Paula eby

Tilde de Paula Eby: Ditt bästa är gott nog

Förutom i Nyhetsmorgon syns Tilde de Paula Eby just nu i Hela Sverige bakar. I programmet svallar känslorna, hemmabagarna gråter och kastar saker. Det är på riktigt. Precis som programledaren vill att livet ska vara.

Tilde slår tillbaka – mot Books ilska

Anna Book var gäst i TV4:s Nyhetsmorgon - och kritiserade programledaren Tilde de Paula Eby efteråt.Nu slår TV4-programledaren tillbaka mot Books hårda ord i Mix Megapol.– Det är supertråkigt om hon känner så. Jag har själv sett det där och funderat över det. Jag har också funderat över varför hon inte sa det till mig, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Mix Megapol, Paula Eby och Tilde.
Tildes känslostorm – mitt i sändningen
Det blev känslosamt för Tilde de Paula Eby i onsdagens Nyhetsmorgon.Barack Obamas hyllning till hustrun gav programledaren känslosvettningar över hela kroppen.– Jag vet, det är superfånigt av mig, säger hon i programmet.
Peter Jihde nära att falla ihop i sändning
Peter Jihde och Tilde de Paula Eby testar yrsel och illamående i TV4:s Nyhetsmorgon.Men när Peter Jihde har snurrat runt i så kallad irländsk julafton är han nära att falla ihop - och tvingas sätta sig ner.– Jag tycker du är lite blek, sätt dig på trappan där, säger Tilde de Paula Eby i direktsändningen.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde och Tilde.

