Paris

Rysslands Paris Hilton ska utmana Putin i valet

Hon har beskrivits som Rysslands Paris Hilton av magasinet Vogue och har fem miljoner följare på Instagram.Hon är dotter till Vladimir Putins före detta mentor.Nu meddelar tv-personligheten Ksenia Sobchak att hon planerar att utmana Putin i nästa års presidentval i Ryssland.

Louvren nekade tidelagsskulptur – Centre Pompidou sa ja

En tolv meter hög skulptur som föreställer en man som har samlag med ett djur har skapat uppståndelse i Paris.
Läs mer om Centre Pompidou.
Stjärnans budskap i vågade bilden
Paris Jackson har tidigare försvarat sitt utseende på Instagram.Nu slår hon tillbaka med en ny bild.Bekväm i mina kurvor, skriver Paris Jackson.
Läs mer om Instagram.Nu.
Fifa utreder PSG-ordföranden för korruption
Nu startar även Internationella fotbollsförbundet en utredning mot Paris Saint-Germains ordförande Nasser al-Khelaifi.
Läs mer om Internationella och Nasser.

PSG-ordförande utreds för korruption

Nasser Al-Khelaifi, ordförande i Paris Saint-Germain, utreds av schweiziska myndigheter för misstänkt korruption.
JUST NU: PSG-chef utreds för mutbrott
Paris Saint-Germains starke man Nasser al-Khelaifi är i blåsväder.Shejken kommer att utredas för mutbrott, bekräftar de schweiziska myndigheterna.
Läs mer om Nasser.
Stjärnans dotter gör entr – fansen i chock
Sådan mor - sådan dotter. Likheten mellan dottern Ava Phillippe och mamma Reese Witherspoon får fansen att häpna.I november tar artonåringen klivet ut i rampljuset genom att debutera på fashionabla le Bal i Paris.
Helen Mirren och Jane Fondas succ på catwalken
Vem har sagt att catwalk-modeller måste vara unga?Skådespelarna Jane Fonda, 79, och Helen Mirren, 72, gjorde båda succ på en modevisning i Paris.Helen Mirren är den perfekta människan tycker en person om Mirren på sociala medier.
Läs mer om Helen Mirren, Mirren och Paris.Helen.
Filmrecension: Suggestivt om kvinnligt begär utan någon riktig förlösning
Kerstin Gezlius har sett Mäklaren från Paris av Sbastien Marnier.
Läs mer om Mäklaren och Sbastien Marnier.
Misstänkta sprängladdningar på Parisföretag
Bensindunkar kopplade till någon form av primitiv detonationsanordning har hittats under flera lastbilar på ett cementföretag i nordöstra Paris, enligt källor med insyn i polisutredningen.
Läs mer om Parisföretag.
Explosion vid jordansk beskickning i Paris
En motorcykel har exploderat utanför en jordansk beskickning i Paris, rapporterar Jordaniens statliga nyhetsbyrå Petra med hänvisning till en talesperson för utrikesdepartementet i Amman.
Läs mer om Amman och Petra.
Pampen bekräftar: Zlatans bortglömda deal med PSG
PARIS. Kontraktet med Manchester United går ut om nio månader.Vad händer sen för Zlatan?Ett alternativ är en ledarroll i PSG – diskussionerna har redan inletts.– Allting är möjligt, säger ordföranden Nasser Al-Khelafi till SportExpressen.
Fem män gripna efter bomb vid PSG:s hemmaarena
En hemmagjord bomb upptäckes i lördags i närheten av fotbollsarenan Parc des Princes, bara timmar före ligamötet mellan Paris Saint Germain och Bordeaux. Fem män har gripits – varav en känd av polisen för kopplingar till islamistisk extremism, skriver bland annat engelska Independent.
Läs mer om Bordeaux, Independent och Parc.
Bomb hittad vid Paris SG:s arena
Zlatan Ibrahimovics gamla klubb Paris Saint-Germain kan ha blivit en måltavla för terrorister.Enligt Daily Mail har fransk polis hittat en bomb i närheten av PSG:s hemmaarena Parc des Princes – och en person med koppling till islamistisk extremism har gripits.
