Paula eby

Tildes ärliga dagen efter- bild i Nyhetsmorgon

Jane Fonda hyllades över hela världen för sin ärliga dagen efter-bild.I dagens Nyhetsmorgon valde Tilde de Paula Eby att göra samma sak – genom att visa upp sig morgonen efter Elle-galan.– Sov du i klänningen, Tilde? frågar Malin Collin i programmet.

Här överraskas Malou på 65-årsdagen i TV4

Grattis Malou von Sivers som fyller 65 år!Under måndagsmorgonen firades TV4-profilen i Nyhetsmorgon och överraskades i hemmet av kollegan Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Malou, Nyhetsmorgon, Paula Eby, TV4 och Tilde.
Tildes miljonklipp – nya lyxlivet i Spanien
Tilde de Paula Eby är mångmiljonär – men själv säger hon att hon inte vet hur mycket hon tjänar.TV4-profilen berättar om superlönen och det soliga lyxlivet med maken i podcasten Tv-fabriken.– För mig är det väldigt viktigt att jag tar ut den lön som jag behöver för att gå runt, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Paula Eby, Spanien, Tilde och Tv-fabriken.
Tildes de Paulas kollaps – efter sändningen
Tilde de Paula Eby prisades för sin programledarinsats – då föll hon plötsligt ihop.TV4-profilen berättar om kollapsen i podcasten Tv-fabriken.– Jag bara känner, jag tuppar av, jag svimmar, helvete, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Paula Eby, Tilde och Tv-fabriken.

