Paula eby

Klart: De tävlar i Hela kändis-Sverige bakar

Hela kändis-Sverige bakar är tillbaka med Tilde de Paula Eby i vår.I årets säsong tävlar bland annat läkaren Mikael Doktor Mikael Sandström, programledaren Malin Gramer och stylisten Jonas Hallberg.– Trodde aldrig att jag skulle vara med i ett program där man tävlar om att baka, men det var så otroligt FAB! Och gänget som jag tävlade mot var underbara, verkligen en upplevelse för livet, säger Jonas Hallberg i ett pressmeddelande från TV4.

Oväntade domen Nikki Amini tvingas lämna Let's dance

Nikki Amini tvingas lämna Let's dance – efter ett stort drama.Programledaren Tilde De Paula Eby frågade häpet om paret var chockade direkt efter resultatet var klart.–Det kan vara så med tittarna att de glömmer rösta på de som de vill ha kvar, säger David Hellenius.
Läs mer om Nikki Amini.
Tilde rörd i direktsändning – efter Berghagens fina gest
I går chockades Sverige av beskedet att den folkkära artisten Barbro Lill-Babs Svensson hastigt gått bort.Under onsdagsmorgonen gästade Lasse Berghagen TV4:s Nyhetsmorgon och tillägnade en dikt till sin exfru.Den fina gesten gjorde programledaren Tilde de Paula Eby märkbart berörd.– Det var ett starkt ögonblick, säger programledaren Jesper Börjesson.
Tildes utspel – efter bilderna i vinter-OS
PYEONGCHANG. Det amerikanska skridskolandslagets dräkter har blivit en snackis på OS.Detta på grund av den ljusgråa fläck som sitter vid åkarnas skrev.– Varför har de satt reflexer runt fiffi? Det är väl det vi pratar om, eller? säger TV4-programledaren Tilde de Paula Eby i Nyhetsmorgon.
Läs mer om Nyhetsmorgon och Paula Eby.
Tilde i tårar – här tar Jihde farväl i TV4
Peter Jihde har gjort sin sista sändning som programledare i Nyhetsmorgon.Tilde de Paula Eby passade på att hylla programledarkollegan i slutet av sändningen.– Du har alltid min rygg jag kan lita på dig till tusen procent, säger Tilde de Paula till en rörd Peter Jihde.
Tilde och Peter Jihdes klyfta innan splittringen
Peter Jihde lämnar TV4 och Nyhetsmorgon-radarpartnern Tilde de Paula Eby för MTG-koncernen.Duon som nu splittras är en av TV4:s mest lysande –men lönekuvertet skiljer sig rejält.Tilde de Paula Eby tjänar tre gånger mer än Jihde i taxerad förvärvsinkomst – programledaren tog ut hela 2,3 miljoner kronor i lön.
Jihde avslöjar sanningen – därför lämnar han Tilde
Peter Jihde ringde till sin bror Niklas innan han lämnade TV4 – för att höra vad brodern tycker om att de två blir kolleger på MTG.Efteråt berättade han beslutet för vännen Tilde de Paula Eby – som brast ut i gråt.– Man ska lämna festen när festen är som allra bäst, säger Peter Jihde.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde, TV4 och Tilde.
TV4 avslöjar planen – så ersätts Peter Jihde
Peter Jihdes plötsliga avhopp från TV4 chockade alla på Nyhetsmorgons redaktion.Under hans sista sändning kommer han firas ordentligt – men redan nu planeras det för en ersättare, och Tilde de Paula Eby är med och bestämmer.Tilde är naturligtvis med i dialogen skriver Johanna Thulin Bratten, programchef på Nyhetsmorgon, i ett mejl.
Tilde avslöjar kraven på Jihdes efterträdare
Peter Jihde lämnar TV4 och därmed Nyhetsmorgon.Nu inleds jakten på en ersättare som ska leda programmet tillsammans med Tilde de Paula Eby.– Man måste vara snäll och man måste vara vaken, säger hon till TV4.
Läs mer om Nyhetsmorgon.Nu, Paula Eby, TV4 och Tilde.
Tilde de Paula Ebys privata avslöjande i sändning
TV4-programledaren Tilde de Paula Eby har varit gift med sin make i 6 år.I samband med att bröllop tas upp i TV4:s Nyhetsmorgon så delar programledaren med sig av en intim kärleksbild från sitt eget bröllop - och hyllas på Instagram.Så fina ni är! Hoppas på mycket lycka och kärlek i ert liv skriver en person om bilden.
Läs mer om Instagram.Så och Paula Eby.
Tildes ärliga dagen efter- bild i Nyhetsmorgon
Jane Fonda hyllades över hela världen för sin ärliga dagen efter-bild.I dagens Nyhetsmorgon valde Tilde de Paula Eby att göra samma sak – genom att visa upp sig morgonen efter Elle-galan.– Sov du i klänningen, Tilde? frågar Malin Collin i programmet.
Här överraskas Malou på 65-årsdagen i TV4
Grattis Malou von Sivers som fyller 65 år!Under måndagsmorgonen firades TV4-profilen i Nyhetsmorgon och överraskades i hemmet av kollegan Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Malou, Nyhetsmorgon, Paula Eby, TV4 och Tilde.
