det har under den senaste tiden cirkulerat ett romansrykte mellen bloggaren Paulina Paow Danielsson och kändissonen Lance Hedman. Nu bryter de båda tystnaden. – Vi träffades via gemensamma vänner och vi klickade direkt, skriver hon till Hänt.
Tv-profilen Paow får hjälp med ekonomin
Bloggaren Paow får hjälp med sin privatekonomi i TV3:s Lyxfällan.Dokusåpa-profilen Paulina Danielsson vill ha hjälp av programmets experter.– Jag har alltid varit slarvig med pengar och struntat i räkningar, berättar hon i ett pressmeddelande.
Paow mitt i råndrama: Nu blir han knivhuggen
Paradise Hotel-profilen och bloggaren Paulina Paow Danielsson bestals av ett barn i Stockholm – men räddades av sin pojkvän.Då tänkte jag 'shit nu blir han knivhuggen', skriver hon om pojkvännen på sin blogg.– Det var jätteobehagligt, jag blev jättechockad, berättar hon nu.
Paows kärleksbeslut – efter uppbrottet
Bloggaren Paulina Paow Danielsson och pojkvännen Mattias Coleman gjorde slut för mindre än en månad sedan.Men nu har paret hittat tillbaka till varandra, och Paow skriver om sitt kärleksbeslut.Det är både det bästa och det värsta som hänt mig skriver bloggaren i ett inlägg.
Läs mer om Paow.
Paow singel efter svåra uppbrottet
Bloggaren Paulina Paow Danielsson har gjort slut med sin pojkvän.Nu berättar hon om beslutet på sin blogg.Det känns som att vi hör ihop. Men vi har förstört det här tillsammans skriver Paulina Danielsson i sin blogg.
Läs mer om Paulina Danielsson.
Paows kärlekssorg – berättar om beslutet
Bloggaren Paulina Paow Danielsson har gjort slut med sin pojkvän.Nu berättar hon om beslutet på sin blogg.Det känns som att vi hör ihop. Men vi har förstört det här tillsammans skriver Paulina Danielsson i sin blogg.
Läs mer om Paulina Danielsson.
Paows kärlekssorg – har gjort slut med pojkvännen
Bloggaren Paulina Paow Danielsson har gjort slut med sin pojkvän.Nu berättar hon om beslutet på sin blogg.Det känns som att vi hör ihop. Men vi har förstört det här tillsammans skriver Paulina Danielsson i sin blogg.
Läs mer om Paulina Danielsson.
Här är Paows svar efter kritikstormen
Bloggaren Paow orsakade en kritikstorm efter sitt inlägg. Bland annat beskrev hon abort som mord och anser att unga kvinnor bara ska ha rätt till en abort. Nu svarar hon på kritiken.
Paow berättar nu om sina ätstörningar
Paradise hotel-profilen Paow, 23, skriver nu ut om sina ätstörningar. I ett öppenhjärtigt inlägg på sin blogg berättar hon att hon tyckte bättre om sig själv förut – att det är den hon vill vara: Ska jag vara helt ärlig så tycker jag bättre om hon på bilden där uppe, trots att jag hade ätstörningar, var naiv och trodde bra om alla människor.
Läs mer om Paow.
Läkaren hyllar Paow efter ärliga bilderna
Paulina Danielsson berättar öppet om sin hudsjukdom psoriasis i Nyhetsmorgon. Tv-profilen säger att det kan vara jobbigt att visa upp sig naken för sin pojkvän, men att han har varit ett stort stöd. – Man känner sig inte så sexig när man är rödflammig, säger hon i Nyhetsmorgon.
Läs mer om Nyhetsmorgon och Paow.
Paow tackar för stödet – efter inlägget
Paulina Paow Danielsson visade upp sin hudsjukdom och hyllades för sitt mod. Nu tackar dokusåpastjärnan för allt stöd. Jag kommer att vägra att skämmas. För det är okej. Det smittar inte, skriver hon i sin blogg.
Paow visar upp sin sjukdom – hyllas
På Instagram visar Paulina Paow Danielsson upp sin hudsjukdom. Nu hyllas hon för sitt mod. Jag gråter för att jag känner mig ful och äcklig och hjälplös, skriver hon i bloggen.
Paradise hotel-deltagarnas nya kompistatuering
Vännerna Paulina Paow Danielsson och Jasmine Gustafsson, båda kända från Paradise hotel visar sin kärlek för varandra. På semester i Magaluf har de tatuerat in ett kompiscitat.
Paow: Jag vill ha en söndagspojkvän
Paulina Paow Danielsson har insett att närhet inte är så tokigt i alla fall. På sin blogg söker hon därför efter någon att kela med, skriver hon. Söndagspojkvän sökes, skriver Danielsson.
Läs mer om Danielsson.