Patrik wincent

Lyxfällans Patrik Wincent berättar om missbruket efter musikkarriären

I torsdagens avsnitt av Lyxfällan väljer en av programledarna att vara extra öppen om sig själv, det är Patrik Wincent som berättar att han själv haft stora ekonomiska problem.
Läs mer om Lyxfällan och Patrik Wincent.

Lyxfällans programledare: Min ekonomi var katastrofal

Patrik Wincent turnerade runt världen med eurodiscobandet Look Twice på 90-talet, sålde skivor och levde det goda livet.När artistkarriären ebbade ut så öppnade sig avgrunden.– Jag blev fråntagen min identitet och hade en katastrofal ekonomi med skulder på en kvarts miljon, säger Patrik som nu är programledare för Lyxfällan i TV3.
Läs mer om Look Twice, Lyxfällan, Patrik och TV3.
Gladiatorn ny som expert i Lyxfällan
Magdalena Kowalczyk, känd som Athena i Gladiatorerna, blir ny expert i Lyxfällan.Tillsammans med Frida Boisen, Magnus Hedberg och Patrik Wincent kommer hon att leda 24:e säsongen på TV3.– Det är en livsdröm som besannas, säger Magdalena i ett pressmeddelade.
Digital stress – så drabbas du
Att vara ständigt uppkopplad har blivit en kultur. Men på myntets baksida finns stress, sömnproblem och koncentrationssvårigheter. Det är dags att återta makten över tekniken, menar föreläsarna Micke Darmell och Patrik Wincent.
Läs mer om Micke Darmell och Patrik Wincent.

Försök få hjälp från psykiatrinDataspelsakutens råd om barnen spelar för mycket:

Datorspelsberoende är ännu inte en vedertagen psykiatrisk diagnos. Men för många familjer är det en mardröm de vill vakna upp ur. Patrik Wincent från Malmö, som själv tagit sig ur sitt datorspelsmissbruk, försöker nu hjälpa andra.
Läs mer om Malmö.