Paradise

Karin Bergkvist: Svenska Akademien, knytblusar, kungen och en såpopera som egentligen inte är rolig alls

Vem behöver kolla på Robinson, Paradise Hotel eller Farmen för att få underhållning av dokusåpaklass när det finns verkliga - inte regisserade av ivrig producent - händelser att följa med i. Det känns som att teaterkungen själv, Gustav III,

Henke Larsson tränar med Paradise Hotel-profilen

Henrik Larsson gör i kväll entré i Lingonligan, en komediserie där man får följa ett fotbollslag i division 7. I samma program deltar andra kändisar som Carolina Gynning, Morgan Alling och Paradise Hotel-hunken Smail Alihodzic.
Marcus Birro: Svenska Akademien - dinosauriernas Paradise Hotel
Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s. "Snille och smak" var orden en gång.
Läs mer om Paradise Hotel.
Bråkrecap: Svenska Akademien
De aderton har blivit Paradise Hotel. Så här gick det till när företrädarna för snille och smak öppnade Pandoras ask. Fredagen den 6 april blev en nattsvart dag i Svenska Akademiens historia.
Läs mer om Paradise Hotel.

Malin Gramer återvänder till Paradise Hotel

Efter föräldraledigheten – nu återvänder Malin Gramer som programledare för TV3:s dokusåpa Paradise hotel.Därmed får vikarien Rebecca Stella ta ett kliv tillbaka.– Mycket har hänt och mycket mer kan hända, säger Malin Gramer i ett pressmeddelande.
Malin Gramer tillbaka i Paradise hotel
Läs mer om Paradise.
Det är väldigt lite alkohol i hockeyn
Stämmer det att hockeyspelare aldrig filmar till skillnad från fotbollspelare?Och är hockeyspelare är mindre intelligenta än genomsnittet? Eller att alla hockeyspelare snusar, tittar på Paradise Hotel och har svårt att hålla sig till en tjej åt gången?Kvällsposten ger Malmö Redhawks Nils Andersson chansen att bekräfta eller sticka hål på tio vanliga myter om hockeyspelare.
Läs mer om Paradise Hotel.
Fahl på festival – Paradise hotel-deltagarna utbytta mot en animerad apa
Fahl på festival guidar oss genom snackisarna inför Melodifestivalens final – influencer-trenden, den darriga dumpningsballaden och de potentiella vinnarkandidaterna. Det är väldigt sällan ett bidrag som har ratats seglar upp som vinnarkandidat.
Läs mer om Paradise.
Fahl på festival – Paradise hotel-deltagarna är utbytta mot en liten animerad apa
Fahl på festival guidar oss genom snackisarna inför Melodifestivalens final – influencer-trenden, den darriga dumpningsballaden och de potentiella vinnarkandidaterna. Det är väldigt sällan ett bidrag som har ratats seglar upp som vinnarkandidat.
Läs mer om Paradise.
Sprickan hos SVT – om heta filmen med Anna Book
Det råder osämja på SVT – kring Anna Book. Det är sångerskans heta och halvnakna sketch med Paradise hotel-hunken Smail Alihodzic som skapat en spricka hos innehållsteamet i Melodifestivalen. – Jag vet inte varför den är så himla kontroversiell, säger projektledaren Anette Helenius.
Sju nya favoriter! Perfekta att mixa och matcha
Mystiska sjöhästar, fina fåglar, dekorativa vaser och transparenta eukalyptusblad. Nu släpper vi fantastiska kollektionen Deco paradise av konstnären Anna Handell i LEVABO:s konstgalleri. – Jag har verkligen gett mig hän och experimenterat med mönster och utsmyckningar!
Läs mer om Anna Handell och Deco.
Anna Books vågade film hyllas av maken
Här försöker en halvnaken Smail Alihodzic kyssa Anna Book.Nu berättar sångerskan om den heta inspelningen med Paradise hotel-hunken inför Melodifestivalen 2018:s tredje deltävling.– Min man har sett reklamfilmen och han vill bara se den igen, igen och igen, säger Anna Book.