Läs mer om Parc.
Uppgifter: Svenskduon kan ta över storklubben
Storklubben Paris Saint-Germain kan få en blågul tränarduo till nästa säsong.Staffan Olsson ryktas bli huvudtränare och får Drottikonen Magnus Andersson som assistent, enligt podcasten Avkast.
Läs mer om Avkast.
Uppgifter: Svenskduon kan ta över storklubben
Storklubben Paris Saint-Germain kan få en blågul tränarduo till nästa säsong.Staffan Olsson ryktas bli huvudtränare och får Drott-ikonen Magnus Andersson som assisterande, enligt podcasten Avkast.
Läs mer om Avkast.
Hemmagjord bomb hittad i Paris
Åklagare i Frankrike har öppnat en utredning om terrorbrott sedan en hemmagjord bomb hittats i området Porte d'Auteuil i Paris i helgen.
Läs mer om Frankrike och Porte.
Pappan: Neymar skulle ha stannat i Barcelona
Neymars pappa Neymar Santos Sr är fotbollsstjärnans närmaste rådgivare och agent. Nu avslöjar pappan att han avrådde stjärnan från att lämna Barcelona för Paris Saint-Germain och ger sin syn på bråket med Cavani.– Det var Neymars beslut inte mitt, säger Neymars pappa Neymar Santos Sr.
Läs mer om Barcelona och Cavani.
Skandaltränaren i stort flygdrama
Fabrice Souloy, den franske travtränaren, som är dopingavstängd i hela Norden var under helgen med om ett flygdrama.Han var nämligen med på det uppmärksammade Air France-planet som tvingades nödlanda i Labrador, i Kanada, rapporterar Paris-Turf.
Superhästen lekte hem 24 miljoner kr
Europas största galopplöpning Prix de l Arc de Triomphe avgjordes på söndagen strax norr om Paris.Jättefavoriten Enable gjorde vad nästan alla förväntade sig och lekte hem segern - värd drygt 24 miljoner kronor.
Att ge Nobelpriset till Bob Dylan var ett angrepp
Peter Handke är ständigt med på listorna över tänkbara Nobelpristagare i litteratur. Kontroversiell på grund av sitt stöd för Serbien under kriget, men också djupt beundrad av författarkollegor som Knausgård och Orhan Pamuk. Thomas Steinfeld mötte honom i huset i Chaville utanför Paris.
Ivan Aguli sökte efter det lysande tomrummet
I Mazasfängelset i Paris, fängslad för anarkistisk terrorism, läste han Koranen och Swedenborg. Ivan Agulis religiösa konstsyn gör honom fortfarande till en outsider i Sverige. Idag är det 100 år sedan det svenska måleriets mest gåtfulla mystiker dog.
Läs mer om Koranen, Sverige och Swedenborg.
Skräcken på flyget – här kollapsar motorn
Passagerarna hörde en hög smäll – och såg hur delar av flygplansmotorn lossnade.Nu har Atlantflygningen från Paris till Los Angeles tvingats nödlanda i Kanada.Markpersonalen var tvungen att plocka upp delar av flygplanet från landningsbanan efter vi landat skriver passageraren Peter Cowan på Twitter.
Mystiska kvinnan – bakom PSG:s kupp
PARIS. 2,2 miljarder för Neymar? 1,7 miljarder för Kylian Mbapp?Inga problem.På våning fyra i ett höghus i Doha, Qatar, sitter företaget QSI och ritar om fotbollsvärlden 2017.Personerna med makten: Fyra arabiska män – och en fransk, mystisk kvinna.Vem är hon?– Det är ingen mening att du ens försöker skriva något om henne, säger Jos Barroso, journalist på L Equipe.
Valde Malmö FF före träning – sparkades
Andr Schultz, 27, fick kicken från hockeylaget när han drog till Paris för att se MFF:s Champions League-kval.Nu är han juniortränare i Pantern och vill göra samma resa som flera spelare har gjort.– Målet är att ta sig vidare till Malmö, säger Schultz som fortfarande är hängiven MFF-supporter.
Läs mer om Malmö, Pantern och Schultz.