Paula eby när

Tilde de Paula bryter ihop efter missen

I direktsändning kan allt hända – fråga bara Tilde de Paula Eby.När programledaren ska presentera nästa ämne i onsdagens Nyhetsmorgon går allt fel.– Ta det lugnt. Vi kommer snart tillbaka, säger kollegan Peter Jihde efter missen –samtidigt som han måste krama om Tilde de Paula, som bryter ihop av skratt.

Pinsamma missen: Vad ska vi skylla på?

Peder Fredricson är ett namn som kommer att hemsöka Tilde de Paula Eby och Jesper Börjesson framöver.TV4 Nyhetsmorgons programledarduo stod för en praktgroda när de helt tappade bort namnet på ryttaridolen. – Jag vet inte vad vi ska skylla på att vi sa fel namn fyrtio gånger, säger de Paula Eby i programmet.
Tildes passionerade återförening med maken
Programledaren Tilde de Paula Eby och maken Thomas de Paula Eby har inte träffats på nästan en vecka.Nu har programledaren lagt upp en minst sagt passionerad bild på när de återser varandra igen.Sådan är kärleken! Dramatisk! skriver Tilde de Paula Eby på Instagram.
Läs mer om Instagram, Paula Eby och Tilde.
TV4-duons oväntade semester tilsammans
TV4-kollegerna Tilde de Paula Eby och David Hellenus kan inte få nog av varandra.När de är lediga väljer de att åka på semester tillsammans.Tack för en superfin kväll igår!!!, skriver Tilde på Instagram under en bild där de båda syns ihop.
Läs mer om Instagram, Paula Eby och Tilde.