Tildes kamp mot tårarna över Brost

Tilde de Paula Eby grät när Johannes Brost gick bort.Den folkkäre skådespelaren skulle ha medverkat på TV4:s gala Tillsammans mot cancer under måndagen och programledaren fick flera gånger kämpa för att hålla tillbaka tårarna.– Beskedet kom hans bortgång kom väldigt snabbt och jag tror att vi alla är i chock, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Brost, Paula Eby och Tilde.
Tildes saknad efter Brost – programledarens fina hyllning i sändning
Cancern tog Johannes Brosts liv – bara dagar innan den folkkära skådespelaren skulle medverka i TV4:s gala Tillsammans mot cancer.Under programmet hyllades Johannes Brost och programledaren Tilde de Paula Eby, som bland annat träffade honom under Let's dance berättade om saknaden.– Han hade alltid ett leende på läpparna, sa hon från scen.
Läs mer om Brost, Paula Eby och Tilde.
Tildes verkliga relation med Jihde
De är parhästar i Nyhetsmorgon. Men monetärt krossar Tilde de Paula Eby kollegan Peter Jihde – och tjänar tre gånger mer än Jihde i taxerad förvärvsinkomst. Samtidigt svarar Peter Jihde på ryktet om att duon är mer än vänner. – Vi tycker otroligt bra om varandra som kompisar och som kolleger, säger Peter Jihde i podcasten Nemo möter en vän.
Tildes miljonkross – mot Peter Jihde
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde är parhästar i Nyhetsmorgon, men Tilde är den som plockar ut mest lön.Hon tjänar tre gånger mer än Jihde i taxerad förvärvsinkomst – programledaren tar ut hela 2,3 miljoner kronor i lön.
Tilde räddar soldoktorn – slipper fira jul ensam
Mikael Soldoktorn Sandström blev socialt isolerad efter att hans sambo dog för tio år sedan.När TV4-kollegan Tilde de Paula Eby fick höra talas om att han skulle fira jul ensam, valde hon att agera.När det kom fram att jag skulle vara ensam tvingade hon mig mer eller mindre hem på jullunch säger Sandström till Allas.
Läs mer om Paula Eby och Sandström.
Tildes plötsliga utspel – känslopaniken i finalen
I säsongsavslutningen av Hela Sverige bakar får deltagarna träffa sina nära och kära – efter flera tävlingsveckor och en rafflande final.Trots att programledaren Tilde de Paula Eby gör sitt bästa för att muntra upp deltagarna, svämmar känslorna över.
Läs mer om Hela Sverige, Paula Eby och Tilde.
Tildes oväntade avsked – mitt i Nyhetsmorgon
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde jobbar tätt tillsammans i TV4 Nyhetsmorgon.Trots det var Jihde helt oförberedd när kollegan tog julavsked.– Va!? Ska du inte jobba nästa vecka? utbrast han chockat i direktsändning.
Tildes stora misstag: Stor ursäkt
Tilde de Paula Eby programleder TV4:s Nyhetsmorgon på Nobeldagen - men gör en stor miss.För sent inser TV4-profilen sitt misstag, och tvingas be om ursäkt i direktsändning.– Jag ska börja med en stor, stor ursäkt, säger Tilde de Paula Eby i Nyhetsmorgon.
Branddramat i Hela Sverige bakar som tittarna inte fick se
Det hettar till i kvällens avsnitt av TV4:s Hela Sverige bakar.Mitt under produktionen av chokladtårtan börjar det ryka från Bradley Peters plats.– Är det sant? Har du bränt den? undrar Tilde de Paula Eby häpet.
Läs mer om Hela Sverige, Paula Eby och Tilde.
Deltagarens sexutspel chockar Tilde de Paula Eby
I kvällens avsnitt av Hela Sverige bakar bakar deltagaren Fredrik Britz, 26, för sin bortgångne mormor.Då går allting snett - och det brister för Tilde de Paula Eby.– Alltså... Nu blev det ju jättefel, utbrister hon i programmet.
Tilde de Paula Ebys hårda pik mot Steffo
Allt fler personer vill ha en personlig registreringsskylt till sin bil.I tisdagens Nyhetsmorgon skrattar Tilde de Paula Eby och Peter Jihde åt att det går att ha Steffo som registreringsplåt på bilen.– Jag vet inte vad vi ska göra med den informationen. Steffo finns kvar som registreringsplåt, säger Tilde de Paula Eby i Nyhetsmorgon.
Här går Jihde ner på knä för Tilde – i sändning
Programledaren Tilde de Paula Ebys 45-årsdag firades med en stor överraskning i direktsändning av kollegan Peter Jihde - som gick ner på knä.– Älskling, jag klarar inte av sånt här. Jag är helt svettig, säger Tilde de Paula Eby i TV4 Nyhetsmorgon.
Läs mer om Jihde, Paula Eby, Peter Jihde och Tilde.
Felix Herngrens stora miss – lämnade dottern på fel förskola
Felix Herngren råkade lämna sin dotter på fel förskola.Det berättar regissören och skådespelaren i Hellenius hörna – något som får både David Hellenius och Tilde de Paula Eby att bryta ut i skratt.– Det är helt galet, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Läs mer om Paula Eby och Tilde.
Tittarnas ilska mot Tilde – efter tabben i sändning
Tilde de Paula Eby råkade svära när hon fick ett tv-pris.Reaktionerna blev starka och efteråt har folk på stan kommit fram för att kritisera programledaren – något som fått henne att må dåligt.– Jag fick så mycket skit, säger hon i Hellenius hörna.
Läs mer om Paula Eby och Tilde.
Tildes passning till Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren var gäst i TV4:s Nyhetsmorgon.När hon berättade om sin nya show och att hon fick sätta ihop ett drömteam verkade Tilde de Paula Eby tycka att hon missat någon...– Men gud vad konstigt, frågar Tilde de Paula Eby.
Tildes pik mot Jihde i sändning
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde tränar ryggen i tisdagens Nyhetsmorgon.Men Tilde de Paula Eby kan inte låta bli att reta programledarkollegan – för att han stönar så mycket.– Men gud, det låter som att han ska föda barn, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Peter Jihdes relation med Tilde de Paula
Peter Jihde och Tilde de Paula Eby jobbar tajt tillsammans i TV4:s Nyhetsmorgon - något som har startat rykten om att de skulle vara mer än vänner.I podcasten Nemo möter en vän berättar Jihde om sin privata relation till kollegan.– Vi tycker otroligt bra om varandra som kompisar och som kolleger, säger Peter Jihde i podcasten.
Läs mer om Jihde, Nemo, Paula Eby, Paula, Peter Jihde och Tilde.
Tilde de Paula Eby: Ditt bästa är gott nog
Förutom i Nyhetsmorgon syns Tilde de Paula Eby just nu i Hela Sverige bakar. I programmet svallar känslorna, hemmabagarna gråter och kastar saker. Det är på riktigt. Precis som programledaren vill att livet ska vara.
Tilde slår tillbaka – mot Books ilska
Anna Book var gäst i TV4:s Nyhetsmorgon - och kritiserade programledaren Tilde de Paula Eby efteråt.Nu slår TV4-programledaren tillbaka mot Books hårda ord i Mix Megapol.– Det är supertråkigt om hon känner så. Jag har själv sett det där och funderat över det. Jag har också funderat över varför hon inte sa det till mig, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Mix Megapol, Paula Eby och Tilde.
Tildes känslostorm – mitt i sändningen
Det blev känslosamt för Tilde de Paula Eby i onsdagens Nyhetsmorgon.Barack Obamas hyllning till hustrun gav programledaren känslosvettningar över hela kroppen.– Jag vet, det är superfånigt av mig, säger hon i programmet.
Peter Jihde nära att falla ihop i sändning
Peter Jihde och Tilde de Paula Eby testar yrsel och illamående i TV4:s Nyhetsmorgon.Men när Peter Jihde har snurrat runt i så kallad irländsk julafton är han nära att falla ihop - och tvingas sätta sig ner.– Jag tycker du är lite blek, sätt dig på trappan där, säger Tilde de Paula Eby i direktsändningen.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde och Tilde.