Peter Jihde nära att falla ihop i sändning

Peter Jihde och Tilde de Paula Eby testar yrsel och illamående i TV4:s Nyhetsmorgon.Men när Peter Jihde har snurrat runt i så kallad irländsk julafton är han nära att falla ihop - och tvingas sätta sig ner.– Jag tycker du är lite blek, sätt dig på trappan där, säger Tilde de Paula Eby i direktsändningen.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde och Tilde.
Pamela Anderson trött på bilderna
90-talsikonen Pamela Anderson, 50, har tröttnat på sociala medier.I en intervju med TV4:s Tilde de Paula Eby berättar hon varför hon är ointresserad av barnbilder på Facebook och Instagram.– Folk som springer runt i pyjamas och matar sina barn, jag förstår mig inte på det, säger Pamela Anderson i programmet.
Tilde de Paula bryter ihop efter missen
I direktsändning kan allt hända – fråga bara Tilde de Paula Eby.När programledaren ska presentera nästa ämne i onsdagens Nyhetsmorgon går allt fel.– Ta det lugnt. Vi kommer snart tillbaka, säger kollegan Peter Jihde efter missen –samtidigt som han måste krama om Tilde de Paula, som bryter ihop av skratt.
Pinsamma kuppen mot Tilde i sändning
TV4-profilen Anders Pihlblad överraskade i veckan Tilde de Paula Eby med ett klipp – på hur hon såg ut en gång i tiden i TV4 Nyhetsmorgon. – Ibland är det bra att man blir äldre, ganska ofta faktiskt, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Läs mer om Paula Eby och Tilde.
Tilde de Paula Eby om relationen med Jihde
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde sänder live-tv ihop många timmar i – och de är så nära vänner att flera tittare undrat om de är tillsammans.TV4-profilen hyllar nu sin kollega, men är glad att de bara är vänner.– Herregud, det räcker med att vi sänder ihop fyra timmar om dagen tycker jag, säger Tilde de Paula Eby till Hänt.se.
Jespers fina hyllning till Tilde i Nyhetsmorgon
För andra året i rad utsågs Tilde de Paula Eby till årets kvinnliga programledare på Kristallen-galan.Något som programledarkollegan Jesper Börjesson vill uppmärksamma i måndagens Nyhetsmorgon.– Vi träffades i Jönköping 1994. Redan då sa folk att det var något speciellt med dig. Så rätt vi hade då, säger han i programmet.
Kuppen mot Tilde i Nyhetsmorgon
Tilde de Paula Eby utsågs till årets kvinnliga programledare på fredagens tv-gala Kristallen.På söndagen var hon tillbaka i Nyhetsmorgon – och innan programmet var över fick hon en riktig överraskning av familj och vänner.– Att jag inte förutsåg detta. Nu är jag helt svettig, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Programledarens comeback i TV4
Mammalediga TV4-programledaren Soraya Lavasani är tillbaka i Nyhetsmorgon – men bara för en dag.I måndagens program dyker Lavasani upp som gäst, tillsammans med 2,5 månader gamla dottern Bianca.– Din resa har vi fått följa, vecka för vecka, Soraya, konstaterar Tilde de Paula Eby i Nyhetsmorgon.
Pinsamma missen: Vad ska vi skylla på?
Peder Fredricson är ett namn som kommer att hemsöka Tilde de Paula Eby och Jesper Börjesson framöver.TV4 Nyhetsmorgons programledarduo stod för en praktgroda när de helt tappade bort namnet på ryttaridolen. – Jag vet inte vad vi ska skylla på att vi sa fel namn fyrtio gånger, säger de Paula Eby i programmet.
Tildes passionerade återförening med maken
Programledaren Tilde de Paula Eby och maken Thomas de Paula Eby har inte träffats på nästan en vecka.Nu har programledaren lagt upp en minst sagt passionerad bild på när de återser varandra igen.Sådan är kärleken! Dramatisk! skriver Tilde de Paula Eby på Instagram.
Läs mer om Instagram, Paula Eby och Tilde.
TV4-duons oväntade semester tilsammans
TV4-kollegerna Tilde de Paula Eby och David Hellenus kan inte få nog av varandra.När de är lediga väljer de att åka på semester tillsammans.Tack för en superfin kväll igår!!!, skriver Tilde på Instagram under en bild där de båda syns ihop.
Läs mer om Instagram, Paula Eby och Tilde.
Tilde nära att svimma under direktsändning
Programledaren Tilde de Paula Eby var nära att tuppa av i direktsändning.Det var åttatiden under Nyhetsmorgon som programledaren kände sig yr efter att ha andats in en ballong med helium.– Det här hade jag inte förväntat mig, säger hon förvånat i direktsändning.
Läs mer om Nyhetsmorgon och Paula Eby.
Här gifter sig Tilde och Peter i sändning
Här provar Peter Jihde och Tilde de Paula Eby att gifta sig i Nyhetsmorgon.Men när Jihde ger sin riktiga vigselring till programledarkollegan säger hon stopp.– Nej, wow, det där blir inte populärt, säger Tilde de Paula Eby i direktsändning.
Bedragare slog till mot Tilde de Paula Eby
TV4-profilen Tilde de Paula Eby har fallit offer för kortbedragare.– Jag har ju själv blivit skimmad, flera gånger, berättade hon i Nyhetsmorgon på onsdagen.Kortbedrägerierna ökar snabbt – i fjol anmäldes över 77 000 brott där kontokortsuppgifter stulits.
Läs mer om Nyhetsmorgon, Paula Eby och Tilde.
Tildes ursäkt efter flörten i sändning
Tilde de Paula Eby flörtar loss i tisdagens Nyhetsmorgon, när en gäst ska skrapa triss i direktsändning.Efteråt ber hon om ursäkt för sitt beteende.– Jag flörtade lite, förlåt, jag ber om ursäkt för det. Så ska man inte göra, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Läs mer om Nyhetsmorgon, Paula Eby och Tilde.
Tildes budskap till tittaren efter succn
Let's dance-säsongen har kommit till avslut efter fredags final i Stockholm.Nu riktar programledaren Tilde de Paula Eby ett budskap till både publiken och de som deltagit.TACK för en fantastisk säsong! För att NI varit så snälla mot mig!Hon meddelar också separat att hon gärna programleder nästa års säsong av det populära programmet.
Läs mer om Paula Eby, Stockholm.Nu och Tilde.
Tildes glädjebesked efter succdebuten
David Hellenius och Tilde de Paula Eby gjorde succ som ny programledarduo för TV4:s Let's dance, efter Jessica Almenäs kanalbyte.Nu hoppas TV4 kunna knyta upp duon för nästa säsong –och Tilde är redo att tacka ja.– Jag hoppas verkligen att vi är programledare nästa säsong, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Paula Eby, TV4 och Tilde.
Vi är väldigt bra på att vårda vår kärlek
När Tilde de Paula Eby, 44, kommer hem hoppar hon direkt i mjukisbrallorna. Hon njuter av att vara tonårsmamma och diskuterar gärna politik vid köksbordet. Helgerna hänger hon helst av allt hemma med barnen och sin man. – Varje dag har vi en stund när jag känner att det bränner till.
Läs mer om Paula Eby.
Här brister det för Tilde i sändning
Här brister det för TV4-profilen Tilde de Paula Eby under Nyhetsmorgon.Hon börjar gråta och tvingas torka tårarna med näsduk när hon får se ett inslag om flyktingpojken Delvan - som hon träffade i ett flyktingläger för ett år sedan.– Åh, det är så fantastiskt, vilken överraskning, säger hon, rörd till tårar.
Tildes tårar i Nyhetsmorgon
Här brister det för TV4-profilen Tilde de Paula Eby under Nyhetsmorgon.Hon börjar gråta och tvingas torka tårarna med näsduk när hon får se ett inslag om flyktingpojken Delvan - som hon träffade i ett flyktingläger för ett år sedan.– Åh, det är så fantastiskt, vilken överraskning, säger hon, rörd till tårar.
Ilskan efter nakna bilderna: Hemskt
Stina Wollter spred nakenbilder på sin rival på nätet – utan att be om tillåtelse. Nakenfilmen har fått Samir Badrans pappa Ahmad Badran att reagera starkt. – Det har varit hemskt, jag vägrade åka upp till Stockholm om han inte tog bort det från sin Instagram, säger Ahmad Badran. Samtidigt gav programledaren Tilde de Paula Eby artisten – som ryktas ha en romans med danspartnern Sigrid Bernson – en fräck pik i direktsändning – som hon sedan menade var oskyldig.