Paula eby när

Tildes kamp mot tårarna över Brost

Tilde de Paula Eby grät när Johannes Brost gick bort.Den folkkäre skådespelaren skulle ha medverkat på TV4:s gala Tillsammans mot cancer under måndagen och programledaren fick flera gånger kämpa för att hålla tillbaka tårarna.– Beskedet kom hans bortgång kom väldigt snabbt och jag tror att vi alla är i chock, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Brost, Paula Eby och Tilde.

Tilde räddar soldoktorn – slipper fira jul ensam

Mikael Soldoktorn Sandström blev socialt isolerad efter att hans sambo dog för tio år sedan.När TV4-kollegan Tilde de Paula Eby fick höra talas om att han skulle fira jul ensam, valde hon att agera.När det kom fram att jag skulle vara ensam tvingade hon mig mer eller mindre hem på jullunch säger Sandström till Allas.
Läs mer om Paula Eby och Sandström.
Tildes oväntade avsked – mitt i Nyhetsmorgon
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde jobbar tätt tillsammans i TV4 Nyhetsmorgon.Trots det var Jihde helt oförberedd när kollegan tog julavsked.– Va!? Ska du inte jobba nästa vecka? utbrast han chockat i direktsändning.
Tittarnas ilska mot Tilde – efter tabben i sändning
Tilde de Paula Eby råkade svära när hon fick ett tv-pris.Reaktionerna blev starka och efteråt har folk på stan kommit fram för att kritisera programledaren – något som fått henne att må dåligt.– Jag fick så mycket skit, säger hon i Hellenius hörna.
Läs mer om Paula Eby och Tilde.

