Paradise

Supermodellen Vendela Kirsebom avbryter frieriet

Vendela Kirsebom, 51, är stormförälskad i pojkvännen Petter Pilgaard, känd från realityserien Paradise hotel.I en intervju med Dagbladet berättar supermodellen att hon och kärleken nyligen var nära att förlova sig.– Men vi väntar lite, säger hon till Dagbladet.

De deltar i Farmen – TV4 tvingas göra om

Paolo Roberto leder den elfte säsongen av Farmen i TV4.Nu är det klart vilka som kommer att delta i dokusåpan 2018 – som tvingades ändra upplägget efter Guttas operation.– Det var mycket tuffare än vad jag trodde, säger tidigare Paradise hotel-deltagaren Jean-Pierre Marques till Nöjesbladet.
Graaf bryter tystnaden om sonens nya kärlek
Magdalena Graafs son, Lancelot Hedman Graaf, är tillsammans med Paradise Hotel-profilen Paulina Paow Danielsson.Nu bryter hon tystnaden om sonens nya flickvän och berättar om sina känslor.Saknar Lance och min fina lilla svärdotter Paulina så det gör ont i hjärtat, skriver hon på sin blogg.
Paradise hotel-Isabelle på sjukhus
Paradise Hotel-deltagaren Isabelle Hambe föll plötsligt ihop på ett hotellrum och var okontaktbar i flera timmar.Hon vårdas nu på intensiven i Västervik, skriver Aftonbladet.Jag kollapsade i badrummet, skriver Isabelle i ett sms till tidningen.