Här gifter sig Tilde och Peter i sändning

Här provar Peter Jihde och Tilde de Paula Eby att gifta sig i Nyhetsmorgon.Men när Jihde ger sin riktiga vigselring till programledarkollegan säger hon stopp.– Nej, wow, det där blir inte populärt, säger Tilde de Paula Eby i direktsändning.
Tildes ursäkt efter flörten i sändning
Tilde de Paula Eby flörtar loss i tisdagens Nyhetsmorgon, när en gäst ska skrapa triss i direktsändning.Efteråt ber hon om ursäkt för sitt beteende.– Jag flörtade lite, förlåt, jag ber om ursäkt för det. Så ska man inte göra, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Läs mer om Nyhetsmorgon, Paula Eby och Tilde.
Vi är väldigt bra på att vårda vår kärlek
När Tilde de Paula Eby, 44, kommer hem hoppar hon direkt i mjukisbrallorna. Hon njuter av att vara tonårsmamma och diskuterar gärna politik vid köksbordet. Helgerna hänger hon helst av allt hemma med barnen och sin man. – Varje dag har vi en stund när jag känner att det bränner till.
Läs mer om Paula Eby.
Här brister det för Tilde i sändning
Här brister det för TV4-profilen Tilde de Paula Eby under Nyhetsmorgon.Hon börjar gråta och tvingas torka tårarna med näsduk när hon får se ett inslag om flyktingpojken Delvan - som hon träffade i ett flyktingläger för ett år sedan.– Åh, det är så fantastiskt, vilken överraskning, säger hon, rörd till tårar.
Tildes tårar i Nyhetsmorgon
Här brister det för TV4-profilen Tilde de Paula Eby under Nyhetsmorgon.Hon börjar gråta och tvingas torka tårarna med näsduk när hon får se ett inslag om flyktingpojken Delvan - som hon träffade i ett flyktingläger för ett år sedan.– Åh, det är så fantastiskt, vilken överraskning, säger hon, rörd till tårar.
Här blir Faustina, 32, mångmiljonär i TV4
Här blir Faustina Christiansen, 32, mångmiljonär! Programledare Peter Jihde skriker rakt ut när småföretagaren vinner fem miljoner kronor i direktsändning. – Det var den iskallaste fem miljoners-vinnaren vi haft i Nyhetsmorgon, säger Tilde de Paula Eby.
Tommys glädjeyra efter megavinsten
Trisskrapare Tommy hade all anledning att jubla när han under morgonen skrapade fram inte mindre än en miljon kronor i Nyhetsmorgon. – Nu håller jag i dig lite för det ser ut som du kan trilla ihop när hem helst, säger en glad Tilde de Paula Eby som kände igen Tommy sedan tidigare.
Läs mer om Nyhetsmorgon, Paula Eby, Tilde och Tommy.
Tittarna hyllar Tilde de Paula Eby efter Let's dance
Tilde de Paula Eby gör sin första säsong som programledare för TV4:s Let's dance. I studion fick hon starka applåder när hon klev in på dansgolvet med Hellenius, och nu hyllas hon på sociala medier. Tilde de Paula är kvinnan i mitt liv skriver en person på Twitter.
Läs mer om Paula, Paula Eby, Tilde och Twitter.
Tilde de Paula Ebys Triss-tabbe: Skit!
Tilde de Paula Eby är något av en Triss-expert. Nyhetsmorgon-ankaret har firat hundratals Triss-vinnare i TV4-studion. Men när UNT ger TV4-profilen chansen att själv skrapa en lott – går det snett. – Skit också! säger hon till tidningen.
Tildes stora lycka när kollegan var tillbaka
Folkkära Peter Jihde har inte synts i TV4:s Nyhetsmorgon på en tid, men är nu tillbaka i rutan. Hans parhäst Tilde de Paula Eby sprudlade av lycka när de möttes i studion under sändningen. – Jag är så himla glad. Jag har längtat så mycket efter dig, Peter, sade Tilde de Paula Eby. Men snart kan han försvinna ur rutan igen.
Läs mer om Paula Eby, Peter och Tilde.
Agneta Sjödin om sitt svåra livsval
Agneta Sjödin har hittat en balans i livet – men så har det inte alltid varit. I Nyhetsmorgon på TV4 berättar hon om de svåraste valen hon har tvingats göra för att komma dit hon är idag. – Det är de gånger när jag har följt mitt hjärta. Det är bland annat den gången när jag hoppade av Let's dance, säger hon till Tilde de Paula Eby i TV4.
Läs mer om Paula Eby, TV4 och Tilde.
Babben gör Tilde de Paula mållös i TV4
Babben Larsson får Tilde de Paula Eby att tappa andan i TV4:s Nyhetsmorgon. Inför sin nya turn runtom i Sverige visar komikern upp en karta på de platser som hon besökt under sina turner och Tilde de Paula blir mållös när hon ser den. – Jag kan knappt andas, säger programledaren i sändningen om kartan som är proppfull med markeringar på där artisten uppträtt.
Läs mer om Paula, Paula Eby, Sverige, TV4 och Tilde.
Tilde de Paula leder Let's dance: Jag tvekade aldrig
Tilde de Paula Eby blir David Hellenius nya parhäst i TV4:s Let's dance. – Jag tvekade aldrig när jag fick frågan, säger den nya programledaren.
Läs mer om Paula och Paula Eby.
Tildes frieri till Råger efter drömvinsten
Råger Jonsson, 37, blev en lycklig miljonvinnare i dagens Triss-skrap i TV4. När det stod klart att Råger vunnit 2,7 miljoner kronor utbrast programledaren Tilde de Paula Eby: – Råger Jonsson, vill du gifta dig med mig?
Läs mer om Paula Eby, Råger, TV4, Tilde och Triss-skrap.
Bianca: Jag visste att det inte var friskt
Bianca Ingrosso berättar för Tilde de Paula Eby i Läkarpodden om hur hennes ätstörningar började – och när vändpunkten kom. – Det blev som att ångesten försvann när jag spydde, säger Bianca Ingrosso i Läkarpodden.
Skrattmissen i Nyhetsmorgon
Det är inte alltid lätt att få det rätt i direktsändning. Det visar Tilde de Paula Eby och Peter Jihde i Nyhetsmorgon, när de tappar orden, och börjar skratta.
Tittarnas ilska efter kyssen i TV4
Tilde de Paula Eby överraskade alla när hon pussade kollegan Peter Jihde i direktsändning. Men flera tittare reagerade starkt på händelsen – nu svarar TV4 på kritiken. – Jag tror nog att de själva kan avgöra vad som är okej eller inte, säger Anders Edholm, pressansvarig.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde och TV4.
Nej till Cancer-galan drog in nytt rekord
Nej till cancer drog in över 37 000 nya månadsgivare. Nu jublar både Cancerfonden och TV4 över det nya rekordet. – Bengt Magnusson och Kristin Kaspersen hade hakorna nere vid brösthöjd när vi fick höra siffrorna, säger Tilde de Paula Eby.
Här är knivpaniken i Nyhetsmorgon i TV4
Här varnar TV4 för riktigt starka bilder när gästen skär sig ordentligt i armen.Blodet sprutar och programledarna grips av panik. – Nu vet vi varför han kom trea i världsmästerskapen för magi, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Nyhetsmorgon, Paula Eby, TV4 och Tilde.
Tilde: Jag har gråtit hur mycket som helst
Tilde de Paula Eby och Kristin Kaspersen har förberett sig mentalt klara av att programleda galan Tillsammans mot cancer. Inför kvällens gala berättar Tilde de Paula Eby om rädslan att falla i gråt under direktsändningen. – Jag har gråtit hur mycket som helst när jag har tittat på inslagen, säger Tilde de Paula Eby.
Tilde: Jag har gråtit hur mycket som helst
Tilde de Paula Eby och Kristin Kaspersen har förberett sig mentalt klara av att programleda galan Tillsammans mot cancer. Inför kvällens gala berättar Tilde de Paula Eby om rädslan att falla i gråt under direktsändningen. – Jag har gråtit hur mycket som helst när jag har tittat på inslagen, säger Tilde de Paula Eby.