Patrik eriksson

Klart: Sju spelare lämnar Djurgården

Sex spelare – Ren Bourque, Joacim Eriksson, William Lagesson, Patrik Lundh, Linus Johansson, Markus Ljungh och Mikael Ahln – lämnar Djurgården Hockey.Det bekräftar laget på sin hemsida.

De är Köping Hockeys nya tränarduo

Meddelades på måndagskvällen. Förra veckan slog beskedet ner som en bomb, Daniel Eriksson och Patrik Pettersson avslutar sina tränaruppdrag i Köping Hockey. På måndagskvällen stod det klart vilka som tar vid som tränare för A-laget.
Bomben: Succétränarna lämnar Köping Hockey
Tog laget till playoff - nu väljer duon att inte förlänga sina kontrakt. Daniel Eriksson och Patrik Pettersson ledde Köping Hockey till klubbens största framgång på 2000-talet när laget till sig till playoff 1 denna säsong.
Ilskan: Han var som en diktator
UPPSALA. Sirius förlorade med 0-5 mot Östersunds FK. Efter matchen var det en rasande Joshua Wicks som riktade skarp kritik mot huvuddomaren Patrik Eriksson och hans team.Anledningen? Den straff som Östersund fick i första halvlek.– Knuffen var utanför straffområdet. Domaren var som en diktator, säger Wicks.
Läs mer om Patrik Eriksson och Östersund.

