Paradise

Tv-profilen Olindas kvinnliga älskare

Olinda Castielle, tidigare Borggren, lämnade Paradise hotel bakom sig och började i stället spela in porr. Nu berättar Olinda Castielle om sitt nya liv - och vad familjen tycker om hennes karriärsval. Jag älskar pengar, livet och sex skriver Olinda Castielle i ett mejl.

Tv-profilens ilska mot Wistam: Ingen skam

Sofia Wistam tycker att egna dokusåpan Temptation Island inte går att jämföra med TV3:s Paradise hotel - ett uttalande som upprör.Nu går Paradise hotel-profilen Robin Mos Andersson till motattack mot Wistam.– Jag blev helt rasande när jag läste vad hon hade sagt, säger han till Hänt.
Därför stoppades trekanten i tv
I tisdagens Paradise hotel får tittarna se hur Smail Alihodzic kryper in naken i ett tält tillsammans med Isabelle Hambe och Gabriela Falkenström för att ha en trekant.Men trekanten stoppades i tv, och tittarna fick inte se vad som hände - nu avslöjar Isabelle Hambe vad som hände i tältet.– Vill du höra sanningen? Jag var hyfsat packad och kåt, säger Isabelle Hambe till Hänt.
Tv-profilen mordhotas efter orden – vågar inte gå ut
Hon viskade kränkande ord till en vän i Paradise hotel – nu är Isabelle Hambe rädd för att lämna hemmet.Tv-profilen har fått flera mordhot efter händelsen i realityserien.– Folk som säger att jag borde undvika att gå ut, för de kommer få tag i mig, säger Isabelle Hambes till Aftonbladet.
Elena Belles stora förvandling
Skandaldrottningen Natascha Peyre blev Elena Belle och bytte festliv och Paradise hotel mot lyxigt familjeliv och Svenska Hollywoodfruar.Men när det begav sig var Paradise hotel-profilen hetast på de mest avklädda festerna, och åkte på barturn över hela landet.Här är de privata bilderna från de vilda festerna
Tittarnas ilska mot Paradise hotel
Paradise hotel fortsätter med sitt Las Vegas-tema - trots masskjutningen i Las Vegas under måndagsmorgonen där 59 personer förlorade sina liv, och över 500 personer skadades.Nu väcks ilska mot programmet på sociala medier.Las Vegas tema på Paradise hotel, känns väldigt olämpligt skriver en person på Twitter.
Läs mer om Paradise och Twitter.
Tittarnas ilska mot Paradise hotel
Paradise hotel fortsätter med sitt Las Vegas-tema - trots masskjutningen i Las Vegas under måndagsmorgonen där 59 personer förlorade sina liv, och över 500 personer skadades.Nu väcks ilska mot programmet på sociala medier.Las Vegas tema på Paradise hotel, känns väldigt olämpligt skriver en person på Twitter.
Läs mer om Paradise och Twitter.
TV3 blixtändrar Paradise hotel – efter massakern i Las Vegas
TV3 blixtändrar Paradise hotel inför måndagens avsnitt.Dokusåpan ska ha Las Vegas-tema –nu tvingas de klippa om sitt material.–Vi ber om ursäkt i fall detta kan väcka känslor med tanke på vad som hänt, säger Susanne Nyln, presschef på MTG Sverige.
Läs mer om Paradise och Susanne Nyln.
Erics fräcka flört med Bianca - vågade draget trots pojkvännen
När Paradise Hotel-deltagaren Eric Hagber i veckan gästade Intim med Björk passade han på att skicka en öppen flört till Bianca Ingrosso.Mitt framför alla och trots att bloggaren har återförenats med pojkvännen Phillipe Cohen.– Jag skulle vilja ha dig, säger han i inlägget som är direkt riktat till Bianca Ingrosso.
Fem dokusåpor som överträffar Paradise hotel
