Paris

Jätteskrällen: Fantastiskt

Anna Mix och Shadow Gar var favorittippade.Men när EM för ston skulle avgöras på Solvalla var båda chanslösa.I stället blev det en jätteskräll i form av I Love Paris som tog hem prissumman på 800 000 kronor.– Att hon vinner det här loppet från det här läget hade man naturligtvis inte räknat med, säger Olle Goop till TV12.
Läs mer om Olle Goop, Shadow Gar och Solvalla.

Prinsens ånger – efter sista orden med Diana

Prins Harry berättar nu om sin ånger efter det sista telefonsamtalet med sin mamma.Prinsessan Diana ringde sina söner en sista gång från Paris innan hon dog.– Jag har ångrat hela mitt liv att jag pratade med henne så kort, berättar prinsen under dokumentären Prinsessan Diana: minnet efter vår mamma.
Läs mer om Diana och Prinsessan Diana.
Hilton bryter tystnaden – 13 år efter sexvideon
I början på 2000-talet var Paris Hilton, 36, en av de kändaste personerna i världen.Sen släppte hennes expojkvän en sexvideo som han la ut på nätet – något som enligt Paris Hilton förstörde hennes liv.–Jag ville bli som prinsessan Diana. Men han förstörde allting, säger hon i en intervju.
Läs mer om Diana.

Stoke lånar anfallare från PSG

Spanske anfallaren Jes lånas ut från PSG till Stoke. – Han har inte haft sin lyckligaste tid i Paris men han är fortfarande en ung man som är hungrig och redo att göra ett stort avtryck i Premier League, säger Stokes vd Tony Scholes.
Läs mer om PSG, Premier League och Stoke.
Minnesord: Jacques Couturier
Ingenjör Jacques Couturier, Paris, har lämnat oss, 83 år gammal. Närmast anhöriga i Stockholm är dottern Catherine Couturier, svärsonen Lars, barnbarnen Ella och Vilma samt hans första hustru, Gudrun Ekeflo. Närmast i Paris är hustrun Jacqueline Dupuy Couturier.
Flicka dog när bil körde in i pizzeria
En flicka har dödats och tolv personer har skadats efter att en bil kört in i en pizzeria i byn Sept-Sorts öster om Paris. Det rör sig inte om ett misstänkt terrordåd, enligt åklagaren.
Flicka dog när bil körde in i pizzeria
VIDEO | En flicka har dödats och tolv personer har skadats efter att en bil kört in i en pizzeria i byn Sept-Sorts öster om Paris. Det rör sig inte om ett misstänkt terrordåd, enligt åklagaren.
Bil körde in i pizzeria i Frankrike – en död
En liten flicka har dött efter att en bil kört in i en pizzeria öster om Paris, skriver Aftonbladet. Minst fem personer ska vara skadade.
Läs mer om Aftonbladet och Frankrike.
Flicka död efter att bil kört in i pizzeria utanför Paris
En 8-årig flicka har dött och minst fem personer har skadats efter att en bil kört in i uteserveringen till en pizzeria i Seine-et-Marne, öster om Paris, skriver AP.
Läs mer om Seine-et-Marne.
Bil har kört in i pizzeria – flera skadade
En bil har kört in i en pizzeria i Paris.Minst fem personer ska vara skadade, skriver BFM TV.En flicka har dött, skriver AP.
Läs mer om Paris.Minst.
Flicka död efter att bil kört in i pizzeria
En flicka har dött och minst fem personer skadats efter att en bil kört in i en pizzeria i Paris, skriver AP.
Sara Danius: Drömmen om kvinnan blev till ett imperium
Om inte Christian Dior hade funnits hade man fått uppfinna honom. Sara Danius besöker en spektakulär utställning i Paris om modehuset som förkroppsligade Le New Look.
Läs mer om Christian Dior och Le New Look.
Neymar målskytt i PSG-debuten
Debuten i Paris Saint-Germain slutade med seger och mål för klubbens rekorddyra värvning Neymar. Guingamp besegrades med 3–0.
Läs mer om Neymar.
Michael Jacksons dotter Paris vill flytta – till Oslo
Michael Jacksons dotter, Paris Jackson, verkar ha fått nog av USA.Efter president Donald Trumps beslut om att förbjuda transpersoner i den amerikanska militären så riktade hon sig till sin norska vän, Omer Bhatti:– Kan jag komma och bo hos dig i Oslo?, skrev hon enligt norska VG.
Läs mer om Omer Bhatti och Oslo.
Paris Hiltons heta kärlekssemester
Kärleken blomstrar mellan hotellarvtagerskan Paris Hilton och hennes Chris Zylka.På nya bilder syns de gå hand i hand på ön Formentera.– Jag är så kär. Chris är mannen i mitt liv, har Paris Hilton tidigare sagt om relationen till E! News.
Läs mer om Formentera.
Jakt på sanningen om en brutal våldtäkt
Passion övergår i brutalt våld, våldtäkt och mordförsök då douard och Reda möts en natt i Paris. Efteråt är douard besatt av att försöka berätta om vad som hänt. I en intensiv kortroman skildrar författaren svårigheten i att behålla sanningen om, och makten över, sin egen berättelse.
Läs mer om Reda.
Cline Dions kärlekslycka efter maken Rens död
Nya uppgifter om Cline Dions kärlekslycka – dansaren pekas ut som ny dejtCline Dions syntes tillsammans med 32-åriga Pepe Munoz under Paris modevecka.– Han får henne att känna sig vacker, sexig och levande, säger en uppgiftslämnare till Radaronline.
Läs mer om Pepe Munoz och Radaronline.
Paris Jackson ärliga kroppsbudskap
Michael Jacksons dotter Paris Jackson ger ett positivt kroppsbudskap.Modellen är det nya ansiktet utåt för märket Calvin Klein.Jag har ärr, bristningar och celluliter och akne. Jag är en människa, inte en docka., skriver hon i ett meddelande till i-D Magazine.
Läs mer om Calvin Klein.Jag och Magazine.
E-sport kan bli olympisk sport redan 2024
Ordföranden för Paris olympiska budkommitt säger till AP att han ska diskutera möjligheterna att introducera e-sport i det olympiska programmet redan i Paris.
Birgitta Rubin: Det blir en återkomst för Anders Zorn – mästaren på ögonblick
Vår nationalmålare Anders Zorn är tillika Sveriges internationellt mest framgångsrike konstnär. Hans flitiga resande och utländska kundkrets manifesteras i sommarutställningarna på Zornmuseet i Mora och Sven-Harrys i Stockholm. Och i september öppnar Petit Palais i Paris en stor retrospektiv; Anders Zorn – Le matre de la peinture sudoise.
Läs mer om Mora, Stockholm och Zornmuseet.