Tildes passning till Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren var gäst i TV4:s Nyhetsmorgon.När hon berättade om sin nya show och att hon fick sätta ihop ett drömteam verkade Tilde de Paula Eby tycka att hon missat någon...– Men gud vad konstigt, frågar Tilde de Paula Eby.
Peter Jihde nära att falla ihop i sändning
Peter Jihde och Tilde de Paula Eby testar yrsel och illamående i TV4:s Nyhetsmorgon.Men när Peter Jihde har snurrat runt i så kallad irländsk julafton är han nära att falla ihop - och tvingas sätta sig ner.– Jag tycker du är lite blek, sätt dig på trappan där, säger Tilde de Paula Eby i direktsändningen.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde och Tilde.
Peter Jihde nära att falla ihop i sändning
Peter Jihde och Tilde de Paula Eby testar yrsel och illamående i TV4:s Nyhetsmorgon.Men när Peter Jihde har snurrat runt i så kallad irländsk julafton är han nära att falla ihop - och tvingas sätta sig ner.– Jag tycker du är lite blek, sätt dig på trappan där, säger Tilde de Paula Eby i direktsändningen.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde och Tilde.
Tilde de Paula bryter ihop efter missen
I direktsändning kan allt hända – fråga bara Tilde de Paula Eby.När programledaren ska presentera nästa ämne i onsdagens Nyhetsmorgon går allt fel.– Ta det lugnt. Vi kommer snart tillbaka, säger kollegan Peter Jihde efter missen –samtidigt som han måste krama om Tilde de Paula, som bryter ihop av skratt.
Pinsamma missen: Vad ska vi skylla på?
Peder Fredricson är ett namn som kommer att hemsöka Tilde de Paula Eby och Jesper Börjesson framöver.TV4 Nyhetsmorgons programledarduo stod för en praktgroda när de helt tappade bort namnet på ryttaridolen. – Jag vet inte vad vi ska skylla på att vi sa fel namn fyrtio gånger, säger de Paula Eby i programmet.
Tildes passionerade återförening med maken
Programledaren Tilde de Paula Eby och maken Thomas de Paula Eby har inte träffats på nästan en vecka.Nu har programledaren lagt upp en minst sagt passionerad bild på när de återser varandra igen.Sådan är kärleken! Dramatisk! skriver Tilde de Paula Eby på Instagram.
Läs mer om Instagram, Paula Eby och Tilde.
TV4-duons oväntade semester tilsammans
TV4-kollegerna Tilde de Paula Eby och David Hellenus kan inte få nog av varandra.När de är lediga väljer de att åka på semester tillsammans.Tack för en superfin kväll igår!!!, skriver Tilde på Instagram under en bild där de båda syns ihop.
Läs mer om Instagram, Paula Eby och Tilde.
Här gifter sig Tilde och Peter i sändning
Här provar Peter Jihde och Tilde de Paula Eby att gifta sig i Nyhetsmorgon.Men när Jihde ger sin riktiga vigselring till programledarkollegan säger hon stopp.– Nej, wow, det där blir inte populärt, säger Tilde de Paula Eby i direktsändning.
Tildes ursäkt efter flörten i sändning
Tilde de Paula Eby flörtar loss i tisdagens Nyhetsmorgon, när en gäst ska skrapa triss i direktsändning.Efteråt ber hon om ursäkt för sitt beteende.– Jag flörtade lite, förlåt, jag ber om ursäkt för det. Så ska man inte göra, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Läs mer om Nyhetsmorgon, Paula Eby och Tilde.
Vi är väldigt bra på att vårda vår kärlek
När Tilde de Paula Eby, 44, kommer hem hoppar hon direkt i mjukisbrallorna. Hon njuter av att vara tonårsmamma och diskuterar gärna politik vid köksbordet. Helgerna hänger hon helst av allt hemma med barnen och sin man. – Varje dag har vi en stund när jag känner att det bränner till.
Läs mer om Paula Eby.
Här brister det för Tilde i sändning
Här brister det för TV4-profilen Tilde de Paula Eby under Nyhetsmorgon.Hon börjar gråta och tvingas torka tårarna med näsduk när hon får se ett inslag om flyktingpojken Delvan - som hon träffade i ett flyktingläger för ett år sedan.– Åh, det är så fantastiskt, vilken överraskning, säger hon, rörd till tårar.
Tildes tårar i Nyhetsmorgon
Här brister det för TV4-profilen Tilde de Paula Eby under Nyhetsmorgon.Hon börjar gråta och tvingas torka tårarna med näsduk när hon får se ett inslag om flyktingpojken Delvan - som hon träffade i ett flyktingläger för ett år sedan.– Åh, det är så fantastiskt, vilken överraskning, säger hon, rörd till tårar.
Här blir Faustina, 32, mångmiljonär i TV4
Här blir Faustina Christiansen, 32, mångmiljonär! Programledare Peter Jihde skriker rakt ut när småföretagaren vinner fem miljoner kronor i direktsändning. – Det var den iskallaste fem miljoners-vinnaren vi haft i Nyhetsmorgon, säger Tilde de Paula Eby.
Tommys glädjeyra efter megavinsten
Trisskrapare Tommy hade all anledning att jubla när han under morgonen skrapade fram inte mindre än en miljon kronor i Nyhetsmorgon. – Nu håller jag i dig lite för det ser ut som du kan trilla ihop när hem helst, säger en glad Tilde de Paula Eby som kände igen Tommy sedan tidigare.
Läs mer om Nyhetsmorgon, Paula Eby, Tilde och Tommy.
Tittarna hyllar Tilde de Paula Eby efter Let's dance
Tilde de Paula Eby gör sin första säsong som programledare för TV4:s Let's dance. I studion fick hon starka applåder när hon klev in på dansgolvet med Hellenius, och nu hyllas hon på sociala medier. Tilde de Paula är kvinnan i mitt liv skriver en person på Twitter.
Läs mer om Paula, Paula Eby, Tilde och Twitter.
Tilde de Paula Ebys Triss-tabbe: Skit!
Tilde de Paula Eby är något av en Triss-expert. Nyhetsmorgon-ankaret har firat hundratals Triss-vinnare i TV4-studion. Men när UNT ger TV4-profilen chansen att själv skrapa en lott – går det snett. – Skit också! säger hon till tidningen.
Tildes stora lycka när kollegan var tillbaka
Folkkära Peter Jihde har inte synts i TV4:s Nyhetsmorgon på en tid, men är nu tillbaka i rutan. Hans parhäst Tilde de Paula Eby sprudlade av lycka när de möttes i studion under sändningen. – Jag är så himla glad. Jag har längtat så mycket efter dig, Peter, sade Tilde de Paula Eby. Men snart kan han försvinna ur rutan igen.
Läs mer om Paula Eby, Peter och Tilde.
Agneta Sjödin om sitt svåra livsval
Agneta Sjödin har hittat en balans i livet – men så har det inte alltid varit. I Nyhetsmorgon på TV4 berättar hon om de svåraste valen hon har tvingats göra för att komma dit hon är idag. – Det är de gånger när jag har följt mitt hjärta. Det är bland annat den gången när jag hoppade av Let's dance, säger hon till Tilde de Paula Eby i TV4.
Läs mer om Paula Eby, TV4 och Tilde.
Babben gör Tilde de Paula mållös i TV4
Babben Larsson får Tilde de Paula Eby att tappa andan i TV4:s Nyhetsmorgon. Inför sin nya turn runtom i Sverige visar komikern upp en karta på de platser som hon besökt under sina turner och Tilde de Paula blir mållös när hon ser den. – Jag kan knappt andas, säger programledaren i sändningen om kartan som är proppfull med markeringar på där artisten uppträtt.
Läs mer om Paula, Paula Eby, Sverige, TV4 och Tilde.
Tilde de Paula leder Let's dance: Jag tvekade aldrig
Tilde de Paula Eby blir David Hellenius nya parhäst i TV4:s Let's dance. – Jag tvekade aldrig när jag fick frågan, säger den nya programledaren.
Läs mer om Paula och Paula Eby.
Tildes frieri till Råger efter drömvinsten
Råger Jonsson, 37, blev en lycklig miljonvinnare i dagens Triss-skrap i TV4. När det stod klart att Råger vunnit 2,7 miljoner kronor utbrast programledaren Tilde de Paula Eby: – Råger Jonsson, vill du gifta dig med mig?
Läs mer om Paula Eby, Råger, TV4, Tilde och Triss-skrap.