I dag, måndag den 4 september, har en ny svensk säsong av Paradise hotel premiär på TV3. I Sverige har de mer extravaganta dokusåporna på senare år fått stå tillbaka för mer välbeprövade koncept – men utanför landets gränser överträffar märkligheterna fortfarande varandra i realitygenren. Här är fem exempel.
Läs mer om Paradise och TV3.
Sanningen bakom sexskandalen i tv
Dokusåpan Bachelor in paradise ställdes in efter bara en veckas inspelning - efter misstankar om sexuellt utnyttjande under inspelningen.Efter den omtalade poolincidenten talar nu den drabbade Corinne Olympios ut om händelsen, som stängde ner ett helt tv-program.– Jag vill att alla ska kunna förstå mig bättre, säger Corinne Olympios, skriver E! Online.
Höstens deltagare i Paradise Hotel
Snart är det dags för tv-tittarna att bekanta sig med det nya gänget i Paradise Hotel.Den 4 september har programmet premiär på kanal TV3.Förutom att de mest omtalade killarna från tidigare säsonger av Paradise Hotel återkommer i höstens säsong så kommer tittarna även få bekanta sig med tio nya deltagare.
De tävlar i Paradise hotel
Paradise hotel är tillbaka, och tio nya deltagare ska göra entr på hotellet i TV3:s dokusåpa.
Läs mer om Paradise.
Marie Plosjö försvann – efter alla tragedierna
Marie Plosjö hade en destruktiv period i sitt liv efter Paradise hotel. Nu berättar dokusåpadeltagaren om missfallet, alkoholen och Playboy-utviket. – Jag mådde jättedåligt efteråt, jag var ute och festade en del. Jag ville fly verkligheten, säger modellen.
Läs mer om Paradise och Playboy-utviket.
Paow mitt i råndrama: Nu blir han knivhuggen
Paradise Hotel-profilen och bloggaren Paulina Paow Danielsson bestals av ett barn i Stockholm – men räddades av sin pojkvän.Då tänkte jag 'shit nu blir han knivhuggen', skriver hon om pojkvännen på sin blogg.– Det var jätteobehagligt, jag blev jättechockad, berättar hon nu.
Tv-profilen drabbad av mystisk sjukdom
Nu talar den förre detta Paradise Hotel-deltagaren Saga Scott ut om sin tuffa kamp mot smärtan.På Instagram berättar hon om värken som hindrar henne i vardagen och om hur jobbigt det är att inte få svar på vad allt handlar om.Vad fan är felet på mig, skriver tv-profilen på sin Instagram.
Olindas nya liv – har lämnat Sverige
Olinda Borggren blev känd som Paradise hotels första intrigmakerska.Men sedan dess har realityprofilen lämnat Sverige –och bytt liv helt.Olinda har hunnit gifta sig, byta namn till Castielle – och publicerar nu pornografiskt material på nätet.Det första jag gör när jag vaknar är att andas, sträcka på mig och sedan ha sex, skriver Olinda Castielle på sociala medier.
Anfallaren dök upp – i sexsåpan: Inte optimalt
Den engelska fotbollsklubben Margate riskerar att få inleda säsongen utan anfallare.Anledningen?Mike Thalassitis har valt bort försäsongsträningen för att delta i den brittiska versionen dokusåpan av Paradise Hotel utan att något berätta för klubben.–Min tränare lär bli rasande, men jag bryr mig inte, säger Thalassitis till The Sun.
Läs mer om Margate, Paradise Hotel och The Sun.
TV3-profilens stora bröst-förändring
I ett uppmärksammat inlägg på Instagram berättar nu Paradise Hotel-deltagaren Ulrika Forsberg att hon har valt att operera brösten. – Redan i femman hade jag D-kupa och sedan blev det ju inte bättre med åren, skriver hon.
Smail återvänder till Paradise Hotel
Flera välkända deltagare dyker upp när Paradise Hotel är tillbaka i höst.Nu kommer beskedet att även Smail Alihodzic kommer att vara med i nya säsongen som leds av Rebecca Stella, skriver programmet på sin officiella Instagram-sida.