De jobbar när du har semester

Semestern är här, många av oss kan lata oss och göra vad vi vill. Men andra måste fortfarande gå till jobbet. Vissa med extra långa dagar nu på sommaren. Asfaltsläggarna Patrik Eriksson, Tobias Nitz och Johan Ekdahl jobbar ofta 15–16 timmar på raken.
Läs mer om Johan Ekdahl.
Sjöbergs attack: Som en brat på Stureplan
Patrik Sjöberg riktar sylvass kritik mot RF:s ordförande Björn Eriksson efter att idrottens misslyckande diskuterats i riksdagen.Idrottsstjärnan, som är med och lanserar Idrottsbrevet, tyckte att svaren uteblev.– Det är som en brat på Stureplan som springer runt med pappas kreditkort och spelar att han gör som han vill. Men nej, det kan man inte göra. Vi vill veta var pengarna går, det är två miljarder, säger han.– Jag ger honom fördelen av att få slänga ut de här beskyllningarna, jag avstår från att svara, säger Eriksson.
RF:s ändring efter Sjöbergs ilska
Höjdhopparen Patrik Sjöberg är arg över hur RF har bedrivit frågor kring övergrepp och kallat dem: helt sjuka.Efter hans hårda ord agerar nu RF.– Jag kommer att föreslå att vi ska behålla preskriptionstiden på två månader för tävlingsärenden, men för sexuella övergrepp mot barn och andra grova civila brott införa en särskild paragraf, säger RF:s ordförande Björn Eriksson.
Läs mer om Björn Eriksson.
Utbuad efter målgesten: Var starkt provocerad
Mohamed Buya Turay kvitterade mot Göteborg och firade genom att springa till AFC:s bänk samtidigt som han gjorde en gest.Det fick hemmapubliken att se rött och Buya Turay blev varnad av domare Patrik Eriksson.– Jag tycker att det är tråkig känsla av domaren. Han blev hånad, jag ska inte säga något som ger rubriker om vad de sa, säger tränare Pelle Olsson.
Starka ljusskenet kom från meteor
Ett mystiskt ljussken har lyst upp himlen på flera håll i Sverige – och polisen har fått flera samtal. Det rör sig om en bolid, en typ av meteor. – Den har gett upphov till ett ljussken över hela länet, säger Patrik Eriksson, rlc-befäl vid polisen i Stockholm.
Bilverkstad brinner i Vallentuna
En bilverkstad i Vallentuna med ett 30-tal bilar står i lågor. En förundersökning om mordbrand har inletts. – Det är en ordentlig brasa, strax efter klockan 01 gick rutorna i tre vädersträck i lokalen, säger Patrik Eriksson, befäl vid polisens regionledningscentral i Stockholm.
Fyra knivskadade efter bråk i bostad
Fyra personer har skadats vid ett bråk i en bostad i Spånga i nordvästra Stockholm. En av dem skadades allvarligt och tre av de fyra fördes till sjukhus. –Det har varit någon form av bråk, det är fyra vuxna personer, två kvinnor och två män. Samtliga har skador av någon form av kniv eller liknande. Tre av de personerna, två män och en kvinna, är gripna, förda till sjukhus för omplåstring, säger Patrik Eriksson, RLC-befäl vid polisen i Stockholm.
Tvillingarna fick gå i särskola av misstag
När tvillingarna Johan och Oscar gick på lågstadiet placerades de i en särskoleklass – av misstag. Flera år passerade innan felaktigheten kunde redas ut. – Det är klart att man är lite arg och lite bitter, det har ju skadat mina söners självkänsla, säger Patrik Eriksson, tvillingarnas pappa.
Läs mer om Johan, Oscar och Patrik Eriksson.
Elva patruller ryckte ut mot stenkastare
Ett bråk i Arninge i Täby urartade och flera ungdomar kastade sten på polisen. Elva patruller ryckte ut för att få kontroll på sammanstötningen. – Det blossade upp. Stöket vände sig mot patrullen som kom till platsen, säger Patrik Eriksson, befäl på polisens regionledningscentral.
Läs mer om Arninge, Patrik Eriksson och Täby.
Väpnat dubbelrån mot butiker i Stockholm
Vid 21-tiden på torsdagskvällen larmades polisen till Kista centrum efter ett dubbelrån. Två gärningsmän ska ha kört in med en moped i gallerian och sedan skjutit med vapen, skriver Aftonbladet. – Vi utgår från att det har varit en riktig pistol, säger Patrik Eriksson, pressinformatör vid Stockholmspolisen, till tidningen.
Från folkfest i Höljes till tomma läktare på klassiska Daytona
Andreas Eriksson är rallycrossvisionären som byggt upp sporten i USA. Det är en starkt växande tv-sport med fler bilmärken på väg in och svenska stjärnor som Patrik Sandell och Sebastian Eriksson – men inte alls någon publikfest. Andreas Eriksson ser i framtiden en serie i USA på vintern och VM på sommaren.
Sandell körde mot mästerskapsledning – då small det
Daytona. Patrik Sandell var på väg mot segern och mästerskapsledning då han körde ihop med amerikanen Tanner Foust. Båda bröt och Sebastian Eriksson blev trea. I den mindre klassen vann 17-årige Oliver Eriksson för andra året i rad.
Eriksson tog pallplats efter bilbrand
Tampa. Sebastian Eriksson fick kämpa hårt mot Patrik Sandell, men lyckades ta tredjeplatsen redan första helgen i sin nya bil då Global Rallycross säsongsstartade i Phoenix.
Läs mer om Patrik Sandell och Phoenix.
En person knivskuren på fest
En person knivskars på en fest i Nacka utanför Stockholm under natten mot söndagen. – Det var några oinbjudna gäster som kom dit och sen blev det bråk, säger Patrik Eriksson, på Stockholmspolisen.
Körde in i Ica med bil – hotade med yxa
Ica i Bagarmossen har utsatts för en smash and grab-kupp, strax efter att butiken stängde. Tre eller fyra gärningsmän körde in i butikens ståljalusi med en bil och personalen hotades med yxa. – Vi har anträffat flyktbilen, säger Patrik Eriksson, befäl vid regionledningscentralen.
Läs mer om Bagarmossen, Ica och Patrik Eriksson.
Missade Eriksson - men kan få in Tokos
Faluns säsong tog slut tidigare än planerat. En positiv sak: Sportchefen Patrik Bäck kan redan nu börja bygga nästa års lag. Han har gått bet på en landslagsman, men kan lyckas få in en annan i tjeckiske stjärnan Milan Tokos. - En eller två spelare kommer säkert in, säger Patrik Bäck. Samtidigt står Faluns backstjärna Emil Johansson högst upp på nykomlingen Thorengruppens önskelista.
Läs mer om Emil Johansson och Patrik Bäck.
Domarskandalen direkt i junior-VM
Det smällde direkt i Juniorkronornas premiär mot Schweiz.William Nylander gav Sverige ledningen – och minuterna senare knockades Joel Eriksson Ek blodig.– Väldigt dålig tajming av domarna att inte blåsa av, säger experten Patrik Ross i SVT.Samtidigt visades fel spelare i Schweiz ut i fem minuter för skallning.
Man misshandlad och rånad av fem personer
En man misshandlandets och rånades i centraka Rissne under torsdagskvällen. Fem män är gripna mistsänkta för rån. – Den misshandlade mannen var ordentligt tilltygad och blodig i ansiktet, säger Patrik Branting Eriksson, kc-befäl på Stockholmspolisen.
Död kropp hittad i centrala Stockholm
Ett lik har hittats i vattnet i Norr Mälarstrand i centrala Stockholm. – Kroppen har legat där än längre tid, säger Patrik Branting Eriksson, KC-befäl vid Stockholmspolisen.
Svensk rallycrosskomet skrällde igen
Patrik Sandell vann den andra tävlingen i Global Rallycross i Detroit, som kördes natten till måndagen. Men mästerskapets stora svenska sensation är Sebastian Eriksson, som efter dubbla tredjeplatser i Detroit ligger tvåa totalt.
Läs mer om Detroit och Sebastian Eriksson.
Tre Kronors poängkung missar VM
Tre Kronors poäng- och skyttekung den här säsongen, Patrik Hersley, hinner inte blir frisk för att spela VM. Redan på fredagskvällen mot Tjeckien i Euro Hockey Tour testar Pär Mårts fyra nya spelare och Loui Eriksson från Boston är aktuell inför VM i Prag 1–17 maj.