Tildes miljonklipp – nya lyxlivet i Spanien
Tilde de Paula Eby är mångmiljonär – men själv säger hon att hon inte vet hur mycket hon tjänar.TV4-profilen berättar om superlönen och det soliga lyxlivet med maken i podcasten Tv-fabriken.– För mig är det väldigt viktigt att jag tar ut den lön som jag behöver för att gå runt, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Paula Eby, Spanien, Tilde och Tv-fabriken.
Tildes de Paulas kollaps – efter sändningen
Tilde de Paula Eby prisades för sin programledarinsats – då föll hon plötsligt ihop.TV4-profilen berättar om kollapsen i podcasten Tv-fabriken.– Jag bara känner, jag tuppar av, jag svimmar, helvete, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Paula Eby, Tilde och Tv-fabriken.
Tildes kamp mot tårarna över Brost
Tilde de Paula Eby grät när Johannes Brost gick bort.Den folkkäre skådespelaren skulle ha medverkat på TV4:s gala Tillsammans mot cancer under måndagen och programledaren fick flera gånger kämpa för att hålla tillbaka tårarna.– Beskedet kom hans bortgång kom väldigt snabbt och jag tror att vi alla är i chock, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Brost, Paula Eby och Tilde.
Tildes saknad efter Brost – programledarens fina hyllning i sändning
Cancern tog Johannes Brosts liv – bara dagar innan den folkkära skådespelaren skulle medverka i TV4:s gala Tillsammans mot cancer.Under programmet hyllades Johannes Brost och programledaren Tilde de Paula Eby, som bland annat träffade honom under Let's dance berättade om saknaden.– Han hade alltid ett leende på läpparna, sa hon från scen.
Läs mer om Brost, Paula Eby och Tilde.
Tildes verkliga relation med Jihde
De är parhästar i Nyhetsmorgon. Men monetärt krossar Tilde de Paula Eby kollegan Peter Jihde – och tjänar tre gånger mer än Jihde i taxerad förvärvsinkomst. Samtidigt svarar Peter Jihde på ryktet om att duon är mer än vänner. – Vi tycker otroligt bra om varandra som kompisar och som kolleger, säger Peter Jihde i podcasten Nemo möter en vän.
Tildes miljonkross – mot Peter Jihde
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde är parhästar i Nyhetsmorgon, men Tilde är den som plockar ut mest lön.Hon tjänar tre gånger mer än Jihde i taxerad förvärvsinkomst – programledaren tar ut hela 2,3 miljoner kronor i lön.
Tilde räddar soldoktorn – slipper fira jul ensam
Mikael Soldoktorn Sandström blev socialt isolerad efter att hans sambo dog för tio år sedan.När TV4-kollegan Tilde de Paula Eby fick höra talas om att han skulle fira jul ensam, valde hon att agera.När det kom fram att jag skulle vara ensam tvingade hon mig mer eller mindre hem på jullunch säger Sandström till Allas.
Läs mer om Paula Eby och Sandström.
Tildes plötsliga utspel – känslopaniken i finalen
I säsongsavslutningen av Hela Sverige bakar får deltagarna träffa sina nära och kära – efter flera tävlingsveckor och en rafflande final.Trots att programledaren Tilde de Paula Eby gör sitt bästa för att muntra upp deltagarna, svämmar känslorna över.
Läs mer om Hela Sverige, Paula Eby och Tilde.
Tildes oväntade avsked – mitt i Nyhetsmorgon
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde jobbar tätt tillsammans i TV4 Nyhetsmorgon.Trots det var Jihde helt oförberedd när kollegan tog julavsked.– Va!? Ska du inte jobba nästa vecka? utbrast han chockat i direktsändning.
Tildes stora misstag: Stor ursäkt
Tilde de Paula Eby programleder TV4:s Nyhetsmorgon på Nobeldagen - men gör en stor miss.För sent inser TV4-profilen sitt misstag, och tvingas be om ursäkt i direktsändning.– Jag ska börja med en stor, stor ursäkt, säger Tilde de Paula Eby i Nyhetsmorgon.
Branddramat i Hela Sverige bakar som tittarna inte fick se
Det hettar till i kvällens avsnitt av TV4:s Hela Sverige bakar.Mitt under produktionen av chokladtårtan börjar det ryka från Bradley Peters plats.– Är det sant? Har du bränt den? undrar Tilde de Paula Eby häpet.
Läs mer om Hela Sverige, Paula Eby och Tilde.
Deltagarens sexutspel chockar Tilde de Paula Eby
I kvällens avsnitt av Hela Sverige bakar bakar deltagaren Fredrik Britz, 26, för sin bortgångne mormor.Då går allting snett - och det brister för Tilde de Paula Eby.– Alltså... Nu blev det ju jättefel, utbrister hon i programmet.