Stora bakslaget för Paow – på kärleksresan med kändissonen

Kärlekssemestern i Thailand gick i krasch för Paulina Paow Danielsson och nya pojkvännen Lance Hedman Graaf.Att mysa fanns inte ens på världskartan med tanke på hur varmt och fuktigt det var i rummet. Sen så blev jag halvdålig också, mådde illa och hade ont i magen. skriver Paradise hotel-stjärnan på sin blogg.
Efter skatteskandalen - Leif Östling avgår från Svenskt Näringsliv
Leif Östling, ordförande för Svenskt Näringsliv, avgår.– Uppmärksammade uttalanden av mig har initierat en angelägen debatt om vårt svenska skattetryck och vad skatterna levererar av välfärd till medborgarna, men jag har också fått kritik för drastiska uttalanden och skatteplanering.Östlings skatteplanering avslöjades i spåren av att Paradise paper blev känt.
Olindas sexreligion – nu berättar tv-profilen
Hon bytte namn från Olinda Borggren till Olinda Castielle, lämnade Sverige och hängav sig åt erotik.Den tidigare skandaldrottningen från Paradise hotel ägnar sig åt ett andligt liv med fokus på sex - och mediterar gärna med nakna män.Om vi vill resa till Indien och meditera med en naken munk gör vi det skriver Olinda Castielle i ett mejl.
Paows bild på kändis- sonen förvånar fansen
Paradise Hotel-profilen Paow är tillsammans med kändissonen Lance Hedman Graaf.Nu har hon lagt upp en bild på sig och kärleken – en bild som förvånar fansen.Mums! Han ser exakt ut som Leo DiCaprio, skriver en följare.
Olindas ohämmade lyxliv – för porrpengarna
Hon var Sveriges skandaldrottning efter Paradise hotel - men lämnade Sverige bakom sig för att spela in porr utomlands.Olinda Castielle, tidigare Borggren, spelar in erotiskt material med maken Patrick som de säljer på sin hemsida.Och porrkarriären ger Castielle råd att leva ett ohämmat lyxliv.– Jag kan göra vad jag vill när jag vill och jag älskar pengar, livet och sex, säger Olinda Castielle.
Olindas ohämmade lyxliv – för porrpengarna
Hon var Sveriges skandaldrottning efter Paradise hotel - men lämnade Sverige bakom sig för att spela in porr utomlands. Olinda Castielle, tidigare Borggren, spelar in erotiskt material med maken Patrick som de säljer på sin hemsida. Och porrkarriären ger Castielle råd att leva ett ohämmat lyxliv. – Jag kan göra vad jag vill när jag vill och jag älskar pengar, livet och sex, säger Olinda Castielle.
Dramatiken i finalen av Paradise Hotel – som tittarna inte fick se
Det blev Jonathan Hermansson och Anna Pankova som vann årets Paradise hotel.Men även om de båda verkade lugna i finalen – så berättar nu Jonathan Hermansson om tvivlet som aldrig visades i tv.–Mos och Jeppe sa, kasta kulan i backen, för hon kommer kasta den direkt, säger Jonathan Hermansson efter programmet och berättar att han tvekade på sitt val ända in i det sista.
Paradisläckan – så här mycket pengar handlar det om
I helgen avslöjades Paradiseläckan, Paradise Papers.2 000 svenskar, däribland Svenskt Näringslivs ordförande Leif Östling har i hemlighet placerat pengar i skatteparadis för att undvika att betala skatt.
Glädjebeskedet: Klart för ny säsong av Paradise hotel
Här är glädjebeskedet som får fansen att jubla.Expressen kan berätta att TV3:s succsåpa Paradise Hotel kommer tillbaka i rutan nästa år.– Det stämmer att vi kommer köra ännu en säsong av vårt framgångskoncept Paradise Hotel, säger MTG:s presschef Susanne Nyln.
Paradise papers avslöjar: Så gömmer världens rikaste skattemiljarder
Förra året offentliggjordes de så kallade Panamadokumenten.Läckan visade hur världspolitiker glömde skattepengar i brevlådeföretag – och bland annat tvingades Islands statsminister till avgång.Nu avslöjas nya dokument: Paradisdokumenten – Paradise papers.De visar hur toppolitiker, världsartister, näringslivstoppar och privatpersoner genom olika upplägg undviker att betala skatt.
Paradise papers: Detta är advokatbyrån Appleby
Flera känsliga dokument har läckt från advokatbyrån Appleby i skatteparadiset Bermuda.Informationen i dokumenten leder till internationella toppolitiker, men även till Sverige.Byrån erbjuder flera juridiska tjänster till flera olika företag – och människor med enorm privat rikedom.
Paradise papers: Detta är advokatbyrån Appleby
Flera känsliga dokument har läckt från advokatbyrån Appleby i skatteparadiset Bermuda.Informationen i dokumenten leder till internationella toppolitiker, men även till Sverige.Byrån erbjuder flera juridiska tjänster till flera olika företag – och människor med enorm privat rikedom.
Paradise papers kan bli en planetär klusterbomb
PARIS.Med Paradise papers är det världens skatteparadis nummer Ett som är i skottgluggen. Åtminstone om man tar som måttstock Oxfams lista på de 15 värsta skatteparadisen på jorden, publicerad för ett år sedan.Pengatvätten väntas heta Appleby, en prisad institution på Bermuda.
Läs mer om Appleby, Bermuda och Ett.
Paow avslöjar kärlekslögnen
Paradise Hotel-profilen Paulina Paow Danielsson och Lance Hedman Graaf har blivit ett par.Kändissonen Lance ska ha ljugit om sin ålder när de träffades – och nu hyllar paret varandra i sociala medier.Kolla min vackra tjej, skriver Lance om flickvännen på Instagram.
Andreas Ericson: Dagens samtalsklimat behöver bli mer politiserat
I den politiska debatten diskuteras svåra frågor som om de rörde sig om ett avsnitt av Paradise Hotel. Andreas Ericson efterlyser en verklig politisering av samtiden.
Läs mer om Paradise Hotel.
Paow bekräftar romans- ryktet med kändissonen
Paradise hotel-profilen Paulina Paow Danielsson, 24, har hittat kärleken igen - i sju år yngre kändissonen Lance Hedman Graaf.Paret bekräftar nu sitt förhållande, skriver Hänt.Ja vi är tillsammans, skriver Lance Hedman Graaf i ett meddelande till sajten.
TV: Jag ställer upp i Paradise Hotel...
Pest eller Kolera med norska stjärnorna
Läs mer om Kolera och Paradise Hotel.
Tv-profilen Olindas kvinnliga älskare
Olinda Castielle, tidigare Borggren, lämnade Paradise hotel bakom sig och började i stället spela in porr. Nu berättar Olinda Castielle om sitt nya liv - och vad familjen tycker om hennes karriärsval. Jag älskar pengar, livet och sex skriver Olinda Castielle i ett mejl.
Tv-profilens ilska mot Wistam: Ingen skam
Sofia Wistam tycker att egna dokusåpan Temptation Island inte går att jämföra med TV3:s Paradise hotel - ett uttalande som upprör.Nu går Paradise hotel-profilen Robin Mos Andersson till motattack mot Wistam.– Jag blev helt rasande när jag läste vad hon hade sagt, säger han till Hänt.