Olindas sexriter med främlingar
Olinda Castielle, tidigare Borggren, har lämnat Paradise Hotel bakom sig och vigt sitt liv åt andlighet och sex.Den tidigare skandaldrottningen berättar nu om sina sexriter runtom i världen – med främlingar.Har varit i Peru för att dricka ayahuasca, sedan England för en naken sexfest vid Stonehenge, skriver hon i ett mejl till EXTRA.
Paradise Hotel-vinnaren mitt i brandkaos i Thailand
En kraftig brand rasar på populära turistön Phi Phi-öarna.Mitt i dramat befinner sig tidigare Paradise Hotel-vinnaren Alexander D'Rosso.Hela ön brinner, kaos här, skriver han till Expressen.
Berås: Det är det här jag brinner för
I höstas flyttade montstjärnan, och tidigare Paradise Hotel-vinnaren, Madelen Berås till Sverige för att bo ihop med sin pojkvän.Nu berättar hon om livet i Sverige, satsningen på karriären och nya träningsmetoden som hon tror kommer lyfta sporten. – Jag tror att kvaliteten kommer bli mycket högre, säger hon.
Supermodellen Vendela Kirsebom avbryter frieriet
Vendela Kirsebom, 51, är stormförälskad i pojkvännen Petter Pilgaard, känd från realityserien Paradise hotel.I en intervju med Dagbladet berättar supermodellen att hon och kärleken nyligen var nära att förlova sig.– Men vi väntar lite, säger hon till Dagbladet.
De deltar i Farmen – TV4 tvingas göra om
Paolo Roberto leder den elfte säsongen av Farmen i TV4.Nu är det klart vilka som kommer att delta i dokusåpan 2018 – som tvingades ändra upplägget efter Guttas operation.– Det var mycket tuffare än vad jag trodde, säger tidigare Paradise hotel-deltagaren Jean-Pierre Marques till Nöjesbladet.
Graaf bryter tystnaden om sonens nya kärlek
Magdalena Graafs son, Lancelot Hedman Graaf, är tillsammans med Paradise Hotel-profilen Paulina Paow Danielsson.Nu bryter hon tystnaden om sonens nya flickvän och berättar om sina känslor.Saknar Lance och min fina lilla svärdotter Paulina så det gör ont i hjärtat, skriver hon på sin blogg.
Paradise hotel-Isabelle på sjukhus
Paradise Hotel-deltagaren Isabelle Hambe föll plötsligt ihop på ett hotellrum och var okontaktbar i flera timmar.Hon vårdas nu på intensiven i Västervik, skriver Aftonbladet.Jag kollapsade i badrummet, skriver Isabelle i ett sms till tidningen.
Stora bakslaget för Paow – på kärleksresan med kändissonen
Kärlekssemestern i Thailand gick i krasch för Paulina Paow Danielsson och nya pojkvännen Lance Hedman Graaf.Att mysa fanns inte ens på världskartan med tanke på hur varmt och fuktigt det var i rummet. Sen så blev jag halvdålig också, mådde illa och hade ont i magen. skriver Paradise hotel-stjärnan på sin blogg.
Efter skatteskandalen - Leif Östling avgår från Svenskt Näringsliv
Leif Östling, ordförande för Svenskt Näringsliv, avgår.– Uppmärksammade uttalanden av mig har initierat en angelägen debatt om vårt svenska skattetryck och vad skatterna levererar av välfärd till medborgarna, men jag har också fått kritik för drastiska uttalanden och skatteplanering.Östlings skatteplanering avslöjades i spåren av att Paradise paper blev känt.
Olindas sexreligion – nu berättar tv-profilen
Hon bytte namn från Olinda Borggren till Olinda Castielle, lämnade Sverige och hängav sig åt erotik.Den tidigare skandaldrottningen från Paradise hotel ägnar sig åt ett andligt liv med fokus på sex - och mediterar gärna med nakna män.Om vi vill resa till Indien och meditera med en naken munk gör vi det skriver Olinda Castielle i ett mejl.